Kuinka torrentoida turvallisesti vuonna 2023

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Onko torrentointi laillista?

Kyllä, torrentointi on täysin laillista – se on yksinkertaisesti tapa siirtää ja jakaa tiedostoja verkossa. Jos kuitenkin lataat tiedoston, joka on tekijänoikeussuojattu, Internet-palveluntarjoajasi voi varoittaa sinua, rajoittaa yhteyttäsi tai ilmoittaa asiasta viranomaisille. VPN:n avulla voit piilottaa verkkotoimintasi Internet-palveluntarjoajalta, joten kukaan ei näe, mitä lataat. NordVPN on turvallisin P2P-VPN, joka ei heikennä torrentointinopeuksia näkyvästi.

Pitääkö minun piilottaa IP-osoitteeni, kun lataan torrentteja?

IP-osoitteesi piilottaminen torrenttia käytettäessä on erittäin suositeltavaa. Näin muut käyttäjät eivät näe sijaintisi eivätkä voi suorittaa DDoS-hyökkäyksiä. Lisäksi IP-osoitteesi piilottaminen estää Internet-palveluntarjoajaasi näkemästä verkkotoimintojasi, myös torrenttitoimintojasi. Paras tapa piilottaa IP-osoitteesi on käyttää VPN:ää.

Suojaako VPN minua torrentauksen aikana?

Sen lisäksi, että VPN piilottaa sijaintisi ja IP-osoitteesi kokonaan ja salaa tietosi, todella hyvät palvelut sisältävät myös useita turvaominaisuuksia. Voit käyttää VPN:ää suojautuaksesi DDoS-hyökkäyksiltä, ärsyttäviltä ponnahdusikkunoilta ja haitallisilta torrenttisivustoilta, joten se on paras tapa pysyä turvassa torrenttia tehdessäsi.

Voiko torrentaamisesta jäädä kiinni, jos käyttää VPN:ää?

Jos käytät VPN:ää torrenttauksen aikana, on käytännössä mahdotonta jäädä kiinni. Tämä johtuu siitä, että IP-osoitteesi on täysin piilossa. Henkilökohtaiset tietosi salataan, eikä edes oma Internet-palveluntarjoajasi pysty kertomaan, että torrentaat.

P2P-torrentointi voi olla riskialtista. Voit ladata tahattomasti haittaohjelmia tai vahingossa tekijänoikeudellisesti suojattua materiaalia, ja vaarana voi olla, että tietokoneesi saa viruksia, Internet-palveluntarjoajasi kuristaa yhteytesi tai että sinua uhkaavat jopa sakot.

Avain turvalliseen torrentointiin on anonymiteetti ja turvallisuus, ja onneksi meillä on ratkaisu, joka kattaa molemmat – luotettavan VPN:n käyttö. Hyvä työkalu pitää tietosi turvassa ja piilottaa verkkotoimintasi sekä tarjoaa muita hienoja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua torrentoimaan.

Tässä oppaassa kerromme kaiken, mitä sinun on tiedettävä siitä, miten voit suojata tietojasi ja pysyä anonyyminä torrenttia käyttäessäsi.

Tarvitsetko VPN:ää torrentoidaksesi turvallisesti?

Torrenttien lataaminen on yhtä helppoa kuin muutama klikkaus. Jos haluat kuitenkin olla varma, että lataat torrentit turvallisesti, sinun kannattaa käyttää myös VPN:ää. Tässä kerrotaan, miten torrentaat turvallisesti muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa.

Kuinka torrentoida turvallisesti – yksityiskohtainen opas

Olemme näyttäneet, miten voit muodostaa yhteyden VPN-palveluun ja aloittaa torrenttisivuston käytön turvallisesti muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Lue lisää ja tutustu eri tekijöihin, jotka voivat varmistaa, että torrentointi on turvallista ja piilossa. Seuraavassa tarkastelemme tarkemmin joitakin tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun lataat torrentteja verkosta.

1. Käytä hyvää VPN:ää

Missä voin torrentata turvallisesti?

Kun tarjolla on niin paljon palveluja, voi olla vaikeaa päättää, minkä palvelun valitsisit. Jotta torrentointi olisi turvallista, kannattaa valita huippuluokan VPN, joka on suunniteltu torrentointiin ja joka on luotettava, nopea ja turvallinen.

Käyttämällä ensiluokkaista VPN:ää voit muodostaa yhteyden nopeisiin palvelimiin kaikkialla maailmassa. Näin voit piilottaa IP-osoitteesi kokonaan ja jopa saada sen näyttämään siltä, että olet täysin eri maassa.

Löydät myös palvelimia, jotka on optimoitu nimenomaan torrentointia varten, joten ne ovat nopeita ja turvallisia, jotta torrenttisi latautuvat mahdollisimman nopeasti. Joten vasta kun olet tehnyt hieman tutkimusta ja valinnut sopivimman työkalun, voit ottaa VPN:n käyttöön ja asentaa sen.

Voidaanko sinua seurata torrentauksen aikana?

Valitettavasti torrentointi voi olla riskialtista useista syistä, kuten siitä, että Internet-palveluntarjoajasi havaitsee torrentointitoimintasi ja ryhtyy toimiin, että muut käyttäjät käyttävät IP-osoitettasi doxxing-hyökkäyksiin ja monista muista syistä.

Onneksi hyvissä VPN:issä on myös vahvat tietoturvaominaisuudet, jotka pitävät sinut turvassa. Esimerkiksi NordVPN sisältää CyberSec-työkalun, joka estää haittaohjelmat, phishing-yritykset, DDoS:n kaltaiset verkkohyökkäykset ja jopa ärsyttävät ponnahdusikkunamainokset.

Mikä on turvallisin torrent-latausohjelma?

Muista, että koska VPN piilottaa todellisen IP-osoitteesi, voit käyttää mitä tahansa torrent-sivustoa, jopa sivustoja, jotka on kielletty maassasi.

2. Valitse oikea torrent-sivusto

Internetissä on paljon sivustoja, jotka tarjoavat torrentteja ladattavaksi. Erikoistuneista torrent-luettelosivustoista foorumeihin ja blogeihin löydät torrent-linkkejä kaikkialta verkosta.

Aina kun lataat jotain tietokoneellesi, sinun on kuitenkin oltava varma, että lähde on aito, sillä muutoin vaarana on, että lataat väärennetyn tiedoston, jotain muuta kuin mitä halusit, tai jopa vaarallisen haittaohjelman.

Kuinka riskialtista torrentointi on VPN:n avulla?

Näistä syistä on tärkeää, että lataat torrentteja hyvämaineisilta verkkosivustoilta. Parhaimmilla torrent-sivustoilla on usein selkeät järjestelmät, jotka osoittavat, että torrentti on todennettu aidoksi. Tämä tarkoittaa, että torrentti on juuri sitä, mitä se sanoo olevansa, eikä siinä ole salakavalia yllätyksiä.

The Pirate Bay on yksi maailman tunnetuimmista torrent-sivustoista, ja sillä on valtava valikoima ladattavia torrentteja. The Pirate Baylla on myös kätevät symbolit jokaisen torrentin vieressä, jotta näet, onko ne todennettu aidoiksi.

Torrent-sivustot, jotka vaativat jäsenyyttä rekisteröitymällä, kuten TorrentLeech, ovat myös hyvä valinta. Ne tarkistavat yleensä jokaisen sivustolla olevan torrentin, joten voit olla varma, että lataamasi torrentit ovat turvallisia.

Voiko VPN piilottaa torrentauksen?

Ärsyttävää on, että monet parhaista torrent-sivustoista, joilla on eniten todennettuja torrentteja, ovat estetty Internet-palveluntarjoajien toimesta ympäri maailmaa. Helppo ratkaisu tämän kiertämiseen on kuitenkin yksinkertaisesti VPN:n käyttö. Silloin voit piilottaa IP-osoitteesi ja vierailla haluamallasi sivustolla missä ikinä oletkin.

3. Valitse oikea torrent-ohjelma

Torrentin lataamiseen tarvitset myös erityisen sovelluksen, joka tunnetaan nimellä torrent-asiakasohjelma. Et voi vain ladata torrentteja suoraan tietokoneellesi, koska torrent-tiedostot lähetetään itse asiassa monissa pienissä osissa monista eri paikoista. Torrent-asiakasohjelma hallinnoi kaikkia näitä osia ja kokoaa ne yhteen, jotta saat koko tiedoston, kun lataus on valmis.

Miten Torrent turvallisesti 5 yksinkertaista vaihetta

Valittavana on paljon torrent-ohjelmia, ja niillä kaikilla on erilaiset ominaisuudet, helppokäyttöisyys ja toiminnot. Ihannetapauksessa haluat torrent-ohjelman, joka ei vie paljon tilaa laitteeltasi, on helppokäyttöinen ja jossa on hyviä ominaisuuksia, kuten tietoturva, jotka auttavat sinua torrentoimaan turvallisesti.

Suosittelemme seuraavia torrent-ohjelmia:

 • Vuze – Vuze on näppärä torrent-asiakasohjelma, jonka käyttöliittymä on kaikkien P2P-asiakkaiden parhaimman näköinen. Se on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, ja sen ominaisuuksiin kuuluvat chat, foorumit, kauko-ohjaus ja magneettilinkkituki. Jos valitset maksullisen version, saat jopa suojaa viruksilta eikä mainoksia.
Kuinka torrentoida turvallisesti VPN:n avulla
 • qBittorrent – qBittorrent on erinomainen monitoimilaite. Se on helppokäyttöinen ja täysin ilmainen, eikä sovelluksessa ole mainoksia. Siinä on myös hienoja ominaisuuksia, kuten sovellukseen sisäänrakennettu torrent-hakukone ja turvalliset, salatut siirrot.
 • BitTorrent – BitTorrent on ihanteellinen torrentauksen uusille käyttäjille. Se on erittäin helppokäyttöinen, ja siinä on joitakin käteviä ominaisuuksia, kuten kommentointi, jonka avulla voit nähdä, miten edelliset käyttäjät ovat päässeet eteenpäin tiettyjen torrenttien kanssa.
 • uTorrent – yksi tunnetuimmista ja suosituimmista torrent-asiakkaista, uTorrent on nopea, kevyt ja helppokäyttöinen, ja sen ulkoasu on selkeä ja yksinkertainen. Joudut kuitenkin näkemään mainoksia asiakkaan sisällä.
Kuinka torrentoida turvallisesti - yksityiskohtainen opas

4. Valitse oikeat torrentit

Olet siis ottanut VPN:n käyttöön, ladannut torrent-ohjelman ja löytänyt luotettavan torrent-sivuston – seuraavaksi on aika ladata torrentteja. Kuten aiemmin mainitsimme, sinun on aina oltava varovainen, kun lataat mitä tahansa tiedostoa internetistä. Tämä koskee erityisesti torrentteja, sillä monet verkkorikolliset ja hakkerit yrittävät käyttää ihmisiä hyväkseen huijaamalla heitä lataamaan huonoja torrentteja.

Sinun on siis oltava todella varma, että valitsemasi torrent on laillinen ja vapaa haittaohjelmista. Yksi tapa tehdä tämä on ladata vain varmennettuja torrentteja isolta, tunnetulta torrent-sivustolta, johon tiedät voivasi luottaa.

Kannattaa myös varoa torrentteja ja latauksia, jotka vaikuttavat epäilyttäviltä. Jos esimerkiksi löydät torrentin ohjelmalle tai videolle, jota ei ole vielä julkaistu, kyseessä on todennäköisesti väärennös.

Vastaavasti torrent väittää olevansa laadukas HD-tiedosto, mutta torrentin todellinen koko on hyvin pieni – tämä on todennäköisesti väärennös.

optimoitu erityisesti torrentointia varten

Maalaisjärjellä on suuri merkitys, kun lataat tiedostoja internetistä. Jos sivusto, jolta lataat, ei vaikuta lailliselta tai torrent-versio on liian hyvä ollakseen totta, on parasta välttää lataamista, tai saatat saada haluamasi tiedoston sijasta kansion täynnä haittaohjelmia.

Hyvä tapa tarkistaa torrenttisi on käyttää VPN:ää, jossa on sisäänrakennettu haittaohjelmien esto. Tämä hälyttää sinut välittömästi, jos olet vahingossa ladannut torrentista haittaohjelmia.

5. Hanki hyvä virustorjuntaohjelma

Tietokoneessasi tulisi aina olla laadukas virustorjuntaohjelmisto, jotta voit suojautua haittaohjelmilta, hakkeroinnilta ja verkkohyökkäyksiltä. Tämä on vielä tärkeämpää, jos aiot ladata torrentteja, sillä avaat laitteesi muille yhteyksille – ja joillakin näistä voi olla pahoja aikeita.

Miten valitsen hyvän Torrent-tiedoston?

Nortonin ja McAfeen kaltaiset tuotemerkit ovat valmistaneet huippuluokan virustorjuntaratkaisuja jo vuosia. Jos laitteessasi on hyvä virustorjuntaohjelma, se valvoo ja tarkistaa kaikki lataamasi tiedostot ja ilmoittaa heti, jos niissä on haittaohjelmia. Hyvä virustorjuntaohjelmisto yleensä myös poistaa tai eristää haittaohjelman ennen kuin se ehtii tehdä vahinkoa, joten voit torrentata turvallisesti.

Jotkin virukset ja haittaohjelmat pääsevät kuitenkin livahtamaan sen läpi, joten hyvä ajatus voisi olla kaksinkertaistaa suojauksesi asentamalla VPN, jossa on myös vankat tietoturvaominaisuudet. Jos sinulla on tällainen haittaohjelmia estävä työkalu sekä virustorjuntaohjelma asennettuna, sinun pitäisi olla hyvin suojattu huonoilta torrenteilta.

Mikä on paras VPN torrentointiin vuonna 2023?

Parhaat VPN:t torrenttiin turvallisesti

 1. NordVPN – paras VPN torrenttiin turvallisesti kaiken kaikkiaan
 2. Surfshark – monipuolinen VPN turvalliseen torrentointiin
 3. IPVanish – yksi turvallisimmista VPN:istä torrenttia varten

Miksi VPN on välttämätön turvalliseen torrenttiviestintään?

On tärkeää tietää, miten torrentata turvallisesti, sillä tämä toiminta voi olla todella vaarallista. Kun VPN on asennettu ja otettu käyttöön laitteellasi, olet onneksi suojassa suurimmalta osalta, ellei jopa kaikilta riskeiltä, joita tiedostojen torrentointiin verkossa liittyy.

Onko torrentointi turvallista VPN:n avulla?

Seuraavassa on joitakin VPN:n avulla tapahtuvan torrenttiviestinnän tärkeimpiä etuja:

1. Vältä ISP:n kuristamista

Suojaamattoman internetyhteyden avulla palveluntarjoajasi näkee kaiken, mitä teet verkossa. Jos Internet-palveluntarjoajasi paheksuu suurten tiedostojen torrentaamista (kuten monet Internet-palveluntarjoajat tekevät), se saattaa rajoittaa yhteyttäsi. Tämä tarkoittaa, että nopeutesi ja kaistanleveytesi pienenee huomattavasti.

Kun käytät VPN:ää, kaikki online-toimintasi, -tietosi ja -liikenteesi on täysin piilossa Internet-palveluntarjoajaltasi. Joten sillä ei ole mitään syytä rajoittaa yhteyttäsi, vaikka lataisit torrentteja. VPN:n avulla voit ladata torrentteja tietämättä ISP:täsi.

2. Pääsy rajoitettuun sisältöön

Parhaat VPN:t Torrentingiin vuonna 2023

Monet Internet-palveluntarjoajat estävät pääsyn tunnetuille torrenttisivustoille, samoin kuin monet työnantajat, koulut ja korkeakoulut. Jos haluat käyttää torrent-sivustoa, mutta se on estetty, VPN:n käyttö on yksinkertainen tapa kiertää kaikki sisältörajoitukset.

VPN:t muuttavat IP-osoitteesi ja piilottavat kaiken toimintasi, joten kukaan ei näe, mitä teet verkossa. Voit myös muodostaa yhteyden täysin uuteen palvelimeen uudessa maassa, jossa ei ole mitään rajoituksia.

3. Pidä IP-osoitteesi turvassa

Jos lataat torrentteja tietokoneellesi torrent-asiakasohjelmalla, sijaintisi ja IP-osoitteesi näkyvät kaikille, jotka ovat yhteydessä torrent-tiedostoon. Tämä altistaa sinut mahdollisille hakkeroinneille, verkkohyökkäyksille ja haittaohjelmille.

Sallivatko kaikki VPN:t torrentauksen?

VPN:n avulla voit varmistaa, että pysyt täysin anonyyminä torrenttia käyttäessäsi. Se piilottaa kaikki henkilötietosi, peittää IP-osoitteesi ja salaa tietosi, joten olet turvassa.

Voinko torrentoida turvallisesti ilmaisella VPN:llä?

Ei, et voi torrentoida turvallisesti ilmaisella VPN:llä. Ilmaiset VPN:t ovat melko rajoittuneita paitsi palvelinvalintojen myös tietoturvaominaisuuksien suhteen. Et saa parasta tietojen salausta, turvallisimpia tunnelointiprotokollia tai muita turvatoimia, kuten luotettavaa tappokytkintä, ilmaisella palveluntarjoajalla.

Lisäksi et saa P2P-yhteyttä varten erikoistuneita palvelimia tai käytettävissä olevat palvelimet eivät tue torrentointia.

Mikä on paras VPN torrentointiin aloittelijoille?

Toinen ongelma on se, että ilmaiset VPN-palveluntarjoajat saattavat kerätä ja myydä tietojasi kolmansille osapuolille tai kohdistaa sinuun haitallisia mainoksia, mikä lisää entisestään ongelmia, kun yrität torrentoida turvallisesti.

Vaihtoehtona on freemium VPN – maksullisen tilauspalvelun rajoitettu ilmaisversio. Joitakin kokeilemiamme laadukkaita freemium-vaihtoehtoja ovat Atlas VPN ja Proton VPN. Molempien näiden palveluntarjoajien ilmaiset versiot tarjoavat turvaominaisuudet, jotka kattavat perusasiat, rajoitetut ominaisuudet ja palvelinvalinnat. Voit kuitenkin torrentoida turvallisesti niiden avulla, vaikka yhteysnopeus ilmaispaketilla onkin pettymys.

Mikä on paras ilmainen VPN torrentointiin?

Toisaalta, jos etsit todella turvallista ja nautinnollista torrentointikokemusta, kannattaa tutustua suosikkipreemio-VPN:iimme, joilla on ilmainen kokeiluversio:

 • NordVPN – tämä on paras ja turvallisin VPN torrentointiin. Tämä palveluntarjoaja tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson uusille Android-käyttäjille, ja lisäksi tarjolla on riskitön kokeilujakso 30 päivän rahat takaisin -takuulla, joten voit testata tätä VPN:ää jopa 6 laitteella samanaikaisesti.
 • Surfshark – monipuolinen ja turvallinen vaihtoehto torrentointiin, tämä VPN mahdollistaa rajattoman määrän samanaikaisia yhteyksiä. Sillä on myös 7 päivän ilmainen kokeilujakso ja 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit testata tätä palveluntarjoajaa turvallisesti jopa 37 päivän ajan.
 • IPVanish – toinen turvallinen VPN torrentointiin, joka tukee rajattomasti samanaikaisia yhteyksiä. Saat riskittömän 30 päivän rahanpalautustakuun, kun valitset vuoden tai 2 vuoden mittaisen tilauksen.

VPN:n määrittäminen turvallista torrentointia varten

Varmistaaksesi, että olet mahdollisimman turvassa torrentauksen aikana, sinun ei pitäisi vain ladata VPN:ää, vaan sinun pitäisi varmistaa, että se on oikein konfiguroitu suojaamaan sinua verkkouhkilta.

Onko olemassa ilmaista VPN:ää torrentointia varten?

Voit tehdä tämän asentamalla ensin VPN:n ja siirtymällä sitten asetukset-osioon ja varmistamalla, että kaikki tärkeät suojausasetukset on aktivoitu.

Seuraavassa luetellaan asetukset, joita on syytä varoa:

 • Kytke sammutuskytkin päälle – joskus se on kytketty pois päältä oletusasetuksissa, joten kytke se päälle.
 • Aseta korkein salaus – Varmista, että työkalun salaus on 256-bittinen AES-salaus, jotta kaikki tietosi ovat mahdollisimman turvallisia.
 • Käytä suojattua protokollaa – jos haluat torrentoida turvallisesti, kannattaa käyttää WireGuard-protokollaa eikä PPTP-protokollaa, joka on vanhempi ja vähemmän turvallinen.
 • Ota vuotosuojaus käyttöön – kytke sekä IP- että DNS-vuotosuojaus päälle.
 • Hyödynnä jaettua tunnelointia – Tämä pitää osan verkkoliikenteestäsi, kuten torrenttiliikenteen, salattuna VPN:ssä ja jättää muut sivustot tavalliseen IP-osoitteeseesi. Se on hyödyllistä, kun haluat pitää jotkin sivustot normaalilla IP-osoitteellasi, kuten jakelupalvelut ja verkkopankkitoiminnot.

Mitkä ovat torrenttien vaarat?

Torrenttaaminen on hyvä tapa ladata tarvitsemasi tiedostot, mutta siinä on myös omat riskinsä. Torrentteihin liittyy monia vaaroja, kuten haittaohjelmien lataaminen tietämättään ja itsensä avaaminen hakkereille.

Onko olemassa 100% ilmaista VPN:ää?

Katsotaanpa joitakin tärkeimpiä riskejä, joita torrenttien lataamiseen voi liittyä.

 • Haittaohjelmat – valitettavasti torrent-tiedostot ovat täynnä haittaohjelmia. Verkkorikolliset käyttävät usein houkuttelevia torrentteja troijalaisena hevosena, johon ladataan haittaohjelmia. Riittää, että teet yhden väärän latauksen, ja laitteeseesi voi tarttua kaikenlaisia vaarallisia haittaohjelmia, kuten vakoiluohjelmia, viruksia ja kiristysohjelmia.
 • Tekijänoikeusongelmat – jotkut ihmiset käyttävät torrentteja myös tekijänoikeudellisesti suojattujen materiaalien siirtämiseen. Joskus torrentit voidaan merkitä väärin, ja jos lataat vahingossa jotain teknisesti varastettua materiaalia, saatat joutua ongelmiin. Internet-palveluntarjoajasi voi paljastaa tietosi tekijänoikeuksien haltijalle, mikä voi johtaa sakkoihin tai vielä pahempaa, jos sinut todetaan syylliseksi tekijänoikeuslakien rikkomiseen.
 • Kuristaminen – vähemmän vakava mutta erittäin turhauttava seuraus torrenttimisesta on, että Internet-palveluntarjoajasi kuristaa internet-yhteyttäsi. Torrentit ovat usein suuria tiedostokokoja, ja niiden lataaminen vie paljon kaistanleveyttä. Jos Internet-palveluntarjoajasi huomaa, että käytät torrenttia, se voi hidastaa Internet-nopeuttasi huomattavasti ja vähentää kaistanleveyttäsi. Tämä tarkoittaa, että lataukset ja selailu ovat hyvin hitaita.
Mikä VPN toimii torrentaukseen?
 • Hakkerit – kun lataat torrent-tiedostoja, IP-osoitteesi avautuu eri lähteille, jotka jakavat tiedostoja. Tämä tarkoittaa, että olet alttiina hakkereille, jotka voivat käyttää kaikkia näkyviä tietoja ddos-hyökkäyksiin ja muihin tarkoituksiin.
 • Tietosuoja – koska laitteesi on alttiina, kun jaat tiedostoja ja lataat torrentteja, henkilökohtaiset tietosi ja tietosi ovat helposti palveluntarjoajan ja muiden käyttäjien saatavilla.

Jos joudut jonkin edellä mainitun ongelman uhriksi, sillä voi olla vakavia vaikutuksia elämääsi, ja siksi on niin tärkeää tietää, miten torrentoida turvallisesti. Onneksi VPN voi ratkaista monet näistä turvallisuusongelmista.

Viimeinen sana

Ovatko ilmaiset VPN:t laillisia?

Torrentointi on hyvä tapa ladata tiedostoja internetistä nopeasti ja tehokkaasti, mutta sinun on vain varmistettava, että teet sen turvallisesti. Lataa torrentteja vain hyvämaineisilta verkkosivustoilta, varmista, että käyttämäsi torrentit ovat laillisia, käytä hyvää P2P-asiakasohjelmaa, vältä tekijänoikeudellisesti suojattua materiaalia ja, mikä tärkeintä, hanki VPN.

Kun käytät laitteessasi suositeltua VPN:ää, kaikki torrentointiin liittyvät riskit vähenevät huomattavasti. Olet täysin piilossa palveluntarjoajaltasi, verkkorikollisilta ja tekijänoikeuksien omistajilta. Haittaohjelmat estetään tartuttamasta laitteitasi, eikä sinun tarvitse sietää häiritseviä ponnahdusikkunamainoksia.Nämä työkalut ovat helppokäyttöisiä, edullisia ja erittäin tehokkaita. VPN auttaa sinua myös kirjautumaan sivustoille, jotka saattavat olla estettyjä tai maantieteellisesti rajoitettuja sijaintisi alueella. Jos haluat torrentata turvallisesti, piilossa Internet-palveluntarjoajaltasi ja optimoidusti parhaalla nopeudella – tarvitset VPN:n

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille