Mikä on Rebase/Elastic Token ja miten se toimii?

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Onko rebase-tokenilla mahdollista tehdä rahaa?

Kun hän saa suuren määrän varoja, hän voi ansaita enemmän päivässä ja jakaa ylimääräisiä tokeneita näille pinoajille palkinnoksi. On selvää, että Olympus DAO OHM on suosituin rebase, koska se on useimmin haarautunut projekti Olympus DAO:sta, mutta useimmat pinoamisedut toimivat ja toimivat samalla tavalla.

⚡️ Mikä on rebase pinoamisessa?

Rebase Finance -alusta on uraauurtava hanke, joka mahdollistaa automaattisen pinoamisen ja koron yhdistämisen äärettömällä 300 000 prosentin APY:llä. Käyttäjät voivat ansaita $REBASE-palkintoja korkojen muodossa suoraan lompakkoonsa yksinkertaisesti ostamalla ja pitämällä rebase-kryptoa lompakossaan.

⚡️ Mikä on AMPL-kryptovaluutta?

Mikä on Ampleforth (AMPL)? Se on eräänlainen Ethereum-valuutta, jossa on automaattisesti mukautettu neuvoteltava tarjonta.

⚡️ Miten elastinen token toimii?

Kiertotarjonta (tai uudelleenlataus) token laajenee tai supistuu kryptovaluutan hinnan muutosten vuoksi. Tämä tarjonnan lisääminen tai vähentäminen toteutetaan ylipohjan avulla.

Ovatko token rebase kannattavia?

Kryptovaluuttaa, jonka tarjonta säätelee sen hintaa, kutsutaan rebase- tai elastic-tokeniksi. Rebase-tokenit liittyvät usein toiseen omaisuuserään, ja niitä, kuten stablecoineja, ohjaa algoritmi. Toisin kuin stablecoinit, Rebase ei kuitenkaan luota varantoihin, vaan se polttaa liikkeessä olevia tokeneita tai luo uusia välittömästi pegin ylläpitämiseksi.

token rebase tarjonta on erittäin epävarmaa, mutta sen hinta pysyy yleensä vakiona niin kauan kuin se seuraa jonkin muun omaisuuserän arvoa.

Ovatko uudelleenkäyttötavaramerkit kannattavia?
Mitä on rebase pinoamisessa?

Useimpien kryptovaluuttojen koodeissa ei oteta huomioon hintaa, kun niitä luodaan, mikä määrittää, miten uusia kolikoita valmistetaan ja olemassa olevia tuhotaan (lyöminen ja polttaminen). Kun bitcoin-louhijat vahvistavat lohkon, syntyy uusi bitcoin. Bitcoinia ei voi tehdä millään muulla tavalla, eikä sen hävittämiseen ole mitään menetelmää. Bitcoinia tuotetaan siten, että louhintaan osallistumista ja uusien merkkien lisäämistä liikkeeseen kannustetaan, ei hinnan manipulointia. Näin ollen bitcoin ei ole olemassa olevan omaisuuserän uudelleenmerkintä.

Esimerkki uudelleenmerkinnästä on Ampleforth (AMPL). Valuutan tarjontaa vaihdetaan 24 tunnin välein, jotta hinta pysyy lähellä 1 dollaria.

Mikä on rebase-kryptokurssi?
Mikä on positiivinen token rebase?

Kunkin AMPL:ää omistavan lompakon arvo kasvaa suhteessa sen varojen määrään. Tämä tarkoittaa, että jokaisella on edelleen sama määrä AMPL:ää. Taloudelliset perusvoimat ajavat hinnan takaisin alas kohti tavoitetta, kun merkkejä tuotetaan lisää.

Toisaalta piensijoittajat tekevät todennäköisemmin suuren virheen. Kun Bitcoinin hinta laskee tietyn tason alapuolelle koittavat vaikeat ajat pienemmille Bitcoinin haltijoille, jotka saattavat joutua myymään omaisuutensa edulliseen hintaan. Tosiasia on, että vaikka jokaisen AMPL-tokenin hinta olisi laskenut puoleen, jokainen omistamasi token on edelleen noin 1 dollarin arvoinen.

token rebase ovat kryptovarallisuutta.
Token rebase

Doge Killer oli nimi, joka annettiin Shiba Inu -ekosysteemistä peräisin olevalle tokenille nimeltä doge killer (LEASH), joka luotiin alun perin uudelleenhaaroituksena dogecoinin (DOGE) hinnan seuraamiseksi 1/1000:n nopeudella, mikä tarkoitti, että jos dogecoinin hinta nousisi 0,01 dollariin, doge killerin hinta nousisi 0,001 dollariin.

Dogekillerin hinta nousi 0,35 dollariin 12. tammikuuta, kun uutiset sen olemassaolosta ja mahdollisesta arvosta alkoivat levitä, ja romahti sitten takaisin noin 0,05-0,06 dollariin seuraavien päivien aikana, kun ihmiset myivät dogkiller-tunnuksiaan.

Näin dogecoin-sijoittajat pystyivät vaikuttamaan Shiba inun hintaan ilman, että heidän olisi tarvinnut sijoittaa suoraan tokeniin, mikä houkutteli lisää ihmisiä järjestelmään.

Mikä on rebase kryptografiassa
Mikä on Rebase-token?

Projekti lopetettiin lopulta, vaikka LEASH-kuponkia ei koskaan “vedetty pois”. Sen sijaan ne ovat nyt säästökolikko, jota mukautetaan kysynnän ja tarjonnan mukaan, aivan kuten useimpia muitakin kryptovaluuttoja.

Miksi tarvitsemme joustavia tarjontapoletteja?

Näiden kolikoiden hinta ei muutu, koska tarjonta ei muutu. Elastisen tarjonnan kolikoita verrataan usein Stablecoineihin, koska niillä on maine, jonka mukaan niiden arvo pysyy tasaisena. Näiden kahden välillä on kuitenkin useita tärkeitä eroja.

Mikä on rebase-token? rebase-krypton merkitys
Onko kannattavaa sijoittaa rebase-tokeniin?

Stablecoinit ovat valuuttoja, joiden arvo pysyy vakaana, kun ne sidotaan jonkin toisen hyödykkeen hintaan reaalimaailmassa. Tarjontamerkkien kestävän kasvun nopeus määräytyy tavoitehinnan mukaan, joka määritetään ajan myötä muuttuvan merkkien tarjonnan avulla.

Elastos käyttää samaa perusarkkitehtuuria kuin stablecoins, mutta elastiset tarjontapoletit eivät välttämättä pyri poistamaan volatiliteettia. Sen sijaan, että ne pyrkisivät vähentämään sitä, ne pyrkivät laskemaan sen sellaiselle tasolle, että tokenin aiottu arvo saavutetaan.

Hankkeen kokonaistarjontaa muutetaan sen varmistamiseksi, että kun hinta nousee, myös toimitettu määrä kasvaa. Kun tarjonta kasvaa, jokaisen kupongin arvo laskee.

Vastaavasti kun hinta laskee, myös hankkeen kokonaistarjonta laskee, jolloin hinta nousee. Kuten näette, tämä

Onko kannattavaa sijoittaa token rebase
Ovatko rebase-tunnukset veronalaisia?

Onko elastisten tarjontapolettien käytössä mitään kielteisiä puolia?

Sijoittamista joustavasti hinnoiteltuihin rahakkeisiin saatetaan pitää vaarallisena. Mahdollisuus menettää rahaa elastisten tarjouspolettien avulla on suurempi. Kyllä, se voi parantaa tulojasi, mutta se voi myös kasvattaa tappioitasi. Jos tokenin hinta laskee ja yritys listautuu uudelleen alempaan hintaan, menetät rahaa sekä siksi, että tokenin arvo laskee että siksi, että sinun on ostettava enemmän tokeneita saadaksesi saman määrän osakkeita.

Toinen haittapuoli elastiseen tarjontaan sijoitettaessa on se, että kyseessä on kokeellinen omaisuuserä, mikä lisää koodausvirheiden mahdollisuutta projektin älykkään sopimuksen koodissa.

Miten rebase-token toimii
Mikä on rebase/elastic token?

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä elastisista tarjouspoleteista.

  • Ampleforth (AMPL).
  • Yam Finance (YM).
  • BASE-protokolla (BASE)
  • DEFI 100 (D100)

Mikä on rebound?

Positiivinen uudelleenmerkintä on sellainen, jossa joustavan merkin hinta on suurempi kuin tavoitehinta, kun taas negatiivinen on sellainen, jossa se on pienempi. Esimerkiksi meillä on 50 A-tavaramerkkiä, joiden uudelleenkurssin tavoitehinta on 1 dollari. Jos merkin arvo nousee 20 prosenttia 1,2 dollariin ja uudelleenkurssin myötä määrä kasvaa 50 prosenttia, uusi kokonaistarjonta on 75 A:ta.

Kun hallintakuponkien omistajat äänestävät hyvässä uudelleenmerkintätilanteessa, he voivat saada osuuden voitoista. Myönteinen uudelleenmerkintä ei myöskään vaikuta kielteisesti likviditeetin tarjoajiin tai tokenin haltijoihin .

Mitä ovat rebase-palkkiot?
Miten joustavat tokenit toimivat?

Mitkä tekijät vaikuttavat ennustettuun hintaan?

Tavoitehinta lasketaan hankkeissa, jotka määrittelevät vaatimattoman symbolisen hinnan ohjeeksi, jonka avulla päästään lähemmäs tavoiteltua arvoa. Rebase tekee joustavan hintaisista poleteista synteettisen hyödykkeen, jonka arvo on arvaamaton ja jonka tarjonta suuntautuu kohti vakautta. Markkinoiden hyväksikäytön estämiseksi luotujen kuponkien määrä määräytyy markkinoiden kysynnän ja tarjonnan mukaan.

Rebasingin käyttäminen joukkovelkakirjojen yhdistämiseen

Rebasing lisää tai vähentää liikkeessä olevan valuutan määrää suoraan käyttäjän osoitteeseen kysynnän lisäämiseksi. Joukkovelkakirjoja ostetaan ja vaihdetaan algoritmiseen omaisuuserään omaisuuseräsuhdetta tukevassa markkinamallissa.

Miten elastiset tokenit toimivat?
Mitä kolmea eri tyyppiä on?

Kolmas näkökohta on pinoaminen, jossa omaisuuserät turvataan likviditeetin ja kysynnän kannustamiseksi. Käyttäjät voivat hankkia joukkovelkakirjalainoja käyttämällä stablecoineja, ja pinoajat voivat saada liikkeeseen lasketut tokenit uudelleenkohdistamalla ne. Likviditeetin vuokraamisen sijaan bonding-prosessi antaa pöytäkirjoille suurimman osan likviditeetistä hallinnan.

Luettelo suosituista uudelleenkäyttöön perustuvista hankkeista on saatavilla.

Tämä muinainen asutuskeskus on täynnä rikasta ja monivivahteista historiaa.

Ampleforth on synteettinen omaisuuserä, joka tarjoaa korreloimatonta tuottoa DeFi-alueella. AMPL käyttää Chainlinkin oraakkelia uudelleenmerkintää varten. Tavoitehinta on 1,009 dollaria suhteessa vuoden 2019 kuluttajahintaindeksiin Yhdysvaltain dollareissa, valkoisen kirjan mukaan.

Miten elastiset tokenit toimivat?
Uudelleenlataus tapahtuu joka päivä klo 2:00 UTC.

Vakioprotokolla

Perusprotokolla on kytketty kryptovaluuttamarkkinoiden kokonaiskapitalisointiin, jotta voidaan seurata kryptovaluuttamarkkinoiden yleisiä suuntauksia. Laajemman omaisuuserävalikoiman sisällyttäminen on hyödyllistä, koska se tarjoaa sijoittajille paremman pääsyn. Perusarvona olevan tokenin aiottu arvo on määritetty pienelle prosentille koko kryptomarkkinoista, jotka ovat hajautetut ja joustavat.

Luettelo suosituista rebase-projekteista.
Elastisen tarjonnan merkkien selitys

MDPL on suurin mahdollinen puun korkeus.

RMPL on johdettu AMPL:stä, ja siinä käytetään satunnaista koon muuttamista siten, että tavoitehinta on 1 dollari. Projektin uudelleenjärjestely kestää enintään kaksi päivää. Kun hinta nousee yli 1,05 dollarin tai laskee alle 0,95 dollarin, uudelleenkokoonpanomenettely käynnistyy. Toisin kuin AMPL, joka käyttää arbitraasitapahtumia tavoitetapahtumana.

Tässä kerrotaan, mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon se maksaa.

Yam Finance -hanke luotiin vedonlyöntijärjestelmäksi, uudelleenlatausmekanismiksi ja hallintajärjestelmäksi. Alusta ostaa YCRV-tokeneita hyvän uudelleenlatauksen muodossa kassanhallintaansa varten. YAM päivitetään 12 tunnin välein klo 20:00 UTC ja 8:00 UTC. Alkuperäisessä versiossa havaittiin virhe, joka saattoi törmätä YFI-tokeniin.

Onko rebase-tokeneilla mahdollista tehdä rahaa?

Lue lisää elastisista tarjontapoleteista

Tämän seurauksena protokollassa luvattiin, että käyttäjät voivat muuntaa YAM:nsa YAMv2:ksi. Tarkastuksen päätyttyä käyttäjät voivat vaihtaa tokeninsa YAMv3:ksi älykkään sopimuksen avulla.

Jos sinun on vaikea päättää, ota huomioon seuraavat tekijät:

REB:n (Reserve) hintaennuste on 1 $. Hanke aikoo käynnistää myöhemmin tänä vuonna, ja se on uudelleenlatausprojekti, jonka tavoitehinta on 1 $. Järjestelmä otettiin alun perin käyttöön vuonna 2020, ja sen jälkeen liikkeellä on ollut 2 miljoonaa tokenia. Protokollan kuvauksen mukaan se on immuuni inflaatiolle, ja siinä on sisäänrakennettu mekanismi arvon vakauttamiseksi.

Mitä sinun on tiedettävä Elastinen tarjonta -tokenista
Mikä on joustava kolikko?

PERUSTETTU.

Synthetixin dollariin sidottu kolikko on hinnoiteltu Yhdysvaltain dollareissa, ja siinä on joustava toimitusmekanismi nimeltä STABLE, jonka tavoitteena on nostaa synteettisen valuutan perushinta 1 dollariin. Joka päivä klo 5:00 UTC, kun Synthetixin vakaan dollariin sidotun kolikon hinta nousee tai laskee 5 prosenttia, verkko. Projektin alkuperäisessä aikataulussa tavoitteena oli 100 miljoonaa dollaria, mutta se nostettiin 200 miljoonaan dollariin joukkorahoituksen aikana.

Tulevaisuutta koskeviin käsityksiin vaikuttavat menneisyydessä nähdyt kuvat (esim. ennen ja jälkeen -kuvat).

Olympus DAO on hajautettu rahoitusjärjestelmä, jonka tavoitteena on luoda vakaita kolikko-omaisuuksia, jotka liittyvät kryptovaluuttoihin. Käyttäjiä kannustetaan tallettamaan tai myymään vakuuksiaan Olympuksen aarrekammioon OHM-tokeneita vastaan alennettuun hintaan pinoamisen ja linkittämisen avulla.

Mikä on elastinen tarjonta (EST) -poletti?
Mikä on hintajoustava merkki?

Olympus DAO:n käyttämien kolikoiden kaltaisten vakaiden kolikoiden ongelmana on usein esiintyvä markkinahäiriö. Nykyiset vakaat kolikot ovat sidoksissa Yhdysvaltain dollariin. Olympus DAO:n kryptovaluuttavarantoa käytetään OHM-tokenien liikkeeseenlaskuun, toisin kuin muissa hajautetuissa aloitteissa. Zeus, henkilön salanimi, loi projektin.

Ihmemaa (TIME).

Wonderland-valuutta on hajautettu varantojärjestelmä, joka on rakennettu Olympus DAO:n varaan. Protokolla sisältää useita varantovälineitä, kuten likviditeettimerkkejä, jokaista natiivin TIME-tokenin yksikköä kohden. Malli on luotu sen varmistamiseksi, että TIME säilyttää luonnollisen arvonsa.

Onko rebase-tokenilla mahdollista tehdä rahaa?
Mitä tarkoittaa merkkien kääriminen?

TIME-merkit poltetaan, jos maksimimäärää ei saavuteta, kun TIME laskee alle taatun määrän. Wonderland-käyttäjillä on mahdollisuus sitoa ja pinota malleja, jolloin sitominen luo uusia merkkejä ja niiden ostaminen aarrekammiosta alennuksella. Pinoaminen puolestaan antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita korkoa yhdistämällä.

Korkea Rebase-palkkio

Tällä hetkellä Olympus-haarukat tarjoavat sijoittajille erittäin korkeita vuotuisia prosenttituottoja (APY). Nämä vuotuiset tuotot voivat olla jopa 50 000 % tai jopa enemmän. Kun rebase tapahtuu, rebase-tokenien arvo nousee vastaavasti. Nousua ei kuitenkaan tue mikään merkittävä kasvu kassassa, mikä johtaa laimentumiseen. Tämä skenaario aiheuttaa myyntipaineita alaspäin, koska rahakirstu on lyöty ja sidottu 1 dollariin sen valtiovarainministeriön toimesta.

Mitä on kryptovaluuttojen pinoaminen?
Rebase-tokenien kryptohinta

Samoja 1 dollarin arvoisia rahakkeita myydään kuitenkin avoimilla markkinoilla niiden todelliseen arvoon, mikä yleensä aiheuttaa kyseisen rahakkeen kysynnän (ja hinnan) laskua.

Kuka tarkalleen ottaen hallitsee Rebase-tunnuksia?

DAO eli hajautettu itsenäinen organisaatio on yhteisö, jota johdetaan ilman keskitettyä johtoa. yhteisö tekee päätökset demokraattisesti lohkoketjussa vahvistettujen sääntöjen mukaisesti. Suurin osa rebase-tokeneista on DAO:iden hallinnoimia. Palkkioiden panostaminen on rebase-tokenin tapa jakaa voittoja kassasta niille, jotka panostavat sen.

Korkea Rebase-palkkio
Mikä on positiivinen rebase-token?

Esimerkiksi Olympus DAO lähettää poletteja panostussopimukseen sen sijaan, että se palauttaisi sOHM:n. Tämä lisäisi panostettujen OHM:ien ja jäljellä olevien sOHM:ien suhdetta ja johtaisi hinnan mukauttamiseen ylöspäin (tai “rebase”) eron korjaamiseksi. Esimerkiksi: jos on 500k OHM:ää panostettuna ja 500k sOHM:ää jäljellä, ja protokolla tuottaa 5k dollarin voiton päivältä, se voi käyttää nämä voitot 5k uusien OHM-tokenien lyömiseen. Se lähettää nämä OHM:t panostussopimukseen; nyt panostettuja OHM:iä on 505k ja 500k sOHM:iä jäljellä. Jotta sOHM:n tarjonta kasvaisi 5k:lla eli 1 %:lla, jotta se voi palata tasapainoon, Niinpä sOHM:n määrä korotetaan uudelleen 1 %:lla.”

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille