16 Ways to Get Free Bitcoins: Bitcoins: Ultimate List

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Miten saan ilmaista ethereumia?

Eetteri on eräänlainen kryptovaluutta, jota voi saada Ethereum-hanan kautta. Eetteriä voi saada yhdellä tavalla, ja se on Ethereum Faucetin kautta. Ethereum Faucet toimii samalla tavalla kuin bitcoin-faucet, joka jakaa ilmaista eetteriä. Käyttäjien on suoritettava tiettyjä aktiviteetteja ansaitakseen palkintoja, jotka jaetaan erittäin pieninä annoksina ilmaista ETH:ta.

⚡️ Voinko louhia Etheriumia puhelimellani?

Kyllä voi. Vaikka sinulla saattaa olla monia syitä välttää Android-bitcoinin louhintaa, on ajateltavissa, että voit louhia bitcoineja Android-laitteella. Lisäksi toisin kuin perinteiset louhintaohjelmistot tai -laitteistot, matkapuhelimen käyttäminen kryptovaluuttojen louhintaan eroaa merkittävästi.

⚡️ Onko kryptovaluuttojen louhiminen kannattavaa?

Joidenkin henkilöiden mielestä Bitcoin-louhinta voi silti olla kannattavaa. Laitteistoa on helpompi saada, vaikka kilpailukykyiset ASIC:t vaihtelevat muutamasta sadasta dollarista noin 10 000 dollariin. Pysyäkseen kilpailukykyisinä jotkut koneet ovat muuttaneet menetelmiään.

⚡️ Onko Bitcoin-louhinta laitonta?

Vaikka bitcoin-louhinnan laillisuus on epäselvää joillakin lainkäyttöalueilla, se on tällä hetkellä laillista Yhdysvalloissa ja useimmissa muissa maissa.

Jos haluat ansaita ilmaisia bitcoineja, tämä on oikea paikka sinulle. Tässä blogikirjoituksessa käymme läpi 41 eri menetelmää, joilla voit ansaita bitcoineja – sekä verkossa että offline. Suosittelemme myös muutamia suosikkikryptopörssejämme, joissa voit ostaa ja myydä kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia, Ethereumia ja Litecoinia.

Joten olitpa sitten vasta aloittamassa kryptovaluuttamaailmassa tai olet kokenut ammattilainen, lue tästä muutamia hyviä vinkkejä siitä, miten tehdäansaita rahaa bitcoin!

Suositeltava kryptovaluuttaa Exchanges

Jos haluat ostaa tai myydä kryptovaluuttoja, suosittelemme käyttämään yhtä seuraavista pörsseistä:

Ansaitse välittömästi ilmaisia bitcoineja
Vapaa bitcoin kokoelma

Jos etsit kryptovaluuttapörssiä, joka tarjoaa ominaisuuksia, kuten marginaalikauppaa ja bottien kaupankäyntiä, Pionex on loistava vaihtoehto. Heillä on myös oma natiivi token, jolla voi saada alennuksia kaupankäyntimaksuista.

CoinSmart – CoinSmart on kanadalainen pörssi, joka tarjoaa sekä perinteistä spot- että marginaalikauppaa. Heillä on myös mobiilisovellus, joka helpottaa kaupankäyntiä tien päällä.

Miten saada bitcoineja (BTC)
Miten saada bitcoineja vuonna 2023

Crypto.com – Crypto.com on yksi maailman johtavista kryptopörsseistä, jolla on yli kaksi miljoonaa käyttäjää. Ne tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten mobiilisovelluksen ja pankkikortin, jolla voit käyttää kryptovaluuttojasi.

Coinmama on kryptovaluuttapörssi, joka tarjoaa sekä verkkosivuston että mobiilisovelluksen. Ne hyväksyvät erilaisia maksutapoja, kuten luotto-/pankkikortit ja tilisiirrot.

Vinkkirobotit ja -alustat

Mikä on vihjebotti?
Mikä on kryptovihje?

Jos etsit tapaa antaa tippiä kryptovaluutalla, suosittelemme käyttämään jotakin seuraavista alustoista:

ChangeTip – ChangeTip on suosittu juomarahoitusalusta, jonka avulla voit antaa juomarahaa Bitcoinissa, Ethereumissa, Litecoinissa ja muissa valuutoissa. Heillä on myös erilaisia integraatioita, muun muassa Twitterin, Redditin ja YouTuben kanssa.

CoinTip – CoinTip on toinen suosittu juomarahoitusalusta, jonka avulla voit antaa juomarahaa useilla eri kryptovaluutoilla. Heillä on myös Discord-robotti, jonka avulla on helppo antaa tippiä ihmisille chat-huoneissa.

Miten saan 1 bitcoinin ilmaiseksi?
Onko ilmainen Bitcoin todellinen?

Online- ja offline-pelaaminen

Jos olet pelien ystävä, voit ehkä ansaita ilmaisia bitcoineja pelaamalla pelejä. Tässä on muutamia suosikkivaihtoehtojamme:

Kryptopelialusta – Bitcoin Gamesin avulla voit paitsi pelata erilaisia pelejä myös ansaita kryptoa samalla. Heidän valikoimaansa kuuluu kasinopelejä, noppapelejä ja paljon muuta.

Opas bottien krypto ansaita
Onko mahdollista krypto ansaita bitcoineja pelaamalla pelejä?

Satoshi Quiz – Satoshi Quiz on tietokilpailupeli, jossa voit voittaa bitcoineja vastaamalla kysymyksiin. Tarjolla on erilaisia aiheita, joista valita, ja uusia tietokilpailuja lisätään säännöllisesti.

Kaivosselaimet ja ilmaiset kaivosohjelmistot

Jos haluat ansaita korkoa kryptovaluutalla louhimalla bitcoineja, käytettävissäsi on muutamia hyviä vaihtoehtoja, kuten kaivosselaimen tai ilmaisen kaivosohjelmiston käyttö. Tässä muutamia suosikkejamme:

Mistä peleistä saa oikeita bitcoineja?
Mikä bitcoin-peli tuottaa eniten ansaita rahaa bitcoin?

Coinhive – Coinhive on suosittu kaivosselain, jonka avulla voit louhia Moneroa. Niillä on useita ominaisuuksia, kuten mukautettava allas ja mobiilisovellus.

MinerGate – MinerGate on suosittu louhintaohjelmisto, jonka avulla voit louhia erilaisia kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia, Ethereumia ja Litecoinia. Heillä on myös mobiilisovellus, mikä helpottaa kaivostoimintaa tien päällä.

Ansaitse ilmaisia Bitcoins käyttämällä Bounty

Miten saan 1 bitcoinin ilmaiseksi?
Onko bitcoinin louhinta laitonta?

Jos olet kehittäjä tai suunnittelija, voit ehkä kryptopalkkioita suorittamalla ansaita ilmaisia bitcoineja. Tässä on muutamia suosikkipalkkioalustojamme:

Bitcointalk – Bitcointalk on suosittu foorumi kryptovaluuttakeskustelulle, ja siellä on usein tarjolla palkkioita kehittäjille ja suunnittelijoille.

GitHub – GitHub on suosittu koodivarasto, ja siellä on usein tarjolla palkkioita kehittäjille, jotka haluavat työskennellä avoimen lähdekoodin projekteissa.

Ansaitse kryptovaluuttaa Airdrops

Jos sinulla on hallussasi jokin tietty kryptovaluutta, saatat olla oikeutettu saamaan ilmaisia kuponkia ilmaispudotuksen kautta. Seuraavassa on muutamia suosikki airdrop-alustojamme:

Kuinka kauan kestää louhia 1 bitcoin?
Onko laillista voittaa BTC ilmaiseksi?

CoinMarketCap – CoinMarketCap on yksi johtavista kryptodatan tarjoajista, ja heillä on usein käyttäjiensä saatavilla ilmaispudotuksia.

Binance – Binance on yksi maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä, ja heillä on usein käyttäjiensä saatavilla lentopudotuksia.

Kumppanuus- ja suosittelusivustot

Miten bitcoin-pelit toimivat?
Onko olemassa peliä, jossa maksetaan ansaita rahaa bitcoin?

Jos etsit tapaa ansaita bitcoineja kumppanuus- ja suositteluohjelmien kautta, suosittelemme käyttämään jotakin seuraavista sivustoista:

Jos etsit johtavaa kryptopörssiä, Coinbase kannattaa tarkistaa. Lompakon ja vaihdon lisäksi heillä on myös laaja kumppanuusohjelma, jonka avulla voit ansaita palkkioita suosittelemalla uusia käyttäjiä.

Blockchain.com – Blockchain.com on toinen suosittu kryptopörssi, joka tarjoaa erilaisia ominaisuuksia, kuten lompakon, etsintäohjelman ja paljon muuta. Heillä on myös kumppanuusohjelma, jonka avulla voit ansaita palkkioita suosittelemalla uusia käyttäjiä.

Oppiminen krypto ansaita

Kuinka kauan kestää louhia 1 bitcoin?
Miten bitcoineja louhitaan?

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää kryptovaluutasta, suosittelemme käyttämään jotakin seuraavista lähteistä:

Crypto 101 – Crypto 101 on suosittu podcast, joka kattaa kaikki kryptoasiat. Heillä on useita aiheita, joista valita, ja uusia jaksoja julkaistaan säännöllisesti.

CoinMarketCap Academy – CoinMarketCap Academy on verkkokurssi, joka kattaa kaikki kryptoasiat. Heillä on useita erilaisia kursseja, joista valita, ja uusia kursseja lisätään säännöllisesti.

Mainosten kautta

Jos etsit tapaa ansaita kryptoa mainostamalla, suosittelemme käyttämään jotakin seuraavista alustoista:

Onko bitcoinien louhiminen laitonta?
Maksaako bitcoinien louhinta itsensä takaisin?

A-Ads – A-Ads on suosittu mainosverkosto, jonka avulla voit sijoittaa mainoksia verkkosivustollesi ja ansaita vastineeksi bitcoineja. Heillä on valittavana useita eri mainostyyppejä, ja ne tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten itsepalvelualustan ja reaaliaikaisen raportoinnin.

CoinAd – CoinAd on toinen suosittu mainosverkosto, jonka avulla voit sijoittaa mainoksia verkkosivustollesi ja ansaita vastineeksi bitcoineja. Heillä on valittavana erilaisia mainostyyppejä, ja ne tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten itsepalvelualustan ja reaaliaikaisen raportoinnin.

Ilmaisten Cloud Mining -sivustojen kautta

Jos olet kiinnostunut bitcoinien louhinnasta, mutta et halua investoida laitteistoon, voit ehkä tehdä sen ilmaisen pilvikaivosivuston kautta. Tässä on muutamia suosikkivaihtoehtojamme:

Kuinka monta bitcoinia on jäljellä?
Kuinka paljon bitcoin-kaivostyöläiset tienaavat päivässä?

Eobot – Eobot on suosittu pilvikaivosivusto, jonka avulla voit louhia erilaisia kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia, Ethereumia ja Litecoinia. Heillä on myös mobiilisovellus, mikä helpottaa kaivostoimintaa tien päällä.

Minergate – Minergate on toinen suosittu pilvikaivosivusto, jonka avulla voit louhia erilaisia kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia, Ethereumia ja Litecoinia. Heillä on myös mobiilisovellus, joten kaivostoiminta on helppoa tien päällä.

Mikrotehtävien kautta

Miten saan ilmaisen kryptovaluutan kylkiäisen?
Onko mahdollista tehdä rahaa kryptovaluutan pudotuksilla?

Seuraavilla alustoilla voit ansaita bitcoineja mikrotehtävien avulla:

Bitcointalk – Bitcointalk on suosittu foorumi kryptovaluuttakeskustelulle, ja siellä on usein tarjolla palkkioita kehittäjille ja testaajille.

Reddit – Reddit on suosittu sosiaalisen median foorumi, ja siellä on usein tarjolla palkkioita kehittäjille ja testaajille.

Osallistumalla Hard Forks -tapahtumaan

Jos sinulla on hallussasi tietty kryptovaluutta, saatat olla oikeutettu saamaan ilmaisia tokeneita hard forkin kautta. Seuraavassa on muutamia suosikkialustojamme, joilla voit osallistua hard forkiin:

Ovatko kryptovaluutan ilmapudotukset todellisia?
Miten voit vaatia kryptoilmapudotuksia?

Ethereum Classic – Ethereum Classic on suosittu kryptovaluutta, joka on kokenut useita hard forkeja. Jos omistat ETC:tä, saatat olla oikeutettu saamaan ilmaisia poletteja jokaisesta haarautumisesta.

Bitcoin Cash – Bitcoin Cash on toinen suosittu kryptovaluutta, joka on kokenut useita hard forkeja. Jos hallussasi on BCH, saatat olla oikeutettu saamaan ilmaisia poletteja jokaisesta haarautumisesta.

Harjoitussovellusten avulla

Jos etsit tapaa ansaita bitcoineja liikunnan avulla, suosittelemme käyttämään jotakin seuraavista sovelluksista:

Miten voit vaatia kryptovaluutan airdroppeja?
Miten saan ilmaisen airdropin Binanceen?

Fitcoin on sovellus, jonka avulla voit ansaita bitcoineja treenaamalla. Kun valittavana on erilaisia harjoituksia ja ominaisuuksia, kuten tulostauluja ja edistymisen seurantaa, se on loistava tapa päästä kuntoon ja ansaita kryptovaluuttaa!

Sweatcoin – Sweatcoin on toinen sovellus, jonka avulla voit ansaita bitcoineja treenaamalla. Heillä on valittavana erilaisia harjoituksia, ja ne tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten tulostaulun ja edistymisen seurannan.

Katsomalla videoita, mainoksia ja sosiaalista mediaa.

Jos etsit tapaa ansaita bitcoineja katsomalla videoita, mainoksia tai sosiaalista mediaa, suosittelemme käyttämään jotakin seuraavista alustoista:

Miten voin saada ilmaisia bitcoineja sijoittamatta?
Mikä on nopein tapa saada 1 bitcoin ilmaiseksi?

BitTube – BitTube on alusta, jonka avulla voit ansaita bitcoineja katselemalla videoita. Tarjolla on monenlaisia videoita, joista valita, ja ne tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten tulostaulun ja edistymisen seurannan.

BTC – BTC on alusta, jonka avulla voit ansaita bitcoineja katsomalla mainoksia. Tarjolla on erilaisia mainoksia, joista valita, ja ne tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten itsepalvelualustan ja reaaliaikaisen raportoinnin.

Twitter – Twitter on suosittu sosiaalisen median foorumi, ja siellä on usein tarjolla palkkioita kehittäjille ja testaajille.

Ansaitsemalla ilmaista kryptovaluuttaa keräilijöiden kautta

Jos etsit tapaa ansaita ilmaista kryptovaluuttaa keräilijöiden avulla, suosittelemme käyttämään jotakin seuraavista alustoista:

Onko ilmainen BTC-voitto laillista?
Miten aloitan kryptovaluutan opettelun?

Coin Collector – Coin Collector on alusta, jonka avulla voit ansaita ilmaista kryptovaluuttaa keräämällä kolikoita. Tarjolla on erilaisia kolikoita, joista valita, ja ne tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten tulostaulun ja edistymisen seurannan.

Crypto Collectors Club – Crypto Collectors Club on toinen alusta, jonka avulla voit ansaita ilmaista kryptovaluuttaa keräämällä kolikoita. Heillä on valittavana erilaisia kolikoita, ja ne tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten tulostaulun ja edistymisen seurannan.

Sovellusten ja palveluiden testaaminen

Onko vaikea oppia krypto ansaita
Kannattaako kryptovaluuttaan perehtyä?

Jos etsit tapaa ansaita bitcoineja testaamalla sovelluksia ja palveluita, suosittelemme käyttämään jotakin seuraavista alustoista:

Testnet – Testnet on alusta, jonka avulla voit testata kryptovaluuttasovelluksia ja -palveluja. Tarjolla on erilaisia sovelluksia ja palveluita, joista valita, ja ne tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten itsepalvelualustan ja reaaliaikaisen raportoinnin.

Blockchain Testnet – Blockchain Testnet on toinen alusta, jonka avulla voit testata kryptovaluuttasovelluksia ja -palveluja. Heillä on valittavana erilaisia sovelluksia ja palveluita, ja ne tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten itsepalvelualustan ja reaaliaikaisen raportoinnin.

Harjoittelemalla kryptokauppaa

Jos etsit tapaa ansaita bitcoineja harjoittelemalla kryptokauppaa, suosittelemme käyttämään jotakin seuraavista alustoista:

Binance – Binance on suosittu kryptovaluuttapörssi, joka tarjoaa demo-tilin. Tämä on loistava tapa oppia ja ansaita kryptoa kryptokauppaan liittyvää tietoa riskeeraamatta oikeaa rahaa.

Millaista ansaita rahaa bitcoin
Mitkä ovat kryptovaluutan 4 tyyppiä?

BitMEX – BitMEX on toinen suosittu kryptovaluuttapörssi, joka tarjoaa demo-tilin. Tämä on loistava tapa oppia kryptokauppaa riskeeraamatta oikeaa rahaa.

Peruuttamalla

Jos etsit tapaa ansaita bitcoineja nostamalla niitä vaihdosta, suosittelemme käyttämään jotakin seuraavista pörsseistä:

Coinbase – Coinbase on suosittu kryptovaluuttapörssi, jonka avulla voit nostaa bitcoineja. Heillä on erilaisia nostomenetelmiä, kuten pankkisiirto ja PayPal.

Voinko ansaita rahaa bitcoin
Mitkä sovellukset ansaitsevat kryptovaluuttaa?

Kraken – Kraken on toinen suosittu kryptovaluuttapörssi, jonka avulla voit nostaa bitcoinisi. Heillä on erilaisia nostomenetelmiä, kuten pankkisiirto ja PayPal.

Nämä ovat vain muutamia monista tavoista ansaita kryptovapaita bitcoineja. Toivottavasti tämä luettelo auttoi sinua löytämään keinon, jolla voit alkaa ansaita kryptovaluuttaa. Jos sinulla on kysyttävää, kysy meiltä rohkeasti alla olevissa kommenteissa.

Ero kryptokauppojen harjoittelun ja kryptokauppojen simuloinnin välillä

Jos ennustat oikein Bitcoinin hinnan pörssissä, voit ansaita ilmaisia Bitcoineja kryptomarkkinoiden ennustussovellusten avulla. Esimerkiksi Spark Profit on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttäjille. Keräät pisteitä jatkaessasi pelaamista, ja kun sinulla on tarpeeksi pisteitä (tai 20 000), voit lunastaa rahat.

Ero kryptokauppojen harjoittelun ja kryptokauppojen simuloinnin välille
Ilmainen bitcoin kokoelma

Altcoin Fantasy on peli, jonka avulla voit ansaita ilmaista kryptovaluuttaa simuloimalla markkinoita ja/tai oppimalla käymään kauppaa digitaalisilla varoilla. Kun olet oppinut, voit joko harjoitella oppimaasi tai kilpailla kilpailuissa voittaaksesi ilmaista BTC:tä. Tähän mennessä Altcoin Fantasy on maksanut yli 25 000 dollaria palkintoina.

  • Bitcoin Flipin avulla voit käydä kauppaa perusteiden, kaavioiden ja työkalujen avulla, jotta voit testata strategiaasi muita käyttäjiä vastaan.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille