Parhaat mainosblokkerit Twitchille vuonna 2023

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡ Miten pysäytät mainokset Twitchissä?

Jos haluat estää mainoksia pilaamasta Twitch-striimauskokemustasi, voit hankkia luotettavan mainosten estoohjelman. Suosittelemme NordVPN:n Threat Protection -ominaisuutta. Tämän mainostenestimen avulla voit välttää haitallisia ponnahdusikkunoita, videomainoksia ja monia muita verkkouhkia suoratoiston tai nettiselailun aikana. Tämä tekee katselukokemuksesta paljon miellyttävämmän ja yhteysnopeudestasi nopeamman.

⚡ Voiko kaikista Twitchin mainoksista päästä eroon?

Parhaiten luokitellun ja luotettavan mainostenestoohjelman avulla voit päästä eroon suurimmasta osasta, ellei jopa kaikista Twitch-mainoksista. Näin saat nautinnollisemman ja saumattomamman suoratoistokokemuksen. Suosittelemme investoimaan NordVPN Threat Protectionin kaltaiseen mainostenestimeen, jolloin saat paitsi huippuluokitellun mainostenestimen, myös VPN-työkalun, joka sisältää monipuolisemman sisällönkulutuksen.

⚡ Mikä on Twitchin violetti ruutuvirhe ja miten voin korjata sen?

Twitchin violetti ruutuvirhe ilmestyy, kun katsot streameja selaimellasi, ja se tarkoittaa, että käyttämäsi mainosten esto häiritsee Twitchin skriptejä. Ongelman korjaamiseen on pari tapaa: voit aloittaa poistamalla mainostenestimesi käytöstä, vaihtamalla toiseen mainostenestimeen, kuten NordVPN Threat Protectioniin, tai käyttämällä Twitch-sovellusta, jossa mainoksia on vähemmän.

Kun Twitchiin on tulossa lisää mainoksia, ei ole ihme, että myös luotettavan mainosestolaitteen tarve heräsi. Alussa olevat videomainokset, välirullat tai jopa kovaääniset hyppimistä pelottavat mainokset häiritsevät katselukokemusta ja voivat kääntää katsojat pois alustalta.

Investoimalla luotettavaan ja turvalliseen Twitchin mainostenestoon voit välttää kaikki ärsyttävät mainokset, jotka vaivaavat alustaa. Lisäksi huippuluokan mainostenesto estää myös muita verkkouhkia kohdistumasta tietoihin ja laiteturvallisuuteen.

Onko Twitchin estämiseen olemassa AdBlockia?

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle Twitchin parhaiksi arvioidut mainosestolaitteet ja keinot, joiden avulla pääset eroon Twitch-mainoksista yleisesti. Voit siis jatkossakin nauttia tuntikausien stream-sisällöstä mainoksitta ja ilman muita häiriöitä.

Top 5 parasta Twitch mainosestoa 2023 varten 2023

 1. NordVPN Threat Protection – paras mainosten esto Twitchille kaiken kaikkiaan
 2. Total Adblock – luotettava mainosten esto Twitch-striimeille
 3. Surfshark CleanWeb Рbudjettiystävällinen mainosten esto Twitchille
 4. Atlas VPN SafeBrowser – turvallinen mainosten esto VPN:n avulla
 5. Proton VPN NetShield – muokattavissa oleva mainosten esto Twitchiin

Mitä etsiä parhaalta mainosten blokkaajalta Twitchille?

Mikä AdBlock toimii Twitch Firefoxissa?

Parhaan Twitch-mainosten eston valitseminen voi olla hämmentävää. Tarjolla on paljon palveluntarjoajia, joten on vaikea päättää, mikä niistä tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet ja suojan. Tässä on luettelo tärkeimmistä kriteereistä, joihin kannattaa kiinnittää eniten huomiota:

 • Twitchin mainosten esto. Valitse mainosesto, joka pystyy est√§m√§√§n erityisesti videomainokset ja seurantalaitteet. Lis√§ksi parhaiksi luokitellut mainostenestoohjelmat toimivat kuitenkin my√∂s erilaisten haitallisten mainosten ja muiden verkossa esiintyvien uhkien est√§misess√§.
 • Sovellukset tai laajennukset laitteillesi. Ennen kuin valitset sokeasti markkinoiden suosituimman mainostenestolaitteen, sinun on varmistettava, ett√§ se toimii Twitch-striimien katseluun k√§ytt√§m√§si selaimen kanssa ja ett√§ se on yhteensopiva laitteesi k√§ytt√∂j√§rjestelm√§n kanssa.
Voiko Twitchin mainokset kytkeä pois päältä?
 • Lis√§ominaisuudet. Mainosten est√§minen ei ole ainoa ominaisuus, jota kannattaa tarkastella, kun valitset mainosten estoohjelmaa. Jos hankit korkean luokituksen saaneen ja luotettavan mainostenestolaitteen, johon sis√§ltyy VPN-ty√∂kalu tai virustorjunta, saat lis√§suojaa tietojesi ja laitteesi turvallisuudelle.
 • Hinta. Valitse mainosten esto sen perusteella, kuinka paljon se tarjoaa vastinetta rahoilleen. Se, ett√§ yksi on kallis, ei tarkoita, ett√§ se vastaa tarpeitasi tai ett√§ siin√§ on edes tarvitsemasi ominaisuudet.

Paras mainosten esto Twitchille – yksityiskohtainen listamme

Top 5 parasta Twitch mainosten estoa

Luettelomme 5 parhaasta mainostenestimestä koostuu vain kokeilluista ja testatuista mainostenestimistä, jotka todella toimivat Twitch-mainosten estämisessä. Jatka siis lukemista saadaksesi lisätietoja kustakin palveluntarjoajasta, jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan.

1. NordVPN Threat Protection Рparas mainosten esto VPN:llä Twitchille kaiken kaikkiaan

NordVPN Threat Protection on paras mainosten esto Twitch-mainosten estämiseen. Olivatpa ne sitten videomainoksia, jäljittäjiä tai haittaohjelmia, tämä mainostenesto estää ne onnistuneesti ja tekee suoratoistokokemuksestasi nopean ja viiveettömän.

Parhaat mainosten estimet Twitchille

Twitch-mainosten estäminen. NordVPN Threat Protection estää mainokset DNS-tasolla. Tämä mainosten esto estää helposti Twitchin videomainokset ja seurantalaitteet. Lisäksi voit olla varma, että se suojaa sinua myös ponnahdusikkunoilta, haitallisilta bannereilta ja haittaohjelmien uhilta.

Ominaisuudet. Tämä mainosten estoohjelma voi poistaa URL-linkkeihin liitetyt seurantaparametrit ja lisätä näin yksityisyyttä. Lisäksi se estää haittaohjelmat ja estää tartunnan saaneiden tiedostojen lataamisen, ja voit mukauttaa suojausominaisuuksia. Kun mainostenesto on käytössä, voit ladata sivuja paljon nopeammin ja saat 7 päivän suojausyhteenvedon kaikista estetyistä mainoksista.

Yhteensopivuus. Saat Threat Protection -mainonnaneston NordVPN-sovelluksen Windows-, macOS-, Linux-, Android- ja iOS-laitteille. Lisäksi Chromelle, Firefoxille ja Edgelle on olemassa selainlaajennukset, jotka helpottavat käyttöä.

Onko AdLockin käyttö turvallista?

Hinta. Voit ostaa tämän mainosten eston VPN:n kanssa jo 3,29 dollarilla kuukaudessa ja saat riskittömän 30 päivän rahat takaisin -takuun. Vielä parempi, voit lunastaa NordVPN:n 7 päivän ilmaisen kokeilujakson testataksesi, onko tämä mainostenesto todella paras Twitch-mainosten estämiseen.

Lue lisää koko ominaisuuksien paketista NordVPN Threat Protection -arvostelusta.

Plussaa

 • Est√§√§ Twitchin videomainokset ja -seurantalaitteet
 • URL-osoitteen trimmaustoiminto
 • Haitallisen sivuston esto
 • Mukana VPN
 • Ilmainen 7 p√§iv√§n kokeilujakso

Miinukset

 • Ei valkoista luetteloa

2. Total Adblock – luotettava mainosten esto Twitch-virroille

Pysäyttääkö Twitch turbo mainokset?
Ilmainen versio:Kyllä (ilmainen 7 päivän kokeilujakso)
Palvelimet:Liettua, Meksiko, Panama, Puola ja muut maat
Asiakastuki:Sähköposti, tietopohja
Nykyinen sopimus:ūüĒ• Hanki 75% POIS Total Adblock! ūüĒ•

Total Adblock on erinomainen työkalu, jolla voit estää erilaisia mainoksia ja suojata laitteesi haittaohjelmilta. Saat siis nauttia saumattomasta suoratoistokokemuksesta ja suojata itseäsi ja laitettasi haitallisilta verkkouhilta.

Twitch-mainosten estäminen. Total Adblock -selainlaajennukset estävät mainokset komentosarjojen estotasolla. Testauksemme aikana Chrome-laajennus on onnistuneesti estänyt videomainokset, muut mainokset ja seurantalaitteet Twitchissä. Lisäksi se poistaa myös ponnahdusikkunat, bannerit ja kolmannen osapuolen seurantalaitteet.

Parhaat mainosestolaitteet Twitchille 2023

Ominaisuudet. Tässä mainostenestimessä on mukauttamista varten Hyväksyttävät mainokset -osio, ja käyttäjä voi määrittää, mitkä sivustot voivat edelleen näyttää mainoksia tai ponnahdusikkunoita. Se parantaa myös sivujen latausnopeutta ja antaa yhteenvetoja siitä, kuinka monta mainosta on estetty ja kuinka paljon dataa on säästetty.

Yhteensopivuus. Vaikka tällä mainostenestolaitteella on sovelluksia vain iOS- ja Android-laitteille, voit silti saada selainlaajennukset tietokoneillesi. Total Adblock on saatavilla Chrome-, Edge-, Safari-, Opera ja Firefox-selaimissa.

Hinta. Voit kokeilla tätä mainostenestolaitetta 7 päivän ilmaisella kokeilujaksolla, mutta jos aiot käyttää premium-ominaisuuksia, voit ostaa sen 2,42 dollarilla kuukaudessa 14 päivän rahat takaisin -takuun turvin. Muussa tapauksessa saat tämän mainostenestoohjelman osaksi virustorjuntapakettia TotalAV Total Security -paketin kanssa hintaan 49,00 dollaria vuodessa.

Tutustu koko tietoturvapakettiin TotalAV-arvostelussa.

Estääkö NordVPN Twitch-mainokset?

Plussaa

 • Est√§√§ Twitchin videomainokset, seurantalaitteet
 • Whitelist-toiminto
 • Est√§v√§t suodattimet
 • Ilmainen kokeilu

Miinukset

 • Sovellukset vain iOS:lle ja Androidille

3. Surfshark CleanWeb Рbudjettiystävällinen mainosten esto VPN:llä Twitchiä varten.

Voiko VPN:n avulla estää Twitchin mainokset?
Ilmainen versio:Kyllä (ilmainen 7 päivän kokeilujakso)
Palvelimet:Liettua, Meksiko, Panama, Puola ja muut maat
Asiakastuki:24/7 live-chat, sähköposti, tietopohja, usein kysytyt kysymykset (FAQ)
Nykyinen sopimus:ūüĒ• 84% POIS Surfshark CleanWeb 2.0 + 2 kuukautta ILMAINEN! ūüĒ•

Surfshark CleanWeb on toinen luotettava mainosten esto, joka takaa saumattoman Twitch-striimauskokemuksen. Se ei ainoastaan estä videomainoksia, vaan myös ponnahdusikkunoita, seurantalaitteita ja suojaa haittaohjelmien uhilta.

Twitch-mainosten estäminen. Surfshark CleanWeb estää mainokset DNS-tasolla. Testatessamme Chrome-laajennus siis esti onnistuneesti Twitchin mainokset, videomainokset ja seurantalaitteet. Lisäksi tämä mainosten esto voi estää myös ponnahdusikkunat, bannerit, evästesuostumukset, jäljittäjät ja haittaohjelmat.

Ominaisuudet. Surfshark CleanWeb -mainonnanestolaitteen avulla voit mukauttaa, mitkä sivut voivat edelleen näyttää sinulle mainoksia, lisätä selausnopeutta ja käyttää turvallista hakukonetta. Lisäksi saat myös premium VPN:n. Sopimuksen makeutukseksi saat myös hälytyksiä verkkosivujen loukkauksista ja yhteenvetoja estetyistä mainoksista, haittaohjelmista ja muista uhkista.

Onko olemassa mainosblokkeri, joka estää Twitchin?

Yhteensopivuus. Voit käyttää Surfshark CleanWeb -mainonnanestolaitetta useilla laitteilla ja alustoilla. Alkuperäinen CleanWeb-versio on saatavilla Windows-, macOS-, Linux-, Android-, iOS- ja FireTV-laitteissa. Päivitetty CleanWeb 2.0 -versio on käytettävissä vain selainlaajennuksissa: Chrome, Firefox ja Edge.

Hinta. Voit ostaa mainosten eston Surfshark VPN -tilauksen yhteydessä, joka maksaa vain 2,30 dollaria kuukaudessa rajoittamattomille laitteille. Saat myös 7 päivän ilmaisen kokeilujakson ja riskittömän 30 päivän rahat takaisin -takuun. Vaihtoehtoisesti voit hankkia Surfshark One -paketin, jossa on mainostenesto, VPN ja virustorjuntatyökalu, hintaan 41,88 dollaria/vuosi.

Lisätietoja kaikista mukana olevista ominaisuuksista saat Surfshark One -arvostelusta.

Onko olemassa AdBlockia, joka todella estää Twitchin mainokset?

Plussaa

 • Est√§√§ Twitch-mainokset, videomainokset ja seurantalaitteet.
 • Whitelist-toiminto
 • Yksityinen hakukone
 • Yhteensopiva eri alustojen kanssa

Miinukset

 • Sovellusversiot eiv√§t ole yht√§ hyvi√§ mainosten est√§misess√§

4. Atlas VPN SafeBrowser Рturvallinen mainosten esto VPN:llä.

Toimiiko Total AdBlock Twitchissä?
Ilmainen versio:Ei (Vain VPN:llä on ilmainen versio)
Palvelimet:Liettua, Meksiko, Panama, Puola ja muut maat
Asiakastuki:24/7 live-chat, sähköposti, tietopohja, usein kysytyt kysymykset (FAQ)
Nykyinen sopimus:ūüĒ• 81% POIS Atlas VPN SafeBrowse! ūüĒ•

Atlas VPN SafeBrowser on turvallinen ratkaisu Twitch-mainosten estämiseen. Se torjuu tehokkaasti videomainoksia ja seurantalaitteita, suojaa laitteesi haittaohjelmilta ja tarjoaa käyttäjille VPN-lisäetuja.

Twitch-mainosten estäminen. Atlas VPN:n Windows-sovelluksen sisäänrakennettu SafeBrowser-mainosesto esti helposti Twitch-videomainokset ja monet jäljittäjät. Tämän mainostenestimen avulla voit lisäksi estää myös kolmannen osapuolen seurantalaitteet ja haittaohjelmien uhat.

Ominaisuudet. Atlas VPN SafeBrowser -mainonnanesto suojaa erilaisilta verkkouhilta, kuten kryptokaappauksilta ja vakoiluohjelmilta, ja estää pääsyn haitallisille verkkosivustoille. Lisäksi saat yhteenvedon kaikista estetyistä mainoksista ja jäljittäjistä. Sinulla ei kuitenkaan ole valkoisen listan ominaisuutta.

Miten voin estää mainokset kokonaan Twitchissä?

Yhteensopivuus. Atlas VPN SafeBrowser on saatavilla vain sovelluksena Windows-, macOS-, Android- ja iOS-laitteille. Tämä mainosten esto toimii kuitenkin vain, kun olet yhteydessä VPN-yhteyteen.

Hinta. SafeBrowser-mainosesto tulee Atlas VPN -tilauksen mukana, joka maksaa 2,05 dollaria kuukaudessa ja kattaa enintään 10 laitetta samanaikaisesti. Lisäksi tarjolla on myös riskitön 30 päivän rahat takaisin -takuu, jolla voit testata mainostenestoa turvallisesti itse.

Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin, joita saat tästä VPN-tilauksesta Atlas VPN:n arvostelussa.

Estääkö Surfshark mainokset Twitchissä?

Plussaa

 • Est√§√§ Twitch-videomainokset ja -seurantalaitteet
 • Haitallisilta sivustoilta suojautuminen
 • Mainosten esto tulee VPN-palvelun kanssa
 • 30 p√§iv√§n rahat takaisin -takuu

Miinukset

 • Ei selainlaajennuksen versiota
 • Ei valkoista luetteloa

5. Proton VPN NetShield – muokattavissa oleva mainosten esto Twitchiin

Onko olemassa mainosblokkeri, joka estää Twitchin?
Ilmainen versio:Ei (Vain VPN:llä on ilmainen versio)
Palvelimet:Liettua, Meksiko, Panama, Puola ja muut maat
Asiakastuki:Sähköposti, tietopohja ja usein kysytyt kysymykset
Nykyinen sopimus:ūüĒ• Saat jopa 50% POIS Proton VPN NetShield! ūüĒ•

Proton VPN NetShield -mainosesto estää ärsyttäviä mainoksia pilaamasta Twitch-suosikkistreamiesi katselukokemusta. Lisäksi saat luotettavan VPN-tilauksen.

Twitch-mainosten estäminen. Proton VPN:n sisäänrakennettu NetShield-mainosesto toimii DNS-eston tasolla ja pystyy estämään Twitch-videomainokset. Lisäksi se pystyy estämään myös jäljittäjät ja haittaohjelmien uhat.

Ominaisuudet. On mahdollista mukauttaa suojaustasoja haitallisilta mainoksilta – √Ąl√§ est√§, Est√§ vain haittaohjelmat ja Est√§ haittaohjelmat, mainokset ja seurantalaitteet. Valkoisen listan ominaisuutta ei kuitenkaan ole. Enemm√§nkin, kun mainosten esto on k√§yt√∂ss√§, kaikki roskaposti, joka hidastaa yhteyksi√§si, estet√§√§n, ja saat my√∂s VPN-ty√∂kalun suojaamaan tietojasi verkossa.

Voiko VPN:n avulla estää Twitchin mainokset?

Yhteensopivuus. Proton VPN NetShield on saatavilla vain sovelluksessa, eikä se tue selaimia. Voit hankkia sovelluksen Windows-, macOS-, Linux-, Android- ja iOS-laitteille. Lisäksi mainosten eston käyttäminen edellyttää yhteyden muodostamista VPN-tunnelin kautta.

Hinta. Vaikka Proton VPN:llä on ilmainen versio, NetShieldin mainosesto vaatii maksullisen tilauksen, jonka hinta on alkaen 4,99 dollaria kuukaudessa ja jossa on enintään 10 samanaikaista yhteyttä. Lisäksi voit käyttää 30 päivän rahat takaisin -takuuta.

Jos haluat tutustua kaikkiin ominaisuuksiin, lue yksityiskohtainen Proton VPN -arvostelumme.

Mikä VPN estää Twitchin mainokset?

Plussaa

 • Est√§√§ Twitch-videomainokset
 • Kaksinkertainen VPN-toiminto
 • Mainosten esto tulee VPN-palvelun kanssa
 • 30 p√§iv√§n rahat takaisin -takuu

Miinukset

 • Ei selainlaajennuksen versiota
 • Ei valkoista luetteloa

Miten valitsimme ja testasimme Twitch-mainosten estoohjelmat

Twitchin parhaan mainosblokkerin listan laatimiseksi testasimme kaikki mahdolliset vaihtoehdot. Kun olimme sulkeneet pois ilmaiset ja epäluotettavat, testasimme näiden mainostenestolaitteiden kykyä estää haitalliset mainokset, jäljittäjät ja muut uhat:

Mitkä mainosten estolaitteet toimivat Twitchissä?
 • Twitchin mainosten est√§misen tulokset. Ennen kaikkea testasimme kunkin mainosestolaitteen kyky√§ est√§√§ Twitch-mainokset, olivatpa ne sitten mid-roll-mainoksia, videomainoksia ennen streamia tai jopa ponnahdusikkunoita sivussa.
 • Lis√§ominaisuudet. Parhaat mainostenestolaitteet sis√§lt√§v√§t lis√§ominaisuuksia, kuten valkoisen luettelon, suojauksen haittaohjelmilta ja VPN:n tai virustorjunnan, jotta saat ostoksestasi kaiken irti.
 • Tuetut k√§ytt√∂j√§rjestelm√§t ja selaimet. Kun investoit mainostenestoohjelmaan, on viisasta varmistaa, ett√§ se ei ainoastaan toimi haluamasi laitteen k√§ytt√∂j√§rjestelm√§n kanssa, vaan lis√§ksi se toimii my√∂s tietyss√§ ty√∂nkulussasi.
 • Hinta. Vaikka mainosten esto on eritt√§in kallis, se ei tarkoita, ett√§ se on niin hyv√§. Ilmaisia mainostenestolaitteita ei kuitenkaan suositella, koska ne voivat sis√§lt√§√§ haittaohjelmia. Siksi valitsimme ne, jotka tuovat parhaan vastineen rahalle.

Miksi estää Twitchin mainokset?

Onko olemassa mainosblokkeri, joka estää Twitchin?

Mainokset tuovat Twitchille, Amazonin omistamalle miljoonayhtiölle, paljon rahaa. Mainosten estäminen Twitchissä ei kuitenkaan ole ainoa syy estää mainoksia, koska niistä on haittaa yhtiöille ja koska voit levittää antikapitalistista agendaa.

Tässä on muutamia muita syitä, miksi sinun pitäisi hankkia itsellesi luotettava Twitch-mainosten esto:

 • Saumaton suoratoisto. Mainokset keskeytt√§v√§t usein suoratoiston, ja mit√§ pidempi sis√§lt√∂ on, sit√§ enemm√§n mainoksia n√§kyy. Mainosten esto voi est√§√§ n√§m√§ keskeytykset ja tehd√§ koko suoratoistokokemuksesta saumattoman, viiveett√∂m√§n ja mainosvapaan. Mik√§√§n ei siis h√§iritse sinua katsomasta useita tunteja kest√§v√§√§ sis√§lt√∂√§.
Miten voin estää ADC:n Twitchissä?
 • Lopeta tilausmainokset. Twitch tarjoaa maksullisen tilauspalvelun ja ilmaisen Amazon Prime -j√§senyyden yhteydess√§. Tilaus ei kuitenkaan tarkoita, ettet en√§√§ kohtaisi mainoksia Twitchiss√§. Niinp√§ mainosten esto s√§√§st√§√§ sinut mainosten aiheuttamalta harmilta, vaikka maksat Twitchille rahaa.
 • V√§lt√§ √§√§nekk√§it√§ mainoksia. Twitchiss√§ on √§√§nekk√§it√§ videomainoksia, jotka voivat pel√§stytt√§√§ sinut ja todella pilata kokemuksen suosikkistreamerisi katselusta. Twitchin mainosestolaitteen avulla voit varmasti v√§ltt√§√§ jumputtavia mainoksia ja nauttia foorumin parhaiden striimaajien √§√§nekk√§√§st√§ ja hauskasta sis√§ll√∂st√§.

Twitch violetti näyttö fix

Jos olet joskus kohdannut pelottavan violetin ruudun Twitch-striimiä katsoessasi, se on yksinkertaisesti Twitchin tapa vaatia sinua lopettamaan mainosten eston käyttö, koska se häiritsee Twitchin koodia.

Mitkä mainosten estolaitteet toimivat Twitchissä?

Kaikki tämä tehdään, jotta alusta voi ansaita rahaa ja jotta voit istua läpi runsaiden mainosten, joskus jopa kahdeksan mainosta peräkkäin.

√Ąl√§ kuitenkaan huoli, jos n√§et t√§m√§n Twitchin violetin ruudun, sill√§ on olemassa keinoja v√§ltt√§√§ se ja est√§√§ tunkeilevat mainokset samalla, kun katsot, kuinka suosikkistreamerisi k√§y l√§pi toisen monip√§iv√§isen subatonin.

Helpoin tapa estää violetin Twitch-näytön näkyminen on vaihtaa mainosten esto. Ehkä käytit ilmaista tai vähemmän luotettavaa työkalua. Sijoittamalla siis testattuun ja luotettuun premium-palveluntarjoajaan voit varmistaa, että pystyt estämään mainokset onnistuneesti. Parhaaksi mainostenestolaitteeksi valitsemamme NordVPN Threat Protection.

Onko olemassa mainosblokkeri, joka estää Twitchin?

Lisäksi Twitchissä näytetään yleensä eniten mainoksia Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Saksassa ja muissa vastaavissa maissa asuville ihmisille. Jos sinulla on VPN, jossa on mainosten esto, vaihda yhteysmaasi sellaiseksi, jossa mainoksia tulee vähemmän, kuten Liettuaan, Meksikoon, Panamaan, Puolaan tai muihin vastaaviin paikkoihin.

Voit myös kokeilla streamien katsomista Incognito-tilassa, joka näyttää toimivan melko hyvin, kun yrität vältellä mainoksia ja violettia ruutua. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Twitch-sovelluksen tai vaihtoehtoisten sivustojen käyttäminen suoratoistoon.

Voit myös tilata suosikki Twitch-striimaajasi ja saada vastineeksi lupauksen siitä, ettet näe koskaan mainoksia. On kuitenkin hyvin todennäköistä, että näet silti mainoksia. Mainosten estoohjelma on siis paras vaihtoehto, jos haluat katsella keskeytymättömiä Twitch-striimejä.

Mitkä maat estävät Twitch-mainokset?

Päätelmä

Paras tapa estää ärsyttävät videomainokset on hankkia luotettava ja turvallinen mainosten esto Twitchille. Twitch-striimimainokset eivät ole vain ärsyttäviä, vaan ne voivat olla myös haitallisia, joten tietojen ja laitteen suojaaminen on paras tapa toimia.

Paras kilpailijamme on NordVPN Threat Protection. Tämä mainosten esto torjuu videomainoksia, jäljittäjiä, ponnahdusikkunoita ja muita haitallisia online-uhkia. Lisäksi se parantaa selaus- ja suoratoistokokemustasi.

Mitä etsiä parhaalta mainosten estimeltä Twitchille?

Lisäksi NordVPN Threat Protection -mainosesto sisältää VPN-palvelun, joten voit myös salata tietosi verkossa ja kiertää maantieteelliset sisällönestot. Tämä mainostenesto tarjoaa paljon vastinetta rahalle ja suojaa tietojasi ja laitettasi kyberuhilta.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille