Parhaat lohkoketjupelien kehitysyritykset 2024

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Parhaat lohkoketjupelien kehitysyritykset yhdistävät pelaamisen ja lohkoketjuteknologian. Nyt pelejä ei ole vain hauska pelata, vaan ne voivat myös antaa pelaajille mahdollisuuden ansaita rahaa.

Tässä artikkelissa tarkastelemme vuoden 2024 parhaita lohkoketjupelien kehitysyrityksiä. Keskustelemme siitä, miten nämä yritykset käyttävät lohkoketjuteknologiaa pelialan innovointiin.

Mitä on lohkoketjupelikehitys?

Lohkoketjupelien kehittäminen tarkoittaa videopelien luomista lohkoketjuteknologian avulla. Tämän uudenlaisen pelin avulla voit ostaa ja myydä esineitä turvallisesti pelin sisällä. Pelaajat voivat todella omistaa peliesineensä ja pelata pelejä ilman keskusjärjestelmän hallintaa.

Lohkoketjun käyttäminen peleissä tarkoittaa, että jokainen esine on ainutlaatuinen ja turvallinen. Pelaajat voivat kerätä esineitä, joilla on todellista arvoa, tietäen, ettei näitä esineitä voi kopioida tai kadottaa.

Pelinkehittäjät tekevät nyt palveluja lohkoketjupelejä varten. Nämä palvelut ovat suosittuja, koska niiden avulla pelaajat voivat käydä suoraan kauppaa esineillä. Ne eivät tarvitse välikäsiä.

Lohkoketjun suuri etu peleissä on se, että se tallentaa kaikki pelin sisäiset ostokset turvallisesti. Tämä tarkoittaa, että liiketoimet ovat turvallisempia. Sen avulla pelaajat voivat myös käyttää esineitään ja valuuttaa eri peleissä.

Parhaat Blockchain-peliyritykset

Alta löydät parhaat lohkoketjupelien kehitysyritykset, aina yrityksistä, jotka tekevät kaupankäynnistä ilmaista, kuten Immutable, digitaalista omistusta tarjoaviin yrityksiin, kuten Mythical Games ja OpenSea.

Immutable

 • Perustettu: vuonna 2018
 • Perustajat: James Ferguson, Robbie Ferguson ja Alex Connolly.
 • Pääkonttori: Sydney, Australia
 • Nettovarallisuus: 3,5 miljardia dollaria
Immunitable-lohkoketjupelin-kehittäjä

Immutable on NFT-pelien edelläkävijä. Heillä on erityinen alusta nimeltä Immutable X, jonka avulla ihmiset voivat käydä kauppaa peliesineillä maksamatta ylimääräisiä maksuja.

Yritys on kehittänyt digitaalisen keräilykorttipelin Gods Unchained ja roolipelivideopelin Guild of Guardians.

Suuri pelikauppa GameStop tekee yhteistyötä Immutablen kanssa. He ovat tekemässä uutta nettipaikkaa, jossa voi ostaa ja myydä NFT:tä. He käyttävät tähän Immutable X:ää.

Immutable X on ykkösvalinta pelintekijöille, jotka haluavat käyttää Ethereumia. Immutable X:n avulla pelintekijät voivat luoda NFT-pelejä ilman lisämaksuja. He saavat myös helppokäyttöisiä työkaluja, jotka auttavat heitä tekemään uusia pelejä nopeasti.

Mythical Games

 • Perustettu: vuonna 2018
 • Perustajat: Cameron Thacker, Chris Downs, Jamie Jackson, Rudy Koch.
 • Pääkonttori: Los Angeles, Kalifornia
 • Nettovarallisuus: 1,25 miljardia dollaria
Mythical-Games-lohkoketjupelien-kehitysyhtiö

Mythical Games on yritys, joka sekoittaa perinteisiä videopelejä ja uutta lohkoketjuteknologiaa. Kesäkuussa 2021 se sai sijoittajilta 75 miljoonaa dollaria. Rahat tulivat pääasiassa WestCap-nimiseltä ryhmältä. Se osoittaa, että ihmiset, joilla on rahaa, luottavat Mythical Gamesin ideaan sekoittaa pelaamista lohkoketjuun, kuten NFT:hen.

Vuoteen 2021 mennessä Mythical Games oli kerännyt yhteensä 120 miljoonaa dollaria. Mythical Gamesin tiimissä on isoja nimiä. He ovat työskennelleet Call of Dutyn ja World of Warcraftin kaltaisten kuuluisien pelien parissa, ja heidän mielestään on tärkeää keskittyä ennen kaikkea loistavien pelien tekemiseen.

Yhtiö haluaa tehdä huippulaadukkaita pelejä, joissa pelaajat voisivat lohkoketjun ansiosta myydä ja vaihtaa peliesineitä.

OpenSea

 • Perustettu: vuonna 2017
 • Perustajat: Devin Finzer ja Alex Atallah
 • Pääkonttori: New York
 • Nettovarallisuus: 13,3 miljardia dollaria
Opensea-blockchain-pelin-kehittäjä

OpenSea on yritys, joka tekee pelejä, joissa voit ansaita pelatessasi. Sillä on verkkosivusto, jossa ihmiset voivat helposti löytää, ostaa ja myydä erityisiä pelin sisäisiä NFT:itä.

Koska OpenSea menestyy hyvin, ihmiset panostavat paljon rahaa lohkoketjuteknologiaa käyttäviin peleihin. Tämä raha auttaa tekemään uusia ja jännittäviä pelejä, jotka käyttävät tätä teknologiaa, mikä mahdollistaa alan kasvun.

Decentraland

 • Perustettu: vuonna 2015
 • Perustajat: Ari Meilich ja Esteban Ordano
 • Pääkonttori: Carlsbad
 • Nettovarallisuus: 1,02 miljardia dollaria
Decentraland-nft-peliyhtiöt

Decentraland on johtava kryptopelistudio, joka on vaikuttanut suuresti lohkoketjupelaamiseen. He loivat virtuaalimaailman, jossa käyttäjät voivat omistaa sisältöä ja kokemuksia ja tehdä niistä rahaa.

Mielenkiintoinen fakta yrityksestä on, että se myi virtuaalimaata kolikkoannin (ICO) kautta keräämällä 24 miljoonaa dollaria vuonna 2017.

Dapper Labs

 • Perustettu: vuonna 2018
 • Perustajat: Dapper Dapper: perusti Dapper Dapper Oy:n: Roham Gharegozlou
 • Pääkonttori: Ghargazharo Ghargozhun, M: Carlsbad
 • Nettovarallisuus: 7,6 miljardia dollaria
Dapper-labs-blockchain-pelin-kehityspalvelut

Dapper Labs -lohkoketjupelien kehitysyhtiö loi CryptoKittiesin tai NBA Top Shotin. He ovat olleet edelläkävijöitä pelaamisen ei-sitovien tokenien alalla, mikä on johtanut lohkoketjuteknologian laajempaan käyttöönottoon peleissä.

Dapper Labs kehitti myös Flow-lohkoketjun. Se on nopea ja kehittäjäystävällinen lohkoketju, joka tukee pelejä, sovelluksia ja digitaalisia hyödykkeitä.

The Sandbox

 • Perustettu: vuonna 2011
 • Perustajat: Adrien Duermaël Arthur Madrid Sébastien Borget
 • Pääkonttori: Hong Kong
 • Nettovarallisuus: 4 miljardia dollaria
Sandbox-lohkoketjupelin-kehitysyhtiö

The Sandbox on lohkoketjuteknologiaan perustuva hauska alusta. Se on paikka, jossa voit tehdä ja vaihtaa omia, ei-sitovia rahakkeita.

The Sandbox tekee yhteistyötä nimekkäiden brändien ja julkkisten kanssa. He luovat jännittäviä tapahtumia verkkomaailmassaan, joka on sekoitus hauskaa ja lohkoketjuteknologiaa.

Miten valitsimme parhaat peliyhtiöt

Valitaksemme parhaat NFT-peliyhtiöt, tutkimme, mikä tekee niistä menestyviä ja luotettavia.

Siihen me keskitymme:

 • Peliyhtiöiden tulisi myös olla taitavia käyttämään lohkoketjua uusilla tavoilla ja luomaan älykkäitä sopimuksia. Niiden pitäisi myös tuntea eri lohkoketjualustat. Tavoitteena on parantaa pelejä lohkoketjun avulla, jotta niistä tulisi turvallisempia, rehellisempiä ja hauskempia pelaajille.
 • Tarkistamme yritysten tekemien pelien tyypit ja laadun. Hyvät pelit osoittavat, että kehittäjä on kokenut, luova ja taitava. Katsomme, kuinka monimutkaisia pelit ovat, miten ne käyttävät lohkoketjua ja pitävätkö ihmiset niistä.
 • Asiantuntijamme etsivät kehittäjiä, joilla on kokemusta lohkoketjupeleistä. Sitten tarkistamme heidän asiakasarvostelunsa ja varmistamme, että heillä on historiaa hyvien pelien tekemisestä.
 • Varmistamme, että yritykset pystyvät luomaan ja viimeistelemään tuotteensa hyvin ja ajallaan. Tarkistamme myös, etteivät ne käytä liikaa rahaa. Tarkastelemme, miten ne hallinnoivat projektejaan, ratkaisevat ongelmia ja keskustelevat asiakkaidensa kanssa.

Lopullisia ajatuksia NFT-peliyhtiöistä

Parhaat lohkoketjupelien kehitysyhtiöt, kuten Immutable, Mythical Games ja OpenSea, johtavat alaa.

Immutable mahdollistaa NFT-kaupankäynnin ilman maksuja. Mythical Games yhdistää tavallisen pelaamisen lohkoketjuun luodakseen uusia pelitalouksia. OpenSea on kiireinen paikka, jossa voit ostaa, myydä tai vaihtaa NFT:tä helposti.

Myös Dapper Labsin kaltaiset yritykset ovat tärkeitä. He tekivät NFT:t suosituiksi CryptoKittiesin ja NBA Top Shotin avulla.

Kaikki nämä yritykset ovat edelläkävijöitä lohkoketjuteknologian käytössä peleissä. Ne tekevät asioista turvallisempia ja antavat pelaajien ja pelintekijöiden ansaita enemmän.

FAQ pelinkehitysyrityksistä

Mitä on lohkoketjupelien kehittäminen?

Lohkoketjupelien kehityksessä luodaan videopelejä, joissa käytetään lohkoketjua turvallisiin transaktioihin, digitaalisten esineiden todelliseen omistukseen ja hajautettuihin pelikokemuksiin.

Kuinka paljon lohkoketjupelin kehittäminen maksaa?

Kustannukset perustuvat pelin monimutkaisuuteen, ominaisuuksiin ja käytettyyn lohkoketjuun. Se voi vaihdella kymmenistä tuhansista miljooniin dollareihin.

Kuinka kauan lohkoketjupelin kehittäminen kestää?

Kehitysaika voi vaihdella muutamasta kuukaudesta yli vuoteen pelin monimutkaisuudesta ja laajuudesta riippuen.

Miten lohkoketjupelit tienaavat rahaa?

Lohkoketjupelit ansaitsevat tuloja eri menetelmillä. Näitä ovat esimerkiksi digitaalisten esineiden myynti ja maksujen periminen transaktioista. Ne tuottavat tuloja myös ylläpitämällä pelin sisäisiä kauppoja ja myymällä toisinaan pelejä tai tilauksia.

Miten lohkoketjuteknologia hyödyttää pelaamista?

Lohkoketjuteknologia helpottaa pelaajien todellista omistamista digitaalisesta omaisuudestaan peleissä ja tekee samalla pelien taloudesta läpinäkyvämpää ja oikeudenmukaisempaa. Se auttaa myös estämään petoksia ja mahdollistaa pelivarojen käytön eri peleissä ja alustoilla.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille