Cardanon lompakon kasvu huimaa

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Cardano (ADA) on noussut merkittäväksi läsnäoloksi kryptovaluuttamarkkinoilla, mistä on osoituksena lompakoiden luomisen aaltoilu, mikä kertoo sen lohkoketjuverkon kasvavasta hyväksymisestä. Viime aikoina uusien Cardanon lompakoiden perustamisessa on ollut huomattava nousu, mikä heijastaa kasvavaa kiinnostusta alustaa kohtaan.

Cardano Blockchain Insightsista saadut tiedot paljastavat huomattavan, lähes 90 prosentin piikin lompakoiden luomisessa 22. helmikuuta ja 23. helmikuuta välisenä aikana, jolloin lompakoiden määrä nousi 1 706:sta 3 227:ään. Vaikka kasvuvauhti on hieman hidastunut sen jälkeen, yleinen kehitys on edelleen myönteinen, ja lompakoiden kokonaismäärä lähestyy 4,6 miljoonaa.

Cardano houkuttelee erilaisia sijoittajia

Näiden lompakoiden ADA-omistusten analyysi osoittaa, että sijoittajapohja on monipuolinen, sillä pienemmät lompakot kokevat pientä laskua, kun taas suurempien sijoittajien omistukset kasvavat. Lompakoissa, joissa on 1 miljoonasta 10 miljoonaan ADA:ta, kasvu oli 1,01 prosenttia, ja lompakoissa, joissa on 10 miljoonasta 100 miljoonaan ADA:ta, kasvu oli vielä merkittävämpää, 2,14 prosenttia.

Tämä monipuolinen sijoittajapohja viittaa siihen, että Cardano vetoaa sekä pieniin että suuriin sijoittajiin, jotka aktiivisesti sopeuttavat omistuksiaan markkinoiden dynamiikan mukaan, mikä vahvistaa Cardanon markkina-asemaa ja ruokkii kestävää ekosysteemiä.

“Pitkän aikavälin haltijat: Vaikutus tulevaan hintaan

IntoTheBlockin tekemä data-analyysi paljastaa kiehtovan näkemyksen ADA-tavaramerkkien jakautumisesta eri pitoaikoina. Vaikuttavaa on, että merkittävä 3 miljoonan kupongin kätkö on turvallisesti pitkän aikavälin sijoittajien lompakoissa, mikä osoittaa horjumatonta uskoa Cardanon kestävään potentiaaliin. Lisäksi toinen merkittävä osa, 1,23 miljoonaa kuponkia, on pidetty tunnollisesti hallussaan yhdestä kahteentoista kuukauteen, ja lisäksi 231 550 kuponkia on juuri lyöty tai ostettu, ja ne ovat löytäneet kodin lompakoista alle kuukauden ajan. Tämä jakauma korostaa erilaisia sijoittajastrategioita ja -asenteita, mikä osaltaan vahvistaa Cardanon ekosysteemin vankkuutta ja monipuolisuutta.

4,6 miljoonan uuden lompakon lisäys korostaa Cardano-verkon merkittävää kasvua, mikä osoittaa kasvavaa kiinnostusta ja potentiaalia. Tämä nousu viittaa siihen, että Cardano houkuttelee laajempaa käyttäjäkuntaa, mikä lujittaa sen asemaa lohkoketjujen johtavana toimijana.

Onko edessä korjausliike?

Tuoreessa analyysissä analyytikko Ali Martinez ilmaisi varovaisuutensa ja ehdotti ADA:n mahdollista korjausta.

Käyttämällä TD Sequential -työkalua yliostettujen tai ylimyytyjen olosuhteiden tunnistamiseen Martinezin analyysi osoittaa ADA:n viimeaikaisen nousun jälkeisen mahdollisen laskun, vaikka tarkka lopputulos on edelleen epävarma.

Vaikka hintakehitys korkeammilla aikaväleillä ei ole muuttunut merkittävästi, viimeaikainen nousu saattaa haastaa Martinezin ennusteen, mikä korostaa markkinadynamiikan monimutkaisuutta ja kryptovaluuttatrendien kehittyvää luonnetta.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille