Sijainnin vaihtaminen iPhonessa vuonna 2023

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡ Voitko väärentää sijaintisi iPhonessa?

Kyllä, voit väärentää sijaintisi iPhonessasi käyttämällä VPN:ää, jonka avulla voit muodostaa yhteyden toisessa maassa sijaitsevaan palvelimeen, jolloin iPhonellesi annetaan kyseisen alueen IP-osoite. Tämä saa sen näyttämään siltä, että olet kyseisessä maassa, jolloin voit ohittaa alueelliset rajoitukset ja väärentää iPhonen sijainnin.

⚡ Mistä tiedät, toimiiko VPN iPhonessasi?

Jos olet käyttänyt VPN:ää muodostaaksesi yhteyden toisessa maassa sijaitsevaan palvelimeen, mutta et silti pysty poistamaan haluamasi sisällön estoa, tarkista iPhonen IP-osoite. Voit tehdä tämän etsimällä Googlessa hakusanalla Mikä on IP-osoitteeni ja tarkistamalla, että se vastaa VPN:n IP-osoitetta.

⚡ Mikä on paras VPN iPhonelle?

NordVPN on meidän valintamme parhaaksi VPN:ksi iPhonelle, koska sillä on paras testaamamme iOS-sovellus. Sitä on todella helppo käyttää, ja siinä on paljon lisäominaisuuksia, kuten kill switch, jota ei ole monissa iOS:n VPN-sovelluksissa.

‚ö° Voinko muuttaa sijaintini manuaalisesti iPhonessa?

Voit muuttaa sijaintia iPhonen asetuksissa ja App Storen asetuksissa. Jos haluat kuitenkin käyttää sisältöä tai ladata sovelluksia kyseisestä sijainnista, sinun on luotava uusi Apple ID -tili. Onneksi IP-osoitteen vaihtaminen on huomattavan helppoa. Lataa luotettava VPN, muodosta yhteys haluamasi sijainnin palvelimeen ja ohita rajoitukset.

⚡ Kuinka vaihtaa iPhonen sijaintia ilman VPN:ää?

iPhonen sijainnin muuttaminen on melko helppoa ilman VPN:ää. Vaikka se ei saakaan virtaa VPN:n eduista, sijaintisi voidaan vaihtaa säätämällä laitteen asetuksia Рsyöttämällä uusi sijainti manuaalisesti tai antamalla iPhonen tunnistaa sijainnin automaattisesti.

‚ö° Onko iPhonen sijainnin muuttaminen laillista?

Kyllä, iPhonen sijainnin vaihtaminen on täysin laillista. Siis jos käytät VPN:ää. On kuitenkin tärkeää muistaa, että et voi tehdä ostoksia Applen App Storessa ilman kelvollista maksutapaa ja osoitetta kyseiseltä alueelta.

Saattaa olla monia syitä, miksi haluat vaihtaa Applen sijaintia. Yleisimmin tämä tehdään, jotta voit ohittaa Netflixin, HBO:n, Disney+:n jne. kaltaisten alustojen georajoitukset ja päästä käsiksi sisältöön kaikkialta maailmasta. Lisäksi vaihtamalla iPhonen sijainnin voit piilottaa todellisen sijaintisi hakkereilta tai uteliailta henkilöiltä ja suojella yksityisyyttäsi verkossa.

Vaikka Apple ei tee tätä helpoksi, hyvä uutinen on, että hyvämaineinen VPN riittää. Se antaa sinulle uuden IP-osoitteen valitusta sijainnista ja salaa tietosi, joten voit käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä turvallisesti.

Sijainnin vaihtaminen iPhonessa

Tässä oppaassa kerromme, miten voit vaihtaa sijaintisi iPhonessa VPN:n avulla ja mitä tehdä, jos se ei onnistu.

Kuinka vaihtaa sijaintia iPhonessa VPN:n avulla?

 • Valitse hyv√§maineinen VPN, jolla on iOS-sovellus. Suosittelemme NordVPN:√§√§ – S√Ą√ĄST√Ą 63 %.
 • Lataa ja asenna ohjelmisto ja suorita rekister√∂itymisprosessi.
 • Muodosta yhteys haluamassasi sijainnissa olevaan palvelimeen.
 • Nauti sis√§ll√∂n, sivustojen ja palveluiden k√§ytt√§misest√§ toisesta maailmankolkasta.

Miksi muuttaisit iPhonen sijaintia?

Vaikka iPhonessa on joitakin tietoturvaominaisuuksia, VPN on olennainen kyberturvallisuustyökalu kaikissa Applen laitteissa. Tässä ovat tärkeimmät edut, joita saat, kun vaihdat iPhonen sijaintia VPN:n avulla:

Miten voin vaihtaa VPN-sijaintini?
 • P√§√§set k√§ytt√§m√§√§n suosikkisuoratoistopalvelujesi eri versioita. Useimmat suoratoistoalustat, kuten Netflix, Amazon Prime Video ja Disney Plus, tarjoavat kussakin maassa erilaisia sis√§lt√∂luetteloita paikallisten lisenssilakien ja jakeluoikeuksien noudattamiseksi. Vaihtamalla iPhonen IP-osoitetta voit ohittaa n√§m√§ aluerajoitukset, jotta voit avata eri sis√§lt√∂kirjastoja.

Parhaat mainosblokkerit Twitchille vuonna 2023

 • P√§√§set k√§ytt√§m√§√§n suoratoistopalveluja, jotka eiv√§t ole saatavilla siell√§, miss√§ olet. Halusitpa sitten katsoa BBC iPlayeria Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelta tai HBO Maxia Yhdysvaltojen ulkopuolelta, sijaintisi muuttaminen avaa sinulle koko maailman suoratoistopalveluja, jotka eiv√§t muuten olisi k√§ytett√§viss√§si.
 • IP-osoitteen muuttaminen sovelluksissa. On paljon sovelluksia, jotka n√§kev√§t, miss√§ p√§in maailmaa olet, kuten Pokemon Gon kaltaiset sijaintiin perustuvat pelit sek√§ deittisovellukset ja sosiaalisen median sovellukset, kuten Tinder, Snapchat ja My Friends.
Voinko muuttaa puhelimen sijaintia VPN:n avulla?
 • Et√§ty√∂skentely. Voit olla turvallisesti yhteydess√§ ty√∂j√§rjestelm√§√§si ilman, ett√§ uhkaajat p√§√§sev√§t kurkistamaan.
 • Halvempien tarjousten saaminen. Voit usein saada halvempia lentoja ja hotelleja eri maissa. IP-osoitteen vaihtaminen antaa sinulle mahdollisuuden k√§ytt√§√§ eri tarjouksia muualta maailmasta, jolloin voit s√§√§st√§√§ rahaa.
 • Sijaintisi pit√§minen yksityisen√§. Jos olet huolissasi siit√§, ett√§ Googlen, Facebookin ja Instagramin kaltaiset sovellukset tiet√§v√§t, miss√§ olet, kannattaa k√§ytt√§√§ VPN:√§√§ todellisen sijaintisi salaamiseen.
 • Verkkoliikenne salataan. T√§m√§ tarkoittaa, ett√§ hakkerit, viranomaiset tai mainostajat eiv√§t p√§√§se siihen k√§siksi. T√§m√§ on erityisen t√§rke√§√§ iPhonessa, koska k√§yt√§t sit√§ todenn√§k√∂isemmin julkisen wlanin k√§ytt√§miseen, kun olet liikkeell√§. Loppujen lopuksi n√§m√§ yhteydet eiv√§t yleens√§ ole suojattuja, ja verkkorikollisten on helppo murtautua henkil√∂kohtaisiin tietoihin.

Ja aivan kuin tämä ei olisi vielä tarpeeksi hyvä, VPN estää myös internet-palveluntarjoajaasi (ISP) kuristamasta nopeuttasi.

Miten voin väärentää sijaintini iPhonessa?

Parhaat VPN:t sijainnin vaihtamiseen iPhonessa

Turvallisimmat salasanahallintajärjestelmät vuonna 2023

VPN:ien valikoima on laaja. Kaikki VPN:t eivät kuitenkaan toimi iPhonessa. Eikä pelkästään tämä, vaan myös ominaisuudet, nopeus ja jopa turvallisuus vaihtelevat suuresti eri palveluntarjoajien välillä.

Onneksi olemme testanneet lukuisia VPN-palveluja ja koonneet listan parhaista VPN-palveluista sijainnin vaihtamiseen iOS:llä. Jokainen niistä tarjoaa erinomaista turvallisuutta, nopeita nopeuksia ja paljon lisäominaisuuksia sekä helppokäyttöisen iPhone-sovelluksen. Ja mikä parasta, kaikilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla niitä ennen kuin sitoudut pitkäaikaiseen maksusuunnitelmaan.

Miten voin vaihtaa iPhonen sijainnin ilman VPN:ää ilmaiseksi?

Muista tarkistaa oppaamme parhaista VPN-palveluista iPhonelle.

Tai tutustu suosikki-VPN:iimme, joilla voit vaihtaa sijaintisi iPhonessa:

 1. NordVPN Рparas VPN sijainnin vaihtamiseen iPhonella 5500+ palvelimella ympäri maailmaa
 2. Surfshark Рedullinen VPN iOS-sovelluksella ja rajattomilla yhteyksillä
 3. Atlas VPN – monipuolinen VPN iPhonen sijainnin vaihtamiseen

Kuinka vaihtaa sijaintisi iPhonessa ilman jailbreakingia?

Voiko VPN muuttaa maan sijaintia?

Sijainnin vaihtaminen iPhonessa on todella helppoa. Sinun ei tarvitse edes ladata laitteeseesi jailbreaking-sovellusta. Seuraa vain vaiheittaisia ohjeitamme:

 1. Lataa ja asenna VPN-sovellus Applen App Storesta. Suosittelemme NordVPN:ää, koska sillä on erinomainen iOS-sovellus.
 2. Muodosta yhteys valitsemassasi sijainnissa olevaan palvelimeen.
 3. Tyhjennä iPhonen välimuisti ja evästeet. Ne voivat sisältää tunnistetietoja todellisesta sijainnistasi.
 4. Aloita haluamasi sisällön käyttäminen.

Tämä vaiheittainen opas toimii myös Android-älypuhelimilla, kuten Samsungin, Googlen tai OnePlussan puhelimilla.

Miten IP-osoite vaihdetaan iPhonessa?

Miten testata, toimiiko VPN?

Jos haluat varmistaa, että käyttämäsi VPN toimii, suosittelemme sen testaamista:

 1. Merkitse IP-osoitteesi muistiin ennen VPN-yhteyden muodostamista.
 2. Muodosta yhteys valittuun VPN-palvelimeen ja siirry IP-testisivustolle IP-osoitteen tarkistamiseksi.
 3. Jos VPN-yhteys on muodostettu onnistuneesti, uusi IP-osoite näkyy, mikä tarkoittaa, että VPN toimii.

Juuri noin! Nyt voit selata turvallisesti valitsemastasi sijainnista.

Miten voin huijata puhelimeni sijaintia?

Voiko iPhonen GPS-sijaintia muuttaa?

iPhonen GPS-sijainnin muuttamiseen on tarjolla monia oppaita ja sovelluksia. Testasimme niitä kaikkia Рja emme ole vielä löytäneet vaihtoehtoa, joka toimisi luotettavasti maailman suosituimpien sovellusten kanssa.

T√§m√§ johtuu siit√§, ett√§ Apple tunnetaan suljetusta ekosysteemist√§√§n, jossa on paljon rajoituksia. Android-laitteissa ja Windows-tietokoneissa toimivat menetelm√§t eiv√§t aina toimi iPhonessa. T√§m√§ ei tietenk√§√§n est√§ sovellusten valmistajia luomasta kymmeni√§ “vaihda iPhonen GPS-sijainti” -sovelluksia App Storeen.

Lupaukset ovat tietenkin tyhjiä. Osa sovelluksista toimii pelkkänä kikkailuna, jonka tarkoituksena on luoda väärennettyjä kuvakaappauksia sinusta Havaijilla, kun taas toiset ovat ilkeämielisempiä Рne pyytävät sinua maksamaan rahaa palvelusta, jota ne eivät oikeasti voi tarjota. Tässä tapauksessa suosittelemme käyttämään luotettavaa VPN-palvelua, kuten NordVPN:ää.

Miten voin muuttaa matkapuhelimeni sijaintia?

On olemassa joitakin tapoja, jotka voivat toimia, mutta ne edellyttävät myös iPhonen jailbreakkausta, jotta voit käyttää sovelluksia, kuten iOS-verkkovierailuopasta. Jailbreakaus on kuitenkin riskialtis prosessi, ja silloinkin ei ole 100 %:n takeita siitä, että se todella toimii niin kuin aiot. Koimme yhteyden katkeamisia ja jatkuvaa vaaraa jäädä kiinni ja saada tilimme pysyvästi kielletyksi.

Vaikka iPhonen GPS-sijainnin muuttaminen on teoriassa mahdollista, varaudu lukuisiin väärennettyihin sovelluksiin tai vaikeisiin prosesseihin, joiden toimivuutta ei voida täysin taata.

Miten voin väärentää sijaintini iOS 15:ssä?

Onko iPhonen sijainnin muuttaminen laillista?

On täysin laillista muuttaa iPhonen sijaintia. Siis jos käytät VPN:ää. On kuitenkin tärkeää muistaa, että et voi tehdä ostoksia Applen App Storessa ilman kelvollista maksutapaa ja osoitetta kyseiseltä alueelta.

Etkö voi vaihtaa sijaintia iPhonessasi VPN:n avulla?

Jos olet ladannut VPN:n Applen App Storesta, etkä silti pysty muuttamaan sijaintisi, voi olla, että VPN ei toimi tai olet yhdistänyt palvelimeen väärällä alueella.

Vaihda iPhonen sijaintia ilmaisella VPN:llä

Jos olet sulkenut nämä asiat pois, sinulla saattaa olla jokin seuraavista ongelmista:

 • Sinulla on vanhempi iPhone, iPad tai iPod, joka ei ole en√§√§ yhteensopiva VPN:n kanssa.
 • Todellinen IP-osoitteesi saattaa vuotaa.
 • iPhonen ev√§steet saattavat n√§ytt√§√§ todellisen sijaintisi.
 • VPN ei voi ohittaa haluamasi sivuston tai palvelun alueellisia rajoituksia.
 • iPhonen GPS-sijainti ei vastaa VPN:n IP-osoitetta.

Voit ratkaista nämä ongelmat kokeilemalla seuraavia vaihtoehtoja:

Etkö voi vaihtaa iPhonen sijaintia VPN:n avulla?
 • Varmista, ett√§ VPN:ss√§si on IP-vuotosuojausasetukset k√§yt√∂ss√§.
 • K√§yt√§ eri selainta.
 • Tyhjenn√§ v√§limuisti ja ev√§steet.
 • Muodosta yhteys toiseen palvelimeen.
 • Ota yhteytt√§ VPN:n asiakaspalvelutiimiin.

Jos kaikki tämä ei auta, saattaa olla aika päivittää VPN:ääsi. Suosituksia löydät aiemmin tässä oppaassa olevasta luettelosta parhaista iPhoneen sopivista VPN-palveluista.

Onko iPhonen sijainnin muuttaminen laillista?

Vaihda iPhonen sijaintia NordVPN:n avulla

NordVPN antaa sinulle uuden IP-osoitteen valitsemastasi sijainnista Рpääset käyttämään alueella sijaitsevia sivustoja ja palveluita ja salaat tietosi turvallisesti.

 • Vakaa yhteys
 • Nopeat nopeudet
 • Suuri palvelinkanta

Vaihda iPhonen sijaintia ilmaisella VPN:llä

Vaikka jotkut ilmaiset iPhone VPN:t voivat auttaa sinua vaihtamaan IP-osoitteesi, emme suosittele sitä. Ilmaisilla VPN-palveluilla ei yleensä ole iOS-sovelluksia. Ja vaikka löytäisitkin sellaisen, joka toimii iPhonellasi, se on hitaampi ja siinä on paljon vähemmän toimintoja kuin maksullisessa palvelussa.

Voiko GPS-sijaintia muuttaa iPhonessa?

Vielä huolestuttavampaa on se, että ilmaiset VPN:t eivät ole yhtä turvallisia, sillä ne tekevät usein rahaa myymällä asiakastietoja kolmansille osapuolille. Lisäksi niissä on usein datakatto, joka rajoittaa VPN:n käyttömäärää.

Jos haluat kokeilla ilmaista VPN:ää iPhonellesi, Atlas VPN:llä ja ProtonVPN:llä on molemmilla sovellukset saatavilla Applen App Storessa. Voit helposti vaihtaa sijaintisi iPhonessa 11, 12,13 ja kaikissa muissa aiemmissa tai myöhemmissä malleissa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ilmaisilla VPN-palveluilla on yleensä hyvin vähän palvelinpaikkoja, joista valita. Tämä rajoittaa vaihtoehtojasi, kun yrität käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä.

Miten tarkistaa, toimiiko VPN?

Voit ratkaista tämän valitsemalla freemium-palveluntarjoajat, kuten NordVPN tai Surfshark, jotka molemmat tarjoavat ilmaisen kokeilujakson ja 30 päivän rahat takaisin -takuun:

 • NordVPN:ll√§ on ilmainen 7 p√§iv√§n kokeilujakso ja 30 p√§iv√§n rahat takaisin -takuu. Jos haluat hy√∂dynt√§√§ t√§m√§n tarjouksen, lataa NordVPN-sovellus, luo tili ja aloita ilmainen kokeilujakso.
 • Surfsharkilla on my√∂s 7 p√§iv√§n ilmainen kokeiluversio ja 30 p√§iv√§n rahat takaisin -takuu. Nauttiaksesi tarjouksesta sinun tarvitsee vain ladata Surfshark-sovellus ja luoda uusi tili.

Päätelmä

Kuinka vaihtaa iPhonen sijaintia ilman jailbreakingia?

Vaikka IP-osoitteen vaihtaminen iPhonessa voi vaikuttaa vaikealta, se on itse asiassa todella helppoa. Ja se onnistuu ilman, että sinun täytyy murtaa laitteesi jailbreakata tai ladata GPS-huijaussovellus, joka voi olla epäluotettava ja jopa vaarallinen.

Sinun tarvitsee vain ladata vahva VPN-sovellus Applen App Storesta ja muodostaa sillä yhteys valitsemasi sijainnin palvelimeen. Tämän jälkeen saat IP-osoitteen kyseisestä maasta, jolloin voit ohittaa suoratoistopalvelujen, työjärjestelmien ja sovellusten alueelliset rajoitukset.

Parhaat VPN-palvelut iPhonen sijainnin vaihtamiseen

Aivan kuin tämä ei olisi vielä tarpeeksi hyvä, VPN parantaa myös verkkoturvallisuuttasi salaamalla tietosi, jotta ne ovat turvassa verkkohakkereita ja muita kolmansia osapuolia vastaan. Se auttaa sinua myös välttämään Internet-palveluntarjoajien kuristamisen ja pitää sinut turvassa, jos muodostat yhteyden julkiseen wlaniin iPhonea käyttäessäsi.

Onko tämä opas vastannut kaikkiin kysymyksiisi iPhonen sijainnin vaihtamisesta? Kerro meille alla olevassa kommenttiosiossa, jos tarvitset lisäohjeita, niin joku asiantuntijoistamme voi auttaa sinua.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille