Kryptovaluutta Swing Trading: Mitä se on ja miten päästä osalliseksi siihen

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Mikä on paras kolikko swing-kaupankäyntiin?

Swing-kaupankäynnin kryptoihin valitaan tyypillisesti arvokkaimmat kryptovaluutat. Nämä ovat yleensä aktiivisimmin vaihdettuja kryptovaluuttoja kryptovaluuttapörsseissä ja kauppapaikoilla, kuten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ja Tether (USDT).

⚡️ Miksi kryptovaluutta swingtrader niin paljon?

Bitcoinin hinta vaihtelee monista eri syistä, kuten kysynnän ja tarjonnan, sijoittajien ja kuluttajien tunnelman, hallituksen sääntöjen ja median huomion vuoksi. Nämä tekijät tekevät yhteistyötä tuottaakseen hintavaihtelua.

⚡️ Mitä on bitcoin swing-kaupankäynti?

Swing-kaupankäynti kryptovaluutoilla on yhdistelmä molempia. Swing-kauppiaat sijoittavat pitkällä aikavälillä. He ovat kuitenkin aina etsimässä uusia sijoitusmahdollisuuksia. Päivittäin, vaikka he eivät tekisikään kauppoja joka päivä, he ovat yleensä tietoisia kryptovaluuttamarkkinoiden liikkeistä.

⚡️ Mikä kolikko räjähtää käsiin vuonna 2025?

Vuosina 2023-2025 Avalanche on lähes varmasti yksi räjähtävimmistä kryptovaluutoista.

Mikä on swing-kaupankäynti kryptovaluutta, ja miten se toimii?

Jos haluat sijoittaa lyhyellä tai keskipitkällä aikavälillä, swing trading krypto voi olla oikea sinulle. Tässä lähestymistavassa ostetaan ja myydään futuurisopimuksia hinnanmuutosten hyödyntämiseksi. Tällä strategialla pyritään havaitsemaan kaikki “heilahtelut” markkinoilla päivien, viikkojen tai kuukausien aikana.

Voitko swingtrader kaupankäynnin krypto?
Onko kryptovaluutta swing kaupankäynnin krypto hyvä idea?

Kauppiaat keskittyvät osaketta tai hyödykettä tarkkaillessaan kahteen arvoon: avaus- ja päätöskurssiin. Nämä hinnat voidaan ennustaa, ja markkinoiden laskusuhdanteiden aikana on jonkin verran liikkumavaraa mukautuksiin.

Kuinka paljon kryptovaluuttojen swing-kauppiaat tienaavat?
Onko swing-kaupankäynnistä mahdollista rikastua?
  • Paras aika aloittaa uusi positio on silloin, kun markkinat ovat noususuunnassa. Kun markkinat saavuttavat huippunsa, ne alkavat laskea, mikä tarjoaa mahdollisuuden lyhyeen kauppaan.
  • Suurin sallittu volatiliteetti on lähellä nykyistä hintaa, eikä swing-minimejä ole. Kun markkinat laskevat ja palautuvat, tämä tarjoaa mahdollisuuden pitkään kauppaan.

Trendimarkkinoilla, kuten valuuttamarkkinoilla, osakemarkkinoilla ja kryptovaluutoissa, swing-kaupankäyntitekniikat toimivat hyvin. Bitcoin, Ethereum , ja Tether ovat joitakin suurimpia kryptovaluuttoja swing trading krypto jos olet aloittelija. Tämä johtuu niiden suuresta markkina-arvosta ja aktiivisesta kaupankäyntivolyymista, mikä tekee niistä joitakin aktiivisimmin vaihdetuista ja likvideimmistä varoista.

Kryptovaluuttojen swing-kaupankäynnin opas
Mikä on paras aikaväli swing kaupankäynnin kryptovaluutta?

Tekninen analyysi on yleisin työkalu, jota menestyvät krypto swing-kauppiaat käyttävät päivittäisten ja viikoittaisten trendien havaitsemiseen. Fundamentaalinen analyysi on myös olennaisen tärkeää, koska taloudelliset tapahtumat saattavat kestää useita päiviä tai viikkoja.

Kryptovaluuttakaupankäyntiä on kahta päätyyppiä: päiväkaupankäynti ja swing-kaupankäynti.

Tärkein ero päivänsisäisen kryptokaupankäynnin ja swing-kryptokaupankäynnin välillä on aikakehys. Päiväkauppiaat pyrkivät ansaitsemaan rahaa tekemällä lyhytaikaisia kurssinousuja päivän aikana. Tämän vuoksi he ovat aktiivisempia kuin swing-kauppiaat ja jättävät harvoin vetojaan auki yhtä päivää pidemmäksi ajaksi.

Miten aloittaa krypto swing-kaupankäynti osakkeilla?
Miten tehdä 100 päivän kryptovaluutta swing kaupankäynnin varastot?

Kauppiailla, jotka käyvät kauppaa usein, on erilaiset käsitykset kaupankäyntistrategioista ja -strategioista kuin päiväkauppiailla, jotka tavallisesti tavoittelevat lyhytaikaisia voittoja. Päivän kauppiaat keskittyvät enemmän tekniseen analyysiin, kun taas swing-kauppiaat kiinnittävät enemmän huomiota fundamentteihin. Fundamentaalitoiminta saattaa joskus olla ainoa tietolähde, jota kryptosijoittajat käyttävät tutkimuksessaan.

Mitkä kolikot sopivat swing-kaupankäyntiin?
Mikä on swing-kaupankäynnin strategia?

Päätös päiväkaupankäynnin ja swing trading krypto määräytyy viime kädessä sijoittajan sijoitus mieltymykset ja tavoitteet. Jotkut kauppiaat haluavat tehdä kaikki liiketoimensa päivän aikana, kun taas toiset epäröivät pitää positioita yön yli. Lisäksi jotkut kauppiaat saattavat hyötyä nopeatempoisesta asetelmasta, kun taas toiset haluavat rennompaa kaupankäyntityyliä.

Mitä on kryptovaluutta swing-kaupankäynti?
Aloittelijan opas kryptovaluutta swing kaupankäynnin varastot

Ennen kuin otat nämä menetelmät käyttöön kaupankäyntisuunnitelmassasi, on kuitenkin hyvä idea testata niitä demo-tilillä.

Strategiat swing kaupankäynnin kryptovaluutat

Kaupankäynti kryptovaluutta swing on hieman monimutkaisempi kuin kaupankäynti fiat-valuutan, koska swingit sisältävät erilaisia tilaustyyppejä, leviämisiä ja stop-loss-toimeksiantoja. Kryptovaluuttojen kaupankäynnissä on lukuisia menetelmiä, joita voit käyttää; kestää kuitenkin jonkin aikaa selvittää, mitkä niistä sopivat parhaiten tarpeisiisi. Olemme antaneet alla kaksi yleistä esimerkkiä.

Kuinka käydä kauppaa Swing-kryptovaluutalla toukokuussa 2022.
Mikä on paras kryptovaluutta swing-kaupankäyntiin?

“Kykenemätön pakenemaan.”

Tämä menetelmä perustuu siihen, että etsitään kohtia, joissa markkinat kääntyvät, pysähtyvät tai pomppivat. Koska tämä suhde on suhteessa tasojen tuki- ja vastustuslinjoihin, kauppiaat ajattelevat usein, että se on “loukussa” ylemmän ja alemman rajan välissä. Jos hinta murtautuu tuen alapuolelle, elinkeinonharjoittaja odottaa merkittävää hintavaihtelua (kynttilä sulkeutuu tuen yläpuolella) ennen pitkän position avaamista. Tavoitteena on päästä pois kaupasta ennen kuin ostajapaine saavuttaa vastustasoa.

Kuinka paljon kryptovaluutta swingtrader ansaitsevat?
Mikä on Reddit swing kaupankäynnin krypto?

Tavoitteena on käyttää kolmannen aikavälin kynttilänjalka-kaaviota mahdollisten ostomahdollisuuksien tunnistamiseksi ja hyödyntämiseksi. Tämän suunnitelman onnistumisen takaamiseksi sinun on ensin tunnettava jokapäiväinen kynttilänjalka-kaavio sekä tuki- ja vastustasot. Myös stop loss ja take profit ovat tärkeitä, sillä ne varmistavat, ettet pääse ylivelkaantumaan.

Voitko ansaita elantosi kryptovaluutan päivällä kaupankäynnillä?
Paljonko keskimääräinen päiväkryptokauppiaiden päiväansiot ovat?

“Trendin seuraaminen.”

Tässä lähestymistavassa, kuten nimikin kertoo, on kyse olemassa olevan markkinasuuntauksen seuraamisesta. Kun markkinat ovat noususuunnassa, kauppias ostaa matalalla ja myy korkealla.

“Catch the Wave”.

Kuten nimestä käy ilmi, tämän lähestymistavan tavoitteena on ottaa yksittäinen liike suuntautuvilla markkinoilla sen jälkeen, kun vetäytyminen on päättynyt.

Onko päiväkaupankäynti kryptovaluutta kannattavaa?
Mikä on paras kryptovaluutta päiväkauppaan?

Kauppiaat tarkkailevat trendiä esimerkiksi 50 jakson liukuvan keskiarvon ympärillä saadakseen aallon kiinni. Kauppiaat odottavat nousevaa hinnan hylkäystä ennen kuin perustavat pitkän position seuraavassa kynttilässä, jos bitcoin-markkinat lähestyvät liukuvaa keskiarvoa.

Nyrkkisääntönä on, että stop loss on asetettava kynttilän alarajan alapuolelle ja take profit hieman swingin ylärajan yläpuolelle.

Kuinka käydä kauppaa osakkeilla vaihteluilla
Mikä on paras indikaattori swing kaupankäynnin?

Kaupankäynnin strategiat käyttäen kryptovaluutta swing kauppiaat

Olitpa kaupankäynnin bitcoins tai muita vaihtoehtoisia valuuttoja, on olemassa useita työkaluja saatavilla auttaa sinua kasvattamaan swing kaupankäynnin lähestymistapa ja antaa luottamusta, kun asiat menevät pieleen.

Sosiaalinen kauppias 

Jos käyt kauppaa kryptovaluutalla ja haluat tietää, miten markkinat muuttavat hintoja, voit käyttää kopiokauppaa. Tämän työkalun avulla ihmiset voivat seurata kaupankäyntiehdotuksiasi ja myös muiden onnistuneita kauppoja. Se on siis täydellinen niille, jotka vielä kokeilevat alalla.

Ovatko swing-kauppiaat kannattavia?
Kuinka paljon swing-kauppias voi ansaita?

Voit myös etsiä yrityksiä, jotka ovat hallinneet swing-kaupankäyntitekniikan alustalla. eTorolla on esimerkiksi yksi käyttäjäystävällisimmistä sosiaalisen median ja kopiointikaupankäynnin alustoista.

Automaatio ja signaalit

Automatisoidut teknologiat, kuten kryptobotit ja signaalit, voivat auttaa sinua tekemään enemmän kauppoja nopeammin. Kaupankäyntirobotit skannaavat markkinoita ja ostavat ja myyvät varoja, kun tietyt ehdot täyttyvät.

Saatavilla on monia erilaisia robotteja, jotka sopivat erilaisiin swing-kaupankäyntimenetelmiin. Voit myös luoda botteja, jotka toimivat omien määrittelyjesi mukaan, kuten volyymin, transaktioiden, ajan ja hinnan mukaan.

Swing-kaupankäynnin määritelmä
Mikä RSI on paras swing-kaupankäyntiin?

Jotkin alustat keräävät signaaleja useista eri lähteistä, jotka voivat olla joko automaattisia tai manuaalisia. Koska ne toimivat 24/7, niiden kanssa voidaan käyttää swing-kaupankäyntitekniikoita.

Tekninen analyysi

Tuki- ja vastustustasot, suhteellinen vahvuusindeksi (RSI), Bollingerin nauhat, Fibonaccin palautuminen, äänenvoimakkuus, stokastinen oskillaattori ja liukuvat keskiarvot ovat kaikki yleisiä työkaluja, joita kryptovaluutta swing-kauppiaat käyttävät.

Onko MACD hyvä swing-kaupankäynnissä?
Swing Trading strategiat aloittelijoille

Tekniset työkalut auttavat kauppiaita löytämään kaavion nousevia ja laskevia alueita, joilla he voivat ostaa ja myydä. Tämän seurauksena kauppiaat pyrkivät tunnistamaan kahdenlaisia mahdollisuuksia: trendejä ja läpimurtoja. Markkinoiden pitkän aikavälin liikkeet määritellään lyhytaikaisilla vaihteluilla, joita kutsutaan trendeiksi. Uuden trendin alku tunnistetaan läpimurtojen avulla.

Swing-kaupankäynnin strategiat, jotka toimivat
Sopiiko swing-kaupankäynti kryptovaluuttoihin?

Liukuvat keskiarvot ovat yksi suosituimmista swing-kaupankäynnin indikaattoreista. Ne laskevat krypto-omaisuuden hinnan liikkeen keskiarvon tietyn ajanjakson aikana. Jos havaitaan jokin ylitys, se saattaa viitata vahvaan tai heikkoon momentumiin. Liukuvia keskiarvoja voidaan käyttää myös tuki- ja vastustasoina.

Riskienhallintatyökalut

Minkä tahansa swing-kaupankäyntitekniikan kultainen sääntö on, ettei koskaan saa sijoittaa markkinoille enemmän rahaa kuin on valmis menettämään. Tehokkain tapa vähentää riskiä ja pysyä samalla kaupassa on asettaa stop-loss-tasot.

Mitkä ovat swing-kaupankäynnin haitat?
Onko swing-kaupankäynti riskialtista?

Stop loss olisi asetettava suojaamaan varoja, kun et istu tietokoneen ääressä. Pysäytyskaupankäynti edellyttää usein positioiden pitämistä yön yli, joten stop loss on välttämätön rahojesi turvaamiseksi.

Näin toimitaan seuraavasti: Ensin teet vedon, ja jos veto voittaa, voittosi (miinus panos) hyvitetään takaisin tilillesi. Jos se häviää, voit nostaa voittosi. Eksoottisen option ylivedon etu on usein se, että vaikka osakemarkkinoilla menisi kuinka huonosti, sinulle maksetaan silti.

Mikä on paras aikaväli swing-kaupankäyntiin kryptovaluutoilla?
Onko kryptovaluuttakauppa vaikeaa?

Hyödyt kaupankäynnin kryptovaluuttaa käyttäen Swing Techniques

Vaikka swing-kaupankäynti saattaa vaikuttaa yksinkertaiselta tekniikalta oppia, se ei ole yhtä vaikeaa kuin muut kryptokauppatekniikat. Lisäksi voit saada erilaisia etuja tämän strategian avulla:

  • Pitkän aikavälin strategia. Muihin kaupankäyntimuotoihin verrattuna swing-kaupankäynti ei vaadi pitkää tarkkailua, koska kaupat voivat kestää päiviä tai jopa viikkoja.
Mikä on epävakain kryptovaluutta?
Mikä kryptovaluutta on paras päiväkaupankäyntiin?
  • Vähemmän intensiteettiä. Swing-kaupankäynti kryptovaluutoilla voi olla vähemmän stressaavaa kuin päiväkaupankäynti, koska siihen liittyy pidempi aikaväli ja vähemmän kauppoja.
  • Kaupan osa-aikainen. Kaiken tämän ansiosta on mahdollista työskennellä kokopäiväisesti kaupankäynnin ohella.
  • Volatiliteetti. Koska kaupankäynti kryptovaluutoilla bitcoinin kaltaisilla liikkuvilla markkinoilla aiheuttaa paljon volatiliteettia, on tärkeää ymmärtää. Kryptovaluuttamarkkinat ovat erittäin epävakaat, mikä saattaa houkutella kokeneita swing-kauppiaita.

Miinukset Swing Trading kryptovaluuttaa

Swing-kaupankäynti kryptovaluutoilla voi olla vaikeaa sekä aloittelijoille että asiantuntijoille.

Mikä on vakain kryptovaluutta?
Swing-kaupankäynnin hyvät ja huonot puolet
  • Yön yli -riski. Swing-kaupankäynti saattaa johtaa huomattaviin tappioihin, koska pidät positioita auki pidempään kuin päiväkauppiaat. Ota huomioon myös mahdolliset yön yli -vaihtokulut.
  • Hintaerot. Hinta-aukkoja voi esiintyä, kun kauppiaat pitävät positioita auki yön yli tai viikonlopun aikana. Näin saattaa tapahtua, kun uutisia ja analyysejä tapahtuu kaupankäyntiaikana.
  • Markkinoiden ajoitus. Jopa kokeneiden kryptovaluuttakauppiaiden voi olla vaikea ennustaa markkinoiden vaihteluita.

Swing-kaupankäynnin taktiikat

Jos olet swing-kauppias, vietät luultavasti suurimman osan ajastasi tarkastelemalla monipäiväisiä kaaviokuvioita. Joitakin yleisimpiä niistä ovat liukuvan keskiarvon ylitykset, kuppi- ja kahvakuulakuviot, pään ja hartioiden kuviot, liput ja kolmiot. Näiden indikaattoreiden lisäksi keskeiset käänteiskynttilänjalat voivat myös antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, milloin kannattaa lähteä tai lähteä kaupasta.

Kaupankäyntistrategiat swing-kaupankäyttäjille
Swing-kaupankäynnin haitat

Loppujen lopuksi jokainen swing-kauppias luo suunnitelman ja strategian, joka antaa hänelle etulyöntiaseman useimpiin kauppoihin nähden. Tähän kuuluu sellaisten kaupankäyntiasetelmien löytäminen, jotka yleensä johtavat ennakoitavissa oleviin liikkeisiin omaisuuserän hinnassa. Tämä ei kuitenkaan ole helppoa, eikä mikään strategia tai asetelma toimi aina. Suotuisan riskin ja tuoton suhteen ei ole välttämätöntä voittaa joka kerta. Mitä positiivisempi riski/tuotto on kaupankäyntistrategiassa, sitä harvemmin sen on voitettava, jotta se tuottaa kokonaisvoittoa useiden kauppojen jälkeen.

Swing-kaupankäynnin etu
Kaupankäyntistrategiat Swing Tradersille

Demotili on täydellinen tapa testata kryptovaluuttojen swing-kaupankäyntiä ilman riskiä. Voit kokea markkinat reaaliajassa ja saada tuntumaa siitä, millaista se on, ennen kuin sidot rahaa.Kun olet valmis testaamaan swing-kaupankäynnin lähestymistapaa, useimmat välittäjät tarjoavat ilmaisen demotilin, joka sisältää simuloitua rahaa. Et koskaan aseta omia rahojasi vaaraan testatessasi swing-kaupankäyntitekniikkaasi.

Swing-kaupankäynnin erityispiirteet kryptoissa
Päivänsisäinen kaupankäynti ja swing-kaupankäynti: mikä on ero?

Pidä bitcoinia silmällä.

Kryptovaluuttamarkkinoilla useimmat altcoinit ovat positiivisesti tai negatiivisesti sidoksissa bitcoinin liikkeisiin, minkä vuoksi kryptovaluuttojen hinnat laskevat BTC:n noustessa. Tämä johtuu siitä, että ihmiset vetäytyvät altcoin-sektorilta ja sijoittavat bitcoiniin.

Vaihtoehtoisesti, jos Bitcoinin hinta laskee äkillisesti, kryptovaluutat todennäköisesti laskevat. Näin ollen altcoinien kauppaaminen silloin, kun bitcoinin hinta nousee vähitellen ajan myötä, on usein paras tilaisuus.

Kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla menestyksekkäästi?
Mikä on paras aikaväli swing kaupankäynnin kryptovaluutta?

Lainan kustannukset, mukaan lukien korot ja maksut.

Kun kryptovaluutoilla tehdään swing-kauppoja, spreadit maksetaan harvemmin ja niiden koko on pienempi. Swing-kauppiailta taas veloitetaan swap-kustannus, joka on yön yli -positioista perittävä korko.

Jotkin yritykset saattavat periä suuria palkkioita tai muita kuluja, kun avaat tilin, joten tarkista ne ensin. Sinulta saatetaan periä veroja kryptovaluuttakaupasta maassasi riippuen sääntelykehyksestäsi.

Mitkä kryptovaluutat ovat parhaita swing-kaupankäyntiin?
Mitä on swing-kaupankäynti kryptovaluutassa?

Koulutus

Kryptovaluuttojen vaihtelut voivat houkutella aloittelijoita, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan keskipitkän ja pitkän aikavälin kaupankäyntiä. Tarvitset kuitenkin pääsyn erinomaiseen opetusmateriaaliin ja lisävälineisiin, jotta voit laajentaa ymmärrystäsi.

Sisältökurssi voi olla mitä tahansa kryptokoulutusohjelmasta keskustelupalstalle tai verkkokirjaan swing-kaupankäynnistä. Kun valitset kryptovälittäjää, mieti tätä.

Onko viisasta käydä kauppaa kryptovaluutalla?
Onko krypto swing kaupankäynti kannattavaa?

Analyysi

Tehokkaiden swing-kaupankäyntistrategioiden kehittämisessä käytetään perustutkimuksen lisäksi teknisiä menetelmiä.

Jos sinulla on vankka käsitys päivittäisistä kynttilänjalka-kaavioista ja indikaattoreista, olet hyvässä alussa. On kuitenkin välttämätöntä olla tietoinen tärkeistä tapahtumista ja talousraporteista, jotka voivat vaikuttaa markkinoihin.

Onko kryptovaluutan kaupankäynti swingillä vaikeaa?
Mikä kolikko on paras päivänsisäiseen kaupankäyntiin?

Kryptovaluuttojen osalta kannattaa seurata hyvämaineisia lähteitä, kuten Binance, Coin Metrics, CoinDesk tai Coin Telegraph.

Viimeinen sana Swing Trading kryptovaluuttaa

Onko kryptovaluuttojen swing-kaupankäynti hyvä idea?
Onko kryptovaluutta swing trading kaupankäynti hyvä idea?

Monet ihmiset ovat kiinnostuneita kryptovaluuttamarkkinoilla käytävästä kaupankäynnistä, koska se vaikuttaa helpommalta ja vähemmän aikaa vievältä menetelmältä kuin muunlainen kaupankäynti. Mutta ennen kauppojen tekemistä aloittelevien sijoittajien tulisi oppia, miten swing-kauppaa krypto-omaisuudella käydään, ja totutella prosessiin harjoittelemalla demotilillä. Kun olet oppinut perusasiat, voit alkaa miettiä, mihin kryptovaluuttoihin haluat keskittyä swingissäsi.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille