Ethereum EIPS erc kryptostandardit

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Tukeeko ETH ERC-20:tä?

ERC-20-standardi, jota Ethereum-yhteisö ylläpitää, asettaa yhteisen luettelon standardeista. Maaliskuun 24. päivänä 2023 Ethereumin pääverkossa on lähes 508 000 ERC-20-yhteensopivaa tokenia. 2 Se on todella tärkeä; siinä asetetaan perussäännöt, joita kaikkien Ethereum-tunnisteiden on noudatettava.

⚡️ Mitkä ovat ERC-standardit?

Seuraavassa on joitakin keskeisiä huomioita. ERC20-token on standardi, jota käytetään älykkäiden sopimusten kehittämiseen ja liikkeeseenlaskuun Ethereumin lohkoketjussa . Älykkäitä sopimuksia voidaan sitten hyödyntää älykkäiden sopimusten ansiosta älykkäiden varojen tai tokenisoitujen varojen luomiseen, joihin sijoittajat voivat sijoittaa. ERC tulee sanoista “Ethereum Request for Comment”, ja ERC20:n

⚡️ Miten EIP:stä tulee ERC?

EIP:ssä määritellään kunkin protokollan ja älysopimuksen standardit. Kun komitea on hyväksynyt ERC:n ja se on valmis, siitä tulee ERC. ERC on samankaltainen siinä mielessä, että se on eräänlainen sopimus ja standardi sovellustasolla. ERC:tä on monenlaisia (tokenit, URI ERC-prosessi?

⚡️ Mikä on EIP-kerros?

Enterprise Integration Patterns (EIP) on kokoelma suunnittelumalleja yritysten rakentamiseen.

Kryptostandardit ethereum

Miksi käytämme Ethereumissa EIP- ja erc-kryptostandardeja ja miten ne toimivat? Tässä postauksessa yritän selittää, mitä sinun on tiedettävä standardeista ja miten voit tehdä oman ERC:n.

Mikä on erc vs eip?
Toimiiko ETH ERC20:ssä?

Mikä on standardin määritelmä?

Kryptostandardit ethereum on asiakirja, joka kokoaa kaikki yhteen hahmottelemalla suunnitteluprosessin ja sen perustana olevat seikat, kuten konsensus, laatu, julkinen vastuu ja oikeudenmukaisuus. Ethereumin ekosysteemissä standardit määrittelevät, miten koodi toimii määrittelemällä, millaisia koodin operaatioiden tulisi olla. W3C luo Web2-standardeja jäsentensä avulla.

Web3-ekosysteemissä yhteisön laatimien standardien avulla kuka tahansa voi kehittää ja lähettää oman standardinsa arvioitavaksi. Nämä käyvät läpi huolellisen hyväksymis- tai hylkäysprosessin ennen kuin niistä tulee virallisia.

Parhaat DeFi-kolikot ostettavaksi vuonna 2023

Mitä ovat erc vs Kryptostandardit ethereum?
Ethereum ERC-krypto vai BEP?

Mitä ovat standardit? Miksi tarvitsemme niitä?

Ethereumin tavoitteena on vähentää suunnittelumenettelyjen monimutkaisuutta ottamalla käyttöön standardeja. Näin tekeminen yhtenäistää tietoja ja mahdollistaa vertailukelpoisten, vakiintuneisiin normeihin perustuvien teknologioiden hyödyntämisen. Esimerkiksi ERC20-standardin mukainen token sisältää täydellisen EIP-luettelon.

Onko helppo krypto luotettava?

Miksi meidän pitäisi olla huolissamme standardeista?

Luomme uusia rahoitusvälineitä, joita miljoonat ihmiset käyttävät päivittäin. Jotta voimme määrittää, miten transaktiot toimivat, nimetä asiat johdonmukaisesti ja siirtää merkkejä niiden välillä, meidän on laadittava joukko perusteita tai “perussääntöjä”. Jos kutakin hanketta kehitettäisiin ilman tällaisia ohjeita, se etenisi eri tavalla kuin muut, eikä hankkeiden välillä olisi juurikaan keskinäistä viestintää.

Mikä on erc vs eip-krypto ja miten ne liittyvät toisiinsa?
Mikä on eurooppalainen innovaatiokumppanuus ja miten se luodaan?

Mikä on EIP ja miksi se on Ethereum Standard?

EIP-lyhenne tarkoittaa Ethereumin parannusehdotusta (Ethereum Improvement Proposal), joka on ehdotus Ethereumissa käytettävän protokollan parantamiseksi. EIP:n on tarkoitus olla ensisijainen tapa ehdottaa uusia ominaisuuksia Ethereumiin, vastaanottaa teknisiä ongelmaraportteja yhteisön jäseniltä ja dokumentoida suunnitteluratkaisuja Ethereumiin.

Mikä on spot-markkinat ja miten tehdä spot-kauppaa?

EIP luotiin työkaluksi, jolla voidaan seurata Ethereumin suunnittelumuutoksia. Niitä käytetään tällä hetkellä Ethereumin arkkitehtuurin osa-alueiden määrittelyyn.

Kryptostandardit ethereum eip vs erc
Mikä on EIP/ERC!!!

Eurooppalaisia innovaatiokumppanuuksia on seitsemän erilaista: Ydin-, rajapinta-, verkko-, meta-, informaatio- ja ERC- EIP:t.

Mikä on ERC?

Ethereum Request for Comments (ERC) on yhteisön laatima asiakirja, joka ohjaa lohkoketjukehittäjiä luomaan uusia ominaisuuksia. ERC:t ovat ketjun sovelluskerrokseen liittyviä EIP:itä.

Mikä on ERC-721? Ethereum token standardi
Uusi Ethereum-token-standardi

EIP:n ja ERC:n ensisijainen ero on se, että EIP:t määrittelevät pääasiassa Ethereum Core -ominaisuuksia, kun taas ERC:t määrittelevät pääasiassa hajautetun sovelluskerroksen toimintoja ja suunnittelua. Yleisimmin käytetty EIP-tyyppi, minkä vuoksi ne ovat niin suosittuja ja niistä keskustellaan usein, on ERC-luokka.

Miten aloittaa oman kryptovaluutan luominen?

Kuka päättää, mitä pidetään normina?

Ethereum on avoimen lähdekoodin projekti, jonka avulla kuka tahansa voi luoda laajennuksia, kehittää sovelluksia ja lisätä uusia ominaisuuksia. Kehittäjät ehdottavat uusia standardeja, joista äänestää All Core Devs, Ethereum Cat Herders ja Editors -komitea. EIP/ERC-prosessi edellyttää yhteisön laajempaa panosta, joka tapahtuu Ethereum/EIP GitHub-arkistossa ja Ethereum Magicians -foorumilla. Tämä menettely on esitetty EIP-1:ssä.

Kuka päättää, mitä pidetään normina?
Mikä on merkkistandardi?

Ethereumin yleisin tyyppi tunnetaan nimellä “Ethereum Standard”.

Suosituin Vitalik Buterinin ja Fabian Vogelstellerin luoma ERC on ERC20-token-standardi. Tämä protokolla aloitti ICO-manian vuonna 2017, ja sitä hyödynnetään edelleen Ethereum-tavaramerkkien tuottamiseen. Yli 70 % kaikista Ethereumin kryptovaluutoista perustuu ERC20-tokenisopimukseen. Kattava luettelo kaikista ERC-sopimuksista löytyy täältä.

Kryptovaluutan käytön edut ja haitat

Eurooppalaiset innovaatiokumppanuudet ovat tärkeitä monista eri syistä.

EIP:t (samoin kuin ERC) ovat periaatteessa se, mikä pyörittää Ethereumia, ja niistä kirjoitetaan virallisesti Ethereumin verkkosivustolla. Niiden avulla kuka tahansa voi ehdottaa, keskustella ja hyväksyä muutoksia hajautetussa ympäristössä. Se auttaa käyttäjiä ymmärtämään, miten tietyt Ethereumin tokenit ja yksityiskohdat toimivat tietyn älykkään sopimuksen kanssa tai liittyvät siihen sisällyttämällä sen vakioiduksi osaksi jotain muuta, joka on jo standardoitu.

Miksi meidän pitäisi olla huolissamme standardeista?
Mikä on ERC 20?

Ethereum-verkon päivitykset sisältävät joukon EIP:itä, jotka ovat kullekin solmulle tarkoitettuja ohjeita, joita on noudatettava, jotta ne pysyvät yhteensopivina muiden solmujen kanssa.

Miten ERC:t mahdollistavat sen, että yksilöt, yritykset ja organisaatiot voivat luoda jotain poikkeuksellista?

Seuraavassa on joitakin esimerkkejä ERC-standardeista ja siitä, miten niitä voidaan hyödyntää:

Fabian Vogelsteller ja W. Buterin kehittivät ERC-20-standardin marraskuussa 2015, ja se on laajimmin käytetty rajapinta vaihdettaville rahakkeille, jotka käyttävät älykkäitä sopimuksia API:n (sovellusohjelmointirajapinta) tarjoamiseen. Seuraavassa on joitakin esimerkkejä siitä, mitä ERC-20-tokenin avulla käyttäjät voivat tehdä:

Ethereum ERC20?
Mikä on NFT kryptovaluutassa?
 • Voit siirtää tunnuksia tilien välillä käyttämällä tilin palautusprosessia, koska sitä ei ole rajoitettu millään tavalla.
 • Voimme nähdä tilin tämänhetkisen token-saldon.
 • Tutki nykyistä maailmanlaajuista tarjontaa.
 • Vahvista kolmannen osapuolen menot.

Uusien omaisuuserien käyttöönotosta liikkuu paljon huhuja, mutta tässä on muutamia tärkeitä ERC20:n ja EIP:n välisiä eroja:

 • Voit lukea lisää Buterinin alkuperäisestä tarjouksesta ja siihen liittyvistä keskusteluista Redditissä tai tutustua ERC-20-tokenien teknisiin yksityiskohtiin ERC-20-tokenien selityksessä.
 • ERC-721 on uusi standardi, jonka tarkoituksena on korvata ERC-20. William Entriken, Dieter Shirley, Jacob Evans ja Nastasia Sachs julkaisivat tammikuussa 2018 ensimmäisen version ERC-721:stä ERC-20-token-standardin innoittamana. omaisuuseriä), mikä tarkoittaa, että se ei tue yksilöllistä
Mitä eroja ERC-standardien välillä on?
ERC-20-merkki-standardi

ERC-721 luotiin standardikäyttöliittymäksi kuvien ja kappaleiden kaltaisille NFT-tuotteille, koska käyttäjät olivat tyytymättömiä, koska he eivät pystyneet käymään kauppaa näillä tuotteilla. Koska jokainen ERC-721-token on yksilöllinen, se tallennetaan lohkoketjuun numeron avulla. Muut ihmiset tai ohjelmat voivat käyttää tätä numeroa osoittaakseen omistusoikeuden.

Mikä on ERC-20 ja TRC20?
ETH ERC20 vai BEP2?
 • Nämä ovat vain muutamia tunnettuja NFT-kokoelmia, jotka hyödyntävät ERC-721-tokenistandardia:n
 • Kryptokissat: CryptoKitties oli alun perin yhteensopiva edellisen ERC-721-standardin kanssa. Se on “pelaa ansaitaksesi” -peli, joka alkoi antamalla pelaajien kasvattaa ja kerätä digitaalisia kissoja Ethereumin lohkoketjussa.
 • Ethereumin nimipalvelun avulla voit helposti muuntaa pitkän ja monimutkaisen Ethereum-lompakko-osoitteesi paljon lyhyemmäksi ja luettavammaksi nimeksi. Tämä palvelu on täysin hajautettu ja turvallinen, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että menetät mitään tietojasi. Lisäksi ENS:n avulla voit rekisteröidä myös URL-osoitteita ja hymiöitä, kuten Buterinin rekisteröi.
 • The Bored Ape Yacht Club (BAYC): kokoelma 10 000 ainutlaatuista NFT:tä, jotka Yuga Labs julkaisee huhtikuussa 2021. Jokainen NFT on myös eräänlainen jäsenyys eksklusiivisessa kerhossa, joka antaa oikeuksia ja etuja yhteisölle sen lisäksi, että se on harvinaista digitaalista taidetta.

Kaiken kaikkiaan verkon laajentuessa Ethereumin integrointi- ja muutosmenetelmät yksinkertaistuvat, osittain Ethereum Cat Herdersin ja Fellowship of Ethereum Magiciansin kaltaisten aloitteiden ansiosta.

Kuinka paljon ERC-20 on arvokas?
Mitä eroa on perus EIP:n ja täydentävän EIP:n välillä?

Ethereum Cat Herding -yhteisö edistää PEEPanEIP-sarjan jakamista, joka tarjoaa yleiskatsauksen verkon päivittämistä harkitsevista EIP:istä. Näihin kuuluvat ERC-standardit ja muut Ethereumin lohkoketjuun liittyvät keskeiset käsitteet. Lisätietoja aiheesta saat Hudson Jamesonin blogista. Sieltä löytyy lisätietoa EIP:n historiasta sekä Ethereumin hallinnon kehittymisestä (mukaan lukien).

NFT:t ovat ei-sulkeutuvia rahakkeita (ERC-1155).

NFT:t ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, ja ne ovat tunnettuja keräilypeleissä. Niillä on kuitenkin muitakin käyttötarkoituksia kuin nämä kaksi teollisuudenalaa. Älykkäät sopimukset, kuten ERC-721 ja ERC-1155, antavat kehittäjille mahdollisuuden rakentaa kokonaisia virtuaalimaailmoja, joissa ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, vaikka NFT:t eivät olekaan vielä yleistyneet.

NFT:llä on paljon mahdollisuuksia, ja niitä käytetään useilla teollisuudenaloilla, kuten musiikin, muodin ja esineiden internetin alalla. ERC-721- ja ERC-1155-älysopimuksissa on vielä parantamisen varaa, mutta kehittäjät käyttävät niitä luodakseen virtuaalimaailmoja, joita ihmiset voivat tutkia.

Mikä on ERC20 vs. ERC721?
Mitä ovat erc vs Kryptostandardit ethereum?

Lisäksi NFT:llä voi olla lukuisia sovelluksia eri teollisuudenaloilla, kuten musiikin, muodin ja esineiden internetin alalla. ERC-721-standardi on tällä hetkellä suosituin tapa tokenisoida ainutlaatuisia yksittäisiä esineitä ja ominaisuuksia keräilyesineissä ja kryptopeleissä. Tässä standardissa on ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat siirtää ja seurata ainutlaatuisten omaisuuserien omistusta.

ERC1155 on pelialan standardi, joka mahdollistaa vaihdettavissa olevien, puoliksi vaihdettavissa olevien ja ei-sovitettavissa olevien rahakkeiden hallinnan. Tämä on ratkaisevan tärkeää peleissä, joissa elementit voivat olla sekä korvattavissa (kuten elämä/energia) että korvattavissa (kuten aseet tai muut keräilyesineet).

Digitaalisen identiteetin standardi ERC-725

Mikä on ERC ja EIP?
Mikä on erc vs eip?

ERC-725 on lohkoketjupohjainen identiteettistandardi, jonka on kehittänyt ERC-20:n kehittäjä Fabian Vogelsteller. ERC-725:llä määritellyillä älysopimuksilla voi olla useita avaimia, ja ne voidaan liittää eri älysopimuksiin. Näin yksilöt, koneet ja esineet voidaan kaikki määritellä identiteettiälysopimuksella.

Miksi on tärkeää, että meillä on itsemääräämisoikeus? Käyttäjien tulisi hallita digitaalista identiteettiään sen sijaan, että he antaisivat keskitettyjen organisaatioiden hallita sitä. Tietomurrot ja käyttäjätietojen laiton myynti ovat joitakin haittoja …

Kannettavan identiteettistandardin ansiosta ihmiset voisivat käyttää identiteettejään useilla eri alustoilla ja sovelluksissa, mikä helpottaisi hajautettua hallintoa ja mainetta.

NFT:t ovat ei-sulkeutuvia tokeneita (ERC-1155).
Mikä on ERC-721? Ethereum token standardi

Euroopan tutkimusneuvoston standardi ERC-223

Tämä digitaalinen merkki ei ole kaiken kattava, mutta se tarjoaa ratkaisun joihinkin muiden ERC-merkkien UX-ongelmiin. Esimerkiksi monet kolikot lähetetään väärään lompakko-osoitteeseen tai älykkääseen sopimukseen, minkä seurauksena ne menetetään lopullisesti.

Jotkut kehittäjät saattavat sanoa, että loppukäyttäjät ovat itse syyllisiä, kun he lähettävät tunnukset väärään osoitteeseen, mutta se voisi vahingoittaa yleistä hyväksyntää. Epäystävällinen käyttöliittymä voi käännyttää pois ihmiset, jotka eivät ole teknisesti suuntautuneita.

Digitaalisen identiteetin standardi ERC-725
Mitä eroja ERC-standardien välillä on?

Yksi ERC-223:n tärkeimmistä piirteistä on se, että se peruu virheelliseen älykkäiden sopimusten osoitteeseen tehdyt transaktiot ja palauttaa käyttäjälle hänen tokeninsa. Pientä bensaa vastaan käyttäjät säästävät Ethereuminsa lisäksi myös aikaa, jonka he olisivat muuten joutuneet odottamaan transaktion käsittelyä lohkoketjussa. Lisäksi tämä ohjelmisto tarjoaa muita loistavia ominaisuuksia, kuten suojaa rahaston epäonnistumisilta, yhteensopivuutta nykyisten ERC20-token-standardien kanssa ja yleisesti ottaen alhaisempia käyttökustannuksia.

Ethereum-pohjainen valuutta ERC-777

Kuten ERC-227-tokenilla korjataan ERC-20-tokenistandardin virheet, ERC-777-tokenilla voidaan tehdä lohkoketjuista käyttäjäystävällisempiä monin eri tavoin. Digitaalinen token on parantunut lisäämällä monia uusia ominaisuuksia, jotka seuraavat projektin rahapajojen lyöntiä ja polttamista – mikä on yksi sen fiksuimmista näkökohdista.

Euroopan tutkimusneuvoston standardi ERC-223
ERC-1400- ja ERC-1404-spesifikaatiot käsittelevät turvamerkkejä.

Kun käytössä on ERC-20-merkki, merkkien siirrot sujuvat todennäköisemmin ongelmitta kuin jos käytettäisiin jotain muuta menetelmää.

ERC-1400- ja ERC-1404-spesifikaatiot käsittelevät turvakoodeja.

ERC-1400-määrittely on suunniteltu erityisesti Security Tokens -lohkoketjussa olevia omaisuuseriä varten. Tämä standardi mahdollistaa ominaisuudet, kuten siirtomateriaalin hallinnan ja pakkosiirrot sekä asiakirjakirjaston hallinnan. Laillisten Security Tokenien luomiseen voidaan käyttää myös useita muita ERC-määrityksiä, joista kukin käsittelee eri näkökohtaa vaadittavista token-toiminnoista.

Jos turvakoodit noudattavat ERC-1404-standardia, ne voivat sisältää siirtorajoituksia sääntelytarpeiden täyttämiseksi. Tästä standardista voidaan esimerkiksi luoda valkoinen lista.

Ethereum-pohjainen valuutta ERC-777
Kuinka paljon ERC-20 on arvokas?

Tokenien liikkeeseenlaskijat voivat päättää, kuka omistaa tokenin, ja näiden omistajien on läpäistävä KYC- ja AML-tarkastukset osana käyttöönottoprosessia saadakseen tokeninsa. Jos tokenia siirretään taaksepäin, voidaan käyttää ihmisen luettavissa olevia viestejä.

ERC 165 – ERC 721:n tukipilari

Vaikka tokenit saattavat olla standardi, on silti tärkeää, että toiselle token-tyypille, ERC721:lle, on olemassa toimiva vaihtoehto.

Älykäs sopimus vaatii toimiakseen kryptomerkkejä. Vaikka kaikki sopimukset voivat olla vuorovaikutuksessa ERC 20 -polettien kanssa, se eroaa muista polettistandardeista, kuten ERC 721:stä.

ERC-1400- ja ERC-1404-spesifikaatiot käsittelevät turvamerkkejä.
Jotta sopimukset voivat toimia vuorovaikutuksessa muihin standardeihin perustuvien rahakkeiden kanssa, niiden on toteutettava tietyt rajapinnat.

Nyt kun Ethereum on ottanut käyttöön älykkäät sopimukset, Ethereumin kehitysyhteisön on tiedettävä, mitä rajapintoja älykkäät sopimukset toteuttavat. Sen vuoksi heidän on pystyttävä keksimään tapoja, joilla he voivat olla vuorovaikutuksessa sopimuksen kanssa.

Aiemmin ei ollut luotettavaa tapaa havaita ja julkaista älykkään sopimuksen käyttämiä rajapintoja. ERC 165 standardoi rajapintojen tunnistamisen ja määrittelee menetelmän tätä varten.

ERC 621 – Muuttaa Tokenien kokonaistarjontaa

ERC 20 -standardi sallii kaksi toimintoa, joilla voidaan lisätä tai vähentää kuponkien tarjontaa – “lisää tarjontaa” -toiminto ja “vähennä tarjontaa” -toiminto. Ehdotuksen mukaan näitä toimintoja saisivat käyttää vain sopimuksen omistajat tai luotetut käyttäjät.

ERC 165 - ERC 721:n tukipilari.
Mikä on ERC ja EIP?

Yksi kryptovaluutan arvon määräävä tekijä on kuponkien tarjonta, jota keskuspankit eivät voi muuttaa, toisin kuin fiat-valuuttaa.

Vaikka tällä ehdotuksella on monia mahdollisia tuloksia, se on vasta luonnos. Ei ole tiedossa, hyväksyykö Ethereum-yhteisö sen.

ERC 827 – mahdollistaa tunnisteiden siirtämisen kolmansien osapuolten käyttöön

ERC 20 on ERC 223:n laajennus, joka käsittelee samaa ongelmaa mutta kehittyneemmällä tavalla. Jos tämä standardi otettaisiin käyttöön, tokenien haltijat voisivat siirtää tokeneita ja valtuuttaa kolmansia osapuolia käyttämään niitä.

ERC-standardin mukaan sekä lompakoiden että pörssien on sovittava tietyistä kriteereistä, ennen kuin kolmas osapuoli voi käyttää dynaamisia summia joko lompakosta tai pörssistä. Ethereum-yhteisö eikä hanke ole vielä toteuttanut sitä, mutta lisätietoja löytyy EIP 827 GitHub -dokumentaatiosta.

ERC 884 – Osakkeiden tokenisointi

ERC 621 - muuttaa tokenien kokonaistarjontaa.
Euroopan tutkimusneuvoston standardi ERC-223

Viimeaikaisen lainsäädännön ansiosta Delawaren osavaltiossa toimivat yritykset voivat nyt käyttää lohkoketjuteknologiaa osakerekisteriensä ylläpitämiseen. ERC 884:n mukaan tämä sisällytetään ehdotettuihin standardeihin. Jokainen token tulee edustamaan Delawaren osavaltiossa rekisteröidyn yrityksen osaketta.

EIP-ehdotusten muoto Ethereumia varten tai ehdotusten muoto muita kryptovaluuttoja varten.

Eurooppalaiset innovaatiokumppanuudet ovat ennen kaikkea teknisiä, mikä edellyttää esitysmuotoa, joka heijastaa tätä. Sen pitäisi olla helposti seurattava ja kattava, jotta kuka tahansa voi ymmärtää siinä ehdotetut muutokset. Eurooppalaisen innovaatiokumppanuuden muodon on oltava seuraava:

ERC 621 - Muuttuu Tokenien kokonaistarjonta.
Mikä on Ethereumin tärkein etu bitcoineihin verrattuna?
 • Johdanto on eurooppalaista innovaatiokumppanuutta koskeva virallinen johdanto, ja se on asiakirjan alussa. Sen on noudatettava RFC 822:n muotoilustandardeja. Johdanto-osassa kerrotaan lukijalle kaikki, mitä hänen on tiedettävä eurooppalaisesta innovaatiokumppanuudesta, kuten sen numero, tekijä, otsikko ja lyhyt kuvaus.
 • Löydä tekninen ongelma. Tässä vaiheessa etsitään tiivis kuvaus (enintään 200 sanaa) teknisestä ongelmasta.
 • Motiivina on antaa parempi käsitys ratkaistavasta ongelmasta ja sen mahdollisesta ratkaisusta. Tämä kohde on valinnainen, ja sitä tulisi käyttää, jos haluat päivittää Ethereum-protokollaa. Tällä hetkellä EIP:n laatijan olisi tehtävä selväksi, miksi nykyinen protokollamäärittely ei pysty ratkaisemaan käsiteltyä ongelmaa. Lähetykset
ERC 884 - ethereum mikä on
Mikä on ERC20 vs. ERC721?
 • Eurooppalaisen innovaatiokumppanuuden laatijan olisi viimeisteltävä ja kuvattava syntax ja parannukset, joita ehdotetaan täytäntöönpanon aikana. Jotta määrittely voidaan hyväksyä, sen on oltava selkeä, tiivis, todennettavissa ja toistettavissa. Eritelmät, jotka eivät täytä näitä vaatimuksia, hylätään nopeasti.
 • Perusteluissa kuvataan, miksi suunnitelma on tehty ja miksi tietyt päätökset on tehty. Perusteluissa olisi kuvattava tarkastellut kilpailevat mallit sekä mahdolliset lisätyöt. Perusteluissa voidaan myös osoittaa yhteisön hyväksyntä sekä käsitellä keskustelun aikana esitettyjä keskeisiä vastalauseita tai huolenaiheita.
 • Yhteensopimattomuus. Yhteensopivuusongelmia aiheuttavissa eurooppalaisissa innovaatiokumppanuuksissa olisi lueteltava ne ja selitettävä niiden vakavuusaste. Tekijän suunnitelma näiden yhteensopimattomuuksien korjaamiseksi olisi sisällytettävä eurooppalaiseen innovaatiokumppanuuteen. Taaksepäin yhteensopivuus voi johtaa ehdotuksen välittömään hylkäämiseen, jos siitä ei päästä riittävästi yhteisymmärrykseen.
 • Konsensusmuutoksiin vaikuttavilla eurooppalaisilla innovaatiokumppanuuksilla on oltava testitapaukset. Muiden eurooppalaisten innovaatiokumppanuuksien testausta ei vaadita, mutta jos se tehdään, sen olisi oltava nykyisten parhaiden käytäntöjen mukaista.
Milloin Ethereumia tarjottiin?
Onko Bitcoin erc20?
 • Käyttöönoton loppuunsaattaminen monien vaiheiden kautta voi olla aikaa vievää. Eurooppalainen innovaatiokumppanuus julkaistaan luonnoksena, ja sen jälkeen sen on läpäistävä vielä useita tärkeitä vaiheita ennen kuin se saa lopullisen aseman. Vaikka käytäntö, jonka mukaan määrittelystä ja perusteluista päästään sopimukseen ennen koodin kirjoittamista, on merkittävä, ajatus “konsensuksesta ja juoksevasta
 • Kaikkien käyttöönottoon liittyvien vaiheiden läpikäyminen voi viedä aikaa. Eurooppalainen innovaatiokumppanuus alkaa luonnoksena, mutta sen on käytävä läpi vielä useita vaiheita, ennen kuin se saa “lopullisen” aseman. On hyvä, että kaikki ovat yhtä mieltä siitä, mitä koodausta tarvitaan ennen kuin mitään tapahtuu, mutta joskus tämä tarkoittaa, että asiat etenevät hitaasti.
 • Ehdotuksen onnistuminen edellyttää asiantuntijoiden panosta. Kaikissa innovaatiokumppanuushankkeissa olisi oltava kohta, jossa käsitellään suunnitellun muutoksen mahdollisia vaaroja/vaikutuksia. Sisällytä mukaan materiaalia turvallisuuskysymyksistä, riskeistä ja resursseista, joista voi olla hyötyä suunnitelman kehittämisen tulevissa vaiheissa.

Niihin sisältyy suunnitteluvalintoja esimerkiksi turvallisuuden, huolenaiheiden, keskeisten keskustelujen, erityisten toteutussuositusten ja -vaikeuksien, uhkien ja riskien yhteenvedon ja niiden torjuntakeinojen osalta ja niin edelleen. Jos innovaatiokumppanuuden turvallisuuskysymyksiä koskeva osa puuttuu, se hylätään. Eurooppalainen innovaatiokumppanuus ei voi siirtyä lopulliseen versioon, jos näitä turvallisuuskysymyksiä ei ole käsitelty.

Mikä on Ethereumin tärkein etu bitcoineihin verrattuna?
Ethereumin kehitysstandardit

Yhdysvalloissa on maailman aggressiivisin tekijänoikeuslainsäädäntö, johon sisältyy lauseke, jonka mukaan tietyt tekijänoikeudet voidaan vapauttaa, jos ne on julkaistu “mahdollisimman pian” 1. tammikuuta 1978 jälkeen. Kaikkien teosten on oltava julkisia.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille