Lumivyöry: Mitä se on, miten se toimii ja mitä voit tehdä sen kanssa

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Onko Avalanche hyvä kryptovaluutta?

Vuoteen 2021 mennessä yhtiön alusta oli kehittynyt merkittävästi, ja keskimääräiset päivittäiset transaktiot kasvoivat 470 prosenttia. Avalanchen natiivi kryptovaluutta-token AVAX on menestynyt paljon paremmin, sillä se on kasvanut lähes 3300 prosenttia. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja Avalanchesta, mukaan lukien sen toiminnasta ja siitä, onko se viisas sijoituspäätös.

⚡️ Kuinka paljon Avalanche-kryptovaluutta on arvokas?

AVAX-tokenin keskihinta nousi yli 156 dollariin vuoden 2023 loppuun mennessä ja yli 219 dollariin vuoden 2024 loppuun mennessä. Hintaennusteen mukaan hyvä sijoitus?
Avalanche on hyvä sijoitus, koska sillä on paljon potentiaalia. Alusta on vielä uusi ja sillä on paljon tilaa kasvaa. Lisäksi AVAX-token on osoittanut johdonmukaista kasvua vuonna 2020 tapahtuneen lanseerauksensa jälkeen. Jos etsit kryptovaluuttaa, jolla on pitkän aikavälin potentiaalia, Avalanche on hyvä vaihtoehto.

⚡️ Onko Avalanche rakennettu Ethereumille?

Ava Labsin Avalanche (AVAX) on Tier 1 -älykkäiden sopimusten alusta, jolla on toimistot Singaporessa. Se on Ethereum-pohjainen oma proof-of-stake-lohkoketju. Kehittäjät voivat käyttää alustaa luomaan ja ottamaan käyttöön hajautettuja sovelluksia (dApp).

⚡️ Onko AVAX hyvä sijoitus vuonna 2023?

AVAX-token on alustan mukaan hyvä pitkän aikavälin sijoitus. Wallet Investor ennustaa, että AVAXin hintaennuste vuodelle 2023 on optimistinen, ja odottaa kolikon nousevan 115 693 dollariin.

Lumivyöry avax

Avalanche-lohkoketjualusta on tehokas, turvallinen ja erittäin skaalautuva lohkoketju, joka lupaa nopeat vasteajat.

Näiden yhtäläisyyksien ja niiden mahdollisten syiden tutkiminen auttaa meitä ymmärtämään paremmin, mikä saa ihmiset toimimaan.

Miten voin ostaa Avalanchea? (Lumivyöry avax)
Onko Avalanche-lohkoketju turvallinen?

Useat suuret yritykset ovat viime vuosina nousseet kilpajuoksuun maailman nopeimman ja täysin toimivan lohkoketjun kehittämisestä.

Avalanche, avoimen lähdekoodin alusta uusille rahoitusalustoille ja hajautetuille sovelluksille, on noussut yhdeksi johtavaksi tekijäksi näiden joukossa.

Katsotaanpa tarkemmin, mikä erottaa sen yhä kilpaillummilla markkinoilla.

Mitä AVAX-krypto tekee?
Onko AVAX hyvä kryptovaluutta?

Mikä tarkalleen ottaen on lumivyöry krypto (AVAX)?

AvaLabsin tiimiä johtaa maailmanlaajuinen joukko yrittäjiä, teknologia-asiantuntijoita ja sijoittajia, joilla on vuosikymmenten kokemus huipputeknologian kehittämisestä. AvaLabs perustettiin yhtä päämäärää silmällä pitäen: tehdä kenelle tahansa helpommaksi kuin koskaan luoda omia ominaisuuksiltaan monipuolisia lohkoketjuja ja hajautettuja sovelluksia (dApp).

Sen on tarkoitus ratkaista joitakin aiempia lohkoketjuteknologioita vaivanneista ongelmista, kuten alhaiset transaktionopeudet, keskittyminen ja skaalautuvuus. Se sisältää Avalanchen ainutlaatuisen konsensusmenetelmän, joka lupaa nopean suorituskyvyn, suuren läpimenon ja 51 prosentin hyökkäyskestävyyden.

Onko AVAX parempi kuin Ethereum?
Millainen kolikko on Lumivyöry avax

Syyskuussa 2020 Avalanche aloitti ydinverkkonsa kerättyään 42 miljoonaa dollaria kuponkimyynnillä, joka myytiin loppuun alle viidessä tunnissa.

Polychain Capital ja Three Arrows Capital järjestivät kesäkuussa 2021 Avalanche-kryptolle 230 miljoonan dollarin rahoituskierroksen, joka saatiin päätökseen yksityisellä token-myynnillä. Huhtikuussa 2023 Avalanche ilmoitti 350 miljoonan dollarin investointikierroksesta, jolloin yhtiön arvo nousi 5,2 miljardiin dollariin.

DeFi Llaman mukaan kokonaisarvoltaan (TVL) kolmanneksi suurin lohkoketju vuodesta 2020 lähtien Ethereumin ja Binance-ketjun jälkeen.

Onko Lumivyöry avax rakennettu Ethereumin varaan?
Onko AVAX Ethereumissa?

Mikä on Avalanchen tehtävä?

Perustasoltaan Avalanche perustuu kolmeen toisiinsa kytkettyyn lohkoketjuun: Exchange Chain (X-Chain), Contract Chain (C-Chain) ja Platform Chain (P-Chain).

X-Chainia käytetään uusien digitaalisten varojen luomiseen, C-Chain on Avalanchen Ethereum Virtual Machine (EVM) -toteutus, ja P-Chainia käytetään validoijien järjestämiseen ja aliverkkojen muodostamiseen.

Lohkoketjuja kaksi ja kolme (P-ketju ja C-ketju) suojelee “Snowman”-konsensus, joka auttaa tarjoamaan korkean läpimenon turvallisia älykkäitä sopimuksia. X-Chain on suojattu DAG:lle suunnitellulla “Avalanche”-konsensuksella. Turvallinen ja skaalautuva protokolla, joka voi suorittaa transaktiot sekunneissa lopullisesti.

Onko AVAX sopiva sijoituskohde?
Kuinka paljon AVAXin arvo on?

Ava Labsin mukaan Avalanche voi parantaa joustavuutta, nopeutta ja turvallisuutta säilyttäen samalla yhteensopivuuden jakamalla arkkitehtuurinsa kolmeen erilliseen lohkoketjuun. Tämän joustavuuden ansiosta kehittäjät pystyvät nyt luomaan alustalla laajemman valikoiman sovelluksia.

Verkko perustuu AVAX:iin, joka on Avalanche-ekosysteemin ainutlaatuinen palvelumerkintä, ja sitä käytetään verkkomaksujen ja hintojen maksamiseen sekä “tilipohjan” luomiseen Avalanche-alaverkkojen välillä.

Mikä sen kanssa on tekeillä?

Ava Labsin mukaan järjestelmä pystyy käsittelemään noin 4500 transaktiota sekunnissa, kun taas Bitcoinissa se pystyy käsittelemään noin 7 transaktiota sekunnissa ja Ethereumissa 14 transaktiota sekunnissa. Se voi myös suorittaa transaktion alle 3 sekunnissa. Tämä tekee todennäköisemmäksi, että se soveltuisi laajamittaisiin hajautettuihin sovelluksiin, mikä voi olla haaste Ethereumille sen nykyisen skaalautuvuuden vuoksi.

Mitä hyvää AVAXissa on?
Voinko kaivaa AVAXin?

Skaalautuvuuden lisäksi Avalanche on rakennettu myös ratkaisemaan lohkoketjupohjaisten järjestelmien nykyisin jatkuva ongelma: yhteentoimivuus. Tämä saavutetaan sallimalla eri aliverkoissa sekä aliverkkojen välillä olevien lohkoketjujen kommunikoida keskenään, jolloin ne voivat täydentää ja helpottaa ketjujen välistä arvonsiirtoa.

Se on myös melko kattava, kunhan sinulla on vähintään 2 000 AVAXia. Monet PoS-lohkoketjut sallivat vain rajoitetun määrän validoijia osallistua konsensuksen muodostamiseen, mutta Avalanche sallii sen kaikille, joilla on vähintään 2 000 AVAXia.

Lumivyöry avax
Onko AVAX arvopaperi?

Avalancen suurin kilpailija toukokuussa 2023 on edelleen Ethereum, lohkoketjualusta, joka hallitsee hajautetun rahoitusteknologian alaa. Vaikka Avalance-krypto käyttää erillistä konsensusmekanismia verkon turvaamiseksi ja mahdollistaa arvonsiirrot ketjujen välillä ilman siltoja, se tukee myös älykkäitä sopimuksia muiden alustojen päällä.

Käyttäjiä ei rangaista huonosta solmusta tai järjestelmän toimintahäiriöstä, jos tarjous on tehty.

Mitkä ovat Avalanchen mahdolliset sovellukset?

Avalancen avulla yksityishenkilöt ja organisaatiot voivat helposti luoda omia tarkoitukseensa suunniteltuja lohkoketjuja, olipa kyse sitten yksityisistä (luvallisista) tai julkisista (luvattomista) käyttötapauksista.

Miten voin myydä AVAXin?
Onko AVAX Coinbasen C-ketjussa?

Se on ainoa laatuaan, ja se yhdistää erilaisia tarkoitukseen suunniteltuja lohkoketjuja innovatiiviseen Proof-of-Stake-konsensusmekanismiin tarjotakseen uskomattoman hajautetun ja tehokkaan kehitysympäristön.

Kehittäjät voivat helposti siirtää Ethereum-dAppinsa Avalancheen ja käyttää erilaisia hajautettuja sovelluksia (dApp) alustalla, koska ne ovat yhteensopivia Ethereumin työkalupakin kanssa. Nämä ohjelmat voivat toimia Avalanchen luomassa lohkoketjussa tai riippumattomassa lohkoketjussa, mikä antaa kehittäjille huomattavan paljon valtaa siihen, miten ne on suojattu ja miten ne toimivat.

Teknologian ja asiantuntemuksen kehittyminen on mahdollistanut Avalanchen nopean kukoistuksen, ja nyt alustaan perustuvia sovelluksia on lukuisia, mukaan lukien yksityiset arvopaperit ( Securitize ), ennustemarkkinat ( Prosper ) ja stabelcoinit ( Bilira on turkkilainen valuutta). Stablecoin liira ).

Onko kryptovaluutta avax hyvä projekti?
Mitä AVAXille tapahtui?

Mistä ja miten AVAXia ostetaan

Avalanche-token (AVAX) voidaan ostaa ja vaihtaa useissa pörsseissä, kuten Binance, OKEx, Bitfinex, Huobi Global, CoinEx, Paribu, WazirX, OKCoin ja Hotbit.

ihmiskunta muuttuu vakavasti.

Alusta etsii menetelmiä, joilla se voi palvella kasvavaa käyttäjämäärää säilyttäen samalla nopeuden ja saavutettavuuden, jotka ovat tyypillisiä Avalanchen nopean kasvun myötä. Aliverkot voivat olla yksi vastaus.

Mikä on  Lumivyöry avax Reddit?
Mistä voin ostaa AVAX-kolikoita?

Aliverkot mahdollistavat sen, että Avalanchessa kehitetyt erityishankkeet voivat liittyä ydinverkkoon erillisillä yhteyksillä viemättä tilaa verkosta. Aliverkot voivat auttaa Ethereumia välttämään ruuhkautumista ja transaktioviiveitä verkon kasvaessa ohjaamalla liikennettä uudelleen tällä tavoin (ongelmat, jotka ovat vaivanneet Ethereumia aiemmin).

Maaliskuussa 2023 Avalanche esitteli 290 miljoonan dollarin suunnitelman, jonka tarkoituksena on auttaa kehittäjiä integroimaan aliverkkoja Avalanchen tukemiin projekteihinsa. Avalanche Multiverse -aloite kannustaa kehittäjiä luomaan täysin konfiguroitavia verkkoja tiettyjä sovelluksia varten Avalanche-lohkoketjussa. Teoriassa aliverkot voivat mahdollistaa kokonaisten kryptovaluuttojen, kuten Bitcoinin tai Etheriumin, olemassaolon samassa verkossa käyttäjien henkilökohtaisten valuuttojen kanssa.

Onko Avalanche crypto sivuketju parempi kuin Ethereum?
Mikä on Phantom-kryptovaluutta?

Perinteiset rahoituslaitokset voivat hyödyntää Avalanchen aliverkkoja täyttääkseen KYC-standardit (Know Your Customer) ottamalla ne käyttöön.

Aliverkkoja on käytetty useissa laajamittaisissa projekteissa, kuten DeFi Kingdomsissa, Ethereum Harmony -sivuketjuun perustuvassa lohkoketjupelissä.

Onko Avalanchella mahdollista ansaita passiivisia tuloja?

Avalanche tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan peliin pelaajana. Transaktioiden vakauden ja pätevyyden takaamiseksi sinun on annettava kryptovaluuttasi vakuudeksi lohkoketjulle, jotta se voi suojella verkkoa ja vahvistaa transaktiot. Saat korvauksen uusilla tietolohkoilla, kun panostat AVAX-tokeneilla.

Mistä voin ostaa kryptovaluutta avax
Miten voin saada AVAXin välittömästi?

Kryptoalusta on helppo tapa lyödä vetoa. Seuraavassa on kaksi vaihtoehtoa Avalanchen panostamiseen:

  • Occoin
  • Celsius

Voit myös lyödä Avalanche-vedon itse kryptolompakon avulla, mutta siihen vaaditaan vähimmäissaldo. Ollaksesi delegaatti ja siirtääksesi kryptovaluuttasi validoijalle, sinulla on oltava vähintään 25 AVAXia. Tarvitset vähintään 2 000 AVAXia toimiaksesi validoijana, joka validoi transaktioita.

Ainutlaatuiset riskit

Vaikka Avalanchella ei ole merkittäviä puutteita, se on silti suhteellisen uusi hanke erittäin kilpaillussa ympäristössä. Monet maailman tunnetuimmista älykkäiden sopimusten lohkoketjuista aloittivat toimintansa jo vuosia ennen Avalanchea, minkä ansiosta ne ovat saaneet enemmän vauhtia. Ja kuten Avalanche teki koko nousukautensa ajan, aina on uusia aloitteita, jotka yrittävät ohittaa markkinajohtajat.

Lumivyöry avax
Voinko ostaa kryptovaluutta avax luotettavalla lompakolla?

Erimielisyyttä on myös siitä, onko Avalanche-verkko todella hajautettu.

Hanketta hallinnoi Ava Labs, jolla on merkittävää valtaa. Rehellisesti sanottuna useimmilla organisaatioilla, jotka tukevat suuria lohkoketjualoitteita, on paljon vaikutusvaltaa niiden hallinnossa.

Kannattaako Avalancheen sijoittaa?

Arkkitehtuurinsa ja kasvavan ekosysteeminsä ansiosta Avalanchella on potentiaalia pitkän aikavälin kasvuun. Rahoituspalveluyritys Valkyrie Investments ilmoitti toukokuussa 2023, että se sijoittaa Avalaunchiin yksinomaan Avalancheen liittyviin omaisuuseriin. Samaan aikaan se kohtaa kovaa kilpailua, ja muiden kryptovaluuttasijoitusten tavoin sen arvo on epävakaa.

Avalanchen ansioksi on todettava, että yhtiön monet lohkoketjuverkot ja konsensusmekanismi näyttävät toimivan hyvin. Transaktiokustannukset ovat alhaiset, ja transaktioiden läpimenoajat näyttävät olevan Avalanchen mukaan nopeampia kuin mikään muu lohkoketju.

Vaikka yrityksen kasvu on ollut huomattavaa, se ei ole ongelmatonta. Vuonna 2021, vain kahden toimintavuoden jälkeen, Avalanche-alustan lukittu kokonaisarvo (TVL) oli 11 miljardia dollaria, mikä oli 227 prosenttia enemmän kuin vuoden alussa. Huhtikuussa 2023 se oli TVL:n kokonaismäärässä neljäntenä.

Onko Avalanche sivuketju, kryptovaluutta avax
Mikä on Avalanche Crypton tarkoitus?

Nykytilanteen perusteella on vaikea sanoa, mitkä lohkoketjujen älysopimukset menestyvät parhaiten. Sijoittajat, jotka eivät ole sitoutuneet yhteen hankkeeseen, saattavat haluta hajauttaa sijoituksiaan.

Muista, että Avalanchen hinta voi vaihdella ja todennäköisesti myös tulee vaihtelemaan huomattavasti. Tämän vaaran vuoksi on parasta sijoittaa vain pieni osa koko salkustasi bitcoineihin. Varmista myös, että olet sitoutunut pitämään sitä vähintään viisi vuotta, jotta sillä on aikaa kehittyä.

  • Avalanche on myös esitellyt uuden alustakohtaisen lompakon nimeltä Core, jota hyödynnetään aliverkkojen lisäksi.
  • Ava Labsin johtaja Wayne Wu on ilmaissut kiinnostuksensa yrittää sisällyttää kaikki tärkeimmät lohkoketjut, kuten Bitcoin ja Etherium, mikä on haastava tavoite.
  • Yksi Avalanchen eduista on sen helppokäyttöisyys. Voit esimerkiksi ostaa AVAX-tavaramerkkejä Binancesta vain muutamalla napsautuksella.
  • Lisäksi on monia eri tapoja ansaita korkoa sijoituksellesi.
Mikä on Lumivyöry avax tarkoitus?
Onko Avalanche hyvä kryptovaluutta?

Kuten aiemmin mainitsimme, voit saada maksun yksinkertaisesti pitämällä AVAXia lompakossasi.

Voit myös panostaa AVAXisi, mikä tarkoittaa, että lainaat sitä muiden verkoston jäsenten käyttöön. Vastineeksi saat AVAX-korkoa.

  • Jos haluat ottaa aktiivisemman roolin, voit ryhtyä valtuutetuksi tai validoijaksi. Valtuutettuna autat verkon suojaamisessa ja tapahtumien käsittelyssä. Validoijana ansaitset transaktiopalkkioita jokaisesta validoimastasi transaktiosta.
  • Kaikissa investoinneissa on tietysti riskinsä. AVAXin arvo voi laskea tai siitä voi tulla jopa arvoton. Siksi on tärkeää tehdä oma tutkimuksesi ja sijoittaa vain sen verran, mitä olet valmis menettämään.

Mutta jos etsit mahdollisesti korkean tuoton ja riskin sijoitusta, Avalanche voi olla harkitsemisen arvoinen.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille