Kryptokauppabotti: Mitä ne tekevät, miten ne toimivat ja parhaat vaihtoehdot sinulle.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Ovatko kaupankäyntibotit hyviä?

Kaupankäyntibotit voivat suorittaa kauppoja nopeammin kuin ihmiset. Ne voivat suorittaa monimutkaisimmat laskutoimitukset lyhyemmässä ajassa kuin ihmiset. Lisäksi niiden välitön reagointi hinnanmuutoksiin voi tarjota valtavia etuja, toisin kuin viiveet, jotka voivat muuttaa kannattavan kaupan tappiolliseksi.

⚡️How much does a trading bot cost?

✔️ HAAS Bot: 0,006 BTC/3 kuukautta.
✔️ Cryptohopper 19 dollaria/kk.
✔️ Cryptotrader 0,0025 BTC/kk.
✔️ revenuebot suunnittelee 20% voitostasi, mutta enintään 50 dollaria/kk

⚡️How much can an beginner day trader earn?

Voit joko ansaita tietyn summan rahaa tai menettää kaiken kaupankäynnissä; takuita ei ole. Tyypilliset kuukausittaiset ansiot ovat 2-5 %, mitä pidetään hyvänä.

⚡️Mikä on Dex? Mikä on Dex?

Hajautettu pörssi (DEX) on markkinapaikka, jossa käyttäjät voivat käydä kauppaa ilman kolmannen osapuolen apua.

⚡️Miten DEX eroaa CEXistä?

DEX tukee vain kryptovaluuttoja eikä mahdollista fiat-valuuttojen vaihtoa, kun taas CEX pystyy käsittelemään molempia.

Kryptokauppabotti
Mitä kaupankäyntirobotti voi saavuttaa?
Ovatko kaupankäyntibotit hyviä?

Monet ihmiset, jotka käyvät kauppaa kryptovaluutoilla, käyttävät siihen botteja. Mutta mitä nämä kaupankäyntibotit tarkalleen ottaen ovat? Miten ne toimivat? Tässä artikkelissa käsittelemme kaiken, mitä sinun on tiedettävä kryptovaluuttakaupan boteista – niiden määritelmistä ja toiminnoista parhaisiin markkinoilla saatavilla oleviin botteihin. Olitpa sitten juuri aloittanut kaupankäynnin tai etsit tehokkaampaa tapaa tehdä asioita, lue eteenpäin!

Live-tilassa pörssin kaupankäyntirobotti ylläpitää kaikkia tietoja, käynnistää ja peruuttaa kauppoja ja ilmoittaa puhelimeesi kriittisistä tapahtumista ja uusista mahdollisuuksista.

Voit opettaa sitä esimerkiksi ostamaan Bitcoinin 5 % halvemmalla ja myymään sen sitten 10 % kalliimmalla 15 % voitolla. Ja jos hinta ei saavuta aiottua palkkia, pidä sama rahamäärä. Tai voit tehokkaasti sulkea tilauksesi asettamalla stoppeja, jos BTC-kurssi yhtäkkiä muuttaa kurssia.

Mitä ovat kryptokauppabotit?
Mitä ovat kryptokauppabotit?

Mitä kaupankäyntirobotti voi tehdä?

Nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet, jotka botilla, joka käy kauppaa kryptovaluutoilla pörssissä, on oltava:

 • krypto kaupankäynnin botit tehtiin riskienhallintaa varten. Rajoitat aluetta, jolla kone voi toimia, sekä suojaat varojasi. Se laskee volatiliteetti- ja voittoluvut automaattisesti käyttäen tietoja aiemmista kaupankäyntisessioista.
 • tehdä toimeksiantoja, kun omaisuuserä saavuttaa tietyn hinnan. Ei ole mikään salaisuus, että markkinatoimeksiantojen asettaminen hyvään hintaan on vaikeaa suurille kauppiaille, mutta valtavan rajatoimeksiannon asettaminen markkinoille on vaarallista. Tietokone voi ostaa ja myydä kohteen pikkuhiljaa. Myös piensijoittajat ja keinottelijat hyötyvät siitä suuresti.
Toimintaperiaatteet Kryptokauppabotti
Onko kaupankäyntirobotti ilmainen?
 • Monialustainen – kryptokauppabotti voi käydä kauppaa useissa pörsseissä, koska se on yhteydessä niihin ja pitää yhtä yleistä tiliä. Tämän seurauksena se löytää houkuttelevampia hintatarjouksia ja luo arbitraasimahdollisuuden.
 • Voit käyttää DMS:ää automaattisten tehtävien luomiseen, kuten ilmoitusten tekemiseen tiettynä päivänä ja kellonaikana kullekin henkilöstön jäsenelle tai sähköpostien lähettämiseen tietyistä tapahtumista. Voit myös lähettää sähköpostiviestejä asiakkaille, hälyttää heitä Telegramin tai sähköpostin välityksellä.
 • Markkina-analyysi – tietojen kerääminen eri lähteistä tietyistä omaisuuseristä ja niiden tallentaminen tietokantaan. Tietokannassa olevien tietojen seuraaminen ja esittäminen helppokäyttöisellä tavalla. Koneoppimisen käyttäminen hinnanmuutosten laskemiseen.

Toimintaperiaatteet

Ovatko kaupankäyntibotit hyviä?
Kryptovarojen sääntelyn perusperiaatteet

Jos haluat saada ohjelmasta parhaan vasteen ja minimoida käyttökatkokset, on suositeltavaa käyttää sitä erillisellä palvelimella (VPS).

Esimerkki valmiiden bottien käyttämisestä kryptovaluuttakauppaan: sinun on ensin rekisteröidyttävä robotin kehittäjän verkkosivustolle, valittava suunnitelma, maksettava ja ladattava ohjelmisto. Asenna se vuokraamallesi palvelimelle.

Saadaksesi API-avaimen, mene henkilökohtaiseen toimistoon vaihto ja saada pääsy toimintoja krypto kaupankäynnin bot. Voit estää talletukset ja nostot tililtäsi varmistaaksesi, että digitaaliset varasi pysyvät turvassa. Botti voi ostaa ja myydä varoja vain käyttäjäprofiilin sisällä.

Kryptovaluuttapörssien bottien tyypit
Mikä on menestynein kaupankäynnin bot?

Käyttämällä käyttöliittymää, joka on yleensä helppokäyttöinen, jopa niille, joilla ei ole kokemusta, voit määrittää kryptobotin haluamallasi käyttäytymisskenaariolla. Palvelu tarjoaa yleensä kaupankäyntitilanteita tai antaa käyttäjien luoda omia tilanteita.

Jotkut yritykset tarjoavat täysin automatisoituja kaupankäyntirobotteja kryptovaluutoille – ne käyttävät tekoälyä tai jäljittelevät huippukauppiaiden strategioita, joten sinun ei tarvitse keksiä mitään itse.

Palveluja voidaan tarjota useilla eri tavoilla:

Kryptovaluuttapörssien bottien tyypit

Kryptovaluuttapörssien kaupankäyntibotit ovat kuuma aihe markkinoilla.
Mitä ovat kryptovaluuttakaupan botit?
 • Toistuvia kustannuksia ei ole. – Kertamaksulla saat täyden toiminnallisuuden ja tulevat päivitykset.
 • Tilaukset kelpaavat kertakäyttöön muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Tilaustyyppejä on useita, mukaan lukien kuukausittaiset ja vuosittaiset erät. Voit vuokrata botin kuukaudeksi ja testata sitä nähdäkseni, oletko siihen tyytyväinen, tai ostaa sen vuodeksi etukäteen ja säästää rahaa.
 • Vaikka kehittäjät tukevat ilmaisia pörssikryptobotteja vähemmän, voit käyttää avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, jotka yhteisö on hyväksynyt. Pidä kuitenkin mielessä, että ominaisuuksia voidaan rajoittaa määrällisesti tai ajallisesti. Myös mainoksia on nähtävillä. Jos haluat täyden käyttöoikeuden ilman rajoituksia, sinun on ostettava “Premium”-versio.
 • Yksittäiset – Kaupankäyntirobotit ovat saavuttaneet suosiota ammattimaisten elinkeinonharjoittajien keskuudessa, koska ne automatisoivat työläitä toimintoja ja löytävät kaupankäynnin istuntotyökaluja. Useammin käytetään puoliautomaattisessa tilassa ja luodaan kaupankäyntistrategian ja tyylin mukaan tietyn elinkeinonharjoittajan tehtävien suorittamiseksi.

Kryptovaluuttapörssien kaupankäyntibotit ovat kuuma aihe markkinoilla.

Voit valita ohjelman resursseihisi ja tavoitteisiisi perustuvien kohdeominaisuuksien mukaan.

Markkinatuotanto

Markkinoiden tekeminen
Miten markkinatakaajat tekevät voittoa?

Markkinatakaajat saavat korvauksen osto- ja myyntitoimeksiantojen pienistä vaihteluista. Näiden liiketoimien tekeminen manuaalisesti on vain epärealistista, ja korkean taajuuden botit voivat toteuttaa niitä 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa.

Tämä maksutapa ei sovi kaikille, mutta se on ihanteellinen niille kauppiaille, joilla on paljon käteistä tai erityisiä palveluvaatimuksia (alennuksia tai 0 %:n alennuksia liiketoimista).

Kaupankäynti eri pörsseissä riskien minimoimiseksi.

Kullakin kryptopörssillä on omat sääntönsä fiat-talletuksille ja -nostoille, kaupankäynnin määrälle ja tarjoustasolle. Kryptovaluuttapörssien arbitraasikryptobotit etsivät täyttymättömän likviditeetin taskuja ja ansaitsevat rahaa hintaerolla. Sen ei tarvitse edes siirtää kolikoita pörssistä toiseen; botti käyttää API:ita liittyäkseen lukuisiin alustoihin samanaikaisesti.

Kaupankäynti eri pörsseissä riskien minimoimiseksi
Miten vähentää osakesijoitusten riskiä

Salkun tasapainottaminen uudelleen

Käyttäjä voi valita haluamansa toimialat (esim. Smart Contracts, DeFi, NFT tai Storage) tai tietyt kryptovaluutat, jotta robotti hajauttaa sijoitussalkun automaattisesti tai puoliautomaattisesti. Tekoäly löytää keinoja minimoida sijoitusriskit ja parantaa samalla voittoja. Transaktioita voi tapahtua harvoin. HODL-ingin vuoksi kryptobotti vähentää realisoitumattomien voittojen määrää volatiliteetin pienentämisen seurauksena, jolloin vain pitkän aikavälin haltijalle jää vahvempi asema.

Tekniseen analyysiin perustuva kaupankäynti

Suosituin kryptokauppabotti on se, joka tekee kaiken tämän. Ne analysoivat ja ennustavat markkinavaihteluita useiden kriteerien perusteella, mukaan lukien historiallinen ja ennustettu volatiliteetti, kaupankäyntivolyymi, kilpailukorrelaatio ja jopa uutiset ja twiitit.

Ohjelmistoa voidaan käyttää myös erilaisiin toimintoihin, jotka eivät kuulu sen alkuperäiseen suunnitteluun. Kun ohjelmisto altistuu tietylle markkinamallille, se käyttää monimutkaisia algoritmeja ja luonnollisen kielen prosessointitekniikoita, kuten kieliopin tarkistusta ja lauseiden merkitsemistä, tunnistaakseen reaaliaikaisen markkinatiedon hintavaihtelujen kautta saatavilla olevat rahoituskauppamahdollisuudet. Ohjelman valmistaja väittää, että se pystyy ennustamaan markkinaliikkeitä jopa 90 prosentin tarkkuudella.

Kryptobottien hyvät ja huonot puolet. kryptokauppabotti kivijalkakaupoille
Toimintaperiaatteet kryptobotti

Bottien käytön edut ja haitat

Kaupankäyntibottien edut ja haitat

Seuraavassa on lueteltu uima-altaiden aidan haitat:

❌ Se ei ole “taikasauva”. paras kryptokauppabotti antaa käyttäjille tietoa rahan menettämisen vaaroista.

❌ Se on edelleen riippuvainen inhimillisistä virheistä, ja se edellyttää tekniikoiden mukauttamista ja seurantaa. Ensinnäkään mitään markkinoita ei voida ennustaa tarkasti absoluuttisesti.

❌Se saattaa jättää huomiotta sen, mitä nälkäsi viestittää sinulle.

❌ Aina voi sattua tietokonemoka tai hakkerihyökkäys.

Kaupankäyntibottien edut ja haitat
Seuraavassa on lueteltu verkkosivuston käytön edut:

✅ Suorittaa kaikki rutiinitoiminnot, jotka elinkeinonharjoittajan on suoritettava manuaalisesti.

✅ Se on maailmanlaajuinen online-välittäjä, jolla on toimilupa Yhdysvalloissa ja jonka alustalla on yli 1000 kauppiasta. Se toimii 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa, eikä pidä viikonloppuja vapaaksi. – Kaupat tehdään algoritmien eikä tunteiden avulla.

✅ Voit suorittaa samanaikaisesti eri lähestymistapoja, hallita useita salkkuja ja muistaa “kaiken”.

✅ Nopeat, tarkat analyyttiset laskelmat kryptovaluuttamarkkinoiden trendeistä ja liikkeistä.

Hienoin kryptovaluutta vaihto botit

Haasbot

Haasbot
Lyhyt katsaus HAASonline Trading Bot

Asennus kestää vain minuutteja tuntien sijaan, ja se tarjoaa kehittyneimmät automatisoidut paras kaupankäyntirobotti bitcoin-vaihtoon.

Open Source Team on ryhmä kehittäjiä, jotka ovat ottaneet tehtäväkseen tarjota parhaan mahdollisen kaupankäyntikokemuksen erityisellä bottiensa brändillä.

Bitcoin-automaatit eivät ole Yhdysvalloissa yhtä suosittuja kuin muissa kehittyneissä maissa, koska niitä on rakennettu vain muutamia. Ne ovat hiljalleen voittamassa kilpailijoitaan, ja kun maassa on ostettavissa yli 20 eri kryptovaluuttaa, on selvää, että kuluttajat haluavat hyödyntää tätä vaihtoehtoa. Kaupankäyntirobotti on saatavilla Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmille.

Kuinka paljon kaupankäyntibotti voi ansaita?
Toimivatko kaupankäyntibotit?

Krypto kaupankäynnin bot Reddit

 • Binance (sekä Yhdysvaltain ja futuurit)
 • Bittileima
 • Ionomia
 • Kraken (plus futuurit)
 • KuCoin
 • Bitpanda Pro
 • Bitmex
 • CEX.io
 • Coinbase Pro
 • Bitfinex
 • Bittrex
 • Bybit
 • GEMINI
 • HitBTC
 • Huobi
 • Deribit
 • FTX
 • OKCoin
 • OKEX (sekä futuurit)
 • Poloniex
Onko tekoälykaupankäynti kannattavaa?
Onko tekoälykauppa kannattavaa?

Quintus de Haas, Josh Becker, Rustim Rhoda, Reynaldo Rivera ja Jeff Vernon ovat Diggity Dogsin aivot. Se käynnistettiin vuonna 2014, ja sitä johtaa ryhmä, johon kuuluvat Stefan de Haas, Quintus de Haas, Josh Becker ja Rustim Rhoda.

Niiden ehtojen mukaan, jotka esitetään, kun käyttäjä rekisteröityy HaasOnlineen, ohjelmiston katsotaan olevan Belizessä.

-> Kaikkien tavaroiden on oltava kilpailukykyisesti hinnoiteltuja paikallisilla markkinoilla.

 • Aloittelijoille (0,005 BTC kuukaudessa – 0,011 BTC vuodessa).
 • Basic (0,007 BTC kuukaudessa – 0,02 BTC vuodessa).
 • Edistyneet (0,012 BTC:stä kuukaudessa 0,033 BTC:hen vuodessa).

Minimal-vaihtoehto on edullisin, ja siinä on käytettävissä lähes kaikki ominaisuudet visuaalista editoria lukuun ottamatta. Advanced antaa sinulle mahdollisuuden mennä niin pitkälle kuin haluat (ennen kaikkea bottien määrässä).

Krypto botit
Cryptohopper Algotrading Platform arvostelu

CryptoHoper

Tarjoaa kaupankäynnin automatisointia ja tunteiden poistamista yhtälöstä.

“Suunnittelija” kaupankäynnin strategiat Arbitraasi kaupankäynnin nimetty Market Maker “Suunnittelija” kaupankäynnin taktiikat Sosiaalinen kaupankäynti n Ilmaisia ja maksullisia signaaleja 100+ kryptovaluutta Backtesting ja simulaattori Ohjaus tietokoneelta, kannettavalta tietokoneelta tai älypuhelimelta.

CryptoHopper on kryptovaluuttameklari, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kryptokauppaa keskenään. Sillä on yli kolme miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, ja yli 300 000 kauppiasta käyttää sitä. CryptoHopperin avulla voit muodostaa yhteyden pörsseihin ja vaihtaa kryptovaluuttoja muiden kanssa.

 • Binance (plus US)
 • Bitpanda Pro
 • Bitvavo
 • Coinbase Pro
 • Bitfinex
 • Huobi
 • KuCoin
 • OKEX
 • Bittrex
 • Kraken
 • Poloniex
 • HitBTC

Alankomaissa sijaitseva startup-yritys Cryptohopper BV perustettiin heinäkuussa 2017. Yrityksen rekisteröity osoite on Amsterdam. Cryptohopper BV on Alankomaissa sijaitseva yritys, jonka toimipaikka on Amsterdamissa.

Vakio- ja premium-suunnitelmat tarjoavat pääsyn 80-200 kryptosopimuspositioon, joissa on mahdollisuus valita 50 eri kryptovaluuttaa. Markkinaarbitraasi, markkinatuotanto ja signaalien saaminen kaikista omaisuuseristä ovat kaikki mahdollisia edistyneiden pakettien avulla.

CryptoHoper-botti kryptovaluuttakaupankäyntiin
Cryptotrader Platform Review

Cryptotrader

Voit joko luoda oman botin tai vuokrata jo luodun botin. Cryptotrader on Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen algoritminen kaupankäyntijärjestelmä, joka ei ole hallinnollinen. Se on kehittänyt yli 10 000 strategiaa ja suorittanut tähän mennessä 5 miljoonaa backtestiä.

Tarjoamme automatisoituja, skaalautuvia kaupankäyntibotteja sekä pilvipohjaisen ratkaisun, joka ei vaadi oman VPS:n vuokraamista. Strategian markkinapaikat Backtesting Reaaliaikaiset ilmoitukset sähköpostitse tai tekstiviestillä Mahdollisuus linkittää pörsseihin:

 • Coinbase
 • Kraken
 • Huobi
 • Bitfinex
 • Bittileima
 • OKCoin
 • Binance
 • Bittrex
 • Poloniex

Tuomioistuin on vahvistanut Algocraft Ltd:n laillisuuden. Myös katuosoite Oorsprongpark 12, 3581 ET Utrecht, Alankomaat, on ilmoitettu verkkosivustolla.

Bitsgap-botti bitcoinien ja muiden kryptovaluuttojen kaupankäyntiin
Kuinka käyttää kaupankäyntirobottia Bitsgapissa

Bitsgap

Bitsgap tarjoaa yhden luukun kaupan kryptovaluuttasijoitusten hallintaan, jossa on kaikki mitä tarvitset kaupankäyntiin, botteja, signaaleja, salkkuja, arbitraaseja ja jopa demotili.

Kryptovaluutan yleistymisen myötä miljoonat ihmiset oppivat lohkoketjuista ja niiden monista sovelluksista.

Bitsgapin avulla voit luoda botteja kaikentyyppisten toimeksiantojen kaupankäyntiin: Stop Loss, Stop Limit, Stop Limit, Take Profit ja Shadow. Yhdistyy 25+ kryptovaluuttapörssiin ja toimii kaikenlaisten toimeksiantojen kanssa: Markkinat, Limit, Stop Loss, Stop Limit, Take Profit.

 • Binance
 • Huobi
 • Kraken
 • Coinbase Pro
 • OKex
 • KuCoin
 • Bittrex
 • HitBTC
 • FTX
 • Bitfinex
 • Poloniex
 • Bittileima
 • CEX.io
 • Coinbene
 • ZB.com
 • GEMINI
 • Gate.io
 • Neste
 • LBANK.info
 • bot kauppias rock kaupankäynnin
 • EXMO
 • Bit-Z
 • Bithumb
 • Bibox

E-laskupalvelu on rekisteröity Tallinnassa, Virossa, rekisterinumerolla 14004763. Sen taustalla oleva yritys on co. Tekijät ovat joukko kauppiaita ja kryptovaluuttamarkkinoiden ammattilaisia (Maxim Kalmykov, Dmitri Losh, Sergei Verbitsky, Evgeni Avdeev, Anatoli Girenko, Ervin Koudjia).

Axion kryptokauppabotti reddit
Axion Crypto Tehokas krypto kaupankäyntijärjestelmä

Axion kryptovaluutta (apex kaupankäynnin bot)

Automaattisen kryptovaluuttakaupan alusta, jossa ei ole rajoituksia. Kaikki mitä tarvitset yhdessä kojelaudassa. Kaupankäynnin on tarkoitus olla yksinkertaista Axionin kanssa.

Ei rajoja, ei rajoituksia. Axion-skripti on ainutlaatuinen. Satoja indikaattoreita (SRSI, PSAR, MACD, IC, RSI, MFI) Hybridistrategiat ovat käytettävissä jopa 75 aktiivista kantaa kerralla. Forecast Market Social hub on valinnainen maksullinen lisäosa. Spot-, marginaali- ja futuurikauppa ovat kaikki mahdollisia Axionilla.

 • Binance (plus US)
 • KuCoin
 • Kraken
 • FTX
 • Coinbase
 • Bittrex
 • ByBit

Skylit on Britanniassa sijaitseva yksityisomistuksessa oleva yritys, joka tarjoaa kryptovaluuttojen kaupankäyntivälineitä. Yrityksen rekisteröintinumero on 09757060. Hanke rekisteröitiin vuonna 2015 nimellä Skylit Limited (Apex Trader Software Limited) Lontoossa, Englannissa. Sivustolla ei ole tietoa yrityksen perustajista.

revenuebot kaupankäynnin bot automatisoitu bot, joka kauppaa eri kryptovaluutat
Mikä on tuloja mutta kaupankäynnin bot

RevenueBOT

Suunniteltu hyötymään kryptovaluuttojen vaihtotapahtumista. Muutamassa vaiheessa kehittäjät tarjoavat 24/7 apua ja nopean yhteyden.

Ei ole tärkeää, onko kyseessä yksityinen vai yrityssijoitus; tärkeää on, että ostoksesi on suojattu. Pilvikauppapalveluiden avulla voit yhdistää useita eri käyttäjien toimeksiantoja yhdeksi ryhmätoimeksiannoksi, joka sitten levitetään useille pilvipalvelimille round-robin-muodossa. Sovelletaan tavanomaisia välimiesmenettelyn sääntöjä: Sinun on avattava tili kaupankäyntirobotissa, todennettava henkilöllisyytesi ja talletettava rahamäärä, jolla haluat käydä kauppaa. Tämän jälkeen kaupankäyntirobotti tekee automaattisesti toimeksiantoja puolestasi.

 • Binance (plus futuurit)
 • Poloniex
 • KuCoin
 • Bitmax
 • Kraken
 • HitBTC
 • EXMO
 • FTX
 • OKex
 • Cex.io
 • Bitfinex
 • Bittrex

Vuonna 2018 yritys käynnisti. Sivustolla ei ole tietoa yrityksen kehittäjistä tai sijainnista. Yritys ei kerro, missä se sijaitsee tai kuka sitä johtaa.

Botti saa 20 % voitosta joka kuukausi, kunnes se on ansainnut 50 dollaria.

Maksu vähennetään erilliseltä tililtä (sinun on täydennettävä sitä sivustolla).

Suurin osa DEX-vaihtokohteista on litecoineja. Niitä kutsutaan myös nimillä pharming ja multisig jne.
Maksurästissä olevat tilit, joille ei ole hyvitetty provisiota yli 3 päivään, poistetaan.

Suurin osa DEX-vaihtopörsseistä on litecoineja. Niitä kutsutaan myös nimillä pharming ja multisig jne.

Koska likviditeetin tarjoavat käyttäjät, tekijät ja kehittäjät hajautetuissa pörsseissä, he yksinkertaisesti antavat kaikki voitot heille, koska he omistavat rahakkeet. Voit ansaita osan maksusta 0,05 prosentista 1 prosenttiin jokaisesta transaktiosta riippuen siitä, kuinka paljon osallistut. Lisäksi on olemassa erilaisia kannustimia LP:n tuottamisesta (10-30 % APY), ja voit panostaa kuponkisi ansaitakseen enemmän.

DEX-alustat käyttävät älykkäitä sopimuksia. Varojen sijoittaminen ja palkkioiden nostaminen on täysin automatisoitu. Jossain mielessä kyseessä on uuden sukupolven pörssin (markkinatakaajan) kaupankäyntirobotti. Sitä kutsutaan tässä tapauksessa automatisoiduksi markkinatakaajaksi (automated market maker, AMM).

Tutustu DeFi-hankkeisiin, yritä tarjota likviditeettiä ja laita LP-tokenit viljelyyn, jotta voit kokea DEX-pörssien edut.

Miten DeFi tarjoaa likviditeettiä?best crypto trading bot
Defi usean allekirjoituksen kanssa

Peruuttaminen

Kryptovaluuttapörssibotit ovat hyödyllinen työkalu kaiken tasoisille kauppiaille.

Aloittelijat voivat kokeilla sosiaalista kaupankäyntiä ja käyttää jonkun toisen valmiita suunnitelmia rahojensa kasvattamiseksi. Pilvipalvelinbottien ei tarvitse käyttää omaa palvelinta, koska kaikki liiketoimet tapahtuvat tavallisella kojelautasivustolla. Ei ole vaaraa, että viallinen botti nostaa kryptovaluuttaa, koska API-avaimella annetaan vain kaupankäyntioikeudet, eikä vaaraa hakkeroidusta botista ole.

Yksityiset sijoittajat voivat helpommin hajauttaa omistuksiaan ja saada silti hyödyllisiä signaaleja. Tekoäly (erityisesti koneoppiva robotti) tunnistaa trendeissä tapahtuvat muutokset nopeammin ja voi estää laskun.

Kryptovaluuttapörssien bottien tyypit
Mikä on menestyksekkäin kaupankäyntibotti?

Ammattilaisilla on kaikki, mitä he tarvitsevat menestyksekkääseen markkinoiden luomiseen ja teknologiseen analyysiin ilman, että heidän tarvitsee kuluttaa omaisuuksia. Muutamalla sadalla dollarilla voi ostaa valmiin ratkaisun, jossa on erinomaista apua.

Joitakin kryptovaluuttakaupan botteja voi kokeilla ilmaiseksi rajoitetun ajan. Rekisteröidy 7 päivän kokeilujaksolle ja testaa sitä demotilillä nähdäksesi, kannattaako automaattisia kaupankäyntijärjestelmiä käyttää.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille