Voyager kryptovaluutta Vaihto helpottaa kryptovaluuttojen ostamista, myymistä ja kauppaa.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Onko Voyager-sovellus laillinen?

Kyllä, Voyager on aito kryptovaluuttojen osto- ja talletusalusta. FDIC suojaa varat, ja yritys noudattaa Yhdysvaltain lainsäädäntöä.

⚡️ Onko Voyager parempi kuin Coinbase?

Voyager on ihanteellinen mobiililaitteilla eteenpäin pyrkiville kryptovaluuttakauppiaille, jotka haluavat yksinkertaisen käyttöliittymän, alhaiset maksut ja useita talletusvaihtoehtoja. Vaikka sillä ei ole yhtä paljon ominaisuuksia tai palveluita kuin Coinbasella, se voi olla vedonlyönnin kannalta parempi, koska sen avulla voit ansaita jopa 12 %:n APR:n (Coinbase sallii vain 5 %:n).

⚡️ Kuinka kauan kestää nostaa rahaa Voyagerista?

Riippuen useista kriteereistä, kuten siitä, mihin kellonaikaan nostopyyntö lähetettiin ja siitä, mikä laitos vastaanottaa rahasi, nostot voivat kestää kolmesta neljään pankkipäivää.

⚡️ Kuinka kauan Voyagerilla kestää tehdä talletus?

Noin 5-10 pankkipäivää
Ennen kuin koko järjestelmä on selvitetty, voit käydä kauppaa talletuksia varten ennakkohyvitysmenettelyn kautta. Ennen kuin yrität nostaa rahaa tai kryptovaluuttaa, odota, että talletuksesi on vahvistettu. Talletusten täydellinen selvittäminen kestää yleensä noin 5-10 työpäivää.

Voyager on iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille tarkoitettu kryptovaluuttojen kaupankäyntisovellus, joka yhdistää sinut yli tusinaan kryptopörssiin yli 50 eri omaisuuserän osalta ja tarjoaa jopa 9 prosentin vuotuisen koron valituille sijoituksille. Lue koko Voyager-kryptovaluutta-arvostelumme nähdäksesi, sopiiko tämä alusta sinulle.

Voyagerin täydellinen arviointi

Jos olet keskitason sijoittaja, joka haluaa käydä kauppaa laajalla valikoimalla kolikoita ilman, että sinun tarvitsee pitää eri tilejä auki eri pörsseissä, tämä on täydellinen välittäjä sinulle.

Voyager on sovellus kryptovaluuttaan sijoittamiseen.
Voyager-sovelluksen ominaisuudet

Plussat

 • ✔️ Voit käydä kauppaa yhdellä tilillä useissa pörsseissä.
 • ✔️ Saatavilla on yli 50 erilaista digitaalista hyödykettä.
 • ✔️ Ei maksuja liiketoimista
 • ✔️ Voit ansaita jopa 9 % vuotuista korkoa sijoittamalla velkasitoumustilille.
 • ✔️ Käyttäjäystävällinen mobiilisovellus
 • ✔️ Automaattinen ostaminen
Voyager-kryptovälittäjä
FDIC vakuuttaa kaikki käteisvarasi.

Voyagerin hyvät ja huonot puolet

Miinukset

 • ❌ Kolikoiden välillä ei tarvitse tehdä liiketoimia.
 • ❌ Menettely oli monimutkainen ja vaati useita asiakirjoja ja viikkojen odottelua.

Saatavilla on parempia etuja.

Yhdellä tilillä voit käyttää useita pörssejä yhdestä profiilista.

Täydellinen katsaus Voyager kryptovaluutta
Voyagerin krypto

Voyager kryptovaluutta yhdistää sinut yli kymmeneen kryptovaluuttapörssiin, jotta voit käydä kauppaa yli 50 eri valuutalla välittäjänä. Tämä tarkoittaa, että voit rakentaa monipuolisen salkun kryptovaroista ilman, että sinun tarvitsee rekisteröityä useisiin pörsseihin tai käsitellä lukuisia tilejä. Toimeksiantoa tehdessäsi valitset valuutat, joita haluat ostaa tai myydä, mutta et sitä, mistä pörssistä ne tulevat.

Voyager-krypto-ohjelman avulla voit seurata omaisuuserien kehitystä, mutta se tarjoaa myös yleiskuvan koko salkustasi.

Voyager-sovelluksen avulla voit seurata jokaisen omaisuutesi suorituskykyä.

Voit ansaita jopa 9 prosentin vuotuisen tuoton.

Voyager-tilin haltijat voivat ansaita varoilleen korkoa 24 valuutassa, ja korot vaihtelevat valuutoittain. Voyagerin mukaan vakaat kolikot, kuten USDC, tarjoavat jopa 9 %:n vuotuisen koron, kun taas bitcoinit tarjoavat jopa 6,25 %:n koron.

Ansaitun koron määrä määräytyy päivittäisen koron ja kuukausittaisen koron mukaan, jotka molemmat ovat kiinteitä. Kunkin kolikon keskimääräisen kuukausittaisen saldon on oltava vähintään vähimmäismäärän suuruinen, jotta korkoa voidaan ansaita kyseiseltä kuukaudelta. Voit saada korkoa kaikista tililläsi olevista hyväksytyistä varoista, riippumatta siitä, ostitko ne Voyager-kryptoalustaltamme vai lisäsitkö ne ulkopuoliselta tililtä.

Voyager kryptovaluutta sanoo, että voit ansaita jopa 9 % vuodessa
Miten Voyager toimii

Osto ilman vaivaa

Voyager kryptovaluutta tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sijoittaa automaattisesti haluamiisi kryptovaluuttoihin toistuvien ostojen kautta. Yhdistät ulkoisen pankkitilin omaisuuserien ostamista varten (aivan kuten millä tahansa muulla sijoitustilillä) ja asetat sitten aikataulun, milloin Voyager ostaa kolikon. Valitsemasi omaisuuserä säilytetään sen jälkeen Voyager-tililläsi, jolle on mahdollista ansaita korkoa.

Mikä on tärkein parannettava tulos?

Mikä on Voyager crypto
Miten Voyager toimii

Ei ole kahta kolikkoa, joita voidaan vaihtaa.

Kryptovaluutoilla voi tällä hetkellä käydä kauppaa vain Yhdysvaltain dollareilla, mutta Voyager kryptovaluutta on lisäämässä kolikkokauppaa. Jotta voit käyttää sovellusta, sinun on rahoitettava tilisi ulkoiselta pankkitililtä. Myyt kryptovaluuttaa sovelluksessa ja saat käteistä Voyager-tilillesi, kunnes nostat sen ulkoiselle pankkitilille.

Kyselyn täyttämiseen menee vähintään 20 minuuttia.

Voyager-arvopaperi
Voyager tarjoukset

Voyager ei pysy kasvussa mukana juuri nyt, joten uudet asiakkaat asetetaan jonotuslistalle ja heille annetaan pääsy alustalle jatkuvasti. Se ei tarjoa tarkkaa aikataulua tilin hyväksymiselle, joten saatat joutua odottamaan jonkin aikaa, ennen kuin voit käydä kauppaa sovelluksessa.

Mikä on Voyager ja miten se toimii?

Voyager on kryptovaluuttameklari, jonka avulla asiakkaat voivat käydä kauppaa yli tusinassa suurimmassa pörssissä. Se ei ole pörssi, vaan se käyttää omaa teknologiaa nimeltä Voyager kryptovaluutta Smart Order Router tarjotakseen pääsyn kymmeniin valuuttoihin lukuisilla alustoilla.

Voyager kryptovaluutta maksut yleiskatsaus
Voyager antaa sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa 57 valuutalla

Pörssi hyväksyy tällä hetkellä kaikkien 50 osavaltion asukkaat, mutta New Yorkin asukkaat eivät tällä hetkellä ole oikeutettuja siihen. Vuonna 2021 Voyager aikoo laajentua kansainvälisesti ja sallia Yhdysvaltojen ulkopuolisten ihmisten liittymisen.

Sinun on ladattava Voyager-sovellus, jotta se toimii. Se on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille. Sinun on luotava tili ja toimitettava henkilöllisyyden tarkistustiedot, joita laki (ja useimmat rahoituslaitokset) edellyttävät Yhdysvalloissa. Voit sitten rahoittaa tilisi ja aloittaa kaupankäynnin, kun se on vahvistettu.

Onko kryptovaluuttasi turvassa Voyagerin kanssa?
Voyager sijoittajille

Alustan hyväksymiseksi pysyvästi on olemassa jonotuslista, joten saatat joutua odottamaan, ennen kuin voit käydä kauppaa sovelluksessa.

Voit tallettaa varoja tilillesi seuraavilla tavoilla:

 • Talletukset voidaan tehdä Yhdysvaltain dollareissa Plaid-pankkitilisi kautta yhdistämällä se Plaidiin. Uusiin tileihin sovelletaan 10 000 dollarin päivittäistä talletusrajaa.
 • Avaa lompakko, joka tukee Basic Attention Tokenia, Bitcoinia, Bitcoin Cashia, Dashia, Ethereumia, Ethereum Classicia, Litecoinia, Tetheriä (USDT), US Dollar Coinia (USD) tai Voyager Tokenia, ja kopioi sovelluksesta saamasi talletusosoite. Kryptovaluuttatalletuksia ei ole rajoitettu millään tavalla.
 • Luomalla tilillesi toistuvia tapahtumia voit automatisoida sijoituksesi. Näin varoja voidaan nostaa ulkoiselta pankkitililtäsi tietyin väliajoin valitsemasi kryptovaluutan ostamista varten.
Voyager-kryptoalusta
Voyagerin krypto

Voyager-tilisi varojen korko vaihtelee 10 prosentista 10 prosenttiin vuodessa valuutasta riippuen.

Voyagerin kryptokoulutus   

Voit käyttää Voyager kryptovaluutta automaattista kaupankäyntiohjelmaa saadaksesi voittoa kryptovaluutoista automaattisesti ja tehokkaasti. Siinä on myös useita ainutlaatuisia työkaluja, jotka auttavat sinua ymmärtämään kryptovaluuttamarkkinoita paremmin ennen sijoittamista.

Voyagerin yleiskatsaus
Voyager laajentaa kryptovaluutta kaupankäynnin sen mobiilisovellus

Jotta saat mahdollisimman kattavan vertailun, olemme valinneet kustakin ratkaisusta vain parhaat ominaisuudet. Luettelo suosituimmista opetusominaisuuksistamme on alla:

 • Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että Voyager integroi Chainlinkin Node by Voyageriin. Voyagerin ylläpitämässä Voyager kryptovaluutta-blogissa on useita suoraviivaisia artikkeleita aloittelijoille. Lue lisää kunkin tokenin historiasta ja siitä, miten voit lisätä ne salkkuusi muutamassa minuutissa.
 • Voyager-sovelluksessa on ajantasainen uutissyöte. Voyager-sovellus sisältää jatkuvasti päivitettävän kryptovaluuttauutan uutissyötteen, joka tarjoaa sinulle ajantasaista tietoa markkinoista yleensä sekä tietyistä tokeneista ja kolikoista, joita sinulla on salkussasi. Voit tarkastella kyseistä hanketta koskevia asiaankuuluvia uutisartikkeleita napsauttamalla tickeriä; vaihtoehtoisesti voit siirtyä Voyagerin verkkosivuston uutiset-välilehdelle.
Voyager-token
Voyager kryptovaluutta arvostelu

Sovelluksen uutissyötteen avulla pysyt helposti ajan tasalla kryptovaluuttamaailman uusimmista suuntauksista. Voit myös lajitella markkinauutiset tietyn kryptovaluutan mukaan, jolloin ne ovat helpommin saatavilla.

Laskuria voidaan käyttää myös kahden strategian vertailuun lisäanalyysiä varten. Onko mahdollista sijoittaa kryptovaluuttaan ja tehdä rahaa? Arvioimalla, kuinka paljon rahaa tarvitset tavoitteidesi, aikataulusi ja halutun tuottoprosentin perusteella, voit muun muassa selvittää, kuinka kauan haluat pitää kiinni kustakin sijoituksesta. Tämä saattaa auttaa sinua asettamaan tavoitehinnan ostamista tai myymistä varten.

Voyager Crypto 2022 -sovelluksen arvostelu
Miten Voyager 2023 toimii

Maksuluettelon yleiskatsaus

Voyagerin avulla maksat aina taatusti reilun hinnan liiketoimistasi. Jos löydämme alhaisemman hinnan kuin mitä sinulle tarjottiin, otamme vain pienen osan ja annamme sinun pitää erotuksen. Näin tienaamme aina vain, jos säästämme sinulle rahaa.

Kryptovaluutta on yksi vaihtoehdoista.

Mikä on Voyager 2022
Miten Voyager kryptovaluutta 2023 toimii

Voyagerin avulla voit käydä kauppaa 57 valuutalla yli tusinan pörssin yhteyksien kautta. Alusta tukee bitcoinia, Ethereumia, valaistusta ja laajaa valikoimaa muita Defi ja altcoin-kolikoita.

 • Bitcoin (BTC)
 • Cardano (ADA)
 • Algorand (MITÄ)
 • Kosmos (ATOM)
 • Avalanche (AVAX)
 • Valikoimapöytäkirja (BAND)
 • Basic Attention Token (BAT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin Satoshi Vision (BSV)
 • BitTorrent (BTT)
 • Hermoverkko (CKB)
 • Yhteys (COMP.)
 • Dai (DAI)
 • Dash (DASH)
 • Digibyte (DGB)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Herne (DOGE)
 • Elrond (EGLD)
 • MOOTTORI (ENJ)
 • Sosiaalinen (EOS)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Ethereum (ETH)
 • Filecoin (FIL)
 • Golem (GLM)
 • Ivy Hashgraf (HBAR)
 • ICX.
 • IOTA (IOT)
 • Kyberverkko (KNC)
Voyager-sovellus
Voyager 2023

Ilmaisella sovelluksella iPhoneen, iPadiin ja Android-laitteisiin voit etsiä monia eri elokuvia.

Voyagerin mobiilisovellus on loistava työkalu, joka tarjoaa täydelliset kaupankäynti- ja sijoitustoiminnot sekä helppokäyttöiset ominaisuudet.

Seuraavassa on muutamia syitä, miksi sijoittajat pitävät Voyagerin mobiilisovelluksesta:

Voyager Ilmainen sovellus
voyager Ilmainen sovellus
 • Tilaukset tehdään aina mahdollisimman luonnollisessa järjestyksessä. Mobiililaitteille mukautetut tilaukset on helppo luoda. Näppäile vain tilaustietosi, pyyhkäise ylös ja odota, että ostoksesi valmistuu. Voyager on ryhtynyt toimenpiteisiin tilauksen tekemisen nopeuttamiseksi, mutta varmistaa silti, että se vaatii vain muutaman napautuksen puhelimellasi.
 • Voyager-sovellus tarjoaa erilaisia kaavioita, joiden avulla voit seurata Bitcoinin arvon kasvua ja ennustaa tulevia hintamalleja. Voit myös luoda mukautettuja kaavionäkymiä, mikä on parannus sovelluksen edelliseen versioon verrattuna. Toinen hyödyllinen ominaisuus on se, että voit tarkastella levikkeitä sekä vaaka- että pystymuodossa mieltymyksesi mukaan yksinkertaisesti kallistamalla puhelinta.
 • Voyager kryptovaluutta -mobiilisovelluksessa on myös tuki 2-tekijätodennukselle, joka varmistaa, että vain sinulla on pääsy kryptovaluuttatilillesi. Kun kirjaudut Voyager kryptovaluutta -sovellukseen, sinua pyydetään syöttämään koodi, joka lähetetään sinulle tekstiviestillä tai sähköpostilla. Tämä suojaa henkilökohtaisia tietojasi ja varojasi laittomilta tunkeutujilta.
sijoittaa Voyager
Kryptovaluutta on yksi vaihtoehdoista.
 • Reaaliaikaiset tiedot. Näet kunkin käytettävissä olevan valuutan hinnan muuttuvan markkinoiden muuttuessa, kun kirjaudut mobiilisovellukseen. Kun arvo muuttuu vihreäksi, se merkitsee hinnannousua. Se muuttuu punaiseksi, jos hinta laskee, ja siniseksi, jos se nousee. Prosenttimuutos, markkinakapitalisaatio, 24 tunnin volyymi, 24

Voyager kryptovaluutta -ohjelmiston voi ladata ilmaiseksi Apple App Storesta tai Google Playsta, ja se on yhteensopiva sekä Apple- että Android-laitteiden kanssa.

Voyager voi pitää digitaaliset varasi turvassa.
Voyager on sovellus kryptovaluuttaan sijoittamiseen.

Voyager voi pitää digitaalisen omaisuutesi turvassa.

Voyager on julkisesti noteerattu, yhdysvaltalainen ja säännelty yritys. Kumppanipankkien kanssa solmittujen suhteiden ansiosta Voyager-tililläsi oleva 250 000 dollarin summa on FDIC-turvattu.

Kun käytät Plaidia, henkilökohtaiset ja taloudelliset tietosi ovat aina turvassa. Käytämme alan standardien mukaisia turvatoimia, kuten salattua tallennusta ja tiedonsiirtoa, varmistaaksemme, että tietosi eivät koskaan vaarannu. Jo yli 2 000 rahoituslaitosta luottaa asiakkaidensa tiedot meihin.

Voyager-sovelluksen ominaisuudet
Voyager krypto välittäjä

Voyager sopii sinulle, jos:

 • Asut New Yorkia lukuun ottamatta Yhdysvalloissa.
 • Sinulla on paljon kokemusta kryptovaluuttoihin sijoittamisesta.
 • Haluat käydä kauppaa useilla eri valuutoilla ilman, että sinun tarvitsee ylläpitää lukuisia valuuttatilejä.

Voyager-merkkien panostusprosessi

Voyager Tokenin (VGX) haltijat voivat valita, haluavatko he panostaa tokeninsa kanta-asiakasohjelmaan. Näin tehdessään he saavat 7 prosentin vuotuisen tuottokoron ensimmäisen vuoden aikana. Tämän jälkeen VGX:n haltijoiden äänestykset määrittävät tulevat tuottoprosentit. Ne, jotka panostavat tokeninsa hallintotarkoituksiin, saavat lisää äänivaltaa Voyagerin ekosysteemissä.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille