Chrome-salasanahallintaohjelmat: Laajennukset: Parhaat laajennukset vuonna 2023

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Mikä on paras salasanahallinta Chromelle?

Keeper on paras salasanojen hallintaohjelma Chromelle. Sitä on helppo käyttää, se integroituu täydellisesti, siinä on monia ominaisuuksia, kuten pimeän verkon skanneri, ja se on myös turvallinen. Se on vakava parannus tavalliseen Chrome-salasanahallintaan.

Onko Chrome-salasanahallinta turvallinen?

Chromen vakiosalasanahallinta on turvallinen, mutta se voisi olla paljon turvallisempi. Erillinen salasanahallintaohjelma, kuten Keeper tai NordPass, ei ainoastaan säilytä salasanojasi, vaan se myös arvioi niiden vahvuuden, salaa tietosi ja on yleisesti ottaen paljon parempi tapa suojautua hakkeroinnilta.

Onko NordPass parempi kuin Chromen salasanahallinta?

Kyllä, NordPass on huomattavasti parempi kuin Chromen salasanahallinta. NordPass on parannus kaikin tavoin – se on täysin salattu, siinä on kaksitekijätodennus, se antaa sinulle organisointivaihtoehtoja ja paljon muuta.

Verkkosalasanojen ja kirjautumistunnusten seuraaminen voi olla hankalaa, varsinkin kun niitä pyritään tekemään mahdollisimman vaikeasti murrettaviksi. Olemme kaikki joutuneet klikkaamaan “unohdin salasanani” -linkkiä muutaman epäonnistuneen kirjautumisyrityksen jälkeen! Ratkaisu? Hyvä salasanahallinta.

Chrome on yksi parhaista saatavilla olevista selaimista, ja siinä on oma salasanahallinta, mutta jos haluat pysyä turvassa, sinun on hankittava sellainen, joka tarjoaa paremman turvallisuuden ja enemmän ominaisuuksia. Kunnollinen salasanahallinta on elintärkeä, sillä se muistaa minkä tahansa satunnaisen merkkijonon ja ehdottaa uusia salasanoja, jos nykyiset salasanasi eivät ole tarpeeksi vahvoja.

Salasanojen hallinta Chrome-ohjelmassa

Miten valita paras salasanahallinta, joka toimii Chromen kanssa? Yksinkertaista, lue vain seuraava opas ja saat kaikki tarvitsemasi tiedot.

 1. Keeper – paras salasanojen hallintaohjelma Chromelle
 2. NordPass – turvallisin salasananhallinta Chrome-käyttöjärjestelmään
 3. Roboform – paras automaattinen täyttö kaikkiin tilanteisiin
 4. Dashlane – erinomainen salasanahallinta Chromelle
 5. 1Password – ihanteellinen useille käyttäjille

Parhaat salasanahallintaohjelmat Chromelle – yksityiskohtainen listamme:

Mikä on paras salasanahallinta henkilökohtaiseen käyttöön?

Salasanan menettäminen tai unohtaminen on todella tuskallista, ja nykyään on todella tärkeää, että salasanoja on useita ja mahdollisimman monimutkaisia – mikä tekee niiden muistamisesta entistäkin vaikeampaa! Siksi salasanahallintajärjestelmän hankkiminen on aivan itsestäänselvyys. Tutustutaanpa huippuluokiteltuun listaan ja tarkastellaan niiden ominaisuuksia, käytettävyyttä ja sitä, miten hyvin ne toimivat Chromen kanssa.

Parhaat mainosblokkerit Twitchille vuonna 2023

1. Keeper – paras salasanojen hallintaohjelma Chromelle

Keeper - paras salasanojen hallintaohjelma Chromelle
Pilvitallennus:5 GB
Ilmainen versio:Ei, 30 päivän ilmainen kokeilu
Selaimen lisäosat:Chrome, Firefox, Opera, Edge ja Internet Explorer
Nykyinen sopimus:🔥Saat 50% POIS Keeper Unlimited- ja perhepaketeista!🔥

Vieraile Keeper

Vankka Chrome-laajennus ja muutamat ainutlaatuiset ominaisuudet takaavat Keeperille paikan tällä listalla.

Keeperin Chrome-liitännäinen tekee kaiken tarvitsemasi – nimittäin tallentaa kaikki salasanasi, jotta sinun ei tarvitse muistaa niitä, ja täyttää automaattisesti kaikki lomakkeet, kirjautumiset ja rekisteröitymiset, joihin törmäät.

Sen lisäksi, että Keeper tekee selaimesi elämästä hieman helpompaa, sillä on myös jännittäviä ominaisuuksia, kuten KeeperChat, sen oma suojattu viestipalvelu. Täysin salatun KeeperChatin avulla voit poistaa jo lähettämiäsi viestejä, asettaa viestit poistumaan itsestään ja tallentaa videoita ja valokuvia turvalliseen galleriaan.

Keeper 2023

Keeper sisältää myös useita ominaisuuksia, kuten lukuisia 2FA-vaihtoehtoja, Breach Watch -pimeän verkon skannerin ja KeeperFill-automaattitäytön. Mukana on myös hyödyllinen Security Audit -ominaisuus, joka tarkastaa nykyiset salasanasi, jotta näet, ovatko ne tarpeeksi vahvoja käytettäväksi. Jos ne eivät ole, Keeper ehdottaa uusia vaihtoehtoja, jotka ovat tehtäviensä tasalla.

Keeperin lähtöhinta on 1,46 dollaria kuukaudessa, mutta pimeän verkon seurannan kaltaisista ominaisuuksista on maksettava lisää.

Keeper - paras salasanojen hallintaohjelma Chromelle

Plussaa

 • Toimii täydellisesti Chromen kanssa
 • Ominaisuuksiin kuuluu salasanan tarkistusohjelma ja pimeän verkon skanneri.
 • Voi lisätä 2FA:n
 • KeeperChat-salattu viestipalvelu
 • 24/7 live chat

Miinukset

 • Vähän vientivaihtoehtoja

2. NordPass – turvallisin salasananhallinta Chrome-käyttöjärjestelmään

Onko NordPass ilmainen NordVPN:n kanssa?
Pilvitallennus:3 Gt (NordLocker-sovelluksen kanssa)
Ilmainen versio:Kyllä
Selaimen lisäosat:Chrome, Firefox, Safari, Opera, Brave, Vivaldi ja Edge.
Nykyinen sopimus:🔥Hanki NordPass, nyt 52% ALENNUS ja 1 kuukausi ILMAISEKSI!🔥

Vieraile NordPassissa

NordPass on peräisin samalta yritykseltä, joka valmistaa erinomaisen NordVPN:n, ja sen salasanahallinta on yhtä hyvä.

NordPassin Chrome-laajennus on mahdollisimman turvallinen seuraavan sukupolven XChaCha20-salauksen ansiosta – tämä on askel ylöspäin tavallisemmasta 256-bittisestä AES-salauksesta.

Se toimii loistavasti Chromen kanssa, sillä se luo ja tallentaa turvallisia salasanoja aina kun tarvitset niitä.Kun NordPass on asennettu Chromeen, sinulla on lauma vahvoja salasanoja kaikkia sivustojasi varten, ja mikä parasta, sinun ei tarvitse koskaan muistaa niitä.

Mitä eroa on ilmaisen ja premium NordPassin välillä?

Ominaisuuksiltaan NordPassilla on vahva valikoima. Salasanageneraattori, pimeän verkon skanneri, automaattinen tallennus ja automaattinen täyttö – tämä salasanahallinta tekee kovasti töitä, jotta verkkokokemuksesi ei olisi yhtä raskasta työtä.

NordPass helpottaa elämääsi myös luomalla helposti käytettävissä olevia kansioita, joihin voit järjestää tietosi juuri haluamallasi tavalla. Voit myös tuoda salasanojasi useilta eri alustoilta.

NordPassista on ilmainen versio, mutta premium-versiossa saat paljon enemmän ominaisuuksia, ja se on vain 1,43 dollaria kuukaudessa, mikä on halvempaa kuin kupillinen kahvia. Saat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun siltä varalta, että muutat mielesi.

Onko NordPassin ilmainen versio turvallinen?

Plussaa

 • Täydellinen Chrome-lisäosa
 • Ei pilvitallennusta
 • 2FA-todennus
 • Vahva XChaCha20-salaus
 • 24/7 live chat-tuki

Miinukset

 • Ei pilvitallennusta

3. RoboForm – täydellinen automaattinen täyttöohjelma

Onko RoboForm Password Manager ilmainen?
Pilvitallennus:Ei
Ilmainen versio:Kyllä
Selaimen lisäosat:Chrome, Edge, Firefox, Opera
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki RoboForm, säästä jopa 50 %🔥🔥

Vieraile RoboFormissa

Roboformin salasanahallinta on ollut käytössä jo pitkään, ja se on palvelu, johon voit luottaa tietojesi kanssa.

Roboform integroituu saumattomasti Chromeen, ja se on luultavasti paras automaattinen täyttöohjelma, jonka voit saada. Useimmat salasanahallintaohjelmat tarjoavat luottokorttien ja osoitteiden automaattisen täyttämisen, mutta RoboForm tarjoaa kahdeksan erilaista automaattista täyttövaihtoehtoa esimerkiksi verotunnisteen, passin tietojen ja ajoneuvon rekisteröinnin täyttämiseen. Valitset vain tietyn henkilöllisyyden, jonka haluat täyttää, napsautat dormia ja se täyttyy välittömästi – riippumatta siitä, kuinka monimutkainen verkkolomake on.

Miten voin asentaa RoboForm-ohjelman ilmaiseksi?

Turvallisuuden kannalta voit asettaa 2FA-todennuksen, jotta holvisi pysyy mahdollisimman turvallisena, ja lisäksi käytössä on sotilastason AES-256-salaus, joten tietosi ovat aina turvassa.

RoboForm on hyvä valinta tiimeille, sillä se mahdollistaa yksinkertaisen tunnusten jakamisen useiden käyttäjien kesken, ja voit odottaa myös tavallisia ominaisuuksia, kuten salasanan tarkistusohjelma ja salasanageneraattori.

RoboFormilla on ilmainen versio, jota voit kokeilla, ja sen Premium-paketti alkaa vain 0,99 dollarista kuukaudessa.

Onko RoboFormista olemassa ilmainen versio?

Plussaa

 • Laaja valikoima automaattisia täyttövaihtoehtoja
 • Helppo jakaa salasanoja tiimin kesken
 • Sotilastason salaus
 • Turvallinen holvi 2FA-todennuksella

Miinukset

 • Ilmaisversiossa ei ole live-chattia

4. Dashlane – paras yleinen salasanahallinta Chrome-ohjelmassa

Onko Dashlane Password Manager ilmainen?
Pilvitallennus:1-5 GB
Ilmainen versio:Kyllä
Selaimen lisäosat:Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Edge
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki Dashlane, säästä jopa 25%! 🔥

Vieraile Dashlane

Dashlane on yksi parhaista valinnoistamme Chromelle. Ensinnäkin sillä on erinomainen Chrome-laajennus, jota on ilo käyttää. Voit synkronoida rajattomasti salasanoja valtavasta määrästä eri lähteitä, ja sen automaattinen täyttöominaisuus on paljon tehokkaampi kuin Chromen vakioversio. Käytimme sitä kaikenlaisten tietojen nopeaan täyttämiseen monimutkaisiin lomakkeisiin – maksutiedot, osoite, ajokortti ja paljon muuta.

Onko Sticky Password ilmainen?

Saumattoman integroinnin Chromen kanssa lisäksi Dashlane tarjoaa myös monia ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista salasanahallinnoista. Tietoverkkorikollisuus on suuri huolenaihe, ja Dashlanen Dark Web Scanner tarkistaa, ovatko tietosi olleet osa tietovuotoja, joten jos ne ovat rikollisten käsissä, voit vaihtaa ne nopeasti.

Dashlane sisältää jopa VPN:n salasanahallinnassaan, joten voit salata tietoliikenteesi ja peittää IP-osoitteesi.

Dashlane tarjoaa sotilastason salauksen, 2FA-todennuksen ja kaiken, mitä tarvitset salasanahallinnalta, ja paljon muuta. Voit jopa kokeilla sitä ilmaiseksi, ja jos haluat päivittää premium-pakettiin, voit tehdä sen 3,75 dollarilla kuukaudessa.

Onko olemassa parempaa salasanahallintaa kuin Dashlane?

Plussaa

 • Erinomainen integrointi Chromen kanssa
 • Sisäänrakennettu VPN
 • Tuo salasanoja useilta alustoilta
 • Pimeän verkon skanneriominaisuus
 • Live-chat-tuki

Miinukset

 • Ei tuo salasanoja älypuhelimista

5. 1Password – erinomainen useille käyttäjille

Onko 1Passwordista olemassa ilmainen versio?
Pilvitallennus:1-5 GB
Ilmainen versio:Ei
Selaimen lisäosat:Chrome, Brave, Firefox, Edge
Nykyinen sopimus:🔥Saat 40% POIS 1Password!🔥

Vieraile 1Passwordissa

Turvallinen, helppokäyttöinen, intuitiivinen, optimoitu Chromelle – 1Password voi olla yksi tarvitsemasi salasanahallintaohjelma.

Kuten mainittiin, tällä salasanahallinnalla on erityisesti Chromelle tarkoitettu laajennus, nimeltään 1Password X. Se toimii hyvin ja tekee kaiken tarvitsemasi – salasanojen ja kirjautumis-/maksutietojen tallentaminen, vahvan salasanan generointi ja paljon muuta. Kun on kyse salasanojen muistamisesta ja uusien salasanojen tekemisestä, 1Password on yhden luukun ratkaisu Chromessa.

Onko 1password 8:sta olemassa ilmaista versiota?

Watchtower on pimeän verkon skanneri, joka toimii myös salasanojen valvojana – se nostaa esiin heikot salasanat, kaksoiskappaleet tai liian yleiset salasanat. Travel Mode piilottaa tietosi, jos olet matkoilla, siltä varalta, että kadotat laitteesi.

Myös perusasiat on katettu hyvin: 2FA, helppo tuonti, 256-bittinen AES-salaus, ja se tarjoaa myös rajoittamattoman määrän samanaikaisia yhteyksiä. Hinnat alkavat 1,79 dollarista kuukaudessa ja siihen sisältyy 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten 1Password on erittäin suositeltava.

Onko olemassa ilmaista hyvää salasanahallintaohjelmaa?

Plussaa

 • Rajoittamattomat samanaikaiset yhteydet
 • Tuo salasanoja Chromeen lukuisista lähteistä
 • Ominaisuudet, mukaan lukien pimeän verkon skanneri
 • 2FA-todennus
 • 24/7 sähköpostituki

Miinukset

 • Ei live-chattia

6. Passwarden – salasanojen hallinta kaikille laitteillesi.

Salasananhallinta - Passwarden
Pilvitallennus:Ei
Ilmainen versio:Kyllä
Selaimen lisäosat:Chrome, Edge, Firefox tai Opera
Nykyinen sopimus:🔥Hanki Passwarden, säästä jopa 50%!🔥

Käy Passwardenissa

Passwarden on loistava kromi-salasanojen hallintaratkaisu erilaisten henkilökohtaisten tietojen, kuten salasanojen, valtakirjojen, luottokorttien ja niin edelleen, tallentamiseen.

Passwardenin Chrome-laajennuksen avulla voit piilottaa tietosi hätätilanteissa Duress-tilan ansiosta.

Passwarden pitää sinut turvassa markkinastandardin mukaisella mutta yhdellä turvallisimmista AES-256-salauksista. Saat myös salasanageneraattorin – mikä on välttämätöntä, kun valitset salasanahallintaa Chromelle. Onhan se paljon nopeampaa, että kone luo hakkeroimattoman salasanan.

Passwarden yleiskatsaus

Et halua tinkiä mukavuudesta turvallisuuden vuoksi, eikä sinun tarvitse, sillä Passwarden tarjoaa automaattisen täyttöominaisuuden.

Mukavuutesi vuoksi tämä laajennus mahdollistaa biometrisen lukituksen avaamisen. Tämän salasanahallintaohjelman avulla voit myös valita useiden kahden tekijän todennusmenetelmien välillä. Tämä sisältää todentajasovelluksen tai kertaluonteisen sähköpostikoodin käytön.

Passwarden-selainlaajennuksesta on ilmainen versio, mutta jos haluat hyödyntää kaikki sen mahdollisuudet, hinnat alkavat 3,33 dollarista kuukaudessa.

Löydät kaikki yksityiskohdat perusteellisesta Passwarden-arvostelustamme.

Paras ilmainen salasanahallinta

Plussaa

 • AES-256-salaus
 • Ilmainen versio
 • 2FA-todennus
 • Duress-tila
 • 24/7 sähköpostituki

Miinukset

 • Rajoitettu tuonti muista lähteistä

7. Sticky Password – aloittelijaystävällinen Chrome-salasananhallintaohjelma

Onko Sticky Password ilmainen?
Pilvitallennus:Ei
Ilmainen versio:Kyllä
Selaimen lisäosat:Chrome, Firefox, Safari, Opera ja Internet Explorer
Nykyinen sopimus:🔥Hanki Sticky Password 60% alennuksella!🔥

Käy Sticky Password

Sticky Password on loistava ratkaisu niille, jotka haluavat yksinkertaisen ja helppokäyttöisen Chrome-salasanahallinnan.

Voit asentaa Chrome-laajennuksen suoraan Sticky Password -työpöytäsovelluksesta. Se on periaatteessa identtinen työpöytäsovelluksen kanssa sekä ulkonäöltään että toiminnoiltaan.

Ensinnäkin saat salasanageneraattorin, joka poistaa ikävän tehtävän yrittää keksiä vahva salasana jokaista verkkosivustoa varten. Lisäksi, kun selaat suosikkisivustojasi, sinun ei tarvitse täyttää jokaista käyttäjänimeä ja salasanaa, sillä automaattinen täyttötoiminto tekee sen puolestasi.

Onko Sticky Password hyvä?

Kuten useimmat ensiluokkaiset salasanahallintaohjelmat, Sticky Password käyttää 256-bittistä AES-salausta. Yksinkertaisesti sanottuna säilytät henkilökohtaiset tietosi virtuaalisessa salatussa kuplassa, joka on hakkerin ulottumattomissa.

Jos haluat tuoda salasanoja muista lähteistä, jakaa salasanoja turvallisesti ja käyttää laitteiden välistä synkronointia, sinun on valittava premium-versio.

Sticky Passwordin hinnat alkavat 29,99 dollarista/vuosi. Muista, että saat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Löydät kaikki yksityiskohdat perusteellisesta Sticky Password -katsauksestamme.

Onko Sticky Passwordista olemassa mobiiliversio?

Plussaa

 • AES-256-salaus
 • Kahden tekijän todennus
 • Offline-tila
 • Erinomainen salasanageneraattori
 • Turvallinen salasanan jakaminen

Miinukset

 • Rajoitettu ilmainen versio

8. LastPass – ilmainen ja turvallinen Chrome-salasanojen hallintajärjestelmä

Onko LastPass-salasanahallinta ilmainen?
Pilvitallennus:1GB
Ilmainen versio:Kyllä
Selaimen lisäosat:Chrome, Firefox, Opera, Safari ja Edge.
Nykyinen sopimus:🔥Hanki LastPass vain 3,00 dollarilla kuukaudessa!🔥

Vieraile LastPassissa

LastPass on ilmainen Chrome-salasanojen hallintalaajennus käyttäjille, jotka haluavat ratkaisun useille laitteille.

Chrome-laajennus on erittäin helppo asentaa. Voit lisätä sen suoraan Chrome-verkkokaupan laajennuksista ja ilmaiseksi. Voit tallentaa mitä tahansa kirjautumistiedoista passeihin, pankkitietoihin ja niin edelleen.

Onko LastPassista vielä ilmainen versio?

Parasta on, että voit käyttää holvisi millä tahansa laitteella ilmaiseksi. Lisäksi kaikki tallentamasi tiedot synkronoidaan kaikkien muiden laitteiden kanssa.

AES 256-bittinen salaus on tärkeä mutta ei ainoa LastPassin tarjoama turvatoimi. Saat myös Security Dashboardin, joka analysoi ja antaa sinulle yleiskuvan uudelleen käytetyistä ja helposti murrettavista salasanoista. Voit sitten parantaa niitä sen salasanageneraattorin avulla.

Tarjolla on jopa pimeän verkon seurantaominaisuus, joka ilmoittaa sinulle, jos tietojasi vuotaa. Puhumattakaan kaksitekijätodennuksesta, joten olet turvassa.

Mitä eroa on LastPass-salasanahallinnan ilmaisen ja premium-version välillä?

Voit hankkia LastPassin alkaen 3,00 dollaria/kuukausi. Jos haluat kokeilla salasanahallintaa, saatavilla on myös ilmainen versio.

Löydät kaikki yksityiskohdat perusteellisesta LastPass-arvostelustamme.

Plussaa

 • AES-256-salaus
 • Pimeän verkon seuranta
 • Erinomainen salasanageneraattori
 • Hätäyhteys

Miinukset

 • Ei live-chattia
 • Epätasainen maine

9. Enpass – käyttäjäystävällisin käyttöliittymä

Onko Enpass-salasanahallinta ilmainen?
Pilvitallennus:Ei
Ilmainen versio:Kyllä
Selaimen lisäosat:Chrome, Firefox, Safari, Edge, Brave, Vivaldi
Nykyinen sopimus:🔥Saa jopa 25% POIS Enpass!🔥

Vieraile Enpassissa

Enpassilla on yksinkertainen ja siisti käyttöliittymä, jossa on helppo navigoida ja käyttää, joten se on ihanteellinen, jos etsit yksinkertaista salasanahallintaohjelmaa Chromelle.

Enpass on helppo integroida Chromeen, ja se on käytössä selaimessasi tai Chromebookissasi hetkessä. Enpass ei ainoastaan tallenna salasanojasi, jotta sinun ei tarvitse muistaa niitä, vaan voit tallentaa myös muita jokapäiväisiä tietoja, kuten maksutiedot, osoitteen, henkilötunnuksen ja paljon muuta.

Voiko Enpassin hakkeroida?

Enpass tarjoaa myös vahvan suojan salasanoillesi ja tiedoillesi. Enpassissa on turvallinen salasanageneraattori, joka luo sinulle vankan valikoiman salasanoja, joita ei voi murtaa, ja tarkistusohjelma, jolla voit tarkistaa, ovatko nykyiset salasanasi kunnossa. Kaikki luodut uudet salasanat tallentuvat välittömästi holviin.

Enpassin palvelimet ovat täysin salattuja sotilasluokan AES-256-salauksella. Voit lukita kaikki tietosi myös pääavaimen ja avaintiedoston yhdistelmällä, joten kukaan hakkeri ei pääse sisään.

Voit käyttää Enpassia ilmaiseksi, mutta vain työpöydällä. Jos haluat käyttää sitä muilla laitteilla, sinun on joko tilattava tai maksettava kertamaksu.

Miten voin ladata Enpassin?

Plussaa

 • Erinomainen salasanageneraattori
 • Sotilastason salaus
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Valikoima tukioppaita

Miinukset

 • Ei tarjoa live-chattia

Miten valitsimme ja testasimme nämä salasananhallintaohjelmat

Kun valitsimme parhaita salasanahallintaohjelmia Chromelle, huomioimme muutamia avaintekijöitä.

Mikä on turvallisin ilmainen salasanahallinta?
 • Luotettava Chrome-laajennus. Tämä on itsestäänselvyys, mutta jos valitset salasanahallintaohjelman Chromeen, sen on ensisijaisesti toimittava hyvin selaimen kanssa. Perusvaatimuksena on helppo asennus, yksinkertainen salasanojen tuonti ja tehokas automaattinen täyttö.
 • Toiminnallisuus. Siisti käyttöliittymä, helppo navigoida, toimii monien laitteiden ja sovellusten kanssa – suosittelemamme salasanahallinnat ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä.
 • Turvallisuus. Salasanojesi ja tietojesi on oltava hakkeroimattomia ja turvallisia. Monitekijätodennuksen ansiosta on lähes mahdotonta, että joku muu kuin sinä pääsee holviin – vaikka hänellä olisi pääsalasanasi.
 • Salaus. Chromen vakiolaajennus ei tarjoa salasanojesi ja tietojesi salausta. Etsi vaihtoehto, jossa on sotilastason AES 256-bittinen salaus tai jopa XChaCha20-salaus.
Onko olemassa hyvää ilmaista salasanahallintaohjelmaa?
 • Lisäominaisuudet. Parhaat salasanahallintaohjelmat tekevät muutakin kuin vain tallentavat tietojasi, ne tarjoavat ominaisuuksia, kuten pimeän verkon skannerin, salasanojen tarkistusohjelman ja joissakin tapauksissa jopa sisäänrakennetun VPN:n tai yksityisen viestialustan.
 • Asiakastuki. Parhaat salasanojen hallinnoijat pystyvät aina auttamaan kyselyissä ja ongelmissa puhelintuen, 24/7 live-chatin tai laajojen verkko-oppaiden avulla.

Miten valita paras Chrome-salasananhallintaohjelma

Kun valitset salasanahallintaohjelmaa Chromen kanssa käytettäväksi, sinun kannattaa etsiä erilaisia ominaisuuksia, jotta saat parhaan käyttökokemuksen. Tietenkin sen on toimittava Chromen kanssa, mutta kannattaa myös tarkistaa, minkä muiden sovellusten ja laitteiden kanssa se toimii – mitä yhteensopivampi se on, sitä enemmän hyötyä siitä on.

Mitkä ilmaiset salasanan tallentavat sovellukset ovat turvallisia?

Valitse myös salasanahallintaohjelma, jossa on kunnollinen valikoima lisäominaisuuksia. Haluat, että salasanasi ja tietosi ovat mahdollisimman turvallisia, joten salasanojen tarkastukset, salasanageneraattorit ja pimeän verkon skannerit ovat erittäin hyödyllisiä.

Sinun on myös varmistettava, että pidät sen tuntumasta, joten on suositeltavaa kokeilla niin monta kuin mahdollista. Koska useimmat salasanahallintaohjelmat tarjoavat 30 päivän rahanpalautustakuun (ellei peräti täysin ilmaisen version), voit kokeilla niitä kaikkia, jotta näet, mistä pidät eniten, käyttämättä rahaa. Kun olet löytänyt täydellisen sovelluksen, jonka käyttöliittymä miellyttää sinua, voit tehdä päätöksen ja rekisteröityä.

Tarkista lopuksi, kuinka monta samanaikaista yhteyttä salasanahallinta tarjoaa. Näin monta henkilöä voi käyttää yhtä tiliä.

Onko LastPass ilmainen?

Tarvitsenko ollenkaan salasanahallintaohjelmaa Chromea varten?

Kyllä, tarvitset salasanahallintaohjelman Chromea varten! Salasanojen muistaminen ei ole helppoa, varsinkin kun on suositeltavaa, että sinulla on erilainen, monimutkainen salasana jokaiselle sivustolle, jolle kirjaudut. Liian monet ihmiset käyttävät samaa vanhaa, helppoa salasanaa joka sivustolla. Se on toki helppo muistaa, mutta se jättää sinut vaaraan joutua hakkeroinnin, tietovarkauden ja tietoverkkorikollisuuden kohteeksi.

Tässä kohtaa salasanahallinta tulee kuvaan mukaan. Se on kätevä paikka tallentaa kaikki salasanasi, jotta sinun ei tarvitse muistaa niitä, mutta salasanahallinta voi myös arvioida salasanojesi vahvuuden, vaihtaa ne sellaisiksi, joita ei voi koskaan murtautua ja täyttää automaattisesti kaiken, mihin sinun on koskaan kirjauduttava, jotta sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisten merkkijonojen muistamisesta.

Mikä on paras ilmainen salasanahallinta Chromelle?

Kaikista testaamistamme salasanahallintaohjelmista NordPassilla on paras ilmainen versio.

Onko Chromen salasanahallinta ilmainen?

NordPassin ilmaisversiossa voit tallentaa rajoittamattoman määrän salasanoja, joten jos et halua käyttää sitä muuhun, sinun ei tarvitse päivittää sitä, riippumatta siitä, kuinka monta salasanaa luot.

NordPass free synkronoi myös salasanasi kaikkiin laitteisiisi, ja sen avulla voit jopa tallentaa luottokorttitietoja ja henkilökohtaisia muistiinpanoja.

Tähän liittyy kuitenkin joitakin rajoituksia. Saat vain yhden samanaikaisen yhteyden, mikä tarkoittaa, että sitä voi käyttää vain yhdellä laitteella kerrallaan. Kun ajatellaan päivittäin käyttämiemme laitteiden määrää – älypuhelimet, tabletit, kannettavat tietokoneet – tämä on itse asiassa melko rajoittavaa ja hieman hankalaa.

Onko 1Passwordista olemassa ilmainen versio?

Jos et halua kuluttaa rahaa etkä välitä kirjautua ulos tai sisään joka kerta, kun vaihdat laitetta, NordPass on paras vaihtoehto.

Päätelmä

Kaiken kaikkiaan on melko selvää, että salasanahallinta on elintärkeä työkalu Chromessa. Salasanahallinnan lisääminen selaimeesi on yksi laajennus, joka tekee verkkoelämästäsi parempaa, sillä se vahvistaa salasanojesi turvallisuutta ja antaa sinulle hyödyllisiä lisäominaisuuksia leikkiäksesi.

Sinun ei tarvitse enää koskaan muistaa salasanaa (tai turhauttavasti klikata “unohdin salasanani” -linkkiä), vaan saat myös bonuksia. Suosituslistallamme on useita huippuvaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Onko salasanahallinta riskialtis?

Jos haluat vain täydellisen monitoimimiehen, valitse Keeper. Haluatko maksimaalisen turvallisuuden? Valitse NordPass. Jos tarvitset salasanahallinnan, jossa on integroitu VPN, Dashlane on sinua varten. Jos haluat nauttia rajattomista yhteyksistä, 1Password on etsimäsi. Jos haluat lisäksi yksinkertaisen, mutkattoman salasanahallintaohjelman, joka tekee hyvää työtä, voit valita Enpassin, ja jos haluat vain paljon automaattisia täyttövaihtoehtoja, valitse RoboForm. Koska tarjolla on ilmaisia versioita ja rahat takaisin -takuu, voit kokeilla niitä ja selvittää, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille