Onko Q1: n äärimmäinen krypto volatiliteetti ohi?

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Brevan Howardin, Pantera Capitalin ja Nickel Digitalin kaltaisten yhtiöiden hallinnoimat sijoitusrahastot ovat menestyksekkäästi saavuttaneet huomattavia voittoja huolimatta kryptovaluuttamarkkinoille ominaisista korkean volatiliteetin jaksoista.

Nickel Digital Asset Management on antanut sijoittajilleen varoituksen, jossa se kehottaa heitä hillitsemään odotuksiaan sen jälkeen, kun sen Diversified Alpha -rahasto on tuottanut poikkeuksellisen hyvin ensimmäisellä neljänneksellä. Tämä rahasto, jonka arvo on 80 miljoonaa dollaria, saavutti tänä aikana 11 prosentin nettotuoton, vaikka kryptomarkkinoiden volatiliteetti oli kasvanut.

Rahaston strategia keskittyy markkinoiden hinnoittelun tehottomuuden hyödyntämiseen, ja tyypilliset vuotuiset tuottotavoitteet ovat 15-20 prosenttia, kuten toimitusjohtaja Anatoli Crachilov totesi.

Maaliskuu tarjosi kuitenkin ainutlaatuisen skenaarion, jota leimasivat merkittävä volatiliteetti, vankat kaupankäyntivolyymit ja huomattava markkinoiden hajonta, jotka yhdessä vaikuttivat kuukauden 5 prosentin voittoon. Nämä yksityiskohdat tuotiin esiin sijoittajaesityksessä, johon Bloomberg pääsi tutustumaan.

“Valitettavasti tämä ei ole uusi normaali, emme tule tekemään 5 %:n voittoa joka kuukausi jatkossa”, jakaa Diversified Alphan johtaja David Fauchier.

Samassa esityksessä Fauchier huomautti tällaisten suotuisten markkinaolosuhteiden ohimenevästä luonteesta, mikä viittaa siihen, että ne eivät todennäköisesti jatku. Hän pohdiskeli viimeistä vuosineljännestä toteamalla: “Kaikki, mitä vuosineljännekseltä voi toivoa, tapahtui aika lailla jossain vaiheessa tuon vuosineljänneksen aikana.”

Nickel Digitalin ohella myös muut rahastot, kuten Brevan Howardin ja Pantera Capitalin hallinnoimat rahastot, ovat menestyneet huomattavasti kryptomarkkinoiden vankan kehityksen ansiosta. Erityisesti Bitcoin koki huomattavan 67 prosentin nousun ensimmäisellä vuosineljänneksellä, mikä on huomattavasti nopeampi kuin useimmat muut omaisuusluokat.

Näistä vaikuttavista tuotoista huolimatta Nickel Digitalin sijoitusjohtaja Michael Hall korosti, että sijoittajien odotusten asianmukainen hallinta on ehdottoman tärkeää. Haastattelussa hän korosti realistisuuden ja rehellisyyden tärkeyttä ja myönsi, että voi olla kuukausia, jolloin tuotto voi olla negatiivinen.

“Emme halua ylittää odotuksia”, Hall kommentoi. “Haluamme kertoa heille, että heillä voi olla myös negatiivisia kuukausia. Se on vain rehellisyyttä ja suoraselkäisyyttä.”

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille