Parhaat kryptokortit vuonna 2024 | Krypto Debit & Luottokortit

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Krypto-luotto- ja debit-kortit ovat innovatiivisia välineitä, jotka luovat yhteyden kryptovaluutan ja perinteisten kulutustapojen välille. Krypto debit -korttien avulla käyttäjät voivat ladata korttiinsa kryptovaluuttaa, joka sitten muunnetaan ja kulutetaan perinteisenä valuuttana.

Toisaalta kryptoluottokortit tarjoavat paikalliseen valuuttaan perustuvan luottolimiitin, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita palkkioita kryptovaluutalla perinteisten palkintopisteiden sijaan, ja takaisinmaksu erääntyy kunkin laskutusjakson lopussa.

Tässä artikkelissa esitellään lista parhaista kryptokorteista ja annetaan tärkeää tietoa niistä.

Luettelo parhaista kryptokorteista

 1. Bybit Debit Card
 2. Nexo-luottokortti
 3. Crypto.com Debit Card
 4. CryptoWallet.com Debit Card
 5. Coinbase Debit Card
 6. Wirex Debit Card
 7. BitPay Debit Card
 8. Gemini-luottokortti
 9. Ledger Luottokortti
 10. Venmno luottokortti

Parhaat krypto Debit &; luottokortit arvosteltu

Tässä katsauksessa keskitytään parhaimpiin krypto debit- ja parhaisiin markkinoilla saatavilla oleviin krypto-luottokortteihin. Tavoitteenamme on tarjota perusteellinen vertailu, joka auttaa käyttäjiä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä siitä, mikä kortti sopii heidän taloudellisiin tarpeisiinsa ja elämäntyyliinsä, varmistaen, että he hyötyvät parhaista ominaisuuksista ja palveluista tällä innovatiivisella rahoitusalalla.

By bit Debit Card

A Bybit-kortti on Bybit-kryptovaluuttapörssin liikkeeseen laskema kryptopankkikortti, jonka avulla voit käyttää krypto-omistuksiasi käteisen rahan tapaan miljoonissa liikkeissä maailmanlaajuisesti. Kortti integroituu Bybit-tiliisi helppoja latauksia varten, tarjoaa palkkioita kryptokäyttäytymisestä ja asettaa turvallisuuden etusijalle. Lisäksi siitä on virtuaalisia ja fyysisiä versioita, joissa on kulutustasoja, ja se edellyttää henkilöllisyyden tarkistamista hakemusta varten. Se on kuitenkin tällä hetkellä rajoitettu ETA-alueelle ja Australiaan.

Bybitin maksukortti.

Ominaisuudet:

Mukavuus: Käytä kryptosi suoraan missä tahansa Mastercard-kauppiaassa, verkossa tai myymälässä.
Turvallisuus: Bybit ottaa käyttöön turvatoimenpiteitä, kuten EMV 3DS -tekniikan, suojatakseen varojasi.
Joustava rahoitus: Bybit-rahoitustilisi on korttitapahtumien lähde. Tililläsi oleva krypto muunnetaan automaattisesti fiat-valuutaksi (kuten USD) ostoksia varten.
Palkkio-ohjelma: Bybit tarjoaa palkitsemisohjelman, jonka ominaisuuksia ovat:

 • Cashback ostoksista (hinnat voivat vaihdella)
 • Alennetut tilaukset valituista palveluista

Maksut:

Transaktiomaksut: Ei maksuja useimmille tapahtumille, mutta jotkut pankkiautomaattioperaattorit saattavat periä nostomaksuja.
Automaattimaksut: Vapaat ensimmäiset 100 EUR/GBP:n arvosta nostoja kuukaudessa, sen jälkeen peritään 2 %:n maksu.
Muunnosmaksut: Kun kryptosi muunnetaan fiatiksi ostoa varten, voidaan soveltaa marginaalia.
Kortin liikkeeseenlaskusta perittävä maksu: Virtuaalikortista ei peritä maksua, mutta fyysisestä kortista peritään pieni maksu (noin 5 EUR/GBP/USDT) (voi muuttua).

Meidän tuomiomme:

Kokonaisuutena paras kryptokortti, joka on räätälöity käyttäjille, jotka arvostavat päivittäisten kryptokulujen helppoutta ja mukavuutta, tarjoaa suoraviivaisen integraation Bybit-tileihin ja ei transaktiomaksuja useimmissa toiminnoissa.

Nexo-luottokortti

A Nexo-kortti on erillinen kryptoluottokortti, jossa on Nexo-tiliin yhdistetty kaksitilamastercard. Nexo-kortilla et tarvitse hyvi√§ luottotietoja, sill√§ se k√§ytt√§√§ Nexo-tilillesi tallennetun kryptovaluutan arvoa luottorajan my√∂nt√§miseen. Voit k√§ytt√§√§ sit√§ kahdella tavalla: luottokorttina, jolla voit k√§ytt√§√§ osan kryptovaluutastasi myym√§tt√§ sit√§, tai pankkikorttina, jolla voit k√§ytt√§√§ kryptovaluuttaa tai tavallista rahaa suoraan. 

Se antaa sinulle palkintoja, kuten käteispalautusta ostoksista, jotka voit saada Bitcoinina tai Nexon omana tokenina. Lisäksi voit jatkaa kryptovaluutan korkotuottoa, vaikka käytät sitä kortin vakuutena. Ja toisin kuin muilla luottokorteilla, voit maksaa velkasi pois milloin haluat, ilman ylimääräisiä maksuja.

Nexo-luottokortti

Ominaisuudet:

Luottolimiitti kryptolle: Kuluta käyttämällä luottolimiittiä, joka perustuu Nexo-tililläsi olevan kryptovakuuden arvoon.
Joustava takaisinmaksu: Luottotilassa tehdyiltä ostoksilta ei vaadita kuukausittaista vähimmäismaksua.
Kaksoistila: Vaihda luottotilan (luottolimiitin käyttäminen) ja veloitustilan (kryptosaldosi käyttäminen suoraan) välillä lisäjoustavuutta varten.
Palkkio-ohjelma: Ansaitse ostoksistasi käteispalautusta Bitcoinina tai muina kryptovaluuttoina.

Maksut:

Potentiaaliset maksut: Maksurakenne voi olla monimutkainen, joten ota huomioon nämä:

 • Luottolimiitin korot (vaihtelevat laina-arvosuhteesi mukaan).
 • Jakautuvat maksut muunnettaessa kryptoa fiatiksi ostoksia varten Luottotilassa.
 • Potentiaalisesti alhaisemmat maksut korkeammilla kanta-asiakastasoilla, jotka saavutetaan pit√§m√§ll√§ NEXO-tokeneita.

Tuomiomme:

Nexo Debit Card erottuu korkeatasoisten turvatoimiensa ansiosta ja tarjoaa turvallisen tavan kuluttaa kryptoa mielenrauhassa sekä mahdollisuuden ansaita palkintoja ostoksista.

Crypto.com Debit Card

Crypto.com Visa Card on yleismaailmallinen debit-kortti, jonka avulla voit käyttää kryptovaluuttavarantojasi kaikkialla, missä Visa hyväksytään. Se rahoitetaan Crypto.com-saldollasi, ja se tarjoaa saumattoman kryptovaluutan muuntamisen fiat-valuutaksi miljoonissa paikoissa ympäri maailmaa.

Kortti tarjoaa houkuttelevia etuja, kuten jopa 5 % CRO-palkkioita ostoksista, ei vuosimaksuja ja alennuksia suosituista tilauksista. Vaikka kortin myöntämisestä ei peritä maksuja, joistakin maksutapahtumista voi aiheutua maksuja. Se on tehokas silta digitaalisen ja perinteisen rahoituksen välillä ja tarjoaa käytännöllisen tavan hyödyntää kryptovaluuttoja jokapäiväisissä liiketoimissa.

Crypto.com Debit Card.

Ominaisuudet:

Palkkiot: Voit ansaita kryptopalkkioita kulutuksestasi. Prosentti riippuu korttitason mukaan, Midnight Blue ei tarjoa mitään ja Obsidian jopa 8 %. Palkkiot maksetaan CRO-tokeneina.
Metallikortit: Lukuun ottamatta Midnight Blue -korttia, joka on muovia, kaikki tasot on valmistettu metallista.

Lentokenttien lounge-käytön: Korkeamman tason kortit tarjoavat pääsyn lentokenttien loungeihin Priority Passin kautta.
Striimauspalveluiden alennukset: Voit saada alennuksia joistakin suoratoistopalveluista korkeamman tason korteilla.
Vapaat pankkiautomaattinostot: Saat kuukausittaisen pankkiautomaattinostorajan ilman maksuja. Raja vaihtelee korttitason mukaan.
Virtuaalikortti: Kaikkien tasojen mukana tulee virtuaalikortti, jota voit käyttää verkko-ostoksiin.
Kontaktittomat maksut: Kaikki kortit tukevat kontaktittomia maksuja.

Maksut:

Kortin korvaaminen: Kadonneen tai varastetun kortin korvaamisesta peritään maksu. Tämä maksu vaihtelee korttivaihtoehdosta riippuen ja vaihtelee 45,01 punnasta Midnight Blue -kortin ja 50 punnasta muiden korttien osalta.
Lataaminen luotto-/pankkikortilla: Kortin lataamisesta luotto- tai pankkikortilla peritään 1 %:n maksu.
ATM-maksut: Crypto.com ei itse peri maksuja pankkiautomaattinostoista, mutta pankkiautomaattioperaattori saattaa periä.

Tuomiomme:

Crypto.com Debit Cart on paras valinta niille, jotka etsivät laajoja palkkioita, kuten jopa 8 % takaisin CRO-tokeneina, pääsyn lentokenttien loungeihin ja paljon muuta, ja eri tasoja eri tarpeisiin.

CryptoWallet.com Debit Card

CryptoWallet.com-kortti on kryptopankkikortti, joka toimii kuten tavallinen pankkikortti, jolloin voit käyttää kryptoa suoraan kaupoissa ja verkossa tai nostaa käteistä pankkiautomaatista. Sillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten yli 800 kryptovaluutan käyttäminen ilman muunnoksia, jopa 3 prosentin käteispalautuksen ansaitseminen kryptona ostoksista ja markkinoiden alhaisimmat transaktiomaksut. Voit jopa hankkia virtuaalikortin välitöntä verkkokäyttöä varten.

CryptoWallet.com Debit Card.

Ominaisuudet:

Suora kryptokulutus: Kuluta krypto-omistuksesi suoraan ilman, että sinun tarvitsee ensin muuntaa ne fiat-valuutaksi. Tämä voi mahdollisesti säästää muuntopalkkioissa.
Laaja kryptotuki: Kortti tukee laajaa valikoimaa kryptovaluuttoja, mikä antaa sinulle enemmän joustavuutta krypto-omistustesi käytössä.
Reaaliaikainen muuntaminen: Tapahtumat muunnetaan reaaliaikaisilla markkinakursseilla, mikä takaa läpinäkyvyyden menoissasi.
Palkkio-ohjelma: Ansaitse palkintoja kryptona panostamalla $SPEND-tokeneita, CryptoWallet.comin natiivi token. Korkeammat panostustasot avaavat paremmat käteispalautusprosentit (jopa 3 %). Voit myös ansaita panostuspalkkioita (jopa 6 % lisää).

Maksut:

Maikka CryptoWallet.com korostaa, ettei konversiomaksuja ole, saattaa olla muita mahdollisia maksuja, jotka on otettava huomioon: Vuosimaksut (tiedot tasoista ja maksuista voivat vaihdella).

 • Transaktiomaksut (0,8 %).Pankkiautomaatin nostomaksut (pankkiautomaattioperaattori veloittaa).
 • $SPEND-tokenin panostusvaatimukset korkeampia palkkiotasoja varten (panostaminen edellytt√§√§ kryptosi lukitsemista tietyksi ajaksi).

Tuomiomme:

Ideaalinen niille, jotka haluavat käyttää kryptonsa suoraan, välttää konversiomaksut ja nauttia laajasta valikoimasta tuettuja kryptovaluuttoja.

Coinbase Debit Card

A Coinbase-kortti on suosittu Coinbase-kryptovaluuttapörssin liikkeeseen laskema kryptopankkikortti. Tämän kortin avulla on helppo käyttää kryptovaluuttasi jokapäiväisiin ostoksiin. Voit yhdistää sen Coinbase-tiliisi ja käyttää Bitcoinia, Ethereumia tai USDC:tä kaikkialla, missä Visa-kortit hyväksytään maailmanlaajuisesti. Näin sinun ei tarvitse myydä kryptovaluuttasi ensin, joten et jää paitsi, jos sen arvo nousee myöhemmin.

Plus, Coinbase-kortin hallinta on yksinkertaista. Voit tehdä kaiken Coinbase-sovelluksen kautta, kuten tarkistaa tapahtumat ja lisätä rahaa Coinbase-tililtäsi. Lopuksi, Coinbase käyttää tavanomaisia toimenpiteitä rahojesi suojaamiseksi, ja kortissa on erityinen tekniikka, joka suojaa sinua, kun käytät sitä kaupoissa.

Coinbase Debit Card.

Ominaisuudet:

Mukavuutta: Käytä kryptovaluutta- tai USDC-saldosi suoraan missä tahansa Visa-kauppiaassa, verkossa tai myymälässä.
Turvallisuus: Coinbase toteuttaa turvatoimia varojesi suojaamiseksi.
Joustava rahoitus: Voit valita, minkä kryptovaluutta- tai USDC-lompakon yhdistät korttiisi käyttämistä varten.
Palkkio-ohjelma: Vaikka Coinbase ei tarjoa perinteistä käteispalautusohjelmaa, voit ansaita palkintoja kryptoissa valitsemalla käyttää tiettyjä kryptovaluuttoja kiertävien palkitsemisjaksojen aikana. Palkitsemisprosentti voi vaihdella valitun krypton mukaan.

Palkkiot:

Transaktiomaksut: Ei mitään ostoista, joissa käytetään korttisi saldoa. Pankkiautomaattioperaattorit saattavat kuitenkin periä nostomaksuja.
Kortin nostomaksut: Maksuttomia enintään 200 dollarin arvosta nostoja kuukaudessa, sen jälkeen peritään 2,5 %:n maksu (voi muuttua).
Muunnosmaksut: Kun kryptovaluuttasi muunnetaan fiat-valuutaksi ostoa varten, siitä voidaan periä lisämaksu.

Tuomiomme:

Kärkivalinta välittömiin krypto-fiat-muuntoihin, jonka avulla on helppo käyttää kryptoa jokapäiväisiin ostoksiin ja valita joustavasti, mitä kryptolompakkoa käyttää.

Wirex Debit Card

Va href=”https://wirexapp.com/” data-type=”link” data-id=”https://wirexapp.com/” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener nofollow”>Wirex-kortissa yhdistyv√§t tavallisen pankkikortin k√§ytt√∂mukavuus ja kryptovaluuttajoustavuus. Voit k√§ytt√§√§ kryptovaluuttasi suoraan verkko- ja myym√§l√§ostoksiin muuntamatta sit√§ ensin, mik√§ s√§√§st√§√§ maksuja. Lis√§ksi Wirexin avulla voit ansaita korkoa krypto-omistuksillesi. Wirex toimii maailmanlaajuisesti, mutta tarjoaa toistaiseksi vain Visa-pankkikortin, Mastercard-vaihtoehtoa ei ole.

Wirex Debit Card.

Ominaisuudet:

Effortless Crypto Spending: Käytä kryptovaluutat tai stablecoins suoraan ilman muuntamisvaivaa.
Kilpailukykyiset kurssit: Wirex väittää tarjoavansa kilpailukykyisiä vaihtokursseja kryptomuunnoksille ostojen aikana.
Palkkio-ohjelma: Ansaitse kryptokassapalautuspalkkioita rahankäytöstäsi porrastetun Wirex-uskollisuusohjelman kautta. Korkeammat tasot tarjoavat paremmat cashback-asteet (jopa 8 % maaliskuusta 2024 alkaen).
ATM-nostot: Nosta käteistä pankkiautomaateista korttisi saldolla, mutta siitä voi periä maksuja.

Maksut:

Mahdolliset maksut: Vaikka Wirex korostaa kryptoystävällisiä ominaisuuksia, voi olla joitakin maksuja, jotka on otettava huomioon:

 • Kuukausittaiset tilinhoitomaksut tietyill√§ korttitasoilla.
 • Transaktiomaksut tietyist√§ korttitapahtumista (tarkista yksityiskohdat heid√§n verkkosivuiltaan).
 • Automaattinostomaksut (pankkiautomaattioperaattorin perim√§t).

Tuomiomme:

Täydellinen matkailijoille, sillä se tarjoaa kilpailukykyisiä vaihtokursseja, käteispalautusta rahankäytöstä ja saumattomia valuuttamuunnoksia, jotka parantavat maailmanlaajuista kulutuskokemusta.

BitPay Debit Card

Bitpay-kortti on prepaid Mastercard -maksukortti, jonka avulla voit vaihtaa kryptovaluutan nopeasti tavalliseen rahaan. Kun rahat on vaihdettu, ne laitetaan kortille, joka on valmis käytettäväksi kaikkialla maailmassa, missä Mastercardin maksukortit hyväksytään. BitPay-kortilla voit myös tehdä verkko-ostoksia ja nostaa käteistä pankkiautomaateista.

Ominaisuudet:

Käytä kryptoa missä tahansa: Käytä Bitpay-korttiasi maksaaksesi verkko- ja myymäläostoksia missä tahansa Mastercard-kauppiaassa.
Mukava lataus: Lataa korttiisi helposti kryptoa Bitpay-lompakkosovelluksestasi.
Turvallisuus: Bitpay toteuttaa turvatoimia varojesi suojaamiseksi.
Instant Virtual Card: Saat virtuaalikortin heti, jotta voit käyttää sitä välittömästi verkossa.
Optional Physical Card: Tilaa fyysinen kortti, jotta voit käyttää sitä kätevämmin fyysisissä kaupoissa.

Maksut:

Transaktiomaksut: Ei transaktiomaksuja, kun kortilla maksetaan Yhdysvalloissa.
ATM-maksut: 2,50 dollarin maksu pankkiautomaatin tai käteisnostojen käytöstä USA:ssa ja sen ulkopuolella.
Muunnosmaksut: 3 %:n maksu valuutan muuntamisesta matkustettaessa USA:n ulkopuolella.
Kortin myöntämisestä perittävä maksu: Fyysisen kortin tilaamisesta peritään pieni maksu (noin 10 dollaria 18.3.2024 alkaen).

Tuomiomme:

Suunniteltu kustannustehokkuuteen keskittyville käyttäjille, joka tarjoaa prepaid-korttiratkaisun ilman transaktiomaksuja käyttäjille Yhdysvalloissa.

Gemini-luottokortti

Yksi parhaista kryptoluottokorteista tunnustetun Gemini-kortin myöntää WebBank ja se on yhteistyökumppani kryptovaluuttapörssin Gemini kanssa. Se ei sisällä vuosimaksuja, ja se palkitsee käyttäjiä kryptovaluutalla jokapäiväisistä menoista, ja sillä on mahdollisuus ansaita jopa 4 % palautusta bensiinistä ja sähköautojen latauksesta, 3 % ruokailusta, 2 % ruokaostoksista ja 1 % kaikesta muusta, ja kaikki nämä palautukset tallettuvat välittömästi Gemini-tilille.

Mikäli käytettävissä on yli 40 kryptovaihtoehtoa, käyttäjät voivat valita palkkionsa joustavasti. Lisäksi kortti tarjoaa turvaominaisuuksia ja kätevän hallinnoinnin Gemini-sovelluksen kautta, mikä tekee siitä houkuttelevan valinnan niille, jotka haluavat maksimoida kryptotuoton.

Gemini-luottokortti.

Ominaisuudet:

Kryptopalkkiot: Ansaitse jopa 4 % takaisin kryptona huoltoasemalta ja sähköautolaturista tehdyistä ostoksista, 3 % takaisin ruokailusta ja 1 % takaisin kaikista muista ostoksista.
Joustava palkintojen lunastus: Lunasta palkkiosi millä tahansa kryptovaluutalla, jolla voi käydä kauppaa Gemini-alustalla.
Reaaliaikaiset palkkiot: Palkkiot tallettuvat Gemini-tilillesi välittömästi jokaisen ostoksen jälkeen.
Turvallisuus: Gemini toteuttaa turvatoimia korttitietojesi ja krypto-omistustesi suojaamiseksi.

Maksut:

Mahdolliset maksut: Vaikka vuosimaksua ei olekaan, ota huomioon nämä

 • Normaalit luottokorttikorot koskevat saldoja, joita ei ole maksettu kokonaan joka kuukausi.
 • Vieraan maan transaktiomaksut, jos korttia k√§ytet√§√§n Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Tuomiomme:

Paras kryptokortti välittömiin kryptopalkkioihin, jotka talletetaan suoraan tilillesi, keskittyen turvallisuuteen ja valikoimaan kryptovaluuttoja palkintoja varten.

Palkkioihin tarkoitettu kryptokortti.

Ledger (CL) Card

Ledger-kortti, joka tunnetaan my√∂s nimell√§ CL-kortti, on pankkikortti, joka on suunniteltu yhdistett√§v√§ksi saumattomasti Ledger-laitteistolompakkoosi ja Ledger Live -sovellukseen. Toimimalla linkkin√§ suojatun Ledger-lompakkosi ja jokap√§iv√§isten menojen v√§lill√§ voit helposti siirt√§√§ kryptovaluuttaa Ledger-lompakostasi CL Card -korttitilillesi k√§ytett√§v√§ksi miljoonissa Mastercardin hyv√§ksyviss√§ kauppiaissa maailmanlaajuisesti. Integroitu Ledger Liveen, CL Cardin avulla voit k√§tev√§sti hallita korttiasi, lis√§t√§ varoja Ledger-lompakostasi ja seurata tapahtumia yhdess√§ paikassa. 

Lisäksi se tarjoaa kryptovaluutan välittömän muuntamisen fiat-valuutaksi ostopaikalla, vaikka yksityiskohtia tästä ei ole täysin paljastettu. On syytä huomata, että vaikka CL Card hyötyy Ledgerin tietoturvateknologiasta, sitä hallinnoi erillinen yritys nimeltä Baanx.

Ledger Card (CL).

Ominaisuudet:

Mahdollistaa kryptovaluuttojen kuluttamisen.
Vakuus: Mahdollistaa kryptovaluuttojen käyttämisen vakuutena, lainoja ja muita palveluita varten.
Turvalliset transaktiot: Ne tehdään Ledgerin teknologian kautta.
Cashback: Edellyttää käteispalautuksen jokaisella transaktiolla.

Maksut:

Vaihtopalkkio: enintään 1,5 %
Muuntopalkkio: voidaan laskea paikallisen pankkiautomaatin mukaan, mukaan lukien nostopalkkio ja pankkiautomaattioperaattorin maksut

Tuomiomme:

Paras kryptokorttiratkaisu, jolla voit liittää Ledger-laitteistolompakkosi päivittäisiin menoihin ja yhdistää Ledgerin turvallisuuden ja kortin kätevyyden kryptojen käyttämiseen miljoonilla kauppiailla.

Venmon luottokortti

Venmo-kortti Venmo-kortti on Mastercard-kryptokortti, jonka Synchrony Bank on my√∂nt√§nyt yhteisty√∂ss√§ Venmo-mobiilimaksusovelluksen kanssa. Se tarjoaa automaattisia k√§teispalkkioita kulutustottumuksiesi perusteella – 3 % ykk√∂skategoriastasi, 2 % seuraavasta ja 1 % kaikesta muusta – ilman vuosimaksua. 

Kortin QR-koodiominaisuus helpottaa laskujen jakamista, ja voit hallita sitä helposti Venmo-sovelluksen kautta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kortin hakeminen edellyttää luottotietojen tarkistamista, ja maksat kuukausittain korkoa saldosta.

Venmo Debit Card.

Ominaisuudet:

Cash Back Jopa 5 %: Ansaitse käteispalautusta kaikista tukikelpoisista ostoksista, ja korkeammat prosentit suosituimmille käyttökategorioille, jotka mukautuvat automaattisesti joka kuukausi.
Venmo Integration: Seuraa korttisi toimintaa ja palkkioita suoraan tutussa Venmo-sovelluksessa.
Joustava palkintojen lunastus: Lunasta käteispalautuksesi tiliotteeseen, siirrä se Venmo-saldoosi välitöntä kulutusta varten tai sijoita se kryptovaluuttaan (saatavuuden mukaan).
Yksilöllinen QR-koodi: Jokaisessa kortissa on QR-koodi, jonka avulla voit maksaa Venmo-maksuja helposti skannaamalla sovelluksella.

Maksut:

Mahdolliset maksut: Vaikka vuosimaksua ei olekaan, ota huomioon nämä:

 • Vakioluottokorttikorkoja sovelletaan maksamattomiin saldoihin.
 • Vieraan maan transaktiomaksut, jos korttia k√§ytet√§√§n kotimaan ulkopuolella.

Tuomiomme:

Paras kortti käteispalautuksen muuttamiseen suoraan kryptoksi helposti, kaikki Venmo-sovelluksen kautta.

Mikä on kryptokortti?

Kryptodebet-kortit toimivat samalla tavalla kuin perinteiset debit-kortit, mutta pankkitilin sijaan ne yhdistyvät kryptovaluuttalompakkoosi. Lataat niihin kryptoa, ja kun teet ostoksen, vastaava summa fiat-valuutassa vähennetään automaattisesti kryptosaldostasi ja maksetaan kauppiaalle.

Pros

 • K√§yt√§ kryptoa suoraan: K√§yt√§ olemassa olevia kryptovaluuttavarantojasi helposti jokap√§iv√§isiin ostoksiin ilman, ett√§ sinun tarvitsee muuntaa niit√§ etuk√§teen k√§teiseksi.
 • Mukavuus: Nauti pankkikorttien laajasta hyv√§ksynn√§st√§ miljoonissa kauppiaissa maailmanlaajuisesti.
 • Potentiaaliset palkinnot: Jotkut kryptopankkikortit tarjoavat palkitsemisohjelmia, joiden avulla saat k√§teispalautusta tai jopa lis√§√§ kryptoa menoistasi.

Miinukset

 • Kryptovaluuttojen volatiliteetti: Krypto-omistustesi arvo voi vaihdella, joten korttisi saldon ostovoima voi muuttua.
 • Muunnosmaksut: Kun k√§yt√§t korttiasi, tapahtumaan saattaa liitty√§ kryptovaluutan muuntaminen fiat-valuutaksi, mist√§ voi aiheutua maksuja.
 • Limited Crypto Support: Eiv√§t kaikki kryptopankkikortit tue kaikkia kryptovaluuttoja. Varmista, ett√§ kortti toimii niiden kryptojen kanssa, joita haluat k√§ytt√§√§.

Kryptopankkikortit tarjoavat kätevän tavan käyttää kryptovaluuttavarantojasi, mutta on tärkeää olla tietoinen mahdollisista haittapuolista, erityisesti kryptovaluuttojen epäsäännöllisyydestä ja niihin liittyvistä maksuista.

Mikä on kryptoluottokortti?

Kryptoluottokortit toimivat joiltain osin samalla tavalla kuin perinteiset luottokortit. Saat liikkeeseenlaskijalta luottolimiitin ostosten tekemistä varten, ja sinun on maksettava lainattu summa korkoineen takaisin laskutusjakson lopussa. Sen sijaan, että ansaitsisit käteispalautusta tai pisteitä, ansaitset palkkiot kryptovaluuttoina, kuten Bitcoinina tai Ethereumina.

Pros

 • Tienaa kryptoa ostoksista: T√§m√§ on t√§rkein etu. Voit kerrytt√§√§ kryptovaluuttaa jokap√§iv√§isill√§ menoilla, jolloin krypto-omistuksesi mahdollisesti kasvavat ajan mittaan.
 • Traditionaalisen luottokortin ominaisuudet: Saat silti tavallisen luottokortin mukavuuden ja turvallisuuden, ja ominaisuuksina ovat esimerkiksi ostosuojaus ja petosten valvonta.
 • Mahdollisuus korkeampiin palkkioihin: Kryptopalkkiot voivat mahdollisesti tarjota korkeampia tuottoja verrattuna perinteisiin k√§teispalautusohjelmiin, jos kryptomarkkinat vahvistuvat.

Miinukset

 • Kryptovaluuttojen volatiliteetti: Kryptopalkkioidesi arvo voi vaihdella merkitt√§v√§sti, mik√§ tarkoittaa, ett√§ niiden arvo voi tulevaisuudessa laskea.
 • Maksut: Kryptoluottokortteihin liittyy usein vuosimaksuja, transaktiomaksuja ja mahdollisesti palkkioiden muuntamismaksuja. N√§m√§ voivat sy√∂d√§ tulojasi.
 • Rajoitettu saatavuus: Kryptoluottokortit ovat uusi tuote, eik√§ niit√§ ole viel√§ yht√§ laajasti tarjolla kuin perinteisi√§ kortteja. Sinulla saattaa olla v√§hemm√§n vaihtoehtoja valittavana.

Kryptoluottokortit voivat olla mielenkiintoinen vaihtoehto niille, jotka haluavat käyttää ja ansaita kryptovaluuttaa jokapäiväisten menojen kautta ja jotka ovat sinut kryptovaluutoille ominaisen volatiliteetin kanssa.

Miten valita oikea krypto-luotto- tai maksukortti

Tarkista kortilla saatavilla olevat nostomahdollisuudet, mukaan lukien pankkiautomaattinostorajat, maksut ja saavutettavuus. Varmista, että kortti tarjoaa käteviä nostotapoja, jotka sopivat tarpeisiisi, olipa kyse sitten käteisestä tai kryptovaluutasta.

Lisäksi on tärkeää tarkistaa, että kortti tarjoaa laajan tuen eri kryptovaluutoille, ja varmistaa, että se sisältää ne digitaaliset varat, joita aiot käyttää.

Miten valita kryptolompakko.

Tuetut kryptot

Katsele tuettujen kryptovaluuttojen luetteloa varmistaaksesi, että korttiin mahtuu varoja, joita sinulla on hallussasi tai joita aiot käyttää rahankäyttöön. Valitse kortti, jossa on laaja kryptovaluuttatuki, jotta voit maksimoida joustavuuden.

Miinimipanos

Jotkut kryptokortit vaativat käyttäjiä panostamaan vähimmäismäärän kryptovaluuttaa päästäkseen käyttämään tiettyjä etuja tai ominaisuuksia. Harkitse, oletko valmis sitoutumaan vaadittavaan panokseen ja arvioi siihen liittyvät riskit ja edut.

Muunnos (matkustamista varten)

Jos aiot k√§ytt√§√§ krypto-luotto- tai pankkikorttiasi matkustamiseen, ota huomioon valuutan muuntoprosessi. Etsi kortteja, jotka tarjoavat kilpailukykyisen vaihtokurssin ja minimaaliset muuntomaksut, kun k√§yt√§t korttia ulkomailla. 

Jotkut kortit voivat myös tarjota ominaisuuksia, kuten usean valuutan lompakoita tai maksuttoman valuutan muuntamisen, jolloin ne ovat ihanteellisia usein matkustaville, jotka joutuvat käyttämään rahaa eri valuutoissa.

Turvallisuus

Turvallisuus on t√§rke√§√§, kun ollaan tekemisiss√§ rahoitusv√§lineiden, my√∂s kryptokorttien, kanssa. Arvioi kortin tarjoajan toteuttamat turvatoimet, kuten kaksitekij√§todennus, salausprotokollat ja petosten havaitsemisj√§rjestelm√§t. 

Harkitse lisäksi, tarjoaako kortti ominaisuuksia, kuten tapahtumahälytyksiä, kortin jäädyttämistä tai vakuutuksia luvattomia tapahtumia tai petoksia vastaan.

Loppuajatuksia parhaista kryptokorteista: Debit &; Credit

Kryptokortit tarjoavat debit- ja credit-vaihtoehtoja. Debit-korttien avulla voit k√§ytt√§√§ olemassa olevaa kryptoa lainaamatta, mutta arvot voivat muuttua ja kulutusta on rajoitettu. 

Luottokortit käyttävät kryptoa vakuutena, tarjoavat palkkioita ja lisää kulutusta, mutta varo korkoja ja markkinoiden muutoksia. Ota huomioon maksut, palkkiot, turvallisuus, saatavuus, tuetut kryptovaluutat ja kryptojen volatiliteetti.

FAQ About Crypto Cards

Miten kryptopankkikortit toimivat?

Kryptopankkikorttien avulla voit käyttää kryptovaluuttojasi tavallisen rahan tapaan linkitetyllä pankkikortilla.

Miten kryptoluottokortit toimivat?

Kryptoluottokorteilla voit käyttää rahaa, jonka lainaat kryptovaluuttaomistuksiasi vastaan.

Maksaako kryptokorteista veroa?

Kryptokortteja koskevat verosäännöt vaihtelevat, joten kannattaa tarkistaa asia veroneuvojalta.

Mitä hyötyä kryptokorteista on?

Kryptokorttien avulla on helppo käyttää kryptovaluuttaa jokapäiväisiin ostoksiin.

Miksi minun pitäisi hankkia kryptokortti?

Kryptokortti tarjoaa mukavuutta ja joustavuutta kryptovaluutan käyttämiseen, mahdollisesti palkkioiden kera.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille