Paras ilmainen Mac-virustorjuntaohjelma vuonna 2023

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Voivatko Macit saada viruksia?

Kyllä. macOS:ää pidetään yhtenä turvallisimmista käyttöjärjestelmistä, koska se hallitsee ohjelmistoja ja laitteistoja täysin. Ne eivät kuitenkaan ole uhkilta suojattuja. Siksi parhaan virustorjuntaohjelman hankkiminen Macille on ratkaisevan tärkeää.

Mikä on paras ilmainen virustorjunta Macille?

Paras ilmainen virustorjuntaohjelma Macille on TotalAV. Tämä johtuu siitä, että siinä on runsaasti ominaisuuksia, se tarjoaa erittäin intuitiivisen sovelluksen ja se on saanut erinomaiset pisteet riippumattomissa laboratoriotesteissä.

Onko Macille täysin ilmainen virustorjuntaohjelma?

Kyllä, TotalAV, Bitdefender ja Avira ovat kaikki täysin ilmaisia virustorjuntaohjelmia Macille. Kaikki nappasivat parhaat tulokset riippumattomissa laboratoriotesteissä ja tarjoavat sinulle perussuojausominaisuudet.

Virukset ja haittaohjelmat voivat hiipiä yllättäen mihin tahansa laitteeseesi, eikä macOS ole poikkeus. Vaikka sitä pidetään yhtenä turvallisimmista käyttöjärjestelmistä, se ei ole uhkakuvilta suojattu.

Siksi tarvitset virustorjuntaohjelman – on parempi olla varuillaan kuin katua ja suojata itsesi verkossa. Markkinoilla, jotka ovat täynnä virustorjuntaratkaisuja, on jo nyt vaikea valita oikeaa virustorjuntaa Macille, ja vielä vaikeampaa on valita ilmainen virustorjunta.

Testasimme paljon ilmaisia virustorjuntatuotteita, jotka ovat luotettavia ja auttavat sinua. Ensisuosituksemme on TotalAV, koska sen todella ilmainen versio sisältää kaikki olennaiset asiat ja sen haittaohjelmien havaitsemisaste on erinomainen.

Onko olemassa 100-prosenttisesti ilmaista Mac-virustorjuntaohjelmaa?

Paras täysin ilmainen antivirus

TotalAV on markkinoiden paras ilmainen virustorjuntaohjelma, koska se tarjoaa rajoittamattoman ilmaispaketin, erinomaisen haittaohjelmien suojausasteen ja reaaliaikaisen suojauksen uhkia vastaan selaamisen aikana.

 • Ilmainen versio
 • 100 % haittaohjelmien havaitsemisaste
 • Mainosten esto

TotalAV ei kuitenkaan ole ainoa vahva kilpailija – katsotaanpa parhaita valintojamme parhaista ilmaisista virustorjuntaohjelmistoista Macille.

Top 5 parasta ilmaista virustorjuntaa Macille:

Onko Applella ilmainen virustorjuntaohjelma?
 1. TotalAV – paras ilmainen virustorjunta Macille kaiken kaikkiaan
 2. Norton – Mac-virustorjuntaohjelma monipuoliseen suojaukseen
 3. Bitdefender – luotettava ilmainen virustorjuntaohjelma
 4. Surfshark AV – turvallinen virustorjunta Macille ilmaisella kokeilujaksolla
 5. NordVPN TP – ilmainen VPN, jossa on virustorjuntaominaisuudet

Kannattaako Macissa olla ilmainen virustorjuntaohjelma?

Yksinkertaisesti sanottuna on parempi käyttää Macissa ilmaista virustorjuntaohjelmaa kuin ei lainkaan. Ilmaiset virustorjuntaohjelmat tarjoavat vain perussuojauksen, mikä tarkoittaa, että sinua ei todennäköisesti suojata reaaliaikaisesti. Se siis vain poistaa järjestelmässä olevat haittaohjelmat, mutta ei estä uhkia pääsemästä laitteeseen.

Mikä on uusin ilmainen virustorjuntaohjelma?

Lisäksi maksullisissa virustorjuntaohjelmissa on monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten VPN tai salasanahallinta. Tämä tarkoittaa, että maksamalla saat monipuolisen kyberturvapaketin, joka suojaa sinua kaikelta digitaaliselta pahalta.

Parhaat ilmaiset virustorjuntaohjelmat Macille – yksityiskohtainen luettelomme:

Ilmaisia virustorjuntapalveluita on lukuisia, mutta vain muutamat niistä ovat listan arvoisia. Tässä ovat kaikki kärkiehdokkaat ja niiden yksityiskohtaiset kuvaukset, jotka auttavat sinua valitsemaan parhaan ilmaisen Mac-virustorjuntaohjelman:

1. TotalAV – paras todella ilmainen virustorjuntaohjelma Macille kaiken kaikkiaan

TotalAV - paras todella ilmainen virustorjuntaohjelma Macille kaiken kaikkiaan
Palomuuri:Maksettu
Reaaliaikainen suojaus:Maksettu
Ilmainen versio:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥Hanki TotalAV, nyt 84% POIS!🔥

Vieraile TotalAV:ssä

Kun etsit ilmaista virustorjuntaohjelmaa Macille, TotalAV on paras vaihtoehto. Saat nimittäin täysin ilmaisen version, joka tarjoaa kaikki tärkeimmät olennaiset ominaisuudet.

Riippumattomat laboratoriokokeet: Virustorjuntaohjelma saavutti huipputuloksen riippumattomissa laboratoriotesteissä, joissa se esti 100 % uhkista. Lisäksi se löysi nolla väärää positiivista virhettä, mikä on harvinainen näky.

Sisäiset testit: Virustorjuntaohjelman pika- ja järjestelmätarkistukset estivät 10 uhkaa 10:stä. Ja kun otetaan huomioon, että se oli hellävarainen järjestelmäresursseja kohtaan, tulokset ovat ilmiömäisiä.

Käyttöliittymä: TotalAV:n käyttöliittymä on loistava – siinä on helppo navigoida ja se on helppo ymmärtää myös aloittelijoille. Ja parasta on, että sinua ei jatkuvasti ärsytetä päivitysehdotuksilla.

Onko TotalAV free turvallinen?

Ominaisuudet: Ilmaisversiossa ei ole reaaliaikaista suojausta, mutta saat WebShieldin Safariin, Chromeen ja Firefoxiin. Se on ominaisuus, joka etsii uhkia reaaliaikaisesti ja estää haitalliset linkit.

Lisäksi TotalAV:n Smart Scan etsii uhkia entistä tarkemmin. Tämä sisältää käynnistysohjelmat, roskapostit ja päällekkäiset tiedostot. Ja jos haluat mainoksetonta käyttökokemusta, TotalAV Adblock on suureksi avuksi. Se poistaa ponnahdusikkunat, bannerit ja videomainokset sekä pitää sinut turvassa kolmansien osapuolten jäljittäjiltä. Kaiken kaikkiaan ylevä ilmainen suojauspaketti Macille.

Hinnoittelu: TotalAV:n hinnat alkavat 19,00 dollarista/vuosi, jos päätät, että haluat avata kaikki mahdolliset ominaisuudet. Voit kokeilla tuotetta 30 päivän rahat takaisin -takuun avulla.

Löydät kaikki tämän tuotteen ominaisuudet TotalAV-arvostelustamme.

Onko TotalAV Free parempi kuin Windows Defender?

Plussaa

 • Ilmainen versio
 • Erinomaiset riippumattomat laboratoriotestitulokset
 • Loistavat sisäiset testitulokset
 • WebShield-ominaisuus
 • Mainosten esto

Miinukset

 • Ei reaaliaikaista suojausta

2. Norton Antivirus – ilmainen Mac-virustentorjunta välttämättömään suojaukseen

Norton Antivirus - ilmainen virustorjunta Macille perussuojaukseen
Palomuuri:Maksettu
Reaaliaikainen suojaus:Maksettu
Ilmainen versio:Ilmainen kokeilu
Nykyinen sopimus:🔥Saat jopa 66% POIS Norton Antivirus🔥

Käy Norton Antivirus

Norton Antivirus -ohjelmalla ei ole täysin ilmaista suunnitelmaa, mutta sillä on ilmainen kokeiluversio pro-versiosta ja 60 päivän rahat takaisin -takuu, jota voit hyödyntää. Sen avulla voit turvata laitteesi markkinoiden johtavalla virustorjuntaohjelmistolla ilman kompromisseja.

Riippumattomat laboratoriokokeet: Norton on virustorjuntamarkkinoiden veteraani, joten ei ole yllätys, että se onnistui estämään 100 % uhista laboratoriotesteissä. Aivan kuin se ei olisi tarpeeksi, se havaitsi myös nolla väärää positiivista havaintoa.

Yrityksen sisäiset testit: Skannauksissamme havaittiin, että pikatarkistus kestää 8-9 sekuntia, mutta se ei löydä hyvin piilotettuja haittaohjelmia. Järjestelmätarkistus löysi kuitenkin kaikki haitalliset tiedostot.

Norton Antivirus -ohjelmalla ei ole täysin ilmaista suunnitelmaa.

Käyttöliittymä: Norton Antiviruksen käyttöönotto vie hieman aikaa, kun laite käynnistetään uudelleen ja kirjaudutaan useaan kertaan. Mutta kun se on tehty, kaikki on täydellistä.Ominaisuudet on järjestetty siististi ja ne on helppo löytää.

Ominaisuudet: Koska saat maksullisen version ilmaisen kokeiluversion, olet täynnä kehittyneitä turvatoimia. Reaaliaikaisen suojauksen lisäksi, joka suojaa sinua erilaisilta haitallisilta uhkilta, saat myös pimeän verkon monitorin. Se tarkistaa, onko jokin tietosi vaarantunut. Mukana olevan VPN-palvelun avulla pysyt anonyyminä verkossa. Lisäksi salasanahallinnan ansiosta sinun ei tarvitse muistaa muita salasanoja kuin yhden. Se on huippuluokan suojauspaketti, jossa on runsaasti ominaisuuksia.

Hinnoittelu: Jos Norton on mielestäsi ihanteellinen palvelu sinulle ja päätät päivittää, sen hinnat alkavat 19,99 dollarista vuodessa.

Löydät kaikki tämän tuotteen ominaisuudet Norton Antivirus -katsauksestamme.

Onko Norton parempi kuin ilmainen AVG?

Plussaa

 • 60 päivän rahat takaisin -takuu
 • Erinomaiset riippumattomat laboratoriotestitulokset
 • Loistavat sisäiset testitulokset
 • Lukuisat turvaominaisuudet
 • Reaaliaikainen suojaus

Miinukset

 • Ei rajoittamatonta ilmaisversiota

3. Bitdefender – luotettava ja täysin ilmainen virustorjuntaohjelmisto

Bitdefender - luotettava ja täysin ilmainen virustorjuntaohjelma
Palomuuri:Maksettu
Reaaliaikainen suojaus:Maksettu
Ilmainen versio:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥Hanki Bitdefender jopa 62% POIS!🔥

Vieraile Bitdefenderissä

Bitdefender on toinen ilmainen virustorjuntaohjelma Macille, joka tarjoaa vankan suojan erilaisia verkkouhkia vastaan.

Riippumattomat laboratoriokokeet: Bitdefender on yksi parhaista virustorjuntaohjelmista riippumattomien laboratoriotestien tuloksissa. Puhumattakaan siitä, että se ei myöskään raportoinut vääriä positiivisia tuloksia.

Sisäiset testit: Nopea skannaus löysi kaikki 10 uhkaa 20 sekunnissa. Järjestelmätarkistus löysi 9 haittaohjelmatiedostoa, mutta samalla se kesti vain muutaman sekunnin. Bitdefender oli myös hellävarainen järjestelmäresursseja kohtaan.

Onko Bitdefenderin ilmaisversio tarpeeksi hyvä?

Käyttöliittymä: Virustorjuntaohjelman lataaminen ja käyttöönotto on vaivatonta, mutta skannaus ei ole välitöntä: virustietokannan lataaminen kestää noin 5 minuuttia.

Ominaisuudet: Kaikki, mitä ilmaisella versiolla on tarjota Mac-käyttäjille, on virustarkastaja. Lisäominaisuuksia tai reaaliaikaista suojausta ei ole. Vaikka Bitdefender olisi voinut olla anteliaampi ominaisuuksien suhteen, ainakin se tarjoaa perussuojan kyberrikollisia vastaan.

Hinnoittelu: Jos olet edelleen kallistumassa Bitdefenderin puoleen, katso, salliiko budjettisi maksaa 23,99 dollaria/vuosi premium-versiosta. Se on paljon monipuolisempi ja sisältää reaaliaikaisen, verkkohyökkäys-, ransomware- ja wifisuojauksen. Puhumattakaan siitä, että saat myös Bitdefender VPN:n, salasanahallinnan, tiedostojen silppurin ja paljon muuta! Voit kokeilla sitä riskittömästi 30 päivän rahanpalautustakuulla.

Löydät kaikki tämän tuotteen ominaisuudet Bitdefender-arvostelustamme.

Onko Bitdefender Antivirus todella ilmainen?

Plussaa

 • Ilmainen versio
 • Erinomaiset riippumattomat laboratoriotestitulokset
 • Loistavat sisäiset testitulokset
 • Helppo asennus

Miinukset

 • Ilmaisessa Mac-versiossa on vain virusskanneri

4. Surfshark AV – turvallinen Mac-virustentorjuntaohjelma ilmaisella kokeilujaksolla

Surfshark AV - turvallinen virustorjunta Macille ilmaisella kokeilujaksolla
Palomuuri:Ei
Reaaliaikainen suojaus:Maksettu
Ilmainen versio:Ilmainen kokeilu
Nykyinen sopimus:🔥Saa Surfshark Antivirus – 76% POIS!🔥

Käy Surfshark Antivirus

Surfshark Antivirus tarjoaa ilmaisen 7 päivän kokeilujakson ja 30 päivän rahat takaisin -takuun, ja se on turvallinen premium-virustorjuntaohjelma, jota voit käyttää ilmaiseksi yli kuukauden ajan!

Riippumattomat laboratoriokokeet: Surfshark Antivirus on arvioitu positiivisesti riippumattomissa laboratoriotesteissä. Kuten useimmat tämän listan ohjelmistot, se sai 100 %:n pistemäärän haittaohjelmien havaitsemisessa.

Sisäiset testit: Surfshark löysi 8 kymmenestä haitallisesta uhasta. Tulosten saavuttaminen kesti vain 4 sekuntia. Resurssien osalta Surfshark on hyvin hellävarainen Macille, eivätkä skannaukset vaikuta näkyvästi laitteen kokonaissuorituskykyyn.

Tarvitsenko Mcafee, jos minulla on Surfshark?

Käyttöliittymä: Se ei vie paljon aikaa, ja ohjeet ovat selkeät. Käyttöliittymä ei myöskään tuota pettymystä. Tämä johtuu siitä, että tärkeimmät ominaisuudet on jaettu vasemmalle puolelle, joten eksyminen on käytännössä mahdotonta.

Ominaisuudet: Surfshark Antivirus tarjoaa reaaliaikaisen suojan ja uuden sukupolven VPN:n. Kun otetaan huomioon, että Surfsharkin VPN on yksi markkinoiden parhaista VPN:istä, sinulle taataan anonymiteetti ja turvallisuus verkossa. Lisäksi on aso Surfshark Search, joka on yksityinen hakukone, joka pitää sinut turvassa tietojesi keräämiseltä.

Surfshark tarjoaa lisätilausta vastaan myös Incogni. Tämä alusta ottaa yhteyttä tiedonvälittäjiin ja varmistaa, että he poistavat tietosi tietokannoistaan, jolloin saat täyden anonyymin digitaalisen elämäsi.

Hinnoittelu: Hinnoittelu: Voit käyttää rahanpalautustakuuta, kun kokeilujakso lähestyy loppuaan. Voit kuitenkin ostaa Surfshark Onen alkaen 41,88 dollaria/vuosi, jos haluat nauttia monipuolisesta kyberturvapaketista jatkossakin.

Löydät kaikki tämän tuotteen ominaisuudet Surfshark Antivirus -arvostelusta.

Onko Surfsharkissa haittaohjelmasuojaus?

Plussaa

 • 7 päivän ilmainen kokeilu
 • Erinomaiset riippumattomat laboratoriotestitulokset
 • Lukuisat turvaominaisuudet
 • Reaaliaikainen suojaus

Miinukset

 • Ei rajoittamatonta ilmaisversiota

5. NordVPN Threat Protection – paras VPN, jossa on ilmaiset Mac-virustorjuntaominaisuudet.

NordVPN Threat Protection - paras VPN, jossa on ilmaiset virustorjuntaominaisuudet Macilla
Palomuuri:Ei
Reaaliaikainen suojaus:Ei
Ilmainen versio:Ilmainen kokeilu
Nykyinen sopimus:🔥Hanki NordVPN Uhkasuojaus – 63% POIS + 3 kuukautta ILMAISEKSI! 🔥

Vieraile NordVPN:ssä

Uhkasuojaus on yksi NordVPN:n ominaisuuksista, jotka kuuluvat sovelluksen ilmaisiin ominaisuuksiin. Se pitää Macisi turvassa haittaohjelmilta, jäljittäjiltä ja haitallisilta mainoksilta. Voit käyttää sitä riskittömästi 30 päivän rahanpalautustakuun avulla.

Sisäiset testit: Tämä toiminto esti testiemme aikana 90 % pääsystä haittaohjelmilla saastuneille verkkosivustoille, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa laitteelle. Se esti myös haitallisten tiedostojen lataamisen – 8/10 kertaa perustarkistuksella ja 9/10 kertaa syvätarkistuksella. Ja lopuksi se esti helposti mainokset ja jäljittäjät, jotka muodostivat riskin Macin turvallisuudelle.

Onko NordVPN AntiVirus hyvä?

Käyttöliittymä: NordVPN-sovelluksen kanssa, käyttöliittymä on erittäin käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen. Sinun tarvitsee vain ottaa käyttöön Uhkasuojaustoiminto, ja se toimii äänettömästi taustalla suojaten laitteesi erilaisilta uhkilta.

Ominaisuudet: VPN-palvelut: Saat myös huippuluokan VPN-palveluja, jotka tarjoavat edistynyttä salausta, huippunopeita tunnelointiprotokollia ja mahdollisuuden avata minkä tahansa sisällön eston suosikkisuoratoistoalustallasi.

Hinnoittelu: Uhkasuojaus on ilmainen NordVPN-palveluissa. Vaikka voit nauttia ilmaisista palveluista jopa kuukauden ajan, suosittelemme tilauksen hankkimista, sillä se maksaa vain 3,29 dollaria kuukaudessa 6 laitteelle.

Lue lisää tästä tuotteesta NordVPN-arvostelustamme.

Onko ilmainen NordVPN turvallinen?

Plussaa

 • Tehokas mainosten esto
 • Automaattinen latausskanneri
 • Huippuluokan VPN mukana
 • Vankka suoja jäljittäjiltä

Miinukset

 • Ei reaaliaikaista virustorjuntaa
 • Ei kehittyneitä skannausvaihtoehtoja

6. Avira – ilmainen virustorjunta Macille monipuolisilla ominaisuuksilla

Avira - ilmainen virustorjunta Macille, jossa on useita ominaisuuksia
Palomuuri:Maksettu
Reaaliaikainen suojaus:Vapaa
Ilmainen versio:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥Saa 1 vuosi Aviraa 40% POIS!🔥

Vieraile Avira

Täysin ilmainen Mac-virustentorjuntaohjelma, jossa on mukava valikoima ominaisuuksia – juuri tästä Avirasta on kyse.

Riippumattomat laboratoriokokeet: AV-Comparativesin testien mukaan virustorjunta estää 99,6 % uhista, mutta AV-TESTin tulokset osoittavat 100 %:n tuloksen. Väärien positiivisten havaintojen osalta virustorjuntaohjelma ei löytänyt yhtäkään.

Sisäiset testit: Tutkijamme testasivat myös virustorjuntaa. Vaikka reaaliaikainen suojaus löysi 9 haittaohjelmatiedostoa heti niiden purkamisen jälkeen, sekä pika- että järjestelmätarkistukset löysivät kaikki 10 uhkaa. On kuitenkin syytä huomata, että järjestelmätarkistus käytti enemmän resursseja.

Onko Avira hyvä ilmainen virustorjuntaohjelma?

Käyttöliittymä: Aviran kanssa lataat sovelluksen ja olet valmis – sinun ei tarvitse rekisteröityä. Sovellus on myös hyvin organisoitu ja helppokäyttöinen, mikä on aina suuri etu, varsinkin jos olet aloittelija.

Ominaisuudet: Avira-ohjelman ilmaisversio on hyvin antelias ominaisuuksien suhteen. Saat jopa rajoitetun, mutta ilmaisen Avira Phantom VPN:n ja salasananhallintaohjelman, jolla voit hallita kirjautumistietojasi turvallisesti ja helposti. Näiden herkkujen lisäksi voit myös ajoittaa skannauksia, ottaa käyttöön reaaliaikaisen suojauksen tai etsiä roskapostia.

Hinnoittelu: Joten jos jonain päivänä päätät päivittää, hinnat alkavat 30,99 dollarista/vuosi. Ja jos haluat joskus testata premium-versiota, siinä on 2 kuukauden rahat takaisin -takuu.

Löydät kaikki tämän tuotteen ominaisuudet Avira-arvostelusta.

Onko Avira täysin ilmainen?

Plussaa

 • Ilmainen versio
 • Erinomaiset riippumattomat laboratoriotestitulokset
 • Loistavat sisäiset testitulokset
 • Helppo asennus

Miinukset

 • Voi kuormittaa järjestelmän resursseja
 • VPN on rajoitettu 500MB:iin kuukaudessa

Miten testasimme nämä ilmaiset Mac-virustorjuntaohjelmat?

Onko McAfee edelleen ilmainen?

Vaikka valitsisitkin ilmaisen virustorjuntaohjelman, sinun tulisi olla tietoinen siitä, mitä paketin mukana tulee, ja etsiä parhaat ominaisuudet. Seuraavassa on joitakin kriteerejä, joita käytimme valitessamme parasta ilmaista virustorjuntaohjelmaa Macille:

 • Haittaohjelmien havaitsemisasteet. Ilmainen tai ei, virustorjuntaohjelman pitäisi pystyä havaitsemaan 98 %, ellei jopa 100 % uhkista. Siksi tarkastelimme riippumattomien laboratorioiden, kuten AV-testin ja Virus Bulletinin, testituloksia.
 • Sisäiset testit. Tutkijamme ottivat asian omiin käsiinsä ja testasivat virustorjuntaohjelmat itse. Sisäisten testien avulla voimme tarkastella, miten nämä tietoturvaohjelmat käsittelevät uhkia todellisessa maailmassa.
 • Lisäominaisuudet. Ei ole yllättävää, että ilmaiset virustorjuntaohjelmat eivät ole yhtä monipuolisia kuin maksulliset. Mitä runsaampi, sitä parempi. Etsi virustorjuntaohjelmia, jotka sisältävät erilaisia skannausvaihtoehtoja ja lisäsuojausominaisuuksia, esimerkiksi reaaliaikaisen suojauksen.
 • Käyttäjäkokemus. Kukaan ei halua hankalaa käyttöönottoprosessia tai sovellusta, jossa on vaikea navigoida. Varmistimme, että valitsemamme virustorjuntaohjelmat eivät ole liian sekavia ja sopivat sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.
Tarvitsevatko Macit virustorjuntaa 2023?

Nämä eivät kuitenkaan ole ainoita huomioon otettuja tekijöitä. Varmistimme myös, että valitsimme palveluntarjoajat, jotka ovat luotettavia ja joilla on hyvä maine.

Ammattilaisen vinkki

TotalAV läpäisi testimme parhailla tuloksilla sen erinomaisen haittaohjelmien havaitsemisasteen, hyödyllisten ilmaisten ominaisuuksien ja intuitiivisten sovellusten ansiosta.

Hanki TotalAV

Miten asennan ilmaisen virustorjunnan Maciini?

Miksi Macissa ei ole viruksia?

Ilmaisen virustorjuntaohjelman asentaminen mihin tahansa laitteeseen on lastenleikkiä. Sinun tarvitsee vain:

 1. Siirry valitsemasi virustorjuntaohjelman viralliselle verkkosivustolle. Suosittelemme TotalAV, joka on nyt 84% OFF
 2. Etsi ja napsauta “Free Download” tai vastaavaa painiketta.
 1. Seuraa asennusohjeita ja se on siinä! Voit nyt suorittaa ensimmäisen tarkistuksen.

Vertaillaan ilmaisia Mac-virustorjuntatyökaluja

TotalAVNortonBitdefenderSurfsharkAVNordVPN TPAvira
Merkki
Luokitus4.6★★★★★4.7★★★★★4.9★★★★★4.4★★★★☆4.3★★★★☆4.2★★★★☆
Ilmainen versioKylläIlmainen kokeiluKylläIlmainen kokeiluIlmainen kokeiluKyllä
PalomuuriMaksettuSaatavana ilmaisella kokeilujaksollaMaksettuEiEiMaksettu
Reaaliaikainen suojausMaksettuSaatavana ilmaisella kokeilujaksollaMaksettuSaatavana ilmaisella kokeilujaksollaEiVapaa
OminaisuudetWhitelistAdblockWebShieldJärjestelmän virittäminenTietomurron skanneriKaksoiskappaleiden etsijäSuuret ja vanhat tiedostotLevyn käyttöSelaimen puhdistusohjelmaUninstallerTurvallinen VPNSalasananhallintaTurvallinen verkkoHiljainen tilaAutomaattiset päivityksetVirusskanneriMukautettu sijainnin skannausVPNSurfshark hakuSurfshark hälytysIncogniEsimerkkitekstiErinomainen mainosten estoHuippuluokan VPNAutomaattinen latausskanneriSuojaus jäljittäjiä vastaanSkannauksen ajoitusVPN 500 MB/kk rajoituksellaSalasananhallintaRoskien puhdistusaineKaranteenin hallinta
ArvosteluTotalAV-arviointiNortonin arvosteluBitdefender arvosteluSurfshark AV arvosteluNordVPN arvosteluAvira arvostelu

Voittaja

Paras Mac-virustorjuntaohjelmisto

Miksi ilmaiset virustorjuntaohjelmat voivat olla vaarallisia

Ilmaiset virustorjuntaohjelmat, jotka eivät tarjoa lisämaksullisia palveluja, saattavat olla vaarallisia, koska… ne ovat ilmaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että tarjoajat eivät saa rahaa ja joutuvat kaivamaan sitä jostain. Tässä on, mitä vaaroja tämä saattaa tuoda mukanaan:

 • Ne voivat myydä käyttäjätietoja. Mikä olisikaan parempi tapa tehdä rahaa kuin tehdä sinusta tuote ja myydä tietojasi?
 • Ei ohjelmistopäivityksiä. Tietokanta- ja ohjelmistopäivitykset vaativat rahaa, joten ilmaiset virustorjuntapalvelut eivät pysty maksamaan niistä. Kun otetaan huomioon, että uusia haittaohjelmatyyppejä kehitetään päivittäin, tuote ei pysty havaitsemaan nollapäivän uhkia.
 • Loistava tapa levittää haittaohjelmia. Ilmaiset tuotteet ovat aina houkuttelevia käyttäjille, joten ilmaiseksi virustorjuntatuotteeksi naamioituminen voi olla tehokas keino, jolla verkkorikolliset voivat tartuttaa laitteesi.
Parhaat ilmaiset virustorjuntaohjelmat Macille vuonna 2023

Jos ilmainen virustorjunta on kuitenkin ainoa vaihtoehto, valitse ilmainen Mac-virustorjuntaohjelma. Ilmaiset virustorjuntatoimittajat, jotka tarjoavat myös premium-suunnitelmia, ovat paljon luotettavampia ja turvallisempia. Tämä johtuu siitä, että ne tarjoavat ilmaisia palveluja tarkoituksenaan myydä sinulle premium-palveluja tulevaisuudessa. Tästä syystä et saa monia ominaisuuksia ilmaiseksi, mutta palvelut ovat silti luotettavia.

Ilmaisia Mac-virustorjuntaohjelmia emme suosittele

Paras ilmainen macOS-virustorjuntaohjelma

On olemassa joitakin virustorjuntaohjelmia, joiden käyttöä emme suosittele pelkästään tietoturvaongelmien vuoksi. Yksi niistä on Hola VPN. Se on saanut huonon maineen sen jälkeen, kun tutkijaryhmä havaitsi, että sitä käytetään haittaohjelmien ja roskapostin levittämiseen käyttäjän tietämättä.

Mitä tulee freemium-vaihtoehtoihin, välttäisimme sellaisia virustenpoistotyökaluja kuin Avast. Vuonna 2019 heidän selainlaajennuksensa poistettiin eri markkinapaikoilta, koska sen väitettiin keräävän epäilyttävän paljon käyttäjätietoja. Näitä olivat muun muassa sijainti, ikä, sukupuoli ja niin edelleen.

Päätelmä

Mikä on paras Mac-virustorjuntaohjelma?

Erilaisia uhkia ilmaantuu päivittäin, ja vaikka Mac-laitteita pidetään turvallisempana käyttöjärjestelmänä, se ei ole uhkilta suojattu. Tästä syystä virustorjuntaohjelman hankkiminen on välttämätöntä.

Vaikka maksulliset virustorjuntaohjelmat tarjoavat paljon vahvemman suojan niiden sisältämien lisäominaisuuksien ansiosta, on parempi käyttää ilmaista virustenpoisto-ohjelmistoa kuin ei mitään.

Vaikka useimmat ilmaiset virustorjuntaohjelmat eivät tarjoa paljon ominaisuuksia, ne kattavat perusasiat. Testasimme kymmeniä ohjelmia, ja parhaaksi ilmaiseksi virustorjuntaohjelmaksi Macille osoittautui TotalAV. Tämä johtuu siitä, että se tarjoaa kaikki olennaiset lisätietoturvan osat ja osoittaa ilmiömäisiä riippumattomien laboratorioiden ja yrityksen sisäisiä testituloksia.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille