7 Strategiat: Kryptovaluutta: Kuinka tehdä rahaa kryptovaluutalla

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Onko mahdollista menettää rahaa lainaamalla kryptovaluuttaa?

Vaikka säilytät vakuudeksi käyttämäsi kryptovaluutan omistusoikeuden, menetät joitakin oikeuksia, kuten kyvyn käydä sillä kauppaa tai käyttää sitä liiketoimissa. Jos digitaalisen omaisuutesi arvo laskee merkittävästi, saatat joutua maksamaan paljon enemmän kuin lainasit, jos et maksa lainaa takaisin.

⚡️ Onko lainaaminen turvallisempaa kuin vedonlyönti?

Panostaminen suojaa verkkoa, mutta lainaaminen antaa sijoittajille mahdollisuuden saada passiivisesti korkoa, koska se mahdollistaa kaupankäynnin helpommin. Useat DeFi- eli hajautetut rahoitusyhtiöt antavat mahdollisuuden lainata kryptovaluuttasi ja saada siitä korkoa.

⚡️ Miten hajautat kryptovaluuttasi?

Tässä on muutamia suurimpia kryptojen hajauttamistaktiikoita:
Tämä on kryptovaluutan tyyppi. Tämä on tyypillinen monipuolistamistapa sen perusrakenteen vuoksi.
Hajauta toimialoittain
Hajauta ajan mukaan
Hajauta maantieteellisesti
Käytä vaihtoehtoja
Analyyttinen lähestymistapa.

⚡️ Miten kryptovaluutat toimivat?

Kryptovaluuttojen alalla airdrop on markkinointitekniikka, jota lohkoketjupohjaiset yritykset käyttävät rohkaistakseen ihmisiä käyttämään heidän alustaansa. Se tarkoittaa ilmaisten kolikoiden tai tokeneiden jakamista kuluttajille, joilla on julkiset kryptovaluuttalompakot, uuden virtuaalivaluutan edistämiseksi.

⚡️ Mikä on paras kryptovaluutta pitkän aikavälin sijoituksiin?

Suurimmat pitkän aikavälin kryptovaluuttasijoitukset ovat Bitcoin (BTC) : maailman suosituin kryptovaluutta ja alkuperäinen ja tunnetuin markkinoilla. Satoshi Nakamoto, jonka henkilöllisyys on edelleen tuntematon, loi sen vuonna 2009.

⚡️ Mikä on paras tapa seurata kryptovaluuttaa?

CoinTracker on kryptovaluuttasalkun arvonseuranta, joka toimii Ledger- ja Trezor-lompakoiden sekä 300 eri kryptopörssin kanssa. Se sisältää myös suosittuja kryptopörssejä, kuten Coinbase, Binance ja eToro.

Luotonanto/lainaaminen.

Aloita kryptovaluuttojen lainaaminen ansaitaksesi lisärahaa kryptosijoituksillasi. Kryptovaluuttalainaus koostuu lainanottajista ja lainanantajista sekä niiden välisistä sopimuksista. Nexo, SALT Lending, BlockFi, Oasis ja Celsius ovat muutamia suosittuja kryptovaluuttapörssejä, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Lyhyesti sanottuna kryptovaluuttalainoihin liittyy sopimuksia, joissa lainanottajat asettavat krypto-omaisuutensa vakuudeksi, lainanantajat ottavat ehdot ja tarjoavat käteistä tai muita kryptovaluuttoja, ja lainanottajat suostuvat maksamaan korkoa.

miten kryptovaluutta toimii
Lyhyen aikavälin kryptovaluuttasijoittamisen aikarajat

Useimmissa tapauksissa kryptovaluuttalainojen lainanottajat ja lainanantajat ovat yksityishenkilöitä eivätkä pankkien kaltaisia yrityksiä. Lopputulos on, että kryptovaluutat toimivat lainojen perustana, ja niitä käytetään yleisesti vakuutena tai lainatun arvon ensisijaisena lähteenä.

Perinteinen ostaminen ja hallussapito

Ihmiset, jotka uskaltavat ottaa riskejä, voivat tehdä paljon rahaa kryptovaluutalla. Tähän kuuluu kryptovarojen ostaminen kryptovaluuttapörssistä ja lisäostojen tekeminen, kun hinnat laskevat, mitä kutsutaan “ostamiseksi laskussa”. Suurella kokonaistuotolla omaisuuserä voidaan myydä ostohintaa korkeammalle muutaman kuukauden tai vuoden kuluttua.

reddit kryptovaluutta
Mikä on Chia Coin?

Vaikka uudemmat kryptovaluutat, kuten Chia, ovat alttiita spekulatiivisille hintavaihteluille hypen vuoksi, tehokkaat tunnetut kryptovaluutat, kuten Bitcoin, Ethereum ja Bitcoin, nousevat ja laskevat päivittäin. Kun tarkastelemme kaavioita vuoden ajalta, nämä kolikot ovat säilyttäneet nousevan trendin. Uudemmilla kolikoilla, kuten Chialla, on sen sijaan ollut suuria hintapiikkejä ja -laskuja.

Kaupankäynti

Kaupankäynti on lyhyen aikavälin tekniikka, jossa hyödynnetään nykyisiä markkinaolosuhteita, kun taas sijoittaminen on pitkän aikavälin sijoitus, joka perustuu osto- ja pitostrategiaan.

Kryptovaluuttamarkkinat ovat epävakaa paikka. Toisin sanoen varojen arvo voi nousta tai laskea nopeasti lyhyessä ajassa.

Perinteinen ostaminen ja hallussapito
Mikä on kryptokauppaa ja miten tehdä rahaa sillä

Jotta voisit menestyä kauppiaana, tarvitset asianmukaiset tekniset ja analyyttiset valmiudet. Sinun on tutkittava pörssilistattujen omaisuuserien markkinakehityskaavioita, jotta voit tehdä tarkkoja ennusteita hintojen noususta ja laskusta.

Miksi krypton arvo nousee
Lyhyen ja pitkän aikavälin sijoitusten vertailu

Voit ostaa tai myydä kryptovaluuttaa, jos uskot, että omaisuuserän hinta nousee tai laskee. Tämä tarkoittaa, että voit ansaita rahaa riippumatta siitä, nouseeko tai laskeeko hinta.

Seuraavassa on muutamia ideoita kaupankäynnin tehostamiseksi.

Kryptovaluuttakauppaan liittyvien vaarojen vähentämiseksi on olemassa erilaisia menetelmiä. Tässä on muutamia tehokkaimpia strategioita kaupankäyntitapasi parantamiseksi.

Seuraavassa on muutamia ideoita kaupankäynnin tehostamiseksi.
Kaupankäyntistrategiat ja niiden käyttö
 • Laajenna kaupankäynnin näköaloja. Erilaiset valuutat auttavat sinua vähentämään tiettyyn kryptovaluuttaan liittyvää päivittäistä riskiä.
 • Jos haluat vähentää kaupankäyntikuluja, valitse turvallinen pörssi, jossa on alhaiset maksut.
 • Pidä silmällä kaupankäyntiaikaasi. Tee itsellesi aikataulu ja pidä siitä kiinni.
 • Pysy ajan tasalla Bitcoin-uutisista. Pysy kärryillä seuraamalla kryptovaluuttauutan uutisia ja kehitystä.
 • Tekninen analyysi on kaavioiden käyttöä osakkeen hinnan ja volatiliteetin arvioimiseksi. Tekniset indikaattorit auttavat sinua perustelemaan jokaisen kaupan.
 • Aseta stop lossit kullekin tapahtumalle. Käytä lähtökohtana tappiosuhdetta 2:1.

Koska PoW-lohkoketjun käyttäminen vaatii erittäin paljon energiaa, jotkin lohkoketjut ovat kehittäneet näennäisesti paremman todentamisalgoritmin nimeltä Proof of Stake (PoS). Sen sijaan, että energiaa ja laitteistoa käytettäisiin monimutkaisten kryptografisten arvoitusten ratkaisemiseen, PoS-algoritmi pakottaa käyttäjät lukitsemaan (panostamaan) merkkinsä krypton todentamiseksi.

Ostaaksesi tarvitset kryptovaluuttalompakon.
Kumpi on parempi, pitkä- vai lyhytaikainen sijoittaminen?

Panostaminen tarkoittaa digitaalisten varojen estämistä, jotka toimivat validoijina hajautetussa salausverkossa verkon eheyden, turvallisuuden ja jatkuvuuden varmistamiseksi. Sidosryhmät suojaavat omaisuuseränsä toimiakseen validoinnin solmuina ja lohkoina. Sidosryhmille maksetaan äskettäin luodulla kryptovaluutalla kannustimena verkon suojaamiseen.

 • Hyvät puolet: halvempi tapa saada rahaa kryptovaluutoista.
 • Miinukset: hintavaihtelut ovat suurin vaara.

Airdrops

Miten aloittaa kaupankäynti kryptolla
Mitä ovat Airdrop-kryptovaluutat?

Ilmaisen kryptovaluutan hankkimiseen liittyvistä tavoista ilmaispudotukset ovat riskialttiimpia. Se on useimmille sijoittajille enemmän kuin luulet sen olevan arvokas. Kehittäjät suorittavat airdroppeja, kun he tarvitsevat tukea uusille kryptovaluutoille. Lyhyesti sanottuna he antavat sinulle ilmaisen kolikon, jonka voit kokeilla omaksua.

Voit seurata lentopudotushankkeen edistymistä etsimällä sitä internetistä. Käyttäjät mainostavat niitä usein yrityksen verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja muilla krypto-uutissivustoilla.

Kryptovaluuttamaailman uusien tulokkaiden tulisi suhtautua varovaisesti jokaiseen uuteen hankkeeseen. Hakkerit voivat käyttää huijauksia, kuten väärennettyjä ilmapudotuksia ja ICO:ita (Initial Coin Offerings), viedäkseen rahasi. Myöskään moniin ilmakuplakolikoihin ei kannata sijoittaa, koska niiden hinnat ovat epävakaita. asiantuntijat suosittelevat yleensä pitäytymään tunnetummissa kryptoissa, kuten Bitcoinissa ja Ethereumissa, koska niiden hinnat ovat tasaisempia.

Miten sijoittaa kryptovaluuttaan eikä mennä konkurssiin
Miten estää kryptovaluuttapetokset?

Varo phishing-huijauksia. Älä anna henkilökohtaisia tietojasi tai kryptolompakon osoitetta kenellekään.

Sinun on silti maksettava liittovaltion tuloverot kaikista kryptovaluutoista, jotka saat lentopudotusten kautta. IRS edellyttää, että kirjaat kryptovaluutan käyvän markkina-arvon sinä päivänä, jolloin se rekisteröitiin hajautettuun pääkirjaan (useimmissa tapauksissa tämä on silloin, kun saat airdroppeja digitaalisista lompakoista). 10 tärkeitä muita kryptoja kuin bitcoineja.

https://www.investopedia.com/tech/most-important-cryptocurrencies-other-than-bitcoin/

Kaivostoiminta

Miten virtuaalivaluuttaa voi säilyttää
Mikä on louhinta, PoW, PoS

Louhinta on tärkeä osa Proof of Work (PoW) -konsensusmekanismia ja yksi vanhimmista tavoista ansaita rahaa kryptovaluutoilla. Se on prosessi, jossa tapahtumia varmennetaan ja PoW-verkkoa puolustetaan louhinnan avulla. Louhijat palkitaan uusilla kolikoilla jokaisessa lohkossa näiden toimintojen suorittamisesta. Bitcoinin alkuaikoina louhinta oli mahdollista pöytätietokoneella, mutta nykyään se vaatii kalliita ASIC-laitteita.

Pääsolmun käyttäminen on myös hyödyllistä verkon ylläpitämiseksi. Pääsolmu on lompakko, joka pitää kopiota koko verkosta.

Molemmat tekniikat vaativat korkeiden kustannustensa ja teknisten vaatimustensa vuoksi huomattavia alku- ja jatkuvia investointeja, jotka perustuvat tekniseen asiantuntemukseen.

Osingot

Aloita kryptovaluutan lainaaminen lisärahan ansaitsemiseksi
Kryptovaluuttojen tuotto osinkojen kanssa

Toinen tapa hyötyä kryptovaroistasi on saada osinkoja. Luultavasti ainakin ymmärrät, mitä osingot ovat, jos olet joskus sijoittanut osakkeisiin tai joukkovelkakirjoihin. Yksinkertaisesti sanottuna osinko on pieni käteismaksu, joka maksetaan osakkeenomistajille. Jos yritys tienaa rahaa tietyllä vuosineljänneksellä (tai vuodessa), se jakaa nämä rahat takaisin osakkeenomistajille.

Ellei sinulla ole huomattavia määriä kryptovaluuttaa, et luultavasti ansaitse osingoista paljoakaan. Tästä huolimatta se on silti varteenotettava tapa hankkia tuloja jo omistamallasi kryptovaluutalla. Tutki, mitkä kryptovaluutat tarjoavat tätä palvelua ja ovatko ne hyvämaineisia. Decred, NAVCoin, Reddcoin, VeChain, NEO ja niiden vuotuiset osingot ovat yleisesti ottaen joitakin kryptoja, jotka maksavat lisäkolikoina (tai -poletteina). Tämän seurauksena kryptovaluuttaosingot eroavat osakeosingoista siinä, että ne toimitetaan ylimääräisinä rahakkeina eikä käteisenä.

Pelaa suosikkipelejäsi ja ansaitse palkintoja kryptossa

Miksi chia-kolikko laskee? kryptovaluutalla ansaitseminen
Kryptovaluuttaa voidaan käyttää peleissä rahan kryptovaluutalla ansaitseminen

Tämä saattaa tulla yllätyksenä, mutta play-to-earn-kryptopelien markkinoiden arvo on nyt miljardeja dollareita. Tässä tilassa on monia variaatioita ja tyyppejä; Decentraland on kuitenkin ehkä yksi parhaista kryptopeleistä, joiden pelaamista kannattaa harkita. Lyhyesti sanottuna Decentraland on online-maailma, jossa pelaajat voivat rakentaa avatareitaan, keskustella muiden kanssa ja ostaa maata. Ostamaasi maata edustaa ainutlaatuinen NFT (non-fungible token), jonka avulla voit rakentaa minkä tahansa kiinteistöhankkeen.

Sen jälkeen voit myydä NFT:si avoimilla markkinoilla. Vaikka se saattaa tuntua uskomattomalta, jotkut Decentralandissa sijaitsevat tontit on myyty viime aikoina miljoonilla euroilla. Sijoittamalla aikaisessa vaiheessa sinulla on siis mahdollisuus ostaa NFT, kun hinta on alhainen.

Kumpi on parempi, pitkä- vai lyhytaikainen sijoittaminen?

Perinteinen ostaminen ja hallussapito
Kannattaako tehdä lyhytaikaisia sijoituksia?

Pitkäaikainen sijoittaminen on sijoittamista, joka kestää yleensä yli vuoden. Pitkän aikavälin sijoittajat ovat tyypillisesti passiivisia sijoittajia. Toisin sanoen et osta ja myy huomattavia määriä lyhyessä ajassa. Pitkän aikavälin sijoittajat saattavat sijoittaa rahansa osakkeisiin, joiden arvo nousee, tai rahastoihin tai ETF-rahastoihin pitkällä aikavälillä.

Miten tulla menestyväksi kauppiaaksi
Pitkän aikavälin sijoittaminen: Millaisia sijoitusstrategioita on olemassa?

Strategioita on useita erilaisia, mutta yhteinen teema on “osta ja pidä”. Tässä on muutamia strategioita pitkän aikavälin sijoittajille.

Onko parempi sijoittaa pitkällä vai lyhyellä aikavälillä?

 1. Arvosijoittaminen on menetelmä, jolla kryptovaluutta ostetaan sen luontaista arvoa alhaisempaan hintaan.
 2. Kasvusijoittaminen on yrityksen arvon ennustamista suuremmaksi kuin kokonaismarkkinoiden arvo.
 3. Osinkosijoittaminen tarkoittaa osinkoja maksavien yritysten osakkeiden ostamista.

Mitä ovat lyhytaikaiset kryptovaluuttasijoitukset?

kaupankäynnin lähestymistapa ostaa krypto
Sijoittaminen pitkällä aikavälillä vs. lyhyellä aikavälillä: Hyödyt ja haitat

Lyhytaikaisen sijoittamisen määritelmänä käytetään yleensä yhtä vuotta. Aktiiviset kauppiaat ja aktiiviset sijoittajat ovat termejä, joita käytetään usein lyhytaikaisista sijoittajista. Tämä tarkoittaa, että ostat ja myyt paljon useammin kuin pitkäaikaiset sijoittajat. Se voi olla useita kertoja vuodessa, useita kertoja kuukaudessa tai jopa useita kertoja päivässä.

Lyhyen aikavälin sijoittajilla on myös pitkäaikaisia sijoitussalkkuja muualla. Sitä käytetään todennäköisesti eläkkeelle siirtymiseen tai muihin yrityksiin, jotka vaativat sijoituksia ja pitkäaikaista hallussapitoa.

Lyhyen aikavälin sijoitustekniikat

Mitä ovat krypto-airdropit ja miten ne toimivat?
Tehokkaita tapoja tehdä rahaa kryptovaluutalla

Lyhytaikaiset sijoittajat pyrkivät ostamaan ja myymään omaisuutensa nopeasti saadakseen voittoa. Tässä on siis joitakin yleisiä lyhyen aikavälin sijoitusstrategioita:

 • Scalping on käytäntö, jossa tehdään monia pieniä ostoja tai myyntejä päivän aikana tai useita kertoja saman kaupankäyntipäivän aikana.
 • Päivän kaupankäynti – sijoittaminen hyvin pienillä voitoilla suuren rahasumman keräämiseksi.
 • Muutaman päivän, viikon tai jopa kuukauden ajan kerrallaan tätä kutsutaan swing-kaupankäynniksi.
Kuinka varoa kryptovaluutalla ansaitseminen
Miten sijoittaa kryptovaluuttoihin pitkällä ja lyhyellä aikavälillä?
 • Ensimmäinen askel kryptovaluutan arvioinnissa on tehdä perustavanlaatuinen arviointi. Ongelmana on, miten suoritamme fundamenttianalyysin? Meidän on myös ymmärrettävä, kuinka paljon rahaa olemme sijoittaneet kryptovaluuttoihin. Nykyisillä markkinoilla pitkä- ja lyhytaikaisten sijoitusten suurin potentiaali digitaaliset valuutat.
 • Tämän analyysin avulla voit tarkastella yrityksen neljännesvuosittaista kasvua. Ymmärrä tuki- ja vastustasojen testitasot lyhyen aikavälin tai päivän kaupankäyntiä varten.

Johtopäätös: analysoi markkinakaaviot ennen kuin aloitat

Proof of work: mitä se on
Miten analysoit kryptomarkkinoita?

Kun olet lukenut tämän artikkelin, sinulla pitäisi nyt olla parempi käsitys siitä, miten luoda rahaa kryptovaluutalla. Ennen sijoittamista sinun on opiskeltava, jotta voit tehdä turvallisen sijoituksen ja saada voittoa. Paras tietolähde alalla on epäilemättä Twitter. Esimerkiksi CyrptoMinati Capital julkaisi hiljattain ajatuksiaan TheSandBoxiin sijoittamisesta.

Krypto-osingot - tehdä rahaa kryptovaluutalla
Pelaa suosikkipelejäsi ja kryptovaluutalla ansaitseminen

Tee tutkimusta ennen kuin sijoitat kryptovaluuttaan. Tutki markkinoita huolellisesti ja tutustu niiden voittoihin ja epäonnistumisiin. Laita lompakko valmiiksi ennen kuin aloitat kaupankäynnin. Ennen kuin sijoitat, varmista, että olet suorittanut kaikki lähestymistapasi. Kryptovaluuttaan sijoittaminen on vakava päätös, joka vaatii laajaa tutkimusta ja tietoa.

Ennen kuin ryhdyt kryptovaluuttakauppaan, muista pitää silmällä sen tulevaa kehitystä markkinoilla. Mukana on pitkän ja lyhyen aikavälin tutkimusta. Tämän seurauksena kaikki tiivistyy huolelliseen tutkimukseen ja aiempien ja nykyisten suoritusten seurantaan, joilla haluat käydä kauppaa.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille