Parhaat VPN ilmaiset kokeiluversiot vuonna 2023

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Voinko käyttää ilmaista VPN-kokeiluversiota useammin kuin kerran?

Ei, et voi saada ilmaista VPN-kokeilua useammin kuin kerran. Tämä on kertaluonteinen tilaisuus, mutta jos pidät VPN:n palveluista, voit jatkaa sen käyttöä maksamalla kuukausittaisen tilausmaksun.

Voinko saada VPN:n ilmaisen kokeilujakson ilman luottokorttia?

Kyllä, voit saada luotettavia VPN-palveluja ilman luottokorttia. Jotkut tarjoamistamme VPN-palveluista, kuten PrivateVPN, eivät vaadi luottokorttia tai sen tietoja saadakseen ilmaisen kokeilujakson. Ilmainen 7 päivän kokeilujaksosi alkaa heti, kun rekisteröit tilin.

Millä VPN:llä on pisin ilmainen kokeilujakso?

Surfsharkilla ja NordVPN:llä on pisimmät ilmaiset kokeilujaksot – jopa 7 päivää. MacOS-käyttäjille suositellaan Surfsharkia, kun taas NordVPN on paras Android- ja iOS-laitteille.
Voit kuitenkin käyttää mitä tahansa luetelluista VPN-palveluista ja saada 30 päivän rahat takaisin -takuun. Käytännössä siis käyttäisit VPN:ää kuukauden ajan ilmaiseksi.

Voinko saada ilmaisen VPN-kokeilujakson iPhonelle tai Androidille?

Kyllä, NordVPN:llä saat ilmaisen 7 päivän kokeilujakson iPhone- ja Android-älypuhelimille. Se on loistava älypuhelin-VPN, jolla on huippunopeat yhteysnopeudet, suuri palvelinkanta ja jopa sisäänrakennettu älykäs mainosten esto-ominaisuus.

On fiksua kokeilla premium-luokan VPN:ää ilmaisella kokeilujaksolla löytääksesi itsellesi parhaan turvatyökalun. Voit testata yhteysnopeuksia, palvelinkannan vaihtoehtoja, ominaisuuksia ja suoratoisto-ominaisuuksia lyhyessä ajassa ilman riskiä. Sitä paitsi jotkut VPN-palvelut eivät edes vaadi luottokorttia tai maksutietoja kokeilemiseen. Jos et ole kokeillut palvelua, saatat päätyä pitkäaikaiseen VPN-tilaukseen, joka ei vastaa tarpeitasi.

Valitettavasti kaikki VPN:t eivät tarjoa ilmaista kokeiluvaihtoehtoa, ja jotkut niistä, jotka tarjoavat, antavat rajoitetun pääsyn ominaisuuksiin. Parhaaksi valitsemamme NordVPN:n kohdalla voit kuitenkin varmasti toivoa rahanpalautustakuuta. Sen avulla saat rajoittamattoman pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin kuten premium-tilauksella.

Lue siis alta ja tutustu vuoden 2023 parhaisiin VPN:n ilmaiskokeiluihin!

Onko olemassa VPN:ää, jolla on ilmainen kokeiluversio?

Kokeile NordVPN:n premium-palvelua ilmaiseksi

NordVPN on erinomainen premium-vaihtoehto, joka tarjoaa kaikki huippuominaisuudet – ilman ärsyttäviä kompromisseja. Hanki se nyt ilmaiseksi: luotettavan rahanpalautustakuun ansiosta voit kokeilla sitä ilman riskiä!

 • Erittäin nopeat nopeudet
 • Täydelliset suoratoisto- ja torrentointiominaisuudet
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

Top 5 parasta VPN:ää ilmaisilla kokeilujaksoilla

Millä VPN:llä on ilmainen kokeiluversio ennen maksua?
 • NordVPN – paras VPN ilmainen kokeiluversio vuonna 2023
 • Surfshark VPN – paras VPN 7 päivän ilmaisella kokeilujaksolla
 • PrivateVPN – loistava ilmainen kokeiluversio VPN ilman luottokorttitietoja vaaditaan
 • ExpressVPN – turvallinen VPN ilmaisella kokeilujaksolla ja 30 päivän rahat takaisin -takuulla.
 • CyberGhost – VPN erityisen pitkällä 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Turvallisimmat salasanahallintajärjestelmät vuonna 2023

Mikä tekee ilmaisesta kokeiluversion VPN:stä loistavan?

On useita syitä, miksi ilmaiset kokeiluversiot VPN:t ovat joillekin käyttäjille hyvä vaihtoehto. Seuraavassa on joitakin niistä:

Miten saan täysin ilmaisen VPN:n?
 • Riskitön kokemus. Ilmaisen kokeilujakson avulla voit kokeilla ensiluokkaista VPN-palveluntarjoajaa maksamatta mitään. Voit siis kokeilla eri VPN-palveluja, kunnes löydät itsellesi parhaan.
 • Hanki kaikki ominaisuudet. Ilmaisen kokeilujakson avulla pääset kokeilemaan kaikkia palveluntarjoajan ominaisuuksia ilmaiseksi. Esimerkiksi suoratoisto-ominaisuudet, yhteysnopeudet ja muut. Pääset sekä kokeilemaan kaikkia ominaisuuksia rajoitetun ajan että määrittämään, vastaavatko ne tarpeitasi.
 • Hanki kaikki ominaisuudet. Ilmaisen kokeilujakson avulla pääset kokeilemaan kaikkia palveluntarjoajan ominaisuuksia ilmaiseksi. Esimerkiksi suoratoisto-ominaisuudet, yhteysnopeudet ja muut. Pääset sekä kokeilemaan kaikkia ominaisuuksia rajoitetun ajan että määrittämään, vastaavatko ne tarpeitasi.
 • Sopii erinomaisesti rajoitettuun käyttöön. Jos tarvitset VPN:ää vain lyhyen aikaa, esimerkiksi viikon ajan matkustaessasi, ei ole syytä ostaa kokonaistilausta. Ilmainen kokeiluversio-VPN on paras vaihtoehto tähän skenaarioon.

Miten VPN:ää käytetään?

Miten tehdä ilmainen kokeiluversio ExpressVPN:stä?

Vuoden 2023 parhaat VPN:n ilmaiskokeilut – yksityiskohtainen listamme:

Sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla VPN-palvelua ennen kuin sitoudut pitkäaikaiseen tilaukseen. Tästä syystä olemme valinneet hyviä VPN-palveluja, jotka tarjoavat ilmaisen kokeilujakson ja rahat takaisin -takuu -vaihtoehdot. Löydät yksityiskohtaisen luettelon alta.

1. NordVPN – paras ilmainen VPN-kokeiluversio, jonka asennus on helpointa.

NordVPN ilmaisella kokeilujaksolla
Ilmaisen kokeilujakson kesto:7 päivää
Rahat takaisin -takuu:30 päivää
Luottokortti vaaditaan:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki NordVPN 63% POIS + 3 kuukautta ILMAISEKSI! 🔥

NordVPN on paras VPN, jolla on ilmainen kokeiluversio, jonka voit valita. Se tarjoaa ilmaisen 7 päivän kokeilujakson – yhdistä se 30 päivän rahanpalautustakuuseen, niin saat 37 päivää ilmaista turvallisuutta!

Ilmainen kokeiluversio koskee Android-käyttäjiä, mutta voit ottaa sen käyttöön millä tahansa muulla laitteella, kun olet lunastanut kokeiluversion ja luonut tilin. Tämä sisältää Windows-, macOS-, Linux- ja iOS-käyttöjärjestelmät.

Sinun on annettava luottokorttitietosi, jotta voit käyttää kokeilua, mutta palveluntarjoaja on luotettava. Tämä VPN tukee myös PayPalia, Google Payta, Amazon Payta ja kryptovaluuttojen maksutapoja, jos et halua käyttää luottokorttia.

NordVPN ilmaisella kokeilujaksolla 2023

Jos otat NordVPN:n ilmaisen kokeilujakson, saat käyttöösi kaikki VPN-ominaisuudet. Valtavan palvelinkannan (yli 5500 erittäin nopeaa palvelinta 60 maassa) lisäksi pääset nauttimaan pääsystä erilaisiin suoratoistopalveluihin (kuten Netflix, Hulu, BBC iPlayer ja monet muut) ja nopeasta torrentoinnista.

Puhumattakaan siitä, että NordVPN käyttää omaa NordLynx-tunnelointiprotokollaa, joka takaa poikkeuksellisen suorituskyvyn. Suoratoistat, torrentaat tai selaat satunnaisesti, et siis koe näkyviä nopeuden pudotuksia.

Lisätietoja saat lukemalla NordVPN-arvostelumme.

NordVPN arvostelu

Plussaa

 • Rajoittamattomat ominaisuudet ilmaisessa kokeiluversiossa
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Helppo ilmainen kokeiluasennus
 • Tukee muita maksutapoja kuin luottokorttia
 • Antaa ilmaisen 7 päivän kokeilujakson

Miinukset

 • Vaatii luottokortin ilmaista kokeilua varten

2. Surfshark – premium VPN ilmaisella macOS-kokeilujaksolla

Surfshark VPN ilmaisella
Ilmaisen kokeilujakson kesto:7 päivää
Rahat takaisin -takuu:30 päivää
Luottokortti vaaditaan:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki 82% OFF Surfshark + 2 kuukautta ILMAISEKSI 🔥

Surfshark on toinen loistava ilmainen kokeiluversio-VPN, jonka kaikkia ominaisuuksia voit testata ilmaiseksi 7 päivän ajan. Vaihtoehtoisesti voit käyttää 30 päivän rahanpalautustakuuta kaikilla laitteilla, myös Windowsilla ja Linuxilla.

Ilmaisen kokeiluversion saat iOS- ja Android-laitteilla, mutta tilin luomisen jälkeen voit käyttää kokeiluversiota myös pöytäkoneilla. Tämä sisältää Windows-, Linux- ja macOS-käyttöjärjestelmät.

Surfshark arvostelu

Surfsharkin ilmaisen kokeilujakson avulla voit saada täyden käsityksen tämän VPN:n toiminnasta, sillä se ei rajoita pääsyä mihinkään sen ominaisuuksiin.

Kun lunastat ilmaisen Surfshark-kokeilujakson, voit käyttää sitä ilmaiseksi niin monella laitteella kuin haluat, sillä se tarjoaa rajattomasti samanaikaisia yhteyksiä. Voit käyttää yli 3200 palvelinta 100 maassa ja avata Netflixin, Peacockin, Amazon Pricen tai monien muiden suoratoistoalustojen estot.

Lisäksi sillä on ammattitaitoinen 24/7-asiakastuki, joka vastaa kaikkiin ilmaisen kokeilujakson asennukseen tai käyttöehtoihin liittyviin kysymyksiin. Voit myös olla varma, että he hoitavat palautuksesi nopeasti, jos haluat käyttää rahanpalautustakuuta.

Jos päätät, että haluat jatkaa Surfsharkin käyttöä ilmaisen kokeilujakson jälkeen, voit ostaa jonkin sen edullisista tilauspaketeista ja maksaa PayPalin, Google Payn tai kryptovaluuttojen avulla.

Jos haluat lisätietoja, lue koko Surfshark VPN -arvostelumme.

Surfshark on budjettiystävällinen VPN

Plussaa

 • Ilmainen kokeiluversio rajoittamattomalle määrälle laitteita
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • 7 päivän ilmainen kokeilu
 • Hyväksyy luottokortille vaihtoehtoisia maksutapoja
 • 24/7 ammattimainen asiakastuki

Miinukset

 • Ilmaista kokeilua varten on käytettävä luottokorttia

3. PrivateVPN – saat ilmaisen VPN-kokeilujakson ilman luottokorttia.

PrivateVPN ilmainen kokeiluversio VPN
Ilmaisen kokeilujakson kesto:7 päivää
Rahat takaisin -takuu:30 päivää
Luottokortti vaaditaan:Ei
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki PrivateVPN, nyt 85% POIS! 🔥

PrivateVPN:llä on ilmainen kokeiluversio, jota voit käyttää työpöytä- ja mobiililaitteilla enintään 7 päivän ajan. Muista, että jos haluat käyttää PrivateVPN-palveluja pidempään ja ilmaiseksi, se antaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Ilmainen kokeiluversio on saatavilla Windows-, macOS-, Android- ja iOS-laitteissa. Voit myös maksaa PayPalin, Stripen tai luottokortin avulla ostaaksesi PrivateVPN:n tilauksen ja käyttää kuukauden mittaista rahat takaisin -takuuta.

Yksi tämän VPN:n suurimmista eduista on se, että se ei vaadi luottokorttitietoja ilmaisen kokeilujakson saamiseksi. Voit yksinkertaisesti ottaa yhteyttä asiakastukeen ja saada lahjakoodin. Ilmainen 7 päivän kokeilujaksosi alkaa heti, kun käytät sitä tilin rekisteröimiseen.

PrivateVPN on vielä yksi loistava VPN, jolla on ilmainen kokeiluversio.

Ilmaisella kokeiluversiolla saat mahdollisuuden valita 200 palvelimesta 63 maassa ja mukauttaa salausta salataksesi verkkotoimintasi 128- tai 256-bittisillä CBC- ja GCM-salakirjoitusvaihtoehdoilla. Lisäksi tämä VPN on P2P-yhteensopiva, joten voit myös nauttia torrenttisopimuksista.

PrivateVPN:llä on kuitenkin myös edullinen premium-palvelu ja se tarjoaa parhaita VPN-kuponkeja alennuksia varten. Voit siis aina löytää budjettiystävällisen tilausvaihtoehdon, kun ilmainen kokeilujakso päättyy.

Jos haluat lisätietoja, lue perusteellinen PrivateVPN-arvostelumme.

PrivateVPN arvostelu

Plussaa

 • Ilmaiseen kokeiluun ei tarvita luottokorttia
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Kokeiluversio Windowsille, macOS:lle, Androidille ja iOS:lle.
 • Tukee PayPal ja Stripe
 • Suora asiakastuki

Miinukset

 • Rajoitettu palvelinpaikkojen valinta

4. ExpressVPN – turvallinen VPN ilmaisella kokeilujaksolla ja 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

ExpressVPN - turvallinen VPN
Ilmaisen kokeilujakson kesto:7 päivää
Rahat takaisin -takuu:30 päivää
Luottokortti vaaditaan:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki ExpressVPN, nyt 49% POIS 1-vuotispaketista! 🔥

ExpressVPN:llä on ilmainen kokeilujakso, joka kestää 7 päivää. Saat sen, kun lataat sovelluksen Google Play Storesta tai Apple App Storesta. Jos tämä ei riitä, saat myös 30 päivän rahanpalautustakuun, jotta voit testata tuotetta turvallisesti.

Ilmaisen kokeilujakson käyttöönoton jälkeen voit käyttää ExpressVPN-sovellusta millä tahansa laitteella, joka tukee Windows-, macOS-, iOS-, Android- ja Linux-käyttöjärjestelmää. Sinun on kuitenkin annettava maksutietosi saadaksesi ilmaisen kokeilusopimuksen.

ExpressVPN tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson

ExpressVPN hyväksyy maksut luottokorteilla, PayPalilla, kryptolla ja muilla vaihtoehdoilla. Kun ilmainen kokeilujaksosi päättyy, sinua veloitetaan valitsemastasi paketista, jos et peruuta tilaustasi.

Ilmainen kokeiluversio antaa pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin. Voit valita yli 3000 palvelimen joukosta 94 maassa, käyttää suoratoistosivustoja, selata saumattomasti, estää trackerit ja paljon muuta. Lisäksi tämä VPN on torrentointiystävällinen, joten voit helposti nauttia turvallisista P2P-yhteyksistä.

Jos haluat jatkaa tämän VPN:n käyttöä, voit ostaa täyden tilauksen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että se on hieman kallis, joten mene ExpressVPN-kuponkejemme sivulle ja löydä sinulle paras tarjous.

Lue lisää ExpressVPN-arvostelustamme.

ExpressVPN

Plussaa

 • Ilmainen kokeilu
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Tukee nimettömiä maksuvaihtoehtoja
 • Rajoittamaton työkalujen käyttöoikeus ilmaisella kokeilujaksolla

Miinukset

 • Vaatii maksutiedot ilmaista kokeilua varten
 • Ominaisuuksien kevyt tarjoaja

5. CyberGhost – VPN, jolla on erittäin pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu.

CyberGhost - VPN erityisen pitkällä 45 päivän rahat takaisin -takuulla
Ilmaisen kokeilujakson kesto:1 päivä työpöydällä, 3 päivää Androidilla, 7 päivää iOS:llä.
Rahat takaisin -takuu:45 päivää
Luottokortti vaaditaan:Ei
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki CyberGhost VPN, nyt 83% POIS + 2 kuukautta ILMAISEKSI 🔥

CyberGhost tarjoaa useita erilaisia ilmaisia kokeilujaksoja, jotka riippuvat käyttämästäsi käyttöjärjestelmästä. Tarjolla on myös kaksi erilaista rahanpalautustakuuta eri pituisille suunnitelmille, joista voit valita.

Saat 1 päivän kokeilujakson työpöytäsovelluksille, 3 päivää Android-laitteille ja 7 päivää iOS-laitteille. Lisäksi, jos valitset yhden kuukauden tilauksen, saat 14 päivän rahat takaisin -takuun. Kaikissa pidemmissä suunnitelmissa on kuitenkin erityisen pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu.

CyberGhost on VPN, jolla on erilaisia ilmaisia kokeiluversioita

Toinen etu on se, että sinun ei tarvitse antaa maksutietoja ilmaisen kokeilujakson aikana. Rahat takaisin -takuun lunastamiseksi voit kuitenkin maksaa luottokortilla, Amazon Payllä, PayPalilla ja kryptovaluutoilla.

Kokeilujakson aikana pääset kokeilemaan koko tuotetta. Voit siis muodostaa yhteyden mihin tahansa yli 9700 palvelimesta 91 maassa, käyttää erikoistuneita palvelimia, suoratoistaa eri suoratoistoalustoilla tai nauttia turvallisista P2P-yhteyksistä.

Lisäksi jopa ilmaisen kokeilujakson aikana sinulla on pääsy 24/7 live-chat-asiakastukeen. Joten jos sinulla on ongelmia, CyberGhostin tuki on käytettävissäsi.

Lisätietoja saat CyberGhost-arvostelustamme.

CyberGhost arvostelu

Plussaa

 • Ilmainen kokeilu
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu
 • Maksutietoja ei tarvita ilmaisen kokeilujakson aikana
 • Täydellinen ominaisuuspaketti

Miinukset

 • Applen sovellukset ovat huonolaatuisempia
 • WireGuard-yhteysongelmat Macissa

6. Atlas VPN – ilmainen kokeiluversio VPN, joka tukee kaikkia laitteita.

Atlas VPN - ilmainen kokeiluversio VPN
Ilmaisen kokeilujakson kesto:7 päivää
Rahat takaisin -takuu:30 päivää
Luottokortti vaaditaan:Kyllä
Nykyinen sopimus:🔥 Hanki Atlas VPN, nyt 85% POIS + 3 kuukautta ILMAISEKSI! 🔥

Atlas VPN on myös mukana parhaiden ilmaisen kokeilujakson sisältävien VPN:ien listalla. Sen avulla käyttäjät voivat kokeilla sen ominaisuuksia 7 päivän ajan maksamatta. Voit testata sitä Windowsissa, macOS:ssä ja mobiililaitteissa – iOS tai Android.

Kuten muutkin, se tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, jota voit käyttää. Jos yhdistät sen ilmaiseen kokeilujaksoon, saat yhteensä 37 päivää aikaa käyttää palvelua maksutta.

Atlas VPN on vielä yksi loistava VPN, jolla on ilmainen kokeiluversio

Atlas VPN:n ilmaisen kokeilujakson avulla voit katsella maailmanlaajuista sisältöä suoratoistoalustoilla, kuten Netflixissä, YouTubessa ja BBC iPlayerissä. Se tarjoaa myös suhteellisen laajan valikoiman, 1000 palvelinta 42 maassa.

Lisäksi Atlas VPN tarjoaa sinulle vakaat ja nopeat yhteysnopeudet WireGuard-tunnelointiprotokollan avulla.

On tärkeää huomata, että Atlas VPN tarjoaa myös täysin ilmaisen version tuotteestaan, mutta se ei ole sama asia kuin ilmainen kokeiluversio. Ilmainen VPN antaa käyttäjille rajoitetun pääsyn sen ominaisuuksiin, kun taas premium-version ilmaisella kokeiluversiolla voit kokeilla kaikkia ominaisuuksia.

Jos haluat lisätietoja, lue perusteellinen Atlas VPN -arvostelumme.

Atlas VPN arvostelu

Plussaa

 • Ilmainen kokeiluversio pöytäkoneille ja mobiililaitteille
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Hyväksyy PayPalin ja Google Payn
 • 7 päivää aikaa kokeilla

Miinukset

 • Tukee vain yhtä protokollaa
 • Ei suoraa asiakastukikeskustelua

Näin testasimme ilmaisia kokeiluversioita VPN:stä

Paras VPN ilmainen kokeiluversio vuonna 2023

Pyrimme tarjoamaan sinulle vain parhaita suosituksia VPN-palveluista. Samoin asiantuntijamme ovat testanneet ainakin tusinan verran eri palveluntarjoajia löytääkseen parhaat VPN:n ilmaiset kokeiluvaihtoehdot. Valitsemamme tuotteet on valittu huolellisesti seuraavien kriteerien mukaan:

 • Ilmainen kokeilujakso. Kaikki VPN-palveluntarjoajat tarjoavat erilaisia ilmaisia kokeilujaksoja. Olemme etsineet ja valinneet vain ne, jotka antavat sinun käyttää palveluitaan pisimpään. Näin saat kaiken tarvitsemasi ajan kokeilla kaikkia VPN:n ominaisuuksia.
 • Rahat takaisin -takuu. Valitsemamme VPN:t, joilla on ilmainen kokeilujakso, tarjoavat myös rahanpalautustakuu-vaihtoehdon. Nämä kaksi yhdessä voivat antaa sinulle vielä pidemmän kokeilujakson, josta voit nauttia.
 • Yhteensopivuus. Yleensä ilmaiset VPN-kokeiluversiot ovat saatavilla vain hyvin rajoitetulle määrälle käyttöjärjestelmiä. Valitsemamme VPN:t tarjoavat kuitenkin ilmaisia kokeilujaksoja suosituimmille alustoille, mukaan lukien työpöytä- ja mobiililaitteet. Löydät siis varmasti sellaisen, joka tukee laitettasi.
Ovatko ilmaiset VPN:t laillisia?
 • Toiminnallisuus. Tiedät luultavasti jo, että tuotteiden, myös VPN:ien, ilmaisversiot tarjoavat rajoitetun pääsyn niiden ominaisuuksiin. Yleensä käyttäjät pääsevät testaamaan vain perustoimintoja. Koska tavoitteenamme on auttaa sinua saamaan kokeiluista kaikki irti, asiantuntijamme valitsivat VPN:t, jotka eivät rajoita toimintoja laajasti.

Mitä hyötyä VPN:n ilmaisista kokeilujaksoista on?

Aina kun haluat investoida johonkin palveluun, on erittäin hyödyllistä saada käsitys siitä, mitä saat. Tästä syystä ilmaisen kokeilujakson tarjoavat tuotteet ovat hyvä vaihtoehto löytää paras VPN, joka sopii tarpeisiisi.

Ilmainen kokeiluversio VPN:stä on hyödyllinen, koska:

Ovatko ilmaiset VPN:t turvallisia?
 • Tutki VPN:n ominaisuuksia. VPN-palveluntarjoajat yrittävät parhaansa mukaan luetella kaikki edut, joita heidän asiakkaansa saavat. Ominaisuuksista lukeminen ei kuitenkaan ole sama asia kuin niiden kokeileminen itse. Ilmaisen kokeiluversion avulla voit tarkistaa VPN:n palvelinkannan, testata nopeuksia ja kokeilla kaikkia muita ominaisuuksia.
 • Voit tarkistaa yhteensopivuuden. Vaikka monilla VPN-palveluilla on omat sovellukset kaikille suosituille laitteille, jotkut niistä toimivat huonommin kuin toiset. Samoin ilmaiset kokeiluversiot voivat olla erittäin käteviä testatessasi, kuinka tehokas ja yhteensopiva VPN on laitteesi kanssa.
 • Voit kokeilla työkalun käyttöä. Muista, että jos aiot käyttää VPN:ää päivittäin, sen pitäisi olla mahdollisimman helppokäyttöinen. Näin ollen ilmaiset kokeiluversiot VPN:stä antavat sinulle mahdollisuuden tutustua niiden käyttöliittymään ja nähdä, kuinka käyttäjäystävällinen se on jokapäiväisessä käytössä.
 • Voit varmistaa, että saat luotettavia palveluja. Jos etsit luotettavia VPN-palveluja, joita voit käyttää maksamatta, ilmaiset kokeilujaksot ovat erinomainen vaihtoehto. Pidä mielessä, että se on turvallisempi ratkaisu kuin yleisesti ilmaisten VPN-palvelujen käyttäminen.
Tarjoaako jokin VPN ilmaisen kokeilujakson?

Ammattilaisen vinkki

Etsitkö premium VPN:ää? Suosittelemme vaihtoehtoja kuten NordVPN tai Surfshark.

VPN:n ilmainen kokeiluversio vs. rahat takaisin -takuu: mikä ero on?

Monet VPN:t tarjoavat sekä ilmaisen kokeilujakson että rahat takaisin -takuun. Jos haluat kokeilla tuotetta ilmaiseksi, voi olla haastavaa erottaa näiden kahden vaihtoehdon välinen ero.

Ensinnäkin, ilmaisilla VPN-kokeiluversioilla ja rahat takaisin -takuuehdoilla on erilaiset voimassaoloajat. Ilmaisen kokeilujakson avulla voit testata tuotetta maksutta enintään 7 päivän ajan. Rahat takaisin -takuu taas antaa enemmän aikaa – yleensä 30 tai 31 päivää.

Millä VPN:llä on ilmainen kokeiluversio ennen maksua?

Toiseksi nämä kaksi vaihtoehtoa saattavat tarjota erilaisen pääsyn VPN:n toimintoihin. Muista, että ilmaiset kokeiluversiot antavat usein mahdollisuuden käyttää vain perusominaisuuksia ja vaativat premium-tilaussuunnitelman, jotta voit käyttää muita ominaisuuksia.

Päinvastoin, rahat takaisin -takuu tarjoaa sinulle VPN:n täysversion heti alusta alkaen. Voit siis testata kaiken, mitä VPN:llä on tarjota.

Viimeinen ero näiden kahden vaihtoehdon välillä on maksuprosessi. Sinun on ensin ostettava VPN, jotta voit käyttää rahat takaisin -vaihtoehtoa, kun taas ilmaisen kokeilujakson kohdalla veloitus veloitetaan vasta 7 päivän jakson päätyttyä.

Huomaa kuitenkin, että useimmat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat molempia vaihtoehtoja. Voit helposti yhdistää ne ja käyttää VPN:ää maksutta pidempään.

Parhaat ilmaiset VPN:t vertailussa

Millä VPN:llä on 7 päivän ilmainen kokeilujakso?

Vaikka useimmilla ilmaisia kokeiluversioita tarjoavilla VPN-palveluilla on samanlaiset käyttöehdot, joillakin niistä on pieniä eroja. Alla olevasta taulukosta löydät yksinkertaisen yhteenvedon kunkin palveluntarjoajan tarjoamista tärkeimmistä ilmaisen kokeiluversion VPN-ominaisuuksista. Sen avulla voit helposti vertailla palveluita ja valita itsellesi parhaan ilmaisen kokeiluversion VPN-vaihtoehdon.

NordVPNSurfsharkPrivateVPNExpressVPNCyberGhostAtlas VPN
Merkki
Ilmaisen kokeilujakson kesto:7 päivää7 päivää7 päivää7 päivääenintään 7 päivää7 päivää
Rahat takaisin -takuu:Kyllä, 30 päivääKyllä, 30 päivääKyllä, 30 päivääKyllä, 30 päivääKyllä, 45 päivääKyllä, 30 päivää
Luottokortti vaaditaan:KylläKylläEiKylläEiKyllä
Yhteensopiva käyttöjärjestelmä:Android ja iOSiOS, macOS, AndroidWindows, macOS, Android, iOSAndroid, iOSWindows, macOS, Linux, Android, iOSWindows, macOS, Android, iOS
Ilmaisen jäljen rajoitus:Ei oleEi oleEi oleEi oleEi oleEi ole
Maksutiedot tarvitaan:KylläKylläEiKylläEiKyllä

Voittaja

Onko olemassa 100% ilmaista VPN:ää?

Miten voin saada VPN:n ilmaisen kokeilujakson?

VPN:n ilmaisen kokeilujakson hankkiminen on melko yksinkertaista. Yleensä VPN-palveluntarjoajilla on verkkosivustoillaan omat osiot, joissa kerrotaan, miten voit kokeilla heidän tuotteitaan ilmaiseksi.

Kukin VPN saattaa kuitenkin vaatia sinua suorittamaan hieman erilaisia vaiheita ilmaisen kokeilujakson lunastamiseksi. Tästä syystä olemme laatineet yleiset ohjeet, jotka opastavat sinua prosessin läpi:

Top 5 parasta VPN:ää ilmaisilla kokeilujaksoilla
 1. Valitse VPN, meidän paras ehdotuksemme on NordVPN.
 2. Lataa ja asenna sovellus.
 3. Luo tili.
 4. Valitse ilmainen kokeilujakso.
 5. Lisää maksutiedot, sinua veloitetaan vasta ilmaisen kokeilujakson päätyttyä.
 6. Aloita VPN:n ilmainen kokeiluversio!

Miten voin peruuttaa VPN:n ilmaisen kokeilujakson tai rahat takaisin -takuun?

Jos haluat peruuttaa ilmaisen VPN-kokeilujakson tai rahat takaisin -takuun, ota yhteyttä VPN:n asiakastukeen. Voit tehdä sen siirtymällä sen viralliselle verkkosivustolle ja käyttämällä jotakin tarjotuista apuvaihtoehdoista.

Useimmilla VPN-palveluntarjoajilla on 24/7 live-chat- ja sähköpostituki. Lisäksi sinun pitäisi löytää laajoja tietopankkeja, jotka sisältävät käyttöohjeita. Valitse siis, mikä tukivaihtoehto on sinulle sopivin, ja pyydä peruuttamaan tilauksesi.

Mikä tekee parhaasta VPN:n ilmaisesta kokeiluversiosta parhaan?

Muista, että jos olet ostanut erityisen VPN-sovelluksen Applen App Storesta tai Google Playsta, sinun on pyydettävä niiden asiakastukea peruuttamaan VPN:n ilmainen kokeilujakso tai rahat takaisin -takuu.

Mitä VPN:iä voin kokeilla ilman luottokorttia?

Tällä hetkellä vain PrivateVPN tarjoaa tämän mahdollisuuden saada ilmainen 7 päivän kokeilujakso ilman luottokorttitietojen syöttämistä. Ota yhteyttä heidän asiakastukeensa osoitteessa support@privatevpn.com. Sinun pitäisi saada lahjakoodi, joka aktivoi VPN:n ilmaisen kokeilujakson heti, kun käytät sitä tilisi rekisteröimiseen.

Jos et kuitenkaan voi tai halua käyttää luottokorttia, kaikki listatut VPN:t tukevat vaihtoehtoisia maksutapoja. Esimerkiksi NordVPN hyväksyy PayPalin, Google Payn, Amazon Payn ja kryptovaluuttamaksut.

Vuoden 2023 parhaat VPN:n ilmaiset kokeiluversiot

Samoin voit teknisesti kokeilla kaikkia VPN-palveluja riskittömästi rahanpalautustakuun turvin käyttämällä muita maksutapoja kuin luottokorttia. Tässä on yksityiskohtainen luettelo maksutavoista, joita kukin tarjottu VPN tukee:

NordVPNSurfsharkPrivateVPNExpressVPNCyberGhostAtlas VPN
Merkki
MaksuvaihtoehdotPaypalGoogle PayAmazon PayLuottokorttiKryptovaluutatPaypalGoogle PayKryptovaluutatLuottokorttiPaypalRaitaLuottokorttiPaypalLuottokorttiKryptovaluutatLuottokorttiPaypalAmazon PayKryptovaluutatPaypalGoogle PayLuottokortti

Ovatko ilmaiset kokeiluversion VPN:t turvallisia?

Miten VPN:n ilmaiset kokeilujaksot toimivat?

Kyllä, ilmaiset kokeiluversion VPN:t ovat täysin turvallisia. Niiden kehittäjät ovat alansa asiantuntijoita, ja ne tarjoavat vain korkealaatuisia palveluja, joita voi testata ilmaiseksi rajoitetun ajan. Lisäksi olemme itse testanneet kaikki tässä artikkelissa mainitut palveluntarjoajat ja voimme vahvistaa, että niiden käytössä ei ole ongelmia eikä vaaraa.

Ilmaisten kokeilujaksojen avulla käyttäjät voivat tutustua tuotteisiin käytännössä, kuten tarkistaa nopeudet, salausprotokollat ja palvelinkannan. Muista, että vaikka palvelu on maksuton, se toimii silti lokimerkitsemättömyysperiaatteen mukaisesti, joten yksityiset tietosi ovat turvassa.

Onko olemassa VPN:ää, jolla on ilmainen kokeiluversio?

On tärkeää huomata, että luotettavan VPN:n ilmaisen kokeiluversion käyttäminen on ehdottomasti turvallisempaa kuin yleensä ilmaisen VPN:n valitseminen. Kannattaa olla tietoinen siitä, että kyseenalaiset VPN-palveluntarjoajat tarjoavat usein huonolaatuisia ja epäluotettavia tuotteita, jotka saattavat vaarantaa yksityisyytesi. Siksi suosittelemme lämpimästi välttämään niitä ja käyttämään sen sijaan ilmaisia kokeiluversioita.

Kokeile turvallisinta VPN:ää ilmaisella kokeilujaksolla

Kuinka tehokkaita ilmaiset VPN:t ovat?

NordVPN on markkinoiden paras VPN, joka tarjoaa ilmaisen 7 päivän kokeilujakson Android-käyttäjille. Se takaa kehittyneet turvatoimet, erinomaiset nopeudet ja lompakkoystävälliset hinnat.

 • Kehittyneet turvaominaisuudet
 • Paras suoratoistoon ja torrentointiin
 • Edullinen hinta

Jos haluat silti käyttää palveluita, jotka eivät vaadi maksuja, varmista, että käytät ainakin yhtä parhaista ilmaisista VPN-palveluista – ne ovat asiantuntijoiden hyväksymiä ja tarjoavat luotettavia palveluita.

Parhaat ilmaiset VPN:t vertailussa

Päätelmä

Vaikka monet VPN:t eivät tarjoa ilmaista kokeilujaksoa, ne, jotka tarjoavat, antavat käyttäjilleen mahdollisuuden hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Yksityiskohtaisen tarkastelun jälkeen voimme päätellä, että NordVPN ja Surfshark ovat parhaat VPN:t, joissa on ilmainen kokeiluversio.

Voit käyttää VPN-palvelua ilmaiseksi 7 päivää, mutta myös pidentää sitä 30 päivän rahat takaisin -takuun avulla. Yhdistämällä nämä kaksi vaihtoehtoa saat 37 päivää aikaa nauttia kaikista VPN:n ominaisuuksista ilmaiseksi.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille