BlackRockin toimitusjohtaja ennustaa nousujohteista nousua Ethereum ETF:lle

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Maailman suurimman omaisuudenhoitajan BlackRock Inc. (NYSE: BLK) toimitusjohtaja Larry Fink laajentaa osallistumistaan kryptovaluuttoihin keskittyen aluksi Bitcoiniin (BTC) ja nyt kääntämällä huomionsa Ethereumiin (ETH).

Esiintymisessään CNBC: ssä BlackRockin toimitusjohtaja keskusteli yhtiön painotuksesta infrastruktuuriin, joka on linjassa sen kanssa, mitä hän kutsui “makrotrendiksi”.

Larry Fink puhui erityisesti sijoituksista kryptovaluuttamarkkinoille ja äskettäin hyväksytystä Bitcoin spot ETF:stä lunastusmallineen. Päähuomio siirtyi kuitenkin Finkin odotuksiin Ethereum spot ETF:n hyväksymisestä, jota hän pitää todennäköisenä kehityksenä.

“Näen arvoa Ethereum-ETF:lle. Kuten sanoin, nämä ovat vain askelmerkkejä kohti tokenisaatiota. Uskon kyllä, että tähän suuntaan olemme menossa. Meillä on teknologia tokenisointiin tänään. (…) Tämä poistaa kaiken korruption, kun meillä on tokenisoitu järjestelmä.”

Larry Fink, BlackRock Inc:n toimitusjohtaja.

Ethereumin (ETH) hinta-arvio BlackRockin tuen myötä

Tässä yhteydessä Travis Kling kommentoi BlackRockin huomattavaa kykyä muokata Bitcoin-ETF:n ympärillä olevaa narratiivia. Kling ennakoi samanlaista vauhtia kohti Ethereum ETF:ää Larry Finkin johdolla.

Ennakoitavasti Ethereumin hinta heijastaa jo näitä optimistisia odotuksia, sillä se on irtautunut vuosittaisesta laskusuuntauksesta Bitcoiniin nähden ja noussut 26 prosenttia vain kolmessa päivässä. Tällä hetkellä ETH:n arvo on 0,0607 BTC eli 2660 dollaria kuponkia kohden.

Tämä reaktio ulottui myös muihin kryptovaluuttoihin, mikä painoi Bitcoinin markkinakapasiteetin hallitsevan aseman vuoden alimmilleen ja vauhditti altcoin-avaruuden trenditietoisten projektien rallia.

Huomionarvoista on, että BlackRockin uusi keskittyminen Ethereumiin ja tokenisaatioon on linjassa yhtiön infrastruktuuriin sijoittamisen strategian kanssa. Kryptoalalla ETH erottuu johtavana Web3-infrastruktuurina, jossa sijaitsee lukuisia muita projekteja ja sovelluksia.

Tästä huolimatta Larry Fink kieltäytyi antamasta lisäkommentteja Gary Genslerin ja SEC:n mahdollisesta Ethereum ETF:n hyväksymisestä.

Kun kaikki otetaan huomioon, markkinoiden pitäisi odottaa vallitsevan narratiivin hallitsevan tulevina kuukausina, jos historialliset mallit toistuvat. Lisääntynyt kiinnostus Ethereumia kohtaan voi vaikuttaa positiivisesti natiivin ETH-tokenin kysyntään ja arvoon sekä sen hintaan.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille