MicroStrategy suunnittelee $500M vaihtovelkakirjalainoja Bitcoin-omistusten kasvattamiseksi

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Nasdaqissa noteerattu liiketoimintatietoyritys MicroStrategy ilmoitti aikovansa tarjota 500 miljoonan dollarin vaihtovelkakirjalainoja. Osakeannista saatavat varat käytetään bitcoinin lisähankintaan ja muiden yritysaloitteiden tukemiseen.

Nämä velkakirjat ovat vakuudettomia ja ne ovat MicroStrategyn etuoikeutettuja velkakirjoja. Korkoja maksetaan kaksi kertaa vuodessa, tarkemmin sanottuna kesäkuun 15. päivä ja joulukuun 15. päivä, alkaen joulukuun 15. päivästä 2024. Velkakirjat erääntyvät vuonna 2032.

Osakeannin toteutuminen riippuu markkinaolosuhteista, eikä sen aikataulusta tai ehdoista ole varmuutta.

Lisäksi yhtiö voi päättää lunastaa osan tai kaikki velkakirjat käteisellä kesäkuun kahdestakymmenennestä päivästä 2029 alkaen tietyin ehdoin.

Yksityinen osakeanti on vuoden 1933 arvopaperilain 144A-säännön mukaisesti hyväksyttyjen institutionaalisten ostajien joukkovelkakirjalainaksi luokiteltujen henkilöiden saatavilla.

Tällä hetkellä MicroStrategyllä on hallussaan 214 400 BTC:tä, joiden arvo on yli 14 miljardia dollaria, mikä tekee siitä suurimman bitcoinin haltijan julkisesti noteeratuista yrityksistä.

Yritys aloitti bitcoin-hankintastrategiansa vuonna 2020, jolloin se otti kryptovaluutan käyttöön varantovarantona. Tämä strateginen siirto on asemoinut MicroStrategyn merkittäväksi toimijaksi kryptovaluuttamarkkinoilla.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille