The 6 Paras Altcoin Pörssit 2023

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️Mikä on kryptovaluuttapörssi?

Kryptovaluuttapörssi on keskitetty palvelupiste kaikkeen kryptoon liittyvään. Osta, myy ja vaihda kryptovaluuttoja käyttämällä erilaisia valuuttoja, kuten Yhdysvaltain dollaria, tai muunna niitä helposti yhdestä toiseen. Pörsseissä hinnat vaihtelevat jatkuvasti, joten saat ajantasaiset arvot mahdollisimman lähelle markkinahintoja – ei enää odottelua! Varmista, että hyödynnät kaupankäyntimahdollisuudet parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntämällä luotettavaa ja luotettavaa kryptovaluuttapörssiä jo tänään.

⚡️ Mitä eroa on kryptovaluutan ja kryptovaluuttapörssin välillä?

Pidä koko kryptokokoelmasi turvassa kryptovaluuttalompakolla, joka on täydellinen ohjelmisto kaikkiin digitaalisten varojen tarpeisiisi. Kryptovaluuttapörssin avulla voit puolestaan käydä kauppaa tai ostaa digitaalista valuuttaa sekä vaihtaa perinteisen rahan nopeasti sen nykyaikaisemmaksi muunnokseksi. Molempien työkalujen hyödyntäminen on välttämätöntä, jos haluat maksimoida kryptovaluuttojen potentiaalin.

⚡️ Tarvitsetko kryptovaluuttalompakon?

Haluatko sijoittaa bitcoiniin? Teknisesti ottaen sinun ei tarvitse säilyttää kolikkojasi kylmässä varastossa tai asentaa tietokoneellesi kuumaa lompakko-ohjelmaa. Monet kryptopörssit sallivat valuutan säilyttämisen pörssissä, ja jotkut yksityishenkilöt tekevät niin.

⚡️ Onko kryptovaluutta hyvä sijoitus?

Kryptovaluutat ovat riskialtis ja arvaamaton hanke, joka voi palkita sinut komeasti, mutta se voi nopeasti velkaannuttaa sinut, jos siihen ei suhtauduta vakavasti. Jos olet tietoinen mahdollisista riskeistä ja valmis hyväksymään ne ennen kuin sijoitat rahaa kryptovaluuttoihin, ne voivat olla hyvä vaihtoehto lisätulojen hankkimiseen. Varmista kuitenkin, että teet huolellisen selvityksen etukäteen, jotta et menetä kovalla työllä ansaitsemaasi rahaa.

Mikä on Altcoin-pörssi?

Altcoin-pörssin avulla voit tutustua yli 18 000 muuhun nykyisin käytössä olevaan kryptovaluuttaan. Vaikka useimmilla näistä projekteista on pienet markkinakapasiteetit ja vähäinen sijoittajien kiinnostus, on silti hauskaa (ja joskus kannattavaa) spekuloida niiden tulevilla liikkeillä.

MITÄ OVAT ALTCOINIT?

Parhaat altcoin-pörssit
Parhaat krypto vaihtoa altcoins varten

Jokainen altcoin-pörssi veloittaa maksun. Tämä tarkoittaa, että sinulta veloitetaan palkkio jokaisesta luomastasi osto- ja myyntitilauksesta. Useimmissa tilanteissa, koska eToro on ainoa poikkeus sääntöön, tämä maksu ilmaistaan prosentteina kaupan kokonaisarvosta. Alt-valuuttakurssi on myös otettava huomioon, kun ostat tai myyt altcoineja, sillä se voi vaikuttaa tuntuvasti voittoihisi.

Mitä minun pitäisi etsiä altcoin-kauppapaikasta?

CoinMarketCapin mukaan kryptovaluuttapörssejä on hieman yli 300. Tämä voi luonnollisesti aiheuttaa haasteita, kun päätät, mikä pörssi on sinulle sopiva.

Parhaiden altcoin-pörssien vertailu
Mikä on altcoin-pörssi?

Selvitämme sumun käymällä läpi tärkeimmät asiat, jotka on otettava huomioon, kun valitset parhaan altcoin-vaihdon tarpeisiisi alla olevissa osioissa.

Sinun on avattava tili ja talletettava rahaa tehokkaimpiin altcoin-pörsseihin, jotta voit käyttää niitä. Vaihtaaksesi bitcoinia toiseen kryptovaluuttaan, kuten Ethereumiin, sinun on ensin käytävä läpi tilin luominen ja varojen tallettaminen käyttäen virallista valtion myöntämää henkilöllisyystodistusta, kuten ajokorttia tai passia.

Parhaat Alt Exchanges for 2023

Altcoin Exchange
Miten valita paras kaupankäyntialusta altcoineille

Tässä on lyhyt luettelo suurimmista altcoin-pörsseistä, joita kannattaa harkita tänään.

 • eToro – paras altcoin vaihto Yhdysvalloissa vuonna 2023
 • Crypto.com – suuri vaihto tehdä rahaa
 • Binance on suosittu vaihto, jossa on alhaiset palkkiot  
 • Coinbase on hyvä vaihto aloittelijoille
 • Huobi – Paras pörssi hajauttamiseen
 • Webull – sijoita kryptovaluuttaan vain 1 dollarilla
 • ByBit – vaihto tarjoaa johdannaisia
 • Luno – kätevä sovellus altcoinien vaihtamiseen
 • Kraken – kauppa altcoins vipuvaikutuksella
 • Gemini – turvallinen ja säännelty altcoin-pörssi Yhdysvalloissa.
 Altcoin-pörssejä on yli 300
5 hienointa altcoin-pörssiä tarkastellaan.

Yhdysvaltain dollari-Altcoin parit

Kun etsimme parasta altcoin-pörssiä, otimme huomioon seuraavat tekijät:

 • Sääntely ja luottamus
 • Tuetut altcoin-markkinat
 • Vipuvaikutuksen ja marginaalin saatavuus
 • Maksut ja palkkiot
 • Kaupankäyntityökalut ja ominaisuudet
 • Vähimmäistalletusvaatimukset
 • Ja lisää.

Keskitymme edellisiin näkökohtiin alla olevissa arvioissamme, jotka kattavat viisi parasta Altcoin-pörssiä vuodelle 2023

eToro vuonna 2023

Osta kryptovaluuttaa eTorossa eTorossa
eToro on myös yksi parhaista transaktiokopiointialustoista kryptoalalla.

eToro on markkinoiden paras altcoin-pörssi tällä hetkellä. eTorolla voit ostaa ja vaihtaa erilaisia altcoineja alkaen vain 10 dollarista. Lisäksi eTorolla on alhaiset palkkiot, joten se on loistava valinta tilisi rahoittamiseen. Esimerkiksi Yhdysvalloissa asuvat asiakkaat voivat käyttää pankki- tai luottokorttia tallettamiseen maksutta monissa kryptovaluuttapörsseissä. Lisäksi ilmaisia talletuksia on saatavilla PayPalin, Skrillin, ACH-siirtojen ja kotimaisten tilisiirtojen kautta. Arvostamme myös sitä, että tilin avaaminen vaatii vain 10 dollarin rahoituksen.

Mikä kryptopörssi on helpoin käyttää?
Onko turvallista säilyttää kryptoa eToro-pörssissä?

Parhaat altcoinit, joihin kannattaa sijoittaa eTorolla, ovat Ethereum, Binance Coin, Cardano, EOS, Dash ja Monero. Voit myös sijoittaa hajautettuihin finansseihin, kuten Decentraland, AAVE, Cosmos ja SushiSwap. Toinen vaihtoehto kryptovaluutan ostamiseen eTorolla on älykäs salkku.

eToro on myös yksi kryptovaluuttamarkkinoiden menestyksekkäimmistä kauppojen replikaattoreista. Tämän työkalun avulla voit matkia ammattimaista kryptokauppaa, jolloin voit ostaa ja myydä digitaalisia valuuttoja käymättä itse kauppaa. Kryptovaluuttojen lisäksi eToro tarjoaa osakkeita ja ETF-rahastoja sekä valuuttoja, hyödykkeitä ja indeksejä.

eToro on loistava paikka käydä osakekauppaa verkossa. Sen avulla voit myös sijoittaa kryptovaluuttaan, mikä saattaa houkutella useampia kauppiaita, jotka haluavat enemmän joustavuutta ja anonymiteettiä. eToro tarjoaa oman kryptolompakon, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että yksityiset avaimesi varastetaan. eToron iOS- ja Android-sovelluksissa on myös mobiilikryptokauppatoiminto.

Crypto.com – Rahan tekemiseen erinomaisella vaihdolla

Mikä on paras kryptopörssi Altcoineille?
Mikä on paras krypto vaihto Altcoins?

Jos etsit vaihtoehtoa Coinbaselle, Crypto.com on vaihto, johon kannattaa mennä. Se tarjoaa yli 250 altcoinia, joten jos haluat pitkäaikaisia kryptosijoituksia, tämä vaihto on harkitsemisen arvoinen. Arvostamme sitä, että tilin perustaminen vie vain muutaman minuutin ja että kun se on vahvistettu, voit ostaa kryptovaluuttaa pankki- tai luottokortilla.

Voit myös säästää rahaa lähettämällä käteistä ACH:n tai paikallisen pankkisiirron kautta maksutta. Maksat vain 0,40 % per dia, kun rahat saapuvat. CRO:lla, joka tunnetaan yhtenä suosituimmista altcoineista, on alhaisemmat kaupankäyntimaksut Crypto.comin osallistumisen ansiosta.

Crypto.com arvostelu 2022
Onko crypto com tai Coinbase parempi?

Huomasimme myös, että Crypto.com on yksi tehokkaimmista altcoin-kaupankäyntialustoista, joilla voit ansaita korkoa kryptovaroillesi. Sen kryptosäästötilit tukevat monenlaisia altcoineja, ja tulot riippuvat siitä, kuinka pitkäksi aikaa lukitset tokenit. Se on joko yksi, kolme tai ei kuukautta, eikä vaihtoehtona ole lainkaan lukitusaikaa.

Lopuksi, voit nostaa APY:tä ja Google-mainoksia käyttämällä CRO-tunnuksia. Tämä huippuluokiteltu kryptovaluuttapörssi tarjoaa myös kryptolainoja, joiden avulla voit saada käteistä nopeasti ilman, että sinun tarvitsee myydä kryptovaluuttojasi. Lopuksi, Crypto.com sisältää turvallisen mobiililompakkosovelluksen sekä NFT-kaupankäyntialustan.

MITKÄ OVAT NFTS:N 8 ETUA JA HAITTAA?

Binance on tunnettu altcoin-pörssi, joka veloittaa alhaiset maksut.

Binance on tunnettu altcoinien alalla
Miten myydä Binance

Binance on tunnettu kryptovaluuttapörssi, joka tarjoaa sinulle pääsyn sadoille markkinoille. Binance-kaupankäyntimaksut ovat myös hyvin alhaiset, sillä maksut alkavat 0,1 prosentista jokaista liukua kohden. Binance tarjoaa alennettuja kaupankäyntipalkkioita, jos sinulla on BNB, kuten Huobi ja Crypto.com. Jos haluat tietää, miten ostaa Binance Coin, tutustu täydelliseen oppaaseemme.

Binancen kaupankäyntialusta tukee kehittyneitä työkaluja. Binance puolestaan tarjoaa kehittyneen alustan monimutkaiseen tekniseen analyysiin. Uudet tulokkaat voivat kuitenkin parhaiten ostaa altcoineja käyttämällä yksinkertaista käyttöliittymää Yhdysvaltain dollareissa. Talletusmaksu määräytyy valitsemasi maksutavan mukaan. ACH- tai pankkisiirtoihin ei liity maksuja.

Yhdysvaltalaisilta asiakkailta, jotka käyttävät pankki- tai luottokorttia ostosten tekemiseen, veloitetaan 4,5 %:n lisämaksu sekä 0,5 %:n välitön transaktiomaksu. Voit myös tallettaa bitcoineja Binance-tilillesi, jolloin kestää 20 minuuttia ennen kuin ne hyvitetään tilisi saldoon. Binance käyttää hajautettuja Trust-lompakoita.

Mikä on vähimmäistalletussumma Binanceen?
Mikä on vähimmäistalletuksen määrä Binanceen?

Binance-verkkolompakko antaa sinulle suoran pääsyn hajautettuihin sovelluksiin (DApps), kuten Pancakeswapiin. Uudet tulokkaat saattavat sen sijaan haluta pitää altcoininsa Binance-verkkolompakossa. Tämä on turvattu kaksitekijätodennuksella ja IP-valkoluettelolla, mikä tarkoittaa, että jos yrität kirjautua sisään uudesta sijainnista, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi.

Coinbase – Aloittelijoiden tulisi käyttää luotettavaa vaihtopalvelua.

Suosittu Altcoin Exchange
Kannattaako Coinbasea käyttää aloittelijan?

Coinbase on suosittu vaihtoehto kauppiaille, jotka haluavat käydä kauppaa altcoineilla vuonna 2023. Tämä alusta on ihanteellinen aloittelijoille, sillä se ei vaadi aiempaa tietämystä. Voit luoda nopeasti tilin mukavasti omasta kodistasi tällä alustalla, etkä tarvitse aiempaa kokemusta altcoinien ostamiseen. Arvostamme sitä, että pankki- ja luottokortteja voi käyttää altcoinien ostamiseen Coinbase-sivustolla.

Vaikka se ei ole yhtä kallis kuin Binance, pankki-/luottokorttimaksuista peritään 3,99 prosentin maksu. Tämä koskee myös sitä, jos haluat hankkia kryptovaluuttoja käyttämällä PayPalia. ACH-siirrot ovat todellakin ilmaisia, joten sinun on vain maksettava tavallinen 1,49 prosentin maksu rahoitustapahtumista. Kryptovaluuttatalletukset hyväksytään myös, joten voit käyttää jo omistamiasi altcoineja muiden altcoinien ostamiseen.

Markkinoiden parhaat altcoin-pörssit
Mikä on paras vaihto altcoins?

Coinbasen tukemien kryptovaluuttojen koon osalta löydät yleensä keskikokoisia ja suurikokoisia kolikoita. Ethereum, Shiba Inu, Dogecoin, Cardano ja USD Coin ovat esimerkkejä. XRP ja BNB erottuvat Coinbasen poikkeuksina. Turvallisuuden suhteen ei kuitenkaan ole syytä huoleen – 98 prosenttia asiakkaiden tokeneista säilytetään offline-tilassa kylmässä varastossa.

Coinbase edellyttää kaksitekijätodennusta, jotta rahasi olisivat entistä paremmin suojattuja. Kun olet hankkinut haluamasi kryptovaluuttapoletit, voit säilyttää niitä Coinbase-verkkolompakossasi. Voit myös siirtää ne Coinbasen talletuslompakkoon, joka on saatavilla iOS- ja Android-sovelluksena.

Huobi on suurin altcoin-pörssi monipuolistamiseen.

Parhaat Altcoin-pörssit
Mikä on paras altcoin vaihto?

Jos haluat monipuolistaa varojasi ja sijoittaa parhaisiin Defi-kolikoihin, Huobi on yksi hienoimmista altcoin-pörsseistä, joita kannattaa harkita. Tällä alustalla löydät satoja vaihtoehtoisia kryptovaluuttoja eri kaupankäyntimarkkinoilla. Useimmat Huobi-sijoittajat haluavat esimerkiksi pääsyn spot-kaupankäyntimarkkinoille.

Nämä ovat usein USDT:hen liittyviä kryptovaluuttoja. Voit myös käydä kauppaa altcoineilla muiden digitaalisten valuuttojen kanssa, jos sinulla on suurempi riskinsietokyky. Tämän johtavan kryptopörssin kokeneet kauppiaat saattavat harkita kaupankäyntiä kryptovaluuttajohdannaisilla. Tämä kattaa erilaisia futuurimarkkinoita, joista jokainen voidaan avata marginaalilla.

Koska Huobilla on monia eri kaupankäyntipareja ja -suunnitelmia, on helppo käydä kauppaa kenen tahansa kanssa, joka haluaa sijoittaa kryptovaluuttoihin. Lisäksi pörssi on erittäin edullinen – se veloittaa vain 0,2 prosentin palkkion diaa kohden. Jos sinulla on Huobi-token (HT), kaupankäyntikustannuksiasi alennetaan 50 prosenttia.

Voinko käydä kauppaa Huobilla ilman vahvistusta?
Onko Huobi hyvä lompakko?

Huobi on saamassa paljon vetovoimaa sijoittajien keskuudessa, jotka haluavat tehdä rahaa kryptovaluuttapositioillaan. Todellisuudessa pääset käsiksi huippuluokan APY:iin, kiitos suuren määrän altcoineja, jotka tuottavat satojen prosenttien korkoa vuodessa. Lohkoketjun aika on usein 7-14 päivää. Lopuksi Huobi mahdollistaa altcoinien ostamisen luottokortilla, mikä on erinomainen lisä.

KRYPTO VAIHTO LUOKITUS TOP PARAS

Skilling – Paras paikka kaupan Altcoins kanssa vipuvaikutuksella

Suurempi voittopotentiaali odottaa niitä, jotka käyvät kauppaa altcoineilla vipuvaikutuksella, ja Skilling on täydellinen paikka tehdä niin. Jopa 50:1 vipuvaikutuksella kryptoihin, tämä alusta laittaa monet kilpailijansa häpeään. Skillingissä voit käydä CFD-kauppaa yli 50 altcoinilla ja samalla käyttää satoja muita instrumentteja, kuten osakkeita, hyödykkeitä, indeksejä ja valuuttoja.

Skilling: Skilling: Kaupankäynti Forex & osakkeet
Skilling – Paras paikka kaupata Altcoineja vivullaan

Koska Skilling on täysin lisensoitu ja viranomaisten sääntelemä, se pitää sekä varat että henkilötiedot turvassa. Jos ongelmia ilmenee, asiakastuki on käytettävissä maanantaista perjantaihin, ja se on tavoitettavissa puhelinsoiton, sähköpostin tai live-chatin kautta. Tarjoamme kaksi ainutlaatuista kaupankäyntialustaa – Skilling Trader -alustan ja cTrader-alustan. Ensimmäinen on ihanteellinen aloitteleville kauppiaille, jotka haluavat intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen kokemuksen.

Jälkimmäinen on täydellinen kokeneemmille kauppiaille, sillä se tarjoaa erilaisia indikaattoreita ja algoritmista kaupankäyntiä sekä kehittyneitä toimeksiantotoimintoja ja riskinhallintatyökaluja. Vaikka Skilling ei valitettavasti ole saatavilla Yhdysvalloissa, se tarjoaa hyvän valikoiman talletusmenetelmiä muiden maiden käyttäjille. Enimmäkseen ilmaisella alustalla on kuitenkin maksu Skrillin ja Netellerin käytöstä. Skillingin vähimmäistalletus on vain 100 dollaria, ja kaikista tehdyistä kaupoista ei peritä lainkaan palkkioita! Lisäksi niiden spreadit ovat myös erittäin kilpailukykyisiä, alkaen 0,1 pipsistä.

Skilling - Paras paikka kaupata Altcoineja vivullaan
Katsaus 5 parhaaseen Altcoin-pörssiin

On kuitenkin syytä huomata, että tarkat kustannukset selviävät kyseisen altcoinin sivulta. Jos tämä kiinnostaa sinua toistaiseksi, muista lukea koko arvostelumme klikkaamalla tästä.

Peruuttaminen

Alta löydät parhaiksi arvioimamme altcoin-pörssit vuodelle 2023. Asiantuntijamme keskittyivät ratkaiseviin seikkoihin, kuten turvatoimiin, veloitettaviin maksuihin, saatavilla oleviin kaupankäyntityökaluihin, asiakaspalvelun laatuun ja tuettuihin vaihtoehtoisiin valuuttamarkkinoihin.

eToro on suosittu alusta kryptovaluuttojen kaupankäyntiin. Yksinkertaisesti sanottuna eTorossa voit tallettaa Yhdysvaltain dollareita ilman kustannuksia pankki-/luottokortilla, jonka avulla voit sitten käydä kauppaa altcoineilla käyttäjäystävällisessä ympäristössä.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille