Parhaat mainosestolaitteet iPhonelle ja iPadille vuonna 2023

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡ Onko iPhonessa sisäänrakennettu mainosten esto?

iPhonessa on sisäänrakennettu mainosten eston kaltainen työkalu. Se ei kuitenkaan ole yhtä tehokas tai luotettava kuin premium-tilaustyökalu ponnahdusikkunoiden, videomainosten ja muiden mainosten estämiseen.

⚡ Onko mainosten estolaitteiden käyttö iPhonessa turvallista?

Kyllä, on täysin turvallista käyttää luotettavaa mainosten estoohjelmaa iPhonessa. Suosittelemme panostamaan parhaisiin mainostenestolaitteisiin, jotta tiedät, että saat parhaan käyttökokemuksen ja suorituskykytulokset.

‚ö° Salliiko Apple mainosten blokkaajat?

Kyllä, Apple sallii mainosten estolaitteiden käytön iPhonessa ja iPadissa. Suosittelemme kuitenkin, että valitset luotettavan palveluntarjoajan, esimerkiksi Total Adblockin, jotta mainokset estetään tehokkaasti etkä vahingossa tartuta laitteeseesi ilmaista haittaohjelmaa käyttämällä epäluotettavaa ilmaista mainostenestolaitetta.

iPhonet ja iPadit pystyvät estämään hyvin yksinkertaiset ja yksinkertaiset mainokset, kun selaat verkossa. Se ei kuitenkaan riitä laitteen ja tietojen täydelliseen suojaamiseen. Monet verkkosivustoilla kohtaamistamme mainoksista voivat olla haittaohjelmien uhkia, joita sisäänrakennetut mainostenestolaitteet eivät pysty onnistuneesti estämään.

Mainosten esto iPhonelle tai iPadille on paras keino torjua näitä haitallisia mainoksia. Luotettava työkalu ei ainoastaan estä tavallisia ponnahdusikkunoita tai pysäytä YouTube-videomainoksia, vaan se pystyy myös estämään kuvamainoksia, jäljittäjiä ja muita. Lisäksi todella luotettava mainosten esto auttaa suojautumaan myös muunlaisilta kyberuhilta.

Mikä on paras mainosten esto iPhonelle ja iPadille?

Jotta voisimme tarjota sinulle vain parhaat mainosten estoohjelmat iPhonelle tai iPadille, testasimme palveluntarjoajien kyvyt estää erityyppisiä mainoksia, jäljittäjiä ja muita haitallisia uhkia. Tarkistimme myös palveluntarjoajien tarjoamat lisäominaisuudet, alustat, joiden kanssa ne ovat yhteensopivia, ja hinnan.

Top 5 parasta mainosten esto iPhonet ja iPadit varten 2023

 1. Total AdBlock – paras mainosten esto iPhonelle vuonna 2023
 2. Surfshark CleanWeb Рerinomainen mainosten estäjä ja huippuluokan VPN iPhonelle
 3. Atlas VPN SafeBrowser – mobiililaitteille suunnattu mainosten estoohjelma
 4. Proton VPN NetShield Рbudjettiystävällinen mainosten estäjä iOS-laitteisiin
 5. Avast Secure Browser – mukautettava mainosten esto iPhonelle ja iPadille

Mitä etsiä parasta mainosten estoa iPhonelle ja iPadille?

Toimiiko mainosten esto iPadissa?

Kun valitset parasta mainosten estoohjelmaa iPhoneen tai iPadiin, sinun kannattaa etsiä:

 • Erilaiset mainosten estolaitteet. Olipa kyse ponnahdusikkunoista, bannereista, v√§√§rennetyist√§ l√§hikuvista tai muista mainoksista, luotettava mainosten esto onnistuu est√§m√§√§n kaikki n√§m√§ haitalliset mainokset. Lis√§ksi verkkosivut, joita yrit√§t k√§ytt√§√§, latautuvat paljon nopeammin, kun kaikki n√§m√§ mainokset on estetty.
 • Seurannan esto. Jotkin mainosten estoohjelmat est√§v√§t seurantalaitteet automaattisesti, kun taas toisissa voit mukauttaa t√§t√§ valintaa. Sinun tulisi kuitenkin aina valita t√§m√§ ominaisuus k√§ytt√∂√∂n ja suojata selaamistoimintasi ja tehd√§ siit√§ yksityisemp√§√§. Koska seurantalaitteet seuraavat liikkeit√§si verkossa.
 • Whitelisting-ominaisuus. T√§m√§n avulla voit mukauttaa, mill√§ verkkosivustoilla n√§et mainoksia. Se on erityisen hy√∂dyllinen, kun haluat tukea suosikkitekij√∂idesi sivuja, jolloin voit sulkea kyseiset sivustot pois ja n√§hd√§ silti mainoksia niill√§.
 • Alustayhteensopivuus. Huippuluokan mainosestolaitteet toimivat eri laitteilla tai selaimilla, koska sinulla on todenn√§k√∂isesti eri laitteita, joita haluat suojella haitallisilta mainoksilta. Valitse siis palveluntarjoajat, jotka tukevat eri k√§ytt√∂j√§rjestelmi√§ ja joilla on mieluiten my√∂s selainlaajennuksia.
Toimiiko mikään iPhonen mainosestolaitteista?

Parhaat iPhone-mainosten estimet – yksityiskohtainen luettelomme

Luotettavan mainosestolaitteen l√∂yt√§minen voi olla vaikeaa. √Ąl√§ ajattele, ett√§ mainosten eston ainoa tarkoitus on vain poistaa √§rsytt√§v√§t ponnahdusikkunamainokset, joita saat, kun selaat iPhonea tai iPadia.

On paljon muutakin, mitä sinun pitäisi varoa selaillessasi verkossa, kuten mainosten seurantaa, haitallisia linkkejä tai roskapostia. Siksi valitsimme ja testasimme joitakin suosituimpia mainostenestolaitteita ja laadimme Top 5 -listan parhaista mainostenestolaitteista iPhonelle.

Mitä mainosten estoohjelmaa Apple suosittelee iPhonelle?

Luettelossamme olevat mainosten estoohjelmat takaavat turvallisuutesi verkossa, sillä ne eivät ainoastaan estä mainoksia, vaan suojaavat myös haitallisilta linkeiltä ja sivustoilta, estävät jäljittämisen ja muut uhat, joita kohtaat selaamisen aikana.

1. Total Adblock – paras mainosten esto iPhonelle ja iPadille

Total Adblock
Ilmainen versio:Kyllä (ilmainen 7 päivän kokeilujakso)
YouTuben mainosten esto:Kyllä
Tuetut alustat:Android, iOS, Chrome, Firefox, Safari, Opera ja Edge.
Nykyinen sopimus:ūüĒ•Saa 75% POIS Yhteens√§ Adblock!ūüĒ•

Käy Total AdBlock

Total Adblock on parhaaksi arvioimamme mainosten esto, joka sisältää laajan valikoiman suodattimia, jotka estävät onnistuneesti erityyppisiä mainoksia. Lisäksi se on osa TotalAV-turvapakettia, joka on yksi markkinoiden parhaista virustorjuntaohjelmista. Saat siis parhaan mahdollisen suojan haitallisia ja kohdennettuja mainoksia vastaan.

Ominaisuudet: Näin voit mukauttaa, mille sivustoille haluat sallia mainokset, sillä jotkin sivustot eivät lataudu ilman mainoksia. Total Adblockissa on myös suodattimia yksityisyyttä varten, jotka estävät jäljittämisen, sosiaalista mediaa, tietoturvaa, joka suojaa haitallisilta URL-osoitteilta ja roskapostilta, ja paljon muuta.

Total Adblock - paras mainosten esto iPhonelle ja iPadille

Testitulokset: Ainoat mainokset, joita ei pysäytetty, olivat GIF-mainokset ja staattiset kuvat. Muissa testeissä tämä mainostenesto onnistui estämään jopa näkymättömät seurantalaitteet. Lopuksi se esti onnistuneesti YouTube-mainokset sovelluksessa ja Safari-selaimessa, joka on iPhonen sisäänrakennettu selain.

Yhteensopivuus: Yhteensopivuus: Voit hankkia Total AdBlockin lataamalla sen App Storesta. Sillä on Safari-laajennus, jonka avulla voit mukauttaa selaimesi toimintatapaa. Vaikka macOS:lle ei olekaan sovellusta, sillä on myös selainlaajennuksia, jotka toimivat muun muassa Safarin, Chromen ja Edgen kanssa.

Hinta: Hinta: Total AdBlocker premium-tilaus maksaa 2,42 dollaria kuukaudessa. Lisäksi tarjolla on 14 päivän rahat takaisin -takuu ja 7 päivän ilmainen kokeilujakso. Vaihtoehtoisesti voit ostaa TotalAV Total Security -paketin hintaan 49,00 dollaria/vuosi, jolloin saat mainosteneston yhdessä virustorjuntapaketin kanssa.

Jos haluat lisätietoja koko tietoturvapaketista, tutustu TotalAV-virustorjuntaohjelman arvosteluun.

Total Adblock on parhaimmaksi arvioitu mainosten estoohjelmamme

Plussaa

 • Sis√§lt√§√§ Whitelisting-ominaisuuden
 • Est√§√§ YouTube-mainokset
 • Yhteensopiva useimpien selainten kanssa
 • On mainosten est√§vi√§ suodattimia
 • Ilmainen versio

Miinukset

 • Ei est√§ GIF- tai staattisten kuvien mainoksia

2. Surfshark CleanWeb – erinomainen mainosten esto ja huippuluokan VPN iPhonelle.

Surfshark CleanWeb - erinomainen mainosten estäjä
Ilmainen versio:Kyllä (ilmainen 7 päivän kokeilujakso)
YouTuben mainosten esto:Kyllä
Tuetut alustat:Chrome, Firefox, Edge, Windows, macOS, Linux, Android, iOS, FireTV, Android TV.
Nykyinen sopimus:ūüĒ•84% POIS Surfshark CleanWeb 2.0 + 2 kuukautta ILMAISEKSI!ūüĒ•

Käy Surfshark Adblock

Surfshark on erinomainen ja turvallinen huippuluokiteltu VPN-palveluntarjoaja, joka sisältää mainosten eston nimeltä CleanWeb. Surfshark CleanWeb ei ainoastaan estä haitallisia mainoksia ja haittaohjelmia, vaan tämä työkalu myös parantaa selauskokemustasi verkossa, tekee selaamisesta nopeampaa ja suojaa arkaluontoisia tietojasi verkossa.

Ominaisuudet: Surfshark CleanWeb -mainosesto säästää mobiilidataa ja lyhentää latausaikoja sujuvamman selailukokemuksen takaamiseksi. Mainostenestimen avulla voit myös estää mainokset, ponnahdusikkunat, bannerit, videomainokset, evästeiden suostumuksen ponnahdusikkunat, jäljittäjät ja haittaohjelmat. Lisäksi on ohituslista, jolla voit valita, mitkä sivustot voivat näyttää sinulle mainoksia.

Surfshark CleanWeb - erinomainen mainosten esto ja huippuluokan VPN iPhonelle.

Testitulokset: Surfshark CleanWeb sai erinomaiset pisteet AdBlock-testerissä. Tämä palveluntarjoaja ei estänyt Google Analytics -työkaluja, GIF-kuvia, staattisia kuvia eikä läpäissyt virhevalvontatestejä. Se suojaa kuitenkin onnistuneesti seurantamainoksilta, näkymättömiltä seurantalaitteilta ja esti YouTube-mainokset sovelluksessa ja selaimessa.

Yhteensopivuus: Surfshark on yhteensopiva kaikkien suosittujen käyttöjärjestelmien ja FireTV:n kanssa. CleanWeb-selainlaajennus on saatavilla Chromessa, Firefoxissa ja Edgessä.

Hinta: Surfshark-mainosesto on osa erittäin budjettiystävällistä VPN-pakettia. Koko tilaus maksaa vain 2,05 dollaria kuukaudessa, tarjoaa rajoittamattoman määrän samanaikaisia yhteyksiä ja riskittömän 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Jos haluat lisätietoja mainosten eston sisältävästä tietoturvapaketista, tutustu Surfshark One -arvosteluumme.

Surfshark on erinomainen ja turvallinen huippuluokan VPN-palveluntarjoaja.

Plussaa

 • S√§√§st√§√§ mobiilidataa
 • Est√§√§ YouTube-mainokset sovelluksessa ja selaimessa
 • Yhteensopiva eri alustojen kanssa
 • Ohitusluettelo
 • Lis√§√§ internet-yhteyden nopeutta

Miinukset

 • Toimii vain VPN-yhteyden kanssa

3. Atlas VPN SafeBrowser Рmobiililaitteille suunnattu mainosten estojärjestelmä.

Atlas VPN SafeBrowser - mobiilimainosten estojärjestelmä
Ilmainen versio:Ei (Vain VPN:llä on ilmainen versio)
YouTuben mainosten esto:Kyllä
Tuetut alustat:Android, iOS, macOS ja Windows
Nykyinen sopimus:ūüĒ•81% OFF Atlas VPN SafeBrowse!ūüĒ•

Vieraile Atlas VPN:ssä

Atlas VPN tarjoaa yhden luotettavimmista mainosten estoista iPhoneen tai iPadiin SafeBrowser-ominaisuudellaan. Tämä mainosten esto suojaa tietojasi verkossa ja suojaa sinut haitallisilta mainoksilta, haittaohjelmilta, phishing-hyökkäyksiltä ja muilta verkkouhilta.

Ominaisuudet: SafeBrowser tulee VPN-tilauksen kanssa ja vaatii VPN-yhteyden toimiakseen. Mainosten esto suojaa sinua haittaohjelmilta, tietojenkalastelulta, kryptojahtauksilta ja muilta. Se estää myös vierailijoita vierailemasta haitallisilla verkkosivustoilla. Lisäksi se listaa kaikki seurantalaitteet, jotka on huomioitu ja estetty.

Atlas VPN tarjoaa yhden luotettavimmista mainosblokkaajista.

Testitulokset: AdBlock-testaaja merkitsi Atlas VPN Safe Browserin luotettavaksi vaihtoehdoksi. Tämä palveluntarjoaja ei läpäissyt Google Analytics -työkaluja, GIF-kuvia, flash-bannereita ja virheiden seurantaa koskevia testejä. Se tarjoaa kuitenkin osittaisen seurantamainosten ja näkymättömien seurantalaitteiden eston ja estää onnistuneesti YouTube-mainokset sovelluksessa ja Safari-selaimessa.

Yhteensopivuus: Atlas VPN -sovellus on saatavilla iOS-, macOS-, Android- ja Windows-laitteille. Selainlaajennuksia ei ole saatavilla.

Hinta: Hinta: Saadaksesi SafeBrowser-ominaisuuden sinun on valittava Atlas VPN:n maksullinen premium-tilaus, joka maksaa 2,05 dollaria kuukaudessa. Yhdellä tilauksella voit kattaa rajattoman määrän laitteita ja saat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Saat lisätietoja kaikista ominaisuuksista yksityiskohtaisesta Atlas VPN -arvostelustamme.

Atlas VPN

Plussaa

 • Est√§√§ YouTube-mainokset
 • Suojaa haittaohjelmilta
 • Mukana VPN
 • Luettelo havaituista ja estetyist√§ j√§ljitt√§jist√§

Miinukset

 • Ei valkoluettelointia
 • Ei selaimen laajennuksia

4. Proton VPN NetShield Рbudjettiystävällinen mainosten esto iOS-laitteille.

Proton VPN NetShield
Ilmainen versio:Ei (Vain VPN:llä on ilmainen versio)
YouTuben mainosten esto:Kyllä
Tuetut alustat:Android, iOS, Linux, macOS ja Windows
Nykyinen sopimus:ūüĒ•Saa jopa 50% POIS Proton VPN NetShield!ūüĒ•

Vieraile ProtonVPN:ssä

Toinen luotettava mainosten esto iOS-laitteillesi tulee Proton VPN -tilauksen mukana, ja sen nimi on NetShield. Tämä on loistava ominaisuus mainosten ja seurantalaitteiden estämiseen, haittaohjelmien uhkien estämiseen ja YouTuben selaamiseen ilman mainoksia.

Ominaisuudet: NetShield on Proton VPN:n sisäänrakennettu mainosten esto-ominaisuus. Se estää mainoksia, jäljittäjiä ja haittaohjelmien uhkia, toimii DNS-eston kanssa ja lisää selausnopeutta. Et voi tehdä paljon mukautuksia, joilla voit päättää, mitkä sivut voivat edelleen näyttää sinulle mainoksia.

Proton VPN NetShield erinomainen mainosten estäjä

Testitulokset: Testasimme tätä työkalua AdBlock-testausohjelmalla, ja tulokset olivat vaikuttavia. Ainoat huolenaiheet olivat Google Analytics -työkalut, GIF-tiedostot ja staattiset kuvat sekä virheiden seurantatestit, joissa tämä mainosesto epäonnistui. Lisäksi Proton VPN -mainosestimellä voit estää vain YouTuben mainokset sovelluksessa.

Yhteensopivuus: Yhteensopivuus: Valitettavasti selainlaajennuksia ei ole saatavilla. Tämä VPN on siis yhteensopiva vain Windows-, macOS-, Linux-, Android- ja iOS-laitteiden kanssa sovelluksena.

Hinta: NetShieldin mainosesto tulee Proton VPN-tilauksen kanssa, joka mahdollistaa 10 samanaikaista yhteyttä vain 4,99 dollarilla kuukaudessa. Lisäksi saat 30 päivän rahanpalautustakuun, jolla voit kokeilla tuotetta turvallisesti itse.

Jos haluat lisätietoja tästä VPN-palveluntarjoajasta, tutustu Proton VPN -arvosteluumme.

Proton VPN NetShield

Plussaa

 • Toimii DNS-eston kanssa
 • Est√§√§ YouTuben mainokset sovelluksessa
 • Lis√§√§ selausnopeuksia
 • Est√§√§ mainokset, j√§ljitt√§j√§t ja haittaohjelmat.

Miinukset

 • Ei selaimen laajennusta
 • Ei valkoluettelointia

5. Avast Secure Browser – mukautettava ja monipuolinen mainosten esto iPhonelle ja iPadille.

Avast Secure Browser - muokattava ja monipuolinen mainosten estolaite
Ilmainen versio:Kyllä
YouTuben mainosten esto:Kyllä
Tuetut alustat:Android, iOS ja Windows
Nykyinen sopimus:ūüĒ• Hanki Avast AntiTrack, nyt 54,99 dollaria/vuosi!ūüĒ•

Käy Avast Secure Browserissa

Avastin mainosten esto sisältää Secure Browser -ominaisuuden. Kyseessä on mukautettava mainosten esto, jonka avulla voit valita mainosten eston tiukkuuden, mutta myös räätälöidä, millä sivustoilla haluat nähdä mainoksia.

Ominaisuudet: Avast Secure Browser toimii skriptin avulla, joka estää mainokset. Voit mukauttaa estotiloja РPerus, Tasapainotettu ja Tiukka esto. Saat myös Whitelisting-toiminnon, jolla voit valita, mitkä sivustot voivat näyttää sinulle mainoksia, Web-suojan, suojatun DNS:n TLS:n kautta ja muita.

Testitulokset: Avast sai erittäin hyvät arvosanat sekä tasapainoisessa että tiukassa tilassa. Tämä mainostenesto ei kuitenkaan estänyt virhevalvontaa, kamppaili pop-undereiden ja suorien linkkien mainosten kanssa. Se ei myöskään estänyt YouTube-mainoksia selaimessa.

Avast Secure Browser -mainosten esto iPhonelle ja iPadille

Yhteensopivuus: Avast Safe Browser on yhteensopiva vain eri käyttöjärjestelmäversioiden kanssa, mukaan lukien macOS, iOS, Android ja Windows. Käytettävissä ei ole selainlaajennuksia, sillä mainosten esto toimii vain Avast Safe Browserissa.

Hinta: Voit joko hankkia rajoitetun ilmaisversion tai investoida saadaksesi lisää ominaisuuksia maksullisella tilauksella, joka maksaa 4,58 dollaria vuodessa. Lisäksi saat riskittömän 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Lue lisää muista Avast-virustorjuntaohjelman ominaisuuksista Avast-virustorjuntaohjelman arvostelusta.

Avast Secure Browser

Plussaa

 • Mukautettavat mainosten estotilat
 • Whitelisting-ominaisuus
 • Skriptin est√§v√§t mainokset
 • Virustorjuntaohjelmisto

Miinukset

 • Ei est√§ YouTube-mainoksia selaimessa
 • Toimii vain Avast Secure Browserin kanssa
 • Ei selaimen laajennuksia

Miten valitsimme ja testasimme iPhonen mainosestolaitteet

Miksi AdBlock ei toimi iPhonessa?

Valitsemme vain parhaat mainosten estoohjelmat iPhoneen tai iPadiin, ja teimme useita testejä varmistaaksemme näiden työkalujen ominaisuudet. Tässä ovat tärkeimmät kohdat:

 • Riippumaton testaus. Testasimme palveluntarjoajia AdBlocker Testerill√§ (adblocker-tester.com) n√§hd√§ksemme, kuinka hyvin ne est√§v√§t erilaisia mainoksia.
 • Sis√§inen testaus. Testasimme palveluntarjoajia lataamalla verkkosivuston, jossa oli runsaasti erityyppisi√§ mainoksia, kuten ponnahdusikkunoita, push-ilmoituksia, videomainoksia ja muita.
 • Seurantamainosten est√§minen. Coveryourtracks.org-sivustolla olemme tarkistaneet kolme p√§√§kohtaa: seurantamainosten est√§minen, n√§kym√§tt√∂mien mainosten est√§minen ja suojautuminen selaimen sormenj√§ljilt√§. N√§iden ominaisuuksien avulla mainostajat voivat tunnistaa sinut helpommin, joten oli t√§rke√§√§ valita vain sellaiset estolaitteet, jotka onnistuvat est√§m√§√§n n√§m√§ mainokset.
 • Sosiaalisen median mainosten est√§minen. Olipa kyseess√§ YouTube, Facebook tai jokin muu sosiaalisen median sivusto, valitsimme mainostenestoohjelmat, jotka pystyiv√§t est√§m√§√§n videomainokset, ponnahdusikkunat ja muut.
Miten estän mainokset koko järjestelmän laajuisesti iOS:ssä?
 • Yhteensopivuus. Luotettava mainosten esto toimii useammalla kuin yhdell√§ laitteella. Valitsimme siis vain ne mainostenestimet, jotka kattavat eri k√§ytt√∂j√§rjestelm√§t. Tarjoaa my√∂s selainlaajennuksia parhaan k√§ytt√∂kokemuksen takaamiseksi.
 • Ominaisuudet. Parhaiksi luokiteltujen mainostenestolaitteiden ei tarvitse vain est√§√§ √§rsytt√§vi√§ ponnahdusikkunoita, vaan niiden on my√∂s tarjottava lis√§ominaisuuksia. Valitsimme ne, jotka tarjosivat Whitelisting-toiminnon, jolla voit r√§√§t√§l√∂id√§, mitk√§ sivustot voivat edelleen n√§ytt√§√§ sinulle mainoksia. Lis√§ksi se, est√§v√§tk√∂ ne mainokset DNS- vai skriptitasolla – skriptitaso on parempi vaihtoehto – tai kuinka helposti niit√§ voidaan mukauttaa.

Miksi sinun on estettävä mainokset iPhonessasi?

Toimiiko Adblock Plus iOS:ssä?

Tässä esittelemme tärkeimmät syyt, miksi sinun pitäisi estää mainokset iPhonessasi:

 • Nopeuta verkkosivuston latausaikaa. Mainosten esto est√§√§ selainta lataamasta haitallisia, roskapostitettuja skriptej√§, mainosohjelmia tai jopa haittaohjelmia, jotka voivat hidastaa yhteysnopeuttasi.
 • Suojaa toimintasi verkossa. Saatat t√∂rm√§t√§ haitallisiin mainoksiin, jotka voivat kohdistua arkaluontoisiin tietoihin. Mainosten estolaitteen avulla voit est√§√§ n√§m√§ mainokset ja nauttia n√§in turvallisemmasta selaamisesta.
 • Est√§ ei-toivotut mainokset. Mainosten est√§minen verkossa voi olla kiistanalainen asia, mutta k√§ytt√§j√§n√§ sinun pit√§isi voida hallita sis√§lt√∂√§, jonka kanssa olet vuorovaikutuksessa tai jota sinulle tyrkytet√§√§n.
 • S√§√§st√§ iPhonen akkua ja mobiilidataa. Mainoksilla t√§ytettyjen sivujen lataaminen kest√§√§ paljon kauemmin, ja ne vaativat laitteeltasi enemm√§n virtaa toimiakseen. Kun poistat mainokset, latauskokemus vie v√§hemm√§n energiaa ja mobiilidataa.

YouTube-mainosten estäminen iPhonessa ja iPadissa

Mainosten estäminen iPhonessa ja iPadissa

YouTube-mainokset ovat joitakin yleisimpiä mainoksia jokapäiväisessä elämässämme. Kun YouTuben alustalla on niin paljon aktiivisia käyttäjiä, ei ole mikään yllätys, että monet yritykset pyrkivät mainostamaan itseään siellä ja puolestaan shillittävät paljon varoja saadakseen tuotteensa näkymään ennen virusvideoita.

Surullista on kuitenkin se, että suurin osa YouTube-videomainoksista on järjettömiä, roskapostimainoksia, haitallisia ja käyttäjiä ärsyttäviä. Pahinta on se, että osa mainoksista ei myöskään voi ohittaa, joten päädyt katsomaan, jos olet onnekas, hyödytöntä 30 sekunnin videota.

Siksi on suosittu kysely etsiä parasta YouTube-mainosten estoa iPhonelle. Luotettavan mainostenestimen asentamisen jälkeen voit siis nauttia mainoksettomista videoista YouTube-sovelluksessa ja -selaimessa.

Parhaat mainosten estolaitteet iPhonelle ja iPadille

Mainosten estäminen YouTubessa ei ole kovin vaikeaa. Tarvitset vain luotettavan mainosten estolaitteen. Paras ehdotuksemme parhaaksi YouTuben mainosten estolaitteeksi iPhonelle on TotalAdblock. Olemme testanneet tätä palveluntarjoajaa ja voimme vakuuttaa, että se toimii sovellusversiossa ja Safari-selaimessa ja estää videomainokset onnistuneesti.

Seuraavaksi sinun tarvitsee vain seurata opastustamme siitä, miten otat sisällön eston käyttöön iOS-laitteissasi, ja siinä se on Рnautinnollista mainosvapaata YouTube-suoratoistoa!

Mainosten eston kytkeminen päälle iPhonessa ja iPadissa

Jos haluat estää mainokset iPhonen tai iPadin käytön aikana, sinun on tehtävä muutama lisätoimenpide kuin pelkkä mainosten estoohjelman lataaminen. Jotta tämä toimisi, sinun on otettava laitteessasi käyttöön Sisällönestimet.

√Ąl√§ huoli, olemme laatineet sinulle nopean ja selke√§n oppaan siit√§, miten voit est√§√§ mainokset iOS-laitteessasi. Sinun tarvitsee vain noudattaa n√§it√§ ohjeita:

5 parasta mainosten estäjää iPhonelle ja iPadille
 1. Lataa ja asenna mainosten estosovellus App Storesta. Paras ehdotuksemme on TotalAdblock.
 1. Avaa iOS-asetukset.
 2. Etsi ja napsauta Safari.
 1. Siirry iOS-mallista riippuen kohtaan Laajennukset tai Sisällönestimet.
 1. Ota kaikki sisällönestimet käyttöön.
 1. Nyt voit nauttia selaamisesta ilman mainoksia iPhonellasi!

Ovatko iPhonen ilmaiset mainosestolaitteet turvallisia?

Emme suosittele ilmaisten mainosestolaitteiden valitsemista iPhoneen. Monet ilmaiset mainosten estoohjelmat voivat olla itse haittaohjelmia. Lisäksi useimmat niistä eivät pysty estämään ponnahdusikkunoita, bannereita ja YouTube-videomainoksia, jotka voivat tuhlailla kallisarvoista kaistanleveyttä ja akkuvirtaa.

Onko iOS:n Safarissa mainosten esto?

Tämän vuoksi sinun kannattaa investoida maksulliseen mainosten estoon. Valitsemalla luotettavan palveluntarjoajan voit olla varma, että se ei kerää tietojasi tarkoituksenaan myydä niitä kolmansille osapuolille.

Lisäksi maksulliset tilaukset estävät luotettavammin mainoksia, kuten ponnahdusikkunoita tai esimerkiksi YouTube-videomainoksia. On myös erittäin epätodennäköistä, että ne tartuttavat laitteeseesi haittaohjelmia.

Lisäksi saat paljon räätälöintimahdollisuuksia ja pääsyn asiakastukitiimiin, jos ongelmia ilmenee. Kannattaa siis investoida maksulliseen mainostenestoon, jotta saat kaiken kaikkiaan turvallisemman ja paremman verkkokokemuksen.

Ilmaisen mainostenestolaitteen sijaan suosittelemme Total Adblockia, joka on suosituin sovelluksemme. Tämä on turvallisin ja luotettavin mainosten esto. Se ei ainoastaan estä erilaisia mainoksia, vaan poistaa myös jäljittäjät suojatakseen tietojasi verkossa, parantaa sivun latausaikaa ja säästää mobiilidataa ja iPhonen akkua.

Salliiko Apple mainosten estämisen?

Päätelmä

Mainosten estoohjelmat eivät ole hyödyllisiä vain ärsyttävien ponnahdusikkunoiden tai ärsyttävien YouTube-videomainosten torjunnassa. Ne ovat myös loistava työkalu suojautumiseen haitallisilta verkkouhilta, jotka kohdistuvat iOS-laitteeseesi ja henkilökohtaisiin tietoihisi.

Total Adblock on tällä hetkellä parhaaksi arvioimamme mainosten esto iPhonelle ja iPadille. Se tukee eri käyttöjärjestelmiä ja selainlaajennuksia, estää menestyksekkäästi erityyppisiä mainoksia, kuten sosiaalisen median mainoksia ja YouTube-videomainoksia. Kaiken kaikkiaan tämä on yksi markkinoiden turvallisimmista ja toimivimmista mainostenestoista iPhonelle juuri nyt.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille