Parhaat VPN:t Androidille: ilmaiset ja maksulliset

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Mikä ilmainen Android VPN on paras?

Atlas VPN on tällä hetkellä paras ilmainen Android VPN. Tämä johtuu siitä, että sen ilmainen versio käyttää WireGuard-protokollaa, tarjoaa palvelimia kolmessa paikassa ja siinä on kill switch. Jos kuitenkin etsit kehittyneempää VPN-ratkaisua, NordVPN tarjoaa ilmaisen 7 päivän kokeilujakson. Se tarjoaa massiivisen palvelinkannan, loistavia tietoturvaominaisuuksia, kuten uhkien torjunnan, ja vertaansa vailla olevan suorituskyvyn.

Onko Androidille olemassa täysin ilmaista VPN:ää?

Kyllä – Atlas VPN on täysin ilmainen Android VPN, jota voit käyttää niin kauan kuin haluat. Vaikka se rajoittaa datasi 5GB:hen, voit muodostaa yhteyden palvelimiin kolmessa eri paikassa. Lisäksi tarjolla on kill switch, joka toimii viimeisenä turvakeinona.

Millä ilmaisella Android VPN:llä on eniten palvelimia?

Useimmat ilmaiset Android VPN:t eivät paljasta tarjoamiensa ilmaisten palvelimien määrää. Esimerkiksi ProtonVPN:n ilmainen versio tarjoaa 24 palvelinta kolmessa eri maassa. Samaan aikaan Atlas VPN tarjoaa myös palvelimia yhtä monessa paikassa, mutta ei anna tarkkaa palvelimien lukumäärää.

Android-laitteet ovat nykyään yksi yleisimmin käytetyistä älypuhelimista. Näin ollen ne ovat myös pahantahtoisten uhkatekijöiden kohteena, ja niihin kohdistuu enemmän haittaohjelmahyökkäyksiä. Onneksi voit suojata tietosi jopa ilmaisella VPN-palvelulla.

Hyvämaineinen VPN-palveluntarjoaja ei ainoastaan auta sinua estämään tietojen jäljittämistä, vaan sen avulla pääset myös sensuroituun tai rajoitettuun sisältöön internetissä. Esimerkiksi erilaiset Netflix-kirjastot, videopelialustat ja paljon muuta. Kaikki ilmaiset VPN-palvelut eivät kuitenkaan ole turvallisia ja tehokkaita. Siksi suosittelemme valitsemaan vain 100-prosenttisesti luotettavia VPN-palveluja.

Mikä on paras VPN Androidille?

Kokeile NordVPN:n premium-palvelua ilmaiseksi

NordVPN on huippuluokan premium-vaihtoehto, jossa on kaikki parhaat VPN-ominaisuudet ilman kompromisseja. Kokeile sitä nyt ilmaiseksi – ja saat luotettavan 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Olemme testanneet kymmeniä työkaluja ja valinneet vain ne, jotka ovat luotettavia ja joilla on alan paras maine. Laita siis Androidisi valmiiksi: tässä on luettelo huippuluokan Android VPN:istä, joiden ilmaiseen vaihtoehtoon voit luottaa.

Top 5 parasta ilmaista VPN:ää Androidille

 1. NordVPN – kaiken kaikkiaan paras ilmainen VPN Androidille
 2. Surfshark – ilmainen Android VPN rajoittamattomille laitteille
 3. Atlas VPN – aloittelijaystävällinen Android VPN ilmaiseksi
 4. ExpressVPN – turvallinen ja nopea ilmainen VPN
 5. CyberGhost – ilmainen VPN, jolla on valtava palvelinkanta

Kannattaako Androidissa käyttää ilmaista VPN:ää?

Se, kannattaako ilmainen VPN Androidille, riippuu pitkälti siitä, mitä tarvitset. Ennen kaikkea on pidettävä mielessä, että ilmaisilla VPN:illä on tiettyjä rajoituksia, jotka liittyvät datankäyttöön, nopeuteen, ominaisuuksiin ja maavalintaan. Mikä tarkoittaa, että ilmainen VPN soveltuu todennäköisesti vain satunnaiseen selaamiseen.

Mikä on paras ilmainen VPN Androidille?

Jos kuitenkin aiot tuplata ja käyttää VPN:ää suoratoistoon, torrentointiin tai sisällön eston poistamiseen tietyissä maissa, kannattaa tutustua maksullisiin palveluihin.

Tätä varten voit päivittää minkä tahansa alla luetelluista VPN-palveluista, sillä ne kaikki tarjoavat maksullisia tilauspaketteja, jotka eivät rajoita dataa, kaistanleveyttä, palvelinluetteloa tai muita ominaisuuksia. Vaihtoehtoisesti voit myös tutustua parhaiden VPN-palveluiden luetteloon ja valita yhden parhaista VPN-palveluista.

Ammattilaisen vinkki

Etsitkö hyvää ilmaista VPN:ää? Jos haluat luotettavia ja ominaisuuksiltaan monipuolisia palveluita, suosittelemme käyttämään maksuttomia kokeiluversioita tai 30 päivän rahanpalautustakuuta, joita premium-palveluntarjoajat, kuten NordVPN tai Surfshark, tarjoavat.

Parhaat ilmaiset VPN-sovellukset Androidille – yksityiskohtainen listamme

Mikä on paras ilmainen VPN Androidille 2023?

Google Play -kaupassa on niin paljon ilmaisia VPN-palveluja Androidille, että on houkuttelevaa asentaa ensimmäinen silmään osuva VPN. En kuitenkaan suosittele sitä, sillä saatat asentaa vaarallisen sovelluksen.

Sen sijaan sinun on parempi valita palvelu alla olevasta luettelosta. Testasimme puolestasi kymmeniä mobiili-VPN-palveluja ja valitsimme vain ne, jotka täyttävät tiukat kriteerimme.

1. NordVPN – paras ilmainen Android VPN kaiken kaikkiaan

Mikä on nopein VPN 2023?
Kotipaikka:Panama
Rajoittamaton data:Kyllä
Poistaa Netflixin estot:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki NordVPN 63% POIS + 3 kuukautta ILMAISEKSI! 🔥

NordVPN on paras ilmainen Android-VPN, johon sisältyy kokeiluversio ja rahat takaisin -takuu. Kyseessä on premium-ratkaisu, jolla on erinomainen nopeus ja toiminnallisuus ja joka sopii täydellisesti, jos haluat parhaan VPN:n riskeeraamatta rahaa.

NordVPN toimii saumattomasti suoratoistoalustojen ja torrentin kanssa, joten se on erinomainen valinta elokuvien katseluun tien päällä, missä ikinä oletkin. Kun selaat, NordVPN suojaa sinua huippuluokan tietoturvaominaisuuksilla.

Mikä on paras 1 paras VPN Androidille?

Vain RAM-muistia käyttävät palvelimet tekevät palveluntarjoajan fyysisesti mahdottomaksi tallentaa tietojasi, ja 256-bittinen salaus takaa, että kaikki yhteyksiisi liittyvät tiedot ovat täysin turvallisia.

Tehokas Android-sovellus sisältää kaikki tärkeimmät ominaisuudet, kuten jaetun tunnelin, tappokytkimen ja luotettavat automaattiset yhteysvaihtoehdot.

nordvpn arvostelu

Ja mikä parasta – voit saada NordVPN:n ilmaisen kokeilujakson ja käyttää sitä ilmaiseksi 30 päivän ajan. Se on loistava, riskitön vaihtoehto ilmaisille Android VPN:ille, sillä se tarjoaa sinulle täysin ilmaisia premium-palveluja.

Jos haluat lisätietoja, tutustu NordVPN-arvosteluumme.

Plussaa

 • Erinomainen luettelo ominaisuuksista
 • Huippupalvelimen nopeudet
 • Toimii hyvin suoratoistoalustojen kanssa
 • Mahdollistaa torrentingin
 • Rajoittamaton data
 • Mukana mainosten esto
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

Miinukset

 • Ei ilmaista ikuista suunnitelmaa

2. Surfshark – rajoittamaton Android VPN ilmaiseksi

Onko NordVPN todella hyvä?
Kotipaikka:Alankomaat
Rajoittamaton data:Kyllä
Poistaa Netflixin estot:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki 82% OFF Surfshark + 2 kuukautta ILMAISEKSI 🔥

Surfshark on ilmainen VPN-vaihtoehto Android-käyttäjille, joka sisältää viikon mittaisen kokeilujakson ja rahat takaisin -takuun. Näin voit kokeilla yhtä markkinoiden laadukkaimmista palveluista sitoutumatta pitkäaikaisesti.

Mitä muuta nähtävää on? Surfshark on erinomainen ilmainen VPN Androidille, joka tarjoaa laajan valikoiman nopeita ja turvallisia protokollia, huippuluokan salauksen ja jopa GPS-huijauksen. Viimeinen ominaisuus on erityisen hauska – sen avulla voit vaihtaa GPS-sijainnin Android-puhelimellasi. Se sopii erinomaisesti paikkatietopohjaisten pelien pelaamiseen ja sellaisten sovellusten käyttämiseen, jotka käyttävät GPS-signaaleja tunnistamiseen.

Surfshark on myös erinomainen vaihtoehto suoratoistoon: meillä ei ollut ongelmia avata sillä Netflixiä ja useita muita suosittuja suoratoistoalustoja.

Mitkä ovat NordVPN:n hyvät ja huonot puolet?

Ja lopuksi, voit käyttää Surfsharkia rajoittamattomilla laitteilla. Ystäväsi ja perheesi voivat käyttää yhtä tiliä kaikkien verkkoyhteyksiensä suojaamiseen.

Luotettavan ilmaisen Surfshark-kokeilujakson ja erinomaisen alhaisen hinnan ansiosta tämä on yksi parhaista ilmaisista VPN-vaihtoehdoista Androidille.

Jos haluat lisätietoja tästä palveluntarjoajasta, tutustu Surfshark-arvosteluumme.

Voiko Surfsharkiin luottaa?

Plussaa

 • Erinomainen palvelimen suorituskyky
 • Suoratoisto ja torrentointi ovat käytettävissä
 • Vain RAM-muistia käyttävät palvelimet
 • Toimii rajattomassa määrässä laitteita
 • GPS-huijaus
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

Miinukset

 • Ei ilmaista ikuista suunnitelmaa
 • Tietosuojapolitiikkaa ei ole tarkastettu riippumattomasti

3. Atlas VPN – loistava ilmainen VPN Android-laitteille

Onko Atlas VPN luotettava?
Kotipaikka:Yhdysvallat
Rajoittamaton data:Kyllä
Poistaa Netflixin estot:Kyllä (vain maksullinen)
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki Atlas VPN, nyt 83% POIS + 3 kuukautta ILMAISEKSI! 🔥

Atlas VPN on jälleen yksi hämmästyttävä ilmainen VPN Android-laitteille. Muista kuitenkin, että se asettaa 5GB:n kuukausirajan, joten jos haluat suoratoistaa tai ladata paljon tiedostoja, kannattaa harkita maksullista versiota.

Muuten ilmaisella Android-sovelluksella voit muodostaa yhteyden kolmeen paikkaan: Alankomaat (Amsterdam), Yhdysvallat (Los Angeles) ja Yhdysvallat (New York). Käytössäsi on myös tappokytkin, joka suojaa anonymiteettisi, jos VPN-yhteys katkeaa. Tilisi toimii kuitenkin vain yhdellä laitteella.

Kumpi on parempi NordVPN vai Atlas VPN?

Täydellinen Android-versio tarjoaa puolestaan tietoturvaloukkausten tarkistusohjelman, jäljittäjien eston ja pääsyn yli 750 palvelimelle 38 alueella.

Atlas VPN on myös uskomattoman turvallinen, sillä se käyttää AES-256-salausta, käyttää turvallisia tunnelointiprotokollia, kuten WireGuardia ja IKEv2:ta, ja sillä on luotettava kirjaamattomuuskäytäntö.

Jos et ole vielä vakuuttunut, tutustu perusteelliseen Atlas VPN -arvosteluumme.

Plussaa

 • 5 Gt ilmaista dataa
 • Sotilastason salaus
 • Tietomurron tarkistusohjelma
 • Seuraaja esto
 • Ei lokitietoja -politiikka
Onko Atlas VPN todella ilmainen?

Miinukset

 • Yksi yhteys
 • Keskimääräiset nopeudet
 • Perustuu Yhdysvaltoihin

4. ExpressVPN – monipuolinen VPN ilmaisella kokeilujaksolla

Onko ExpressVPN todella hyvä?
Kotipaikka:Brittiläiset Neitsytsaaret
Rajoittamaton data:Kyllä
Poistaa Netflixin estot:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki ExpressVPN, nyt 49% POIS 1-vuotispaketista! 🔥

ExpressVPN:n avulla voit nauttia vankasta turvallisuudesta ja nopeista nopeuksista Android-laitteellasi ilmaiseksi yli kuukauden ajan. Käytä 7 päivän ilmaista kokeilujaksoa ja yhdistä siihen 30 päivän rahat takaisin -takuu.

ExpressVPN:n avulla saat täysin kattavan tietoturvapaketin. AES-256-salaus tekee verkkoliikenteestäsi saavuttamattoman, ja kill switch -ominaisuus suojaa IP-osoitteesi, vaikka VPN-yhteys katkeaisi. Jaetun tunnelointiominaisuuden avulla voit sulkea pois sovellukset tai verkkosivustot, joita ei reititetä VPN-yhteyden kautta. Samaan aikaan Threat Manager vastaa jäljittäjien ja muun haitallisen toiminnan estämisestä.

Tämä VPN on tehnyt suoratoistosta miellyttävämpää Android-laitteellasi. Se poistaa onnistuneesti kaikkien tärkeimpien suoratoistoalustojen, kuten Netflixin, Hulun, BBC iPlayerin ja Disney+:n, estot. Lisäksi lukuisat palvelimet 94 maassa takaavat, että voit nauttia viiveettömästä kokemuksesta ja käyttää erilaisia suoratoistokirjastoja.

Mitkä ovat ExpressVPN:n haitat?

Nopeudesta puheen ollen, ExpressVPN käyttää omaa Lightway-tunnelointiprotokollaa, joka takaa nopeat nopeudet turvallisuudesta tinkimättä.

Jos sinulla on lisää polttavia kysymyksiä, tarkista yksityiskohtainen ExpressVPN-arvostelumme.

Plussaa

 • 7 päivän ilmainen kokeilu
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Erinomainen suoratoistoon
 • Ominaisuuksiltaan monipuolinen Android-sovellus
 • Kehittynyt tunnelointiprotokolla

Miinukset

 • Hintava kokeilun päätyttyä
 • Ei ikuisesti ilmaista versiota
 • Useita virtuaalipalvelinten sijainteja

5. CyberGhost – maantieteellisesti monipuolinen Android VPN ilmaisella kokeilujaksolla.

Voiko CyberGhostiin luottaa?
Kotipaikka:Romania
Rajoittamaton data:Kyllä
Poistaa Netflixin estot:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki CyberGhost VPN, nyt 83% POIS + 2 kuukautta ILMAISEKSI 🔥

CyberGhost tarjoaa 3 päivän ilmaisen kokeilujakson ja 45 päivän rahat takaisin -takuun, kun olet rekisteröitynyt palveluun Androidilla. Tämä VPN päihittää suurimman osan markkinoilla olevista palveluntarjoajista palvelinkannan ja suoratoiston osalta.

Sen avulla saat yli 9700 palvelinta 91 maassa, joten voit välttää ylikuormitetut palvelimet ja nauttia myös maailmanlaajuisesta Netflix-katalogista tai muista maantieteellisesti rajoitetuista suoratoistopalveluista, kuten Hulusta.

Android-sovelluksen mukana tuleva WireGuard-tunneli takaa nopeat yhteysnopeudet ilman, että tietoturva kärsii. Samalla AES-256-salaus luo murtumattoman suojakerroksen verkkoliikenteellesi, ja tiukka ei-lokituskäytäntö takaa täydellisen anonymiteetin.

Onko CyberGhost venäläinen yritys?

Android-sovelluksesta puuttuu vain yksi ominaisuus, joka on automaattinen Wi-Fi-suojaus. Voit siis hyötyä mainosten estosta ja välttää mainosohjelmia tai muuta haitallista toimintaa verkossa. Tai jopa käyttää CyberGhostin omistamia NoSPY-palvelimia välttyäksesi kolmansien osapuolten häiriöiltä.

Oletko utelias oppimaan lisää tästä VPN:stä? Tutustu CyberGhost-arvosteluumme.

Plussaa

 • Ilmainen kokeiluversio Android-käyttäjille
 • Laajennettu rahat takaisin -takuu
 • Halvat hinnoittelusuunnitelmat
 • Poista suosittujen suoratoistosivustojen estot
 • Sisältää ylimääräisiä turvaominaisuuksia
CyberGhost

Miinukset

 • Android-sovelluksesta puuttuu automaattinen Wi-Fi-suojaus
 • Ei täysin ilmaista versiota
 • Android-sovelluksessa ei ole IKEv2-tunnelia

6. IPVanish – premium Android VPN vaihtoehto riskitön

Onko IPVanish hyvä?
Kotipaikka:Yhdysvallat
Rajoittamaton data:Kyllä
Poistaa Netflixin estot:Kyllä (vain maksullinen)
Nykyinen sopimus:🔥Saat 72% POIS IPVanish!🔥

IPVanish on ominaisuuksiltaan monipuolinen premium-VPN, jolla on palautuskäytäntö, joka toimii erinomaisena ilmaisena kokeiluversiona. Sillä on erittäin hyvin kehitetty sovellus Androidille ja se tarjoaa sinulle rajoittamattoman datan.

IPVanishin avulla saat parhaan mahdollisen tietosuojan AES-256-salauksella ja vaikuttavan nopeuden WireGuard-protokollan ansiosta. Lisäksi peittämisominaisuus peittää VPN-käyttönne, ja Android-sovellukseen sisältyvä jaettu tunnelointiominaisuus antaa teille vapauden valita, minkä sovellusten on kuljettava VPN-tunnelin kautta.

Onko IPVanish yhtä hyvä kuin ExpressVPN?

Tällä palveluntarjoajalla on yli 2000 palvelinta 50 paikkakunnalla, joten et joudu koskaan kohtaamaan ylikuormitettuja palvelimia. Tämä on myös loistava suoratoisto-VPN, sillä meillä ei ollut ongelmia Netflixin ja muiden suosittujen suoratoistosivustojen globaalien kirjastojen eston poistamisessa.

Mikä voisi vielä parantaa sopimusta? Ehkä se, että saat rajattomasti samanaikaisia yhteyksiä yhdellä IPVanish-tilauksella. Näet siis, että tämä on loistava budjettiystävällinen vaihtoehto ilmaiselle Android VPN:lle.

Lisätietoja saat IPVanish-arvostelustamme.

IPVanish

Plussaa

 • Suuret nopeudet
 • Toimii hyvin suoratoistoalustojen kanssa
 • Ei lokitietoja -politiikka
 • Rajoittamattomat yhteydet
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

Miinukset

 • Ei ilmaista versiota
 • Ei tappokytkintä Androidissa
 • Hinnat nousevat vuoden kuluttua

7. Ivacy VPN – turvallisuuspainotteinen ilmainen kokeiluversio-VPN

Onko Ivacy VPN:n käyttö turvallista?
Kotipaikka:Singapore
Rajoittamaton data:Kyllä
Poistaa Netflixin estot:Kyllä (vain maksullinen)
Nykyinen sopimus:🔥Hanki Ivacy VPN, nyt 90% POIS + lahja!🔥

Ivacy VPN on ilmainen ja luotettava VPN-vaihtoehto, jolla on valtava luettelo palvelimia, joista valita. Rahanpalautustakuu takaa riskittömän kokemuksen, jolloin voit nauttia sen luotettavasta suojasta ja tietoturvasta.

Tämä palveluntarjoaja tarjoaa sinulle parhaan AES-256-bittisen salauksen, joten tietosi ovat turvassa ja piilossa. Lisäksi Android-sovellus tarjoaa sinulle jaetun tunnelin, moniportin ja protokollan valintaominaisuudet. Se on todella helppokäyttöinen, ja se saattaa johtua siitä, että se on melko perusversio, etenkin Windows-versioon verrattuna.

Onko Ivacy VPN parempi kuin PureVPN?

Ominaisuuksiltaan kevyt Android-sovellus ei ole ainoa huomioitava asia – Ivacy VPN ei käytä turvallisinta ja nopeinta WireGuard-protokollaa, joten saatat huomata joitakin nopeuden pudotuksia suorituskyvyssäsi. Suoratoiston osalta pystyimme vapauttamaan Yhdysvaltain Netflix-kirjaston eston, mutta muissa paikoissa oli vaikeuksia.

Silti Ivacy VPN on loistava vaihtoehto kaiken kattavaksi VPN:ksi. Saat massiivisen 5700+ palvelinkannan 68 maassa hyvin pienellä hinnalla ja voit kattaa jopa 10 laitetta kerralla. Ilmaisversiota ei ole, mutta voit kokeilla tätä sovellusta 30 päivän rahanpalautustakuun turvin.

Lisätietoja saat Ivacy VPN -arvostelustamme.

Kuka omistaa Ivacyn?

Plussaa

 • Suuri tietojen salaus
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Massiivinen palvelinkanta
 • 10 samanaikaista yhteyttä

Miinukset

 • Ei ilmaista kokeilua
 • Ei WireGuard-protokollaa
 • Ongelmia eri suoratoistosivustojen kirjastojen kanssa

8. Hotspot Shield VPN – turvallinen VPN rahanpalautustakuulla

Onko Hotspot Shield VPN luotettava?
Kotipaikka:Yhdysvallat
Rajoittamaton data:500MB päivittäin
Poistaa Netflixin estot:Kyllä (vain maksullinen)
Nykyinen sopimus:🔥Säästää jopa 40% POIS Hotspot Shield!🔥

Vaikka Hotspot Shield ei olekaan tunnetuin VPN-palveluntarjoaja, sillä on omat etunsa ilmaisten Android-VPN-palvelujen saralla. Kannattaa kuitenkin valita premium-versio ilmaisen sijaan, sillä ilmainen versio sallii vain yksittäisen yhteyden ja rajoittaa datan 500 Mt:iin päivässä.

Nopeuden osalta Hotspot Shield tarjoaa mahdollisuuden valita Catapult Hydra- ja IKEv2-protokollien välillä, joten nopeudet ovat melko hyvät ilmaispaketin osalta. Datakatto ei kuitenkaan anna sinun nauttia täysin näiden protokollien kyvyistä. Lisäksi mitään palvelimia ei ole optimoitu P2P:tä varten, mutta ne eivät myöskään kiellä torrentointia.

Onko Hotspot Shield VPN todella ilmainen?

Aivan kuten muissakin ilmaispaketeissa, ominaisuudet ovat tässä rajoitetumpia. Saat kuitenkin kill switchin, jaetun tunnelin ja IP-vuodon esto-ominaisuudet. Nämä tarjoavat lisäturvaa henkilökohtaisille tiedoillesi. Tietojesi salaamiseen käytetään myös AES-128-CBC-salausta, jota ei voi jäljittää.

Suurin ongelma ilmaisessa Android-versiossa on se, että se kirjaa joitakin tietojasi. Tämä palveluntarjoaja sijaitsee jossakin Five-Eyes-allianssin maassa, joten tietosi voidaan kerätä ja tallentaa tulevaa käyttöä varten. Lisäksi ilmaisessa Android-versiossa kohtaat mainoksia, jotka voivat olla haitallisia ja kohdistaa tietojesi vuotamiseen.

Onko mahdollista seurata Hotspot Shield VPN:ää?

Jos haluat lisätietoja, tutustu koko Hotspot Shieldin arvosteluun.

 • Ilmainen Android-versio
 • 7 päivän ilmainen kokeilu
 • Hyvät yhteysnopeudet
 • AES-256-salaus

Miinukset

 • Avoimuuden puute
 • Kirjaa osan tiedoistasi
 • Rajoitettu protokollavalikoima

9. Proton VPN – nopea ja turvallinen ilmainen VPN

Onko Proton VPN luotettava?

Plussaa

Kotipaikka:Sveitsi
Rajoittamaton data:Kyllä
Poistaa Netflixin estot:Kyllä (vain maksullinen)
Nykyinen sopimus:🔥Saa jopa 50% POIS Proton VPN!🔥

Proton VPN:llä on erinomainen ilmainen sovellus Androidille, joka tarjoaa rajoittamattoman määrän dataa. Tämä tarkoittaa, että voit selata verkkoa niin paljon kuin haluat, ilman että sinun tarvitsee miettiä, mitä tehdä, kun ilmaiset gigatavut väistämättä loppuvat.

Mutta se ei ole ProtonVPN:n ilmaisen Android-version ainoa vetovoimatekijä. Se ei myöskään näytä mainoksia, toisin kuin monet muut ilmaiset VPN:t. Aivan kuin sen luojat olisivat tunteneet itsensä erittäin anteliaiksi ja antaneet meille työkalun, joka auttaa meitä pysymään turvassa kaikesta huolimatta vaatimatta mitään vastineeksi.

Muista kuitenkin, että ilmaisella versiolla on edelleen rajoituksensa. Voit muodostaa yhteyden vain 24 palvelimeen kolmessa maassa. Netflixin ja muiden suoratoistoalustojen eston poistaminen on myös epätodennäköisempää.

Onko Proton VPN parempi kuin NordVPN?

Lisäksi nopeudet eivät ole yhtä hyviä kuin maksullisessa versiossa. Mikä on sääli, sillä täydessä potentiaalissaan Proton VPN on uskomattoman nopea, sillä nopeus vähenee ajoittain vain 6,5 %.

Täydellisessä Android-versiossa on myös jaettu tunnelointi, vaihtoehtoinen reititys ja suuri valikoima tunnelointiprotokollia, kuten WireGuard.

Lisätietoja saat lukemalla yksityiskohtaisen Proton VPN -arvostelumme.

Onko Proton VPN todella ilmainen?

Plussaa

 • Rajoittamaton data
 • AES-256-salaus
 • OpenVPN-protokolla
 • Kunnolliset nopeudet

Miinukset

 • Keskinopeus ilmaiskäyttäjille
 • Ilmainen sovellus ei ehkä toimi Netflixin kanssa
 • Yksi yhteys

10. Hide.me VPN – tarkastettu ilmainen VPN Androidille.

Onko hide.me VPN luotettava?
Kotipaikka:Malesia
Rajoittamaton data:Ei
Poistaa Netflixin estot:Kyllä (vain maksullinen)
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki Hide Me VPN 75% POIS + 3 kuukautta ILMAISEKSI! 🔥

Oletko valmis toiseen hyvään tietoturvavaihtoehtoon Androidille? Koska olet juuri tutustumassa Hide.me:hen, pieneen malesialaiseen VPN-palveluntarjoajaan, jolla on avokätinen ilmaisversio niille, jotka eivät vielä halua maksaa VPN:stä.

Lataa Hide.me:n ilmaisversio, niin saat 10 Gt kuukausittaista dataa, neljä sijaintia valittavaksi (Saksa, Kanada, Alankomaat, Yhdysvallat), eikä nopeuden kuristamista, joka on yleensä yksi suurimmista ongelmista ilmaisissa VPN-palveluissa.

Onko hide.me VPN täysin ilmainen?

Niin, ja kaikki ilmaiset sijainnit tukevat P2P-yhteyksiä – ominaisuus, josta yleensä joutuu maksamaan. Sinun ei myöskään tarvitse rekisteröidä tiliä työkalun käyttämiseksi, mikä on hienoa anonymiteetin kannalta. Ja – saat jaetun tunnelin ja tappokytkimen ilmaiseksi!

Jos kuitenkin haluat WireGuardin Android-laitteeseesi, sinun on maksettava tilauksesta. Muussa tapauksessa käytät IKEv2:ta ja OpenVPN:ää.

Lisätietoja saat lukemalla täydellisen Hide.me VPN -arvostelumme.

Plussaa

 • 10GB kuukausittaista dataa
 • 4 palvelimen sijaintia
 • Jaettu tunnelointi

Miinukset

 • Ilmaisversiossa ei ole WireGuardia
 • Peruskäyttöliittymä
 • Ilmainen versio ei ehkä toimi Netflixin kanssa

Näin testasimme nämä ilmaiset Android VPN:t

Näin testasimme nämä ilmaiset VPN:t Androidille

Kaikki ilmaiset VPN:t Androidille eivät ansaitse olla tällä listalla. Alla kirjoitin kriteerit, joita käytin valitessani parhaista parhaat:

 • Turvallisuus. Korkeatasoinen tietoturva on ennen kaikkea minkä tahansa VPN:n tärkein osa-alue. Laadukkaan Android VPN:n tulisi toteuttaa AES-256-salaus, jotta sen lähettämiä tietoja ei voida purkaa. Hyvän VPN:n tulisi myös käyttää uusimpia ja turvallisimpia tunnelointiprotokollia, kuten WireGuardia (tai sen muunnosta), OpenVPN:ää tai IKEv2:ta.
 • Kirjauskäytäntö. Hyvämaineisella VPN:llä on luotettava kirjauskäytäntö, jossa todetaan, ettei se kerää henkilötietoja. Ihannetapauksessa kolmannen osapuolen tulisi tarkastaa käytäntö, jotta voisit tietää, että se on totta.
 • Datakatto. Jos hankit VPN:n, käytät sitä todennäköisesti paljon. Siksi kunnollinen, vähintään 10 GB:n datakatto on välttämätön. Vielä parempi, kun ilmainen VPN Androidille tarjoaa rajoittamatonta dataa.
 • Nopeus. Testaamme jokaisen VPN:n nopeuden ja otamme mukaan vain työkalut, jotka eivät häiritse internet-yhteyttäsi liikaa. Muista, että jotkut ilmaiset VPN:t rajoittavat yhteysnopeutta, joten on tärkeää löytää sellainen, joka ei rajoita sitä.
 • Ominaisuudet. Vaikka käyttäisitkin ilmaista palvelua, saatat silti haluta tiettyjä ominaisuuksia, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä päivittäisessä toiminnassasi. Esimerkiksi jaettu tunnelointi tai kill switch.
Miten voin asentaa ilmaisen Android VPN:n puhelimeeni?

Miten voin asentaa ilmaisen Android VPN:n puhelimeeni?

VPN:n perustaminen Android-laitteelle on jopa helpompaa kuin työpöytälaitteella. Jos olet joskus ladannut sovelluksen, tiedät myös, miten VPN asennetaan. Jos et kuitenkaan ole vielä varma, miten se tehdään, voit seurata alla olevia ohjeita (käytin esimerkkinä NordVPN:ää):

 1. Mene Google Playyn, etsi haluamasi VPN, valitse Asenna ja sitten Avaa.
 2. Klikkaa Kirjaudu tai Luo uusi tili.
 3. Jos käytät täysin ilmaista VPN:ää, se on siinä. Jos valitset premium-VPN:n ilmaisen kokeilujakson, aloita ilmainen kokeilujakso.
 4. Valitse haluamasi palvelin ja muodosta siihen yhteys.
Kannattaako välimuisti tyhjentää Androidissa?

Parhaat ilmaiset Android VPN:t vertailussa

Jos et jaksa lukea yllä olevia lyhyitä VPN-arvosteluja, katso sen sijaan tätä taulukkoa. Listasin tähän kunkin Androidille tarkoitetun ilmaisen VPN:n tärkeimmät seikat, jotta voit valita täydellisen työkalun helpommin.

NordVPNSurfsharkAtlasVPNExpressVPNCyberGhostIPVanishHotspot-kilpiProton VPNHide.me VPN
Merkki
Luokitus4.9★★★★★4.7★★★★★4.6★★★★★4.3★★★★☆4.2★★★★☆4.5★★★★★3.5★★★★☆4.0★★★★☆3.5★★★★☆
ArvosteluNordVPN arvosteluSurfshark VPN arvosteluAtlas VPN arvosteluExpressVPN arvosteluCyberGhost VPN arvosteluIPVanish arvosteluHotspot Shield VPN arvosteluProton VPN arvosteluHide.me VPN arvostelu
Ilmainen kokeiluKyllä, 7 päivääKyllä, 7 päivääKyllä, rajoittamatonKyllä, 7 päivääEiKyllä, 7 päivääKyllä, 500MB/päiväKyllä, rajoittamatonKyllä, 10GB/kk
Hinta (alin hinta kuukaudessa)3,29 dollaria/kuukausi2,30 dollaria/kk1,82 dollaria/kk6,67 dollaria/kk2,19 dollaria/kuukausi3,33 dollaria/kuukausi7,99 dollaria/kk4,99 dollaria/kk2,43 dollaria/kk
SuoratoistoNetflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney+ ja paljon muuta.Netflix, Disney+, Amazon Prime Video ja paljon muutaNetflix, BBC iPlayer, YouTubeNetflix, Hulu, BBC:n iPlayer, Disney+.Netflix, Hulu, BBC:n iPlayer, Disney+.Netflix, BBC iPlayer, YouTube, Disney+ ja paljon muuta.Netflix, BBC iPlayer, YouTubeNetflix, BBC iPlayer, YouTube, HBO Max, Disney+.Netflix, BBC iPlayer, Youtube ja paljon muuta.
KirjaaminenEi lokitietoja, PwC:n kahdesti riippumattomasti tarkastama.Ei lokeja, ei tarkastettuEi lokeja, ei tarkastettuEi lokitietoja, Cure53:n riippumattomasti tarkastama.Riippumaton tilintarkastajaEi lokitietoja, Leviathanin riippumattomasti tarkastama.Pitää lokitiedotEi lokitietoja, Securitum on tarkastanut ne riippumattomasti.Riippumaton tilintarkastaja
PalvelimetYli 5500 palvelinta 60 maassa3200+ palvelinta 100 maassaYli 750 palvelinta 38 maassa3000+ palvelinta 94 maassa9700+ palvelinta 91+maassaYli 2000 palvelinta 50 maassa3200+ palvelinta 80+ maassaYli 1800 palvelinta 66 maassaYli 2000 palvelinta yli 46 maassa
Samanaikaiset yhteydet6RajoittamatonRajoittamaton57Rajoittamatonenintään 51010
MaaPanamaAlankomaat (osa 9-Eyes-yhtiötä)Yhdysvallat (osa 5-Eyes-yhtiötä)Brittiläiset NeitsytsaaretRomaniaYhdysvallat (osa 5-Eyes-yhtiötä)YhdysvallatSveitsiMalesia
ParasSuoratoisto, torrentointi, turvallisuusSuoratoisto, torrentointi, turvallisuusSuoratoisto, torrentointi, turvallisuusSuoratoisto, selailu, turvallisuusSuoratoisto, torrentointi, turvallisuusSuoratoisto, torrentointi, turvallisuusSuoratoisto, torrentointi, turvallisuusTorrentointi, turvallisuusSuoratoisto, torrentointi

Voittaja

Miksi ilmaiset VPN:t voivat olla vaarallisia

Miksi ilmaiset VPN:t voivat olla vaarallisia

Vaikka on todella houkuttelevaa ladata heti ensimmäinen ilmainen VPN, johon törmää Google Playssa (varsinkin kun Netflix-sarja odottaa katsomista), se ei ole hyvä idea. Tässä on syy:

 • Haitalliset mainokset. Jotkut ilmaiset VPN:t näyttävät paljon mainoksia ansaitakseen rahaa. Valitettavasti tämä ei ole vain ärsyttävää vaan myös vaarallista. Tämä johtuu siitä, että ilmaiset VPN:t ja muut ilmaiset ohjelmat sallivat haitallisten mainosten ja ponnahdusikkunoiden näyttämisen välittämättä käyttäjän turvallisuudesta. Nämä voivat asentaa kaikenlaisia haittaohjelmia Android-laitteeseesi.
 • Seurantalaitteet. Vaikka VPN:n on tarkoitus tehdä sinusta anonyymi, epäluotettava VPN voi tehdä päinvastoin. Ilmainen sovellus asentaa todennäköisesti seurantalaitteita järjestelmääsi ja pitää siten silmällä sijaintiasi, hakukyselyitäsi ja muita henkilökohtaisia tietojasi.
 • Myyntitiedot. Vaikka hyvämaineiset VPN:t eivät myy tietojasi hallitukselle tarkastettujen lokimerkitsemättömyyskäytäntöjen ansiosta, satunnaiset ilmaiset VPN:t eivät välttämättä ole yhtä hyveellisiä. On erityisen vaarallista käyttää ilmaisia VPN:iä Kiinan kaltaisissa maissa, joissa kaikki tiedot sinusta voivat johtaa vankilaan.
 • Vanhentunut ohjelmisto. Tietoverkkoturvallisuuden alalla uusimman teknologian käyttö on ratkaisevan tärkeää. Valitettavasti ilmaiset VPN-palvelut käyttävät usein vanhentuneita (ja vaarallisia) tunnelointiprotokollia, jotka ovat alttiita verkkohyökkäyksille.
Ilmaiset VPN:t Androidille, joita kannattaa välttää

Kokeile NordVPN:n premium-palvelua ilmaiseksi

Ensiluokkainen VPN on riskitön ratkaisu, joka antaa sinulle täydellisen turvallisuuden ja mielenrauhan. Huipputurvatakuiden ja erinomaisten lisäominaisuuksien ansiosta NordVPN on paras ilmainen VPN-vaihtoehto.

Jos haluat silti käyttää ilmaista työkalua, etsi freemium-VPN-palveluja, jotka tarjoavat myös maksullisen version. Näin tiedät, että palvelu ansaitsee rahaa myynnistä sen sijaan, että se tekisi jotain hämärää bisnestä. Lisäksi voit päivittää työkalun parempaan versioon.

Jos haluat lisätietoja, tutustu yksityiskohtaiseen oppaaseemme maksullisista ja ilmaisista VPN-palveluista.

Vältettävät ilmaiset Android VPN:t

Ilmaiset VPN:t Androidille
Trendy isometric 3d illustration of vpn security software for computers and smartphones. Notebook and app screen showing vpn connectiion. Gradient vivid electric color template for web banners.

Ei ole vain tärkeää tietää, mitkä Androidin ilmaiset VPN:t kannattaa valita, vaan sinun on myös tiedettävä, mitä kannattaa välttää. Alla näet muutamia tunnetuimpia ilmaisia VPN:iä, joita sinun ei kannata asentaa mobiililaitteeseesi (tai mihinkään muuhunkaan).

 • Opera VPN. Opera VPN toimitetaan ilmaiseksi yhdessä Opera-selaimen kanssa. Vaikka sen käyttäminen houkuttaakin, suosittelen kuitenkin, ettet käytä sitä. Tämä johtuu siitä, että Operan tietosuojakäytäntö on melko kyseenalainen, etkä voi tietää, mihin tietosi päätyvät. Se ei myöskään anna sinun valita tiettyä maata, vaan ainoastaan yhden kolmesta maanosasta.
 • Betternet VPN. Vaikka Betternet on yksi suosituimmista ilmaisista VPN-palveluista Androidille, sitä kannattaa välttää. Tämä johtuu siitä, että tietoturva voi vaarantua kill switchin puuttumisen, DNS-vuotojen ja melko huonon kirjauskäytännön vuoksi.
 • iNinja VPN. Nimestään huolimatta iNinja VPN ei anna sinun tuntea itseäsi ninjaksi internetissä. Se yksinkertaisesti kerää aivan liikaa tietoja käyttäjistään, mukaan lukien toimintalokit, yhteyden aikaleimat ja muut henkilökohtaiset tiedot.
Vältettävät ilmaiset Android VPN:t

Videoarvostelu: ilmaiset VPN:t Androidille

Päätelmä

Vaikka ilmaisella VPN:llä on rajoituksensa, on silti parempi hankkia sellainen kuin jättää Android-laitteesi ilman suojaa. Ilmaisella työkalulla saat silti paljon dataa, muutaman suositun sijainnin, joihin voit muodostaa yhteyden, ja muutamia turvaominaisuuksia, kuten tappokytkimen ja AES-256-salauksen.

Jos kuitenkin haluat enemmän mukavuutta ilman, että sinun tarvitsee miettiä, kuinka paljon dataa olet jo käyttänyt, suosittelen investoimaan maksulliseen Android VPN:ään. Tällaisella VPN:llä ei ole rajoituksia, vaan se tarjoaa myös joitakin todella kehittyneitä ominaisuuksia, kuten peitetyt palvelimet tai suojauksen haittaohjelmia vastaan.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille