Parhaat ilmaiset VPN:t Chromelle vuonna 2023

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Mikä ilmainen Chrome VPN on paras?

NordVPN on paras ilmainen Chrome VPN. Se tarjoaa ilmaisen kokeilujakson rajoittamattoman datan, korkealaatuisen salauksen, uuden sukupolven tunnelointiprotokollien ja kehittyneiden tietoturvaominaisuuksien lisäksi. Lisäksi se ei seuraa toimintaasi ja kunnioittaa yksityisyyttäsi.

Onko olemassa täysin ilmaista VPN:ää Chromelle?

Kyllä, Atlas VPN on täysin ilmainen VPN Chromelle. Sen avulla saat 10 GB dataa, turvalliset tunnelointiprotokollat ja jopa luotettavan kill switchin.

Millä ilmaisella Chrome VPN:llä on eniten palvelimia?

CyberGhost, jolla on yli 9700 palvelinta 91 maassa. Sen ilmaisella laajennuksella voit kuitenkin käyttää vain 8 palvelinta. Toisella sijalla on NordVPN, jolla on noin 5500 palvelinta 60 maassa.

Ilmaiset VPN-laajennukset Chromelle voivat olla loistava tapa parantaa yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi verkossa ilman ylimääräisiä kuluja. Lisäksi se voi myös auttaa sinua ohittamaan maantieteelliset estot sisällön ympärillä ja nauttimaan haluamistasi sovelluksista tai verkkosivustoista.

Ilmaisen Chrome VPN:n valinta on kuitenkin tehtävä viisaasti, sillä jotkut epäluotettavat palveluntarjoajat ovat jääneet kiinni käyttäjien tietojen myynnistä ja haittaohjelmien levittämisestä heidän laitteisiinsa. Lisäksi ilmaiset VPN-laajennukset ovat yleensä rajoitettuja ominaisuuksien, palvelimien ja nopeuden suhteen. Jos välität turvallisuudestasi tai loistavasta suorituskyvystä, harkitse kokeile VPN:ää, kuten NordVPN:ää, joka tarjoaa ensiluokkaista turvallisuutta. Voit testata sitä helposti 30 päivän rahanpalautustakuun avulla.

Onko olemassa 100% ilmaista VPN-palvelua?

Paras ilmainen VPN-vaihtoehto

NordVPN on erittäin turvallinen ja luotettava VPN, joka tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson ja tavallisen 30 päivän rahat takaisin -takuun, jonka ansiosta voit käyttää palvelua ilmaiseksi yli kuukauden ajan.

Ottaen huomioon kaiken tämän, yhdistimme listan parhaista ilmaisista Chrome VPN:istä turvallisuuden, ominaisuuksien ja muiden seikkojen suhteen. Lue eteenpäin ja löydä itsellesi sopiva.

Miten saan ilmaisen VPN:n Chromeen?

Top 5 parasta ilmaista VPN:ää Chromelle

  • NordVPN – paras ilmainen Chrome VPN vuonna 2023
  • Surfshark – 100% turvallinen ja nopea ilmainen VPN Chromelle
  • Atlas VPN – luotettava ilmainen Chrome VPN-laajennus
  • ExpressVPN – premium ja nopea ChromeVPN
  • CyberGhost – Chrome VPN, jossa on valtava palvelinkanta

Kannattaako ilmaista VPN:ää käyttää Chromessa?

Jos odotuksesi ilmaista VPN:ää kohtaan ovat yhtä korkeat kuin maksullista VPN:ää kohtaan, valitettavasti Chromen ilmaiset VPN:t eivät ehkä pysty täysin täyttämään tarpeitasi. Tämä johtuu siitä, että ilmaisissa vaihtoehdoissa on monia rajoituksia. Niissä on esimerkiksi yleensä valtavat datakatot, jotka riittävät vain satunnaiseen selaamiseen.

Onko 1ClickVPN:n ilmainen VPN Chromelle turvallinen?

Täysin ilmaisilla VPN:illä ei myöskään ole monia palvelimia eikä sijaintivaihtoehtoja. Tämä tarkoittaa, että palvelimet saattavat usein olla ylikuormitettuja, mikä heikentää nopeuttasi selvästi. Lisäksi käytettävissä ei yleensä ole monia ominaisuuksia, joten turvallisuustaso ei ole paras mahdollinen.

Samaan aikaan myös Chromen ilmaiset VPN-laajennukset voivat olla haavoittuvia. Jotkut niistä ovat yksinkertaisia välityspalvelimia, jotka eivät edes salaa tietojasi. Selaustoimintasi ei siis ole turvallista eikä yksityistä.

Jos taas haluat nauttia huippuluokan turvallisuudesta, erinomaisista turvaominaisuuksista ja anonymiteetistä verkossa, sinun kannattaa harkita maksullisia VPN-vaihtoehtoja.

Ammattilaisen vinkki

Onko Chromessa VPN?

Etsitkö ominaisuuksiltaan rikasta ilmaista VPN:ää, joka takaa korkealuokkaisen turvallisuuden? Valitse premium-luokan VPN-ratkaisut, kuten NordVPN tai Surfshark, ja käytä niiden ilmaisia 7 päivän kokeilujaksoja kokeillaksesi niitä ilmaiseksi.

Parhaat ilmaiset VPN-sovellukset Chromelle – yksityiskohtainen listamme

Chromelle on saatavilla useita VPN-vaihtoehtoja, joten sen valitseminen voi olla hämmentävää. Helpottaaksemme asiaa, olemme testanneet eri palveluita ja asettaneet nämä 5 ilmaista VPN:ää Chromelle paremmuusjärjestykseen. Olemme perustaneet sijoituksemme käytettävissä oleviin resursseihin, ominaisuuksiin, palvelimiin ja muuhun.

Tässä ovat siis ilman muuta parhaat ilmaiset VPN-ratkaisut Chromelle.

1. NordVPN – paras ilmainen Chrome VPN kaiken kaikkiaan

NordVPN:n määrittäminen Chrome-laajennuksen avulla
Kotipaikka:Panama
Datakatto:Rajoittamaton
Poistaa Netflixin estot:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥Hanki NordVPN 63% POIS + 3 kuukautta ILMAISEKSI!🔥

Vieraile NordVPN:ssä

NordVPN on paras ilmainen VPN Chromelle useista syistä. Se tarjoaa kehittyneitä tietoturvaominaisuuksia, vertaansa vailla olevia nopeuksia ja rajoittamatonta kuukausittaista dataa. Vaikka täysin ilmaista versiota ei olekaan, NordVPN:llä on 7 päivän ilmainen kokeiluversio Androidille ja 30 päivän rahat takaisin -takuu, jota voit hyödyntää.

NordVPN:n avulla saat runsaasti tunnelointiprotokollavaihtoehtoja. Näihin kuuluu oma NordLynx-ratkaisu, joka takaa aina huiman nopeat nopeudet. Puhumattakaan siitä, että käytettävissä on yli 5500 palvelinta 60 maassa, joten et kompastu ylikansoitettuihin palvelimiin.

NordVPN Chromelle

Tämä VPN-palveluntarjoaja tarjoaa runsaasti ominaisuuksia. Saat luotettavan tappokytkimen, joka varmistaa, ettei tietoja vuoda. Lisäksi on uhkien suojausominaisuus, joka tekee juuri sen, mitä nimi sanoo – pitää sinut turvassa kyberuhkilta.

NordVPN:llä on Chrome-selainlaajennus, joka on kevyempi ratkaisu kuin itse sovellus. Se mahdollistaa WebRTC:n estämisen ja suojaa sinua haitallisilta uhkilta. Muista kuitenkin, että se suojaa vain selainliikennettä.

On myös syytä huomata, että NordVPN on ihanteellinen VPN suoratoistoon. Testiemme aikana se avasi eri Netflix-kirjastojen, Hulun, HBO Maxin, Disney Plussan, BBC iPlayerin ja paljon muuta.

NordVPN

Kannattaa huomata, että vaikka ilmainen kokeiluversio koskee vain Android-laitteita, voit silti käyttää kokeiluversiota muilla laitteilla rekisteröitymisen jälkeen. Ja jos päätät pysyä NordVPN:ssä, se maksaa sinulle vain 3,29 dollaria kuukaudessa – voit käyttää sitä 6 laitteella samanaikaisesti.

Lisätietoja saat NordVPN-arvostelustamme.

NordVPN 2023

Plussaa

  • Rajoittamaton data
  • Poikkeukselliset nopeudet
  • Uhkien torjunta
  • Luotettava tappokytkin
  • Ei lokitusta -politiikka

Miinukset

  • Ei täysin ilmaista versiota

2. Surfshark – luotettava ja edullinen Chrome-VPN

Surfshark - luotettava ja halpa VPN Chromelle
Kotipaikka:Alankomaat
Datakatto:Rajoittamaton
Poistaa Netflixin estot:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥Saa 82% OFF Surfshark + 2 kuukautta ILMAISEKSI🔥

Vieraile Surfshark VPN:ssä

Surfshark on ilmainen Chrome VPN, jota voit käyttää rajattomalla määrällä laitteita samanaikaisesti, varsinkin kun se sisältää rajattoman määrän dataa. Vaikka et saa ilmaista ikuista tilausta, tarjolla on 7 päivän ilmainen kokeilujakso Android- ja iOS-laitteilla ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Surfshark on tunnettu poikkeuksellisista nopeuksistaan. Yksi syy tähän on sen WireGuard-protokolla, joka läpäisee nopeustestimme jatkuvasti kunnialla. Lisäksi palvelimia on yli 3200 sadassa maassa, joten käytössäsi on aina runsaasti palvelimia, jotka eivät ole ylikuormitettuja käyttäjistä.

Surfshark VPN-laajennus

Tässä VPN:ssä on paljon ominaisuuksia, kuten markkinastandardin mukainen, mutta toimiva kill switch. Lisäksi noin dollarin lisämaksusta kuukaudessa voit hankkia Surfshark Antivirus -ohjelman suojautuaksesi kyberuhkilta.

Surfsharkin Chrome-laajennuksesta puheen ollen, sillä on loistavat toiminnot, sillä se piilottaa IP-osoitteesi sekä salaa yhteytesi ja avaa maantieteellisesti rajoitetut sivustot. Evästeiden esto, joka on laajennuksen tuore lisäys, poistaa verkkosivujen ärsyttävät evästepyynnöt.

Jos olet elokuvien ystävä, Surfshark on suureksi avuksi, kun poistat maantieteellisesti rajoitetun sisällön estoja. Netflixin, Hulun, HBO Maxin, Disney Plussan ja monien muiden kaltaiset alustat ovat käytettävissäsi.

Surfshark on ilmainen VPN-palvelu Chromelle.

Muista, että vaikka ilmainen kokeiluversio on voimassa mobiililaitteissa, voit käyttää sitä muilla laitteilla heti rekisteröitymisen jälkeen. Ja jos Surfshark varastaa sydämesi, sen hinnat alkavat 2,30 dollarista kuukaudessa.

Lisätietoja saat Surfshark-arvostelustamme.

Plussaa

  • Rajoittamaton data
  • Salamannopeat nopeudet
  • Luotettava tappokytkin
  • Rajoittamattomat samanaikaiset yhteydet
  • Ei lokitietoja -politiikka

Miinukset

  • Ei täysin ilmaista versiota

3. Atlas VPN – erinomainen ilmainen VPN kaiken kaikkiaan

Atlas VPN - erinomainen ilmainen VPN-palvelu
Kotipaikka:Yhdysvallat
Datakatto:10GB
Poistaa Netflixin estot:Kyllä (vain maksullinen)
Nykyinen sopimus:🔥Hanki Atlas VPN, nyt 85% POIS + 3 kuukautta ILMAISEKSI!🔥

Vieraile Atlas VPN:ssä

Atlas VPN on loistava valinta Chromelle, koska se tarjoaa täysin ilmaisen version. Saat ilmaisen paketin, jossa on 10 Gt kuukausittaista dataa. Ja tämän kuukausittaisen turvamäärän puitteissa saat kehittyneen salauksen, ei-lokituskäytännön, seuraavan sukupolven tunnelointiprotokollat ja paljon muuta.

Kun määrität Atlas VPN:n ilmaisen tilin, voit valita WireGuard-, OpenVPN- ja IKEv2-protokollat. Tämä tarkoittaa, että ilmainenkaan VPN ei häiritse verkkoyhteyttäsi liikaa, ja voit nauttia nopeista nopeuksista.

Lisäksi mukana on kill switch -ominaisuus, joka suojaa sinua, kun VPN-yhteytesi yllättäen katkeaa.

Atlas VPN ei tarjoa erillistä selainlaajennusta, mutta sovellus turvaa myös selaamiskokemuksesi. Saat näkyviin kunnon palvelinkannan ja sijainnit, joita premium-käyttäjä voi käyttää. Ilmaiskäyttäjä voi kuitenkin valita vain kolmesta palvelinsijainnista: Alankomaat (Amsterdam), Yhdysvallat (Los Angeles) ja Yhdysvallat (New York).

Atlas VPN on loistava valinta Chromelle

Premium-käyttäjän eduista puheen ollen, toinen myyntivaltti ovat suoratoisto-ominaisuudet. Jos päätät hankkia Atlas VPN:n premium-paketin, pääset nauttimaan sellaisista alustoista kuin Netflix, BBC iPlayer ja YouTube. Ilmainen tilaus ei kuitenkaan tarjoa tätä aarretta lainkaan.

Atlas VPN:n ilmaisversio on hyvä lähtökohta Chromen turvallisuudelle. Jos haluat päivittää jonain päivänä, hinnat alkavat 2,30 dollarista kuukaudessa, ja saat rajattomasti samanaikaisia yhteyksiä.

Lisätietoja saat Atlas VPN -arvostelustamme.

Atlas VPN:n ilmainen versio

Plussaa

  • 10 Gt ilmaista dataa
  • WireGuard-tunnelointiprotokolla
  • Kill switch -ominaisuus
  • Ei lokitietoja -politiikka

Miinukset

  • Ei Chrome-laajennusta
  • Vain kolme palvelimen sijaintia

4. ExpressVPN – hieman premium-luokkaa ja nopeampi Chrome-VPN

ExpressVPN - hieman premium-luokkaa oleva ja nopea VPN-palvelu Chromelle.
Kotipaikka:Brittiläiset Neitsytsaaret
Datakatto:Rajoittamaton
Poistaa Netflixin estot:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥Hanki ExpressVPN, nyt 49% POIS 1-vuotispaketista!🔥

Vieraile ExpressVPN:ssä

ExpressVPN tarjoaa vankan Chrome VPN-laajennuksen. Voit nauttia erinomaisista nopeuksista ja avata suosituimmat suoratoistosivustot poistumatta selaimestasi. ExpressVPN tarjoaa pitkän 30 päivän ilmaisen kokeilujakson ja 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit käyttää laajennusta ja sen ominaisuuksia ilmaiseksi.

ExpressVPN:n yksi suurimmista vahvuuksista sisäisen testauksemme aikana oli sen nopeus. Palveluntarjoaja tukee OpenVPN- ja IKEv2-protokollia, mutta se esittelee myös Lightwayn – uuden, nopean ja kevyen VPN-protokollan. Nopeiden yhteyksien ja 94 maassa sijaitsevien palvelimien ansiosta se ei merkittävästi hidasta selailukokemustasi.

ExpressVPN tarjoaa vankan Chrome VPN-laajennuksen

Kun selaat Chromea ExpressVPN-laajennuksen avulla, sinulla on yksityisyyden ja turvallisuuden osio, joka sisältää kolme lisäominaisuutta: sijainnin väärentäminen, WebRTC:n esto ja HTTPS Everywhere turvallisimpia yhteyksiä varten. Vaikka se on käytettävissä työpöytä- ja mobiilisovelluksissa, Chrome-laajennuksesta puuttuu kill switch – olennainen työkalu virustorjuntaohjelmistolle, joka katkaisee internetyhteyden tietovuodon estämiseksi.

ExpressVPN tarjoaa monipuolisen maailmanlaajuisen kattavuuden rajoitettujen sivustojen ja suoratoistokirjastojen eston poistamiseen. Voit nauttia Netflixistä, Hulusta, BBC iPlayeristä, Disney+:sta ja muista alustoista ja katsella suosikkielokuviasi ja -televisio-ohjelmiasi Chrome-laajennuksen avulla.

Valitettavasti ilmaisen kokeilujakson päätyttyä sinun on maksettava 6,67 dollaria kuukaudessa jatkaaksesi ExpressVPN:n käyttöä Chromessa. Vaikka sen ominaisuudet ovat loistavia, se on tämän listan kallein vaihtoehto, joka tukee vain 5 samanaikaista laitetta.

ExpressVPN tarjoaa monipuolista maailmanlaajuista kattavuutta rajoitettujen sivustojen eston poistamiseen.

Lue lisää ExpressVPN-arvostelustamme.

Plussaa

  • Erinomaiset nopeudet
  • Poistaa useimpien suoratoistosivustojen estot
  • P2P-tuki
  • Erikoistuneet palvelimet

Miinukset

  • Kallis ilmaisen kokeilujakson jälkeen
  • Chrome-laajennuksessa ei ole tappokytkintä
  • Rajoitetut lisäominaisuudet

5. CyberGhost – Chrome VPN massiivisella kattavuudella

CyberGhost - Chrome VPN, jolla on valtava kattavuus
Kotipaikka:Romania
Datakatto:Rajoittamaton
Poistaa Netflixin estot:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki CyberGhost VPN, nyt 83% POIS + 2 kuukautta ILMAISEKSI🔥

Vieraile CyberGhost VPN:ssä

CyberGhost on vankka Chrome VPN yksinkertaisella selainlaajennuksella. Ensisilmäyksellä lisäosassa on vain perusominaisuudet, eivätkä nopeudet ole yhtä nopeita kuin muissa vaihtoehdoissamme. Se korvaa sen kuitenkin massiivisella palvelinkannalla.

Palveluntarjoaja tarjoaa tämän luettelon suurimman maailmanlaajuisen kattavuuden – yli 9700 palvelinta 91 maassa. Se toimii standardiprotokollapaketin kanssa: OpenVPN, IKEv2 ja WireGuard, mutta testiemme mukaan ne ovat hitaampi vaihtoehto kuin huippukilpailijat.

Siitä huolimatta sen sijainnin kattavuus ei ole mikään ihme. Kunnollisella internet-yhteydellä CyberGhost on luotettava vaihtoehto, jolla on vakaat palvelimet selauskokemusta varten. Voit käyttää sen sijainnin monipuolisuutta ja erikoistuneita palvelimia Netflixin, Hulun, BBC iPlayerin, Disney+:n ja muiden suoratoistopalvelujen eston poistamiseen.

CyberGhost on luotettava VPN Chromelle

CyberGhost for Chrome on täysin ilmainen, mutta sillä on vain turvallinen selaus ja pääsy 8 palvelimelle 4 maassa. Tuki useille protokollille, kill switch ja mukauttaminen ovat saatavilla vain maksullisessa CyberGhost VPN -sovelluksessa. Voit silti testata kaikkia sen ominaisuuksia 45 päivän rahanpalautustakuun avulla.

Jos päätät siirtyä maksulliseen palveluun, olet onnekas – CyberGhost on halvempi kuin useimmat kilpailijat. Se tukee 2,19 dollaria kuukaudessa jopa 7 rinnakkaista yhteyttä kaikissa käyttöjärjestelmissä.

Lisätietoja saat CyberGhost VPN -arvostelustamme.

CyberGhost for Chrome on täysin ilmainen

Plussaa

  • Täysin ilmainen Chrome-laajennus
  • Suuri palvelinkanta
  • Erikoistuneet palvelimet
  • Edullinen hinnoittelu

Miinukset

  • Hitaat nopeudet
  • Laajennus sisältää vähemmän ominaisuuksia
  • WireGuard-yhteysongelmat
Ovatko ilmaiset VPN:t laillisia?

Näin testasimme nämä ilmaiset Chrome VPN:t

Todella parhaiden ilmaisten VPN:ien valitseminen Chromelle on tehtävä, joka vaatii hyvää tutkimusta. Tästä huolimatta olemme perustaneet päätöksemme alla lueteltuihin kriteereihin:

  • Datakattoja. Jos ilmainen VPN tarjoaa alle 10 Gt kuukausittaista dataa, sitä ei yksinkertaisesti kannata hankkia. Muutama Google-haku, ja kuukausittaiset resurssit loppuvat nopeasti, ja sinun on odotettava seuraavaa kuukautta, jotta voit käyttää sitä uudelleen. Siksi otimme mukaan vain VPN:t, joissa on vähintään 10 Gt dataa.
  • Turvaominaisuudet. Luotettavien ilmaisten VPN:ien pitäisi taata ainakin jonkinlainen tietoturva, tai muuten VPN:ää ei kannata käyttää. Tästä syystä kaikki tämän listan VPN:t käyttävät murtamatonta AES-256-salausta ja tarjoavat vuotamattomia tappokytkimiä.
Näin testasimme nämä ilmaiset VPN:t Chromelle
  • Yksityisyys. Luotettava Chrome VPN kertoo selvästi, miten se suhtautuu käyttäjien yksityisyyteen. Otimme mukaan vain VPN:t, joilla on selkeät ja riippumattomasti auditoidut ei-lokituskäytännöt, jotka lupaavat olla kirjaamatta tietojasi ja joilla on selkeä maine.
  • Nopeus. Vaikka ilmainen VPN Chromelle ei koskaan ole yhtä nopea kuin maksullinen VPN, sinun ei pitäisi tinkiä nopeudesta turvallisuuden vuoksi. Käytimme nopeustestityökalua asettamaan paremmuusjärjestykseen VPN:t, jotka sisältävät nopeita tunnelointiprotokollia, kuten WireGuard.

Ilmainen Chrome VPN-sovellusten vertailu

Näin testasimme nämä ilmaiset VPN:t Chromelle
NordVPNSurfsharkAtlas VPNExpressVPNCyberGhost
Merkki
Luokitus4.9★★★★★4.7★★★★★4.6★★★★★4.3★★★★☆4.2★★★★☆
Ilmainen versioKyllä, 7 päivääKyllä, 7 päivääKylläEiKyllä
DatakattoRajoittamatonRajoittamaton10GBRajoittamatonRajoittamaton
TappokytkinKylläKylläKylläKylläKyllä
Ei lokitietoja -politiikkaEi lokitietoja, PwC:n kahdesti riippumattomasti tarkastama.Ei lokitietoja, Cure 53:n riippumattomasti tarkastama.Ei lokitietojaEi lokitietoja, PwC:n riippumattomasti tarkastama.Ei lokitietoja, Deloitten suorittama riippumaton tarkastus.
SuoratoistopalvelutNetflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney+ ja paljon muuta.Netflix, Disney+, Amazon Prime Video ja paljon muuta.Netflix, BBC iPlayer, YouTubeNetflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney+.Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney+.
ArvosteluNordVPN arvosteluSurfshark arvosteluAtlas VPN arvosteluExpressVPN arvosteluCyberGhost arvostelu

Voittaja

Miten voin asentaa ilmaisen Chrome VPN:n?

Ilmaisen VPN:n perustaminen laitteeseesi tai Chrome-selaimeesi on helpompaa kuin voit kuvitellakaan. Tässä opit, miten voit asentaa ilmaisen VPN-sovelluksen ja lisätä ilmaisen VPN-selainlaajennuksen Chromeen. Katsotaanpa siis vaiheittaiset oppaamme harjoituksen ajaksi:

Ilmaiset VPN-sovellukset Chromelle Vertailu

Aseta ilmainen VPN-sovellus Chromelle

  1. Laitteestasi riippuen siirry valitsemasi VPN:n viralliselle verkkosivustolle tai etsi se Apple App/Google Play -kaupasta. Suosittelemme NordVPN:ää, jonka mukana tulee ilmainen 7 päivän kokeilujakso.
  2. Lataa sovellus ja noudata asennusohjeita.
  1. Jos olet ladannut ilmaisen VPN:n, sinun tarvitsee vain rekisteröityä. Jos valitsit premium-palvelun ilmaisen kokeiluversion, sinun on kirjauduttava ja lisättävä maksutietosi.
Miten voin määrittää ilmaisen VPN:n Chromelle?
  1. Napsauta sijaintia ja muodosta yhteys palvelimeen.
  1. Siinä kaikki! Nyt voit selata turvallisesti Chromella ilmaiseksi.

Kokeile NordVPN:ää riskittömästi

Lisää ilmainen VPN-laajennus Chrome-selaimeesi

  1. Siirry Google Chromen verkkokauppaan ja etsi luotettava ilmainen VPN-laajennus. Suosittelemme kokeilemaan Surfsharkin ilmaista 7 päivän kokeilujaksoa – sinun on lunastettava kokeilujakso lataamalla sovellus ja rekisteröitymällä mobiililaitteellasi. Sen jälkeen voit kirjautua sisään ja käyttää samaa kokeiluversiota työpöytälaitteillasi.
  2. Napsauta Surfshark VPN -laajennusta ja paina Lisää Chromeen.
Ilmaisen VPN-sovelluksen määrittäminen Chromelle
  1. Laajennus ilmestyy selaimesi oikeaan yläkulmaan palapelikuvakkeen alle. Klikkaa sitä ja kirjaudu sisään.
Lisää ilmainen VPN-laajennus Chrome-selaimeesi
  1. Valitse maa ja napsauta sitä muodostaaksesi yhteyden palvelimeen.
  1. Nyt olet valmis selaamaan turvallisesti Google Chromessa!

Miksi ilmaiset VPN:t voivat olla vaarallisia

Niin houkuttelevaa kuin ilmaisen VPN:n hankkiminen voikin olla, se on yhtä lailla vaarallista, jos valitset sen vastuuttomasti. Lue alta miksi:

Miksi ilmaiset VPN:t voivat olla vaarallisia
  • Myyntitiedot. Jotkin epäluotettavat ilmaiset VPN:t voivat kerätä tietojasi ja myydä niitä kolmansille osapuolille ansaitakseen tuloja. Ensiluokkaisella VPN:llä on yleensä selkeä ja tarkastettu tietosuojakäytäntö, jossa luvataan, ettei se pidä lokitietoja.
  • Haitalliset mainokset. Ilmainen VPN saattaa myydä kerätyt tiedot kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat käyttäjille turhauttavia kohdennettuja mainoksia. Ne eivät ole vain turhauttavia, vaan voivat olla myös vaarallisia, sillä joskus ne voivat toimia avoimena ovena viruksille. Maksullinen VPN tarjoaa sen sijaan mainosten esto-ominaisuuden, joka suojaa sinua haitallisilta mainoksilta.
  • Seurantalaitteet. Jotkin ilmaiset VPN:t voivat olla enemmän haitta kuin etu seurantalaitteiden takia. Se todennäköisesti asentaa sovellukseensa seurantalaitteen, joka kohdistuu hakuhistoriaasi, sijaintiisi ja muihin arkaluonteisiin tietoihin. Maksulliset VPN:t, kuten NordVPN, sisältävät tietoturvaominaisuuksia, jotka estävät seurantalaitteet yleisesti.
  • Vanhentunut ohjelmisto. Koska täysin ilmaiset VPN:t ovat ilmaisia, palveluntarjoaja ei saa voittoa. Siksi ohjelmisto on tai tulee vanhentuneeksi – suuri ovi hakkereille. Jatkuvasti päivittyvä maksullinen VPN ei siis suojaa sinua ainoastaan hakkereilta vaan myös palveluntarjoajan tai jopa hallituksen katseilta.

Turvallisempana vaihtoehtona suosittelemme, että valitset Chromelle freemium VPN:n. Nämä ovat premium-luokan VPN-pakettien ilmaisia suunnitelmia, joten tiedät, että ne ovat laillisia. Pidä kuitenkin mielessä, että ne ovat hyvin rajoitettuja palvelinten, ominaisuuksien, datan ja muun suhteen. Paras freemium-ratkaisu on Atlas VPN, sillä se tarjoaa luotettavan kill switchin, 5 Gt:n datakaton ja jopa P2P-tuen.

Ilmaiset ja maksulliset VPN:t Chromelle

Ilmaiset ja maksulliset Chrome VPN:t

Vaikka ilmaiset vaihtoehdot ovat aina houkuttelevia, maksulliset Chrome VPN:t ovat paljon parempi vaihtoehto, sillä ne eivät rajoita käyttökokemustasi. Seuraavassa kerrotaan, miksi parhaat VPN:t Chromelle ovat maksullisia:

  • Premium VPN:llä ei ole datakattoja. Toisin kuin ilmaiset VPN:t, luotettavat maksulliset VPN:t eivät rajoita VPN:n käyttöä, joten voit nauttia rajoittamattomasta suoratoistosta, torrentista tai satunnaisesta selaamisesta. On kuitenkin olemassa joitakin ilmaisia VPN:iä, jotka tarjoavat rajoittamatonta dataa.
  • Maksullisilla VPN:illä on suuret palvelinverkot. Ilmaiset VPN:t tarjoavat vain muutaman palvelimen, mutta maksullisilla VPN:illä on yleensä laaja palvelinkanta, jonka avulla voit muodostaa yhteyden periaatteessa mihin tahansa maailman kolkkaan.
Miksi ilmaiset VPN:t voivat olla vaarallisia
  • Premium VPN:t takaavat, että nopeus ei juurikaan vähene. Pieni palvelinvalikoima vaatii hitaita nopeuksia ylikuormituksen vuoksi. Maksulliset VPN:t varmistavat, että laitteesi nopeus ei juurikaan vähene.
  • Maksullisissa VPN:ssä on enemmän ominaisuuksia. VPN:stä riippuen saat lisäominaisuuksia, kuten tappokytkimen tietovuotojen estämiseksi, uhka- tai DNS-vuotosuojauksen tai muita vastaavia ominaisuuksia. Siksi turvallisuus on taattu.

Vältettävät ilmaiset Chrome VPN:t

Sen lisäksi, että emme suosittele ilmaista VPN:ää Chromelle tai millekään muulle laitteelle, meidän on mainittava myös ilmaiset VPN:t, joita kannattaa välttää:

  • iNinja VPN – aivan kuten ninjat voivat olla ovelia, tämä VPN voi onnistuneesti hiipiä yksityisyyteesi ja kerätä valtavia määriä tietoja, kuten toimintalokeja, sijaintia, yhteyden aikaleimoja ja paljon muuta.
Ilmaiset ja maksulliset VPN:t Chromelle
  • SuperVPN – tällä valehtelijalla on housut kintuissa. SuperVPN:n äskettäinen tietoturvaloukkaus on paljastanut, että sen oletettu ei-lokituskäytäntö oli itse asiassa “kyllä-lokituskäytäntö”. Tarkalleen ottaen tämä ilmainen VPN keräsi ja kerää edelleen käyttäjiensä tietoja ja peittää ne tietosuojakäytännöllä.
  • Hoxx VPN – ilmainen VPN, joka tekee tiivistä yhteistyötä hallituksen kanssa ja sijaitsee Five-Eyes-maassa. Siksi tietojasi ei vain kerätä ja myydä, vaan ne myös siirretään virallisille laitoksille. Tämä on mielestämme täysin päinvastaista VPN:lle, johon haluamme luottaa.

Päätelmä

Ilmaisen (tai tarkalleen ottaen freemium) VPN:n hankkiminen on paljon parempi päätös kuin se, ettei VPN:ää ole lainkaan. Se voi parantaa verkkoturvallisuuttasi salaamalla tietosi ja lataamalla sinulle joitakin lisäominaisuuksia. Lisäksi se voi myös varmistaa, että selailukokemuksesi on anonyymi, ja joissakin harvoissa tapauksissa se voi auttaa sinua pääsemään Netflixin suurimpiin kirjastoihin.

Ilmaiset VPN:t Chromelle, joita kannattaa välttää

Paras ilmainen VPN Chromelle on NordVPN. Se tarjoaa sinulle ilmaisen 7 päivän kokeilujakson ja 30 päivän rahat takaisin -takuun. Voit käyttää niitä nauttiaksesi rajattomasta datasta, yli 5500 palvelimesta 60 maassa, kiehtovista suoratoisto-ominaisuuksista, huippuluokan turvallisuudesta ja muusta.

Sinun on aina pidettävä mielessä, että ilmainen VPN ei ole koskaan parempi kuin maksullinen VPN. Paras VPN-laajennus Chromelle tarjoaa sinulle yksilöllisiä sovelluksia selaimellesi ja muille laitteille, runsaan valikoiman ominaisuuksia, murtumattoman turvallisuuden ja kaiken kaikkiaan tyydyttävän selauskokemuksen. Lisäksi tällaisten VPN:ien avulla sinun ei tarvitse huolehtia lainkaan datakattojen käytöstä.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille