Ripplen toimitusjohtaja ennustaa 5 triljoonan dollarin krypto-tsunamia vuoteen 2025 mennessä.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse esitti hiljattain CNBC:n haastattelussa rohkean ennusteen kryptovaluuttojen tulevaisuudesta ja ehdotti, että digitaalisten valuuttojen yhteenlaskettu markkinakapitalisaatio voisi nousta vaikuttavaan 5 biljoonaan dollariin vuoteen 2025 mennessä. Garlinghouse ilmaisi vankkaa optimismia kryptovaluuttasektorin meneillään olevan kehityksen suhteen.

Hän korosti Bitcoinin pörssinoteerattujen rahastojen (ETF) syntymistä merkittävänä kryptovaluuttojen arvoa ylöspäin ajavana tekijänä. Garlinghousen mukaan alalle on ensimmäistä kertaa tulossa huomattavia institutionaalisia sijoituksia, mikä merkitsee ratkaisevaa muutosta alan kehityksessä.

Garlinghouse korosti edelleen sääntelyn hyväksynnän muuttavaa vaikutusta ja korosti Securities and Exchange Commissionin (SEC) useiden Bitcoin-ETF:ien hyväksynnän ratkaisevaa roolia. Hän uskoo, että tämä kehitys ei ainoastaan lisää kryptovaluuttojen uskottavuutta laillisena omaisuusluokkana, vaan toimii myös ratkaisevana sysäyksenä sille, että institutionaaliset sijoittajat ottavat ne käyttöön.

Bitcoin-ETF:ien lanseeraus tammikuun alussa oli merkittävä menestys, ja ne rikkoivat useita ennätyksiä. Yksistään maaliskuussa nämä ETF-rahastot saavuttivat hämmästyttävän 111 miljardin dollarin kaupankäyntivolyymin.

Lisäksi Garlinghouse spekuloi tulevan Bitcoinin puolitustapahtuman mahdollisilla vaikutuksilla ja ehdotti, että se voisi toimia toisena merkittävänä katalysaattorina kryptosektorin kasvulle. Hän mainitsi, että analyytikot ennustavat tarjontajärkytystä yhdessä kasvavan kysynnän kanssa, mikä voisi viedä johtavan kryptovaluutan uusille, tutkimattomille arvoalueille.

Garlinghouse tunnisti myös suotuisat mikrotaloudelliset olosuhteet ratkaisevaksi tekijäksi, joka voi vaikuttaa kryptomarkkinoiden suuntaan lähitulevaisuudessa. Samaan aikaan Rippleen läheisesti liittyvä kryptovaluutta XRP on markkinakapitalisaatioltaan seitsemänneksi suurin.

Kryptovaluuttamediaan kriittisesti suhtautuva Garlinghouse kritisoi hiljattain Coindeskiä siitä, että se vihjasi Ripplen voivan luopua XRP:stä uuden stablecoininsa käyttöönoton jälkeen. Hän torjui tällaiset väitteet ja korosti Ripplen jatkuvaa sitoutumista XRP:hen huolimatta sen digitaalisen valuutan tarjonnan laajentumisesta.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille