Kryptoennusteet vuodelle 2023

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Voisiko Ethereum saavuttaa miljoonan?

Tuoreen Big Ideas (BIS) 2023 -ennusteen mukaan bitcoin voi nousta miljoonaan dollariin vuoteen 2030 mennessä, kun taas Ethereumin markkina-arvo voi nousta 20 biljoonaan dollariin.

⚡️ Saavuttaako Bitcoin 100k?

Joidenkin asiantuntijoiden mukaan bitcoin voi saavuttaa 100 000 dollaria vuoteen 2023 mennessä.

⚡️ Kannattaako bitcoiniin sijoittaa vuonna 2023?

Saatat olla varma, että tällaiset tuotot ovat epätavallisia, jos tunnet osakemarkkinat. Tämän vuoksi Bitcoin on erinomainen sijoitusmahdollisuus riskiä karttaville sijoittajille, koska sillä on kyky tuottaa voittoja, jotka ovat suurempia kuin muiden omaisuusluokkien tarjoamat voitot.

⚡️ Mikä kryptovaluutta kasvaa vuonna 2023?

On epäilemättä valtava räjähdys, jos Ethereum kokee uuden nousun vuonna 2023. Ethereum on yksi suurimmista kryptovaluutoista, joihin kannattaa sijoittaa, ja se oli myös ensimmäinen suuri hanke, joka lanseerasi älykkäät sopimukset, joiden avulla kehittäjät voivat rakentaa työpöytä- ja mobiilisovelluksia (dApps) lohkoketjuteknologian varaan.

Kryptovaluuttamarkkinat ansaitsivat maineensa volatiliteetista vuonna 2018, kun hinnat nousivat kaikkien aikojen huippuihin useita kertoja vuoden 2021 noususuhdanteen aikana ja romahtivat sitten odotusten vastaisesti vain kuukausia myöhemmin.

Bitcoin ( BTC /USD), jonka markkina-arvo on yli 70 miljardia dollaria, aloitti 68 700 dollarista marraskuussa 2021 ja laski sitten 33 000 dollariin tammikuussa 2023, jolloin se oli vasta alussa.

 Kryptovaluuttojen tulevaisuuden ennusteet 1 viikko
Kryptovaluutta tulevaisuuden ennusteet 1 viikko

Suosituin kryptovaluutta, bitcoin, vaikuttaa suurelta osin siihen, miten ihmiset suhtautuvat muihin kryptovaluuttoihin, niin sanottuihin “altcoineihin”. Vuonna 2023, kun bitcoinista tulee yhä enemmän valtavirtaa ja hyväksytympi, sijoittajat miettivät, mikä altcoin nousee tilaisuuteen. Tässä artikkelissa käsitellään kryptojen tulevaisuutta koskevia ennusteita, jotka perustuvat alan keskeisiin ohjaaviin tekijöihin.

 Kryptovaluutan tulevaisuuden ennusteet 1 päivä
Kryptovaluutta tulevaisuuden ennusteita 1 päivä
 Kryptovaluutan tulevaisuusennusteet 4 tuntia
Kryptovaluutta tulevaisuuden ennusteita 4 tuntia

Näkyykö kryptomarkkinoilla pian nousua?

Kryptovaluuttojen määrä on kasvanut viime vuosina huimasti, kun tietoisuus on lisääntynyt ja uusia lohkoketjusovelluksia on kehitetty.

Kryptovaluutta tulevaisuuden ennusteet 30 minuuttia
Ennusteet kryptovaluutan tulevaisuudesta 30 minuuttia

Hajautetun rahoituksen (Defi) suosio on herättänyt uteliaisuutta lohkoketjupohjaisiin rahoituspalveluihin, joissa käytetään kryptovaluuttamerkkejä liiketoiminnan harjoittamiseen.

DeFi

Ennuste krypton hintaennuste
Defi Hintaennuste

Käyttäjät voivat käyttää hajautettuja pörssejä käydäkseen kauppaa kryptovaluutoilla, ansaitakseen tuottoisia korkoja ja hyötyäkseen tokenien viljelystä. He voivat lainata digitaalisia varojaan vastaan matalakorkoisesti ja käydä kauppaa tokenisoitujen hyödykkeiden, kuten osakkeiden, kanssa.

NFT

Onko NFT-kolikko hyvä sijoitus?
NFT-hintaennuste

Tokenisoimattomien tunnisteiden (NFT) suosion kasvaessa tokenisointi on tulossa yhä suositummaksi. NFT:t luotiin vuonna 2017 käytettäväksi lohkoketjupohjaisten pelien hahmoina, ja ensimmäiset niistä julkaistiin.

Taidemaailmassa NFT:t ovat yhä suositumpi tapa, jolla taiteilijat voivat myydä digitaalisia teoksia ostajille ympäri maailmaa. Maaliskuussa 2021 taiteilija Beeple myi NFT-teoksen 69 miljoonalla dollarilla, ja digitaalitaiteilija Pak myi joulukuussa 2021 NFT-kokoelman nimeltä The Merge yli 91 miljoonalla dollarilla.

Blue chip -hankkeet ovat investointeja, joiden epäonnistumisen mahdollisuus on vähäinen ja joiden arvo todennäköisesti kasvaa ajan mittaan. Tällaisia Blue Chip -projekteja ovat esimerkiksi kryptovaluuttaa Punks, Bored Ape Yacht Club tai Cool Cats – joista kaikista on NFT:n profiilikuvakokoelma (pdf).

Ostajat käyttävät sosiaalista mediaa PFPS osoittaakseen tukensa aloitteille. World of Women (WOW) ja Boss Babe yrittävät käyttää tätä kerätä rahaa todellisiin hankkeisiin, jotka auttavat sosiaalisia ohjelmia.

Miksi NFT-kolikon hinnat vaihtelevat?
NFT-arviot voivat olla epävakaita

Kansallisten sijoitusrahastojen arvo voi muuttua nopeasti, ja ihmisten kiinnostus tiettyjä hankkeita kohtaan voi kadota nopeasti. Tämä voi johtaa siihen, että sijoittajien omaisuuserä on arvoltaan pienempi kuin mitä he maksoivat siitä.

Defi Llaman mukaan NFT:iden päivittäinen volyymi oli korkeimmillaan 338 miljoonaa dollaria elokuussa 2021, mutta se laski 40 miljoonaan dollariin syyskuussa. Volyymi nousi helmikuussa enimmillään 232 miljoonaan dollariin, mutta oli 12. huhtikuuta vain hieman yli 354 000 dollaria.

Pelit: hajautetut sovellukset kryptovaluuttojen hintojen ennustamiseen

Kryptovaluutta ja pelaaminen kohtaavat korkean riskin talouden
Decentral Games Hintaennuste

NFT:t ovat olennainen osa “pelaa ansaitaksesi” ja “siirry ansaitaksesi” -lohkoketjupelimalleja, joiden suosio on kasvanut tänä vuonna pitkälti Axie Infinityn ( AXS/USD ) kaltaisten pelien menestyksen ansiosta.

Axie Infinity, jossa pelaajat kasvattavat ja taistelevat NFT-hahmoja meta-universumissa, loi pelin sisäisen talouden, jonka avulla Filippiinien kaltaisissa maissa asuvat käyttäjät pystyivät ansaitsemaan tarpeeksi kryptovaluuttaa oikean rahan tuottamiseksi.

“Pelaa saadaksesi” -lähestymistavan suosio on johtanut sellaisten sovellusten luomiseen, joiden avulla käyttäjät voivat kerätä tietoja matkapuhelimilla tai kuntoilunseurantalaitteilla sen sijaan, että he pelaisivat verkkopelejä ja saisivat palkkiota toiminnastaan. Tätä mallia kutsutaan sovelluspohjaiseksi palkitsemisjärjestelmäksi, koska siinä käytetään sovelluksia peliohjelmistojen sijaan.

Mikä on paras sovellus kryptovaluuttojen ennustamiseen?
Riippuvatko ei-vaihdettavien tokenien hinnat kryptovaluutoista?

Kryptovaluutat ovat yleensä epävakaita, ja tämä pätee erityisesti niihin, jotka on luotu erityisesti NFT-pelejä ja meta-universum-sovelluksia varten. Esimerkiksi Axie Infinity AXS -valuutta nousi vuoden 2021 alussa 0,59 dollarista 160 dollariin saman vuoden marraskuuhun mennessä, minkä jälkeen se putosi 45 dollariin maaliskuussa 2023.

Metaverse Indeksi hinta kryptovaluuttaa ennusteet 2023 varten 

Pitkällä aikavälillä lohkoketjupohjaisen kaksoismaailman sovellukset vaikuttavat merkittävästi asiakkaiden kryptovaluuttoihin kohdistuviin odotuksiin. Kolmannen sukupolven internet (Web3) perustuu älykkäisiin sopimuksiin, ja se voi sisältää ei-fungible-tokeneita tarjotakseen palveluja, jotka ovat käytettävissä vain Metaverse-protokollan kautta. Fidelity, suuri yhdysvaltalainen rahoitusyhtiö, lanseerasi pörssinoteeratun rahaston (ETF), jonka avulla sijoittajat pääsevät osallisiksi alan yrityksistä.

Metaverse Index mvi Hintaennuste
Metaverse Index VMI Hintaennuste

Kun emoyhtiö Facebook muutti nimensä Meta Platformsiksi osoittaakseen tulevan kasvun suunnan, kryptovaluuttojen arvot nousivat marraskuussa.

Mikä kryptovaluutta nousee vuonna 2023?

Kukaan ei voi sanoa varmasti, mitä tulevaisuus tuo kryptovaluutoille, mutta analyytikot ovat optimistisia alan pitkän aikavälin kasvun suhteen. Näemmekö lähivuosina pitkittyvät karhumarkkinat vai hintojen nousun?”

Koska pidemmän aikavälin käsitykset markkinariskistä ja globaalista epävarmuudesta ovat todennäköisesti vaikuttaneet kryptovaluuttamarkkinoihin viime aikoina, näiden teemojen pitäisi olla sijoittajien listojen kärjessä”, Eberhardt sanoi maaliskuun muistiinpanossaan.

BitMEX-pörssin perustajan Arthur Hayesin mukaan kryptovaluuttamarkkinoiden lyhyen aikavälin tulevaisuus ei ollut yhtä ruusuinen.

Tuleeko 2022 olemaan hyvä vuosi kryptovaluutoille?
Mikä on lupaavin kryptovaluutta vuonna 2023?

Hayes kirjoitti 11. huhtikuuta blogissaan, että kryptovaluutat nousevat ja laskevat muiden velkapohjaisten varallisuusmarkkinoiden, kuten maailmanlaajuisten osakkeiden, mukana. Hän lopetti kirjoituksensa sanomalla, että hän uskoi Bitcoinin olevan toisen vuosineljänneksen loppuun mennessä 30 000 dollarin arvoinen ja Ethereumin 2 500 dollarin arvoinen.

“On hankalaa, että olen alkanut kerätä altcoineja, koska niiden arvot ovat varsin houkuttelevia”, Hayes valitti.

“Vaikka jotkut näistä omaisuuseristä ovat jo pudonneet 75 prosenttia kaikkien aikojen korkeimmasta tasostaan, en usko, että ne voivat välttyä seuraavalta kryptovaluuttojen verilöylyltä. Tämän vuoksi ostan kesäkuun 2023 crash-optioita sekä bitcoinista että eetteristä”, hän jatkoi.

Onko kryptovaluutta karhu- vai härkämarkkinoilla?

Onko Yhdysvalloissa Karhumarkkinat härkämarkkinat
Härkä- ja karhumarkkinat: mitä ne merkitsevät sinulle?

Tutki kolmen merkittävimmän kryptovaluutan markkinakapitalisaatiota nähdäksesi, onko koko sektori suuntautunut suuntaan tai toiseen. Koska suuremmat kolikot ovat hyvin riippuvaisia pienemmistä altcoineista, kolmen suurimman markkinakapitalisaation mukaan tarkasteleminen voi antaa käsityksen siitä, mihin suuntaan markkinat ovat menossa.

Kuinka paljon bitcoinit ovat arvokkaita vuonna 2022?
Onko Bitcoin hyvä sijoitus vuonna 2023?

CoinMarketCapin mukaan kryptovaluuttamarkkinoiden kokonaisarvo on 1,9 biljoonaa dollaria, ja bitcoin ( BTC / USD ) johtaa joukkoa noin 780 miljardin dollarin kokonaisarvolla tätä kirjoitettaessa (14. huhtikuuta). Eetteri ( ETH / USD ) on toisella sijalla 371,2 miljardilla dollarilla, ja sen jälkeen tulee tether ( USDT / USD ), jonka arvo on 82,7 miljardia dollaria. Kryptovaluuttamarkkinoiden kokonaiskapitalisaatio oli tuolloin noin 1,9 miljardia dollaria; se nousi kaikkien aikojen korkeimmasta 2,9 miljardin dollarin tasosta marraskuun rallin aikana.

Bitcoinin ja muiden digitaalisten valuuttojen hinta on noussut merkittävästi viime vuosina.

Bloombergin analyytikot arvioivat helmikuussa, että markkinat saattavat saavuttaa 30 000 dollarin pohjan ensi vuoden aikana. 100 000 dollaria olisi “seuraava merkittävä bitcoin-kynnys“, he kirjoittivat.

Nykyisestä laskusta huolimatta tutkimus paljasti optimistisen tunnelman kryptoennusteissaan, ja “vuoden 2021 spekulatiivisten ylilyöntien jonkinlainen poistaminen” ennustettiin olevan merkittävä osa vuotta 2023.

Karhumarkkinat härkämarkkinat
Mikä krypto nousee vuonna 2023?

“Vertailukelpoisen kryptovaluutan hinnannousu on matkalla kohti maailmanlaajuista digitaalista vakuutta, ja uuden teknologian/varallisuuden varhainen käyttöönotto ja rajallinen tarjonta ovat tärkeimmät edut”, tutkimuksen mukaan.

“Kryptovaluuttojen leviäminen on osoitus digitaalisten varojen kasvavasta ylivallasta, mikä lupaa hyvää Yhdysvaltain dollarille, bitcoineille ja Ethereumille… Ethereum on tärkein alusta virtuaalivaluutoille ja ei-vaihdettaville rahakkeille (NFT) sekä keskeinen tuki Ethereumin hinnalle. “Se jatkui.

Iotx kolikon hintaennuste
Invesco Digital Asset ETF

Yhdysvaltalainen sijoitusyhtiö Invesco suhtautui kryptovaluuttoihin sen sijaan kielteisesti.

Varojen allokaatiotutkimuksen maailmanlaajuinen johtaja Paul Jackson totesi tammikuussa, että “Bitcoinin massiivinen markkinointi muistuttaa pörssivälittäjien toimintaa ennen vuoden 1929 markkinoiden romahdusta”.

 “Tiedämme, miten se päättyi, ja bitcoin on jo pudonnut noin 42 000 dollariin (7.1.2023), ja se seuraa täsmälleen maniakuvioidemme laskusuuntaista kehitystä. Tämä kuvio olettaa 45 prosentin tappion 12 kuukauden kuluessa tyypillisen rahoitusmanian huipusta.

“Jos seuraamme tätä kaavaa (olettaen, että olemme nähneet huipun), Bitcoinin hinta putoaa 34 000-37 000 dollariin lokakuun loppuun mennessä… Emme pidä erityisen vaikeana kuvitella Bitcoinin putoavan alle 30 000 dollarin tänä vuonna.

Miksi kryptovaluuttojen hintaennuste laskee?
Karhumarkkinat härkämarkkinat

Kun teet kryptoennusteita, pidä mielessä, että hinnat ovat erittäin epävakaita, joten lyhyellä aikavälillä on vaikea tehdä tarkkoja ennusteita ja pitkän aikavälin ennusteiden laatiminen on lähes mahdotonta.

Suosittelemme, että teet tutkimuksesi ennen kuin sijoitat kryptovaluuttapoletteihin. Lue viimeisimmät markkinatrendit, uutiset, tekniset ja perustutkimukset sekä ammattilaisten mielipiteet ennen sijoituspäätösten tekemistä. Muista, että aiempi menestys ei ennusta tulevia tuloksia.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille