Top 5 parasta Defi hankkeita ja kolikoihin ostaa maaliskuussa 2023

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Mikä on DeFi?

DeFi on kryptovaluuttaan liittyvä termi, joka viittaa hajautettuun rahoitukseen. Se on yleisnimitys sille osalle kryptovaluuttamaailmaa, joka haluaa korvata perinteiset välittäjät ja luottamusmekanismit lohkoketjuilla.

⚡️ Miksi Bitcoin ei ole DeFi?

Bitcoin on eräänlainen raha, joka toimii omassa lohkoketjussaan fiat-valuutan tapaan. DeFi puolestaan mahdollistaa Bitcoinin kaltaisten kryptovaluuttojen lainaamisen, lainaamisen ja kaupankäynnin pankkien tapaan.

⚡️ Onko Ethereumissa DeFi?

Ethereum oli ensimmäinen lohkoketju, joka mahdollisti käyttäjille älykkäiden sopimusten kehittämisen, mihin Bitcoin ei pystynyt. Tämä auttoi Ethereumia saavuttamaan nykyisen johtoasemansa DeFi:ssä.

⚡️ Paljonko DeFi-kolikon arvo on?

Defi-kolikon markkinahinta on 0,539106 dollaria per DEFC. Defi Coinin kaikkien aikojen korkein arvo oli 0,567323 dollaria, jonka se saavutti 11. tammikuuta 2018. Defi Coinin tämänhetkinen kiertävä tarjonta on 0 DEFC.

⚡️ Onko DeFi turvallinen?

Olet DeFi:n kanssa omillasi. Vaikka lohkoketju on tunnustettu turvallisuudestaan, se ei ole immuuni hyökkäyksille. Itse asiassa Ellipticin tutkimus ennustaa, että DeFiin liittyvät petokset ja varkaudet aiheuttavat ensi vuonna yli 10 miljardin dollarin tappiot, mikä on lähes 600 prosenttia enemmän kuin viime vuonna.

Defi kolikoihin

Muutos tapahtuu nopeasti ja tasaisesti koko ajan, kuten olemme nähneet tekniikan kehittyessä, kun esimerkiksi suoratoistosovellukset ovat korvanneet DVD-soittimet ja kirjat on korvattu tableteilla. Nyt kryptovaluutat alkavat korvata tavallista rahaa. Tämän rahoitusalalla tapahtuvan muutoksen vuoksi kryptoihin sijoittaville avautuu monia uusia mahdollisuuksia.

Defi syntyi rahoitusvaihtoehtojen kasvavan kysynnän seurauksena. Tämän seurauksena hajautettu teknologia tulee luotettavalla ja läpinäkyvällä tavalla uudelle rahoituspalvelujen alalle. Lohkoketjuteknologian odotettu hajauttaminen kääntää rahoitusalan päälaelleen verrattuna siihen, mihin olemme tottuneet keskitettyjen pankkien kanssa.

Top 5 DeFi-hanketta ja -kolikkoa
Mitkä ovat parhaat Defi kolikoihin, joita kannattaa ostaa nyt?

Olitpa sitten kryptoharrastaja tai lohkoketjuteknologian uusi käyttäjä, saatat olla kiinnostunut kuulemaan lisää Defistä ja siitä, miten se vaikuttaa tulevaisuuteen. Tässä artikkelissa kerrotaan viidestä merkittävästä uudesta Best Defi -hankkeesta, jotka tulevat mullistamaan rahoituksen sekä perinteisellä että globaalilla horisontilla.

vuonna 2023, seuraavat ovat 5 tärkeintä kryptoprojektia/tokeniä, joita kannattaa pitää silmällä.

Paras De-Fi-projekti Avalanche-lohkoketjussa on Colony Lab.

Uudet DeFi-hankkeet
Mitkä ovat suurimmat uudet defi-hankkeet?

Project Colony on Defi-hankkeiden listamme kärjessä. Project Colony on ensimmäinen yhteisölähtöinen, tulevaisuuteen suuntautunut rahasto. Avalanche-säätiö on jo luvannut tukea ja rahaa tälle aloitteelle, joten se on käytännössä Avalanche-projekti.

Yksinkertaisesti määriteltynä Colony on kokoelma älykkäitä sopimuksia, jotka muodostavat organisaation perustoimintojen selkärangan. Hanke koskee myös verkkoliiketoiminnan omistajuutta, rakennetta ja valtuuksia.

Mitkä ovat lupaavimmat kryptoprojektit?
Mikä krypto kukoistaa vuonna 2023?

Mistä aloitat? Tarvitset poletteja päästäksesi alkuun. Esimerkiksi siirtokuntasovellukset toimivat verkostoissa, jotka käyttävät niiden merkkejä. Nämä tokenit tunnistetaan kaupankäyntialustoilla käytetyistä ticker-symboleista.

Kun olet ostanut rahakkeesi Colonyn tukemalta lompakolta, sinun on siirrettävä ne henkilökohtaiseen lompakkoon. Kolikoita voidaan käyttää valuuttana vaihdoissa. Muista, että jokaisella verkostolla on oma transaktiomaksunsa, joten valitse se, jossa on alhaisin maksu. Tarkista myös huolellisesti, mitä verkkoa käytät, ennen kuin siirrät varoja.

Mitä kryptovaluuttaa kannattaa ostaa vuonna 2022?
DeFi-hankkeiden arvioinnit

Suosituin verkossa saatavilla oleva palvelutyyppi on hajautettu pörssi (DEX), jonka löydät googlaamalla “Decentralized Exchanges” tai vastaavilla termeillä. Voit myös tarjota likviditeettiä korkoa vastaan tai lainata varoja ja periä korkoa. Mahdollisuudet ovat loputtomat. Nyt sinun tarvitsee vain yhdistää lompakkosi, ja olet valmis aloittamaan.

Aave-protokolla on avoimen lähdekoodin hanke, jonka tavoitteena on tarjota paras mahdollinen käyttäjäkokemus ja samalla turvallisuus-, yksityisyys- ja vaatimustenmukaisuusominaisuudet. Aave Protocol on hajautettu rahoitusalusta, jossa on likviditeettiprotokolla, jonka avulla käyttäjät voivat lainata ja lainata digitaalisia varoja.

Parhaat DeFi-kolikot ostettavaksi vuonna 2022
Parhaat DeFi kolikoihin ostettavaksi vuonna 2023

Aave-pöytäkirja luotiin seuraavin tavoittein

Toiminnot

Colony CLY -poletin tarkoituksena on tukea Colony-verkostoa, joka on yhteisölähtöinen aloite, joka tarjoaa alkuvaiheen rahoitusta Avalanche-pohjaisille hankkeille. Tämä antaa myös likviditeettiä olemassa oleville Avalanche Defi -järjestelmille. AVAX (AVAX) ja tulevat aliverkkokolikot hankitaan osana tätä kauppaa.

Tavoitteena on käynnistää kolikkoanti (ICO) rahoituksen hankkimiseksi. Yhtiö aikoo tehdä yhteistyötä Avalanchen kanssa ja voi jakaa transaktiovirran, jotta alustalla voidaan luoda edellytykset hankkeiden rahoittamiselle. Tämän hankkeen tärkein myyntivaltti on, että se on yhteisölähtöinen.

Mikä on siirtokuntakrypto?
Miten sijoitan Colony Cryptoon?

Se sisältää myös säännellyn kehyksen, jonka avulla sijoittajat voivat tutustua Avalanche-ekosysteemiin, mikä auttaa kasvattamaan sen markkina-arvoa heidän uteliaisuutensa ansiosta. Hankkeella on alusta alkaen vakiintunut yhteisö. Se tekee yhteistyötä muiden ekosysteemin keskeisten toimijoiden sekä Avalanchen kanssa.

On syytä huomata, että Avalanche-ekosysteemi on tarkoitettu tukemaan DeFi:tä. Colony-aloite auttaa Avalanchen tavoitteen toteuttamisessa täysin hajautetun pörssin ja demokratisoidun rahoitusjärjestelmän avulla. Yksi syy on se, että Colony tarjoaa vankan infrastruktuurin uusille hajautetuille sovelluksille Avalanche-verkossa.

Miten voin ostaa siirtokuntakryptoa?
Mikä on Colony Io?

Siirtokunnan menestys riippuu markkinoinnista, vauhdista, teknisestä osaamisesta ja verkostoista. Lisäksi siirtokunta varmistaa, että sen sijoitusta hyödynnetään ja arvostetaan oikein käyttämällä ilmapudotuksia, palkkioiden pinoamista ja takaisinostomekanismia.

Liiketoimintamallia on mukautettu. Nyt on kaksi komponenttia, jotka kulkevat käsi kädessä. Ensimmäinen on pääsy alkuvaiheen kauppoihin, joihin aiemmin pääsivät käsiksi vain instituutiot ja niiden sijoittajat. Hankkeen kattavan sijoitusprosessin hoitaa ydintiimi, johon kuuluu kryptovaluutta-alan ammattilaisia. Tämän seurauksena nämä pääoma-asiantuntijat ymmärtävät hankkeita paremmin. Toinen komponentti on parannettu tapa saada maksuja.

Miten saan siirtokuntakrypton?
Miten saan siirtokuntamerkin?

Colonyn sijoitusyritysten verkosto tarjoaa rahoitusta Avalanche-protokollan parissa työskenteleville kehittäjille. Kun hanke saa ensimmäisen vaiheen päätökseen, sen ei tarvitse huolehtia rahankeruusta, vaan se voi keskittyä kehitystyöhön.

DAO (Decentralized Autonomous Organization) on toinen pilari. Sen päätavoitteet ovat lisätä likviditeettiä Avalanche-ekosysteemissä ja hyödyntää panoksia verkon turvallisuuden parantamiseen. Tämän komponentin tarkoituksena on myös kerätä Defi Avalanchen kasvavat varat erikoistuneella indeksillä.

Mikä on siirtokuntakrypto?
Mikä on Colonial?

Kaiken kaikkiaan Colony yhdistää DeFi- ja tavanomaisen rahoituksen luodakseen arvoa Avalanche-verkostoon yhteisönsä kautta. Indeksin alkuanti (IDO) on suunniteltu vuoden 2023 viimeiselle neljännekselle.

Cryptominati Capitalin perustaja, yksityinen sijoittaja Mark Karpeles, on liittynyt Colony Labin kumppaniksi. He kirjoittivat Twitterissä seuraavaa: “Colony Lab tarjoaa rahoitusta ja likviditeettiä The Avalanche -ekosysteemille, mikä muuttaa pelin.”

likviditeettiprotokolla hajautetulle rahoitusalustalle nimeltä Aave.

Mikä on Aave DeFi?
Onko Aave hyvä sijoitus?

XIAVE-projekti on toinen hajautettu rahoitusjärjestelmä, jossa käyttäjät voivat lainata ja lainata erilaisia kryptovaluuttoja. Älykkäiden sopimusten avulla alusta antaa ihmisille mahdollisuuden harjoittaa vertaislainausta kryptopoolin kautta. Ihmiset haluavat lainata kryptovaluuttaa ansaitakseen korkoa tai lainata rahaa korkoja vastaan.

Aaven avulla sinun ei tarvitse luottaa rahojasi suuriin pankkeihin tai rahoituslaitoksiin; nyt voit pitää ne itse! Sovellus toimii Ethereum-lohkoketjulla ja suorittaa transaktioita Aavea käyttävien tietokoneiden verkon kautta. Algoritmit ja älykkäät sopimukset käsittelevät kaikkia varoja järjestelmässä.

Mitä Aave-token tekee?
Mikä Aavessa on erityistä?

Toiminnot

Aaven tavoitteena on tehdä yksinkertaisista rahoituspalveluista helpommin saatavilla olevia, mikä tarkoittaa, että voit lainata ja lainata ilman pankkien, välittäjien tai välikäsien apua. Lyhyesti sanottuna investoit teknologiaan ja samalla vaikutat sen kehitykseen.

Tällä hetkellä 26 erilaista kryptovaluuttaa on saatavilla talletuksia varten, ja 25 niistä on saatavilla lainaksi. ETH, LINK ja LEND ovat Aaven suosituimmat varat. Löydät luettelon kaikista saatavilla olevista varoista ja niiden koroista täältä.

Voit tarkastella kunkin kryptovaluutan lainaus- ja lainauskorkoja Aaven verkkosivustolla. Aave käyttää algoritmia, joka luo nykyiset korot käyttöasteen perusteella, kuten yllä olevassa esimerkissä näkyy. Jos altaassa on esimerkiksi vähän kryptovaluuttoja jäljellä, korot ovat korkeammat, jotta useammat ihmiset voivat liittyä mukaan. Sitä vastoin, jos niitä on runsaasti, korot ovat alhaisemmat, jotta aktiviteetti lisääntyisi.

Miten Aaven avulla voi ansaita rahaa?
Onko Aave hyvä sijoitus vuonna 2023?

Aave tarjoaa kaksi erillistä DeFi-polettia: AAVE ja AAVL. Ensimmäinen on AAVE, joka on yhtiön protokollanhallintamerkki. Voit ostaa Aaven osakkeita ostamalla AAVE-tokeneita, jotka toimivat samalla tavalla kuin yrityksen osakkeet. Näin voit äänestää muutoksista, jotka voivat muuttaa protokollan suuntaa.

Toinen Aave-token on AToken, joka on korkotoken, joka annetaan lainanantajille talletusten koron ansaitsemiseksi. Korko hyvitetään välittömästi lompakkoosi, ja tokenit on sidottu tallettamasi kohde-etuuden arvoon 1:1.

Pikaluotto on yksi Aaven suosituimmista lainoista, jonka avulla voit hyödyntää kryptovaluuttamaailman arbitraasimahdollisuuksia. Pikalainat eivät vaadi mitään vakuuksia. Sinun on palautettava rahat samassa tapahtumassa, yleensä muutamassa sekunnissa.

Kuka on Aaven takana?
Kuka käyttää Aave-kryptoa?

Jos maksua ei suoriteta samassa tapahtumassa, se peruutetaan. Aave-protokollalla on liikkeellä vain 16 miljoonaa kuponkia. Defin ekosysteemin varaussopimus sisältää kolme miljoonaa tällaista tokenia ohjelman luomista varten.

Aaven protokollassa on pinottavuus, joka on turvamoduuli, jonka avulla voit säilyttää Aave-tunnuksia vakuutuksena mahdollisia markkinaongelmia vastaan. Jos esimerkiksi yksi Aaven suosituimmista pinoamiskolikoista menettäisi Yhdysvaltain dollarin kiinnityksensä, voisit käyttää jopa 30 prosenttia turvamoduulista korvaamaan menetyksen.

Aaven debyytin jälkeen vuonna 2020 voit nyt lainata ja lainata todellista rahaa alustalla.

Onko mahdollista louhia Aavea?
Mikä on Aave? Defin lainaprotokollan sisäpuolella

Fantom: Yritys käyttää lohkoketjua keinona rakentaa, omistaa, kaupata ja hallinnoida digitaalisia varoja. Hajautetut sovellukset ja älykkäät sopimukset ovat kaikki esimerkkejä tästä teknologiasta.

Ethereum oli ensimmäinen kryptovaluutta, joka tuki älykkäitä sopimuksia. Ruuhkautumisen ja korkeiden transaktiokustannusten vuoksi sillä on kuitenkin ollut vaikeuksia viime vuosina. Tämän seurauksena on syntynyt useita vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat nopeamman transaktiokäsittelyn pienemmillä kustannuksilla.

Toinen vaihtoehto on Fantom, avoimen lähdekoodin älysopimusalusta dApp-ohjelmille ja digitaalisille varoille. Synteettisten omaisuuserien lainaaminen, lainaaminen ja kaupankäynti yksinkertaistuu tällä alustalla. Kirjaudu vain digitaaliseen lompakkoosi ja talleta tokenit aloittaaksesi ansaitsemisen.

Onko Fantom hyvä sijoitus?
Fantomista tulee kolmanneksi suurin Defi-protokolla.

Toiminnot

Fantom on kasvattamassa suosiotaan, koska se tarjoaa toimivan vastauksen lohkoketjujen trilemmaan. Se pyrkii turvallisuuden, vakauden ja hajauttamisen kestävään tasapainoon. Alusta on nopea, koska se käyttää erityistä konsensusmekanismia nimeltä Lachesis. Tämän ansiosta transaktiot ovat siis erittäin nopeita. Älykkäitä sopimuksia tukevana lohkoketjuna Fantom on myös erittäin monipuolinen.

Fantomin nopea tapahtumankäsittely varmistaa, että tapahtumat käsitellään yhdessä tai kahdessa sekunnissa. Se pystyy käsittelemään tuhansia tapahtumia sekunnissa, ja jokaisen tapahtuman kustannukset ovat poikkeuksellisen alhaiset. Fantom-alustan transaktioiden määrä kasvoi toukokuussa yli kolmeen miljoonaan, mikä ei ole yllättävää.

Onko Fantomilla kryptotulevaisuutta?
Mitä Fantom kryptovaluuttaa tekee?

Fantom käyttää POS about consensus -menetelmää, mikä tekee siitä hajautetun eikä vaadi hallintoelintä. Tällä verkkoasetelmalla Fantom pysyy kokonaisuutena paljon tehokkaampana.

Fantom aBFT:n konsensusmekanismi validoi tiedot ja transaktiot koko verkossa. Tämän seurauksena se voi sopia luotettavalla ja läpinäkyvällä tavalla. Konsensuksen saavuttaminen on kaikkien hajautettujen sovellusten perusvaatimus.

Kuinka paljon Fantom tulee olemaan arvokas?
Onko Fantom aliarvostettu?

Phantomit ovat maksujen kannalta edullisia, koska niillä on paljon kaistanleveyttä ja nopeutta. Se sopii myös erinomaisesti verkon hallintaan ja valvontaan. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää verkonhallintaa äänestää parannusideoista, ehdottaa muutoksia ja tehdä päätöksiä, jos sinulla on FTM-verkossa tunnuksia. Vaikutuksesi perustuu siihen, kuinka paljon FTM:ää omistat.

Fantom on ihanteellinen palkintojen panostamiseen. Voit ansaita täältä vähintään 3,79 %:n ja enintään 11,59 %:n vuotuisen koron (APR). Todellinen vuosikorko riippuu koko lukitusajasta ja tallettamiesi FTM:ien määrästä.

Onko Fantomilla tulevaisuutta?
Onko Fantom hajautettu?

Fantom on jälleen yksi kryptovaluutta, joka ottaa protokollassaan mallia EOS:sta. Fantom mahdollistaa kuitenkin sekä yksityiset että julkiset transaktiot – ominaisuus, joka on kätevä henkilöille, jotka haluavat pitää identiteettinsä piilossa. Muiden valuuttojen, kuten Stellarin, tapaan Fantomia voidaan käyttää verkkomaksujen ostamiseen ja validoijien maksamiseen, mutta se ei lopu tähän. Fantomin avulla voit myös tehdä maksuttomia transaktioita koko ekosysteemissä!

Fantomin sisäänrakennetun Defi-pinon avulla käyttäjät voivat luoda USB-muisteja FTM-tunnisteilla. USB on Fantomin oma Stablecoin, joka on sidottu Yhdysvaltain dollariin suhteessa 1:1. Sen avulla voidaan käydä kauppaa, lainata ja lainata 176 eri kryptovaluuttaa ja synteettistä omaisuutta, kuten fETH ja BTC.

Fantomista tulee kolmanneksi suurin DeFi-protokolla
Mikä on Fantom? Nopea lohkoketju voittaa Ethereumin

Fantomin hinta on noussut yli 9 % viime viikolla, ja sen markkina-arvo on noin 2,03 miljardia dollaria 17. marraskuuta 2021. Sen päivittäinen kaupankäyntivolyymi pörsseissä oli tuolloin noin 748 miljoonaa dollaria.

Suosituin hajautettu verkosto on PancakeSwap.

Toinen uusi hajautettu rahoitusteknologia on PancakeSwap. Tämä Defi-projekti luotiin vasta viime vuonna, ja se perustuu Binance Smart Chainiin, joka on koneesta koneeseen toimiva kryptovaluuttojen markkinatakaaja. PancakeSwap tarjoaa Aaven tavoin kaupankäynnin likviditeettiä palveluna.

Mikä on DeFi? Kryptovaluuttakaupan tulevaisuus
PancakeSwap: Defi:n jalokivi

Käyttäjät olivat lyöneet lokakuun loppuun mennessä PancakeSwapin hajautetussa pörssissä (DEX) vetoa yli 5 miljardia dollaria. PancakeSwap on edullinen verrattuna kilpailijoihin, kuten Uniswapiin, jonka markkina-arvo on vain 4 miljardia dollaria.

Toiminnot

Kryptovaluutan omistajien kannattaa harkita PancakeSwapia useista syistä. Ensinnäkin se käyttää Binance Chain BEP-2 -alustaa, jonka on kehittänyt kukaan muu kuin maailman suurin kryptovaluuttapörssi Binance. Kun päivittäinen transaktiovolyymi on 27 miljardia dollaria, voit luottaa siihen, että rahasi ovat heidän kanssaan turvallisissa käsissä. Lisäksi kaikki älykkäät sopimukset on varmennettu ja hyväksytty CertiK:lla, joka on tunnettu sopimusten turvallisuuteen erikoistunut yritys.

3 PancakeSwapin ominaisuutta, joiden avulla pääset alkuun DeFi:n kanssa
Defin ensimmäinen projekti Binance-sivustolla: PancakeSwap

PancakeSwap on hajautettu kryptovaluuttapörssi, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa, tallentaa ja kaupata kryptovaluuttoja. PancakeSwap ei luota kolmansiin osapuoliin selvityksessä tai kaupankäynnissä, ja sen avulla voit säilyttää tokenisi. Vaikka PancakeSwap toimii Binance-yhtiön tukemana, Binance ei valvo tai hallinnoi sitä. Palvelu on varsin verrattavissa Uniswapiin ja Sushiswapiin, mutta siinä on muutamia merkittäviä eroja.

PancakeSwap on yksi suosituimmista nykyisin saatavilla olevista hajautetuista pörsseistä. Pelkästään lokakuussa foorumi käsitteli yli 12 miljardin dollarin kaupankäyntivolyymin. Se on enemmän kuin kaikki muut hajautetut pörssit yhteensä!

PancakeSwapista tulee DeFi:n ensimmäinen projekti
Mikä on PancakeSwap?

PancakeSwap on suunniteltu BEP-20-merkeille, jotka toimivat Binance Smart Chain -ketjussa. Voit kuitenkin käyttää Binance Bridgeä siirtääksesi rahakkeita muilta alustoilta. Voit “kääriä” ne BEP-20-tokenseiksi ja käyttää niitä PancakeSwap DEX:ssä sen jälkeen, kun ne on “kääritty”.

Ensimmäinen palkkio, jonka ansaitset talletettuasi LP-tokenit likviditeettipooliin, on NOMIA. Voit nyt antaa CAKE-tokeneita saadaksesi SYRUPeja. Voit käyttää SYRUPeja hankkiaksesi LISÄTOIMINTOJA, kuten valvontakuponkeja tai arpalippuja, joilla on

Tarvitset kryptovaluuttalompakon käyttääksesi PancakeSwapia. Math Wallet, Trust Wallet, Binance Chain Wallet ja jopa MetaMask ovat yhteensopivia hajautetun vakuutusalustan kanssa. Vaikka MetaMask on Ethereum-lompakko, jota voi käyttää Binance Smart Chainin kanssa, se voidaan myös määrittää Binance Smart Chainin avulla.

Graafi kuvaa hajautettujen sovellusliittymien tulevaisuutta.

Voiko Graph edustaa DeFi kolikoihin
Täydellinen opas kuvaajien tarkasteluun

The Graph (GRT) on hajautettu protokolla lohkoketjujen tietojen kyselyyn ja indeksointiin. Se parantaa tiedon saatavuutta samaan tapaan kuin Google indeksoi tietoa Internetissä. The Graph indeksoi myös Ethereumin ja Filecoinin kaltaisten lohkoketjujen tietoja samaan tapaan kuin Google tekee internetissä.

Graafi on indeksoinut ensisijaisesti Ethereum-lohkoketjua, mutta NEAR-lohkoketjun viimeaikaiset testit viittaavat siihen, että se voi nyt indeksoida lohkoketjuja, jotka eivät ole yhteensopivia Ethereumin kanssa.

Mitä Graph Crypto tekee?
Kuinka paljon Graph kryptovaluuttaa on arvokas?

Toiminnot

Graafi järjestää tiedot osa-grafiikoiksi, joita kutsutaan avoimiksi sovellusliittymiksi. Graph QI API:n avulla kehittäjien on helppo etsiä ja hakea tietoja Graph QI API:n kautta. Koska se tarjoaa DEX:n kaltaisille DEX-sovelluksille tarvittavat tiedot, jotta ne toimisivat oikein, ne voivat käyttää tietoja nopeasti.

Sen jälkeen, kun The Graph Foundation myönsi lohkoketjutietoja tuottavalle StreamingFastille avustuksen, protokolla on pystynyt tukemaan lohkoketjuja, jotka eivät perustu Ethereumiin. Käyttämällä The Graphia kehittäjät voivat päästä käsiksi tietoihin, kuten hintoihin ja käyttäjätietoihin. Tällä hetkellä, marraskuusta 2021 lähtien, 25 eri lohkoketjuverkkoa toimii tämän protokollan avulla. StreamingFast on alusta lähtien antanut monia tärkeitä panoksia The Graphin kehitysprosessiin.

Onko Graph DeFi?
Onko Graph kryptovaluuttaa hyvä?

Graafissa on kahdenlaisia solmuja: täydellisiä solmuja ja indeksointisolmuja. Indeksisolmut käyttävät GraphQL-ohjelmistoa, joka auttaa pitämään verkon järjestyksessä, kun taas täydet solmut isännöivät ja toimittavat tietoja verkkoon. Verkko toimii tällä hetkellä kolmella tenetillä: mainnet, ropsten ja kovan.

Fintechin suosio jatkaa kasvuaan, ja sen nykyinen markkinahinta on 0,65 dollaria, kun 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on 136 511 855 dollaria. Liikevaihdon odotetaan kasvavan 212,52 prosenttia vuoteen 2026 mennessä.

Johtopäätös: mielenkiintoisimmat Defi-hankkeet, joita kannattaa seurata.

Parhaat DeFi kolikoihin ostettavaksi
Defi & Future.

Saatat kysyä: “Mikä on DeFi:n tulevaisuus?”. Mark Cubanin kaltaisten miljardööriyrittäjien ja sijoittajien ansiosta Defi on juuri nyt muodissa. Tämän seurauksena toukokuussa 2021 kuukausittainen volyymi oli 173 miljardia dollaria, kun se tammikuussa 2019 oli 39,5 miljoonaa dollaria.

Hajautetun verkon käyttämisessä perinteisen Internet-palveluntarjoajan sijaan on useita etuja, kuten se, että se poistaa välikädet ja välittäjät. Sitä pidetään myös yhtenä suurimmista rahanvälitystyökaluista kansakunnissa, joissa rahoitusjärjestelmät ovat huonoja, ja kuka tahansa, jolla on tietokone, voi hoitaa varojaan tehokkaasti dAppien ansiosta.

Miten DeFi:llä voi tehdä rahaa?
Mikä kryptovaluutta räjähtää?

Vaikka tämäntyyppinen tekniikka ei ole vielä laajalti hyväksytty, siitä voi tulla suosittu. Useimmat ihmiset eivät ehkä ole tietoisia tällaisista alustoista, koska heillä ei ole perinteistä pääsyä niihin; tulevaisuus näyttää kuitenkin lupaavalta tämän hankkeen kannalta. Perinteinen rahoitusjärjestelmä, mukaan lukien yritykset ja rahoitusviranomaiset, epäröi vielä uuden teknologian käyttöönottoa, mutta kaikkien, jotka haluavat hankkeensa olevan osa tulevaisuutta, on opittava hyväksymään muutos ja toimimaan tässä ympäristössä.

Mitkä ovat DeFi:n parhaat kolikot vuodelle 2023?

Meidän ei pitäisi hylätä näitä alustoja vielä, vaikka ne eivät ole vielä täysin kehittyneet turvalliseksi verkoksi. Se kohtaa edelleen samoja esteitä, joita kryptoympäristö kohtasi alkuaikoina.

Mitä DeFi on seuraavaksi?
Onko Defillä tulevaisuutta?

Voit hallita ja omistaa kryptovarojasi täysin, jos käytät hajautettuja rahoitussovelluksia. Näiden sovellusten avulla voit myös kommunikoida rahoitusjärjestelmän kanssa vertaisverkkona. Defi-hankkeet ovat yhä suositumpia, koska ne toimivat Ethereumin kaltaisten lohkoketjuverkkojen päällä.

Tutkimme markkinoita löytääkseen vain ne viisi DeFi-hanketta, jotka täyttävät erityisvaatimuksemme. Yhteisölähtöiset protokollat, likviditeettipoolialustat ja alan välittäjät ovat näiden toimijoiden joukossa. Uskomme, että nämä aloitteet ravistelevat tehokkaasti perinteistä rahoitusta, mutta kannattaa olla varovainen sijoittaessaan mihin tahansa Defi-hankkeeseen.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille