Metaplanetin osake nousee 10% ison Bitcoin-ostoksen jälkeen

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Tokiossa noteeratun sijoitusyhtiö Metaplanet Inc:n osakkeiden arvo nousi tiistaina 9,88 %. Nousu seurasi ilmoitusta siitä, että se oli ostanut lisää 250 miljoonan jenin (1,58 miljoonan dollarin) arvosta Bitcoinia. Sijoittajat reagoivat uutiseen myönteisesti osoittaen luottamusta yrityksen strategiseen suuntaan.

Kesäkuun 11. päivänä Metaplanet julkaisi tiedotteen, jossa se kertoi hankkineensa 23,351 BTC:tä. Tämä viimeisin osto nostaa sen Bitcoin-omistusten kokonaismäärän yli 141,07 BTC:hen, jonka arvo on 9,54 miljoonaa dollaria. Hankinta on jatkoa aiemmille 23. huhtikuuta ja 10. toukokuuta tehdyille ostoille, mikä on merkki yrityksen jatkuvasta sitoutumisesta Bitcoin-varojen kasvattamiseen.

Metaplanetin keskimääräinen Bitcoin-ostohinta oli 10,27 miljoonaa jeniä eli noin 65 300 dollaria per Bitcoin. Tällä hetkellä Bitcoinin hinta on 67 566 dollaria, mikä on vähemmän kuin viime viikon huippu, joka oli lähes 72 000 dollaria. Tämä hintavaihtelu ei estänyt Metaplanetin sijoitusstrategiaa.

Metaplanet-Incn-osake-nousi-89-jeniin

Metaplanet Inc:n osake nousi tiistaina 89 jeniin osakkeelta pörssin sulkeutuessa. Tämä merkitsee huomattavaa nousua noin 19 jenin hinnasta huhtikuun 9. päivänä, jolloin yhtiö ensimmäisen kerran ilmoitti keskittyvänsä Bitcoin-sijoituksiin. Osakkeen nousu kuvastaa markkinoiden hyväksyntää Metaplanetin strategiselle suunnalle.

”Vastauksena pandemian aiheuttamaan sijoitusmaisemaan Metaplanet järjesti kattavasti uudelleen lukemattomat omaisuuseränsä ja liiketoimintansa, mikä pohjusti tietä strategiselle käännökselle kohti Bitcoin-keskeistä visiota”, yhtiön verkkosivuilla sanottiin.
Tämä muutos on osa yhtiön laajempaa strategiaa, jolla se pyrkii sopeutumaan muuttuviin taloudellisiin olosuhteisiin.

Viime kuussa Metaplanet ilmoitti, että se oli päättänyt ottaa Bitcoinin käyttöön strategisena kassavarana. Päätökseen vaikuttivat Japanin jatkuvat taloudelliset haasteet, kuten suuri valtionvelka, pitkittyneet negatiiviset reaalikorot ja heikko jeni. Yritys uskoo, että Bitcoin voi tarjota vakaamman ja kannattavamman varannon verrattuna perinteisiin varoihin.

BitcoinTreasuries.net-sivuston mukaan julkiset yritykset ympäri maailmaa omistavat yhdessä yhteensä 308 688 bitcoinia. Microstrategy Inc. johtaa joukkoa 214 400 BTC:llä, mikä on yli 50 % sen markkina-arvosta. Tämä suuntaus kerätä Bitcoinia varantovaraksi osoittaa yritysten kasvavaa luottamusta kryptovaluutan mahdollisuuksiin säilyttää arvo pitkällä aikavälillä.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille