MicroStrategy perustaja M. Saylor ennustaa Bitcoin Surge vuonna 2024

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

MicroStrategyn toinen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Michael Saylor ennustaa kahta tekijää, jotka nostavat Bitcoinin hintaa merkittävästi ensi vuonna.

Tuoreessa Bloombergin haastattelussa Saylor esittää, että spot Bitcoinin pörssinoteeratun rahaston (ETF) käyttöönotto vahvistaa johtavan kryptovaluutan kysyntää ja sytyttää noususuhdanteen vuonna 2024.

”Mielestäni spot-ETF:ien merkitystä ei todellakaan voi aliarvioida. Ei ole kohtuutonta väittää, että tämä saattaa olla suurin kehitys Wall Streetillä 30 vuoteen…”.

Hän korostaa tämän odotetun kehityksen merkitystä ja toteaa, että suurin osa nykyisistä Bitcoin-sijoittajista on pitkäaikaisia haltijoita ja perinteisiä kryptoharrastajia. Laajemmalta sijoittajayhteisöltä, mukaan lukien valtavirran vähittäis- ja institutionaaliset sijoittajat, on kuitenkin puuttunut suora ja sääntöjenmukainen väylä sitoutua tähän omaisuusluokkaan ennen spot-ETF:ien käyttöönottoa. Saylor ennakoi, että näiden ETF:ien hyväksyminen tammikuussa toimii ratkaisevana katalysaattorina, joka saa aikaan merkittävän kysyntäpiikin.

Lisäksi Saylor korostaa Bitcoinin tulevaa puolittumistapahtumaa huhtikuussa 2024 toisena mahdollisena katalysaattorina nouseville markkinoille. Tämän tapahtuman aikana BTC:n louhijoiden palkkiot puolitetaan.

“Spot Bitcoin ETF:ien hyväksymistä seuraa huhtikuussa tarjontashokki, koska luonnollisten myyjien, louhijoiden, myytävänä on noin 900 Bitcoinia päivässä. Ja tämä määrä vähenee huhtikuussa 450 Bitcoiniin päivässä. Se on siis aika iso juttu.”

Bitcoinin kurssi on tätä kirjoitettaessa 43 809 dollaria, ja MicroStrategy osoittaa, että sen realisoitumaton voitto on huikeat 2,33 miljardia dollaria. Yhtiöllä on hallussaan 174 530 BTC:tä.

Michael Saylor, MicroStrategyn perustaja ja hallituksen puheenjohtaja, keskustelemassa Bitcoinin tulevaisuudesta Bloombergin haastattelussa.
Michael Saylorin Bitcoin Insights – Bloombergin haastattelu

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille