Parhaat VPN:t torrentointiin vuonna 2023

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Onko torrentointi turvallista VPN:n avulla?

Kyllä, VPN:n avulla torrentointi on paljon turvallisempaa. Henkilöllisyytesi on piilotettu ja jäljittämätön, joten on paljon epätodennäköisempää, että saat sakkoja tai että joku yrittää murtautua laitteeseesi.

Voiko torrentaamisesta jäädä kiinni VPN:n avulla?

Ei, jos käytät hyvämaineista torrentti-VPN:ää, kuten NordVPN:ää, ja sinulla on kill switch käytössä, torrentointia ei voi havaita VPN:n avulla.

Voiko torrentaamisesta joutua vankilaan?

Se riippuu maastasi ja muista yksityiskohdista. Jos lataat kappaleen, et joudu vankilaan. Jos kuitenkin valvot yhtä suurimmista julkisista torrent-verkkopalveluista, siitä voi saada rangaistuksen (kuten Peter Sunde ja muut The Pirate Bayn perustajat saivat kokea vuonna 2009).

Mikä on paras VPN torrentointiin vuonna 2023?

NordVPN on paras VPN torrentointiin. Tämä VPN tarjoaa nopean ja vakaan latauskokemuksen, sillä sen palvelimet on suunniteltu erityisesti torrentointia varten.

Peittääkö VPN toimintani torrentauksen aikana?

Luotettava VPN salaa ja piilottaa P2P-yhteytesi Internet-palveluntarjoajalta. Et siis joudu kokemaan nopeuden rajoittamista tai, jos torrentointi on laitonta maassasi, oikeudellisia seuraamuksia. Kaiken kaikkiaan hyvä VPN piilottaa laillisten ja tekijänoikeuksista vapaiden tiedostojen torrenttitoimintasi.

Onko torrentointi VPN:n avulla laillista?

Kyllä, torrentointi VPN:n avulla on täysin laillista useimmissa maissa – se on laitonta vain siellä, missä torrentointi on kielletty. Kyse ei ole torrenttitekniikasta itsestään vaan lataamastasi sisällöstä. Jos jaat tai lataat tekijänoikeudella suojattua videota, se on todennäköisesti lainvastaista.

Vaikuttaako VPN torrentin nopeuteen?

Kyllä, VPN voi vaikuttaa internetin ja torrenttien nopeuteen. Se voi hieman hidastaa tiedostojen lataamista, mutta sen ei pitäisi näkyä nopeimmilla VPN:illä. Harvoissa tapauksissa VPN voi lisätä torrentausnopeutta, jos Internet-palveluntarjoajasi kuristaa nopeutta.

Viime vuosina torrentointiin liittyvät riskit ja säännökset ovat lisääntyneet. Kun lataat torrentteja, IP-osoitteesi ja P2P-toimintasi voidaan helposti jäljittää, jolloin verkkorikolliset ja muut kiinnostuneet tahot voivat kohdistaa hyökkäyksen sinuun ja tietoihisi.

Jos Internet-palveluntarjoajasi huomaa, että käytät P2P-latauksia, se voi jopa hidastaa yhteytesi toimintaa tai kieltää sinua käyttämästä P2P-jakamista kokonaan. Siksi VPN:n käyttäminen torrenttien lataamiseen on nyt välttämätöntä. Parhaan VPN:n löytäminen pitää tietosi yksityisinä ja verkkotoimintasi turvallisena – samalla kun latausnopeudet pysyvät nopeina ja luotettavina.

Mikä VPN on parempi Torrentingille?

Emme hyväksy verkkopiratismia, mutta tuemme yksityisyyttä ja turvallisuutta verkossa. Auttaaksemme sinua siinä, tässä esittelemme muutamia parhaita VPN:iä torrenttimiseen. Ne ovat nopeita, turvallisia ja helppokäyttöisiä, ja ne ovat kaikki täydellisiä kumppaneita P2P-latauksillesi.

Parhaat torrentointi-VPN:t – lyhyt listamme:

 • NordVPN – paras monipuolinen VPN torrentointiin
 • Surfshark – nopea ja edullinen VPN torrentteja varten
 • Atlas VPN – halpa VPN P2P-latauksille
 • ExpressVPN – VPN turvalliseen torrentointiin
 • CyberGhost- ominaisuuksiltaan monipuolinen torrentointi-VPN
Mikä VPN on nopein Torrentingille?

Mitä sinun pitäisi etsiä parhaalta torrentointi-VPN:ltä?

Jos etsit VPN:ää torrentointia varten, hakukriteerisi on mukautettava vastaavasti. Seuraavassa on muutamia asioita, joihin sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota valintaa tehdessäsi:

Torrentointi:Erikoistuneet palvelimet (P2P-optimoitu)
Turvaominaisuudet:Kill switch, Uhkasuojaus
Yksityisyysominaisuudet:Ei lokitietoja -politiikka, riippumaton tarkastus
Salaus:AES-256
Nopeat tunnelointiprotokollat:WireGuard
Palvelijat:Hämärtynyt, vain RAM-muistia
Auttaako VPN todella Torrentingin kanssa?
 • P2P-tuki. P2P-yhteys voi olla henkilökohtaisten tietojesi kannalta vähemmän turvallinen, mutta se on nopein tapa jakaa tiedostoja tai torrentteja. Etsi siis VPN-palvelimia, joilla on omat P2P-palvelimet, jotka tarjoavat sinulle suuria nopeuksia ja vankan tietoturvan.
 • Turvallisuus. Torrenttia varten kannattaa aina valita turvallinen VPN, joka tarjoaa kill switch -ominaisuuden. Se auttaa estämään tietovuodot, jos VPN-verkkosi katkeaa. Myös sellaiset lisäturvatoimenpiteet kuin uhkasuojaus ovat hyödyllisiä.
 • Yksityisyys. Valitsemallasi VPN:llä tulisi olla tietosuojakäytäntö, jossa mainitaan selvästi, ettei se pidä lainkaan lokeja. Vielä parempi, jos käytäntö on riippumattomasti auditoitu.
 • Nopeus. Kun torrentaat, odotamme lataavamme tiedostot nopeasti. Se on koko homman tarkoitus. Tästä syystä kannattaa etsiä nopea VPN, joka ei hidasta yhteyttäsi.
Miten valitsimme ja testasimme nämä torrentointi-VPN:t?
 • Portin välitys. Jos luotettava ja nopea torrenttikokemus on sinulle tärkeämpää kuin verkkoturvallisuus, kannattaa hankkia VPN, jossa on portinsiirto. Tämä ominaisuus voi auttaa parantamaan torrentointikokemustasi.
 • Vastinetta rahalle. On tärkeää pohtia, mitä VPN tarjoaa ja mihin hintaan. Valitse vain sellaisia VPN:iä, jotka eivät ole ylihinnoiteltuja.

Parhaat VPN:t torrentointiin – yksityiskohtainen listamme

Kaikki VPN:t väittävät salaavansa henkilöllisyytesi, mutta kaikki eivät toimi P2P-verkkojen kanssa. Tämä tekee hyvän VPN:n löytämisestä torrenttia varten päänvaivaa. Helpottaaksemme tehtävääsi olemme kuitenkin listanneet 6 parasta vaihtoehtoa. Jos siis mietit, mikä VPN on paras torrentointiin, tutustu alla oleviin parhaisiin valintoihin.

1. NordVPN – kaiken kaikkiaan paras torrenting VPN

Onko NordVPN hyvä Torrentingille?
Kotipaikka:Panama
SOCKS5-välityspalvelin:Kyllä
Jaettu tunnelointi:Kyllä (Windows, Android)
Nykyinen sopimus:🔥Hanki NordVPN 63% POIS + 3 kuukautta ILMAISEKSI!🔥

Vieraile NordVPN:ssä

NordVPN on yksi parhaista VPN:istä torrentointiin. Sen erikoistuneilla palvelimilla on P2P-tuki, ja se tarjoaa parhaita yhteysnopeuksia kaikista tämän listan palveluntarjoajista.

Turvatoimet: VPN-palveluntarjoajalla on tiukka kirjaamattomuuspolitiikka, joten voit torrentoida nimettömänä ja ilman mitään riskejä. NordVPN:n palvelimissa ei ole mekaanisia kiintolevyjä, ja ne toimivat vain RAM-muistilla. Lisäksi PwC (yksi suurimmista tilintarkastustoimistoista) on tarkastanut heidän tietosuojakäytäntönsä kahdesti.

Erikoistuneet palvelimet: Yli 5500 palvelinta 60 maassa, joten sinulla on runsaasti maita, joista valita. Lisäksi NordVPN tukee P2P:tä erikoistuneilla palvelimillaan.

Toimiiko VPN Torrentingin kanssa?

Nopeus: NordVPN käyttää seuraavan sukupolven NordLynx-tunnelointiprotokollaa. Testeissämme se osoittautui parhaaksi VPN:ksi torrenttimiseen, sillä latausnopeus oli jopa 29 Mt/s, mikä on täydellinen torrenttimiseen. Tarjolla on myös SOCKS5-välityspalvelin niille, jotka eivät välitä salauksesta ja suosivat parempia nopeuksia.

Lisäominaisuudet: Tämä palveluntarjoaja on kill switch, joka sammuttaa Internet-yhteytesi estääkseen ei-toivotut IP-vuodot. Lisäksi jaetun tunnelointiominaisuuden avulla voit lisätä torrentointiasiakkaasi tunnelointilistalle, jolloin vain P2P-liikenteesi salataan, mikä tekee tästä palveluntarjoajasta vakuuttavan VPN:n torrentointiin.

Kaikki tämä tekee NordVPN:stä erinomaisen valinnan torrentteja varten. Voit hankkia sen 3,29 dollarilla kuukaudessa, kattaa jopa 6 samanaikaista yhteyttä, ja lisäviehätyksenä on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Voit siis nauttia vahvasta tietojen salauksesta ja huikean nopeista nopeuksista myös torrenttimalla.

Lue lisää NordVPN-arvostelustamme.

Mikä VPN on parempi Torrentingille?

Plussaa

 • SOCKS5-välityspalvelin
 • Erikoistuneet P2P-palvelimet
 • Ei DNS-vuotoja
 • Sovellusten/verkkosivujen jaettu tunnelointi
 • Tarkastettu ei-lokituskäytäntö

Miinukset

 • Alennukset koskevat vain pidempiä tilauksia

2. Surfshark – yksi halvimmista VPN:istä, jotka sallivat torrenttikatselun.

Onko Surfshark hyvä VPN torrenttia varten?
Kotipaikka:Alankomaat
SOCKS5-välityspalvelin:Ei
Jaettu tunnelointi:Kyllä (Windows, Android)
Nykyinen sopimus:🔥Saa 82% OFF Surfshark + 2 kuukautta ILMAISEKSI🔥

Käy Surfsharkissa

Surfshark on yksi tämän listan edullisimmista vaihtoehdoista. Lisäksi se on myös yksi parhaista VPN:istä torrentointiin.

Turvatoimet: AES-256-GCM- ja Chacha20Poly1305-salauksen välillä, joita ei voi murtaa tehokkaimmillakaan nykyaikaisilla laitteistoilla. Kaikki heidän palvelimensa toimivat vain RAM-muistilla, mikä tarkoittaa, että mitään lokitietoja ei voida tallentaa ja hakea myöhemmin. Lisäksi päälle on lisätty kehittynyt DNS-vuotosuojaus.

Kiinteät palvelimet: Palvelimet: Voit valita yli 3200 palvelimen joukosta yli 100 maassa. Tämä tarjoaa riittävästi valikoimaa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Surfshark sallii torrentin käytön kaikilla palvelimillaan, portteja ei suljeta. Heillä on myös dedikoituja P2P-palvelimia, jotka on optimoitu erityisesti torrent-asiakkaan kanssa käytettäviksi.

Mikä VPN on parempi torrenttiviestintään?

Nopeus: Tämä VPN-palvelu on yksi nopeimmista testaamistamme, joten nopeuden ei pitäisi olla ongelma. Palvelulla on yksi nopeimmista WireGuard-tunnelointiprotokollista, jonka avulla torrentointinopeutesi pysyy melko vakaana.

Lisäominaisuudet: Surfsharkissa on kill switch, joka katkaisee yhteyden heti, kun laitteesi ja VPN-palvelimien välinen yhteys katkeaa. Jos tarvitset VPN:ää vain torrenttia varten, tarjolla on Whitelister-toiminto. Sen avulla voit käyttää VPN-yhteyttä vain torrenttisivustoihin ja -sovelluksiin. Näin muu liikenne jää koskemattomaksi.

Surfsharkin saat niinkin halvalla kuin 2,30 dollarilla kuukaudessa, ja se antaa sinulle rajoittamattoman määrän samanaikaisia yhteyksiä. Lisäksi tarjolla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Tutustu Surfsharkin täydelliseen arvosteluun, josta löydät lisää hienoja ominaisuuksia.

Voiko VPN:ää käyttää torrentointiin?

Plussaa

 • Alhainen hinta
 • Omistetut P2P-palvelimet
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Jaettu tunnelointi
 • Mukautettavat salausmenetelmät

Miinukset

 • Ei SOCKS5-välityspalvelinta

3. Atlas VPN – halpa torrent-ystävällinen VPN

Salliiko Atlas VPN torrentauksen?
Kotipaikka:Yhdysvallat
SOCKS5-välityspalvelin:Ei
Jaettu tunnelointi:Ei
Nykyinen sopimus:🔥Hanki Atlas VPN, nyt 85% POIS + 3 kuukautta ILMAISEKSI!🔥

Vieraile Atlas VPN:ssä

Vaikka Atlas VPN:llä ei ole erikoistuneita P2P-palvelimia, se ei tarkoita, etteikö se soveltuisi torrentointiin. Päinvastoin.

Turvatoimet: Lisäksi siinä on ChaCha20-salaus Poly1305-autentikaattorin kanssa entistäkin paremman tietoturvan takaamiseksi, mikä on erityisen tärkeää torrenttiviestinnän aikana. Ja tiukka ei-lokituskäytäntö varmistaa, että tietojasi ei kerätä.

Kiinteät palvelimet: Tämä on hieman vähemmän kuin mitä tavalliselta VPN-palvelulta voisi odottaa. Ja vaikka palvelimilla ei ole P2P:lle tarkoitettuja palvelimia, Atlas VPN sallii torrentauksen monilla palvelimillaan.

Nopeus: Tämä palveluntarjoaja käyttää WireGuard-protokollaa, joka tarjoaa suuria nopeuksia. Mutta torrenttien kanssa se on aina hieman hitaampi. Testiemme aikana latausnopeus oli melko hyvä, mutta ei äärimmäisen nopea – 4-6 Mt/s.

Mitä VPN:ää minun pitäisi käyttää torrenttimiseen?

Lisäominaisuudet: VPN:ssä on myös paljon ominaisuuksia, kuten haittaohjelmien esto, tietoturvaloukkausten tarkistus ja tappokytkin. Android- ja Windows-sovelluksissaan se tarjoaa jopa IP-osoitteen vaihtamisen. Se, että voit käyttää sen ilmaisversiota P2P-yhteyksiin, mikä on melko harvinaista VPN-maailmassa.

Atlas VPN:n paras puoli on sen hinta. Rajoittamattomasta kaistanleveydestä ja jännittävistä ominaisuuksista voit maksaa vain 1,82 dollaria kuukaudessa – mutta vain, jos investoit sen pisimpään tilaukseen. Atlas VPN tarjoaa myös 30 päivän rahojenpalautustakuun, jos et löydä itsellesi mitään iloa tästä VPN:stä.

Lisätietoja saat Atlas VPN -arvostelustamme.

Voinko luottaa Atlas VPN:ään?

Plussaa

 • Ilmainen versio tukee torrentointia
 • Edullinen hinta
 • Haitallisen sivun esto
 • Rajoittamattomat samanaikaiset yhteydet

Miinukset

 • Perustuu Five-Eyes-maahan
 • Ei monia palvelimia

4. ExpressVPN – nopea VPN torrentointiin

Voinko käyttää ExpressVPN:ää torrentointiin?
Kotipaikka:Brittiläiset Neitsytsaaret
SOCKS5-välityspalvelin:Ei
Jaettu tunnelointi:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥Hanki ExpressVPN, nyt 49% POIS 1-vuotispaketista!🔥

Vieraile ExpressVPN:ssä

Jos etsit kunnollista torrentointi-VPN:ää, ExpressVPN on hyvä valinta. Se sallii P2P-tiedostojen jakamisen kaikilla palvelimilla maailmanlaajuisesti. Ja vaikka voit käyttää sitä vain viidellä laitteella samanaikaisesti, voit ottaa ExpressVPN:n käyttöön reitittimessäsi.

Turvatoimet: Palveluntarjoaja tarjoaa alan standardin mukaisen AES-256-salauksen lisäksi luotettavan kill switchin, IP- ja DNS-vuotosuojauksen sekä ChaCha20-salauksen. Lisäksi ExpressVPN:llä on riippumattomasti auditoitu kirjaamattomuuskäytäntö. Ja jos tämä ei riitä, voit käyttää Threat Manageria uteliaiden seurantalaitteiden ja haittaohjelmien torjuntaan.

Palvelinlaivasto: ExpressVPN:llä oli viimeksi tarkistettaessa yli 3000 laitteistoa 94 maassa. Missä tahansa oletkin, palvelin on todennäköisesti lähelläsi. Lisäksi on joitakin erikoistuneita palvelimia, jotka soveltuvat paremmin suoratoistoon.

Toimiiko ExpressVPN reddit-torrenttia varten?

Nopeus: ExpressVPN on melko nopea, kiitos sisäisen Lightway-tunnelointiprotokollan. Kun testasimme sitä, keskimääräinen latausnopeuden pudotus oli 34 %. Samaa ei kuitenkaan voi sanoa latausnopeudesta. ExpressVPN säilytti keskimäärin noin 49 % latausnopeudesta, mikä on tavallaan pettymys.

Lisäominaisuudet: ExpressVPN tarjoaa edellä mainittujen asioiden lisäksi jaettua tunnelointia. Siitä on hyötyä, kun haluat vain torrenttisovelluksen kulkevan VPN:n kautta. Lisäksi, vaikka palvelimia ei ole peitetty, ExpressVPN pystyy silti ohittamaan palomuurit ja suojaamaan sinua DPI:ltä.

Hinnoittelusta tulee hieman hankalaa. Halvin ExpressVPN-tilaus maksaa 6,67 dollaria kuukaudessa, mikä on melko kallista muihin palveluihin verrattuna. Jos kuitenkin haluat kokeilla sitä, voit tehdä sen 7 päivän ilmaisella kokeilujaksolla ja 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Lue lisää ExpressVPN-arvostelustamme.

Onko ExpressVPN parempi kuin NordVPN torrenttia varten?

Plussaa

 • Erinomainen maailmanlaajuinen kattavuus
 • Lightway-tunnelointiprotokolla
 • HTTP- ja SOCKS5-välityspalvelimet
 • Luotettavat turvaominaisuudet
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

Miinukset

 • Vain 5 samanaikaista yhteyttä
 • Epäjohdonmukaiset latausnopeudet
 • Ei ilmaista versiota

5. CyberGhost – torrenting VPN täynnä ominaisuuksia.

Toimiiko CyberGhost uTorrentin kanssa?
Kotipaikka:Romania
SOCKS5-välityspalvelin:Kyllä
Jaettu tunnelointi:Kyllä (Windows ja Android)
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki CyberGhost VPN, nyt 83% POIS + 2 kuukautta ILMAISEKSI🔥

Vieraile CyberGhost VPN:ssä

CyberGhost on loistava VPN säännölliseen torrenttikäyttöön. Se tarjoaa erikoistuneita P2P-palvelimia, jotka tekevät kokemuksestasi paljon sujuvamman. Lisäksi se ei riko pankkia ja pitää sinut turvassa.

Turvatoimet: Näin varmistetaan, että kukaan ei pääse helposti käsiksi tietoihin. Lisäksi IP- ja DNS-vuotosuojaus ja tappokytkin estävät suuret katastrofit, jos jokin menee pieleen. Ja mainosten esto estää ärsyttäviä mainoksia häiritsemästä sinua.

Palvelinlaivasto: CyberGhost tarjoaa yli 9700 palvelinta 91 maassa. Kuten mainittu, palveluntarjoajalla on erikoistuneita torrent-, peli- ja suoratoistopalvelimia. Lisäksi tarjolla on dedikoitu IP-vaihtoehto, jota vain sinä voit käyttää.

Voinko käyttää VPN:ää Torrentingiin?

Nopeus: WireGuard-tunnelointiprotokollan avulla saat suhteellisen nopeat ja vakaat nopeudet. CyberGhost on kuitenkin kaukana listan nopeimmasta VPN:stä. Kun testasimme sitä, keskimääräinen latausnopeus oli 9,3 Mb/s, kun yhteys oli muodostettu Isossa-Britanniassa sijaitsevaan palvelimeen, ja 6,5 Mb/s, kun yhteys oli muodostettu Yhdysvaltoihin.

Lisäominaisuudet: Jos etsit jotain ylimääräistä, CyberGhost palvelee. Saat NoSpy-palvelimet, jotka ovat nopeampia, yksityisempiä ja turvallisempia. Lisäksi Smart Rules auttaa sinua automatisoimaan CyberGhostia, mikä on erittäin kätevää VPN-käyttäjille. Lopuksi, saat 7 samanaikaista yhteyttä, tai voit määrittää palvelun reitittimeen.

Jos sinusta tuntuu, että CyberGhost on paras valinta sinulle, voit hankkia tilauksen vain 2,19 dollarilla kuukaudessa. Vaihtoehtoisesti voit testata sitä 45 päivän rahat takaisin -takuun ja ilmaisen kokeiluversion avulla.

Täältä löydät lisätietoja CyberGhostin täydellisestä arvostelusta.

Mikä VPN on parempi Torrentingille?

Plussaa

 • Riippumattomasti tarkastettu nollalokituskäytäntö
 • Erikoistuneet P2P-palvelimet
 • Paljon palvelimia maailmanlaajuisesti
 • Dedicated IP -vaihtoehto
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu

Miinukset

 • Omistaa Kape Technologies
 • WireGuard-yhteysongelmat Macissa
 • Vaikea käyttää Linuxissa

6. PureVPN – kunnollinen torrenting VPN

Onko PureVPN hyvä torrenttia varten?
Kotipaikka:Brittiläiset Neitsytsaaret
SOCKS5-välityspalvelin:Ei
Jaettu tunnelointi:Kyllä (vain Android-käyttäjille)
Nykyinen sopimus:🔥Hanki PureVPN, nyt 81% POIS + 3 kuukautta ILMAISEKSI!🔥

Vieraile PureVPN:ssä

PureVPN on hyvä vaihtoehto tavalliseen torrenttityöhön. Vaikka kaikki palvelimet eivät tue P2P:tä, voit silti löytää tarpeeksi erikoistuneita palvelimia haluamasi sisällön lataamiseen.

Turvatyökalut. Palveluntarjoaja ei leiki tietoturvan suhteen. Se käyttää sotilasluokan AES-256-salausta, aina päällä olevaa tarkastusta ja luotettavia tunnelointiprotokollia, kuten WireGuardia ja OpenVPN:ää. Lisäksi kill switchin kaltaiset ominaisuudet takaavat turvallisen torrent-kokemuksen.

Suuri palvelinkanta. PureVPN tarjoaa melko poikkeuksellisen suuren palvelinkannan, joka koostuu 6500 palvelimesta 78 maassa, mikä on loistava vaihtoehto torrenttiviestien lähettämiseen. P2P ei ole saatavilla vain tietyissä palvelinpaikoissa (tarkalleen ottaen niissä, jotka ovat kieltäneet torrenttimisen).

Onko PureVPN hyvä torrenting reddit?

Nopeus. Vaikka nopeudet ovat vakaita, ne eivät ole nopeimpia mahdollisia. WireGuard-tunnelin avulla keskimääräinen latausnopeus oli 11-12 Mt/s, mikä osoittaa selvästi parantamisen varaa.

Lisäominaisuudet. PureVPN:ssä on split tunneling -ominaisuus, jonka avulla voit valita VPN:n kautta kulkevan liikenteen (muista, että split tunneling ei toimi WireGuardin kanssa). Voit myös ottaa käyttöön hämärtämisominaisuuden, jossa on ylimääräinen moniporttikerros (vain OpenVPN-tunnelointiprotokollalle), jotta voit pysyä huomaamattomana VPN:ää käyttäessäsi ja vaihtaa palvelinta katkaisematta yhteyttä.

Lopuksi PureVPN:n hinta on melko jännittävä, sillä voit maksaa 2-vuotisesta tilauksesta vain 2,08 dollaria kuukaudessa ja 31 päivän rahat takaisin -takuun. Ja kun kaikki ominaisuudet on huomioitu, hinta muuttuu vielä mukavammaksi!

Lue lisää PureVPN-arvostelustamme.

Voiko VPN:ää käyttää torrentointiin?

Plussaa

 • Omistetut P2P-palvelimet
 • WireGuard-tunneli
 • Tukee porttien välitystä
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Ei DNS-vuotoja

Miinukset

 • Jotkin ominaisuudet eivät toimi WireGuardin kanssa.
 • Ei ilmaista versiota

Parhaat VPN:t torrentointiin verrattuna

Mikä VPN on parempi Torrentingille?
NordVPNSurfsharkAtlasVPNExpressVPNCyberGhostPureVPN
Merkki
P2P-tukiKylläKylläKylläKylläKylläKyllä
KirjaaminenEi lokitietoja, PwC:n kahdesti riippumattomasti tarkastama.Ei lokitietoja, Deloitten suorittama riippumaton tarkastus.Ei lokeja, ei tarkastettuEi lokitietoja, Cure53:n riippumattomasti tarkastama.Ei lokitietoja, Deloitten suorittama riippumaton tarkastus.Ei lokitietoja, KPMG:n suorittama tarkastus on aina päällä.
PalvelimetYli 5500 palvelinta 60 maassa3200+ palvelinta 100 maassaYli 1000 palvelinta 42 maassa3000+ palvelinta 94 maassa9700+ palvelinta 91 maassaYli 6500 palvelinta 78 maassa
Samanaikaiset yhteydet6RajoittamatonRajoittamaton5710
Ilmainen kokeiluKyllä, 7 päivääKyllä, 7 päivääKyllä, rajoittamatonKyllä, 7 päivääKyllä, 1 päivä työpöydällä, 3 päivää Androidissa ja 7 päivää iOS:ssä.Kyllä, 7 päivää
Hinta (alin hinta kuukaudessa)3,29 dollaria/kuukausi2,30 dollaria/kk1,82 dollaria/kk6,67 dollaria/kk2,19 dollaria/kuukausi2,08 dollaria/kuukausi
ArvosteluNordVPN arvosteluSurfshark VPN arvosteluAtlas VPN arvosteluExpressVPN arvosteluCyberGhost arvosteluPureVPN arvostelu

Voittaja

Miten valitsimme ja testasimme nämä torrentointi-VPN:t?

Mikä VPN on nopein Torrentingille?

Valitessamme parasta VPN:ää torrentointiin, asetimme etusijalle tietyt ominaisuudet, jotka ovat tärkeimpiä P2P-latausten kannalta. Jos VPN-palvelu on sijoitettu korkeammalle, se johtuu siitä, että palvelu on erinomainen näillä keskeisillä osa-alueilla:

 • Torrenting-ystävällinen. Testasimme jokaisen listallamme olevan palveluntarjoajan varmistaaksemme, että ne sallivat torrentoinnin. NordVPN ja Surfshark olivat kaksi parasta vaihtoehtoa. NordVPN sallii torrentauksen erikoistuneilla palvelimilla, jolloin saat todella vaikuttavia latausnopeuksia. Toisaalta Surfshark ei petä nopeuksillaan millään P2P-ystävällisellä palvelimellaan.
 • Turvallisuus. Kaikki listallamme olevat palveluntarjoajat takaavat sinulle suuren tietoturvan, olipa kyse sitten tietojen salaamisesta, vain RAM-muistia käyttävillä palvelimilla työskentelystä tai auditoidusta ei-lokit-käytännöstä, jolla varmistetaan, että mitään tietojasi ei merkitä muistiin ja säilytetä jossakin myöhempää käyttöä varten.
Onko VPN:n sijainnilla väliä Torrentingissa?
 • Suorituskyky. Varmistaaksemme sinulle parhaat latausnopeudet torrenttivideoiden lataamisen aikana, valitsimme vain ne VPN-palveluntarjoajat, joilla on parhaat yhteysnopeudet. NordVPN ja Surfshark ovat erityisen nopeita palveluntarjoajia, joten nämä kaksi tarjoavat parhaan P2P-tiedostonjakokokokemuksen.
 • Arvo. Kallein VPN ei tarkoita, että se on paras, joten valitsimme vain ne palveluntarjoajat, jotka tarjoavat parhaan vastineen rahalle. Valitsitpa siis minkä VPN:n tahansa torrenttimiseen, tiedät, että saat huippupalvelun, jossa on upeita lisäominaisuuksia. Esimerkiksi Surfsharkin virustorjunta tai NordVPN:n uhkien suojausominaisuus.

Muut testaamamme VPN:t torrentointia varten

Vaikka listalle pääsi vain viisi VPN-palvelua, testasimme ja tutkimme kymmeniä muitakin palveluita. Huomasimme esimerkiksi, että IPVanish toimii useiden torrent-ohjelmien kanssa ja tarjoaa hyviä torrent-nopeuksia. Sillä ei kuitenkaan ole torrentointiin erikoistuneita palvelimia.

Jäänkö kiinni torrentoinnista ilman VPN:ää?

Kaikki Ivacy VPN:n palvelimet (yli 5700) sallivat P2P-yhteydet. Samaan aikaan se ei pärjää hyvin nopeuden suhteen. WireGuard-protokollaa ei ole, ja torrentointinopeudet olivat noin 4,5-5 MB/s (36-40 Mbps) 300 Mbps:n perusyhteyden kanssa.

Tilanne oli samanlainen Hotspot Shield VPN:n kanssa – se sallii torrentauksen, mutta sinun ei kannata odottaa suuria nopeuksia. Testiemme aikana se ylsi noin 2,3 Mt/s (18 mbit/s) nopeuteen.

Miten voin käyttää VPN:ää torrentauksen aikana?

Onko turvallista käyttää NordVPN:ää torrenttina?

Mietitkö, voitko käyttää VPN:ää P2P-tiedostojen jakamisen aikana? VPN:n käyttäminen torrenttien jakamisen aikana on yksinkertaista – määritä se vain ennen torrenttien lataamisen aloittamista. On kuitenkin olennaista, että se tarjoaa kunnon nopeudet, siinä on vahvat tietoturvaominaisuudet ja torrentointiin optimoidut palvelimet. Tässä on pikaopas, jossa näytetään, miten torrenttia käyttävää VPN:ää käytetään:

 1. Lataa ja asenna torrenting VPN, kuten NordVPN.
 2. Yhdistä erikoistuneeseen P2P-palvelimeen
 3. Siirry jollekin torrent-sivustolle ja lataa valitsemasi torrent-ohjelma.
 4. Aloita torrenttien lataaminen!

Jos sinulla on ongelmia tai tarvitset lisäapua VPN:n käyttöönotossa, tutustu täydelliseen oppaaseemme siitä, miten torrentoida turvallisesti vuonna 2023.

Mikä VPN on nopea uTorrentille?

VPN ei toimi torrentauksen aikana – mitä tehdä?

Jos VPN:si ei tunnu toimivan torrentauksen aikana, älä luovu siitä vielä. Voit kokeilla muutamaa asiaa ongelman ratkaisemiseksi. Voit tehdä seuraavaa:

 • Tutki, tukeeko VPN:si torrentointia.
 • Vaihda toiseen palvelimeen.
 • Vaihda tunnelointiprotokollaa.
 • Varmista, että olet ladannut VPN:n uusimman version.
 • Tarkista, että Internet-yhteytesi toimii oikein.
 • Valitse parempi torrentointi VPN, kuten NordVPN – nyt 63% POIS!
Mikä VPN on nopea uTorrentille?

Paras VPN torrentointiin

NordVPN on paras VPN turvalliseen ja nopeaan torrentointiin. Se tarjoaa runsaasti erikoistuneita P2P-palvelimia, erinomaisen suorituskyvyn ja kehittyneet turvatoimet.

 • Erinomainen VPN torrentointiin
 • Suuri palvelinkanta
 • 7 päivän ilmainen kokeilujakso & 30 päivän rahat takaisin -takuu

Vieraile NordVPN:ssä

Parhaat VPN-maat torrent- ja P2P-liikenteelle

Joissakin maissa Internet-latauksia koskevat lait ovat väljempiä kuin toisissa. Seuraavassa on lueteltu joitakin parhaita maita torrenttimiselle ja niiden torrentointia koskeva kanta:

Mikä VPN on nopein Torrentingille?
MaaOnko torrentointi laillista?
SveitsiTekijänoikeudella suojattujen materiaalien lataaminen henkilökohtaiseen käyttöön on laillista.
EspanjaTekijänoikeudella suojattujen materiaalien lataaminen henkilökohtaiseen käyttöön on laillista.
PuolaTekijänoikeudella suojattuja teoksia ei saa käyttää ilman lupaa. On kuitenkin joitakin poikkeuksia, kuten yksityinen käyttö.
MeksikoVuodesta 2019 lähtien Meksikossa ei ole ollut aktiivisia lakeja tai asetuksia, jotka nimenomaisesti kieltäisivät tiedostojen jakamisen.

VPN:t, joita emme suosittele torrentointiin

Monia palveluita, joita emme ole sisällyttäneet tähän luetteloon, voidaan silti käyttää torrenttisovelluksiin. Tämä ei kuitenkaan koske niitä VPN-palveluja, joissa on vakavia porsaanreikiä. Ne voivat olla sekä ilmaisia että maksullisia, joten sinun on syytä olla varovainen.

Esimerkiksi Hola VPN on yksi huonoimmista vaihtoehdoista, jonka voit valita. Se käyttää P2P-verkkoja yhteyden muodostamiseen. Salaus on lisätty vain premium-käyttäjille, eikä IP-vuotoja vastaan ole mitään vastatoimia. Kaiken kukkuraksi heidän tietosuojakäytännössään todetaan, että he keräävät käyttäjälokeja.

Onko VPN hyvä Torrentingille?

Betternet VPN on myös huono valinta torrentointiin. Tämän VPN:n hinta on melko kova, mutta siitä puuttuvat olennaiset tietoturvaominaisuudet. Et saa tappokytkintä, mikä tarkoittaa, että anonymiteettisi riippuu siitä, että Betternetin palvelinkanta toimii aina ongelmitta. Silloinkin heidän palvelinverkostonsa on liian pieni, jotta tätä vaihtoehtoa kannattaisi harkita jatkuvasti hyvien latausnopeuksien saavuttamiseksi.

Toinen valinta on SuperVPN – toimituksemme havaitsi, että tämän palveluntarjoajan käyttäjien tunnukset vuotivat ja myytiin pimeässä verkossa. Google Play -palvelussa palvelulla on kuitenkin yli sata miljoonaa asennusta. Vaikuttaa siltä, että palveluntarjoaja kirjaa tietoja, vaikka sen tietosuojakäytännössä sanotaan toisin.

Tämä osoittaa, että kaikki VPN:t eivät ole samanarvoisia, ja sinun kannattaa aina tehdä tutkimustyötä, ennen kuin sitoudut pitkäaikaiseen palveluun.

Mitä VPN:ää minun pitäisi käyttää Torrentingiin?

Mikä on paras ilmainen VPN torrentointiin?

Useimmat ilmaiset VPN:t, jotka ovat riittävän turvallisia säännölliseen käyttöön, eivät salli torrentointia. Kuten olemme sanoneet, P2P-yhteydet voivat kuluttaa paljon kaistanleveyttä, mikä huonontaa muiden käyttökokemusta. Tästä syystä sitä käsitellään yleensä premium-ominaisuutena ja se on varattu maksullisille käyttäjille.

Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää ilmainen VPN, joka toimii torrent-yhteyksien kanssa. Tällaisissa tapauksissa kannattaa olla varovainen. Torrentointi on resurssi-intensiivinen tehtävä, varsinkin silloin, kun sitä tarjotaan ilmaiseksi. On siis mahdollista, että tietosi kirjataan ja myydään. Jos jokin tarjous kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se yleensä onkin.

Juuri siksi emme suosittele ilmaisia VPN:iä torrenttisivustoille. Sen sijaan voit valita freemium-palveluntarjoajia. Tutkimme ja testasimme erilaisia ilmaisia VPN-palveluja, jotka tukevat P2P-yhteyksiä, sekä niiden luotettavuutta torrenttiviestien aikana. Tässä ovat parhaimmat ilmaiset VPN:t P2P-tiedostojen jakamiseen:

Onko VPN:n käyttäminen torrenttisivuston käyttämiseen laillista?
 1. Atlas VPN – paras ilmainen VPN nopeaan torrentointiin
 2. Proton VPN – ilmainen VPN, joka tukee P2P-yhteyksiä
 3. Windscribe VPN – ilmainen torrenting VPN ilman datakattoja

Vaikka freemium-VPN:t tarjoavat rajoitetumpia ilmaisversioita premium-tilauksistaan, tiedät ainakin, että niiden käyttö on turvallista. Lisäksi näiden palveluntarjoajien ei tarvitse myydä tietojasi, sillä ne saavat varansa premium-tilauksistaan.

Videoarvostelu: parhaat VPN:t torrenttiin

Lopputulos

Millaiset ominaisuudet tekevät hyvästä VPN:stä hyvän torrenttia varten?

Mitä tahansa aiotkin ladata torrenttien kautta, älä unohda noudattaa varovaisuutta. Vaikka se saattaa vaikuttaa harmittomalta, jos et ole varovainen, voit joutua suurempiin vaikeuksiin kuin olisit voinut kuvitellakaan. Tämä vaihtelee oikeudellisesta huomiosta itse tiedostoihin, jotka ovat usein haittaohjelmien lähde. Puhumattakaan siitä, että todellinen IP-osoitteesi paljastuu, joten teet itsestäsi helpomman kohteen.

VPN voi minimoida verkkotoimintasi mahdolliset riskit, mutta sen pitäisi olla palvelu, johon voit luottaa. Muussa tapauksessa menet vain paistinpannusta tuleen. Tee siis tutkimusta ja valitse palvelu, joka suojaa sinua myös P2P-verkossa.

Paras valintamme turvalliseen anonyymiin torrentointiin on NordVPN. Tällä VPN:llä on omat P2P-palvelimet ja vahvat tietoturvaominaisuudet, kuten muun muassa automaattinen kill switch. Lisäksi pääset nauttimaan huikean nopeista yhteysnopeuksista, ja NordVPN:n Threat Protection -ominaisuuden avulla laitteesi on suojattu haittaohjelmien uhilta.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille