Sony nimeää Amber Japanin uudelleen S.BLOXiksi ja suunnittelee merkittävää kryptopörssin uudelleenkäynnistystä

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Viime vuonna Sony osti strategisesti mutta hienovaraisesti Amber Japanin, joka tunnettiin aiemmin nimellä DeCurret, joka on paikallinen kryptovaluuttapörssi.

Tämä Sonyn tytäryhtiön Quetta Webin kautta toteutettu hankinta jäi huomaamatta, koska Quetta Web ei ollut julkisesti esillä.

Hiljattain Amber Japan ilmoitti uudesta nimestään S.BLOX, mikä paljasti virallisesti Sonyn omistuksen. S.BLOX ilmoitti parantaneensa WhaleFin-kryptotarjoustaan tammikuussa ja suunnittelee lisäparannuksia. Pörssi pyrkii tekemään yhteistyötä Sony-konsernin eri liiketoimintojen kanssa.

Tällä hetkellä se tarjoaa kampanjasopimusta Nuro Mobilen asiakkaille, joka on Sonyn matkapuhelinsopimusten jälleenmyyjä. Uudet WhaleFin-sopimukset saavat 3 000 jenin arvosta Bitcoinia, noin 18,60 dollaria. Nuro Mobile toimii Sony Network Communicationsin alaisuudessa.

Strategiset investoinnit vahvistavat Sonyn Blockchain läsnäoloa

Viime vuonna Sonyn sama osasto sijoitti Startale Labsiin, Astar Networkin luojaan, Polkadot-parakainiin.

Lisäksi Sony ja Startale Labs perustivat yhteisyrityksen kehittämään Sonyn lohkoketjua, jonka tarkoituksena on hyödyntää konsernin immateriaalioikeuksia metaversiossa.

Sonyllä on Sony Picturesin, Musicin ja PlayStationin kaltaisia omaisuuseriä, joten sillä on lukuisia tuotemerkkejä, jotka se voi integroida lohkoketjualoitteisiinsa.

Sony Bankin NFT-ponnistus ja digitaaliset rahoitusinnovaatiot

Sony Bank laajentaa myös digitaalista jalansijaansa lanseeraamalla pian Sony Bank Connect -sovelluksen, joka tarjoaa rahoitustuotteisiin sidottuja NFT-viihdepalkintoja. Web3-sovelluksen ennakkorekisteröinti alkoi kaksi viikkoa sitten.

Lisäksi Sony ylläpitää NFT-markkinapaikkaa, SNFT:tä, jossa käyttäjät voivat luokitella NFT:t.

Digitaalinen pankki on ollut aktiivinen lohkoketjuissa, ja se aikoo laskea liikkeeseen stablecoineja Polygon-lohkoketjussa.

Maaliskuussa se pilotoi yksityissijoittajille suunnatun vihreän rahoituksen arvopaperitunnisteen miljoonan dollarin liikkeeseenlaskun, jossa käytettiin dollareita sen jälkeen, kun se oli aiemmin lanseerannut oman kiinteistöalan tunnisteensa.

Rohkea askel kryptopörssimarkkinoille

Sony aikoo käynnistää WhaleFin-kryptopörssin uudelleen uudella sovelluksella, kuten PR Timesissa ilmoitetaan. Tämä siirto merkitsee Sonyn merkittävää tuloa kryptoalalle.

Aiemmin Sony on tutkinut Web3:a investointien ja kumppanuuksien kautta, mukaan lukien Web3-hautomo-ohjelma Astar Networkin kanssa ja patenttihakemus, joka koskee ei-fungible tokenien (NFT) siirtämistä eri pelien ja konsolien välillä.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille