4 Kryptovaluutan suojausstrategiat

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Miten suojaudut kryptovaluutalta?

Kryptovaluuttakauppias voi esimerkiksi avata lyhyen position myymällä Bitcoinin ja ostaa sen sitten takaisin korkeampaan hintaan, mikä luo vastakkaisen voiton tai tappion kaupasta. Kaupan avaamista tällä tavoin kutsutaan bitcoinien tai minkä tahansa muun kryptovaluutan suojaamiseksi.

⚡️ Mikä on kryptovaluutta-hedgerahasto?

Hedgerahasto, joka sijoittaa bitcoiniin . Krypto hedge-rahastot, kuten perinteiset hedge-rahastot, sijoittavat kryptovaluuttoihin sekä lohkoketjujohdannaisiin ja futuureihin, kun taas pääomasijoitukset ja pääomasijoitukset lohkoketju-käynnistysyrityksille.

⚡️ Miten suojaat salkkusi?

Hajauttaminen on yksi tehokkaimmista saatavilla olevista pitkän aikavälin suojausstrategioista. Kokonaisvolatiliteettia vähennetään pitämällä salkussa korreloimattomia omaisuuseriä ja osakkeita. Vaihtoehtoiset varat menettävät yleensä vähemmän arvoa laskusuhdanteen aikana, joten hajautetun salkun kokonaistappiot ovat pienemmät.

⚡️ Miten suojaudut markkinoiden romahdukselta?

Jos olet sidottu joihinkin riskialttiimpiin varoihisi, myyntioptioiden ostaminen on paras tapa suojautua mahdollisilta markkinatappioilta. Myyntioptiot antavat sinulle mahdollisuuden myydä, kun turvallisuustaso saavuttaa tietyn matalan pisteen.

Miten suojautua krypto salkku: kryptovaluutta vinkkejä

Vaikka kryptovarojen ostaminen ja hallussapito on suosittu vaihtoehto aloitteleville sijoittajille, on muitakin yksinkertaisia toimia, joilla voit saada paljon enemmän irti sijoituksistasi.

Viiden viime vuoden aikana kiinnostus kryptovaluuttoja kohtaan on kasvanut 14-kertaiseksi amerikkalaisten sijoittajien keskuudessa, ja omistusaste on noussut 1 prosentista 13 prosenttiin. Tämä suuntaus näyttää jatkuvan, ja alan asiantuntijat ennustavat, että vuoteen 2021 mennessä jopa 26 prosenttia amerikkalaisista saattaa omistaa digitaalisia varoja.

Miten suojautua kryptosalkultasi
Onko kryptovaluutta hyvä Kryptovaluutan suojaus?

Monet markkinoille ensimmäistä kertaa tulevat sijoittajat haluavat maksimoida kryptovarojensa tuottopotentiaalin opettelemalla, miten niistä saadaan paras mahdollinen hyöty irti. Tässä on neljä hyödyllistä vinkkiä, joiden avulla pääset alkuun.

Uusien kryptovaluuttatyyppien lisääminen sijoitussalkkuusi

Sijoittaminen erilaisiin krypto-omaisuuksiin on yksi yksinkertaisimmista tavoista vähentää riskiä ja samalla joissakin tapauksissa lisätä tuottoa. Monipuolistaminen tai varojen allokaatio on termi, jota käytetään kryptokauppavinkeissä tästä käsitteestä. Jos markkinat laskevat, tavoitteena on hajauttaa omaisuuseriä ja keskittää tappiot.

Mikä on paras kryptovaluuttojen suojausrahasto
Mitkä hedge-rahastot ostavat bitcoinia

Jos Bob ja Alice sijoittavat kumpikin 1000 dollaria kryptovaluuttoihin, mutta Bob sijoittaa 100 dollaria kymmeneen eri omaisuuserään ja Alice vain yhteen, on todennäköisempää, että Alice kärsii suuremmat tappiot, jos markkinat muuttuvat hänen projektinsa kannalta happamiksi. Kun markkinat kuitenkin nousevat, tämä voi päteä kumman tahansa kohdalla.

Miten suojaudut kryptoilta
Miten suojautua kryptovaluuttapositiolta?

Erilaisten kryptovaluuttojen valitseminen on tyypillinen tapa yrittää hyötyä, kun yksi tai useampi sektori kouristelee. Kun yksi tai useampi toimiala laskee, se nostaa myös tappioiden vaaraa.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä erityyppisistä kryptovaluutoista:

Mitä on suojautuminen kryptokauppavinkeissä?
Mikä on kryptovaluutta-hedge-rahasto?
 • Hintapiikit: Bitcoin.
 • Ei-vaihdettavat rahakkeet eli NFT: CryptoPunks
 • Ethereumin älykäs sopimustekniikka: ether(ETH)
 • Uniswap (UNI) on hajautettu VPN, joka toimii kaikkialla maailmassa ja antaa sinulle pääsyn rajoittamattomiin tietoihin samalla kun se suojaa yksityisyyttäsi.
 • Maksu Kolikot: Kolikot: Kevyt kolikko (LTK)
 • Kryptovaluutta: BitcoinDark (DCR) Sensuurin kestävä.

Vaikka hajauttamisen tarkoituksena on vähentää riskien tai tappioiden määrää, hajauttaminen voi myös johtaa sijoitusten pienempään tuottoon.

Voiko kuka tahansa luoda kryptokauppavihjeiden rahaston?
Miten suojautua bitcoin-riskiltä

kryptovaluuttaa kaupankäynnin vinkkejä

Copy-trading on sijoitusmuoto, jossa jäljitellään asiantuntijasijoittajan sijoitusvalintoja. Esimerkiksi eTorolla, Cosmeticsilla ja 3Commalla on tämä kyky.

Aloittaminen on helppoa:

 • Seuraa kauppiaita esimerkiksi aikaisemman menestyksen, seuraajien määrän ja yleisen riskiluokituksen (kuinka riskialttiita sijoitetut varat ovat) perusteella.
 • Siirry käyttäjäprofiiliisi ja napsauta “Tili”-linkkiä.
 • Kun kauppiaat ostavat tai myyvät kryptovaluutan, salkkusi tekee samoin.
Miten suojautua bitcoin riski
Miten riskeiltä suojaudutaan

Tämä on täysin automatisoitu lähestymistapa kryptovaluuttojen kaupankäyntiin, joka ei vaadi markkinoiden tutkimista tai seuraamista.

Voit päättää, minkä prosenttiosuuden salkustasi annat kullekin kauppiaalle, kun olet jo valinnut hänet. Jos esimerkiksi sijoituksesi kokonaisarvo on 1000 dollaria, ja jaat sen kahden kauppiaan kesken, voit antaa 10 prosenttia toiselle kauppiaalle… ja niin edelleen. Sijoittamalla eri alueille / useisiin kauppiaisiin, luot tasapainoa salkkuusi. Plus kaupat toteutetaan automaattisesti heti, kun olet viimeistellyt sijoituksesi. On tärkeää muistaa, että sinulla on aina mahdollisuus lisätä lisää rahaa toimivalle elinkeinonharjoittajalle tai korvata hänet kokonaan.

Ammattimaiset kauppiaat tekevät väistämättä virheitä. Et voi ennustaa elinkeinonharjoittajan menestystä tai kryptovarojen tulevaa kehitystä, joten tappiorajan asettaminen on tärkeää. Tämä on automaattinen tilaus, joka pysäyttää kopiointisi kryptokauppavinkit, jos menetät tietyn summan tai omaisuuserän arvo laskee.

Kryptovaluutan suojausstrategiat
Bitcoinien suojaaminen CFD:llä

DeFi Bet Token

Tästä alkaa tekninen osuus.

DeFi-panostuksen yhteydessä “panostuksella” tarkoitetaan kryptovarojen lukitsemista erikoistuneisiin erillisiin alustoihin, joita kutsutaan “hajautetuiksi sovelluksiksi”. Saadaksesi vuotuista korkoa sinun on panostettava varasi DeFi-panostuspooliin.

Hajautettu rahoitus eli DeFi on kryptovaluutta-alan haara, jossa perinteiset rahoituspalvelut, kuten luotot ja vakuutukset, muunnetaan lohkoketjupohjaisiksi sovelluksiksi. Tärkein ero on se, että sen sijaan, että jokin yksittäinen taho hallitsisi tai ylläpitäisi näitä hajautettuja rahoitussovelluksia, niitä pyörittävät niiden omat käyttäjäyhteisöt ja automaattisesti suoritettavat tietokoneohjelmat, joita kutsutaan “älykkäiksi sopimuksiksi”.

Bitcoinien suojaaminen futuureilla
Miten aloittaa suojautuminen kryptovaluuttoihin?

Jos hajautetut sovellukset ja älykkäät sopimukset ovat sinulle uusia, tutustu näihin artikkeleihin.

5x/10% suunnitelma on loistava strategia saada maksua varastoidusta omaisuudestasi, jos aiot hankkia ainoastaan kryptovaluuttoja ja pitää niitä koko vuoden ajan. Se on verrattavissa siihen, että laittaisit rahaa säästötilille, paitsi että sen sijaan, että ansaitsisit alle yhden prosentin vuodessa, voit mahdollisesti saada jopa viisinkertaisen tai jopa kymmenkertaisen summan.

Vaikka kaikkia kryptovaluuttoja ei voi asettaa panokseksi, tällä sivulla on luettelo yhteensopivista varoista. Osallistuessaan DeFi-alustoille käyttäjien on oltava tietoisia useista muista riskeistä niiden lisäksi, joita kryptovaluuttakauppaan jo liittyy. Alla on lueteltu joitakin esimerkkejä:

 • Hajautettuja verkkolaitteita (DND) ei ole säännelty, mikä tarkoittaa, että ne eivät saa olla minkään valtion tukemia.
 • Sijoitetun omaisuuden arvo voi laskea, jolloin sinun on odotettava, kunnes se nousee, jotta voit ansaita korkosi.
 • On aina olemassa riski, että foorumi, johon panostat, voi kaatua tai joutua maksukyvyttömäksi.
 • Varmista ennen sijoittamista, että teet tutkimusta ja panostat vain sen verran, mitä sinulla on varaa menettää.
 • Kryptosijoitusten suojaaminen on fiksu tapa suojata laskusuuntauksia ja nauttia samalla markkinoiden nousupotentiaalista. Hajauttamalla salkkuasi, kopioimalla kaupankäyntiä ja käyttämällä DeFi-panostusalustoja voit minimoida riskin ja maksimoida tuoton. Lähde siis liikkeelle ja aloita suojautuminen.

Ennen kuin uskot rahojasi DeFi-vedonlyöntiohjelmistolle, muista tehdä kotiläksysi.

Lyhyeksi myynnin menetelmä
Opas suojautumiseen kryptovaluutassa

Käyttämällä kryptovaluuttajohdannaisia voit suojata kaupat äkillisiltä markkinamuutoksilta.

Mitä suojautuminen tarkalleen ottaen on?

Suojautumisen tavoitteena on vähentää markkinahintojen vaihteluista mahdollisesti aiheutuvia riskejä ja tappioita. Siihen kuuluu kahden kaupankäynnin perustaminen samaan suuntaan kuin odotat markkinoiden liikkuvan, ja yhden vastakkaiseen suuntaan.

Tämä on toinen varakauppa, jonka otat käyttöön, jos markkinat menevät sinua vastaan, ja jonka tarkoituksena on korvata ensimmäisen kaupan tappiot.

Onko kryptovaluutta kopioida krypto kaupankäynnin vinkkejä kannattavaa?
Mikä on kryptovaluutta kopio kaupankäynnin?

Futuurimarkkinat ovat kryptosijoittajien suosima tapa suojautua vedoiltaan. Kun kaksi osapuolta sopivat käyvänsä kauppaa tietyllä omaisuuserällä tiettyyn hintaan ja tiettyyn päivämäärään, tätä kutsutaan pitkän tai lyhyen position luomiseksi futuurimarkkinoilla.

 • Pitkä asema: Loppupositio: Uskot, että omaisuuserän hinta nousee tulevaisuudessa, joten suostut ostamaan sen tämän päivän hintaan tiettynä ajankohtana.
 • Negatiivinen hinta: kun uskot omaisuuden arvon laskevan, sovit, että myyt sen nykyiseen hintaan tietyn ajan kuluessa.

Futuurit krypto kaupankäynnin vinkkejä on erittäin spekulatiivinen ja vaarallista toimintaa, että aloittelijoiden ei pitäisi osallistua. Vaikka ei ole mitään rajaa sille, kuinka paljon rahaa voit tehdä futuurikaupalla (ei ole olemassa sellaista asiaa kuin ääretön määrä voittoa), siihen liittyy ääretön määrä riskiä. Vaikka tämä merkitsee sitä, että toisinaan olet pörssille velkaa enemmän kuin alun perin talletit, määrä, jonka voit menettää, on teoriassa ääretön.

Kryptovaluutan suojaus
Mitä DeFiin sijoittaminen tarkoittaa?

Top Kryptovaluutan suojaus strategioita

Kauppiaana voit käyttää alla olevia neljää strategiaa suojaamaan kryptovaluuttavarojasi markkinoiden epävakaisuudelta.

1. Lyhyeksi myynti

Lyhyeksimyynti tarkoittaa sitä, että kauppiaat uskovat hallussaan olevan omaisuuserän hinnan laskevan. Myymällä nykyisen omaisuutensa ja ostamalla sen takaisin halvemmalla he saavat lisää rahaa ja ostovoimaa.

Parhaat kryptojen suojausstrategiat
Miten DeFi toimii?

Lyhyeksimyynnin avulla sijoittajat voivat suojautua saman kryptovaluutan tai siihen liittyvän kryptovaluutan pitkän position laskuriskiltä. Lyhyeksimyynti suojaa pitkältä altistumiselta. Marginaalikauppa saattaa kuitenkin muuttua monimutkaisemmaksi, kun otetaan huomioon lisääntynyt lainanottovoima, sillä se voi nostaa likvidointihintaa.

2. Tulevaisuus on valoisa.

Futuurisopimukset ovat kahden tai useamman osapuolen välisiä rahoitussopimuksia, jotka koskevat omaisuuserän ostamista tai myymistä ennalta määritettynä ajankohtana tulevaisuudessa. Futuurit voidaan myydä ennen määrättyä päivämäärää jälkimarkkinoilla. Tämäntyyppisiä sopimuksia kutsutaan johdannaisiksi, joihin kuuluvat myös CFD-sopimukset (Contracts for Difference), optiot ja swapit. Jos sijoittajat uskovat, että osake on ylihinnoiteltu ja sen on aika laskea, he voivat avata lyhyen position. Jälkimarkkinoilla he voivat ansaita sijoituksesta rahaa ja sijoittaa sen uudelleen, kun kurssi laskee.

Miksi sinun pitäisi sijoittaa rahaa kryptovaluuttojen hedge-rahastoihin?
Kryptovaluutan suojaus

Futuurisopimukset voivat auttaa suojaamaan sijoituksiasi markkinoiden heilahteluilta tai lukitsemaan voitot, kun markkinat ovat epävakaat. Ne ovat ihanteellisia sijoittajille, jotka haluavat minimoida altistumisensa kryptomarkkinoille tietyksi ajaksi.

3. Ikuiset swapit

Ikuiset swap-sopimukset ovat johdannaisia, joiden avulla sijoittaja voi myydä tai ostaa kohde-etuuden ilman, että hänen tarvitsee odottaa eräpäivää. Tämäntyyppinen swap on joustava, koska sijoittajat voivat lopettaa positionsa milloin tahansa.

Ikuisten swap-sopimusten avulla sijoittajat voivat saada enemmän ostovoimaa kuin heillä on, mikä helpottaa hinnanvaihtelujen hyödyntämistä samalla kun säilytät asemasi spot-markkinoilla. Lisäksi ikuiset swapit toimivat rahoituskorkomekanismilla, joka tarjoaa jatkuvasti alennuksia position pitämisestä. Palkkio vähennetään sijoittajan antamasta marginaalista.

kryptovaluutan suojausstrategiat
Ikuiset swapit

Ikuinen swap-strategia on tullut yhä suositummaksi kryptovaluuttamarkkinoilla, koska sen avulla kauppiaat voivat ottaa positioita ilman, että heidän tarvitsee asettaa päättymispäivää. Tämä on osoittautunut hyödylliseksi yksityissijoittajille, jotka haluavat lisätä ostovoimaansa.

Ikuisen swap-sopimuksen kannustinrakenne kannustaa kauppiaita myös ostamaan omaisuuserää, kun hinnat ovat laskusuunnassa, hinnan vakauttamiseksi. Rahoituskorot on yleensä suunniteltu siten, että ne tarjoavat tämän vakauden.

4. Vaihtoehdot

Optiot toimivat myös kryptovaluuttamarkkinoilla johdannaisina. Optioilla sijoittajat voivat lyödä vetoa kohde-etuuden noususta, laskusta tai volatiliteetista ostamatta tai myymättä sitä itse asiassa. Tämä mahdollistaa suojautumisen kryptovaluutoissa rajoittamalla alaspäin suuntautuvia tappioita, joita voi syntyä markkinoiden laskun aikana.

Optiot toimivat myös kryptovaluuttamarkkinoilla johdannaisina.
Optiot toimivat myös kryptovaluuttamarkkinoilla johdannaisina.

Myyntioptiolla sijoittaja lyö vetoa hinnan laskusta, ja option arvo nousee, jos kohde-etuus laskee alle toteutushinnan. Tämä tarjoaa suuren vipusuojan laskuriskiä vastaan suhteellisen alhaisin kustannuksin.

Suojautuminen ei ole immuuni riskeille, kuten mikään muukaan rahoitusstrategia, eikä ole mitään takeita siitä, että se tekee sijoituksestasi menestyksekkään. Jos suojaus tehdään oikein ja ajoitus on ihanteellinen, se voi tuottaa voittoa, koska sen avulla voit ostaa halvemmalla. Ilman asianmukaista soveltamista suojautuminen voi kuitenkin johtaa myös huomattaviin tappioihin.

Kun sijoittajalla on suuri salkku, suojauksen edut ovat edullisemmat kuin suojaamatta jättäminen; siksi kryptosijoittajien, erityisesti swing-kauppiaiden, tulisi suojata panoksensa.

Mikä on lyhyt suojaus?

Päivittäiset kryptovaluuttakaupan vinkit
Miten suojaat DeFi-salkkusi

Lyhyellä suojauksella tarkoitetaan yleensä johdannaisten käyttöä ja omaisuuserän myymistä lyhyeksi suojautuakseen mahdollisilta tappioilta. Tämä tarkoittaa sijoituksen myymistä tiettyyn hintaan, jotta voit suojata omistamasi sijoituksen.

Miksi sinun pitäisi sijoittaa rahaa kryptovaluutta-hedge-rahastoihin?

Kryptovaluuttamarkkinat ovat tunnettuja volatiliteetistaan. Tämä tarkoittaa, että kryptovaluutan hinta voi vaihdella dramaattisesti ajan mittaan. Esimerkiksi Bitcoin nousi 125 prosenttia 1. tammikuuta ja 15. huhtikuuta 2021 välisenä aikana ja laski myöhemmin 54 prosenttia. Laskun jälkeen hinnat nousivat noin 59 prosenttia.

Miten suojaat DeFi-salkkusi
Mitkä ovat esimerkkejä DeFistä?

Markkinoiden volatiliteetin vuoksi kryptovaluuttaan sijoittaminen on riskialtista, koska ei voi tietää, mihin suuntaan markkinat kääntyvät. Suojautumalla panoksilta sijoittamalla useisiin kryptovaroihin voi kuitenkin lieventää joitakin tappioita, jos markkinat kääntyvät negatiiviseen suuntaan.

Kryptovaluuttamarkkinat muuttuvat ja laajenevat jatkuvasti, mikä tarjoaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia hyödyntää sijoituksiasi. Nämä taktiikat ovat vain muutamia monista strategioista, joilla voit venyttää käteistäsi ja saada mahdollisimman suuren tuoton sijoituksellesi riippuen siitä, kuinka paljon riskiä olet valmis ottamaan. On kuitenkin myös ratkaisevan tärkeää muistaa sijoitustoiminnan tunnettu sanonta: Älä huolehdi asemasi vaarallisuudesta, jos olet siitä huolissasi. Sulkeminen tai sen koon pienentäminen on parempi vaihtoehto kuin position sulkeminen tai likvidointi. Muista: sijoita ja käy kauppaa aina summalla, jonka sinulla on varaa menettää.

kryptovaluutan suojausstrategiat
Kasvavat DeFi-protokollat riskien suojaamiseksi

Sisältö on tarkoitettu ainoastaan koulutustarkoituksiin, eikä sitä pidä pitää sijoitusneuvontana. Mikään tässä kirjoituksessa mainittu ei muodosta kehotusta, ehdotusta tai tarjousta ostaa tai myydä mitään krypto-omaisuutta. krypto-kaupankäyntivihjeet millä tahansa rahoitusmarkkinoilla sisältävät luontaisia riskejä ja voivat johtaa varojen menettämiseen. Ennen kuin laitat rahaa mihinkään, sinun pitäisi aina tehdä merkittäviä.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille