Tutustu Stellarin lohkoketjuteknologian perusteisiin

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Mitä Stellar kryptovaluutta tekee?

Stellar on vertaisverkkoon perustuva hajautettu avoimen lähdekoodin alusta digitaalisen valuutan muuntamiseksi oikeaksi rahaksi sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Stellarin lohkoketjukryptovaluutta on nimeltään lumen, joka käy kauppaa tunnuksella XLM.

⚡️ Mihin Stellar-kryptovaluutta perustuu?

Stellar on lohkoketjuteknologiaan perustuva maksuverkko. Se mahdollistaa nopeat kansainväliset rahansiirrot minkä tahansa valuuttaparin välillä. Se on monessa suhteessa verrattavissa muihin lohkoketjupohjaisiin kryptovaluuttoihin.

⚡️ Mitä eroa on Stellarin ja Ethereumin välillä?

Stellar on vähemmän joustava kuin Ethereum
Ethereum on alusta älykkäille sopimuksille, aivan kuten Stellar. Itse asiassa se voi tehdä kaiken, mitä Stellar ja enemmänkin – mutta ei yhtä nopeasti tai halvalla. Stellar luotiin kuitenkin nimenomaan siksi, ettei se pysty tekemään kaikkea, mitä Ethereum voi.

⚡️ Stellar Ethereumin lohkoketjussa?

Stellar on hajautettu kryptovaluutta, joka käyttää lohkoketjua verkon synkronointiin, mutta käyttäjäkokemus muistuttaa pikemminkin käteistä kuin Bitcoinia tai Ethereumia.

Stellarin lohkoketjuteknologian

Mikä on Stellar?

Stellar-maksuprotokolla mahdollistaa nopeat, rajatylittävät maksut millä tahansa valuuttaparilla. Se perustuu hajautettuun pääkirjatekniikkaan, ja sillä on monia yhteisiä piirteitä muiden lohkoketjupohjaisten kryptovaluuttojen kanssa.

Stellar on lohkoketju, jonka tavoitteena on “mahdollistaa pankkien, maksujärjestelmien ja yksityishenkilöiden” vuorovaikutus verkonsa kautta. Sivuston mukaan Stellarin lohkoketju on alusta, joka yhdistää pankit, maksujärjestelmät ja ihmiset “siirtämään rahaa nopeasti, turvallisesti ja lähes ilmaiseksi”.

Mikä tekee Stellarin lohkoketjuteknologian kryptovaluutan?
Onko Stellar kryptovaluutta hyvä sijoitus?

Stellar Lumen -lohkoketju mahdollistaa kaikenlaiset transaktiot ja sen natiivin digitaalisen valuutan, XLM/Stellar Lumensin. Verkon luomisen aikana luotiin 100 miljardia.

Ainoa muu tapa tuottaa XLM:ää on inflaatio. Taloudellisen kasvun ja menetettyjen lumenien kompensoimiseksi lumenien luomisnopeus on rajoitettu 1 prosenttiin vuodessa. Uusia lumeja luodaan joka viikko ja ne myönnetään suoralla äänestyksellä.

Miten Stellar eroaa Bitcoinista? stellar bitcoinin
Mikä on tähtien lohkoketju?

Stellar Network

Stellar-verkko on avoimen lähdekoodin, hajautettu ja yhteisön omistama lohkoketjuprotokolla, joka mahdollistaa rahaliikenteen käsittelyn. Stellar Development Foundation puolestaan on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka edistää taloudellista osallisuutta, työkalujen luomista ja sosiaalisia aloitteita Stellar-verkon ympärillä. Stellar-verkon koodin kirjoittavat Stellarin työntekijät, mutta teknologia on heistä täysin riippumaton.

Mikä on stellarin lohkoketju? Täydellinen opas aloittelijoille
Mikä on stellar (XLM)?

Mitkä ovat Stellar Blockchainin ominaisuudet?

Nyt kun meillä on käsitys siitä, mikä Stellar-lohkoketju on, tutustutaan sen keskeisiin ominaisuuksiin:

 • Stellar-tietokanta on hajautettu ja avoimen lähdekoodin lohkoketju – todellisen lohkoketjujärjestelmän perusominaisuudet.
 • Tapahtumien vahvistusaika on 3-5 sekuntia konsensusmekanismin ansiosta.
 • Tämä on transaktioiden enimmäismäärä, jota lohko voi tukea.
 • Se mahdollistaa moninkertaiset allekirjoitukset ja älykkäät sopimukset.
 • Sen kiinteä vuotuinen inflaatiovauhti on 1 prosentti.
Mikä on stellar (maksuverkko)
Mitä Stellar-verkko tekee?

Mikä on Stellar Blockchain ja miten se toimii?

Stellar-verkossa, kuten muillakin lohkoketjualustoilla, tapahtumat kirjataan julkisesti jaettuun ja hajautettuun pääkirjaan. Stellarin konsensusprotokolla (Stellar Consensus Protocol, SCP) on konsensusalgoritmi, joka perustuu Stellarin käyttämään Federated Byzantine Agreementiin (FBA).

Stellar-verkossa tapahtuvat maksutapahtumat käsitellään nopeasti ja edullisesti, koska jokainen verkon käyttäjä voi vahvistaa tapahtuman oikeellisuuden muutamassa sekunnissa. Jokainen käyttäjä (jota kutsutaan “solmuksi”), joka toimittaa tietoja globaaliin pääkirjaan, luo oman pienemmän luotettavien yhteistyökumppaneiden verkostonsa. Quorum Slices ovat kunkin solmun rakentamia miniverkkoja, joihin kuuluu vain niitä osallistujia, joihin se luottaa.

Kuka pyörittää Mikä on stellar -verkkoa?
Onko Stellar-verkko hyvä?

Mistä Stellarin arvo on peräisin?

Stellarissa tapahtuu joka sekunti tuhansia valuutta- ja token-siirtoja, mikä tekee siitä uskomattoman hyödyllisen verkon. Kryptovaluuttojen ja/tai fiat-valuuttojen siirtäminen on aikaa vievää ja kallista. Stellar tekee siitä nopeaa ja edullista. Transaktiomaksut maksetaan XLM:llä (Stellar-lompakko), kun taas tilejä ylläpidetään XLM:llä (Stellar-verkko).

Mikä on Stellar-maksujärjestelmä ja miten se toimii?

Oletetaan eräs tilanne, jotta ymmärrät paremmin, miten Stellar-maksujärjestelmä toimii.

Miten Stellar eroaa Bitcoinista?
Stellarin lohkoketjuteknologian

Janet ja Keith asuvat molemmat Yhdysvalloissa.

Janet haluaa lähettää Keithille 5 000 punnan suuruisen alueiden välisen liiketoimintasopimuksen (GBP).

Miten aiotte toteuttaa tämän siirtymän?

Oletetaan, että Janetilla on pankki A:n tili Yhdysvalloissa ja Keithillä on pankki B:n tili Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Molemmat näistä pankeista ovat “ankkureita” Stellar-verkossa, joka on yhteydessä molempiin.

Mitkä ovat viisi parasta altcoinia?

Seuraavaksi tapahtuu näin.

Janet lähettää Keithille 5000 dollaria. Tapahtuman tavoite lähetetään välittömästi pankkiin B, jotta nähdään, onko hän oikeutettu vai ei.

Miksi pankit käyttävät Stellaria?
Onko Stellarilla tulevaisuutta?

Pankki A veloittaa Janetin tiliä heti, kun pankki B on hyväksynyt sen.

Seuraavaksi varat siirretään pankin A poolitililtä pankin B Stellar-verkkotilille, jossa niistä tulee XLM:iä.

Stellar-kolikkoverkko etsii parasta valuuttakurssia muuntamalla XLM Englannin punnaksi, kun se on sisällä. Tämän jälkeen varat lähetetään pankin B perustililtä Keithin tilille.

Mikä on Stellar-verkoston vähimmäistransaktiomaksu?

Stellar-verkon perustransaktiomaksu on pieni summa jokaisesta transaktiosta. Tämän maksun takana ei ole henkilökohtaista hyötyä. Se toimii pelotteena haitalliselle käytökselle (kuten DoS-hyökkäyksille).

Kannattaako Stellar-kolikko ostaa?
Saavuttaako tähtikolikko 10 dollaria?

Tällä hetkellä perusmaksu on 0,00001 XLM. Tapahtuman lähettäjä vastaa kustannuksista. Maksu kerätään pääkirjanpitoon ja jaetaan myöhemmin uudelleen inflaation kautta.

Mitkä ovat käynnistyskulut ja maksut dApp:n integroimisesta Stellar-verkkoon?

Stellar Networkin käyttö on ilmaista, ja kaikki integrointiin tarvittavat ohjelmistot sisältyvät siihen, ja se kuuluu Apache-lisenssin (versio 2.0) piiriin. Tämä mahdollistaa kaupallisen käytön, räätälöinnin ja/tai jakelun.

Integrointi Stellar-kolikon näkökulmasta tarkoittaa teknistä menettelyä, jolla yhdistetään Stellar-verkkoon. Tämä tarkoittaa sellaisten järjestelmien perustamista, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa Stellar-verkon kanssa.

Miksi stellar coin laskee?
Mikä on seuraava suuri kryptovaluutta?

Integrointi tähtikolikkoon vaatii teknisiä resursseja. Tekninen kehitys kestää yleensä 120-200 tuntia, riippuen tiimin koosta ja kokemustasosta.

Miten ostaa Amp (AMP)

Oletetaan siis, että käytät kolmannen osapuolen lohkoketjupalveluntarjoajaa (BaaS). Maksat tässä skenaariossa kaikki asiantuntijaneuvonnasta, konsultoinnista ja kehitystiimin kustannuksista aiheutuvat maksut.

Mikä kolikko räjähtää vuonna 2025?
Millainen lohkoketju Stellarilla on?

Mitä ankkurit ovat Stellar-verkossa?

Ankkuri on laitos, joka voi varastoida rahaa ja tarjota lainoja Stellar-verkossa.

Pidä “ankkuria” linkkinä eri valuuttojen ja Stellar-verkon välillä. Kaikki Stellar coin -verkossa tehdyt rahaliikenneoperaatiot, XLM:ää lukuun ottamatta, suoritetaan ankkureiden myöntämillä luotoilla.

Stellar-verkko perustuu ankkureihin. Sinun on lopulta uskottava talletukset ja luotonluonti Ankkureille.

Mitkä ovat Stellarin lohkoketjuteknologian?
Mikä on Stellarin ydin lohkoketjussa?

Mitkä ovat Stellarin hajautetut pörssit?

Jotta voisimme paremmin ymmärtää hajautetun vaihdannan idean, meidän on ensin ymmärrettävä, mitä “tarjoukset” ovat.

Stellar pitää “tarjousta” “tarjouksena” tarjousta, joka koskee tietynlaisen luoton vaihtamista toiseen ennalta määrättyyn hintaan. Näin Stellar-verkosta tulee kaupankäyntialusta, joka mahdollistaa lukuisten valuuttojen vaihdon.

Tähtikolikkorekisteriin tehtyjä tilauksia kutsutaan “tarjouksiksi”. Kullekin verkossa olevalle valuutta-/emissioparille on olemassa tilauskirja.

Mitä erityistä stellar coinissa on?
Miten Stellar-verkko toimii?

Tilauskirja esimerkiksi RBS/GBP:n siirtämiseksi Bitstampiin/Bitcoiniin on olemassa.

Mikä on kryptovaluutta Helium (HNT)

Stellar on kryptovaluutta, joka voi käsitellä monia eri valuuttoja.

Monivaluuttatransaktiot ovat toinen Stellarin tärkeimmistä ominaisuuksista. Voit esimerkiksi lähettää rahaa Yhdysvalloissa sijaitsevalta tililtäsi Yhdysvalloissa asuvalle ystävällesi. Tämä Stellar-kolikon ainutlaatuinen piirre on sen kyky suorittaa transaktioita hajautetusti. Jotta asia olisi sinulle helpompi, oletamme, että kauppaa käydään USD/EUR.

Miten stellar coin eroaa Bitcoinista?
Mitä algoritmia Stellar käyttää?

Miten Stellar-protokolla pitää rahoitusverkon turvallisena?

Stellarin konsensusmekanismi perustuu Federated Byzantine Agreementiin (FBA). FBA takaa, että järjestelmä toimii moitteettomasti, toteuttamalla jokaisesta solmusta luotuja päätösvaltaisuusviipaleita, jotka yhdessä määrittelevät koko järjestelmän laajuiset päätösvaltaisuudet. Aivan kuten yksittäiset verkot yhdistävät Internetin maailmanlaajuisen verkon eri osia, kvorum-siivut sitovat Stellarin valuuttaverkon yhteen.

Onko stellar coin Tier 1 -lohkoketju?
FBA-järjestelmässä.

Osallistujat ryhmitellään pienempiin verkkoihin. Tämän vuoksi näiden pienten verkkojen jokainen solmu tuntee tärkeimmät osallistujat.

Miten stellar coinin lohkoketju toimii?
Miksi pankit käyttävät Stellaria?

Kun liiketoimi on alkanut, solmu odottaa, että enemmistö sen pienistä verkon jäsenistä hyväksyy sen, ennen kuin se julistaa selvitystapahtuman.

Ostotapahtumaa ei ole saatettu päätökseen ennen kuin kaikki tarvittavat osallistujat ovat hyväksyneet sen.

Transaktio katsotaan lailliseksi vasta, kun riittävä määrä verkon jäseniä on vahvistanut sen. Tässä vaiheessa sitä on mahdotonta hakkeroida tai peruuttaa.

FBA-konsensusmekanismi suojaa Stellar-verkossa toimivaa rahoitusverkostoa varmistamalla turvallisuuden ja eheyden. Se varmistaa SCP:n vapauden estyneistä tiloista (jolloin konsensus ei ole enää mahdollinen) niin kauan kuin osallistujien epäonnistumiset eivät tee luottamusvelvoitteiden täyttämistä mahdottomaksi.

Onko stellar coin hyvä lohkoketju?
Mikä on Stellar ja miten se toimii?

Lohkoketjusovellukset yrityskäyttöön Stellar Blockchain

Mihin kryptoon minun pitäisi sijoittaa vuonna 2023?

Stellarilla on sovelluksia, jotka kattavat monenlaisia aloja aina rahoituksesta sen varmistamiseen, että yritykset voivat suorittaa keskeiset toiminnot turvallisesti. Stellar-lohkoketjun lukuisten ominaisuuksien vuoksi sitä voi pitää eräänlaisena monikäyttöalustana.

Tässä on luettelo parhaista sovellusideoista:

 • Ankkurit muissa valuutoissa.
 • Mobiili- ja kaupankäyntiasiakkaat
 • Web-mobiilisovellusten yhdistelmät
 • Myyjän lisäosa
 • Koulua, terveydenhoitoa ja vakuutusta varten perustettuja tilejä kutsutaan nZUL-tileiksi.
 • Voit suojata organisaatiosi ostamalla vakuutuksen, joka kattaa: tietomurrot -> Voit ostaa erikoisvakuutuksen, joka suojaa yritystäsi tietoverkkohyökkäysten aiheuttamilta vahingoilta.
Kuinka louhia stellar coinia ilmaiseksi?
Miten Stellar eroaa Bitcoinista?
 • Vertaisrahoituksen avulla voit ansaita korkoa lainaamalla rahaa muille.
 • Käteissiirrot vastineeksi käyttäytymisen muutoksesta.
 • Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot voivat hyötyä lahjoitusohjelmistosta.
 • Kanta-asiakasohjelmat
 • Paikalliset valuutat
 • Aikapankki pankkitoiminta
 • Vapaaehtoistyötuntien seuranta
 • Tilisi voi olla yhdistetty mihin tahansa laitteeseen.

Stellar Blockchain Observer on loistava resurssi, jos haluat oppia lisää Stellar-lohkoketjusta. Mutta mikä tarkalleen ottaen on lohkoketjutarkkailija? Ajattele sitä lohkoketjun selaimena, joka muistuttaa Internet Exploreria tai Google Chromea.

Mikä on kannattavin kryptovaluutta louhittavaksi?
Kuinka monet pankit käyttävät Stellaria?

Stellar Blockchain Observer on työkalu, joka pitää sinut ajan tasalla Stellar-lohkoketjun viimeisimmistä lohkoista sekä kaikkien lohkoketjuun lisättyjen lohkojen reaaliaikaisesta suoratoistosta. Se tarjoaa myös kattavia tilastoja, hinnoitteluhistoriaa ja yksityiskohtaisia raportteja kaikista Stellar-verkossa olevista varoista, jotta voit tehdä parempia päätöksiä.

Pöytäkirja 13

Stellar kehittää vuosittain merkittäviä muutoksia ydinohjelmistoonsa. Pöytäkirja 13:n käyttöönotto vuonna 2020 oli merkittävin muutos vuosiin.

 • Maksujen korotus.
 • Retkeilymaksut ovat nousseet useissa lomakohteissa ja hotelleissa. Nämä vaellusmaksut mahdollistavat mm: –
 • Käyttömaksut on katettava hakemuksilla.
 • korottaa tarvittaessa etukäteen allekirjoitettujen tapahtumien transaktiokustannuksia.
 • Salli validoijien nostaa maksuja tarpeen mukaan.
 • Voit valvoa varojen valtuuttamista tarkasti.
Miten tulla stellar-nodeksi?
Antaako lohkoketju Stellarin pois?

Pöytäkirja 13:n ansiosta voit nyt peruuttaa valtuutukset ja säilyttää silti tilaukset tallessa. Tämä helpottaa huomattavasti säänneltyjen omaisuuserien, kuten arvopapereiden, tunnistamista. Säänneltyjen omaisuuserien haltijat voivat tehdä kolme transaktiota yhdessä transaktiossa:

 • Salli tilille pääsy varoihin (liikkeeseenlaskijan allekirjoittama).
 • Maksa tai tee tarjous (käyttäjän allekirjoittama)
 • Estää pääsyn omaisuuserään (käyttäjän allekirjoittama).
 • Premium-multipleksitilit

Jotta voit päivittää käyttäjätilit oikein, tarvitset muistiinpanoja maksujen navigointiin. nSe on tarpeen vaihto- ja muissa säilytyspalveluissa, jotka ylläpitävät yhtä stellar-talletusosoitetta.

Tukeeko Stellar älykkäitä sopimuksia?
Tukeeko Stellar älykkäitä sopimuksia?

Protocol 13:n julkaisun ansiosta Stellar voi tarjota uuden tilityypin, joka yksinkertaistaa eri maksutyyppien seurantaa. Tämä muutos lisää joustavuutta sallimalla useita valuuttoja tiliä kohti ja alatilejä tiettyjä käyttötilanteita varten.

Koska maailmanlaajuinen rahoitusinfrastruktuuri sisältää monia suljettuja järjestelmiä, rahan on vaikea liikkua poliittisten rajojen yli nopeasti ja halvalla. Tämän vuoksi rahoituspalveluala ei ole kasvanut niin paljon kuin se olisi voinut, minkä vuoksi jotkin yhteisöt eivät ole saaneet kunnolla rahoitustuotteita ja -palveluja.

Meidän on rakennettava parempi rahoitusinfrastruktuuri, jotta voimme tukea yhtiön massiivista orgaanista kasvua ja innovointia sekä varmistaa rahoitustapahtumien luotettavuuden.

Stellar coin mitä tekee.
Onko Stellar krypto hyvä sijoitus?

Markkinoille pääsyn esteiden ja vakiintuneiden laitosten sääntelyn on havaittu olevan merkittävässä asemassa eheyden säilyttämisessä. Tämä lähestymistapa on kuitenkin ristiriidassa orgaanisen kasvun edellytysten kanssa. Ristiriita edellyttää uusia, innovatiivisia osallistujia, joilla on vain minimaaliset taloudelliset ja tietotekniset resurssit.

Stellar-lohkoketjualustalla on mahdollisuus luoda maailmanlaajuinen hajautettu rahoitusverkko, joka on avoin kaikille. Se toimisi varmistamalla, että osallistujat kirjaavat transaktiot tarkasti ja sopivat yhdessä niiden aitoudesta tai pätevyydestä. Tällaisessa verkossa uudet organisaatiot voisivat päästä nopeasti mukaan ja laajentaa rahoitusmahdollisuuksia hermostuneisiin yhteisöihin.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille