El Salvadorin Bitcoin Gamble: Salvadorissa pelataan: Rohkea harppaus, joka muuttaa rahoitusta.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

El Salvador muuttuu Bitcoin Haven

El Salvador on vahvistanut sitoutumistaan digitaaliseen valuutta-alaan tarkoituksellisilla ja strategisilla toimilla, jotka korostavat sen uskollisuutta kryptovaluuttoihin, painottaen erityisesti Bitcoinia (BTC). Tämä sitoutuminen osoitettiin edelleen, kun presidentti Nayib Bukele ilmoitti maan suunnitelmasta hankkia yksi Bitcoin päivittäin, strategia, jonka tarkoituksena on jatkaa, kunnes hankintakustannukset tavallisilla valuutoilla tulevat mahdottomiksi. Tämä aloite on vahvistanut merkittävästi El Salvadorin Bitcoin-varantoja, jotka ovat nyt vaikuttavia 5 690 BTC:tä, joiden arvoksi arvioidaan noin 400 miljoonaa dollaria.

Näiden kryptovaluuttapyrkimysten ohella El Salvador on tehnyt merkittävän siirron globaalien investointien alalla poistamalla rahalähetysten ja kansainvälisten investointien tuloveron. Tämä dramaattinen leikkaus 30 prosentin verokannasta nollaan on suunniteltu elvyttämään talouden kasvua ja houkuttelemaan ulkomaisia sijoittajia maahan.

Tällä viikolla maan vankkumaton sitoutuminen Bitcoiniin korostui entisestään, kun yli 5 000 BTC:tä siirrettiin turvalliseen kylmään lompakkoon. Presidentti Bukele paljasti, että merkittävä osa näistä varoista, erityisesti 400 miljoonan dollarin arvoinen Bitcoin, on siirretty offline-tallennusvälineeseen, joka sijaitsee turvallisesti fyysisessä holvissa maan rajojen sisällä.
Käynnistämällä “Bitcoin-possupankin” El Salvador on tehnyt merkittävän edistysaskeleen rahoitusstrategiassaan ja vahvistanut siten turvatoimia ja osoittanut vahvaa luottamusta kryptovaluutan kestävään potentiaaliin.

Päätökseen siirtyä kylmään lompakkovarastoon vaikutti maan Bitcoin-varantojen huomattava kasvu, joka lähes kaksinkertaistui aiemmin kirjattuihin lukuihin verrattuna.

El Salvadorin Bitcoin-hankinnat

El Salvador keräsi Bitcoinia eri keinoin, kuten päivittäisillä hankinnoilla, passimyynnillä, yritysvaluuttojen konversioilla, louhintatoiminnalla ja valtion palveluilla. Ennen tätä paljastusta arvioitiin, että El Salvadorin Bitcoin-omistukset olivat alle 3 000 BTC, mutta tämä strateginen lähestymistapa on lisännyt näitä lukuja huomattavasti.

Syyskuussa 2021 El Salvador otti uraauurtavan askeleen tunnustamalla ensimmäisenä maana Bitcoinin lailliseksi maksuvälineeksi. Sen jälkeen kryptovaluutan arvo on vaihdellut huomattavasti, ja sen huomattava huippuhinta oli 73 800 dollaria.

Maan jatkuvat päivittäiset Bitcoin-kaupat ja tulivuoresta saatavalla geotermisellä energialla toimivan verovapaan kryptovaluuttasataman luominen havainnollistavat sen innovatiivista lähestymistapaa kryptovaluuttojen hyödyntämiseen talouskehityksessä.

Pelkän Bitcoinin keräämisen lisäksi presidentti Bukele aikoo muuttaa El Salvadorin kukoistavaksi maaksi strategisten digitaalivaluuttainvestointien ja -aloitteiden avulla. Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) kaltaisten kansainvälisten elinten varoituksista ja skeptisyydestä huolimatta El Salvador pysyy vankkumattomana Bitcoin-strategiassaan eikä osoita merkkejä siitä, että se perääntyisi digitaalisen valuutan käyttöönotosta.

El Salvadorin rohkea Bitcoin-yritys ja sen pyrkimykset luoda suotuisa ympäristö kryptovaluuttasijoituksille merkitsevät merkittävää muutosta siinä, miten valtiot suhtautuvat digitaalisiin valuuttoihin ja sitoutuvat niihin.

Jatkuvalla Bitcoin-hankintapyrkimysten laajentamisella ja kryptovaluuttainfrastruktuurin parantamisella El Salvador luo ennakkotapauksen, joka voi mahdollisesti muuttaa globaalin rahoituksen tulevaisuutta.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille