Kryptovaluutta-ETF:t: Mitä ne ovat ja miten ne toimivat

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Mikä on suurin krypto-ETF?

Suurin kryptovaluutta-ETF on 460 miljoonan dollarin Valkyrie Bitcoin Strategy ETF BTF, jonka varat ovat 24,10 miljoonaa dollaria.

⚡️ Onko XRP:lle olemassa ETF?

Tällä hetkellä ei ole ETF:iä, jotka seuraavat Rippleä, koska et halua käyttää digitaalista lompakkoa tai hyväksyä näitä uusia säännöksiä. Koskaan ei voi tietää, nouseeko Ripple yhtä korkealle kuin bitcoin tänään, ja voit kiittää itseäsi muutaman vuoden kuluttua, jos se nousee.

⚡️ Onko Vanguardilla kryptovaluuttaa?

Vanguardin asiakkaat voivat ostaa mitä tahansa OTC-bitcoin- tai kryptorahastoja, kuten muun muassa Bitwise 10 kryptovaluutta Index Fund (BITW) tai Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Asiakkaat voivat myös ostaa osakkeita julkisesti noteeratuista bitcoin-kaivosyrityksistä, kuten Riot Blockchain ja Argo Blockchain.

⚡️ Mikä lohkoketju-ETF on parempi?

✔️ Hienoimmat lohkoketju-ETF:t toukokuussa 2023
✔️ Bats Global Index 500 (BATS) -indeksillä on jo yksi indeksirahasto, Bats Global Vectors Junior 20+ ETF (BGVK). Yhtiön toinen uusi tuote on BITQ.
✔️ Global X Blockchain ETF (BKCH) on rahasto, joka sijoittaa lohkoketjuteknologian parhaiten menestyviin yrityksiin.
✔️ BLCN on osakeseurantarahasto, joka sijoittaa laajasti yhdysvaltalaisiin osakkeisiin ja vastaaviin yrityksiin, joilla käydään kauppaa Nasdaqin pörssissä tai NYSE Arca -listalla, ehkä muiden pörssien joukossa.
✔️ Myös Amplify Transformation Data Sharing ETF (BLOK) oli laskussa.
SkyBridge kryptovaluutta Industry and Digital Economy ETF:n (CRPT) ensimmäinen rahasto (SkyBridge kryptovaluutta Industry and Digital Economy ETF)

Tässä ovat viisi parhaiten tuottanutta kryptovaluutta-ETF:ää vuodesta 2019 helmikuun 4. päivään 2023. Otimme listaa laatiessamme huomioon erilaisia näkökohtia, kuten tuotot, palkkiot ja varat.

Kumpi bitcoin-ETF on parempi?
Mikä on suurin krypto-ETF?

Mitä kryptovaluutta-ETF:t ovat ja miten ne toimivat?

Pörssinoteerattua rahastoa (ETF), joka seuraa yhden tai useamman kryptovaluutan hintaa, kutsutaan kryptovaluutta-ETF:ksi. Kryptovaluutta-ETF:t eivät sisällä varsinaisia kryptovaluuttoja, vaan niiden taustalla on todellisia varoja.

Lokakuun 19. päivänä 2021 ProShares Bitcoin Strategy ETF ( BITO ) oli ensimmäinen krypto-ETF. Siihen asti 13 uutta kryptovaluutta-ETF-hakemusta odotti SEC:n hyväksyntää. SEC on hyväksynyt Bitcoin-kryptovaluuttafutuuriin perustuvan ETF:n vasta joulukuusta 2021 alkaen, koska Yhdysvallat odottaa edelleen fyysisesti tuettua kryptovaluutta-ETF:ää.

Tuleeko bitcoin-ETF?
Onko Vanguardilla kryptorahastoa?

Jotkin ETF-rahastot antavat rajoitetun tai epäsuoran pääsyn bitcoiniin sijoittamalla lohkoketjun louhijoihin tai yrityksiin, jotka voivat hyötyä lohkoketjuteknologiasta. Nämä kryptorahastot tunnetaan usein nimellä “lohkoketju-ETF”.

Jotkut sijoittajat saattavat päättää sijoittaa kryptovaluutta-ETF:iin, jotta heidän ei tarvitse itse hallinnoida kryptovaluuttaa. Näiden sijoittajien on kuitenkin muistettava, että krypto-ETF:t ovat spekulatiivisia sijoituksia, joissa on suurempi mahdollisuus hinnanvaihteluihin.

ETF-arviointi kryptovaluuttaan

Tässä krypto-ETF-luettelossa tarkastellaan kehitystä 1. tammikuuta 2018 ja 4. helmikuuta 2023 välisenä aikana.

Onko Fidelityllä kryptorahastoa?
Onko kryptovaluutalle olemassa indeksirahastoa?

Kulut: Sijoittajien on syytä pitää mielessä, että tämän päivän krypto-ETF:ien kulut ovat suuremmat kuin perinteisten ETF:ien, jotka seuraavat laajaa pörssi-indeksiä.

Monet ETF-rahastot ovat rakenteeltaan sijoitusrahastoja, koska ne mahdollistavat sen, että rahasto voi pitää hallussaan pienen määrän varoja rikkomatta tavanomaisia hajauttamissääntöjä. Jotkin kryptovaluutta-ETF:t on yhtiöitetty verotehokkuuden vuoksi, kun taas toiset on perustettu rekisteröidyiksi sijoitusyhtiöiksi.

Onko olemassa lohkoketjuun perustuvaa krypto-ETF:ää?
7 parasta kryptovaluutta-ETF:ää

Tämän tutkimuksen tavoitteena on tunnistaa tehokkaimmat kryptovaluutta-ETF:t. Luettelossamme on mukana vain ETF-rahastoja, jotka pyrkivät seuraamaan yhden tai useamman digitaalisen valuutan hintaa ilman rahastokuluja. Tässä artikkelissa tarkastelemme tiettyä kategoriaa tai aihetta ja tutkimme sitten siihen liittyviä ideoita muista kategorioista tai aiheista.

Kryptovaluuttojen arvoa seuraavat ETF:t koostuvat yleensä kryptovaluuttafutuurisopimuksista sekä osakkeiden tai joukkovelkakirjojen sijaan lyhytaikaisista yhdysvaltalaisista joukkovelkakirjalainoista tai muista rahavälineistä.

Mikä on tehokkain krypto-ETF?
Onko kryptovaluutalle olemassa ETF:ää?

Tuonti: On tärkeää muistaa, että kryptovaluutta-ETF-rahastojen ei ole taattu seuraavan koko ajan kohde-etuutena olevan digitaalisen valuutan tai kryptovaluuttakorin hintaa. Sijoittajien on myös pidettävä mielessä, että futuurimarkkinat tarjoavat pääsyn kohde-etuuteen ilman, että niiden omistaminen edellyttää omistamista. Riippumatta siitä, käykö sijoittaja kauppaa futuurimarkkinoilla suoraan vai sijoittaako hän futuuripositioita pitäviin ETF-rahastoihin, on tärkeää ymmärtää näiden kahden väliset erot ennen päätöksen tekemistä.

Viisi parhaiten tuottanutta kryptovaluutta ETF:ää

Hyväksytäänkö bitcoin-ETF?
Onko XRP:lle olemassa ETF?
  • Invesco QQQ Trust ( QQQ )
  • SPDR S&P 500 ETF ( SPY )
  • Vanguard S&P 500 Index Fund ETF-osuudet ( VOO )
  • iShares Core S&P 500 ETF ( IVV )
  • SPDR Dow Jones Industrial Average ETF ( DIA )

Viisi parasta kryptovaluutta-ETF:ää suorituskyvyn mukaan mitattuna

ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO) (BITO)

ProShares Bitcoin ETF pyrkii hyötymään bitcoinin hinnannoususta sijoittamalla futuurisopimuksiin. BITO on ensimmäinen kryptovaluuttojen futuurimarkkinoihin perustuva ETF, jonka hallinnoitavat varat ovat yli miljardi dollaria.

Mikä on suurin  krypto etf
Mikä on suosituin Bitcoin ETF?

Amplify Transformational Data Sharing ETF (BLOK) -rahasto (BLOK)

Amplify Transformational Data Sharing ETF sijoittaa aktiivisesti lohkoketjuteknologiaa kehittäviin tai hyödyntäviin yrityksiin. Yli 600 miljoonan dollarin varoilla ja vain 0,65 prosentin kulusuhteella BLOK on loistava valinta niille, jotka haluavat päästä mukaan kryptovaluuttojen kehittyvään maailmaan.

Ensimmäinen luottamusindeksi perustuu CBOE Bitcoin Futures (CFBT)

Miksi sinun ei pitäisi sijoittaa XRP:hen?
Onko XRP hyvä sijoitus vuonna 2023?

First Trust Index Based on CBOE Bitcoin Futures on indeksirahasto, joka seuraa bitcoin-futuurien kehitystä, ja sen CFBT-kustannussuhde on 0,50 %. Tämä tekee siitä ainoan ETF:n, joka tarjoaa altistumisen bitcoin-futuureille.

Kannattaako XRP:tä ostaa?
VanEck Vectors Bitcoin Strategy ETF (KBWB) (KBWB)

VanEck Vectors Bitcoin Strategy ETF on indeksirahasto, joka seuraa bitcoinin kehitystä. KBWB:n kulusuhde on 0,55 %, ja se on ainoa ETF, joka tarjoaa altistumisen bitcoinille.

Global X Blockchain Thematic ETF (BLOC) (lohkoketju-ETF)

Mitkä ovat 5 parasta kryptovaluuttaa?
Mikä on parhaiten menestyvä krypto-ETF?

Global X Blockchain Thematic ETF on aktiivisesti hallinnoitu rahasto, joka sijoittaa yrityksiin, jotka ovat

ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO) on alisuoriutunut Yhdysvaltain dollarin bitcoin-vertailuhinnasta. Koska bitcoin-futuuri ETF:t seuraavat sopimuksia, jotka spekuloivat digitaalisen valuutan tulevalla hinnalla eivätkä itse omaisuuden nykyisellä tai “spot-hinnalla”, vertailuindeksin seuraaminen voi olla vaikeaa.

Vaikka BITO on ensimmäinen hyväksytty Bitcoin-ETF, se on alittanut S&P 500 -indeksin joka vuosi perustamisestaan lähtien.

Mitkä ovat tehokkaimmat ETF:t?
Mikä on suurin krypto etf?

Olemme jo keskustelleet BITTREXistä yksityiskohtaisesti. Sen turvallisuuteen ei kuitenkaan pidä suhtautua kevyesti.

Bittrex on yksi johtavista kryptovaluuttapörsseistä, ja sen avulla voit ostaa, myydä tai vaihtaa digitaalisia varoja. Sillä on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka tekevät siitä loistavan valinnan sekä aloittelijoille että kokeneille kauppiaille.

Alustalla on 0,25 %:n ottajapalkkio ja 0,15 %:n maksuttomuus kaikista kaupoista. Bittrexillä on myös mobiilisovellustuki Android- ja iOS-laitteille, joten voit käydä kauppaa tien päällä!

Bittrex on yhdysvaltalainen kryptojen välinen kryptopörssi, jossa on yli 200 digitaalista hyödykettä, joilla voi käydä kauppaa. Alusta veloittaa 0,25 %:n ottajapalkkion ja 0,15 %:n tekijämaksun kaikista kaupoista. Bittrexillä on myös mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille.

Bitcoin ETF (BTF) on spekulatiivinen väline, jonka tarkoituksena on antaa sijoittajille pääsy kryptovaluuttamarkkinoille.

Mikä etherium ETF on parempi?
Tuleeko Bitcoin ETF?

ETF tarjoaa tällä hetkellä S&P 500:aa vastaavan 1,8 prosentin vuotuisen tuoton ilman, että bitcoinia tarvitsee ostaa tai myydä. Jos olet kiinnostunut bitcoinista, mutta et halua huolehtia sen varastoinnista ja kaupankäynnistä, tämä on hyvä vaihtoehto sinulle. Bitcoin Strategy ETF on aktiivisesti hallinnoitu Nasdaqissa noteerattu rahasto, joka sijoittaa bitcoin-futuureihin. Rahasto on tällä hetkellä noussut yli 30 % perustamisensa jälkeen.

VanEck Vectors Bitcoin Strategy ETF (KBWB) on indeksirahasto, joka seuraa bitcoinin kehitystä. KBWB:n kulusuhde on 0,55 %, ja se on ainoa ETF, joka tarjoaa altistumisen bitcoinille.

Mikä ETF on numero 1?
Mikä on tehokkain ETF vuonna 2023?

BTF, joka toimii nimellä “VIP”, on jäänyt jälkeen bitcoinin hinnan kehityksestä. Tämä johtuu siitä, että bitcoin-futuuri-ETF:t seuraavat vetoja bitcoinin tulevasta arvosta eikä sen nykyisestä tai “spot”-hinnasta.

BTF, kuten muutkin bitcoin-futuurisopimuksiin sijoittavat krypto-ETF:t, on alisuoriutunut S&P 500 -indeksiin verrattuna koko vuoden 2023 ajan.

ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO) on pörssinoteerattu rahasto, joka seuraa Bitcoin-futuurien kehitystä. BITO:n kulusuhde on 0,50 %, ja se on ainoa ETF, joka tarjoaa altistumista bitcoin-futuureille.

Onko olemassa lohkoketju ETF?
Millä ETF:llä on korkein 10 vuoden tuotto?

First Trust Index Based on CBOE Bitcoin Futures (CFBT) on indeksirahasto, joka seuraa Bitcoin-futuurien kehitystä, ja CFBT:n kulusuhde on 0,65 %. Se on tällä hetkellä ainoa ETF, joka tarjoaa altistumista bitcoin-futuureille.

Global X Blockchain Thematic ETF (BLOC) on aktiivisesti hallinnoitu rahasto, joka sijoittaa yrityksiin, jotka edistävät innovointia lohkoketjujen alalla. BLOCin kulusuhde on 0,75 %, ja se on ainoa ETF, joka tarjoaa altistumista lohkoketjuteknologialle.

Rahasto, joka kattaa 10 suurinta kryptovaluuttaa markkina-arvon mukaan.

Bitwise 10 kryptovaluutta Index on vertailuindeksi, joka seuraa kymmentä parasta kryptovaluuttaa, mukaan lukien bitcoin. BTW pyrkii seuraamaan kymmenen arvokkaimman kryptovaluutan indeksiä ja sen jälkeen seulomaan ja seuraamaan niitä joka kuukausi erityisten vaarojen varalta markkina-arvon mukaan painotettuna.

Onko mahdollista ostaa Ethereum ETF?
Onko olemassa Ethereum-indeksirahastoa?

BITW on krypto-ETF, koska se ei osta bitcoin-futuurisopimuksia. Sijoittajien on myös pidettävä mielessä, että BITW on muodostettu henkilöyhtiöksi, joten sijoittajat saavat K-1-todistuksen verovuoden lopussa. Sijoittajien on syytä tarkistaa, että he ymmärtävät rahaston verovaikutukset. Lisäksi kulujen osuus on 2,50 %.

Amplify Transformational Data Sharing ETF (BLOK) on ihanteellinen sijoituskohde kaikille lohkoketjuteknologiasta kiinnostuneille. BLOKin kulusuhde on alhainen, 0,70 %, ja se on ainoa rahasto, joka tarjoaa altistumisen tälle huippuluokan alalle.

Kuuluuko Bitwise 10 SEC:n alaisuuteen?
Mikä on Bitwise 10 -indeksirahasto?

SPDR S&P 500 ETF Trust (SPY) on indeksirahasto, joka seuraa S&P 500 -indeksin kehitystä. SPY:n kulusuhde on 0,09 %, ja se on ainoa ETF, joka tarjoaa altistumisen S&P 500 -indeksille.

iShares Core S&P 500 ETF (IVV) on indeksirahasto, joka seuraa S&P 500 -indeksin kehitystä. IVV:n kulusuhde on 0,07 %, ja se on ainoa ETF, joka tarjoaa altistumisen S&P 500 -indeksille.

Vanguard S&P 500 ETF (VOO) on indeksirahasto, joka seuraa S&P 500 -indeksin kehitystä. VOO:n kulusuhde on 0,04 %, ja se on ainoa ETF, joka tarjoaa altistumisen S&P 500 -indeksille.

Onko ETF BITW?
Voinko sijoittaa Bitwiseen?

Invesco QQQ Trust (QQQ) on indeksirahasto, joka seuraa NASDAQ-100-indeksin kehitystä, ja sen kulusuhde on vain 0,20 %. Se on myös ainoa pörssinoteerattu rahasto (ETF), joka tarjoaa altistumisen NASDAQ-100-indeksille.

iShares Russell 1000 ETF (IWB) on indeksirahasto, joka seuraa Russell 1000 -indeksin kehitystä. IWB:n kulusuhde on 0,15 %, ja se on ainoa ETF, joka tarjoaa altistumisen Russell 1000 -indeksille.

Bitwise 10 kryptovaluutta Indexiä seuraavan ETF:n kehitys.

Bitwise 10 kryptovaluutta ETF on alisuoriutunut bitcoinin hinnasta Yhdysvaltain dollareissa. Tämä johtuu siitä, että BITW on väline, joka seuraa muiden kryptovaluuttojen kuin bitcoinien indeksiä. Tämän seurauksena sijoittajat voivat verrata BITW:tä bitcoineihin Yhdysvaltain dollareissa, mutta heidän ei pitäisi odottaa, että suorituskyky peilaa tätä vertailuindeksiä.

Kuka omistaa VanEckin kryptovaluutta etf
Onko VanEck hyvä ETF?

BITW on alittanut S&P 500 -indeksiä huomattavasti koko tämän vuoden ajan ja 4. helmikuuta 2023 asti.

Vuodesta toiseen BITW on laskenut -53,13 %, kun taas S&P 500 -indeksi on noussut +11,77 %.

Kahdentoista viime kuukauden aikana BITW on laskenut -51,72 %, kun taas S&P 500 -indeksi on noussut +17,01 %.

Van Eck SolidX Bitcoin Strategy ETF ( XBTF )

kryptovaluutta etf
Miten voin ostaa XBTF:n?

VanEck Bitcoin Strategy ETF (ticker VBST) on aktiivisesti hallinnoitu pörssinoteerattu rahasto, joka sijoittaa bitcoin-futuurisopimuksiin pääoman kasvun saavuttamiseksi. Vaikka XBTF:llä on alhaisin kulusuhde bitcoin-kryptovaluutta-ETF:ien joukossa, se ei kuitenkaan päihitä muita kategorian johtajia.

XBTF:n kulusuhde on 0,50 %, ja se on ainoa ETF, joka tarjoaa altistumisen bitcoin-futuurisopimuksille.

Amplify Online Retail -ETF (IBUY) (Amplify Online Retail ETF)

Amplify Online Retail ETF (ticker IBUY) sijoittaa yrityksiin, jotka saavat merkittävän osan tuloistaan verkkokauppatoiminnasta. IBUY tarjoaa altistumisen yrityksille, jotka edistävät innovaatiota ja kasvua verkkokaupan alalla.

Mikä on hyvä lohkoketju-krypto etf
Mikä on lohkoketju-ETF?

IBUY:n kulusuhde on 0,60 %, ja se on ainoa ETF, joka tarjoaa altistumisen verkkokauppiaille.

First Trust Dow Jones Internet Index Fund (FDN) (First Trust Dow Jones Internet Index Fund)

Mikä on hyvä lohkoketju-osake?
First Trust Dow Jones Internet Index Fund (ticker FDN)

VanEck Bitcoin Strategy ETF (XBTF) jää jälkeen Bitcoinin vertailuhinnasta Yhdysvaltain dollareissa mitattuna. Tämä johtuu siitä, että tämäntyyppiset ETF:t seuraavat sopimuksia, jotka lyövät vetoa bitcoinin tulevasta arvosta, eivät itse bitcoinin nykyisestä tai “spot”-hinnasta.

XBTF, kuten muutkin bitcoin-futuurisopimuksia tallentavat bitcoin-ETF:t, on viime viikkoina alittanut S&P 500 -indeksin reilusti.

Onko lohkoketju hyvä sijoitus?
Mitä eroa on lohkoketju-ETF:llä ja bitcoin-ETF:llä?

Vuodesta toiseen XBTF on laskenut -53,13 % verrattuna S&P 500:n +11,77 %:iin.

Viimeisten kahdentoista kuukauden aikana XBTF on laskenut -51,72 %, kun taas S&P 500 -indeksi on noussut +17,01 %.

First Trust Dow Jones Internet Index Fund (FDN) on indeksirahasto, joka seuraa Dow Jones Internet -indeksin kehitystä. FDN:n kulusuhde on 0,47 %, ja se on ainoa ETF, joka tarjoaa altistumisen Dow Jones Internet -indeksille.

Global X Blockchain and Bitcoin Strategy ETF ( BITS )

Global X Bitcoin Strategy ETF, aktiivisesti hallinnoitu pörssinoteerattu rahasto, joka sijoittaa lohkoketjuteknologiayritysten ja bitcoin-futuurisopimusten yhdistelmään pääomankasvun saavuttamiseksi, on Global X:n uusin tarjous.

Onko ROKT hyvä osake ostaa?
Mikä on hyvä lohkoketju-osake?

Global X Blockchain and Bitcoin Strategy ETF on aktiivisesti hallinnoitu pörssinoteerattu rahasto, joka sijoittaa lohkoketjuteknologiayritysten ja bitcoin-futuurisopimusten yhdistelmään pääoman arvonnousun toivossa.

Rahaston kulusuhde on 0,65 %.

Reality Shares Nasdaq NexGen Economy ETF ( BLCN )

Reality Shares Nasdaq NexGen Economy ETF, pörssinoteerattu rahasto, joka sijoittaa lohkoketjuteknologian kehittämisessä ja hyödyntämisessä edelläkävijäasemassa oleviin yrityksiin, on yksi uusimmista markkinoille tulleista rahastoista.

Sijoittaminen kryptovaluutta etf :iin voi olla epävakaata.
Onko Bitcoin ETF ostamisen arvoinen?

Reality Shares Nasdaq NexGen Economy ETF on pörssinoteerattu rahasto, joka sijoittaa lohkoketjuteknologian kehittämisessä ja hyödyntämisessä johtaviin yrityksiin. Rahaston kulusuhde on 0,70 %.

SPDR S&P Kensho Final Frontiers ETF ( XKFF )

SPDR S&P Kensho Final Frontiers ETF, pörssinoteerattu rahasto, joka sijoittaa avaruustutkimuksen ja muiden huipputeknologian alojen yrityksiin, on yksi uusimmista markkinoille tulleista rahastoista.

Onko Komp hyvä ETF?
Mitkä yritykset ovat ROKT ETF:ssä?

SPDR S&P Kensho Final Frontiers krypto etf on pörssinoteerattu rahasto, joka sijoittaa avaruustutkimuksen ja muiden huipputeollisuuden alojen yrityksiin. Rahaston kulusuhde on 0,45 %.

Kryptovaluutta-ETF-rahastoihin sijoittaminen voi olla epävakaata.

Koska kryptovaluutat ovat vielä uusi omaisuusluokka, niihin keskittyvät ETF-rahastotkaan eivät ole vielä kypsiä. Tämän vuoksi on normaalia, että kryptojen itsensä lisäksi myös niiden kehittämiseen keskittyvissä yrityksissä on paljon vaihtelua.

Jos haluat sijoittaa kryptovaluuttaan, pidä mielessä kaksi asiaa. Panosta vain pieni summa rahaa ja muista lohkoketjuteknologian pitkän aikavälin vaikutukset.

Lopputulos

Kryptovaluutta-ETF:t ovat uusi ja jännittävä tapa sijoittaa kasvavaan digitaaliseen omaisuusluokkaan. Vaikka vaihtoehtoja on tällä hetkellä saatavilla vain kourallinen, ne tarjoavat sijoittajille altistumisen monenlaisille varoille ja strategioille.

5 parhaiten tuottanutta kryptorahastoa. Edut ja haitat
Mitkä yritykset ovat ROKT ETF:ssä?

Nämä ETF:t ovat suhteellisen edullisia tapoja altistua kryptovaluuttamarkkinoille, sillä niiden kulut vaihtelevat 0,45 prosentista 0,70 prosenttiin. On kuitenkin tärkeää muistaa, että nämä tuotteet ovat vielä hyvin uusia ja niihin liittyy suuri riski. Kuten aina, sijoittajien tulisi tehdä tutkimuksiaan ennen sijoituspäätösten tekemistä.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille