Kryptovaluutan vipuvaikutus- ja marginaalikauppa: Mitä sinun tarvitsee tietää

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Mikä on paras vipu aloittelijoille?

Vipuvoima 1:10
Mikä on ihanteellinen vipuvaikutus aloittelevalle kauppiaalle? Jos olet uusi Forex-kauppias, vipuvaikutus 1:10 ja 10 000 dollaria käteistä ovat erinomaisia paikkoja aloittaa. Näin ollen paras vipuvaikutus aloittelijalle on korkeintaan suhde 1:10.

⚡️ Onko vipuvaikutus hyvä vai huono?

Termillä vipuvaikutus on kaksi merkitystä: rahoitusväline, jonka avulla sijoittaja voi panostaa enemmän kuin hänen rahansa ja kahden osapuolen välinen suhde, jossa toinen on riippuvainen toisesta. Sen olemus ei ole hyödyllinen eikä haitallinen. Sijoitustemme tuoton ja tuoton hyvät tai huonot vaikutukset vahvistuvat vivutuksen avulla. Ota huomioon vivutuksen mahdolliset seuraukset, jotka ovat luontaisia jokaisessa tekemässäsi sijoituksessa.

⚡️ Mitä 20-kertainen vipu tarkoittaa?

100 dollaria saattaa olla hyvä vertailukohta arvioitaessa, kuinka paljon rahaa tarvitset positioiden kattamiseen. Käyttäessään 20-kertaista vipuvaikutusta sijoittaja voi avata merkittävän position 100 dollarilla ja pitää silti tilinsä saldon riittävän vaatimattomana välttääkseen negatiivisten markkinaliikkeiden aiheuttamat tappiot.

⚡️ Miten vipuvaikutus vaikuttaa bitcoiniin?

Markkinatasolla vivutuksen käyttö nostaa omaisuuserien hintoja. Koska Bitcoinin hinta on lisääntyneen volatiliteetin seurauksena arvaamattomampi, se ei pysty toimimaan säästövälineenä. Vipuvaikutus lisää altistumista ja tekee sijoituksesta mahdottoman hyötyä yksilötasolla.

Mitä ovat vipuvaikutteiset rahakkeet

Ennen kuin aloitat, tee tutkimusta. Lue vaiheittainen opetusohjelma, jos haluat tietää lisää vipuvaikutuksesta ja marginaalikaupankäynnistä, rahan ansaitsemisesta ja niihin liittyvistä vaaroista.

Mitä vipuvaikutus ja marginaalikauppa tarkalleen ottaen ovat?

Mikä on marginaalikauppa ja miten se toimii?

Vaikka termit “marginaali” ja “vipuvaikutus” ovat monille tuttuja, vain harvat ymmärtävät niiden merkityksen. Marginaalikaupankäynnissä käytetään yksinkertaisesti lainattua rahaa kryptovaluuttaan sijoittamiseen.

Mikä on vipuvaikutus kryptovaluuttakaupassa?
Mikä on vipuvaikutus kryptovaluuttakaupassa?

Koska marginaalikauppa eroaa tavanomaisesta kaupankäynnistä siten, että sen avulla voit käyttää huomattavasti enemmän rahaa ja vipuvaikutusta, marginaalikauppa on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Selkokielellä tämä tarkoittaa, että marginaalikauppa tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä mukavia voittoja kannattavista kaupoista. Tappion vaara on kuitenkin myös suurempi.

Miksi tarvitsen vakuutuksen kryptovaluuttamaailmassa?

Mitä tarkoittaa “vipuvaikutus”? Vipuvoiman avulla voit käydä kauppaa enemmän kuin muuten voisit.

Miten käyttää vipuvaikutusta ja marginaalikauppaa riskien hallintaan?
Krypto vivutetut kuponkien

Marginaalikaupankäynnissä talletat tilillesi vain tietyn prosenttiosuuden toimeksiannon kokonaismäärästä. Loppuosa on velkavipua välittäjältä. Tämä antaa kauppiaille mahdollisuuden ottaa suurempia positioita kuin he voisivat, jos he käyttäisivät vain omia varojaan.

Vipuvoima mitataan usein suhdelukuna, kuten 1:100, mikä tarkoittaa, että jokaista tililläsi olevaa 100 dollaria kohden voit käydä kauppaa jopa 10000 dollarin arvoisella kryptovaluutalla.

kryptovaluuttaa FORECASTS FOR 2023 – Lue lisää artikkelista.

Koska kryptovaluutat ovat niin arvaamattomia, että yksilöt voivat mahdollisesti hyötyä merkittävistä ja nopeista heilahteluista, kryptovaluutta-CFD:t ovat tulleet erittäin suosituiksi eToron kaltaisilla kaupankäyntimarkkinoilla, koska marginaalikauppa mahdollistaa sekä pitkien että lyhyiden positioiden luomisen. Voit käyttää kryptomarginaalikauppaa ostaaksesi kryptovaluutan, jos uskot sen hinnan nousevan (ja tehdä rahaa noususta), tai myydäksesi kryptovaluutan, jos uskot sen hinnan laskevan.

Marginaali kryptovaluuttakauppa
Marginaali kryptovaluuttakauppa

Mitä on vivutettu kaupankäynti kryptovaluutoilla?

Jos ymmärrät, miten vipuvaikutusta käytetään oikein, voit tehdä paljon enemmän rahaa samassa ajassa kuin pelkällä sijoittamisella. Kun talletat varoja tilillesi, ne jaetaan ja asetetaan valvontaasi sen mukaan, kuinka paljon vipuvaikutusta haluat kullekin positiolle.

Mikä on vipuvaikutus kryptovaluuttakaupassa?

Jos esimerkiksi haluat sijoittaa 10 000 dollaria osakkeeseen, jonka vipuvaikutussuhde on 1:10 – toisin sanoen vaaditaan vain 10 prosentin marginaali tavanomaisen 100 prosentin sijaan – sinun tarvitsee vain käyttää

os kaupankäynnissä ei käytetä vipuvaikutusta, sinun pitäisi sijoittaa koko rahamäärä etukäteen; tämä on huomattavasti enemmän kuin mitä tarvitaan vipuvaikutusta käytettäessä.

Jos osakkeesi kuitenkin nousee, myös voittosi nousee. Toisin sanoen vivutettu bitcoin-kaupankäynti vaatii paljon vähemmän rahaa saman rahamäärän tuottamiseen. Tietenkin kannattaa muistaa, että myös päinvastoin: jos osakkeesi laskee, voitat vähemmän.

Miten käyttää vipuvaikutusta ja marginaalikauppaa riskien hallintaan?

Käyttämällä vipuvaikutusta ja marginaalikauppaa sijoittajat voivat hallita salkkujensa riskejä.

Mitä on marginaali ja vipu kryptovaluuttakaupassa?
Miten käyttää kryptovaluutta kaupankäynnin

Marginaalikaupankäynnillä voit saada enemmän rahaa, mutta se voi myös vaarantaa pääomasi. Vakavin riski marginaalikaupankäynnissä on se, että se saattaa lisätä tappioitasi. Seuraavassa on joitakin ehdotuksia vaaran vähentämiseksi.

Stop loss on riskinhallintaväline, jonka avulla voit sulkea kaupan tietyssä vaiheessa, jos markkinat kehittyvät sinua vastaan. Tämä on erinomainen tapa varmistaa, että ymmärrät tarkalleen, kuinka paljon rahaa riskeeraat. Voit oppia siitä lisää täältä.

Me kaikki haluamme välttää rahan menettämistä. Bitcoin-marginaalikaupankäynnissä investoi vain sen verran, mitä voit menettää. Jos häviät yli 5 % tilistäsi, se on yleensä merkki siitä, että olet liian suurissa vaikeuksissa. Varmista, että sinulla on tarpeeksi varattuna, jotta voit tarvittaessa maksaa pääoman takaisin.I

Mitä marginaali tarkoittaa kryptovaluuttakaupassa?
vipuvaikutus on hyväksi pitkällä aikavälillä?

Ota voittoa: Voit asettaa Take Profit -komennon, jolla voit sulkea asemasi, kun voitot saavuttavat tietyn määrän, toisin kuin stop loss -komennolla. Koska kryptovaluutta on niin arvaamatonta, on usein parasta irtautua ennen kuin osake ottaa toisen suunnan.

Negatiivisen oman pääoman suoja: Jos markkinaolosuhteet johtavat siihen, että pääoma muuttuu negatiiviseksi ennakoimattomasta syystä, jotkut kaupankäyntijärjestelmät ottavat tappion vastaan ja nollaavat oman pääoman nollaan. Tämä on eToron suojausmekanismi.

kryptovaluuttaa Leverage Trading sekä pitkän että lyhyen aikavälin voittoja varten

Vipu ja marginaalikauppa kryptovaluutassa
Voit käyttää vipuvaikutusta sekä nousu- että laskusuuntauksiin.

Pitkä positio tarkoittaa yleensä sitä, että odotat omaisuuserän hinnan nousevan. Sitä vastoin lyhyen position avaaminen viittaa siihen, että uskot omaisuuserän arvon laskevan.

Kaupankäynti kryptovaluutalla vipuvaikutuksella ja pitkien positioiden pitäminen.

Jotta ymmärtäisit parhaiten kryptojen vipuvaikutuskauppaa ja pitkiä positioita, katsotaanpa esimerkkiä. Avaat pitkän position Bitcoiniin 10 000 dollarilla ja 10-kertaisella vipuvaikutuksella. Tämä tarkoittaa, että vakuutesi on vain 1000 dollaria. Jos Bitcoinin hinta nousee 20 %, voitat 2 000 dollaria, kun alun perin olisit ansainnut 200 dollaria ilman vipuvaikutusta.

Jos Bitcoinin arvo kuitenkin laskee 20 prosenttia, menetät 2000 dollaria. Kun vakuudeksi on vain 1000 dollaria, tämä johtaisi siihen, että positio suljettaisiin ennen kuin 20 prosentin heilahdus on tapahtunut kokonaan. Tällöin sijoituksesi realisoitaisiin ja saldosi laskisi nollaan.

Miten kryptovaluutan vipuvaikutus toimii?
mitä ovat vivutetut tokenit

Marginaalikauppa ja lyhyiden positioiden ottaminen kryptovaluutassa.

Tässä tapauksessa oletamme, että haluat avata 10 000 dollarin arvoisen lyhyen position Bitcoiniin 10-kertaisella vipuvaikutuksella. Lainaat Bitcoinia joltakulta ja myyt sen sitten nykyiseen markkinahintaan. Oma valintani käydä kauppaa 10x vivulla, voit myydä 10 000 dollarin arvosta Bitcoinia, kun sinulla on vain 1000 dollarin vakuus.

Toisaalta, jos olisit lainannut 0,25 Bitcoinia ja myynyt sen, kun hinta oli 40 000 dollaria, voisit ostaa sen takaisin vain 8000 dollarilla, jos suuntaus laskee 20 prosenttia 32 dollariin. Olisit tehnyt 24000 dollarin voiton.

Jos Bitcoin nousee 20 prosenttia 48 000 dollariin, tarvitset kuitenkin 2000 dollaria lisää ostaaksesi 0,25 BTC:n takaisin. Koska tililläsi on tuossa vaiheessa vain 1 000 dollaria, positio suljetaan väkisin.

Mitkä ovat edut ja haitat vivutetun kryptovaluuttakaupan käyttämisessä?

Jokaiseen kaupankäyntistrategiaan, myös marginaalikauppaan kryptovaluutoilla, liittyy sekä etuja että haittoja. Suurelta osin tämän menetelmän hyvät ja huonot puolet kumoavat yleensä toisensa.

Kryptovaluuttakauppa vivutettuna
Millaista vipuvipua aloittelijan tulisi käyttää?

Mahdollinen voittomarginaalisi on suurempi, mutta siihen liittyy myös suurempi riski menettää rahaa, jos kauppa menee sinua vastaan. Vastaavasti voit helposti ja nopeasti hajauttaa salkkuasi huomattavasti suuremman riskin kustannuksella kuin muut kaupankäyntistrategiat sallivat. Alla olevassa taulukossa on lisää esimerkkejä:

Edut

 • ✔️ Lisääntyneet voitot
 • ✔️ Monipuolistaminen
 • ✔️ Koska rahamäärä on rajallinen, sinulla on varaa spekuloida vain matalan riskin hankkeilla.
 • ✔️ Se opettaa sinua olemaan kärsivällinen ja varovainen.
Miten vipuvaikutus voi tehdä sinut rikkaaksi?
Onko marginaalikaupan käyttö kannattavaa?

Haitat

 • ❌ Äärimmäiset tappiot
 • ❌ Kaupankäynti suurella riskillä
 • ❌ erittäin epävakaat markkinat voivat kuluttaa varasi nopeasti loppuun.
 • ❌ aloittelijoille, se on paljon vaikeampaa

Strategiat marginaali kaupankäynnin kryptovaluutat

Kryptovaluutan marginaali- ja luottokauppaa varten on olemassa useita menetelmiä. Tässä on muutamia niistä harkittavaksi:

Kryptojen vipuvaikutuskaupankäynti sekä pitkän että lyhyen aikavälin voittojen saamiseksi
Mitä tapahtuu, jos menetän marginaalikaupan?
 • Mahdollinen tapa rajoittaa riskiä, kun olet vasta aloittamassa, on aloittaa pienillä positioilla ja lisätä vipuvaikutusta kokemuksen karttuessa.
 • Harjoittele kaupankäyntiä demotilillä. Voit oppia vipuvaikutuksella käytävän kaupankäynnin yksityiskohdat käyttämällä niin sanottua demotiliä, kuten eToron tiliä, jonka avulla voit harjoitella riskeeraamatta oikeaa rahaa.
 • Aseta tavoitteet selkeästi ja minimoi riskit. Kun sinulla on vankka riskienhallintasuunnitelma ja selkeät voittotavoitteet, voit välttää emotionaalisia päätöksiä, jotka saattavat johtaa tappioihin.
 • Jaa panoksesi. Toinen tapa minimoida riski on ryhtyä toimiin sen vähentämiseksi. Voit esimerkiksi tehdä sarjan voittotoimeksiantoja, joilla voit ottaa voittoja vähitellen sen sijaan, että ottaisit ne kerralla, kun yksi voittokynnys täyttyy.
 • Rajoita kaupankäyntiaikaa – Harkitse, kuinka kauan pidät asemaa, jotta suojaudut odottamattomilta hinnanlaskuilta ja pitkän aikavälin markkinakorjauksilta.

OPAS KRYPTOVALUUTAN TILAUSTYYPEISTÄ

Kryptovaluuttakauppa vivutuksella ja pitkien positioiden pitäminen.
Vipuvoima, määritelmä ja merkitys

6 asiaa, jotka on hyvä tietää ennen kuin sijoitat vipuvaikutteisiin tokeneihin

Kryptovaluuttoja kannattaa hankkia vasta, kun niiden arvo on noin 4200 dollaria. Korkean riskin omaisuuseriä, kuten vivutettuja rahakkeita, ei kuitenkaan pidä ottaa kevyesti – ennen niiden harkitsemista tutustu tärkeimpiin tosiasioihin.

Kryptovaluuttasijoittamisen myötä on syntynyt uudenlaisia kaupankäynnin kohteena olevia omaisuuseriä. Sijoittajat, joilla on korkea riskinsietokyky, ovat kiinnostuneita ftx-vivutetuista kuponkilainoista.

Onko vipuvaikutus luottoa?
Mitä vipuvaikutus tarkoittaa liiketoiminnassa?

1. Tasapainotetaan vipuvaikutteiset tokenit uudelleen, jotta vipuvaikutus pysyy vakiona.

Vipuvivulla varustetuilla rahakkeilla on tietty määrä vipuvaikutusta, esimerkiksi kolme kertaa kohde-etuuden arvo. Token säätelee itseään automaattisesti säilyttääkseen tämän vipuvaikutuksen tason. Jos se esimerkiksi alkaa tehdä rahaa, se sijoittaa voitot uudelleen. Toisaalta, jos se alkaa menettää rahaa, se myy osan varoistaan.

Marginaalikauppa ja lyhyiden positioiden ottaminen kryptovaluutassa.
Miten hallitset riskiä marginaalin avulla?

Vipuvivulla varustetut kuponkipaperit tasapainotetaan yleensä joka päivä uudelleen. Korkean volatiliteetin aikana tokenin liikkeeseen laskevalla pörssillä voi olla mekanismeja, jotka edellyttävät sen tasapainottamista uudelleen mahdollisimman pian.

Suurin riski sijoituksen jäämisestä veden alle on, kun yritys menee konkurssiin. Tämä johtuu siitä, että on vaikea ennustaa, saavatko markkinat takaisin niiden aikaisempien varojen arvon ja jos saavuttavat, niin kuinka paljon. Vipuvivutetut tokenit Binancessa toimivat sen sijaan eri tavalla (ja turvallisemmin). Sen sijaan, että heillä olisi tietty

2. Ne ovat suosittuja, koska niitä on helppo käyttää.

Marginaalikauppa on yleensä monimutkaista ja vaatii elinkeinonharjoittajalta jatkuvaa huomiota. Vipuvivutetut merkit sen sijaan ovat yksinkertainen vaihtoehto, joka ei vaadi sinulta mitään ponnisteluja.

Mikä välittäjä antaa suurimman vipuvaikutuksen?
Krypto vivutetut kuponkien

Sinun ei tarvitse huolehtia vakuuksista tai marginaalista (välittäjältä tai kryptopörssistä lainatut varat). Tasapainottaminen varmistaa, että yrityksesi ei joudu realisoimaan varojaan, vaikka kuponkien arvo laskisi. Jos tokenien hinta laskee, myymällä osan niistä saat tarpeeksi käteistä rahaa toimintakulujen kattamiseen.

3. niiden volatiliteetti on aleneva.

Yksi merkittävimmistä vaaroista, joita vivutettujen tokenien käyttöön liittyy, on volatiliteetin väheneminen, mikä voi vaikuttaa haitallisesti sijoituksiin. Hienoin tapa hahmottaa tämä ajatus on vertailu.

Oletetaan, että yrität ostaa bitcoineja. Käytät 100 dollaria niiden hankkimiseen. Seuraavana päivänä hinta on noussut 10 prosenttia, jolloin sijoituksesi arvo on 110 dollaria. Seuraavana päivänä hinta kuitenkin laskee 10 %, jolloin panoksesi laskee 11 $. Sijoituksesi arvo on 99 $.

Onko marginaalikaupankäynnillä mahdollista ansaita?
Mikä on marginaali ja vipuvaikutus kryptovaluuttakaupassa?

Jos sijoittaisit 100 dollaria vivutettuun kryptovaluuttaan, sijoituksesi nousisi 300 prosenttia, jos bitcoinin hinta nousisi 10 prosenttia. Jos hinta kuitenkin laskisi 30 %, menettäisit 39 dollaria sijoituksestasi, jolloin sinulle jäisi vain 91 dollaria. Pienellä hinnanmuutoksella voi siis olla suuri vaikutus sijoitukseesi, kun se on vivutettu.

Vaikka osto- ja myyntihintasi vaihtelevat huomattavasti, volatiliteettipudotus tuhoaa sijoituksesi.

4. Jotkut kryptopörssit eivät myy niitä.

Vipuvivulla toimivien kuponkien ostaminen saattaa olla pitkä prosessi, erityisesti Yhdysvalloissa asuville. Niitä on saatavilla vain muutamissa kryptovaluuttapörsseissä, ja jotkin näistä pörsseistä eivät salli käteistalletuksia.

Miten maksat marginaalista?
Miten käydä kauppaa vipuvaikutuksella Binance?

Miten voit siis hankkia vipuvaikutteisia rahakkeita? Toisen kryptovaluuttapörssin käyttäminen “sisääntulona” rahan tallettamiseen ja sitten varojen lähettäminen vaihtoon, joka myy vivutettuja kuponkia, on suosittu strategia. Näin se toimisi:

 • Tee kauppa tätä tukevassa pörssissä, kuten Coinbasessa.
 • Olen lisännyt linkin Coinbaseen, josta voit ostaa lähettämäsi kryptovaluutan. Usein valitaan vakaita kolikoita, kuten USD Coin (USDC), koska niiden arvo on vakaa.
 • KuCoinin ja Gate.ion kaltaiset pörssit voivat antaa sinulle mahdollisuuden muuntaa kryptovaluuttasi vipuvaikutuksella toimivaksi tokeniksi, jolloin voit hyötyä kumman tahansa arvon noususta.
 • Sinun on nostettava lähettämäsi kryptovaluutta ennen tämän prosessin käynnistämistä.

5. Tästä voi aiheutua lisäkustannuksia.

Mitä vipuvaikutuksella tarkoitetaan?
Kuinka käydä kauppaa vipuvaikutuksella?

Vipuvivulla olevien kuponkien hallussapitoon liittyy muutamia riskejä, kuten suurempi volatiliteetti ja ylimääräiset hallinnointipalkkiot. Tässä ovat esimerkiksi kahden yleisen vipuvaikutteisen kuponkityypin nykyiset hallinnointikustannukset:

 • Binance veloittaa maksun jokaiselta päivältä, jona käyttäjä säilyttää omistuksiaan jossakin sen kuudesta vipuvaikutteisesta kryptovaluuttamerkistä.
 • Vipuvaikutteisten FTX-tokenien ylläpitokustannukset 0,03 prosentin päivittäisellä maksulla ovat sadasosa tavallisten rahastojen hallinnoinnin hinnasta.

Koska nämä ovat kuukausimaksuja, ne eivät välttämättä vaikuta merkittäviltä. Mieti, kuinka paljon rahaa tuhlaat, jos jatkat saman pankkitilin käyttöä vuoden ajan. Binancen vivutetut tokenit maksavat 3,65 prosenttia, ja FTX:n hallinnointimaksut ovat yli 10 prosenttia.

6. Nämä ovat lyhytaikaisia sijoituksia edistyneille kauppiaille.

Mikä on esimerkki käytöstä?
Kuinka käydä kauppaa pitkällä?

Vipuvaikutteiset tokenit eivät sovellu pitkäaikaisiin sijoituksiin, koska niiden volatiliteetti ja hallinnointikustannukset ovat vähentyneet. Koska kryptovaluutta on epävakaa, jos ylläpidät vipuvaikutteisia kuponkia, on mahdollista, että voit päätyä menettämään rahaa.

Tämä on riskialtis sijoitus, joka kannattaa tehdä vain, jos olet varma, että kohde-etuutena olevan kryptovaluutan arvo nousee tai laskee pian. Vipuvivulla varustetun tokenin ostaminen voi kasvattaa tulojasi merkittävästi, mutta se on lyhytaikainen strategia edistyneille kauppiaille.

Mitkä ovat marginaalikaupan riskit?
Mitä ovat vipuvaikutteiset rahakkeet

Yhdistetty vaara merkitsee, että vipuvoimalla varustetut merkit eivät ole aloittelijoille. Saatat menettää suurimman osan rahoistasi lyhyessä ajassa.

Useimmissa tapauksissa kryptovaluutat ovat sijoittajien kannalta suositeltavampia ostaa ja pitää. Ne ovat jo muutenkin tarpeeksi epävakaita; vivutuksen lisääminen vain lisää niiden epävakautta. Jos olet kiinnostunut vivutetuista kuponkikryptoista, tee runsaasti tutkimusta ja sijoita vain rahaa, jonka olet valmis menettämään.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille