Mikä on Polygon matic?

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Onko Polygon-kryptovaluutta hyvä sijoitus?

Polygon voi olla toteuttamiskelpoinen sijoitus vuonna 2023, riippuen taloudellisista tavoitteistasi. Lyhyen aikavälin kauppiaat ottavat todennäköisemmin riskejä ja näkevät hyötyjä. Polygon on kryptovaluutta-varallisuus, joka voi tarjota pitkäaikaisille sijoittajille mahdollisuuden suuriin voittoihin sen vakauden ansiosta.

⚡️ Onko Polygon nopeampi kuin Ethereum?

Salana on suunniteltu yrityksille, jotka etsivät transaktiojärjestelmää, joka voi skaalautua ja mahdollistaa paljon nopeammat transaktiot Ethereumia ja Polygonia edullisemmin. Siitä huolimatta Ethereum-lohkoketju on edelleen avoimin ja läpinäkyvin hajautettu sovellusalusta.

⚡️ Miten Polygon tienaa rahaa?

Polygon käyttää Proof-of-Stake-konsensusmenetelmää uuden MATICin perustamiseen ja verkon puolustamiseen. Tähän käytetään Proof-of-Stake-protokollaa – mikä tarkoittaa, että voit tehdä rahaa pinoamalla olemassa olevan MATICin. Validoijat suorittavat vaativan tehtävän, joka on uusien transaktioiden validointi ja niiden kirjaaminen lohkoketjuun.

⚡️ Onko Polygon Ethereumin tappaja?

Polygon on kilpaileva, Ethereumia tappava alusta, joka pyrkii parantamaan Ethereumin toimintaa laajentamalla sen ominaisuuksia ja tekemällä siitä helpommin lähestyttävän. Toisin kuin muut Ethereumin tappajat, Polygon yrittää saada runnellun ja kalliin Ethereumin toimimaan paremmin. Se on skaalautumisratkaisu, jonka tarkoituksena on tarjota paljon enemmän transaktioita sekunnissa kuin Ethereumin 12-15 transaktiota sekunnissa.

Maticpolygon

Mikä on Polygon matic ja miten se toimii? MATIC selittää.

Polygon-protokollien tavoitteena on ratkaista Ethereumin skaalautuvuusongelmat suorittamalla transaktiot erillisessä, Ethereum-yhteensopivassa lohkoketjussa. Tämä ratkaisu ratkaisee verkko-ongelmat. Polygon palauttaa kaikki transaktiot Ethereumin päälohkoketjun jälkikäsittelyyn. Tämä menetelmä vähentää verkon rasitusta. Polygon matic voi parantaa transaktioiden nopeutta ja pienentää pennin maksuja lähettämällä ne takaisin kolmion kautta.

Onko Polygon matic -kryptovaluutta hyvä sijoitus?
Mikä on Polygon kryptoalalla?

Yksinkertaisemmin sanottuna Polygon on minimaalinen kehys uusille ja olemassa oleville Ethereum-lohkoketjuprojekteille, joita voidaan kehittää ilman skaalautumisongelmia.

Polygons Matic -alustan avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa minkä tahansa hajautetun sovelluksen (DApp) kanssa ilman huolta verkon ruuhkautumisesta. Tässä artikkelissa kerrotaan kaikki, mitä Polygon Matic -verkosta on tiedettävä, miten se toimii ja miten tämä huipputeknologia tekee Ethereumista käyttäjäystävällisemmän.

Kuinka paljon Maticpolygon-kolikko on arvokas?
Miksi Polygon on hyvä kryptovaluutta?

Kuka on Polygonin luoja?

Polygonin kehitystiimin taitavuus on johtanut siihen, että siitä on tullut tähän mennessä menestynein Ethereumin skaalautuvuusprojekti. Polygonin kasvu on pysäyttämätöntä, sillä heillä on runsaasti kokemusta. Matic-verkon keksijöiden ansioksi voidaan lukea nykyisten kryptotarpeiden ennakointi. Seuraavassa tarkastellaan, ketkä ovat yhden alan nopeimmin kasvavan projektin takana.

Voiko Polygon Matic saavuttaa 10 dollaria?
Nouseeko Maticpolygon vuonna 2023?

Polygonin kolme tekijää ovat:

Polygonin toinen perustaja Jaunty Kanani on nyt yrityksen toimitusjohtaja. Yhdessä Sandeep Nailwalin (toinen perustaja ja operatiivinen johtaja) ja Anurag Arjunin (toinen perustaja ja tuotepäällikkö) kanssa he loivat Polygonin idean. Vuonna 2017, sen jälkeen kun se oli jonkin aikaa nimeltään Matic Network, se nimettiin uudelleen Polygoniksi. Kanani, joka on valmistunut Intian teknillisestä instituutista (IIT) Delhistä, on työskennellyt ohjelmistoinsinöörinä McKinsey & Companyssa ja Google Intiassa. Hän työskenteli myös useissa startup-yrityksissä ennen siirtymistään kryptovaluutta-alalle.

Mumbaissa asuvat ystävät ja sukulaiset avustivat alkurahoituksessa. Polygon matic puolestaan on edelleen houkutellut sijoittajia kaikkialta maailmasta, vaikka se on perustettu Intiassa. Vuonna 2019 Polygon keräsi kahdella starttirahoituskierroksella yli 450 000 dollaria. Yritys on saanut noin 450 miljoonaa dollaria ulkoisia sijoituksia.

Voiko Polygon Matic saavuttaa 10 dollaria?
Nouseeko Maticpolygon vuonna 2023?

Polygonin sijoittajaluettelo on kasvanut viime aikoina, ja siihen on lisätty muun muassa Chris Fry ja John Norwood Smith. Veljesten David ja Gregory Fischmanin perustama King Digital Entertainment on Polygonin uusimpia tukijoita.

Ovatko MATIC ja Polygon sama asia?

Mitä eroa on Polygonilla ja Maticilla? Aiemmin nimellä Matic tunnettu hanke nimettiin uudelleen nimellä Polygon helmikuussa 2021. Plasma-sivuketjut olivat yksi Matic-verkoston tarjoamista ensisijaisista palveluista.

Pohjimmiltaan Plasma on tapa yhdistää Ethereumin ja Bitcoinin lohkoketjuteknologiat. Se mahdollistaa “toisen kerroksen” lohkoketjujen luomisen, jotka ovat paljon skaalautuvampia kuin tällä hetkellä pääketjun päällä käytettävät lohkoketjut. Sitä kehitettiin aktiivisesti vuoden 2017 kolmannella neljänneksellä, ja sen tavoitteena on lisätä suorituskykyä ja samalla alentaa transaktiomaksuja mahdollistamalla molempien ketjujen varojen yhteentoimivuus.

Maticpolygon (MATIC).
Kuka omistaa Matic Networkin?

Polygon päätti pitää kryptovaluuttansa MATIC-piirturimerkin sen jälkeen, kun se oli laajentanut hankettaan, mikä johti Polygonin uudelleennimeämiseen Maticiksi. Vaikka tämä nimimuutos saattaa aiheuttaa sekaannusta, kyseessä on edelleen sama alkuperäinen projekti – vain uudella nimellä. Itse asiassa paitsi verkoston nimi on nyt Polygon, myös useiden muiden siihen liittyvien projektien nimi; Polygonin kolikko on kuitenkin edelleen merkitty nimellä MATIC.

Mikä on Polygonin kaava?

Ethereumin lohkoketju pystyy käsittelemään vain rajallisen määrän transaktioita sekunnissa. Peruskerroksen transaktionopeus on 14 transaktiota sekunnissa. Ethereumissa jokaisesta operaatiosta peritään kaasumaksu, jota kutsutaan transaktiokustannukseksi.

Kuka on Polygon Maticin takana?
Kuka on Sandeep Nailwal?

Verkon ruuhkautumisen aikana kaasukustannukset nousevat, ja Ethereumin kaasumaksut saattavat nousta nopeasti 50-80 dollariin. Tämä on merkittävä ongelma. Vaatimus maksaa kerrallaan yli 50 dollaria per transaktio tekee Ethereumista saavuttamattoman suurimmalle osalle käyttäjistä.

Käyttäjiä estetään osallistumasta älykkäisiin sopimuksiin lohkoketjussa, kun verkon ruuhkautuminen hidastaa Ethereumin lohkoketjuprosessia.

Suoritetuista toimista riippuen Defi-sovellukset ja -protokollat, NFT-kaupat tai -ostot sekä Ethereum-tokenien vaihdot, ostot tai siirrot voivat kaikki aiheuttaa satojen dollarien maksuja.

Kuka on Polygonin toimitusjohtaja?
Onko Matic Polygon-verkko?

Mikä on Polygonin hinnoittelu ja miten se tekee siitä edullisemman? Polygonin käyttämät skaalausmenetelmät käsittelevät transaktioita sivuketjuissa, jotta kaasukulut pysyvät alhaisina. Polygonin sekunnissa käsittelemien transaktioiden määrä on suurempi kuin Ethereumin, koska se käsittelee niitä sivuketjuissa.

Jos vertaat Polygonin transaktiomaksuja Ethereumin maksuihin, huomaat, että ne ovat huomattavasti alhaisemmat. Itse asiassa Ethereumissa henkilö maksaa keskimäärin noin 15 dollaria transaktiota kohden, kun taas Polygon-verkon käyttäjät maksavat vain murto-osan tästä summasta. Koska käytössä on kuitenkin useita protokollia nollapaljastuksen (zk-SNARKS) yksityisyysprotokollan lisäksi, Polygon tarjoaa melko paljon arvoa edulliseen hintaansa nähden.

Tarvitsetko Maticin Polygonin käyttöön?
Rekisteröidäänkö Matic Coinbaseen?

Kryptografiassa zk-todistus on kryptografinen menettely, jolla todennetaan, pitääkö toinen osapuoli (todentaja) tiettyä väittämää totena vai ei. Se ei vaadi todentajaa paljastamaan muuta tietoa kuin sen, että väite pitää paikkansa.

Suosituimmat vaihtoehdot Polygonin yhdistämiseksi projektiin ovat Plasman sivuketjut, PoS-lohkoketjusillat, zk rollupit ja optimistiset rollupit. Matic aloitti Plasma-sivuketjuista, koska ne ovat pienempiä ja turvallisempia kuin ketjussa tapahtuvat transaktiot.

Plasmaketju on vähän kuin sivuketju, sillä se on erillinen lohkoketju, joka toimii ensisijaisen lohkoketjun rinnalla. Ethereumin ollessa “emolohkoketju” tai “päälohkoketju”, plasmaketjuja käytetään yhdistämään ja vuorovaikutukseen päälohkoketjun kanssa turvallisesti, jotta varoja voidaan siirtää niiden välillä.

Kuka omistaa Matic-kolikon?
Uusi nimi, Polygon, kuvastaa paremmin projektin tavoitteita ja tehtävää.

Polygonilla on lohkoketjusilta erityisesti kehittäjille. PoS-sillan avulla sovellusten tekijät voivat luoda DA-sovelluksia yhdellä alustalla uhraamatta mitään muiden alustojen tarjoamista ominaisuuksista.

Käsittelemällä transaktiopaketteja PoS-lohkoketjussaan Ethereum välttää kaiken tiedon käsittelyn itse. Polygon tekee Ethereumista helpomman ja nopeamman paketoimalla transaktiot pois ensisijaisesta ketjusta.

Kamppailen yhä sen kanssa, missä vaiheessa olen kokonaisaikataulua, mutta tavoitteeni on päästä sinne. Seuraavassa on pidempi selitys siitä, miten se toimii ja miksi sinun pitäisi välittää, jos et tiedä, mitä tapahtuu: Zk-yhteenvedot käsittelevät ketjun ulkopuolisia tapahtumapaketteja ja luovat pätevyystodistuksia, jotka varmistavat tietojen totuudenmukaisuuden ilman, että koko prosessia tarvitsee käydä läpi.

Kuka on Maticin takana?
Mikä on Polygon kryptovaluutalle?

Pääketjua voidaan lyhentää sisällyttämällä aineistoon sarja ainutkertaisia kelpoisuustodistuksia. Tämä tekniikka, jossa virtaan upotetaan sarja yhden ainoan kelpoisuustodistuksia, minimoi pääketjun koon. Käytännössä tämä menetelmä vähentää tietojen tarkistamiseen tarvittavaa aikaa ja kaasukustannuksia.

Huijaustodistukset ovat ainutlaatuinen todistusjärjestelmä, jota käytetään optimistisissa kasautumispaketeissa. Jos petollinen transaktio tunnistetaan, petossuojamekanismi käyttää lohkoketjun tietoja laillisen transaktion tunnistamiseen ja korjaamiseen.

Miten löydät Polygon-kryptovaluutan?
Mikä on Polygon-kryptovaluutan pistelukusymboli?

Pinoaminen on tarpeen niille, jotka päivittävät tapahtumatietoja järjestelmään. Tämän seurauksena, jos joku lähettää vilpillisen transaktion Ethereumin päälohkoketjuun optimistisia konvoluutioita käyttäen, hänen kurssiaan rangaistaan.

Täydellistä ratkaisua kaikkeen ei ole olemassa. Jokaisessa skaalautumisteknologiassa on turvallisuuskysymyksiä, suvereniteettiongelmia, transaktiokustannuksia ja erilaisia nopeuksia. Kehittäjien pitäisi pystyä valitsemaan sovellukselleen paras skaalautumisratkaisu useista eri vaihtoehdoista. Polygon tarjoaa kattavimman valikoiman ratkaisuja.

Miksi Ethereum-yhteisö tarvitsee Polygonia?

Polygon ja Ethereum eivät ole kilpailijoita. Oli miten oli, ne liittyvät toisiinsa. Polygonin tavoitteena on luoda verkostonsa avulla perusta Ethereumin laajalle käyttöönotolle. Tämän seurauksena Polygon on enemmän riippuvainen Ethereumista kuin Ethereum Polygonista. Tämä on odotettavissa, koska Polygon perustuu lohkoketjuun.

Mitä ETH tarkoittaa Polygonissa?
Onko Polygon hyvä kryptovaluutta?

Suurin haittapuoli on se, että siirtymällä Polygoniin nopeuden vuoksi Ethereumin saama arvo voi laskea. Kun Ethereumin arvo laskee, se vaikuttaa suoraan siihen, kuinka moni haluaa käyttää sitä. Pohjimmiltaan Polygonilla on positiivinen vaikutus Ethereumin käyttäjien määrän kasvuun. Useammat käyttäjät olisivat halukkaita käyttämään Ethereumia sen edellä esitettyjen etujen vuoksi. Vaikka Ethereum saattaa varastaa lukitun kokonaissumman (TVL), sen arvo nousee, kun yhä useammat henkilöt tallettavat vapaasti rahansa Ethereumin lohkoketjuun.

1. Ethereum- ja Permacoin-alustojen vertailu

Onko Polygon parempi kuin Ethereum?
Kuinka käydä kauppaa Polygonilla?

Layer 2 -skaalausratkaisut saattavat aluksi vaikuttaa monimutkaisilta. Yksinkertaisesti määriteltynä lohkoketjujen perusarkkitehtuuria kutsutaan kerrokseksi 1. Kerros 2 puolestaan toimii peruslohkoketjun yläpuolella olevana päällekkäisverkkona.

Ulkoiset layer 2 -ratkaisut ovat extranet-protokollia, jotka tekevät yhteistyötä lohkoketjun ytimen kanssa suorituskyvyn ja tehokkuuden parantamiseksi. Polygonin kaltaiset Layer 2 -teknologiat mahdollistavat myös sen, että olemassa olevat Ethereum-pohjaiset teknologiat muuttuvat nopeammiksi ja edullisemmiksi.

Mitä etuja on käyttää Polygonia Ethereumin Tier 1:n sijaan?

Onko mahdollista louhia Polygon-kryptoa?
Onko Polygon-verkossa Coinbase?

Luomalla huutokauppajärjestelmän Ethereumin luojat ottivat käyttöön huutokauppaan perustuvan mallin, joka kannustaa käyttäjiä tekemään tarjouksen siitä, että heidän tapahtumansa sisällytetään seuraavaan lohkoon. Tämän seurauksena verkon lisääntyvä ruuhkautuminen johtaa suunnitellusti yhä kalliimpiin hintoihin.

Polygonilla on suuria tavoitteita tulevaisuutta varten, eivätkä ne pyöri pelkästään nopeuden tai transaktiokustannusten ympärillä. Protokollan tavoitteena on yhdistää kaikki Ethereum Virtual Machine (EVM) -yhteensopivat lohkoketjut toisiinsa, jolloin kehittäjät voivat hyödyntää muiden lohkoketjualustojen etuja ilman suurempia vaikeuksia.

Eikö Ethereum 2.0 poista Polygonien tarpeen?

Ethereum 2.0 on merkittävä parannus Ethereumin lohkoketjuun, mutta se ratkaisee vain osan skaalautuvuusongelmasta. Koska Eth2:n kaltaisia verkkotekniikoita hyödynnetään yhä useammissa hajautetuissa sovelluksissa ja alustoissa, kysyntä voi alkaa kasvaa skaalautuvuusrajoitteiden vuoksi.

Kuinka paljon Polygon on arvokas?
Kuinka paljon Polygon on arvokas tänään?

Tämä aiheuttaa pohjimmiltaan verkkoliikenteen lisääntymistä. Kaasun hinta alkaa nousta kysynnän kasvaessa, ja verkko palaa samaan ruuhkatilaan, jossa se oli aiemmin. Tässä vaiheessa Polygon tulee apuun lisäämällä Ethereumin lohkoketjuun ylimääräisen skaalautuvuuskerroksen.

Syyskuussa 2019 julkaistavan Layer 2:n myötä, jonka tarkoituksena on mahdollistaa Ethereumin parempi skaalautuminen ja turvallisuus, Etherin kykyjen pitäisi parantua merkittävästi. Layer 2:n, kuten Polygon-verkon, myötä Etherin ominaisuudet paranevat entisestään. Layer 2:n avulla kaikki Ethereumin päivitykset voidaan tehdä entistä nopeammin. Tämän seurauksena Polygonin arvo todennäköisesti nousee.

Mikä tekee Polygonista niin erityisen?

Tuleeko Polygon nousemaan?
Nouseeko Polygon?

Polygonin tiimi on aina aktiivinen ja työskentelee uusien ominaisuuksien parissa sekä ylläpitää kannustavaa yhteisöä. Yksi Polygonin ainutlaatuisimmista piirteistä on se, että se käyttää panostusta verkon turvallisuuden takaamiseksi. Panostamalla MATIC-tavaramerkkisi voit auttaa turvaamaan verkon ja ansaita siitä palkintoja.

Onko Polygon hyvä sijoitus?

Polygon on hyvä sijoituskohde, koska siinä on paljon potentiaalia. Se on myös hanke, jolla on erittäin aktiivinen ja kannustava yhteisö. Protokollan takana oleva tiimi työskentelee myös jatkuvasti uusien ominaisuuksien ja parannusten parissa.

Onko Polygonilla tulevaisuutta?
Mikä on seuraava kryptovaluutta, joka räjähtää?

Miten sijoittaa Polygon-kryptovaluuttaan?

Paras tapa sijoittaa Polygoniin on ostaa MATIC-token. Voit tehdä tämän käyttämällä useita eri pörssejä, kuten Binancea tai Krakenia. Voit myös käyttää erilaisia lompakoita, kuten MetaMaskia tai Trust Walletia.

Kun olet ostanut MATIC-merkit, voit panostaa ne verkon turvaamiseen ja ansaita palkintoja.

Mikä on Polygon-lompakko?

Polygon-lompakko on ohjelmisto, jonka avulla voit tallentaa, lähettää ja vastaanottaa MATIC-tavarakkeita. Voit käyttää useita eri lompakoita, kuten MetaMaskia tai Trust Walletia.

Tuleeko Polygon takaisin?
Voiko Polygon Matic saavuttaa 10 dollaria?

Miten saat Polygon-lompakko-osoitteen?

Voit saada Polygon-lompakon osoitteen käyttämällä useita eri lompakoita, kuten MetaMask tai Trust Wallet. Kun olet luonut lompakon, saat yksilöllisen osoitteen, jota voit käyttää MATIC-tokenien lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Onko nyt hyvä aika sijoittaa Polygoniin (MATIC)?

Nyt on hyvä aika sijoittaa Polygoniin, koska hankkeessa on paljon potentiaalia. Protokollan takana oleva tiimi työskentelee myös jatkuvasti uusien ominaisuuksien ja parannusten parissa. Lisäksi panostamalla MATIC-tokeneita voit ansaita palkkioita. Lopuksi, Layer kakkosen julkaisun myötä MATICin arvon odotetaan nousevan.

Onko Polygon hyvä sijoitus vuonna 2022?
Onko Polygon hyvä kolikko ostaa?

Syyskuussa 2019 julkaistavan protokollan kakkoskerros tarjoaa Ethereumille entistäkin paremman skaalautumisen ja turvallisuuden. Tämä päivitys tekee Ethereumista entistä nopeamman ja suorituskykyisemmän, mikä todennäköisesti nostaa MATICin arvoa. Näin ollen nyt on hyvä aika sijoittaa Polygoniin.

Sijoittaminen Polygoniin on fiksu päätös kaikille, jotka haluavat tehdä pitkän aikavälin sijoituksen.

Kryptomarkkinat ovat arvaamattomat – hyvä uutinen joillekin, mutta huono uutinen, jos olet lyhytaikainen sijoittaja. Jos harkitset sijoittamista Polygoniin pitkällä aikavälillä, kannattaa myös punnita plussat ja miinukset. Mitä muita Layer 2 -skaalausratkaisuja on esimerkiksi tarjolla? Solana (SOL) ja Cosmos (ATOM) ovat kaksi vaihtoehtoa.

Sijoittaminen Polygoniin
Kuinka korkealle luulet polygonimerkin nousevan?

Ulkoisten tekijöiden lisäksi myös sisäiset seikat voivat vaikuttaa hankkeeseen. Esimerkiksi johtoryhmän sisäiset erimielisyydet tai itse hankkeeseen liittyvät ongelmat. Joulukuussa 2021 paljastui, että hakkerit olivat varastaneet yli 800 000 MATICia Polygonilta – yritykseltä, joka maksoi 3,46 miljardia dollaria bugipalkkioita white hat -hakkereille (tietoturva-aukkoja raportoiville).

Kuinka korkealle luulet polygonimerkin nousevan?

Polygon nousi otsikoihin, kun se ilmoitti olevansa osa vuoden 2023 Disney Acceleratoria. Hankkeessa keskitytään kehittämään uudenlaista teknologiaa tarinankerronnan parantamiseksi, mukaan lukien lisätty todellisuus, ei-sormitettavat poletit (NFT) ja tekoäly. Disney on viimeisin yritys, joka on tehnyt yhteistyötä Meta-kryptoalustan kanssa, joka aikoo testata digitaalisia keräilyesineitä ja esitellä NFT:tä Instagramissa.

Kuinka paljon Polygon on arvokas tänään?
Tuleeko Polygon takaisin?

Vaikka MATIC-merkkien tulevaa hintaa on mahdotonta sanoa, jotkut ovat toiveikkaita projektin mahdollisuuksista.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille