Mikä on Chia-verkosto (XCH)?

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Voitko sijoittaa chia kryptovaluutta?

Chian kaltaisiin kryptovaluuttoihin sijoittamiseen liittyy useita riskejä ja mahdollisia voittoja. Seuraavassa on muutamia keskeisiä huomioitavia seikkoja: Energiankulutus on yksi Chian tärkeimmistä myyntiominaisuuksista. Chialla on useita etuja bitcoin-kaivostoimintaan verrattuna, muun muassa se on edullisempi ja ympäristöystävällisempi.

⚡️ Mistä voin ostaa ja myydä Chia (XCH)?

Mistä voin saada Chiaa? Chia ei ole tällä hetkellä saatavilla suurimmissa kryptovaluuttapörsseissä, kuten Coinbase tai Binance. Sen sijaan valuuttaa voi ostaa sen sijaan alustoilla kuten OKEx ja Gate.io.

⚡️ Miten käytän Chia-kolikoita?

Kun haluat käyttää rahaa Chia-kolikoilla, sinun on ensin paljastettava pulma ja ratkaisu, jota haluat käyttää. Kuluttaminen onnistuu, jos palapeli toimii virheettömästi ja antaa kelvollisen luettelon ehdoista (tästä lisää myöhemmin).

⚡️ Onko Chia kannattava?

Tämä on johtanut kiintolevyjen ja SSD-levyjen kysynnän kasvuun. Koska hänen käyttö oli vain 80 päivää, he eivät tienanneet paljon rahaa .

⚡️ Kannattaako chiaa kasvattaa?

ASICMiner Block Erupter Cube maksaa nykyään noin 45 000 dollaria. Monet varhaiset bitcoinin louhijat ovat nyt multimiljonäärejä. Jos Chian kasvuvauhti olisi vastaava, 10 teratavun kolikon arvo olisi 20 dollarin sijasta noin 2457 dollaria kuukaudessa.

Chia kryptovaluutta

Chia (XCH) on suhteellisen uusi kryptovaluutta, joka otettiin käyttöön toukokuussa 2021. Chia väittää olevansa maailman ensimmäinen ympäristöystävällinen lohkoketjuvaluutta. Mikä tarkalleen ottaen on Chia-kryptovaluutta ja miten se toimii? Onko Chia kryptovaluutta Network luotettava sijoitus vai huijaus?

Mikä on Chia-kryptovaluutta?

Chia on yksi markkinoiden uusimmista kryptovaluutoista. Se perustettiin vuonna 2018, ja se on jo herättänyt sijoittajien, kryptografien ja kryptovaluutoista kiinnostuneiden henkilöiden huomion.

Kolikon loi BitTorrentin luoja Bram Cohen. Valuutan on tarkoitus olla kohtuullinen vaihtoehto fiat-rahalle.

Chia-verkosto
Mihin Chia-verkkoa käytetään?

Chia on kryptovaluutta, joka toimii sen ohjelmointikielellä ChiaLisp. Sitä kutsutaan yritystason kieleksi, mikä tekee siitä turvallisemman kuin muut tällä hetkellä saatavilla olevat kryptovaluutat.

Miten Chia kryptovaluutta toimii?

Chia luotiin “vihreäksi” kryptovaluutaksi, mikä on huomionarvoista, koska bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja pidetään yleisesti ympäristöä vahingoittavina. Chia on varsin verrattavissa Bitcoiniin siinä mielessä, että se käyttää alkuperäistä Nakamoton konsensusalgoritmia, aivan kuten Bitcoin. No, vain nämä kaksi kolikkoa saavuttavat tämän. Tämän seurauksena voit ehkä ennustaa, että niillä on paljon samoja ominaisuuksia.

Paljonko Chia kryptovaluutta on arvokas?
Kuinka paljon on Chia-krypton arvoinen?

Keskeinen ero näiden kahden välillä on kuitenkin se, että Bitcoin käyttää proof-of-work -järjestelmää, kun taas Chian menetelmä käyttää Proof of Space and Time -järjestelmää.

Chian Proof of Space and Time (PoST) -algoritmi.

Chian Proof of Space -algoritmi toimii eri periaatteella kuin Bitcoinin Proof-of-Work-mekanismi. Proof of Space -menetelmä edellyttää käytettävissä olevaa tallennustilaa. Tämä tarkoittaa, että yksityishenkilöiden ei tarvitse investoida kalliisiin louhintalaitteisiin. Sen sijaan he voivat osallistua kryptovaluuttayhteisöön hyödyntämällä saatavilla olevia resursseja.

Onko Chia kryptovaluutta?
Chia kolikon louhinta

Chia hyödyntää tiedostossa olevaa käyttämätöntä tilaa “viljelyyn”, joka muistuttaa bitcoinin louhintaa. Kolikon farmausta varten ohjelma luo levylle “tarinan” eli massiivisen kokoelman kryptografista dataa. Chia-verkko lähettää 18 sekunnin välein haasteen. Voitat Chian (XCH), jos pystyt suorittamaan tämän tehtävän. Ansaitsemiesi kolikoiden määrä on verrannollinen käytössäsi olevan tallennustilan määrään.

Chia-verkolla on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Chia eroaa joiltain osin perinteisistä lohkoketjuista, kuten bitcoinista.

Camisole Chialisp

Mikä on chia (XCH)
Chia kryptovaluuttaa: onko se vihreämpi vaihtoehto Bitcoinille?

Chialisp on älykkäiden sopimusten ohjelmointikieli, joka käyttää ChiaLisp-virtuaalikonetta, joka on samanlainen kuin Ethereum Virtual Machine ( EVM ). Chialisp käyttää niin sanottua coin set -mallia, joka muistuttaa Bitcoinin käyttämätöntä transaktiomekanismia, lohkoketjun tilan seuraamiseksi ja kaksinkertaisen kuluttamisen estämiseksi. Chia väittää, että heidän järjestelmänsä on kuitenkin turvallisempi kryptografisten akkujen käytön ansiosta.

Turvallisuus

Chia (XCH) hinta
Chia Network (XCH) ennuste vuodelle 2023

Chia-verkon turvallisuus perustuu kryptografisiin hash-funktioihin ja digitaalisiin allekirjoituksiin. Hash-funktioita käytetään mielivaltaisen kokoisen datan liittämiseen kiinteän kokoiseen dataan. Hash-funktion tulosta kutsutaan viestin digestiksi tai sormenjäljeksi. Digitaalinen allekirjoitus on matemaattinen järjestelmä, jolla osoitetaan digitaalisten viestien tai asiakirjojen aitous.

Tehokkuus ja sähkönjakelu sekä hajauttaminen ja yhdistäminen.

Chia Networkin proof-of-time- ja proof-of-space-konsensus ovat energiatehokkaampia kuin PoW. Chia väittää, että tämän vuoksi se on maailman hajautetuin verkko, jonka puolustukseen osallistuu tuhansia solmuja. Proof Chia eliminoi myös 51 prosenttia hyökkäyksistä, jotka ovat viime aikoina yleistyneet muiden lohkoketjujen keskuudessa.

Onko Chia kannattava?
Kuinka suuri on Chia-lohkoketju?

Chia poolit estävät louhijoita tekemästä yhteistyötä poistamalla heidän mahdollisuutensa muokata lohkoketjua. Koska poolin ylläpitäjillä ei ole valtaa palkintojen jakamiseen, he eivät voi tehdä yhteistyötä louhijoiden kanssa. Viljelijä on oikeutettu 12,5 prosenttiin onnistuneesta lohkosta maksettavasta palkkiosta, kun taas poolin ylläpitäjä pitää loput; näin ollen poolin ylläpitäjät eivät voi vahingoittaa kilpailijoita louhimalla tyhjiä lohkoja.

Chia Networkin (XCH) tokenomiikka

Mikä on Chia-kolikon tarkoitus?
Kuinka paljon Chia-kolikko on arvokas?

Vaikka Chia ei järjestänyt ICO:ta, se tarvitsi silti rahaa rahoittaakseen tuotteensa kehittämisen. Vaikka sijoittajat eivät ansaitse tokeneita, he voivat vaihtaa osan verkon varannosta lyhytaikaisiin voittoihin. Tämä esikäsitelty 21 miljoonaa XCH sijoitetaan verkon pitkän aikavälin kehittämiseen. Chia aikoo käyttää strategista reserviä kolmella tavalla:

Voinko ansaita rahaa Chia-kolikolla?
Kuka keksi Chia-kolikon?
 • Lainaus: XCH:n lainaaminen asiakkaille ja XCH:n likviditeetin luominen.
 • Myös maatalousbonuksia on tarjolla. Investoinnit: Nämä ovat valtakirjoja ja lupia, jotka myönnetään kehittäjille ja hankkeille, jotka auttavat laajentamaan verkkoa.
 • Osakkeiden takaisinosto: Chia haluaa strategisen reservinsä lisäksi listautua pörssiin, ja se voi tehdä sen myymällä näitä rahakkeita.
 • Osingot: XCH on Cardanon luoma uusi kryptovaluutta, jolla on paljon potentiaalia. XCH:tä voidaan käyttää osinkona, kun verkko muuttuu kaupalliseksi.
Kuka omistaa Chia-kolikon?
Kannattaako Chia-kolikkoa kasvattaa?

Chia-verkko käyttää lohkopalkkioiden puolittamista kiitokseksi solmuille siitä, että ne pitävät sen turvallisena.

 • 2021-2024: 2 XCH lohkoa kohti.
 • 2025-2027: 1 XCH lohkoa kohti.
 • 2028-2030: 0,5 XCH lohkoa kohti.

Vuosina 2021-2023 tuotetaan 0,25 XCH/lohko.

Voinko tehdä rahaa Chia-kolikolla?
Onko Chia-kolikko turvallinen?

Vuonna 2034 syntyy 0,125 XCH ikuisesti.

Tavanomaisen kaavan lisäksi viljelijät voivat ansaita XCH:tä vuorotellen, jos heidät valitaan jonkin näistä kriteereistä perusteella:

 • lohkon luominen;
 • liittymällä ja liittymällä uudelleen ryhmiin saadaksesi palkintoja;
 • tai täyttämällä bonusehdot.

Louhintapalkkiot jaetaan viljelijän ja poolin kesken. Ensimmäinen osa jää viljelijälle.

Epäonnistuuko Chia-kolikko?
Kuinka kauan kestää louhia 1 Chia-kolikko?

XCH Hinta tänään

Chia Network ( XCH ) on tällä hetkellä chia-kolikon arvo on noin 66 dollaria, mikä on vähemmän kuin sen kaikkien aikojen korkein arvo, joka oli 1 934,51 dollaria toukokuussa 2021. Sen 24 tunnin kaupankäyntivolyymi pörsseissä on yhteensä noin 8,3 miljoonaa dollaria, ja sen markkina-arvo on laimentunut kokonaan. noin alle 1,5 miljardia dollaria.

Chia Networkin (XCH) hinnasta ja näkymistä keskustellaan.

Kuinka paljon Chia kryptovaluutta arvoinen kryptovaluutta on arvoltaan?
Miten voin sijoittaa Chia kryptovaluutta?
 • Chia Network on DAO, joka aikoo rakentaa perustan seuraavan sukupolven internet-sovelluksille. Sen ulkoasu heijastaa Solanan ulkoasua, ja sillä on kehitteillä innovatiivinen uusi suostumusalgoritmi.
 • Se voisi olla erittäin hyödyllinen yritysasiakkaille, jos arkkitehtuurin osoitetaan toimivan mittakaavassa;
 • Chia Network on verkkosivujensa mukaan “suunnattu yritysasiakkaille, jotka haluavat käyttää lohkoketjua ilman keskitettyä osapuolta”.
Miten Chia-kolikot toimivat?
Chia (XCH) Hinta

Hankkeessa on paljon potentiaalia, ja sen hinta todennäköisesti nousee, kun yhä useammat ihmiset saavat tietää siitä.

Chian XCH-token sen sijaan on menettänyt 95 prosenttia arvostaan kaikkien aikojen huippulukemiinsa verrattuna, mikä viittaa siihen, että sijoittajat eivät ole vakuuttuneita Chian arvolupauksesta. Lisäksi verkolla on käyty kauppaa alle 200 dollarin yli kuuden kuukauden ajan, mikä viittaa siihen, että kyseessä ei ole markkinavetoinen lasku vaan pikemminkin seurausta hankkeen heikoista perustekijöistä.

Chian lähestymistapa jättää johto johtokunnan käsiin ja järjestää julkinen listautuminen sekä tokenisointi saattavat saada sijoittajat uskomaan, että XCH:n kaivostoiminta ei ole sen arvoista. Perinteisesti kryptovaluuttasijoittajat ovat suhtautuneet varovaisesti yrityksiin.

Mistä voin ostaa Chia-kolikoita?
Miten voin ostaa Xch:n?

Jos Chia Network pystyy osoittamaan selvemmin, miten sen käyttöskenaario liittyy yhteisön tukeen hankkeelle, ja mahdollisesti muuttamaan hallintotapaa, XCH:n hinta voi muuttua. Lisäksi Chia Network on luonut ensimmäisen P2P-pörssin (P2P), johon pääsee vain Chia-lompakon kautta. Se teki yhteistyötä Stable-yhtiön kanssa käynnistääkseen ensimmäisen vakaan dollarimääräisen kolikon verkossa, ja se aloitti kumppanuuden Tetherin kanssa tuodakseen Chia-verkon natiivivaluutan verkkoon. Vaikka kryptovaluuttamarkkinat ovat epävakaat, nämä kumppanuudet voivat auttaa nostamaan XCH:n hintaa pitkällä aikavälillä.

Bitcoinin rajoituksia ja toimivuutta käsitellään tässä.

Kuinka kauan chia-kolikon louhiminen kestää?
Kaivostoiminta Chia Coin

Vaikka molemmat valuutat käyttävät samaa Nakamoto-konsensusmekanismia, ne eroavat merkittävästi toisistaan. Bitcoinin ja ChiaBitcoinin, suosituimman ja kalleimman kryptovaluutan, tärkeimpiin eroihin kuuluu painava haitta. Koska sen louhimiseen kuluu niin paljon energiaa, se tuottaa valtavia määriä hiilidioksidipäästöjä. Emme voi väittää, että Bitcoin olisi mitenkään ympäristöystävällinen.

Chia on kryptovaluutta, johon ei liity louhintaa. Sitä ei louhita, se vain käsitellään. Chian tuottamiseen tarvitset vapaata levytilaa tietokoneellasi. Chian perustaja Cohen oli sitä mieltä, että Chia voisi hyödyntää minkä tahansa tietokoneen vapaata tallennustilaa. Näin ollen valuutan piti olla ympäristöystävällinen.

Miten louhitaan Chia
Chia-kolikko: kannattaako ostaa kryptovaluuttaa?

Vaikka Bitcoinin piti olla keskitetty, muutama suuri louhintapooli hallitsee suurinta osaa louhintatehosta sen sijaan, että se olisi jaettu tasaisesti louhijoiden kesken. Chia-kolikolla pyritään puuttumaan tähän ongelmaan. Voimme kuitenkin jo puhua tämän tavoitteen epäonnistumisesta. Nykyään yli 36 prosenttia kaikista Chia-palkkioista maksetaan HPoolille, suurimmalle Chia-viljelypoolille. Sen kapasiteetti on myös kasvussa.

chia-kolikon laskuri plussat ja miinukset
Chia kolikon edut

Voiko Chia-verkko vähentää kryptovaluutan ympäristövaikutuksia?

Mainitsimme, että bitcoinien louhiminen vie paljon sähköä. Chia-kolikon ajateltiin ratkaisevan ongelman ja olevan ensimmäinen kestävä kolikko. Kolikon viljelemiseen tarvittiin todellakin vain kovalevyistä tilaa.

The Backlash: romaani rakkaudesta, menetyksestä ja petoksesta

Vaikka jotkut pitävät Chiaa ympäristöystävällisempänä kaivostoiminnan vaihtoehtona, monet muut vastustavat sen käyttöönottoa, koska viljelyyn tarvitaan suuri määrä kiintolevyjä. Jos tämä prosessi yleistyisi, elektroniikkaromu kasvaisi huimasti laitteistojen valmistuksen lisääntymisestä aiheutuvien päästöjen vuoksi. Jos esimerkiksi Chia-viljelyyn käytettäisiin 512 gigatavun kiintolevyjä, niiden käyttöikä lyhenisi dramaattisesti kymmenestä vuodesta kahteen kuukauteen tai alle.

Mihin Chia-verkkoa käytetään?
Chia coin -verkosto

Western Digitalin ja Seagaten kaltaiset tuotantoyhtiöt ovat havainneet kiintolevyjen ja näytönohjainten2 kysynnän kasvaneen, mikä aiheuttaa taloudellista rasitusta kiintolevyjen kuluttajille. Esimerkiksi Hetzner Online Gmbh, saksalainen pilvitallennusyritys, lopetti Chia-farmingin sen aiheuttaman liiallisen palvelinkuormituksen vuoksi.3 Kun Chia-farmingin haittavaikutuksia ilmenee enemmän, teknologisten laitteiden hinnat nousevat ja kryptovaluuttojen louhintaa koskeva sääntely lisääntyy.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille