Parhaat mainosestolaitteet Androidille vuonna 2023

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Mikä mainosten esto on paras Androidille?

Total Adblock on paras mainosten esto Androidille. Se on suunniteltu poistamaan ponnahdusikkunat ja mykistämään kaikki ilmoitukset selaimessa ja sovelluksissa. Tämä työkalu estää myös bannerit, videomainokset ja kolmannen osapuolen seurantalaitteet ja suojaa näin käyttäjien yksityisiä tietoja.

Onko Androidissa mainosten esto?

Kyllä – Google Chromessa, Androidin oletusselaimessa, on sisäänrakennettu mainosten esto, joka poistaa ärsyttävät mainokset käytöstä. Chromen mainostenesto-ominaisuudet ovat kuitenkin melko vaatimattomat – se ei estä kaikkia mainoksia tai muuta sovelluksen sisäistä mainontaa. Sen sijaan suosittelemme ammattimaisten mainostenestolaitteiden, kuten Total Adblockin, käyttöä.

Mikä on paras ilmainen mainosten esto Androidille?

Ilmaiset mainostenestoohjelmat ovat rajoitettuja ominaisuuksien, turvallisuuden ja sen tarjoamien mahdollisuuksien suhteen. Siksi suosittelemme hankkimaan freemium-vaihtoehdon – voit käyttää kaikkia palveluntarjoajan ominaisuuksia rahanpalautustakuun tai 7 päivän ilmaisen kokeilujakson avulla. Suosittelemme Total Adblockia mainosvapaaseen käyttökokemukseen ja yleiseen suojaukseen Android-laitteellesi.

Miten aktivoit mainosten eston Androidissa?

Jos haluat aktivoida mainosten eston Androidissa, sinun on määritettävä DNS-asetukset ja Chrome-selaimen asetukset manuaalisesti, asennettava laitteeseen mainosten esto tai käytettävä vaihtoehtoista selainta, jossa on sisäänrakennettu mainosten esto. Määritys riippuu valitsemastasi menetelmästä

Monet sivustot ja Android-sovellukset ovat riippuvaisia mainoksista saadakseen tuloja ja tehdäkseen liiketoimintaa. Jotkin mainokset voivat kuitenkin olla tungettelevia tai haitallisia, mikä häiritsee selailukokemustasi.

Onneksi on olemassa lukemattomia hyödyllisiä työkaluja, joilla voit estää tämän – Androidin mainostenestoohjelmat (erityisesti sisäänrakennetulla VPN:llä varustetut) ovat ihanteellisia, kun haluat poistaa häiritseviä tai harhaanjohtavia mainoksia ja ponnahdusikkunoita, estää haitallisia verkkosivustoja ja jopa estää kolmansia osapuolia seuraamasta sinua ja vaarantamasta tietojasi.

Mikä on paras mainosten esto Androidille?

Mainosten estosovellus on välttämätön, jos haluat suojautua paisuneelta mainonnalta, erilaisilta ponnahdusikkunoilta, videoilta ja muulta grafiikalta, jotka näkyvät selaillessasi Android-laitteellasi.

Tästä syystä tutkimme ja testasimme joitakin parhaita mainosestolaitteita Androidille vuonna 2023. Teimme jokaiselle mainostenesto-ohjelmistolle äärimmäisen testin varmistaaksemme, että se todella toimii ja estää pahamaineisimmat mainosohjelmat. Lisäksi teimme yleiskatsauksen kunkin työkalun toiminnoista, ominaisuuksista, yksityisyydensuojatoimenpiteistä, hinnoittelusta ja muusta. Jatka lukemista löytääksesi parhaan valintamme.

Onko Androidille olemassa oikea mainosten estoohjelma?

Top 5 parasta mainosestolaitteet Android vuonna 2023

 1. Total Adblock – paras mainosten esto Androidille kaiken kaikkiaan
 2. Surfshark CleanWeb – tehokas ja edullinen Android-mainosten esto VPN:n kanssa
 3. Atlas VPN SafeBrowse – Androidin mainosten esto VPN:llä turvalliseen selaamiseen
 4. Proton VPN NetShield – turvallinen mainosten esto Androidille, jossa on VPN mukana.
 5. Avast – ilmainen turvallinen selain, jossa on sisäänrakennettu mainosten esto Androidille.

Mitä etsiä paras mainosten esto Androidille?

Mainosten ja seurantalaitteiden estämisen lisäksi on muitakin tekijöitä, jotka voivat auttaa sinua päättämään, mikä Android-mainostenestoohjelma sopii sinulle parhaiten. Alla on lueteltu joitakin tärkeimpiä kriteerejä, joita tarkastelimme valitessamme parhaita mainostenestolaitteita:

Onko AdBlock for Android turvallinen?
 • Yhteensopivuus Androidin ja selainten kanssa. Varmista, että katsot, onko työkalusta saatavilla sovellus tai selainlaajennus Androidille, sen helppokäyttöisyys ja asetukset. Jotkin mainostenestoohjelmat rajoittuvat tiettyihin käyttöjärjestelmiin, joiden kanssa ne ovat yhteensopivia. Valitse sellainen, joka on tottunut mobiililaitteisiin, myös Androidiin.
 • Estävät suodattimet. Tämän ominaisuuden avulla voit valita, mitkä mainokset haluat välttää ja mitkä säilyttää. Se antaa sinulle mahdollisuuden määrittää asetukset mieltymystesi mukaan. Yleensä suodattimet tarjotaan kokoelmissa, joita kutsutaan suodatinluetteloiksi.
 • Tietosuojatoimenpiteet. Varmista, että tarkistat palveluntarjoajan tietosuoja-asetukset ja sen, onko sillä lokimerkitsemättömyyskäytäntö vai ei. Monien ilmaisten mainostenestopalvelujen tarjoajien tiedetään tallentavan käyttäjien tietoja. Lokimerkitsemättömyyskäytännön käyttöönotto varmistaa, ettei mitään tietojasi vaaranneta.
 • Lisäominaisuudet. Mainosten esto voi tarjota sinulle paljon muutakin kuin vain mainosten estämisen. Etsi Android-mainostenestoohjelmia, joissa on sisäänrakennettu VPN, virustorjunta ja haittaohjelmien skanneri. Kaikki riippuu tarpeistasi, mutta lisäominaisuudet parantavat Android-laitteesi turvallisuutta niin kuin mikään mainostenesto ei yksinään tee.
 • Hinnoittelu. Luotettavan ja laadukkaan Android-mainosestimen ei tarvitse maksaa paljon. On olemassa runsaasti hyvän hinta-laatusuhteen tarjoajia, jotka tarjoavat joustavan hinnoittelun, ilmaisen kokeilujakson tai rahat takaisin -takuun, jos et ole täysin tyytyväinen palveluun.
Mikä on hyvä mainosten esto Androidille Chromessa?

Parhaat Android-mainosestimet – yksityiskohtainen listamme:

Saatavilla on paljon erilaisia mainosten estotyökaluja. Parhaan työkalun valitseminen voi kuitenkin olla hankalaa. Olemme koonneet listan parhaista Android-mainostenestolaitteiden tarjoajista helpottaaksemme sitä. Katsotaanpa.

1. Total Adblock – paras mainosten esto Android-laitteille.

Parhaat mainosten estoohjelmat Androidille
Ilmainen versio:Kyllä (7 päivän ilmainen kokeilujakso)
Tuetut alustat:Android, iOS, Chrome, Edge, Safari, Opera, Firefox, Rohkea
Asiakastuki:Tietopohja, video-oppaat, blogi, sähköposti, usein kysytyt kysymykset (FAQ)
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki 75% POIS Total Adblock! 🔥

Paras mainosten esto valinta Androidille on Total Adblock. Se on suunniteltu poistamaan ponnahdusikkunat ja mykistämään kaikki ilmoitukset selaimessa ja sovelluksissa. Tämä työkalu estää myös bannerit, videomainokset ja kolmannen osapuolen seurantalaitteet, ja suojaa näin käyttäjien yksityisiä tietoja.

Vaikka Total Adblockia ei voi ladata Google Play Storesta (koska se ei salli koko järjestelmän laajuisia mainostenestoohjelmia), voit hankkia sovellustiedoston Total Adblockin verkkosivustolta ja asentaa sen Android-laitteeseesi manuaalisesti.

Täydellistä suojausta varten voit hankkia koko Total Security -paketin, joka sisältää reaaliaikaisen virustorjunnan, turvallisen selauksen (VPN) ja mainosten eston.

Onko Total Adblock todella ilmainen?

Joitakin mainosten eston tärkeimpiä etuja ovat muun muassa mainosten ja seurantalaitteiden estäminen, push-ilmoitusten poistaminen käytöstä, videomainokset YouTubessa ja paljon muuta.

Myös Total Adblock tarjoaa estäviä suodattimia:

 • Perussuodatin (tarpeen laadukasta mainosten estämistä varten)
 • Seurantasuojaussuodatin (seurantalaitteille)
 • Sosiaalisen median suodatin (widgetit, kuten “jaa” ja “tykkää” -painikkeet)
 • Ärsytysten suodatin (estää evästeilmoitukset ja ponnahdusikkunat)

Näissä säännöissä määritetään, mitä pitäisi estää ja piilottaa.

Mitä tulee yksityisyyteen, Total Adblock ei tallenna tai kirjaa mitään tietojasi, ja se takaa huippuluokan yksityisyysstandardit.

Mitkä ovat total Adblockin haitat?

Adblock-testerissä Total Adblock sai todella hyvät pisteet. Se esti kaikki mainokset lukuun ottamatta Google Analytics -työkalussa olevia mainoksia, GIF-kuvia ja virheseurantalaitteita, mutta osoitti kaiken kaikkiaan hyviä tuloksia.

Hinnoittelun osalta premium-paketit alkavat 2,42 dollarista kuukaudessa. Voit kokeilla premium-palvelua ilmaiseksi sen 7 päivän ilmaisella kokeilujaksolla ja poistaa ei-toivotut mainokset, ilmoitukset ja tunkeilevat seurantalaitteet Android-laitteista.

Plussaa

 • Suuri yhteensopivuus Androidin kanssa
 • Mukana estävät suodattimet
 • Estää videomainokset
 • Varmistettu yksityisyys
 • Erinomaiset mainosten estotestitulokset
 • 7 päivän ilmainen kokeilu

Miinukset

 • Android-sovellus ei ole saatavilla Google Playssa
 • Ei voi estää virheenseurantalaitteita

2. Surfshark CleanWeb – budjettiystävällinen Android-mainosten esto VPN:llä.

Miten pääsen eroon total adblockista?
Ilmainen versio:Kyllä (7 päivän ilmainen kokeilujakso)
Tuetut alustat:Android, iOS, macOS, Windows, Linux, Fire TV, Chrome, Firefox, Edge, Chrome, Firefox, Edge
Asiakastuki:24/7 live-chat, sähköposti, oppaat ja artikkelit, usein kysytyt kysymykset (FAQ)
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki 82% OFF Surfshark + 2 kuukautta ILMAISEKSI 🔥

Surfshark on toinen valintamme, joka kuuluu Android-laitteiden parhaiden mainosestolaitteiden luetteloon. Tämä palveluntarjoaja tarjoaa VPN-palvelua, jossa on mainosten esto-ominaisuus nimeltä CleanWeb. Se on melko tehokas ja voi estää kaikenlaiset mainosohjelmat, phishing-yritykset ja paljon muuta.

Jotta voit ottaa CleanWeb-ominaisuuden (juuri julkaistu CleanWeb 2.0) käyttöön Android-laitteissa, sinun on käytettävä VPN:ää. Tämä parantaa tilannetta entisestään – saat täydellisen suojan laitteillesi, koska liikenne on salattua ja todellinen IP-osoitteesi piilotettu. CleanWeb-ominaisuus tunnistaa automaattisesti haitalliset sivustot ja estää ne, mikä suojaa sinua haittaohjelmilta.

Hyötyjen osalta se ei todellakaan jää lyhyeksi. Voit säästää mobiilidataa, sillä paljon tilaa ja dataa vievät häiritsevät mainokset eivät enää lataudu sinulle. Lisäksi, jos pidät suoratoistosta – se estää YouTube-mainokset sekä sovelluksessa että selaimessa. Ja jos haluat vapauttaa tietyt maantieteellisesti rajoitetut YouTube-kirjastot (tai muut suoratoistoalustat), VPN:n avulla se onnistuu helposti.

Surfshark CleanWeb arvostelu

Kaiken kaikkiaan Surfsharkin CleanWeb pärjäsi testeissämme melko hyvin. Se ei läpäissyt Google Analytics -työkaluja, GIF-kuvaa, staattista kuvaa ja virheiden seurantaa koskevia testejä.

Hinnoittelun osalta Surfshark tarjoaa todella edullisia paketteja. Sen palvelut alkavat vain 2,30 dollarista kuukaudessa. Jos haluat kokeilla tätä palveluntarjoajaa ilmaiseksi, sillä on myös 7 päivän ilmainen kokeilujakso tai 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos olet jo rekisteröitynyt Surfshark-käyttäjä – saat CleanWeb-ominaisuuden käyttöösi ilmaiseksi.

Voit lukea lisää tästä palvelusta Surfshark One -arvostelustamme.

Pitääkö minun ottaa CleanWeb käyttöön Surfsharkissa?

Plussaa

 • Säästää mobiilidataa
 • VPN sisältyy
 • Estää YouTube-mainokset
 • Edullinen hinta
 • 7 päivän ilmainen kokeilu
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

Miinukset

 • Ei estosuodattimia
 • Ei ole läpäissyt virhevalvontatestiä

3. Atlas VPN SafeBrowse – käyttäjäystävällinen Android-mainosten esto VPN:llä.

Atlas VPN Review
Ilmainen versio:Ei (vain VPN:llä on ilmainen versio)
Tuetut alustat:Android, iOS, macOS, Windows
Asiakastuki:24/7 live-chat, sähköposti, tietopohja, usein kysytyt kysymykset (FAQ)
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki Atlas VPN, nyt 83% POIS + 3 kuukautta ILMAISEKSI! 🔥

Atlas VPN tarjoaa mainosten esto-ominaisuuksia, jotka sopivat Androidille ja muille laitteille. Se on kunnollinen mainosten estoohjelma, jolla voit voittaa malvertisingin, kolmannen osapuolen seurantalaitteet, videomainokset ja paljon muuta. Sisäänrakennettu SafeBrowse-ominaisuus on todella helppokäyttöinen ja sopii varmasti hyvin aloittelijoille.

SafeBrowse-ominaisuuden käyttäminen edellyttää ensinnäkin VPN-palvelun hankkimista. Sen avulla voit käyttää kaikkia VPN:n etuja ja turvata verkkoturvallisuutesi ja yksityisyytesi, mutta se myös estää automaattisesti haitalliset verkkosivustot ja mainokset Android-laitteissa, olipa kyseessä tabletti tai matkapuhelin.

Onko Atlas VPN luotettava?

Havaitut seurantalaitteet estetään välittömästi, ja saat niistä luettelot. Lisäturvallisuutta lisää kaksitekijätodennus – joka kerta kun kirjaudut Atlas VPN -tilillesi, sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi.

Jos pidät suoratoistosta, Atlas VPN ja sen SafeBrowse-ominaisuus eivät myöskään tuota pettymystä. VPN-palvelu poistaa tärkeimpien suoratoistopalveluiden, kuten YouTuben, estot, ja mainosten esto sulkee kaikki videomainokset sekä sovelluksessa että selaimessa.

Kokeile SafeBrowse-mainosten esto-ominaisuutta VPN:n avulla – käytä 30 päivän rahat takaisin -takuuta tai hanki premium-paketti vain 1,82 dollarilla kuukaudessa.

Jos haluat lisätietoja tämän palveluntarjoajan ominaisuuksista ja lisäominaisuuksista, lue Atlas VPN -arvostelumme.

Kumpi on parempi NordVPN vai Atlas VPN?

Plussaa

 • VPN-palvelu sisältyy
 • VPN-palvelu sisältyy
 • Aloittelijoille sopiva
 • Sisältää verkkosuodattimet
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

Miinukset

 • Ei selaimen laajennuksia
 • SafeBrowse-toiminto vain maksullisen tilauksen yhteydessä

4. Proton VPN NetShield – turvallinen Android mainosten esto, jossa on VPN mukana.

Proton VPN arvostelu
Ilmainen versio:Ei (vain VPN:llä on ilmainen versio)
Tuetut alustat:Android, iOS, macOS, Windows
Asiakastuki:Sähköposti, tietopankki, usein kysytyt kysymykset
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki jopa 50% POIS Proton VPN:stä! 🔥

Proton VPN on VPN-palveluntarjoaja, jolla on tehokas NetShield-niminen mainosten esto, joka sopii hyvin Android-laitteille. Kuten muutkin johtavat palveluntarjoajat, se ei ainoastaan estä mainoksia, vaan suojaa sinua myös haitallisilta verkkosivustoilta, tunkeilevilta seurantalaitteilta ja haittaohjelmilta.

NetShield toimii DNS-eston kanssa ja pystyy paikallistamaan ja estämään seurantalaitteet, joita yleensä käyttävät yritykset, jotka keräävät tietoja verkossa. ISP:n (Internet-palveluntarjoajan) tai hakukoneen tarjoaman DNS-tietokannan sijaan käytät siis Proton VPN:n hallinnoimaa DNS-resolveria.

Kun käytät VPN:ää, jossa NetShield-ominaisuus on käytössä, Android-laitteen liikenne pysyy salattuna ja suojattuna AES-256-salauksella, joka takaa hakkerointisuojan.

Onko Proton VPN luotettava?

Tämän lisäksi Proton VPN ja NetShield poistavat maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistoalustojen, kuten YouTuben, eston – ja NetShield varmistaa, että YouTube-sovelluksen mainokset estetään riippumatta siitä, mitä Android-laitetta käytät.

Jos olet huolissasi nopeuksista käyttäessäsi VPN:ää ja mainosten estoa samanaikaisesti, VPN-kiihdytin voi auttaa sinua säilyttämään alkuperäiset nopeudet ja parantamaan yleistä suorituskykyä.

Proton VPN:n ja mainosten eston yhdistelmän hinnoittelu alkaa 4,99 dollarista kuukaudessa, ja voit testata täysimittaista versiota 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Onko Proton VPN parempi kuin NordVPN?

Jos haluat lisätietoja koko paketista, lue Proton VPN -arvostelumme.

Plussaa

 • Estää mustalla listalla olevat verkkotunnukset
 • Suojaa phishing-hyökkäyksiltä
 • Estää seurantalaitteet
 • Mukana VPN
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

Miinukset

 • NetShield-ominaisuus on premium-paketissa
 • Ei live-chat-tukea

5. Avast – ilmainen turvallinen selain, jossa on sisäänrakennettu mainosten esto Androidille.

Avast Blocker Review
Ilmainen versio:Kyllä
Tuetut alustat:Android, iOS, macOS, Windows
Asiakastuki:Live chat, puhelin, sähköposti, tietopohja
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki Avast AntiTrack, nyt 54,99 dollaria/vuosi! 🔥

Avast on yksi harvoista turvallisista palveluista, jotka tarjoavat ilmaisen selaimen, jossa on sisäänrakennettu mainosten esto Android-laitteille. Se pystyy estämään kaikenlaiset mainokset (bannerimainokset, videomainokset), ponnahdusikkunat, selainilmoitukset, selaimen sormenjäljen ja jäljittäjät.

Voit ladata selaimen Google Play -kaupasta, ja se on erittäin helppo asentaa ja käyttää. Katsotaanpa tarkemmin joitakin sen ominaisuuksia: verkkomainosten estäminen oletusarvoisesti – tämä voi parantaa verkkosivustojen latausaikoja merkittävästi. Lisäksi se estää verkkoseurannan, mikä estää kolmansia osapuolia näkemästä verkkotoimintaasi.

Avast - ilmainen turvallinen selain, jossa on sisäänrakennettu mainosten esto Androidille

Turvallisessa selaimessa on säädettävät mainosten estotilat: (estää lisäksi sosiaalisen median mainokset) ja tiukka esto (estää lisäksi selainilmoitukset ja sormenjälkien ottamisen).

Lisäksi käytettävissä on valkoisen luettelon käyttö – voit hallita sivustoja, joilla olet ottanut mainosten eston käyttöön.

Android-laitteet voivat myös saada Encrypted Media Vaultin, jossa ladatut tiedostot voidaan säilyttää salattuina ja käyttää Avast-selaimen kautta.

Testeissämme Avast secure browser sai erinomaiset pisteet. Se ei vain läpäissyt Google Analytics -työkalun testiä.

Kaiken kaikkiaan se toimi täydellisesti selaimessa, paitsi että Android-laitteille ei ole sovellusta. Jos siis etsit mainostenestoohjelmaa, joka keskittyy puhtaaseen selauskokemukseen, Avast tulee olemaan se oikea.

Lisätietoja saat lukemalla Avast Antivirus -arvostelumme.

Avast

Plussaa

 • Säädettävät mainosten estotilat
 • Erinomainen ilmainen versio
 • Turvallinen pilvitallennus

Miinukset

 • Ei sovellusta Android-laitteille
 • Ei toimi tavallisilla selaimilla
 • Maksulliset lisäominaisuudet

6. AdLock – turvallinen Android-mainosten esto, jossa on useita suodatusvaihtoehtoja.

AdLock arvostelu
Ilmainen versio:Kyllä (vain selainlaajennukset)
Tuetut alustat:Android, iOS, Windows, macOS, Chrome, Edge, Safari, Firefox, Brave, Opera
Asiakastuki:24/7 sähköposti, blogi, usein kysytyt kysymykset, käyttöopas
Nykyinen sopimus:🔥 Saada jopa 70% POIS Adlock! 🔥

AdLock on jälleen yksi mainosten esto Androidille, jolla on vahvat havaitsemis- ja esto-ominaisuudet. Se voi pysäyttää ponnahdusikkunat, bannerit, automaattiset videomainokset, seurantalaitteet ja kryptovaluutan louhintamainokset.

Kuten kaikki palveluntarjoajat, AdLock toimii estämällä DNS:n – se käyttää paikallista VPN:ää liikenteen suodattamiseen ja estää pyynnöt phishing- ja haitallisille sivustoille. Siksi se ei voi toimia samanaikaisesti muiden VPN:ien kanssa.

AdLockissa on valkoisen listan ja useita suodatusvaihtoehtoja järjestelmäsovelluksille: voit säätää Android-laitteissa käyttämiesi sovellusten käyttäytymistä poistamalla suodatuksen käytöstä (sallimalla mainokset vain valitsemillesi sovelluksille), ottamalla sen käyttöön tai estämällä sen. Erityisesti Android-laitteissa HTTPS-suodatus mahdollistaa mainosten estämisen tätä protokollaa käyttävillä verkkosivustoilla.

Onko AdLock hyvä sovellus?

Toinen mainitsemisen arvoinen AdLockin erittäin hyödyllinen ominaisuus on energianhallintaominaisuus. Estämällä mainokset Android-laitteessasi se vähentää taustatietojen käyttöä ja näin pidentää akun käyttöikää.

Lisäksi AdLock estää videomainokset YouTube-sovelluksessa jakopainikkeella ja valitsemalla AdLock sovellusluettelosta (se toimii kuin mukautettu YouTube-soitin). Lisäksi se estää mainokset myös selaimessa.

Testiemme aikana AdLock sai todella hyvät pisteet, eikä se ole läpäissyt vain virheiden seurantatestiä, mikä on lähes erinomainen tulos.

Hinnoittelun osalta voit käyttää sitä ilmaiseksi Android-laitteiden selainlaajennuksissa.

Onko AdLockin sertifikaatti turvallinen?

Plussaa

 • Estää kaikenlaiset mainokset
 • On ilmainen versio
 • Whitelisting-vaihtoehto käytettävissä
 • Säästää mobiilidataa ja akun käyttöikää

Miinukset

 • Ei saatavilla Google Playssa
 • Ei sovellusta Android-laitteille
 • Ei voi toimia samanaikaisesti VPN-palvelujen kanssa

7. Ghostery – hyvämaineinen mainosten esto Android-laitteille, joka on keskittynyt jäljittäjien estämiseen.

Ghostery arvostelu
Ilmainen versio:Kyllä
Tuetut alustat:Chrome, Safari, Firefox, Opera, Edge, Brave
Asiakastuki:UKK, sähköposti, GitHub-repository, blogi
Nykyinen sopimus:🔥 Tarkista kaikki kuponkeja 🔥

Ghostery on hyvämaineinen mainostenestovaihtoehto Androidille, ja se käyttää tekoälyn jäljityksenestotekniikkaa. Se on täysin ilmainen palvelu, joka on räätälöity pitämään selaamisesi mahdollisimman yksityisenä ja turvallisena.

Tämä mainosten esto toimii estämällä DNS:n. Sen tiedetään nopeuttavan sivustoja, ja intuitiivinen laajennuspaneeli näyttää, kuinka kauan sivun lataaminen kestää. Se on varsin ilmeikäs ominaisuusjoukko ilmaispalveluksi.

Vaikka Ghostery on keskittynyt lähinnä jäljittäjien estämiseen, se estää myös mainoksia, ponnahdusikkunoita ja evästeitä.

Onko Ghostery luotettava?

Ghosteryllä on yksityinen selain, jonka voi ladata Androidiin ja muille alustoille. Se ei kerää käyttäjän henkilökohtaisia tietoja, siinä on integroitu yksityinen hakukone ja se suojaa laitteita jäljittäjiltä.

Jos YouTube-mainokset ärsyttävät sinua – hyviä uutisia. Ghostery pystyi estämään YouTuben automaattiset mainokset, joten ne eivät enää häiritse sinua. Testeissämme Ghostery sai myös hyvät pisteet (epäonnistui vain virhevalvonnassa) – mikä ei ole lainkaan huono tulos.

Kuten mainittu, Ghosteryyn ei tarvitse käyttää rahaa – selain on ilmainen Android-laitteille.

Mikä on parempi kuin Ghostery?

Plussaa

 • Estää seurantalaitteet
 • Yksityinen selain
 • Estää mainosohjelmat
 • Nopeuttaa latausaikaa

Miinukset

 • Sovellusta ei ole saatavilla
 • Suodattimia ei voi käyttää

Miten valitsimme ja testasimme nämä Android-mainonnanestimet

Valitaksemme parhaat Android-mainosestimet olemme tehneet perusteellista tutkimusta ja testausta nähdaksemme, kuinka toimiva ja luotettava työkalu on. Tässä ovat tärkeimmät kriteerit, joita noudatimme:

Miten mainosten esto toimii Androidissa?
 • Yhteensopivuus Androidin kanssa. Varmistimme, että valitsemamme mainostenestotyökalut ovat yhteensopivia Android-laitteiden kanssa ja toimivat sovelluksissa ja selaimissa. Se on tärkeä huomioon otettava seikka, sillä kaikki mainostenestolaitteet eivät tue mobiililaitteita.
 • Ominaisuussarja. Tutustuimme kuhunkin mainostenestojärjestelmän ominaisuussarjaan ja testasimme sen Android-laitteilla. Paras mainostenesto tarjoaa täydellisen suojan mainoksia, haittaohjelmia, phishing-huijauksia ja muita verkkouhkia vastaan. Lisäksi jotkut tarjoajat tarjoavat lisäsuojatoimenpiteitä – VPN:n, virustorjunnan, turvallisen pilvitallennuksen ja paljon muuta.
 • Turvallisuus. Kun valitset mainosten estojärjestelmää, sinun kannattaa ottaa huomioon myös verkkoturvallisuutesi. Useimmat Androidille tarkoitetut mainostenestopalveluntarjoajat eivät korvaa haittaohjelmien torjuntaohjelmia, eivätkä ne suojaa sinua täysin viruksilta. Valitsimme palveluntarjoajat, joilla on lisäturvaa huippuluokan salauksen ja sisällönsuodatuksen varmistamiseksi.
 • Yksityisyys. Mainostajat käyttävät seurantalaitteita seuratakseen selaustottumuksiasi ja kohdistaakseen sinulle henkilökohtaisia mainoksia. Mainosten estäminen estää sinua näkemästä niitä – ja olemme varmistaneet, että valitsemme palveluntarjoajat, jotka voivat varmistaa tämän ja muut yksityisyydensuojatoimenpiteet.
 • AdBlock-testeri. Testasimme jokaisen palveluntarjoajan AdBlock testerillä, joka mittaa mainosten eston vahvuutta ja antaa tuloksen mainosten estokyvystä.

Miksi tarvitset mainosten eston Android-laitteeseesi?

Miten voin tarkistaa mainostenestimeni?

Voi olla melko itsestään selvää, miksi sinun pitäisi estää mainokset Android-laitteessasi. Se on erittäin ärsyttävää ja tungettelevaa, eikö? Sillä on kuitenkin muitakin käyttötarkoituksia kuin vain mainosten estäminen. Alla olemme listanneet tärkeimmät syyt, miksi tarvitset mainosten suodatusta Android-puhelimeesi tai -tabletillesi.

 • Poista häiritsevät mainokset. Useimmat Androidin ja muiden laitteiden verkkosivustot ja sovellukset käyttävät mainoksia tulojen hankkimiseen. Puhumattakaan siitä, että osa niistä voi olla haitallisia. Mainosten esto on paras tapa päästä niistä eroon ja parantaa selauskokemusta.
 • Poista evästeilmoitukset. Luotettava mainosten estoohjelma voi piilottaa evästeilmoitukset sallimatta tai kieltämättä evästeiden käyttöä. Se parantaa surffailua ja antaa sinun välttää evästeiden ponnahdusikkunat kaikilla verkkosivustoilla.
 • Vältä phishing-huijauksia. Ei ole mikään uutinen, että verkkohuijauksia voi tehdä melkein missä tahansa, jopa mainoksessa. Tehokas mainosten esto tunnistaa, estää ja lieventää kohdennettuja uhkia ja lunnasohjelmia Android-laitteessasi.
 • Suojaa Android-laitteesi. Täysimittaisen mainostenestopaketin avulla voit hankkia lisäsuojauksen, kuten VPN:n tai virustorjunnan, ja näin ollen turvata Android-laitteesi entistä paremmin.
 • Vähennä datan käyttöä ja säästä akun käyttöikää. Mainokset vievät jonkin verran tilaa ja dataa. Näin ollen mainosten eston käyttö ei ainoastaan säästä mobiilidataa ja paranna selausnopeutta, vaan säästää myös Androidin akkua.
Miten voit tarkistaa, onko puhelimessasi mainostenesto?

Parhaat Android-mainosten estäjät tarpeidesi mukaan

Aivan kuten kaikilla työkaluilla, myös Android-laitteiden eri mainosestolaitteilla on omat vahvuutensa ja haittansa. Ennen kuin valitset mainostenestoohjelman, sinun on määritettävä tarpeesi ja se, mihin aiot käyttää sitä. Katsotaanpa tarkemmin, miten mainostenestolaitteet voivat mukautua mieltymyksiisi:

 • YouTuben mainosten estot Androidille. Jos et halua nähdä paisuneita mainoksia YouTube-videoissa, tarvitset joko premium-tilauksen tai mainosten estolaitteen. Sen avulla voit leikata mainokset pois YouTubesta riippumatta siitä, suoratoistatko sitä sovelluksella vai selaimella.
 • Android TV:n mainosestimet. Jos suoratoistat suosikkiohjelmiasi Android TV:llä etkä halua nähdä mainoksia – suoratoistat vain mainoksetonta käyttämällä mainosten estoohjelmaa suurella näytöllä. Erilaiset mainostenestotyökalut on räätälöity myös kotilaitteille. Joissakin niistä on sisäänrakennettu mainostenesto, ja jotkut niistä on asetettava manuaalisesti DNS:n kautta.
 • Android-tablettien mainosestolaitteet. Samoin kuin puhelimessa, myös Android-tabletit tarvitsevat mainosten eston, jotta selailu tai suoratoisto on sujuvaa. Voit käyttää sitä joko sovelluksena tai selaimen laajennuksena.
Missä ovat mainostenestimet Androidissa?

Ovatko Androidin ilmaiset mainosestolaitteet turvallisia?

Kyllä ja ei. Jotkin ilmaiset mainosten estotyökalut saattavat olla turvallisia. Emme kuitenkaan suosittele niitä. Ilmaiset palvelut ovat rajoitettuja tuettujen alustojen, ominaisuuksien, turvallisuuden ja sen suhteen, mitä se tarjoaa laitteellesi yleisesti.

Android-selaimen sisäänrakennetut mainostenestolaitteet eivät välttämättä estä mainoksia ja ponnahdusikkunoita tai ne on suunniteltu estämään vain tietyntyyppiset mainokset. Yksinkertaisesti sanottuna sen ominaisuudet ovat rajalliset, ja se voi vain minimaalisesti ratkaista ärsyttävät mainokset.

Jos haluat turvallisen, mainoksetonta selailukokemuksen, kannattaa investoida premium-versioon. Suosittelemme joko hankkimaan huippuluokan mainostenestoohjelman tai kokeilemaan sitä ilmaisella kokeilujaksolla ja rahat takaisin -takuulla:

Mikä on paras mainostenestoohjelma Androidille?
 • Total AdBlock. Estää kaikenlaiset mainosohjelmat ja estää ponnahdusikkunat Android-laitteessasi. Kokeile palvelua ilmaiseksi – käytä 30 päivän rahat takaisin -takuuta tai 7 päivän ilmaista kokeilujaksoa.
 • Surfshark CleanWeb. Tämä VPN-palveluntarjoaja, jossa on sisäänrakennettu mainosten esto, estää kaikenlaiset mainosohjelmat ja phishing-yritykset. Voit kokeilla sitä ilmaiseksi 7 päivän ilmaisella kokeilujaksolla tai myös 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Mainosten estäminen Androidissa muuttamalla DNS:ää

Jos haluat estää mainokset Android-laitteessasi hankkimatta mitään sovelluksia, se onnistuu helposti vaihtamalla mainostenestopalvelun yksityiseen DNS-palveluntarjoajaan. Tämä menetelmä ei vaadi mainostenestosovelluksia. Se toimii kuitenkin vain Android 9 Pie -käyttöjärjestelmässä ja sitä uudemmissa.

Tässä on vaiheittainen opas DNS:n vaihtamiseen Androidissa:

Onko Androidille olemassa oikea mainostenestoohjelma?
 1. Valitse Asetukset > Verkko ja Internet > Lisäasetukset > Yksityinen DNS.
 2. Valitse vaihtoehto Yksityinen DNS-palveluntarjoajan isäntänimi.
 3. Kirjoita “dns.adguard.com” ja tallenna.
 4. Juuri noin! Et enää näe mitään sovelluksen sisäisiä mainoksia tai ponnahdusikkunoita selaimissa.

Pidä mielessä, että joissakin Android-laitteissa DNS-asetukset saattavat olla erilaiset. Jos näin on, etsi Yksityiset DNS-asetukset ja mahdollisuus lisätä tarvittavat tiedot manuaalisesti. AdGuard DNS:n avulla saat Android-laitteeseesi mainosten eston ilman root-käyttäjää, mutta on mahdollista, ettei se estä kaikkia mainoksia.

Selaimet, joissa on sisäänrakennettu mainosten esto Android-laitteille

Jos haluat käyttää mieluummin selainta, jossa on jo sisäänrakennettu mainostenesto, kuin hankkia erillisen mainostenestosovelluksen Android-laitteellesi tai määrittää sen manuaalisesti DNS:n kautta, voit valita muutaman tehokkaan vaihtoehdon.

Google Chromessa on sisäänrakennettu selain useimpiin Android-laitteisiin. Se on päivitetty estämään mainokset oletusarvoisesti. Se kuitenkin ohittaa edelleen monet niistä muiden tunkeilevien ja mahdollisesti ilkeämielisten haittamainosten ohella.

Ovatko Androidin mainostenestimet turvallisia?

Tässä on joitakin muita laadukkaita selaimia, joissa on sisäänrakennetut estimet:

 • Opera selain – voi toimia toisen mainostenestolisäosan tai -sovelluksen kanssa.
 • Pure Browser – helppokäyttöinen ja helppo konfiguroida, sujuva, mainokseton selauskokemus paremmalla suorituskyvyllä ja nopeudella.
 • Dolphin Browser – nopeat latausajat ja tehokas mainosten estojärjestelmä.
 • Vivaldi – integroitu mainosten esto ei ainoastaan estä häiritseviä mainoksia vaan myös suojaa Android-laitteitasi seurantalaitteilta.

Päätelmä

Mikä on hyvä mainostenesto Androidille Chromessa?
Programmer developing anti virus program. Banned Internet content. Ad blocking software, removing online advertising, ad filtering tools concept. Pink coral blue vector isolated illustration

Android-laitteesi mainosestolaitteen hankkimiseen on monia vaihtoehtoja. Valikoima alkaa ilmaisista mainostenestosovelluksista sisäänrakennettuihin mainostenestoselaimiin ja täysimittaisiin mainoksilta suojaaviin verkkosuojaussovelluksiin.

Voit tehdä valintasi päättämällä, mitkä ovat tarpeesi ja kuinka määrätietoisesti aiot estää pahamaineiset mainosohjelmat, lunnasohjelmat ja haittaohjelmat Android-laitteessasi.

Suosittelemme, että hankit aina kaikki palvelut, mukaan lukien yksityisyys- ja tietoturvaominaisuudet, joilla varmistetaan, että mainokset eivät pääse läpi ja että nettiselauksesi on salattua ja turvallista. Total Adblockin kaltaiset sviitit auttavat sinua saavuttamaan tämän ja suojaavat Android-laitteesi.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille