Miten käyttää Breakout strategia Bitcoin Trading

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Miten ennustat kryptovaluuttaa breakout?

Paras indikaattoreiden yhdistelmä aidon kryptokauppojen purkautumisen havaitsemiseen on luultavasti volyymi- ja kynttilänjalka-analyysi. Näin ollen tärkein indikaattori, jota kannattaa tarkkailla, kun käydään kauppaa purkautumisilla, on purkautuminen vakiintuneelta tuki- tai vastustasolta, jota tukee hyvin suuri kaupankäyntivolyymi.

⚡️ Onko breakout-strategia kannattava?

Pohjimmiltaan. Vaihteluvälit on helppo tunnistaa, mikä tekee range breakout -lähestymistavasta erittäin suositun. Monet elinkeinonharjoittajat menettävät kuitenkin rahaa käyttämällä tätä menetelmää väärien breakoutien, breakout-pisteestä vetäytymisen ja epärealististen odotusten vuoksi.

⚡️ Mitä krypton breakout-strategia tekee?

Breakout tapahtuu, kun hinta pysyy pidemmän aikaa vastustustason alapuolella tai tukitason yläpuolella. Monet kauppiaat asettavat sisäänmenopisteet ja stop-loss-tasot piirtämällä viivan hiekkaan vastus- tai tukitasolle.

⚡️ Miten tunnistan väärän purkautumisen?

Jos hinta nousee yli 100 dollarin, kyseessä on breakout. Jos hinta sen jälkeen laskee alle 100 dollarin ja jatkaa sitä, kyseessä on väärä irtautuminen. Läpimurto on menettänyt vauhtia, ja hinta on kääntynyt takaisin. Väärä breakout paljastaa, että ostohalukkuus ei riittänyt nostamaan hintaa vastuksen ylä- tai tuen alapuolelle sen jälkeen, kun se oli noussut.

Breakout strategiaa

Väärin mennyt kauppa on epäonnistuneen strategian tulos. Tässä postauksessa näytämme sinulle, miten voit käyttää korkean todennäköisyyden kryptokauppastrategiaa ansaita suuria voittoja askel askeleelta – vaikka olisit noviisi.

Onko Breakout strategiaa kannattava?
Miten käytät breakout-strategiaa?

Breakout strategiaa

Esimerkkimme breakout-strategiasta on seuraava:

Tunnistamme, mitä etsimme: altcoinin läpimurto, jossa on tulossa suurempi, vähintään 50 %:n liike (jonka odotamme tapahtuvan pian). Haluamme ostaa halvemmalla ja myydä enemmän.

Kaupan keston tulisi olla muutama päivä (ehkä jopa muutama viikko). Suuria heilahduksia voi tapahtua yhden päivän aikana, mutta ne ovat harvinaisempia.

Mikä on 15 minuutin Breakout strategiaa
Mikä on paras indikaattori breakout strategia?

BTC:ssä käytetään kaavioita

Käytämme vähintään kahta kaaviota: viikoittaista ja/tai päivittäistä kaaviota sekä 4 tunnin kaaviota. Viikko- tai päiväkohtaisen kuvaajan avulla näet kokonaiskuvan altcoinin hinnasta alusta loppuun, jolloin saat paremman käsityksen siitä, kuinka alas se on laskenut kokonaiskuvassa ja muissa tilastoissa. Seuraamalla tarkasti aikakehystä voimme paremmin ennustaa, milloin ja missä irtautuminen voi tapahtua.

Syitä olla käymättä kauppaa vaihteluvälin rikkoutumisilla
Mikä on paras indikaattori breakout strategia?

Jos haluat lisää ideoita ja strategioita, jatka lukemista – tilaa tämä uutiskirje saadaksesi päivityksiä.

Ensimmäinen askel yhteisön puutarhan perustamisessa on selvittää kaikki tarvittavat yksityiskohdat, kuten:

1. Syötä

Ensimmäinen askel strategiassamme on löytää sopiva sisäänkäynti.

Milloin minun pitäisi ostaa breakout-osakkeita?
Milloin minun pitäisi ostaa breakouteja?

Tässä vaiheessa on mahdollista käyttää tavallista buy breakout -menetelmää. Erittäin matalia alueita voidaan nähdä useissa altcoin-kaavioissa. Useimmat aikuiset ovat menettäneet paljon arvoa viime kuukausien aikana. Ne ovat samankaltaisia kuin nämä:

Mistä tietää, onko kyseessä breakout?
Miten tunnistat breakoutit kaupankäynnissä?

Breakout-strategiassa on kyse siitä, että etsitään, missä hinta murtautuu uuteen suuntaan viimeaikaisen korkeimman (vastuksen) tai matalimman (tuen) tason alueelta.

Mikä on breakout?
Breakout voi tapahtua vaaka- tai diagonaalitasolla.

Vaikea on nyt selvittää, kuinka kauan kestää, ennen kuin hintapohja irtoaa. Jos et tiedä, saatat joutua odottamaan viikkoja tai kuukausia, että hinta tahattomasti aloittaa jälleen härkämarkkinat, jos niin käy.

Etsimme siis kahden ominaisuuden yhdistelmää:

Etsi edullisia vaihtoehtoisia kryptovaluuttoja, joilla on vahvistettuja läpimurtosignaaleja.

Näin sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet havaita nousu ennemmin kuin myöhemmin. Näin et saa alinta tulohintaa, mutta kaavio todennäköisesti nousee pian.

Breakout-kauppiaan tunnistaminen
Kryptovaluutta breakout strategia

Heikin-Ashi-lähestymistapa on menetelmä trendin havaitsemiseksi nopeammin. Se poistaa markkinahälyn ja helpottaa trendien havaitsemista, kuten alla olevasta kuvaajasta näkyy:

Kuten näet, tämän menetelmän avulla voimme ostaa noususuhdanteen pohjalla ja myydä. Tässä on kaavio, joka näyttää siltä, että se on jo saavuttanut pohjan ja saattaa pian aloittaa nousutrendin:

Breakout strategiaa toteuttaminen
Mihin sijoittaa stop loss

Päiväkohtainen kaavio kuvaa ensimmäisiä merkkejä läpimurrosta.

Mutta eikö se kuulosta melko helpolta? Mutta piru piilee yksityiskohdissa:

Elinkeinonharjoittaja ostaa näennäisen uuden nousutrendin huipulla ennakoiden, että markkinat jatkavat nousuaan. Tämän seurauksena luultavasti takaisinveto ei johdu vain virheestä, vaan pikemminkin nousun alkamisesta.

Riskin ja palkkion suhde tämän kaupankäyntiasetelman seurauksena?
Breakout strategia esimerkki

Kun havaitset läpimurron, kuten alla olevassa kuvassa, odota vahvistusta läpimurrolle. Haluamme vahvistaa, että korkeampi matala on muodostunut edellisen vastusalueen yläpuolelle (jota edustaa musta viivamme).

Voimme vahvistaa, että purkautuminen on tapahtumassa, kun hinta pysyy vakaana viimeaikaisen vastuksen yläpuolella, jonka pitäisi muuttua tueksi. Vahvistuksesta tulee vielä vahvempi, kun saamme toisen korkeamman alhaisen tason.

Osa tätä Breakout strategiaa
Breakout Strategy

Nykyinen EOS-kaavio on hyvä esimerkki tällaisesta kehityksestä:

Breakout-kauppastrategian potentiaali
Breakout kauppa

Vihreä suorakulmio merkitsee ostovyöhykettä.

2. Stop Loss

Seuraavassa kuvassa on esimerkkimme tulohinta ja mihin sijoitimme stop lossin.

Pysäytysmääräys auttaa sinua, jos asiat menevät pieleen ja alkuperäinen panoksesi ei toteudu. Äkilliset, odottamattomat perustavanlaatuiset uutiset voivat saada osakkeen hinnan romahtamaan ja pysymään pidemmän aikaa merkintäsi alapuolella. Tätä haluat välttää.

Breakout-kauppa on mikä tahansa hintaliike tietyn tuki- tai vastustusalueen ulkopuolella.
Sinun stop loss tulisi aina sijoittaa ylä-tai alapuolella purkautuminen kynttilä

Sovelletaan Stop Loss Zone, kun olet kaupankäyntitililläsi ensimmäistä kertaa.

Stop-loss on strategia, jolla suojaudutaan markkinoiden laskua vastaan. On järkevää käyttää stop-lossia silloin, kun trendi näyttää rikkoutuneen (ainakin toistaiseksi); tällöin ammattimaiset kauppiaat poistuvat nopeasti ennen kuin lisävahinkoja voi tapahtua.

Tämä on muistutus siitä, mitä tapahtui tuhansille kauppiaille kesällä 2017, kun he eivät odottaneet kolikoidensa romahtavan niin paljon.

Entry ja stop loss esimerkki

Mikä on paras breakout-strategia?
Tarvitsetko indikaattoreita kaupankäynnin breakouts?

On tärkeää ymmärtää, että stop-out ei ole kaupankäyntikokemuksesi kaiken kattava tekijä. Voittajat eroavat häviäjistä sen vuoksi, että pysäytykseen ei liity tunnekysymyksiä.

On mahdollista ajatella asiaa järkevästi, erityisesti kryptovaluuttojen alalla. Siksi yksittäinen suuri voitto on enemmän kuin korvattu parilla pienellä tappiolla. Varsinkin kryptojen alalla. Tämän seurauksena tunteiden vastustaminen yksittäisessä kaupassa on kriittisen tärkeää.

Esimerkki stop-out-liipaisimesta:

Toinen ylempi ja alempi läpimurtoalue olisi ollut ostovyöhyke. Hinta kuitenkin romahti ja pysäytys asetettiin boxen tukilinjan alapuolelle. Katsokaa, miten hienoa olisi ollut päästä pois sieltä.

Ovatko breakout-strategiat luotettavia?
Yksi suuri etu korvaa muutaman pienen menetyksen.

Monet elinkeinonharjoittajat välttävät stop lossesin käyttämistä, koska he pelkäävät pysäytysten laukeamista.

Amatöörit ovat tyypillisesti emotionaalisesti sidoksissa nykyiseen ammattiinsa. He rakastuvat kolikkoon, kaikki heidän toiveensa ja kunnianhimonsa kohdistuvat alitajuisesti juuri ostamaansa altcoiniin, eivätkä he voi enää pysyä neutraaleina.

Miten saada valtavia voittoja yksinkertaisella krypto breakout-kaupalla
Onko Breakout strategiaa kannattava?

Kun hinta kääntyy heitä vastaan, he eivät halua hyväksyä sitä. “Se ei voi olla totta, älä viitsi, kulta…” He jäävät kiinni taikauskoon ja tunteellisuuteen sen sijaan, että ottaisivat pienen tappion ja siirtyisivät seuraavaan kauppaan. – Älä anna tuollaisen innostuksen hämätä itseäsi. Pidä pääsi kylmänä. K at esimerkki stop-loss-käskyn käytöstä:

3. Tavoitevoitto.

Ennustamme, missä hinnat voivat kulkea läpimurtovyöhykkeen jälkeen päivien kuluessa. Tämä antaa meille riskin ja tuoton suhteen, joka saattaa olla vain teoreettinen suhde, joka perustuu oletuksiisi, mutta on silti kriittinen arvioitava, koska se selittää, miksi teet kauppaa ja onko se yrittämisen arvoinen.

Mikä on paras strategia kryptovaluuttakauppaan?
Mikä tekee krypto breakout kauppa?

Kuinka analysoida voittotavoitteita:

Arvioimme, että tämän vaihtoehdon hinta voi nousta 50 prosenttia aiempien vastus- ja tukitasojen vuoksi. Kun hinnat alkavat jälleen nousta, ne usein palaavat aiemmin merkittäviin hintapisteisiin. Esimerkiksi tasolle, jossa se rikkoutui:

Mikä on krypto breakout
kryptovaluuttaa breakout kaupan strategia

Hintakehitys julkaisupäivästä lähtien.

Tämä pitkä punainen kynttilä, jota seurasi muutama päivä laskusuuntaisia kynttilänjalkoja, murtautui tämän entisen tukitason läpi ja testasi 10,50 dollarin tasoa 18. elokuuta. Tällä alueella on paljon potentiaalia. Kun tarkastellaan tuolloin otettua kuvakaappausta, voit nähdä, että hinta on jo rikkonut tämän vähimmäistason

Tavoitteenamme on siis vähintään 50 prosentin voitto, joka on saavutettavissa. Tässä näet tavoitteen 4-tunnin yksityiskohdassa merkintämme vieressä:

Breakout-kaupankäynnin anatomia
Paras kryptovaluutta päivä kaupankäynnin strategia kaupankäynnin kryptovaluutta breakouts

EOS:n hinnannousu marraskuussa tapahtui 4 tunnin kaaviossa, kuten alla olevasta kohdealueesta näkyy. Tähän mennessä emme tietäisi, kuinka paljon hinta saattaa nousta seuraavaksi. Tämän seurauksena ottaisimme osaa voittoihin ollaksemme siitä varmoja

Tarkastellaan tilannetta, jossa otat puolet:

Kryptokauppastrategiat, jotka sinun on tiedettävä
Kryptovaluutta kaupankäynnin strategia

Ensimmäinen talletus tehtiin 0,00017776 BTC:llä, mikä vastaa nykyään 8243 Yhdysvaltain dollaria.

Poistumisen hinta oli 0,00026295 USD.

0,00008,19 (noin 50 % hinnasta).

Voit antaa toisen puoliskon rullata ja katsoa, kuinka pitkälle se menee. Jälleen kerran stop loss toimii riskinhallintavälineenä. Siirrämme sen tulohintamme yläpuolelle estääkseen hintaa kääntymästä takaisin pitämään trendin.

Miten tunnistaa breakout-kauppa ja väärät signaalit kaupankäynnin aikana
Miten tunnistaa breakouts ja vääriä signaaleja kaupankäynnin aikana

Olet käynyt läpi pahimman, ja nyt olet selvillä. Vaikka kotisi olisi joutunut tulvan kohteeksi, saat täydellisen korvauksen 61 000 dollarin arvosta.

Nosta stop loss jälleen kerran ja anna voittajan mennä:

Mikä on krypto breakout kauppa 2022
Breakout indikaattori

Stop-loss-toimeksiannolla on sekä etuja että haittoja:

  • Haittapuolena on, että jos hinta saavuttaa stop-loss-tasosi, pääset automaattisesti ulos.
  • Haittapuolena on se, että et koskaan saavuta huippua, koska pysäytys on aina alhaalla. On siis henkilökohtaisen mieltymyksen asia, haluatko lukita voitot manuaalisesti tasolle, joka laskennallisesti on kiistatta suuri voitto ja jota odotettiin kaupasta.
breakout kaupankäynnin strategia
Kaupankäynti repeämän etuja ja haittoja
  • Saatat haluta pitää suurimman osan positiostasi hinta-aallon liikkeen korkeammilla tasoilla, jos sinulla on henkilökohtainen tyyli ja tarvitset enemmän aikaa tehdä päätöksiä; jos hinta kuitenkin myöhemmin laskee, tienaat enemmän rahaa kuin jos annat stop lossin päättää.
  • 0,00030000:n ja 0,00035000:n väliltä saisit 100 prosentin voiton, jos olisit lukkiutunut 0,0001776:een!

Ammattilaisten näkemys voitoista: perustavanlaatuinen yleinen ajattelutapa ansioista:

Kauppiaat, jotka ovat hyviä siinä, mitä he tekevät, tunnistavat tämän ja lähtevät mielellään kaupasta.

breakout-indikaattori
Kaupankäynti läpimurto miten se toimii

Monilla aloittelevilla sijoittajilla on taipumus keskittyä kasvupotentiaaliin sen sijaan, että he ottaisivat voitot vastaan, kun niitä syntyy. Tämä voi olla kallis virhe, sillä se johtaa usein tappiolliseen myyntiin. Stop-loss-toimeksianto auttaa pienentämään tätä riskiä, sillä sen avulla sijoittajat voivat asettaa ennalta määrätyn hinnan, jolla heidän positionsa myydään, jos markkinat liikkuvat heitä vastaan.

Breakthrough kaupankäynnin kaava
Breakout trading how to calculate

Liian monien riskien ottaminen – “Liiallisiin odotuksiin perustuva ansa”.

Toinen virhe, jonka ensikertalaiset kauppiaat usein tekevät, on se, että he eivät ota voittoa silloin, kun heillä on sitä, ahneuden vuoksi: koska he vertaavat kaaviota muihin, joissa hinta on saavuttanut tiettyjä äärimmäisiä huippuja, heillä on tiettyjä odotuksia siitä, kuinka korkealle hinnan pitäisi nousta.

Kryptovaluutta kaupankäynnin MAY 2022
breakout kaupankäynnin strategia

Kaupankäynti näin merkittävällä ennakkoasenteella on riskialtista: aloittelevat kauppiaat odottavat usein liian kauan lukitakseen voitot, yleensä siihen asti, kunnes huippu on ohi ja hinta alkaa laskea.

Vielä pelottavampaa on, että monet kauppiaat jopa tarkkailevat hintaa, kunnes he löytävät meidät tyhjin käsin. Vaihtoehtoisesti he saattavat menettää rahaa kaupassa, jossa heillä olisi ollut mahdollisuus saada merkittävää voittoa! Mutta ehkä 80 % 200 %:n sijasta, mikä on silti parempi kuin ei mitään.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille