Ethereum ETF Frenzy nousee 12-kuukauden korkeimmalle tasolle Yhdysvaltain Google-hauissa.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Kryptomarkkinoiden painopiste on siirtymässä pois Bitcoinin pörssinoteeratun rahaston (ETF) hyväksymisestä, sillä useimmat digitaaliset varat eivät pysty hyödyntämään tätä merkittävää tapahtumaa lyhyellä aikavälillä. Hyväksynnän jälkeen markkinoiden dynamiikka viittaa siihen, että tilannetta voidaan verrata “osta huhu, myy uutinen” -ilmiöön.

Mielenkiintoista on, että krypto-ETF:iin liittyvät keskustelut ovat nyt kääntyneet kohti mahdollista vastaavaa tuotetta Ethereumille (ETH), joka on markkina-arvoltaan toiseksi suurin kryptovaluutta.

Nämä keskustelut näkyvät Google Trendsin avainsanan “Ethereum ETF” kiinnostuksen kasvussa, joka on saavuttanut ennätyksellisen korkean tason Yhdysvalloissa viimeisten 12 kuukauden aikana.

Tammikuun 15. päivänä saatujen tietojen mukaan kiinnostus avainsanaa kohtaan saavutti huippunsa, kun pisteet olivat 100 tammikuun 13. päivänä päättyneellä viikolla, mikä merkitsee korkeinta pistemäärää viimeisen kuukauden aikana. Kiinnostus kasvoi jyrkästi, 455 prosenttia, tammikuun 6. ja 14. päivän välisenä aikana.

Alueellista kiinnostusta analysoitaessa Oregon ja Alabama ovat eturintamassa, ja niiden suosio on 100 pistettä. Nevada on kolmannella sijalla 94 pisteellä, New Jersey 85 pisteellä ja Washington viidennellä sijalla 81 pisteellä.

ETH ETF:n kiinnostavuutta lisäävät tekijät

Kiinnostus Ethereum ETF:ää kohtaan kasvoi sen jälkeen, kun BlackRockin (NYSE: BLK) toimitusjohtaja Larry Fink ilmaisi uskovansa tuotteeseen. On huomionarvoista, että BlackRockilla, maailman suurimmalla sijoitustenhoitoyhtiöllä, on ratkaiseva rooli Bitcoin-ETF-areenalla, ja se on yksi hakijoista, jotka odottavat Securities and Exchange Commissionin (SEC) palautetta Ethereum ETF -hakemuksesta. SEC:n odotetaan tekevän päätöksen Ethereum ETF:stä tämän vuoden toukokuussa.

On kuitenkin spekuloitu, että sääntelyn luokittelu arvopaperiksi saattaisi asettaa tuotteelle haasteita. Samaan aikaan SEC:n puheenjohtaja Gary Gensler on korostanut, että yksi syy Bitcoin-ETF:n hyväksymiselle on sen luokittelu hyödykkeeksi.

Ethereumin hinta-analyysi

Näiden spekulaatioiden keskellä Ethereumissa on havaittavissa ostopaineen kasvua, ja token on rallissa, kun taas Bitcoinilla on riski murtautua 40 000 dollarin tukialueen alapuolelle.

Lehdistöaikaan mennessä Ethereum on kirjannut viikoittaista voittoa yli 13 prosenttia, ja hajautetun rahoituksen (DeFi) tokenin arvo on 2 537 dollaria.

On tärkeää korostaa, että spot Bitcoinin hyväksyminen ei välttämättä takaa Ethereumille samansuuntaista lopputulosta, eikä se takaa ETH:n hintarallia.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille