Esittelyssä Safemoon: Safemoon: Opas aloittelevalle sijoittajalle

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Miltä alustalta voin ostaa SafeMoonin?

Helpoin tapa ostaa SafeMoon on PancakeSwapin hajautetun pörssin kautta Binance Smart Chainissa. Sinun on perustettava lompakko, joka tukee BEP20-tokeneita, kuten MetaMask tai Trust Wallet. Kun olet perustanut lompakon, voit ostaa SafeMoonin vaihtamalla muita kryptovaluuttoja siihen.

⚡️ Kannattaako Safemoon-kryptoarvo ostaa?

SafeMoonin arvo on tällä hetkellä CoinMarketCapin mukaan noin 900 miljoonaa dollaria, mikä asettaa sen 214. sijalle markkinavaltaisuuden suhteen. Ei hullummin tuoreelta kryptovaluutalta, joka kilpailee yli 9 000 muun kolikon kanssa, mutta ei välttämättä erinomainen sijoitus.

⚡️ Onko olemassa SafeMoon-lompakkoa?

SafeMoon on turvallinen lompakko, jolla voi ostaa, myydä ja vaihtaa kryptoja. Jopa krypto- ja lohkoketjutulokkaille lompakkomme on helppo ymmärtää.

⚡️ Onko SafeMoonilla tulevaisuutta?

Pitkällä aikavälillä Safemoonin hintaennusteemme on positiivisempi. Uskomme, että omaisuuserä voi saavuttaa 1 dollarin tason vuoteen 2023 mennessä ja nousta 5 dollariin vuoteen 2025 mennessä.

Binance kehittää parhaillaan lohkoketjupohjaista pysäköintialueiden poistosovellusta nimeltä SafePark.

Julkkikset, kuten urheilubloggaaja David Portnoy, räppäri Lil Yachty ja YouTuber Jake Paul, auttoivat nostamaan SafeMoonin arvoa koko vuoden 2021 ajan. Vaikka sen hinta on laskenut lähes 90 prosenttia huipputasostaan, tämä vaikutti osaltaan SafeMoonin nopeaan arvonnousuun.

Mikä on SafeMoon-kolikko?
Kuinka nostaa Safe Moon?

SafeMoon veloittaa 10 prosentin palkkion jokaisesta tokenin myynnistä, mikä tarkoittaa, että jos myisit 1 000 dollarin arvosta tokeneita, sinun pitäisi maksaa 100 dollarin palkkio tapahtumaa kohti. Tämä on niiden kaupankäyntipalkkioiden lisäksi, joita sinulle voi aiheutua, kun käytät pörssiä myydessäsi kuponkisi.

SafeMoonin kehittäjät selittävät, että tämä tehdään kannustaakseen kryptovaluutan pitkäaikaiseen omistamiseen estämällä myyntiä ja palkitsemalla kolikon haltijat. “Tämä on strategia, jolla pyritään estämään keinottelua ja edistämään kolikoiden pitkäaikaista omistamista”, CoinMarketCapin Sean Heng, kehityksen ja toiminnan varajohtaja, sanoo.

Mistä voin ostaa SafeMoon-kolikkoa?
Kuinka paljon Safeebull on arvokas?

Kaikki myyntipalkkioista saadut voitot annetaan nykyisille tokenin käyttäjille “heijastuksena” jakelun kautta. Jäljelle jäävä provisio sijoitetaan likviditeettipooliin, jota SafeMoon käyttää pitämään hinnat vakaina.

Palvelussa ei ole mitään hyviä puolia ja väärinkäytön mahdollisuus on vähäinen. Se ei tue Ethereumin automatisoituja sopimuksia tai hajautettuja sovelluksia.

Mikä on safemoon kryptovaluutta
Onko Safemoon hyvä sijoitus toukokuussa 2023?

SafeMoon vs. SafeMoon V2: Mikä on ero?

SafeMoon lanseerasi joulukuussa 2021 päivitetyn version tokenista nimeltä SafeMoon V2. Uusi kryptovaluutta on suunniteltu yhdistämään alkuperäisen version suhteessa 1:1000 ja alentamaan huomattavasti transaktiomaksuja.

Käyttäjien on siirrettävä alkuperäiset safe moon -kryptonsa uudelle V2-alustalle manuaalisesti. Käyttäjät, joilla on alkuperäiset SafeMoon-tavaramerkkinsä kryptovaluuttoina, eivät saa niitä automaattisesti siirrettyä V2:een. Lompakoiden omistajien on siirrettävä Safe Moon -kryptonsa V2-alustan käyttöliittymän avulla.

Mikä on krypto safemoon kryptovaluutta
Kuinka paljon SafeMoonini on arvokas?

Kun päivität SafeMoon-sovelluksen uusimpaan versioon ja noudatat konsolidointiohjeita, omistusoikeutesi muuttuu V1:stä V2:ksi. Jos käytät toisenlaista kryptovaluuttalompakkoa, käy yhdistämistä varten SafeMoon Swap -sivustolla.

Jos sinulla on turvallinen kuun krypto pörssissä, sinun ei tarvitse ryhtyä mihinkään toimiin; pörssit hoitavat siirtymisen ja ilmoittavat sinulle, kun se on valmis.

SafeMoon V2:n uusi transaktiomaksu on 2 %. Alkuperäisessä versiossa 50 % palkkiosta annettiin nykyisille tokenin haltijoille. Jäljelle jäävä puolikas (50 %) jaetaan likviditeettipoolin ja koko SafeMoon-ekosysteemin johtajien kesken.

Mitä tapahtui safemoon cryptolle?
Onko SafeMoonilla tulevaisuutta?

SafeMoonin ostaminen

Merkittävin este ensikertalaisille ostajille on se, että SafeMoonin ostamiseen on käytettävä muita kryptovaluuttoja. Tämä johtuu siitä, että se ei ole tällä hetkellä saatavilla pörsseissä, jotka ottavat vastaan fiat-rahaa, kuten dollareita.

Toinen SafeMoonin ongelma on se, että se ei ole saatavilla suurimmissa pörsseissä, kuten Coinbase tai Kraken. Se puuttuu myös Robinhoodin ja SoFi Investin kaltaisista palveluista.

safemoon kryptovaluutta token DEFI
SafeMoon on tällä hetkellä 217th suosituin

Voit hankkia SafeMoon-kuponkeja vaihtamalla ne muihin kryptovaluuttoihin, kuten Binance Coin (BNB). On myös muutamia muita kryptopörssejä, jotka tukevat SafeMoon-kaupankäyntiä.

Jos sinulla ei vielä ole kryptovaluuttaa, sinun on ehkä avattava tili toisessa vaihtopalvelussa, jonka avulla voit vaihtaa dollareita kolikoihin, kuten Forbes Advisorin vaihtoehdoissa parhaista kryptopörsseistä. Tämän jälkeen sinun on nostettava rahasi vaihdosta ja lähetettävä ne lompakkoosi, ennen kuin lähetät ne vaihtoon SafeMoonin avulla.

Mitä haittoja SafeMoonin ostamisesta on?

Onko safemoon crypto turvallinen
SafeMoonilla on useita haittoja

Suuren volatiliteetin vuoksi SafeMoon on suuririskinen sijoitus, sillä hinta saattaa nousta ja laskea dramaattisesti. Tämä pätee mihin tahansa kryptovaluuttaan, mutta jos päätät myydä SafeMoonin, et ainoastaan menetä rahaa sijoituksestasi, vaan menetät myös 10 % myyntipalkkiokuluista.

SafeMoon ei toisaalta ole ihanteellinen usein käytävään kaupankäyntiin korkeiden maksujensa ja palkkioidensa vuoksi. Joka kerta, kun myyt, maksat muhkean maksun ja palkkion. Koska SafeMoonia ei myöskään noteerata missään suurimmista pörsseistä, se on vähemmän likvidi, ja sen muuntaminen käteiseksi vaatii enemmän työtä, koska se on ensin muunnettava toiseen kryptovaluuttaan.

safemoon kryptovaluutta etuja ja haittoja
SafeMoon voi kaatua

Boston Trading Co:n talousjohtaja Jeremy Britton uskoo, että SafeMoon on vaarassa, koska se ei ole mukana suurissa pörsseissä. “Pörssi teki tutkimuksensa ja huomasi, että hanke ei ole toteuttamiskelpoinen”, hän sanoo. Kun ei välitä siitä, mitä asiantuntijat sanovat, riskeeraa kaiken.”

Mitä etuja SafeMoonin ostamisesta on?

SafeMoon to SafeMoon V2
SafeMoon V2

SafeMoonilla, kuten meemikolikoilla, on potentiaalia levitä, ja jos se leviää, sen arvo voi nousta merkittävästi. Mieti, mitä tapahtui Dogecoinin kohdalla: vain muutamassa kuukaudessa vuonna 2021 Dogecoinin arvo nousi yli 200-kertaiseksi pelkän suusanallisen levityksen ansiosta.

Hyödyt myös siitä, että saat osuuden palkkiosta, joka maksetaan aina, kun muut myyvät rahakkeita, jos aiot pitää SafeMoonin pitkään. Tämä on taloudellinen kannustin, jota useimmat muut tunnetut kryptovaluutat eivät tarjoa, joissa tienaat rahaa vain, jos hinta nousee.

safemoon kryptovaluutta odotetaan nousevan 0,00179 dollariin asti.
SafeMoonin hinta voi nousta 0,0038 dollarista 0,018 dollariin.

SafeMoonin äskettäinen SafeMoon 2.0 -päivitys alensi myös transaktiokustannuksia, mikä tekee siitä houkuttelevamman pörsseille tulevaisuudessa ja muissa käyttötapauksissa.

Likviditeettipoolitus (LP) Autopilotti

SafeMoonin tiimi uskoo, että heidän menestyksensä avain on automaattinen likviditeettipooli. Älykkään sopimuksen avulla voidaan lukita osa 5 prosentin provisioista, jotka saadaan markkinatoiminnasta, kuten swapeista ja siirroista.

 Miten vaihdan SafeMoonista SafeMoon V2:een?
Miten vaihdan SafeMoonista SafeMoon V2:een?

Smart Chain -hankkeella on varmennepooli. Näitä merkkejä säilytetään niiden altaassa. Kun kuponkien määrä saavuttaa tietyn määrän (tällä hetkellä 500 miljardia), ne muunnetaan takaisin likviditeettialtaaseen, joka tuottaa rahavirransa sen sijaan, että luottaisi täysin likviditeetin tarjoajiin. Tiimin mukaan Automatic LP tarjoaa SAFEMOONille seuraavat palvelut

Mitä SafeMoon V2 tarkoittaa?
Mikä on SafeMoon V2:n hinta?

Ensimmäisessä vaiheessa älykäs sopimus määrittää vähimmäishinnan houkuttelemalla ostajia ja myyjiä sekä osoittamalla heidät LP:lle.

Toiseksi, 10 prosentin vero safe moon -kryptomyynnistä toimii arbitraasilta suojaavana mekanismina, joka pitää SAFEMOONin ennemminkin omistajien palkkiona kuin spekulatiivisena välineenä.

Onko SafeMooniin sijoittaminen kannattavaa?
Voiko SafeMoon V2 saavuttaa 1 dollaria?

Onko SafeMoon turvallinen verkkoselain?

Volatiliteetti on synonyymi kryptovaluuttamarkkinoille, ja SAFEMOONin arvonvaihtelut ovat mitä näet, sitä saat. Sijoittajien on siksi odotettava sekä nopeita voittoja että suuria tappioita.

SafeMoonin heilahtelut ovat lähes ennenkuulumattomia. Jotkut ovat leimanneet projektia Ponzi-huijaukseksi, kun taas toiset ovat kutsuneet sitä shikooniksi. Toiset taas kutsuvat sitä yksinkertaisesti huijaukseksi.

Onko SafeMoon V2 realistinen?
Miten ostan SafeMoonissa?

Tämäntyyppistä kryptovaluuttaa kutsutaan Ponzi-huijaukseksi, koska se noudattaa mallia, jossa ensimmäisten käyttäjien tuottamat tulot riippuvat siitä, että seuraavat käyttäjät maksavat enemmän tokenista. Ja kuten Ponzi-järjestelmän pyramidirakenteessa, myös tulonjakomenetelmä on melko samanlainen.

Vaikka joillakin muilla kryptoalustoilla on epävakaa perusta, SafeMoon tarjoaa vankan ja luotettavan vaihtoehdon sekä kauppiaille että sijoittajille. Sen markkinat saattavat olla vähemmän kypsät kuin muiden, mutta voit silti hyötyä kaupankäynnistä SafeMoonilla, jos menet sinne silmät auki.

Voinko ostaa SafeMoonin suoraan?
Millä alustalla voin ostaa SafeMoonin?

Jotkut ovat väittäneet, että koska SafeMoonin luojat ovat lukinneet yli puolet likviditeetistään, on suurempi riski, että he saattavat “vetää maton pois”.

Tämä on esimerkki poistumishuijauksesta, jossa likviditeetti vedetään tarkoituksella pois markkinoilta, jolloin sitä omistavat sijoittajat eivät pysty myymään tokeneitaan. SafeMoonin toimitusjohtaja John Caroni väittää, että likviditeetti pidätetään, jotta tokenista tulisi turvallisempi.

Voinko ostaa SafeMoonin Coinbase-verkkopalvelusta?
Mikä on likviditeettipooli?

Onko SafeMoon älykäs sijoitus?

SafeMoonia on jo tutkittu mahdollisen Ponzi-huijauksen vuoksi, mutta nyt on tullut esiin toinenkin ongelma.

Mikä on SafeMoonin likviditeettipooli?
Mikä on likviditeettipooli yksinkertaistaen?

Toukokuun 25. päivänä 2021 kerrottiin, että tilintarkastus- ja konsultointiyritys HashEx oli löytänyt SafeMoonista (SAFEMOON) kymmenkunta virhettä, jotka aiheuttivat riskin yli kahdelle miljoonalle sijoittajalle.

Tarkastuksen yksityiskohdat sisällytetään kertomukseen.

SafeMoon-ohjelmistossa on useita puutteita. Tämä on HashExin blogista.

Mikä on SafeMoon-jakelu?
Onko SafeMoon hyvä?

Hankkeeseen liittyy useita riskejä, kuten heidän tutkimuksessaan todettiin:

  • Älykäs sopimus mahdollistaa turvallisen kuun kryptovaluutan siirtomaksun, joka on jopa 100 prosenttia;
  • Mattojen vetäjien sulkeminen palkkionmaksun ulkopuolelle. Carpet pulling on eräänlainen taloudellinen petos, jossa rakennuttaja karkaa rahojen kanssa;
  • Merkkien siirto on tilapäisesti estetty.
  • Jos haluat tehdä älykkään token-sopimuksen toimintakyvyttömäksi, lähetä seuraava komento.

Kanteen mukaan Safemoon-älykkään token-sopimuksen omistaja on tietyn henkilön hallinnoima ulkoinen tili.

Onko SafeMoon turvallinen?
Tuleeko SafeMoonista kolikko?

Yritys arvioi, että älysopimustilin arvo on 20 miljoonaa dollaria, ja arvo kasvaa, kun sopimus siirtää osan siirtomaksuista omistajan tilille.

Jos omistajan osoite saadaan selville, yli 20 000 000 dollaria voidaan kiristää milloin tahansa. Lisäksi, koska tämä vastaa noin 15 prosenttia kaikesta likviditeettipooleihin varastoidusta likviditeetistä, $safemoon-kryptovaluutan kurssi saattaa romahtaa nopeasti.

Mistä SafeMoon on turvallista ostaa?
Onko SafeMoonin ostaminen turvallista?

Jos ulkoinen SafeMoon-tili hakkeroidaan, Hashemin mukaan likviditeettipooli saattaa tyhjentyä, eivätkä SafeMoonin kehittäjät välttämättä pysty siirtämään rahakkeita tilin osoitteeseen.

Tammikuussa 2018 esimerkiksi DeFi100-hajautettu rahoitusprotokolla paljastui huijaukseksi, joka lopulta ryösti 32 miljoonaa dollaria käyttäjien rahoja.

SafeMoon on riskialtis sijoitus suuren volatiliteetin vuoksi.
Miten ostaa SafeMoon (SFM)

Pääseekö turvallinen kuu 1 dollariin vuonna 2023?

Safemoonin kaikkien aikojen korkein hinta on huomattavasti alle dollarin, vain 0,00001375 dollaria. Vaikka tätä kryptoa markkinoidaankin pitkän aikavälin sijoituksena, voi kestää useita vuosia ennen kuin Brooks saa yhden sentin – saati sitten yhden dollarin. Meemi-aiheinen token on tällä hetkellä CoinMarketCapin sijalla 205. Sen markkina-arvo on hieman yli 2,26 miljardia dollaria ja 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on lähellä 21 700 dollaria.

Safemoon: mitä se on ja miten sitä ostetaan
Miten ja mistä voin ostaa safemoon kryptovaluutta?

Onko SafeMoonin ostaminen turvallista?

SafeCoin on korkean riskin pitkäaikainen sijoitus, joten varmista, että sinulla on sisua kestää lyhytaikaisia tappioita, ennen kuin sijoitat turvalliseen kryptovaluuttaan.

Brittonin mukaan, vaikka SafeMoon vaikuttaa hyvältä sijoitukselta, hän ei ole varma, onko se oikea sijoitus sinulle. “Neuvoisin kaikkia SafeMoonia harkitsevia pakenemaan kauhuissaan tai tekemään kotiläksynsä ja sitten pakenemaan kauhuissaan”, hän lisää.

Miten ja mistä voin ostaasafemoon kryptovaluutta?
Miten ostaa turvallista kuun kryptovaluuttaa

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kryptovaluuttoja pitäisi välttää kokonaan. “Saattaa olla viisaampi sijoitus valita kolikko, joka on 20 parhaan joukossa suurimmissa pörsseissä, tai sijoittaa hajautettuun kryptorahastoon sen sijaan, että pelaisit rahojasi kuponkiin, jota voi olla vaikea hankkia ja vielä vaikeampi myydä.

Kun se pitää myydä, se pitää pystyä myymään”, hän toteaa.

Siinä se on. Onko SafeMoon hyvä sijoitus? Riippuu siitä, keneltä kysyt, mutta jos harkitset SafeMooniin sijoittamista, varmista, että ymmärrät siihen liittyvät riskit ennen kuin teet sen. Kiitos lukemisesta!

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille