Mt. Gox: Uudet Bitcoin- ja Cash-maksupäivät julkistettiin

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Mt. Goxin vaarantuneen digitaalisen valuutanvaihdon asiakkaat ovat hiljattain saaneet uuden toivoa herättävän merkin siitä, että he voivat saada korvausta varastetuista varoistaan. Mt. Goxin edunvalvoja on toimittanut ratkaisevia päivityksiä takaisinmaksuprosessista.

Useat Mt. Goxiin liittyvät velkojat ovat huomanneet päivityksiä saataviensa tileihin, ja nyt ne sisältävät yksityiskohtaisia tietoja palautuksesta Bitcoinina, Bitcoin Cashina ja eri fiat-valuuttoina. Tämä kehitys on saanut monet odottamaan, että kryptovaluuttana suoritettavat korvaukset saattavat olla tulossa.

Ensimmäiset tilit tällaisista päivityksistä ilmestyivät huhtikuun puolivälin tienoilla Mt. Goxin maksukyvyttömyyden subredditissä, jossa käyttäjät jakoivat havaintojaan äskettäin lisätyistä luvuista yksittäisten tiliensä takaisinmaksutietotaulukoissa.

Eräs velkoja jakoi kuvakaappauksen, joka havainnollistaa, että Mt. Goxin saatavien tileillä on nyt taulukko, jossa näkyvät takaisinmaksun tila, suoritetut takaisinmaksut ja vireillä olevat takaisinmaksut.

Mt.-Gox-on-toimittanut-tärkeitä-päivityksiä-palautusprosessiin-liittyen

Mt. Goxin maksukyvyttömyysfoorumilla Redditissä käydyn keskustelun mukaan jotkut velkojat ovat jo alkaneet saada fiat-valuuttatalletuksia suoraan pankkitileilleen.

Huhtikuun 22. päivänä eräs Mt. Goxin velkoja ilmoitti saaneensa varoja Yhdysvaltain dollareina HSBC:n valuuttatilille ja korosti, että tapahtumasta ei aiheutunut maksuja. Tämä maksu käsiteltiin yli kuukausi sen jälkeen, kun heidän saataviensa tilille oli kirjattu ensimmäinen päivitys takaisinmaksutaulukkoon.

“Taulukko oli päivitetty ensin 15. maaliskuuta, sitten 8. huhtikuuta toiseksi ja sitten 18. huhtikuuta, kun BTC-linjat saapuivat”, Redditor totesi.

Bitcoinin äskettäinen lisääminen Mt. Goxin kuntoutusvaatejärjestelmän tileille on merkittävä askel velkojille, mikä Mt. Goxin velkojan antaman lausunnon mukaan osoittaa, että sekä krypto- että fiat-valuuttojen maksuja on tulossa.

“Vertailun vuoksi japanilaiset kantajat saivat viime joulukuussa seteleitä sivulleen, ja kahden viikon kuluessa he näkivät fiat-rahaa tileillään PayPalin ja yksityisten pankkien kautta”, velkoja sanoi ja lisäsi: “Toivotaan, että krypto-tilisiirto vastaa fiat-edeltäjäänsä.”

Mt. Gox perustettiin alun perin vuonna 2010, ja se hallitsi maailmanlaajuisia Bitcoin-vaihtomarkkinoita ennen romahdustaan, ja se käsitteli arviolta 70 prosenttia kaikista BTC-transaktioista, kunnes se sortui massiiviseen tietoturvaloukkaukseen vuonna 2014, jonka seurauksena se menetti 850 000 BTC:tä.

Viimeisimpien päivitysten mukaan Mt. Goxin on määrä jakaa 142 000 Bitcoinia ja 143 000 Bitcoin Cashia sekä 69 miljardia Japanin jeniä (noin 510 miljoonaa dollaria) velkojilleen lokakuuhun 2024 mennessä.

Hyväksytyt-Mt-Goxin-velkojatunnukset-ja-niihin-liittyvät-kryptovaluutanvaihtotilit

Viimeisimmät päivitykset takaisinmaksutaulukoihin seurasivat Mt. Goxin velkojien henkilöllisyystarkastusten valmistumista ja heidän liittyvien kryptopörssitiliensä vahvistamista, joiden on määrä maksaa Bitcoin ja Bitcoin Cash takaisin tammikuussa 2024. Näihin transaktioihin käytettävissä olevia alustoja ovat Bitstamp, Kraken, Bitbank, BitGo ja SBI VC Trade.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille