Paras Mac-virustorjuntaohjelmisto vuonna 2023

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Mikä on paras virustorjuntaohjelma Macille vuonna 2023?

TotalAV on paras virustorjuntaohjelma Macille. Macissa on monia sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka tekevät käyttöjärjestelmästä joustavan erilaisia kyberuhkia vastaan. Laitteidesi turvallisuutta voisi kuitenkin parantaa huomattavasti käyttämällä mitä tahansa listallamme mainittua virustorjuntapalvelua.

Onko Macissa sisäänrakennettu virustorjunta?

Kyllä. Kaikissa Mac-tietokoneissa on sisäänrakennettu virustorjuntatoiminto tiedostojen karanteenissa. Sen nimi on Xprotect, ja se oli mukana kaikissa järjestelmissä macOS X 10.6 Snow Leopardista alkaen. Se ei mennyt mihinkään, ja nyt se laskee lähes vuosikymmenen ajan olevansa järjestelmän suojauksen ensimmäinen este.

Onko maksullinen virustorjunta Macille parempi kuin ilmainen?

Maksullisessa virustorjuntatyökalussa on lähes aina enemmän lisäominaisuuksia kuin ilmaisessa. Tämä on maailman tapa. Se, ovatko nämä ominaisuudet kuitenkin aikasi arvoisia, riippuu täysin käyttötapauksistasi, joten jokainen tapaus on käsiteltävä erikseen.

Mac saattaa vaikuttaa turvalliselta, mutta se on altis haittaohjelmille ja viruksille. Pelkästään Mac xProtectin sisäänrakennettuun virustorjuntaan luottaminen ei riitä nykyaikaisia uhkia vastaan. Safarin kaltaisissa Mac-ohjelmissa on tietoturva-aukkoja, jotka altistavat Macin vaaroille. Ilman reaaliaikaista suojausta verkkohyökkäykset voivat aiheuttaa merkittävää vahinkoa. Siksi oma Mac-virustorjuntaohjelma on ratkaisevan tärkeä MacBookille, Apple-tietokoneelle tai mille tahansa Mac-laitteelle.

Vaikka sisäänrakennettu virustorjuntaohjelma voi minimoida riskin, se ei voi tarjota kokonaisvaltaista suojaa. Premium Mac -virustorjuntaohjelmisto, jossa on erikoistunut macOS-turva, voi torjua tehokkaasti jatkuvasti kehittyviä verkkouhkia, estää lunnasohjelmia ja muita viruksia.

Mikä on hyvä ilmainen virustorjuntaohjelma Macille?

Olemme testanneet ja tarkistaneet lukuisia virustorjuntatuotteita varmistaaksemme räätälöidyn valinnan parhaasta virustorjunnasta Macille, toisin kuin TotalAV-suositus. Kaikki tarjotut virustorjuntaohjelmat takaavat Mac-laitteesi parhaan mahdollisen turvallisuuden, sillä niissä on korkea haittaohjelmien havaitsemisaste ja erityisesti Mac-käyttäjille suunniteltuja ominaisuuksia. Lue lisää löytääksesi parhaat valinnat.

Paras virustorjunta Macille vuonna 2023

Onko Macissa ilmainen virustorjunta?
 1. TotalAV – paras virustorjuntaohjelmisto Mac-laitteille vuonna 2023
 2. Norton 360 – edistynyt ja perheystävällinen Mac-virustorjuntaohjelmisto
 3. Bitdefender – virustorjunta macOS:lle, jonka vaikutus suorituskykyyn on minimaalinen
 4. Intego – mukautettava Mac-suojaus kaikentyyppisiä haittaohjelmia vastaan
 5. Surfshark AV – Mac-virustentorjunta, jolla on hyvä selainyhteensopivuus
 6. NordVPN Threat Protection – huippuluokan VPN ja virustorjuntapaketti Macille
 7. Avira – ilmainen virustorjuntaohjelma Macille
 8. Trend Micro – hyvä Mac-virustentorjuntaohjelma haittaohjelmien tunnistamiseen.

Miten valita paras Mac-virustorjuntaohjelma

Onko olemassa 100 ilmaista Mac-virustorjuntaohjelmaa?

Kun valitset virustorjuntaohjelmaa Macille, on tärkeää tarkastella käyttöliittymän ja muotoilun vaihteluita laajemmin. Vaikka saattaa vaikuttaa siltä, että virustorjuntaohjelmat eroavat toisistaan vain tämän näkökohdan osalta, on olemassa useita muita tärkeitä tekijöitä, jotka vaativat huomiosi. Varmistaaksesi, että löydät parhaan mahdollisen Mac-virustorjuntaohjelman, on olemassa muutamia keskeisiä näkökohtia, jotka sinun tulisi aina pitää mielessä.

Riippumattomat laboratoriotestit:<98%
Turvaominaisuudet:Reaaliaikainen suojaus, pilvitiedostojen skannaus
Edistyneet ominaisuudet:VPN, Dark Web Monitoring, salasananhallinta
Alustat:Yhteensopivuus nykyisen Mac-version kanssa
Asiakastuki:24/7
Miten voin skannata Macini virusten varalta ilmaiseksi?
 • Virussuojausasteet. MacOS:n parhaan virustorjuntaohjelman tulisi suojata vähintään 98 % nollapäivän haittaohjelmista sekä verkko- ja sähköpostiuhkilta. Jos haluat saada parhaan Mac-virustorjunnan, etsi riippumattomien testauslaboratorioiden raporteista erinomaisia testituloksia.
 • Turvaominaisuudet. Vankka tietoturva ei lopu reaaliaikaiseen suojaukseen. Premium-virustorjuntapaketteihin sisältyy monipuolinen suojaus – turvallinen VPN, pimeän verkon valvonta, salasanojen hallinta ja mainosten esto.
 • Vaikutus laitteen suorituskykyyn. Jos kaikki Macin resurssit menevät virustorjuntaan ja tekevät laitteesta käytännössä käyttökelvottoman muuhun, virustorjunta ei ole sen arvoinen. Etsi ohjelmisto, joka vaikuttaa laitteen suorituskykyyn mahdollisimman vähän ja tarjoaa samalla parhaan mahdollisen suojan.
 • Asiakastuki. Laadukkaimpiin haittaohjelmilta suojaaviin työkaluihin kuuluu 24/7 asiakastuki. Se auttaa sinua antamalla asiaankuuluvaa tietoa siitä, mitä tehdä lunnasohjelmahyökkäyksen sattuessa, tai yksinkertaisesti vastaamalla teknisiin kysymyksiin.
 • Riittävä hinnoittelu. Haluat parhaan mahdollisen virustorjuntasuojan Macbookillesi, mutta myös sellaisen, joka ei riko pankkia. Jos haluat saada parhaan vastineen rahoillesi, valitse virustorjuntaohjelma, jossa on oikeasti tarvitsemasi ominaisuudet ja jonka hinnan olet valmis maksamaan.
Ovatko Macit yhä turvassa viruksilta?

Paras virustorjuntaohjelmisto Macille vuonna 2023

Testasimme lukuisia virustorjuntaohjelmia Macilla, jotta sinun ei tarvitse. Testatessamme tarkastelimme niiden uhkien suojausastetta, teimme joitakin sisäisiä testejä ja arvioimme yleistä suorituskykyä ja ominaisuuksia. Tässä ovat parhaimmat valinnat:

1. TotalAV Mac Antivirus & Security – paras premium-luokan macOS-virustorjuntaohjelma

Mihin AV:n kokonaismäärää käytetään?
Turvaa jopa:6 laitetta
macOS-yhteensopivuus:OS 10.9 tai uudempi
VPN mukana:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki TotalAV, nyt 84% POIS! 🔥

TotalAV on huippuluokan virustorjuntaratkaisu Applen laitteille. Tämän tietoturvatyökalun avulla macOS saa mukavan sekoituksen virustorjuntaominaisuuksia, jotka “paikkaavat” pohjat, joita sisäänrakennetut suojaustyökalut eivät vartioi. Estämällä 100 % kohdatuista riskeistä TotalAV saa korkeimmat pisteet kaikilta riippumattomilta testilaboratorioilta (AV-Test, AV-Comparatives ja SE Labs.) Sisäiset testimme todistivat saman.

TotalAV:n reaaliaikainen moottori etsii tehokkaasti uhkia, kun tiedostoja ladataan tai avataan. Lisäksi tarjolla on lisätyökaluja, jotka pitävät sekä Macin että henkilökohtaiset tietosi turvassa – Smart Scan tekee säännöllisen tietoturvarutiinin, joka etsii haittaohjelmia, roskapostia, välimuistissa olevia tiedostoja ja jäljittäjiä.

Kuka on total AV antivirus?

Syvempiä järjestelmätarkistuksia varten on useita eri tarkistustyyppejä: Quick (Nopea), System (Järjestelmä), Smart (Älykäs) ja Custom (Mukautettu). Testeissämme ne olivat erittäin luotettavia haittaohjelmien havaitsemisessa. Se sai kiinni kaikki nollapäivän ja 4 viikkoa vanhat haittaohjelmauhat, jotka sille heitettiin.

Lisäksi mukana on sisäänrakennettu salasanojenhallintatyökalu ja VPN – voit suojata salasanasi, henkilökohtaiset tietosi ja selaustietosi.

Premium-tilaus tarjoaa täyden TotalAV-suojauksen kuudelle laitteelle kerralla. Hinnat alkavat 19,00 dollarista ensimmäiseltä vuodelta, ja sillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Voit myös kokeilla TotalAV:n rajoitettua ilmaisversiota yhdelle laitteelle.

Jos haluat lisätietoja, tutustu täydelliseen TotalAV-virustorjuntaohjelman arvosteluun.

Onko Total AV antivirus hyvä?

Plussaa

 • Erinomainen yleinen haittaohjelmasuojaus
 • Optimointi- ja seurantatyökalut
 • VPN ja salasananhallinta
 • Hyvät hinnat
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Ilmainen perusversio
 • Premium-paketin ilmainen kokeiluversio

Miinukset

 • Voi suojata enintään 6 laitetta

2. Norton 360 – luotettava virustorjuntaohjelmisto Macille

Mitä Norton 360 oikeastaan tekee?
Turvaa jopa:10 laitetta
macOS-yhteensopivuus:OS 10.10 tai uudempi
VPN mukana:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Saat jopa 66% POIS Norton Antivirus 🔥

Vieraile Nortonissa

Norton 360 on toinen huippuluokan virustorjuntaohjelmisto Macille. Riippumattomien laboratoriotestien mukaan se torjuu 100 prosenttia sille esitetyistä riskeistä.

Se sai jatkuvasti kiinni hankalimmat macOS-haittaohjelmatyypit ja muut ei-toivotut ohjelmat. Norton 360:n tekoäly (AI) analysoi myös erinomaisesti kaikki Macin prosessit. Kun se havaitsee mahdollisia haittaohjelmia, mahdollinen uhka siirtyy karanteeniin – joten olet turvassa myös tällä hetkellä tuntemattomilta uhkilta.

Lisäksi Norton 360 tarjoaa lisäsuojausta pimeän verkon valvontaominaisuudella. Se varoittaa sinua, jos tietojasi vuotaa tietomurron yhteydessä.

Mikä on Norton AntiVirus?

Lisäominaisuuksiin kuuluvat Firefox- ja Chrome-laajennukset, jotka suojaavat haitallisilta verkkosivustoilta, VPN, salasanahallinta, Norton Clean ja paljon muuta.

Voit suojata yhden laitteen vakiopaketilla tai hankkia Norton 360 Deluxe -palvelun ja nauttia 10 samanaikaisesta yhteydestä.

Norton 360 ei tarjoa ilmaista versiota, joten jos olet enemmän kiinnostunut ilmaisesta virustorjuntaohjelmasta Macille, TotalAV on parempi valinta. Toisaalta saat ilmaisen 7 päivän kokeilujakson. Tilauksen hinta alkaa 19,99 dollarista ensimmäiseltä vuodelta. Jos jotain, on 60 päivän rahat takaisin -takuu.

Jos haluat lisätietoja, tutustu täydelliseen Norton-virustorjuntaohjelman arvosteluun.

Mikä on Norton 360 PC?

Plussaa

 • Ilmaiset kokeilujaksot kaikille suunnitelmille
 • Korkeat riippumattomien laboratoriotestien pisteet
 • Runsaasti lisävarusteita
 • Pimeän verkon seuranta
 • Vähäinen resurssien käyttö
 • 60 päivän rahat takaisin -takuu

Miinukset

 • Ei ilmaista versiota

3. Bitdefender Total Security for Mac – kaikki yhdessä Mac-virustorjuntaohjelmaan kuuluva tuote

Mikä on Bitdefender antivirus?
Turvaa jopa:3 laitetta
macOS-yhteensopivuus:OS 10.10 tai uudempi
VPN mukana:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki Bitdefender jopa 62% POIS! 🔥

Vieraile Bitdefenderissä

Bitdefender on yksi markkinoiden parhaista virustorjuntaohjelmista Macbookille. Tämä tietoturvatyökalu yhdistää innovatiivisia teknologioita luodakseen vankan suojan uusimpia kyberuhkia, kuten lunnasohjelmia, vakoiluohjelmia, viruksia ja muita uhkia vastaan.

Riippumattomien testien mukaan Bitdefender havaitsee 100 % uhkista. Omassa testissämme palvelu havaitsi 9 kymmenestä haitallisesta tiedostosta. Kannattaa myös huomata, että tämä virustorjuntaohjelma on erittäin hellävarainen Macin resursseja kohtaan, jolloin nopeus ja suorituskyky pysyvät pääosin ennallaan.

Mitä Bitdefender oikeastaan tekee?

Bitdefender Total Security -virustorjuntaohjelmassa on vanhempien valvonta ja alustojen väliset tunnistusratkaisut, jotka etsivät automaattisesti kaikentyyppisiä haittaohjelmia. Bitdefender tarjoaa myös loistavan verkkosuojauksen luotettavalla mainosten estolla, joka havaitsee ja poistaa selainkaappaajat. Sen phishing-suojaus estää myös haitalliset verkkosivustot, jotka kohdistuvat tunnistetietoihisi ja taloudellisiin tietoihin.

Bitdefender Total Security -paketti sisältää myös VPN-palvelun, joka suojaa sinua verkossa. Saat päivittäin jopa 200 Mt yhdelle Macille.

Tämän virustorjuntaohjelmiston hinnoittelu alkaa 23,99 dollarista vuodessa. Jokainen paketti sisältää automaattiset päivitykset ja ensiluokkaisen asiakastuen. Se suojaa enintään 3 macOS-laitetta ja sillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Jos haluat lisätietoja, lue koko Bitdefender-arvostelumme.

Onko Bitdefender venäläinen yritys?

Plussaa

 • Suuret riippumattoman laboratoriotestin tulokset
 • Rajatylittävien haittaohjelmien havaitseminen
 • Verkkosuojaus ja phishinginestotekniikat
 • Sisältää VPN:n
 • Ilmainen 30 päivän kokeilujakso

Miinukset

 • Rajoitettu VPN-käyttö
 • Ei palomuuria

4. Intego Mac Premium Bundle X9 – todella Mac-keskeinen virustorjuntaohjelmisto.

Mitä Intego tekee?
Turvaa jopa:5 laitetta
macOS-yhteensopivuus:OS 10.12 tai uudempi
VPN mukana:Ei
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki Intego, nyt 65% POIS! 🔥

Intego tarjoaa macOS-painotteisia kyberturvallisuustyökaluja, ja sillä on erinomainen virustorjuntaohjelma macOS:lle, joka tunnetaan myös poikkeuksellisesta haittaohjelmasuojauksestaan.

Riippumattoman laboratoriotestauksen perusteella tämä ohjelmisto estää 100 % riskeistä. Olemme testanneet tämän tosiasian, ja se nappasi 9 uhkaa 10:stä.

Integon ominaisuuksista mainittakoon VirusBarrier (tarjoaa reaaliaikaisen suojan, joka skannaa tiedostot ja ohjelmat sitä mukaa, kun niitä käytetään), Mac Internet Security (useita erilaisia skannauksia laitteellesi) ja paljon muuta.

Mikä on Intego Macissani?

Toinen lisäominaisuus, jota kaikissa virustorjuntaohjelmissa ei ole, on Mac-palomuuri. Se suojaa laitettasi luvattomalta käytöltä ja on sijaintitietoinen, joten voit muuttaa suojaustasoa. Tämä on hyödyllistä, jos olet matkoilla ja tunkeutumisriski on suurempi. On myös Pesukone, joka poistaa kertyneet roskat ja päällekkäiset tiedostot ja säästää näin tilaa.

Integon hinnat alkavat 29,99 dollarista vuodessa. Vaikka palvelu on maksullinen, se tarjoaa ilmaisen 7 päivän kokeilujakson kaikkien suunnitelmiensa kanssa. Lisäksi tarjolla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Jos haluat lisätietoja, lue koko Intego-arvostelumme.

Mikä on Intego-sovellus?

Plussaa

 • Mac-keskeinen vaihtoehto
 • Suojaa PC-pohjaisilta haittaohjelmilta
 • Tiedostojen välimuistiin tallentaminen ohittaa jo skannatut tiedostot ajan säästämiseksi.
 • Mukautettava NetBarrier
 • Ilmainen kokeilu

Miinukset

 • Ei tukea mobiililaitteille

5. Surfshark Antivirus – edullinen virustentorjunta kaiken kattavaan suojaukseen.

Mitä Surfshark antivirus tekee?
Turvaa jopa:5 laitetta
macOS-yhteensopivuus:OS 10.15 tai uudempi
VPN mukana:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki Surfshark Antivirus – 76% POIS! 🔥

Käy Surfshark Antivirus

Surfshark Antivirus on kaikki virustorjuntaohjelmat sisältävä vaihtoehto Mac-tietokoneille. Melko edulliseen hintaan se tarjoaa vankan reaaliaikaisen suojan kaikentyyppisiä verkkouhkia vastaan.

Virukset, troijalaiset, madot, tunkeilevat sovellukset – Surfshark hoitaa ne. Riippumattomissa laboratoriotesteissä se onnistui estämään 100 % uhista, jotka sille asetettiin. Testatessamme ohjelmaa se löysi kuitenkin vain 7 uhkaa 10:stä.

Joitakin keskeisiä ominaisuuksia, jotka kannattaa huomioida, ovat Surfshark Alert – se varoittaa sinua tietomurroista, jotta voit ryhtyä toimiin ennen kuin vahinkoa tapahtuu. Ja jos et ole Googlen ystävä, Surfshark Search antaa sinun selata sivustoja ilman mainoksia ja anonyymisti (keräämättä tietojasi).

Onko Surfshark virustorjunta?

Mutta on jotain, mitä ei voi jättää huomiotta, kun puhutaan tästä palveluntarjoajasta – Surfshark VPN. Sen lisäksi, että se tarjoaa yli 3200 palvelinta 100 maassa, se sopii erinomaisesti turvallisuuteen, suoratoistoon ja torrentointiin. Lisäksi saat kill switchin, joka suojaa sinua, jos VPN-yhteys katkeaa.

Vain 41,88 dollarilla vuodessa saat erinomaisen virustorjunnan rajoittamattomille laitteille. Ja jos tämä ei riitä, voit myös kokeilla palvelua 30 päivän rahat takaisin -takuun turvin.

Jos haluat lisätietoja, tutustu Surfshark-virustorjuntaohjelman täydelliseen arvosteluun.

Onko Surfshark antivirus ilmainen VPN:n kanssa?

Plussaa

 • Yleinen suojaus
 • Tietomurtojen seuranta
 • Yksityinen hakukone
 • Sisältää markkinoiden johtavan VPN:n
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

Miinukset

 • Ei palomuuria
 • Skannaus vie enemmän aikaa

6. NordVPN Threat Protection – huippuluokan VPN ja virustorjuntapaketti Macille.

Toimiiko Nord virustorjuntana?
Turvaa jopa:6 laitetta
macOS-yhteensopivuus:OS 10.15 tai uudempi
VPN mukana:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki NordVPN:n uhkasuojaus – 63% POIS + 3 kuukautta ILMAISEKSI! 🔥

Vieraile NordVPN:ssä

NordVPN Threat Protection toimii Macin lisäsuojakerroksena. Se on ominaisuus, joka on suunniteltu suojaamaan laitettasi haitallisilta ohjelmilta ja mahdollisesti vaarallisilta verkkosivustoilta.

Testiemme mukaan 90 prosentin onnistumisprosentti, kun yritetään avata haittaohjelmia sisältävä verkkosivusto. Tämän lisäksi se tarkistaa latauksesi varmistaakseen, ettet asenna Macille haittaohjelmia. Perusskannaus löysi 8/10 haitallisista tiedostoista, kun taas syväskannaus – 9/10.

Muista, että se toimii koko ajan taustalla – vaikka et olisi yhteydessä VPN:ään, mutta NordVPN-sovellus olisi asennettuna ja Uhkasuojaus-toiminto käytössä laitteessasi. Se estää myös erilaisia mainoksia, kuten ponnahdusikkunoita ja bannereita, parantaakseen selauskokemustasi.

Mitä hyötyä antivirus VPN:stä on?

Eikä pidä unohtaa, että NordVPN on yksi markkinoiden parhaista VPN-palveluntarjoajista, joten saat myös laadukkaita VPN-palveluja.

Threat Protection for Mac ei ole vielä täysipainoinen virustorjuntaohjelma, ja siitä saattaa puuttua joitakin ominaisuuksia verrattuna huipputason virustorjuntaohjelmiin, kuten TotalAV:iin. Se on kuitenkin kevyt ja luotettava tietoturvaratkaisu Macbookillesi. Threat Protection sisältyy jokaiseen NordVPN-pakettiin – alkaen vain 2,29 dollarista kuukaudessa.

Lue lisää NordVPN Threat Protection -arvostelustamme.

Mitä NordVPN suojaa?

Plussaa

 • Tehokas mainosten esto
 • Automaattinen latausskanneri
 • Huippuluokan VPN mukana
 • Vankka suoja jäljittimiltä
 • Helppokäyttöinen all-in-one-paketti

Miinukset

 • Ei reaaliaikaista virustorjuntaa
 • Ei kehittyneitä skannausvaihtoehtoja

7. Avira Free Antivirus for Mac – virustorjuntaratkaisu Macille, joka ei maksa sinulle mitään.

Mihin Avira Antivirusta käytetään?
Turvaa jopa:Rajoittamaton määrä laitteita
macOS-yhteensopivuus:OS 10.15 tai uudempi
VPN mukana:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki 1 vuosi Aviraa 40% POIS! 🔥

Vieraile Avira

Avira antivirus tarjoaa Macille kevyitä ratkaisuja, jotka eivät pihistele ominaisuuksista. Tämä virustorjuntaohjelma lisää macOS:ään vankan tietoturvakerroksen.

Laboratoriotesteissä Avira on jatkuvasti loistanut, sillä se estää 99-100 prosenttia kaikista Mac-laitteille tarjotuista uhkista. Olemme myös testanneet Aviraa ja voimme vahvistaa, että Avira havaitsi kaikki 10 haitallista tiedostoa.

Tämä virustorjuntaohjelma tarjoaa myös reaaliaikaisen virustarkistuksen, joka analysoi kaikki käyttämäsi tai napsauttamasi tiedostot. Havaitut epäilyttävät kohteet asetetaan karanteeniin, josta voit poistaa ne turvallisesti.

Mikä Avira on tietokoneessani?

Vaikka Avira tunnetaankin vain virustorjuntaohjelmistona, se tarjoaa myös useita muita hyviä tietoturvaominaisuuksia, kuten salasanageneraattorin, joka on salasanahallintaohjelmistojen ominaisuus. Lisäksi saat VPN:n identiteettivarkauksien estämiseksi, ja sillä on melko tiukka datakatto – vain 500 Mt kuukaudessa. Lopuksi on vielä roskien poisto – työkalu, joka auttaa sinua säästämään tilaa poistamalla ei-toivottuja väliaikaisia tiedostoja.

Hinnan osalta Macille on saatavilla ilmainen versio, mutta se ei sisällä sähköposti- tai Internet-suojausta. Ensimmäinen maksullinen taso, Avira Antivirus Pro, maksaa 30,99 dollaria vuodessa. Siihen sisältyy myös 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Jos haluat lisätietoja, tutustu Avira-virustorjuntaohjelman arvosteluun.

Avira Antivirus Review (2023)

Plussaa

 • Suuret laboratoriotestien tulokset
 • Erinomainen ilmainen versio
 • Ei resurssi-intensiivinen
 • VPN sisältyy
 • Salasanageneraattori mukana

Miinukset

 • Ilmaisesta versiosta puuttuu verkkosuojaus
 • Hidas asiakastuki

8. Trend Micro Antivirus for Mac – havaitsee haittaohjelmat ja verkkouhat.

Trend Micro Antivirus Review 2023
Turvaa jopa:10 laitetta
macOS-yhteensopivuus:OS 10.14 tai uudempi
VPN mukana:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki Trend Micro, nyt 54% POIS! 🔥

Vieraile Trend Micro -sivustolla

Trend Micro on toinen vankka virustorjuntaohjelma, joka tukee macOS:ää. Se tarjoaa olennaisen suojan mielenrauhasi turvaamiseksi.

Riippumattomien laboratoriotestien perusteella Trend Micro esti onnistuneesti 99 prosenttia uhkista, epäilyttävistä ja epätavallisista toiminnoista, ja se havaitsee kaikki haittaohjelmatyypit.

Haittaohjelmien skannausaika on melko hyvä, sillä se vie vähemmän aikaa kuin alalla keskimäärin. Voit tehdä pikatarkistuksen, täydellisen tai mukautetun järjestelmätarkistuksen muutamalla klikkauksella virusskannerista. Testasimme näitä skannauksia, ja se sai kiinni 8 uhkaa 10:stä. Vaikutus laitteen suorituskykyyn oli kuitenkin erittäin huomattava.

Trend Micro Internet Security

Lisäksi se suojaa erilaisilta verkkouhilta, kuten haitallisilta verkkosivustoilta ja mainosohjelmilta. Jokainen virustorjuntapaketti sisältää Trend Micro Pay Guardin, joka suojaa taloudellisia tietojasi. Se aktivoituu automaattisesti aina, kun avaat arkaluonteisia sivustoja.

Premium-tilauspaketeissa saat myös VPN:n tai salasanahallinnan.

Mac-käyttäjille Trend Micro maksaa 19,95 dollaria vuodessa. Vaikka hinta on melko tavanomainen, ominaisuuksien määrä on hieman liian vähäinen verrattuna TotalAV:n tai Bitdefenderin samanhintaisiin paketteihin. TrendMicrolla voit suojata enintään 10 laitetta. Jokainen tietoturvaratkaisu tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Lue lisää Trend Micro -arvostelustamme.

Trend Micro Antivirus Review 2023

Plussaa

 • Reaaliaikainen suojaus
 • Nopeat järjestelmätarkistukset
 • Pay Guard -toiminto
 • 24/7 asiakastuki
 • Suojautuminen verkko- ja sähköpostihuijauksilta.

Miinukset

 • Ei halpa, jos haluat suojata useampia laitteita
 • VPN ja salasananhallinta ovat käytettävissä vain premium-paketeissa.

Näin testasimme virustorjuntaa Macille

Kaikki virustorjuntaohjelmat eivät tarjoa samaa pakettia tietoturvatyökaluja ja suojausratkaisuja. Tästä syystä olemme testanneet huolellisesti kymmeniä eri tuotteita löytääksemme sinulle parhaan virustorjuntaohjelman Macille. Jokainen ohjelma asennettiin Mac Miniin, jossa on 3,81 GHz:n M1-prosessori, 16 Gt RAM-muistia ja 215 Gt tallennustilaa. Näiden virustorjuntaohjelmien testausmenetelmämme perustui seuraaviin kriteereihin:

Ovatko Macit yhä turvassa viruksilta?
 • Haittaohjelmien havaitsemisasteet. Riippumattomat testilaboratoriot, kuten AV-Test, AV-Comparatives ja Virus Bulletin, tarkistavat säännöllisesti Mac-ominaisuuksien suorituskyvyn, käytettävyyden ja virustorjunnan. Parhaiden pitäisi saada maksimipisteet kussakin kategoriassa, jotta ne voidaan luokitella huipputurvatyökaluiksi.
 • Reaaliaikainen suojaus. Uusia verkkouhkia ilmestyy päivittäin, ja ne voivat helposti tunkeutua järjestelmään muutamassa sekunnissa. Vankan virustorjuntaohjelman pitäisi seurata jatkuvasti toimintaasi ja pystyä havaitsemaan haittaohjelmat reaaliaikaisesti.
 • Käytettävissä olevat ominaisuudet. Virustorjuntasovellukset, jotka on yleisesti luokiteltu huipputuotteiksi, eivät välttämättä tarjoa samoja suojaustyökaluja macOS:lle kuin Windowsille. Olemme valinneet vain tuotteet, jotka eivät rajoita käytettävissä olevia suojausominaisuuksia ja tarjoavat Macille räätälöityjä virustorjuntaratkaisuja.
Mikä virustorjunta ei hidasta Macia?
 • Hinta. Laadukkaan suojauksen haittaohjelmilta voi saada ilman suuria summia. Luotettavat virustorjuntapalvelujen tarjoajat asettavat tuotteilleen kohtuullisen hinnan, ja me otamme sen ehdottomasti huomioon.
 • Asiakastuki. Jos sinulla on ongelmia ohjelmiston kanssa tai yleisiä ohjeita koskevia kysymyksiä, ainoa tapa saada vastauksia on asiakastuki. Samoin ammattimainen, reagoiva ja helposti saatavilla oleva apu on etusijalla.

Paras Mac antivirus vertailu

TotalAVNortonBitdefenderIntegoSurfshark AVNordVPN TPAviraTrend Micro
Merkki
HintaAlkaen $ 19.00/vuosiAlkaen 19,99 dollaria/vuosiAlkaen 23,99 dollaria/vuosiAlkaen 29,99 dollaria/vuosiAlkaen $41.88/vuosiAlkaen $83.43/vuosiAlkaen 30,99 dollaria/vuosiAlkaen 19,95 dollaria/vuosi
Haittaohjelmien havaitsemisasteet100%100%99.7%100%100%90%99.2%100%
LisäominaisuudetVPN, salasanahallinta, roskapostin puhdistajaVPN, salasananhallinta, pimeän verkon seurantaVPN, mikrofonin ja webkameran suojaus, tietojenkalastelulta suojaava tekniikkaRoskien puhdistusaineVPN, turvallinen selain, tietomurtojen seurantaVPN, mainosten esto, latausskanneri, jäljittäjän estoVPN, roskapostin puhdistaja, salasanahallinta, jäljittäjän poistoohjelmaWebkameran ja mikrofonin suojaus, phishing-tekniikka, estää haitalliset sivustot.
Katetut laitteet61035565010
Palomuuri
Haitallisen URL-osoitteen esto
Ilmainen versio
Nykyinen sopimusHanki TotalAV, nyt 84% POIS!Saada jopa 66% POIS Norton AntivirusHanki Bitdefender jopa 62% POIS!Hanki Intego, nyt 65% POIS!Hanki Surfshark Antivirus – 76% POIS!Hanki NordVPN Threat Protection – 63% POIS + 3 kuukautta ILMAISEKSI!Hanki 1 vuosi Avira on 40% POIS!Hanki Trend Micro, nyt 54% POIS!

Voittaja

Onko olemassa 100-prosenttisesti ilmaista Mac-virustorjuntaohjelmaa?

Tarvitsenko virustorjuntaa Macissani?

Yleisesti ottaen kyllä, tarvitset virustorjuntaohjelman Macissa. Se estää ransomware-, haitta- ja vakoiluohjelmien sekä muiden ei-toivottujen ohjelmien tunkeutumisen. Tässä ovat syyt, miksi sinun kannattaa harkita virustorjuntaohjelman hankkimista:

 • Se suojaa laitettasi haittaohjelmahyökkäyksiltä, sillä Mac-tietokoneiden haittaohjelmien määrä on kasvanut Windowsia nopeammin useita vuosia sitten. Reaaliaikaisella suojauksella varustettu virustorjuntaohjelma voi havaita uusimmat verkkouhat ja välttää virusten tunkeutumisen.
 • Virustorjuntaohjelmisto estää tietojenkalastelun ja huijaukset. Vahvassa Mac-virustorjuntaohjelmassa on yleensä sisäänrakennetut verkkosuojaustyökalut tai oma selainlaajennus, joka estää haitalliset sivustot.
 • Virusten poistotyökalut varmistavat yksityisyyden suojan. Kehittyneet tietoturvasovellukset tarjoavat monikerroksisen suojan, kuten VPN-palvelut ja pimeän verkon valvonnan. Sinun kannattaa asentaa sellainen macOS-laitteeseesi välttääksesi mahdolliset tietovuodot ja varmistaaksesi identiteettivarkauksilta suojautumisen.
Mitä tietoturvaohjelmistoa minun pitäisi käyttää Macissa?

On siis viisasta investoida Mac-laitteiden lisäsuojaukseen. Virustorjuntaohjelma voi tarjota sinulle paitsi tarvittavan laiteturvallisuuden myös hienoja lisäominaisuuksia.

Voinko käyttää ilmaista virustorjuntaohjelmaa Macille?

Jos sinusta tuntuu, että premium-tilaus ylittää budjettisi, voit käyttää ilmaista virustorjuntaohjelmistoa Macille. Pidä kuitenkin odotuksesi kurissa – premium-tuotteen ilmaisversiossa on joitakin rajoituksia.

Varmista kuitenkin aina, että valitsemasi ilmainen versio on peräisin hyvämaineisesta lähteestä. Suosittelemme tutustumaan asiantuntijoidemme tarjoamiin parhaisiin Macin ilmaisiin virustorjuntapalveluihin. Tämä johtuu siitä, että monet epäilyttävät ilmaiset virustorjuntaohjelmat levittävät haittaohjelmia.

Jos etsit todella luotettavaa virustorjuntasuojaa, suosittelemme investoimaan TotalAV-premium-virustorjuntaohjelmistoon. Tämä ohjelmisto tarjoaa täydellisen ja luotettavan suojan Macillesi.

Tarvitsevatko Macit virustorjuntaa 2023?

TotalAV antivirus tarjoaa erinomaisen lunnasohjelmien ja haittaohjelmien poiston Macille. Lisäksi paketti sisältää ominaisuuksia, kuten VPN:n, optimointityökalun roskatiedostojen puhdistamiseen ja salasanahallinnan. Paketin hinta on erinomainen (alkaen 19,00 dollaria/vuosi). Mutta voit myös hyödyntää 30 päivän rahat takaisin -takuuta testataksesi palvelua.

Videoarvostelu: Paras virustorjuntaohjelmisto Macille

Miten Apple suojaa Macisi haittaohjelmilta

Applella on melko hyvät virustorjuntatyökalut, jotka suojaavat sinua haittaohjelmilta. Siihen kuuluu esimerkiksi Gatekeeper. Se on tietoturvaominaisuus, joka pakottaa jokaisen asentamasi sovelluksen olemaan Applen digitaalisesti allekirjoittama. Voit asentaa sovelluksia, joita ei ole allekirjoitettu, mutta se vaatii erityisen luvan. Se tekee epäluotettavien sovellusten asentamisesta monivaiheisen prosessin, mikä tarkoittaa, että asennettavien haittaohjelmien kokonaismäärä on huomattavasti pienempi.

Tarvitsenko todella Mac-virustorjuntaa?

Toinen sisäänrakennettu virustorjuntatyökalu on haittaohjelmien poistotyökalu. MacOS-järjestelmistä löytyneiden tunnettujen haittaohjelmien tapauksessa se poistaa kaikki haittaohjelmat automaattisesti jokaisen päivityksen yhteydessä. Vaikka tämä on loistava lisä turvallisuuteen, se vaatii järjestelmäpäivityksen laitteiden puhdistamiseksi.

Vaikka macOS:ssä on joitakin sisäänrakennettuja työkaluja, jotka suojaavat laitteitasi viruksilta ja hakkeroinnilta, se ei tarjoa samaa tietoturvatasoa kuin virustorjuntaohjelmisto voisi tarjota.

Päätelmä

Mikä on paras Mac-virustorjuntaohjelma?

Koska macOS-virusten määrä kasvaa jatkuvasti, on tärkeää, että käytössä on vankka virustorjuntaohjelma. Vaikka vaihtoehtoja, jotka tarjoaisivat luotettavia ja Macille suunnattuja haittaohjelmasuojauspalveluja, ei ole montaa, onnistuimme valitsemaan niistä monipuolisimmat.

TotalAV ja Norton 360 sijoittuivat listan kärkeen lähes virheettömillä haittaohjelmien havaitsemisasteilla. Ne ovat täynnä olennaisia tietoturvaominaisuuksia, ja olemme testanneet, että ne ovat markkinoiden parhaat virustorjuntaratkaisut Macille.

Sinun kannattaa ehdottomasti investoida johonkin niistä, jos et halua enää koskaan huolehtia lunnasohjelmista, haittaohjelmista tai identiteettivarkauden riskeistä.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille