7 virhettä kryptovaluutta sijoittaminen

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Onko kryptovaluuttaan sijoittaminen edelleen kannattavaa?

Sijoittaminen kryptovaluuttoihin on ➦korkea riski, korkea tuotto. Kryptovaluutta on hyvä sijoitus, jos haluat välittömän pääsyn ➦digitaalisen valuutan kysyntään. Kryptovaluuttaan liittyvien yritysten osakkeiden ostaminen voi olla turvallisempi mutta vähemmän tuottoisampi vaihtoehto.

⚡️ Onko Bitcoin hyvä sijoitus vuonna 2023?

Koska se on otettu hyvin vastaan, ➦Bitcoin on paras kryptovaluutta, jota kannattaa ostaa vuonna 2023. Sen suosio tekee siitä turvallisemman sijoituksen, koska sitä on vaikeampi hakkeroida, mikä tekee siitä teknisesti turvallisemman ja vähemmän alttiin suurille hintavaihteluille.

⚡️ Kuinka alas kryptovaluutta putoaa vuonna 2023?

Ennustuspeli on sittemmin vaikeutunut entisestään, sillä Bitcoinin hinta on romahtanut. Kaikkein ➦ kaukaisimmat naysayers uskovat bitcoinin laskevan alimmillaan 10 000 dollariin vuonna 2023, mutta monet asiantuntijat uskoivat sen nousevan ➦ 100 000 dollariin viime vuoden lopulla, mutta pidemmällä aikavälillä.

⚡️ Paljonko Ethereumin arvo on vuonna 2025?

Ethereumin arvon odotetaan olevan ➦11 764 dollaria vuonna 2025.

Virhettä kryptovaluutta

Kun Bitcoinin ja Ethereumin suosio on viime aikoina kasvanut, Elon Musk ja Tesla twiittaavat Bitcoinista ja Dogecoinista, ei ole yllätys, että yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita sijoittamaan kryptovaluuttaan. Kun liikkeellä on tarinoita ihmisistä, jotka ovat tienanneet (ja joskus menettäneet) suuria summia rahaa kryptovaluutan avulla, ei ole ihme, että tästä on tulossa yhä suositumpi kiinnostuksen kohde.

Toki hinnat ovat laskeneet hieman viime aikoina ja markkinoilla on hieman enemmän epävarmuutta, mutta kryptovaluutta on edelleen kuuma aihe. Tästä huolimatta kryptorahan maailmassa voi olla melko vaikea navigoida, etenkin uusille tulokkaille. Joku ilmaisi asian hyvin:

Seitsemän kryptosijoittajien ja -kauppiaiden yleistä virhettä
Onko parhaaseen kryptovaluuttaan sijoittamisessa haittapuolia?

Kryptovaluutta on edelleen kuuma aihe. Tästä huolimatta kryptorahan maailmassa voi olla melko vaikea navigoida, etenkin uusille tulokkaille. Tässä seitsemän virhettä, joita virheet kryptosijoituksesi usein tekevät – jotta voit välttää ne!

Tässä ovat siis 7 yleisintä Bitcoin-sijoitus Virhettä kryptovaluutta

Virhe nro 1: Saatat tehdä paljon rahaa ostamalla kalliisti ja myymällä halvalla.

Minkä Virhettä kryptovaluutta useimmat kryptorahan kauppiaat tekevät?
Onko kryptovaluuttaan sijoittaminen edelleen kannattavaa?

Yleisin virhe on sijoittaa liikaa rahaa kerralla. Koska kryptovaluutta on niin epävakaata, tämä johtaa “rekt.” Markkinoiden ajoittaminen on valtava avain menestykseen ostettaessa ja myytäessä, mutta se on vaikeaa. Tietämällä malleja voit ajoittaa markkinat paremmin.

On kaksi merkittävää virhettä, joita ihmiset usein tekevät:

  • FOMO on termi, jota käytetään viittaamaan ahdistukseen siitä, että jää paitsi. Olemme kaikki kokeneet sen. Näet, että jonkin hankkeen arvo nousee, ja haluat osallistua siihen. Vielä enemmän, jos olet jäänyt paitsi aiemmista vastaavista mahdollisuuksista. Et halua menettää toista tilaisuutta, joten hyppäät mukaan.

Ongelmana on se, että mikä nousee ylös, tulee myös alas. Jos sijoitat silloin, kun hanke on nousussa, on todennäköisempää, että menetät rahaa, koska varhaiset sijoittajat alkavat ottaa voittoa, ja saatat joutua odottamaan pitkään, ennen kuin pääset tasoihin tai tienaamaan rahaa.

Onko kryptovaluuttaan sijoittaminen hyvä idea?
7 suurinta Virhettä kryptovaluutta

Kolikoita on myös vaikea hankkia, kun hanke laajenee nopeasti. Kaupankäynti Uniswapin kaltaisissa hajautetuissa pörsseissä (dex) voi olla haastavaa, varsinkin jos kryptokauppaa käydään markkinoita vastaan. Jos et ole varovainen, voit päätyä tuhlaamaan paljon rahaa kaasumaksuihin ja muihin Ethereum-kauppaan liittyviin kuluihin.

  • FUD on termi, joka viittaa kaikenlaiseen negatiiviseen julkisuuteen. Sen tarkoituksena on saada sijoittajat paniikkiin ja karkottaa heidät pois kolikostasi, vaikka se olisikin uskomaton projekti (Myy halvalla). Harva asia on masentavampaa kuin nähdä sijoituksesi menevän yhä syvemmälle miinukselle. Kun valuutan arvo laskee nopeasti, se aiheuttaa paljon pelkoa.
7 Virhettä kryptovaluutta  joita ihmiset tekevät sijoittaessaan kryptovaluuttaan
Seitsemän vinkkiä parhaasta kryptovaluutasta

Kyllä, se voi olla hieman pelottavaa, mutta viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on myydä tappiolla vain nähdä kolikkosi nousevan nopeasti muutaman päivän tai viikon kuluttua. En ehdota tätä vain sen sanomisen vuoksi… tätä kirjoitettaessa koko salkkuni tuottaa edelleen erinomaisia voittoja, mutta puolet kolikoistani on miinuksella.

Virhe #2: Vain yhden puolen seuraaminen

FOMO(Fear of missing out tai vain ostaa korkeammalle)
FUD (Fear, Uncertainty, and Doubt eli pelko, epävarmuus ja epäilys tai toisin sanoen – myy halvemmalla).

Mikä innoitti sinut kiinnostumaan bitcoinista? Mitkä ovat tietolähteesi? Ovatko ne ystäviä, Twitteriä, YouTubea vai Redditiä? On aina hyvä ajatus monipuolistaa “uutiskanavia” saadaksesi syvällisempää tietoa markkinoista riippumatta siitä, kuka se on tai kuinka luotettavalta kyseinen lähde vaikuttaa.

Minulla on esimerkiksi omat lähteeni:

  • Minulla on kolme suosikkitubettajaa, ja seuraan kutakin heistä eri syistä: altcoin-tutkimus, tekninen analyysi ja vaihtoehtoinen näkökulma/lähestymistapa.
  • Twitterissä on useita henkilöitä, joilla on samat kolme nimeä.
  • Kiinnitän huomiota myös kaikkiin tärkeimpiin hankkeisiin, joista olen kiinnostunut Twitterissä, Telegramissa ja Discordissa.
  • Patreonin premium-palveluita on muutamia.
  • Lopuksi muutama uutiskirje ja verkkosivusto, kuten Coinbureau tai CoinMarketCal, esimerkiksi
Asianmukaisen turvallisuuden puute
Markkinoiden perusanalyysin tuntemattomuus

Suhtaudun kaikkeen kuulemaani varauksella ja yritän saada lisätietoja ennen päätöksen tekemistä. Sijoitusvalintoja on vaikea tehdä, jos käytössäsi on vain yksi tietolähde, varsinkin kun se, mikä saattaa olla hyvä sijoitus yhdelle henkilölle, ei välttämättä sovi toiselle, koska riskinsietokyky, lähtökohta tai tavoitteet ovat erilaiset. En tarkoita, että sinun ei pitäisi koskaan kuunnella kenenkään mielipidettä. Varmista vain, että teet tutkimusta ja ajattelet itse!

Virhe nro 3: Strategian puute.

Millaisia virheitä kryptorahakauppiaat tekevät?
Kryptosijoittamisen virheet

Mikä on riskinsietokykysi ja haluamasi sijoituksen tuotto? Milloin haluat ottaa rahaa pois markkinoilta voiton saamiseksi tai kotiuttaa (joko palata takaisin alempaan hintaan tai kotiuttaa kokonaan)?”.” Onko sijoittamisesi lyhytaikaista vai pitkäaikaista?

Kaikki nämä ovat ratkaisevia huolenaiheita, ja tapa, jolla niihin reagoidaan, on oltava sijoitusstrategian mukainen. Ei ole väliä, kuinka paljon käytät bitcoiniin, jos aiot pitää sen pitkällä aikavälillä; sen arvo nousee lähes varmasti ajan mittaan (kryptorahassa voidaan taata mitä tahansa!).

7 Virhettä kryptovaluutta  joita kannattaa välttää ennen kryptorahaan sijoittamista
Yleisin virhe, jota sinun tulisi välttää ennen ratkaisevaa siirtoa.

Kun sijoitat pitkällä aikavälillä, tulee aina olemaan ylä- ja alamäkiä, mutta rahasi kasvavat ajan myötä. Pienemmillä kryptovaluutoilla voi kuitenkin olla suurempi tuotto, jos ostat ne silloin, kun hinta on alhainen – mutta jos ostat silloin, kun se on liian kallista, et ehkä näe voittoa vuosiin.

Virhe #4: Riittävän turvallisuuden puute.

Miten aloittaa sijoittaminen kryptovaluuttaan?
Sijoittaminen parhaaseen kryptovaluuttaan nopeaa alkua varten

Aihe ei ole kaikkein kiehtovin, mutta se on kriittinen. Muista, että kryptovaluutta on suurelta osin sääntelemätöntä, joten jos jokin menee pieleen, omaisuutesi todennäköisesti menetetään.

Koska sosiaalisen median sivustoilla, kuten YouTubessa, Twitterissä ja Telegramissa, on paljon vilpillisiä kryptovaluuttavaikuttajia, näiden alustojen on oltava erityisen varovaisia mahdollisten huijareiden suhteen. Etenkin Telegramissa voit havaita lukuisia valheellisia “admin”- ja “tech support”-tilejä. Ne tarjoavat yleensä joitakin fantastisia mahtavia tarjouksia tai lupaavat kaksinkertaistaa kryptovaluuttasi lyhyessä ajassa.

Kryptovaluuttaan sijoittaminen
Miten sijoittaa parhaaseen kryptovaluuttaan aloittelijoille?

Omalla pankilla on haittapuolensa, kuten tarve suojata yksityinen avain, salasana ja lähdelause. Niitä ei saa koskaan tallentaa tietokoneeseen, puhelimeen, sähköpostiin tai pilvipalveluun. Tee sen sijaan niistä kopio ja säilytä niitä turvallisessa paikassa (mieluiten myös toinen kopio vielä toisessa turvallisessa paikassa).

Harkitse Brave-selaimen käyttöä, jos käytät Metamaskia tai vastaavaa ohjelmistolompakkoa. Siinä on parempi tietoturva, ja bonuksena se sisältää joitakin mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten pienen määrän kryptovaluuttaa, kun surffaat verkossa.

Tapoja sijoittaa omaa pääomaa
Onko mahdollista sijoittaa kryptovaluuttaan?

Jos haluat säilyttää kryptovaluuttasi turvallisuuden, 2FA ja YubiKey ovat kaksi tärkeää työkalua. Jos sinulla on suurempi määrä kryptoja, Ledger tai Trezor voivat tarjota lisäsuojaa.

Virhe #5: Monet eivät tunne markkinoiden perusanalyysiä.

Oletko koskaan miettinyt: ADA tai XRP saavuttaa samat arvot?” “Mitä jos bitcoin on nyt yli 30 000 dollarin arvoinen ja ADA tai XRP saavuttaa samat arvot?” Jos sijoitan nyt heti, muutaman vuoden päästä saan helposti 1 000-kertaisen tuoton.” Ei.

Miten nostaa paras kryptovaluutta oikeaksi rahaksi?
Kryptovaluuttaan sijoittamisen riskit

Huomaat varmasti, että tässä tapauksessa hinta ei ole niin olennainen. Tärkeintä on markkina-arvo (markkina-arvo), joka on omaisuuden arvo kertaa sen määrä.

Esimerkiksi tätä kirjoittaessani Cardano on arvoltaan noin 1,5 dollaria yksikköä kohti, ja sen markkina-arvo on 50 miljardia dollaria. ADA:n pitäisi siis kasvattaa arvoaan yli 60-kertaiseksi, jotta se olisi 100 dollarin arvoinen kolikkoa kohti (100 miljardin dollarin markkina-arvo).

"Sijoita kryptorahaan - tienaa kriisistä"

Kuinka sijoittaa kryptovaluuttaan oikein

Toisaalta, jos Ripplen XRP kasvaa 60-kertaiseksi saavuttaakseen 100 miljardin dollarin markkinakapasiteetin, sen hinnaksi riittää noin 0,17 dollaria kolikkoa kohti.

Yleensä pienemmän markkina-arvon omaavilla kryptoilla on enemmän nousupotentiaalia kuin suuremmilla. Syynä on se, että niiden arvon on noustava vähemmän, jotta niiden markkina-arvo yltää isompien kryptorahojen arvoon.

Jos ADA:n arvo nousisi 100 dollariin kolikkoa kohti, sen pitäisi olla lähes kaksi kertaa niin arvokas kuin koko kryptorahan markkinat tai yli neljä kertaa niin arvokas kuin Bitcoin.

Miten aloittaa sijoittaminen kryptovaluuttoihin?
Kryptovaluutta – sijoitus riskialttiille henkilöille

Kryptovaluuttamarkkinoiden nopean kasvun ansiosta tällainen arvonnousu on mahdollista – ennen viimeaikaista romahdusta kryptovaluuttojen arvo oli noin 2,5 biljoonaa dollaria, ja niiden odotetaan saavuttavan 8-10 biljoonaa dollaria tämän syklin päättyessä, vain 12 vuodessa. Tämä esimerkki kuitenkin osoittaa, kuinka paljon rahaa ADA:n toimintaan tarvittaisiin.

Et halua tähdätä liian korkealle tai matalalle, kun etsit kannattavaa kolikkoa. Sinun on löydettävä kolikko, jonka markkina-arvo on alle 10 miljoonaa dollaria, jos etsit 50-100-kertaista tuottoa. Eri kryptovaluuttojen vertailuun sekä niiden markkina-arvojen, kaupankäyntivolyymien ja muiden tietojen saamiseksi Coin Market Cap ja Coingecko ovat loistavia resursseja.

Virhe #6: On myös mahdollista, että sinulla ei ole tarpeeksi monipuolista salkkua tai olet sijoittanut liian moneen eri kolikkoon.

Vvirheet kryptosijoituksesi
Kryptoon sijoittamisen virheet 2023

Tämä on hieman hankalaa, sillä portfoliosi sisällön tulisi määräytyä tavoitteidesi mukaan (kuten kohdassa 3). Voit yksinkertaisesti pitää Bitcoinia, Etheriumia ja/tai Cardanoa, jos haluat vain säilyttää kolikoita pitkään.

Toisaalta, jos sijoitat riskipitoisempiin ja matalamman pääomituksen altcoineihin korkeamman tuoton toivossa, on viisaampaa olla ottamatta liikaa riskiä. Voit vähentää kokonaisriskiäsi hajauttamalla sijoituksesi useisiin projekteihin.

Virhe #7: Sijoittaminen rahaan, jota ei ole varaa menettää, on riskialtista.

Sijoittaminen kryptovaluuttaan nopeaa alkua varten
Kannattaako kryptoon nyt sijoittaa?

Tämä on itsestään selvää, mutta mainitsen sen vielä kerran. Sinun tulisi riskeerata vain sellainen summa, jonka sinulla on varaa menettää. Kukaan ei tietenkään halua tehdä taloudellista Virhettä kryptovaluutta, mutta sinun on pidettävä mielessä, että bitcoin on erittäin epävakaa ja sillä on mahdollisuus merkittäviin tappioihin. Mitä suurempi markkinakapitalisaatio on, sitä epävakaampi ja vaarallisempi se on.

Jopa niin sanotut “turvalliset vedot”, kuten Bitcoin tai Ethereum, voivat menettää jopa 70 prosenttia arvostaan yhdessä päivässä, kun markkinat muuttuvat. Esimerkiksi BTC saavutti kaikkien aikojen huippunsa 20 000 dollarissa vuoden 2017 lopulla ennen kuin se putosi nopeasti 3 200 dollariin vuoden 2018 alkuun mennessä. Ja kun markkinat kääntyvät jälleen (kuten aina), altcoinit voivat pudota yli 90 prosenttia, eivätkä jotkut ehkä koskaan toivu.

Yksinkertaisia tapoja virheet kryptosijoituksesi
Mistä aloittaa aloitteleva kryptoalalla aloittelija

On erittäin tärkeää ymmärtää riskit ennen kuin aloitat sijoittamisen. Olosuhteesi ja riskinsietokykysi määräävät sen, kuinka paljon rahaa sijoitat ja mistä saat sitä, mutta varmista, että olet täysin perillä vaaroista ja otat huomioon pahimman mahdollisen skenaarion.

Krypton säilyttämisen edut online-lompakossa

Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, jonka säilyttämiseen tarvitaan digitaalinen lompakko. Verkkolompakot ovat kätevämpiä, mutta myös paljon riskialttiimpia kuin krypton säilyttäminen offline-tilassa. Ne ovat alttiimpia hyökkäyksille ja hakkeroinnille, ja hakkerit voivat tyhjentää koko lompakkosi huijausten tai hakkerointien avulla. Turvallisin tapa säilyttää kryptovaluuttasi on offline-laitelompakko, joka on lähinnä USB-tikku, jossa on kehittynyt salauslaitteisto ja -ohjelmisto yksityisten avainten suojaamiseksi.

Onko kryptovaluuttaan sijoittamisessa haittapuolia?
Virheet kryptosijoituksesi

Peruuttaminen

ÄLÄ luota pelkästään tämän viestin tietoihin tehdessäsi kaupankäynti- tai sijoituspäätöksiä. Ennen sijoittamista tai kaupankäyntiä, tee perusteellinen tutkimus ja due diligence.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille