10 parasta Visa kryptovaluutta luottokorttia vuonna 2022

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Mikä on kryptovaluuttakortti?

Kryptovaluuttakortti on luottokortti, jolla voit käyttää sekä fiat- että kryptovaluuttaa ja saada palkkioita jälkimmäisessä valuutassa. Kryptovaluutat ovat virtuaalivaluuttoja, joista on viime aikoina tullut varsin suosittuja. Bitcoin, joka luotiin vuonna 2009, on tunnetuin, mutta vaihtoehtoisia kryptovaluuttoja on yli 4000.

⚡️ Onko kryptovaluutta luottokortti?

Visa Crypto.com Rewards -kortti on ainutlaatuinen luottokortti, joka on suunnattu kryptovaluuttojen harrastajille. Se ei kuitenkaan ole oikeastaan luottokortti, vaan itse asiassa prepaid-käteiskortti.

⚡️ Maksan kryptokortilla?

Voit tehdä ostoksen avaamalla Crypto.com-sovelluksen ja valitsemalla ostoskori-kuvakkeen päänäytöltä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää työkalupalkin “Maksa” -painiketta. 5. Skannaa QR-koodi maksaaksesi klikattuasi “Skannaa”.

⚡️ Kuinka nostaa rahaa Cryptosta?

Avaa Crypto.com-sovellus.
Jos et ole vielä yhdistänyt haluamaasi pankkitiliä, näet ponnahdusikkunan, jossa on kaksi vaihtoehtoa: “Talletus” ja “Nosto”. nValitse “Nosto”.

Kryptovaluuttakortti

Jos aiot käyttää kryptopankki- tai -luottokorttia, tässä on luettelo suosituimmista saatavilla olevista kryptokorteista ja niiden ominaisuuksista:

Kryptovaluuttatransaktioita koskevien monien pankkien rajoitusten vuoksi kryptopankki- ja luottokortit lasketaan tällä hetkellä. Monet kortit sopivat jokapäiväisille käyttäjille, koska ne toimivat palkkiokortteina, joiden avulla voit saada käteispalautusta ostoksista.

Mikä on Kryptovaluuttakortti
Mikä Kryptovaluuttakortti on parempi?

Vaikka ei olekaan monia kortteja, joilla voit saada korkoa kryptovaluuttasaldollesi, useimmat niistä mahdollistavat sen muuntamisen tavalliseksi käteiseksi, nostamisen pankkiautomaatista tai maksamisen Visa- ja MasterCard-kortit hyväksyvissä kaupoissa.

Kryptovaluutassa raha ansaitaan. Ne eivät talleta cashbackia heti oston jälkeen, mutta voit käyttää sitä myöhemmin. Ne eivät tue kaikkia kryptovaluuttoja.

Onko olemassa Kryptovaluuttakortti?
Voiko kryptoluottokortin saada?

10 parasta kryptovaluutta luotto- ja maksukorttia.

Tässä on luettelo kryptovaluuttaan soveltuvista luotto- ja pankkikorteista:

 1. Crypto.com.
 2. Coinbase Visa -kortti
 3. BlockFi Bitcoin Rewards -luottokortti
 4. Wirex Visa -kortti
 5. Nexo
 6. Kryptovaluutta Visa Crypterium-kortti
 7. Sophie-luottokortti
 8. TenX Visa Card
 9. Visa-käyttökortti
 10. Gemini-kryptoluottokortti

Miten maksan kryptokortillani?

Crypto.com – Ihanteellinen vastaus kauppiaille ja toistuva ostajat.

Heinäkuusta 2021 alkaen Crypto.com tukee nyt yli 100 kryptovaluuttaa ostamista ja käyttöä varten, ja sen maailmanlaajuinen tavoittavuus on lähes 10 miljoonaa ihmistä. Käyttäjät voivat saada jopa 8 % käteispalautuksen ostoksista, kun he käyttävät sen kautta kryptovaluuttaa Visan metalliprepaid-kortilla. Kortinhaltijat voivat käyttää korttiaan kaikkialla, missä Visa-panttikortit hyväksytään, mikä tekee siitä yhden laajimmin hyväksytyistä kryptokorteista

Onko Kryptovaluuttakortti luottokortti?
Miten saan bitcoin-Kryptovaluuttakortti?

Korttiin voidaan ladata käteistä kryptovaluutan lisäksi. Yritys hyväksyy yli 20 fiat-valuuttaa. Korttia voi käyttää 40 miljoonassa paikassa eri puolilla maailmaa, mukaan lukien vähittäiskaupat ja Visa-tunnuksilla varustetut pankkiautomaatit. Se on yhteensopiva yli 1 000 loungen kanssa 400 lentoasemalla maailmanlaajuisesti. Toisin sanoen sen avulla voit ladata bitcoin- tai muita kryptovaluuttalompakoita tavallisilla tuloilla ja käyttää prepaid-korttia sitten jokapäiväisiin ostoksiin.

Kortin taso määräytyy ostettujen ja kryptovaluuttalompakkoon tallennettujen CRO-tokenien määrän mukaan. Käyttäjien on suoritettava KYC-varmennus.

Miten voin kotiuttaa bitcoinit?
Mitä krypto com -kortti tekee?

Ominaisuudet:

 • Netflix, Spotify, Expedia, Lounge, Expedia, Airbnb ja Prime hyväksyvät kryptomaksut.
 • Kortista riippuen voit nostaa jopa 1 000 dollaria käteistä ilmaiseksi pankkiautomaateista.
 • Amex Gold on loistava sen käteispalautusetuuksien ansiosta, mukaan lukien 1-8 % korttiostoista ja CRO – krypto.com-alustan merkki kortillasi.
 • Voit käyttää jopa 5 erilaista korttimallia, joiden CRO-pinoamispalkkiot ja enimmäisnostot vaihtelevat. Viisi tasoa vaihtelevat 0 dollarista 400 000 dollariin pinoamisvaatimusten osalta.
 • Tämän pilvipohjaisen CMS-järjestelmän avulla voit hallita markkinointiohjelmasi kaikkia osia ilman kustannuksia yrityksesi koosta riippumatta. CRO-tunnukset ovat haltijoille ilmaisia, eikä kuukausi- tai vuosimaksuja ole.
 • Sovellus on ladattavissa sekä Androidille että iOS:lle.
Onko crypto com pankkikortti?
Saatko kortin krypto com?

Coinbase Card – Erittäin suositeltava suursijoittajille, jotka ovat tottuneet asioimaan pankkien kanssa.

Coinbase Card on prepaid-kortti, jota ei ole vielä julkaistu maailmanlaajuisesti, mutta jonka avulla asiakkaat voivat käyttää mitä tahansa salkussaan olevaa kryptovaluuttaa ja saada jokaisesta ostoksesta käteistä takaisin. Kortin avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia kryptovaluutoilla missä tahansa kaupassa. Käyttäjät voivat ansaita jopa 4 % käteispalautusta Visa debit -kortilla tehdyistä ostoksista.

Mikä on paras Kryptovaluuttakortti comiin?
Voinko saada kortin Coinbaselta?

Ominaisuudet:

 • Palvelun käyttö on maksutonta.
 • Visa-kortti toimii samalla tavalla kuin muutkin Visa-kortit. Se muuttaa automaattisesti kaiken kryptovaluutan Yhdysvaltain dollareiksi ja mahdollistaa ostokset kauppiailta sekä käteisnostot pankkiautomaateista Visa-logolla.
 • Turvaominaisuuksiin kuuluvat kaksivaiheinen vahvistus, kortin välitön jäädyttäminen, maailmanluokan suojaus kaksivaiheisen vahvistuksen avulla sekä PIN-suojaus tai kosketuksettomat rahanostot kryptovaluuttojen suojaamiseksi.
 • Mobiilisovellus on saatavilla.
 • Mobiilisovelluksen avulla voit tarkastella kuitteja, kulujen yhteenvetoja ja välittömiä tapahtumailmoituksia.
 • Kun ostat tavaroita ja palveluita, saat 4 % kryptopalkkioita jokaisesta kortilla käytetystä dollarista.
 • Maksu kryptovaluutan muuntamisesta fiat-valuutaksi on 2,49 prosenttia siirretystä summasta kaupassa, joka sisältää maksun pankkikortilla tai PayPalilla.
Mitä Coinbase-kortti tekee?
Onko Coinbase Card fyysinen kortti?

BlockFi Bitcoin Rewards -luottokortti – Tämä on ihanteellinen Bitcoin-sijoittajille…

BlockFi-luottokortti on saatavilla vuoden 2021 toisella neljänneksellä. Yhdysvalloissa asuvat henkilöt, jotka ovat oikeutettuja korttiin, saavat sen tuolloin. Luottokortti toimii käteispalautuskorttina, jolla saat kryptovaluutan käytöstä pisteitä, jotka voi sitten sijoittaa uudelleen.

Onko Coinbase-kortti hyvä?
Onko BlockFi-kortti luottokortti?

Voit ansaita jopa 2 % vuodessa, jos säilytät vakaat kolikkovarat BlockFi-korkotililläsi (BIA) luottokortilla. Näin et voi vaihtaa bitcoin-palkkioita muihin kryptovaluuttoihin, eivätkä maksut ole välittömiä, joten et voi ansaita rahaa, kun bitcoinien hinnat nousevat.

Voinko käyttää BlockFi-luottokorttiani bitcoinien ostamiseen?
Veloittaako BlockFi luottokortti vuosimaksun?

Yleisimmät ikkunakalvotyypit ovat:

 • Ansaitset 1,5 % bitcoin-palautuksen kaikista ostoksista.
 • Jos kulutat 3000 dollaria kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, Bank of America antaa sinulle 250 dollarin bitcoin-bonuksen.
 • Kun olet käyttänyt korttiasi 120 päivän ajan, voit saada jopa 3,5 prosentin lisäbonuksia seuraavien neljän tai kuuden kuukauden aikana. Voit ansaita 3,5 % palkkioita bitcoineina, kun olet valtuuttanut korttisi ensimmäisten 90 päivän aikana. Lisäksi, jos kulutat yli 50 000 dollaria vuodessa BlockFi:llä
 • Voit ansaita lisäkorkoa suosittelemalla ystäviäsi. Saat jokaisesta suositellusta asiakkaasta 30 dollaria bitcoineina.
 • VEN:llä voit maksaa laskusi ja ostaa tai nostaa kryptovaluuttaa mistä tahansa VISA-liikkeestä, myyntipisteestä tai pankkiautomaatista.
 • Luottotietoja ei tarvitse tarkistaa, jos on kyse kelpoisuusvaatimuksista.
 • Kortin käytöstä ei peritä maksuja. Voit käyttää sitä maailmanlaajuisesti, ja tili on maksuton ensimmäisen vuoden ajan. Tähän korttiin ei liity ulkomaisia transaktiokuluja tai muita kuluja.
Tekeekö BlockFi luottokortti vahvan vedon?
BlockFi:n Visa Rewards -kortin arvostelu

Visa Wirex -kortti – Asiakkaat, jotka ovat toistuvia ja/tai altcoin-harrastajia, arvostavat sitä.

Käyttäjät voivat hallinnoida sekä fiat- että kryptovaluuttatilejä, jolloin he voivat vaihtaa kryptovaluuttaa tavalliseen valuuttaan. He voivat myös ansaita käteispalkkioita Wirex Visa -kortilla tehdyistä ostoksista. Kun käyttäjät käyttävät rahaa tai hankkivat tavaroita kortillaan, he saavat prosentuaalisen osuuden ostoksesta takaisin käteisenä.

Tällä kortilla voit myös hallita useita allekirjoituksia.

Visa Signature Card 2022 -katsaus
Wirex Card – Review

Ominaisuudet:

 • Korttitapahtumista on saatavilla 2 % käteispalautus. WXT:n maksama käteispalautus on alustan kryptovaluutta, joka voidaan vaihtaa mihin tahansa muuhun kryptovaluuttaan.
 • Lisäksi rajoittamaton käteisnostorajoitus nostetaan 1 400 dollariin päivässä ja 2 500 dollariin viikossa pankkiautomaattinostojen ja pankki-/luottokorttitalletusten osalta.
 • Sovelluksessa voit määrittää ilmoituksia tietyistä korttiin liittyvistä asioista. Sovelluksen avulla voit seurata ostoksiasi.
 • Tämä lompakko on turvallinen ja helppokäyttöinen. Se tukee tällä hetkellä 36 kryptovaluuttaa sekä yli 150 kansallista valuuttaa.
Wirex 2022 -kortin arvostelu:
Wirex Card – miten se toimii
 • Kryptovaluutan muuntaminen paikalliseksi valuutaksi yrityksissä ja pankkiautomaateissa säästää jopa 3 % ulkomaisista maksutapahtumista.
 • Sinun on saatava erityinen APB-koodi WXT-sivustolta ja syötettävä se alustaan. Saat 0,1 WXT jokaisesta suositellusta käyttäjästä, joka liittyy ryhmääsi, riippumatta siitä, käyttävätkö he alustaa säännöllisesti vai eivät.
 • On olemassa muutamia kryptovaluuttojen maksukortteja, jotka veloittavat vuosimaksun, mutta ne eivät ole sen arvoisia. Maksu on usein 1-2 dollaria tapahtumaa kohti, mikä voi kasvaa, jos teet paljon ostoksia lyhyen ajan sisällä. Se riippuu myös korttityypistä (pankki- tai luottokortti). Kun muunnat bitcoinia fiat-rahaksi, on olemassa
Wirex Card - Ominaisuudet
Wirex Card – sopii mille valuutoille

Pankkiautomaattinostot ovat maksuttomia 400 SGD:n kuukausittaiseen käyttörajaan asti, minkä jälkeen peritään 2 prosentin maksu. Kryptovaluuttanostot alkavat 10 000 dollarista ja voivat olla jopa 50 000 dollaria päivässä.

Kuinka paljon kryptokaivostyöläinen tienaa?

Nexo – Paras kryptovaluutoista kiinnostuneille.

Wirex Card - edut ja haitat
Onko Nexo vai krypto parempi?

Käyttäjät voivat lainata jopa 2 miljoonaa dollaria kryptovaluuttaa fyysisellä Nexo MasterCard -kryptokortilla.

Käytät kryptovaluuttasi lainan takaamiseen tai vakuuttamiseen, joten voit saada lainan vain, jos se on pienempi kuin kryptovaluuttasi arvo. Sinun tulisi välttää bitcoinien myymistä ja poistumista kannaltasi. Se tukee tällä hetkellä yli 20 eri kryptovaluuttaa.

Nexo-kortti
Kumpi vaihto on parempi ostaa kryptovaluutta Coinbase tai Nexo?

Yrityksen verkkopohjainen kojelauta raportteja ja analyysejä varten tai järjestelmän sisäänrakennettu kojelauta.

 • Voit ansaita käteispalautusta vain Wells Fargo CashBack -tilisi kautta tehdyistä ostoksista.
 • Tarjoaa iOS:lle ja Androidille mobiilisovelluksen, jonka avulla voit hallita korttiasi, esimerkiksi jäädyttää kortin ja asettaa ilmoituksia kaikille tapahtumille. Tarvittaessa voit päivittää PIN-koodisi ja nostaa käteistä pankkiautomaatista.
Onko Nexo hyvä korkojen kannalta?
Nexo Review 2022
 • Luo tili, noudata KYC-menettelyjä ja talleta kryptoa lompakkoosi hakeaksesi luottoa. Olet jo oikeutettu tähän.
 • On mahdollista ottaa lainaa kryptovaluutalla tai fiat-valuutalla ja maksaa siitä korkoa.
 • Se hyväksytään kaikkialla maailmassa, mikä tarkoittaa, että 40 miljoonaa kauppiasta ja pankkiautomaattia hyväksyy sen.
 • Luo virtuaalikortti, joka auttaa sinua käyttämään internetiä turvallisesti.
 • Kuukausi- tai vuosimaksuja ei ole, eikä hakemusta tarvitse tehdä.

Ovatko kryptovaluutat hyviä päiväkaupankäyntiin?

Voiko Nexoon luottaa?
Mitä ovat Nexo-palkkiot?

Visa Cryptocurrency Cryptorium Card – Tämä on paras vaihtoehto ihmisille, jotka ovat jo ostaneet sinulta.

Crypteriumin avulla voit ostaa ja käyttää virtuaalista tai muovista prepaid-pankkikorttia, joka voidaan ladata kryptovaluutalla. Näillä korteilla voit vaihtaa kryptovaluuttoja fiat-rahaksi, jota voit käyttää missä tahansa VISA-järjestelmässä kaikkialla maailmassa. Voit myös nostaa niillä käteistä pankkiautomaateista ympäri maailmaa.

Syyt, miksi haluan käyttää Nexoa
Miten Crypterium-kortti toimii?

Virtuaalikortti on käytettävissä muutamassa minuutissa, ei päivissä. Kyseessä on laaja verkosto, jossa on liikkeellä yli 30 000 korttia ja yli 1 miljoona maksutapahtumaa kuukaudessa.

Mitä ovat tilauslajit kryptossa?

Ominaisuudet:

Crypterium: kryptolompakko, jossa on rajattomat ominaisuudet
Miten lisään Crypterium-kortin Apple Payhin?
 • Voit nostaa VISA-kortillasi enintään 2 976 dollaria kuukaudessa. Voit nostaa rahaa lähes 200 maassa ja tehdä ostoksia sekä verkossa että fyysisissä kaupoissa ympäri maailmaa. Päivittäinen enimmäismäärä on 5 000 euroa.
 • Se on biometrinen lukulaite, jonka avulla voit avata ulko-ovesi vain kasvoillasi. Se on myös yhteydessä ApplePayhin.
 • Säilytä Crypterium Gold turvallisesti millä tahansa pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Olemme lisänneet mahdollisuuden lukita, siirtää ja vaihtaa varoja mobiilisovelluksen kautta. Biometristen tekniikoiden, kuten Touch ID:n ja kasvojentunnistuksen, ansiosta maksutapahtumat ovat nopeampia kuin koskaan ennen!  –
 • 3 korttityyppiä – virtuaaliset, muoviset ja täydelliset kortit.
 • Sen kuukausittainen ylläpitomaksu on 3,56 dollaria, jonka voi välttää, jos veloitat kortilta 356 dollaria joka kuukausi. Varsinaisen muovikortin lähettäminen maksaa 14,99 euroa.
Onko Crypterium lompakko?
Miten saan virtuaalisen Crypterium-kortin?

SoFi-luottokortti – Uskomme, että paras arvo sijoittajille ja haltijoille on sijoittaa tuotteeseen, jolla on merkittävä nousupotentiaali.

Käyttäjät voivat ansaita palkintoja SoFi Credit Card -luottokortilla tehdyistä ostoksista. Se tukee tällä hetkellä vain Bitcoinia ja Ethereumia.

Miten Crypterium-korttia käytetään?
Mikä pankki myöntää SoFi-luottokortin?

Ominaisuudet:

 • Voit ansaita 2 pistettä jokaisesta käyttämästäsi dollarista, ja jokaisen pisteen voi lunastaa pennillä siirtämällä ne SoFi-tilillesi. Toisin sanoen tallettamalla ne SoFi Money- tai SoFi Invest -järjestelmään tai maksamalla pois SoFi-opintolainasi.
 • Sijoita SoFi Money -rahaan tai Sijoita 100 dollaria ja saat luottokortin SoFi:ltä.
 • Saat 2 % käteispalautusta korttiostoksista.
 • Jos maksat 12 kuukausittaista vähimmäismäärän maksua ajallaan, voit säästää 1 % vuotuisesta korosta.
Onko SoFi todellinen Mastercard-krypto?
Mitkä ovat SoFi:n edut?
 • Ostosten korko vaihtelee 12,99 prosentista 24,99 prosenttiin luottotiedoista riippuen. Saldonsiirtojen korko on 12,99-24,99 prosenttia. Käteisennakko maksaa sinulle 26,99 prosenttia päälle.
 • Vuosimaksusta luovutaan ensimmäisen vuoden ajan. Ulkomaan maksutapahtumista ei peritä maksuja. Jokaisesta saldosiirrosta peritään 10 dollarin tai 5 prosentin maksu, ja jokaisesta käteisennostosta peritään 10 dollarin tai 5 prosentin maksu. Maksuviivästyksistä ja luottokorttipetoksista peritään 39-50 dollaria per tapahtuma.

TenX Visa Card – Tämä kortti on ihanteellinen usein kryptofiilistä käyttäville.

Mikä on SoFi-luottokortin korko?
TenX-viisumikortti

Voit käyttää bitcoineja, eetteriä ja litecoineja kauppiaissa, jotka hyväksyvät Visan, käyttämällä tätä maksukorttia. Voit siis nostaa kryptovaluuttoja fiat-valuuttoina tai maksaa tavaroita ja palveluita kaikkialla, missä Visa hyväksytään.

Käyttäjät voivat tilata kortteja sovelluksen kautta, ja toimitus kestää 7-9 päivää Euroopassa/ETA-maissa ja enintään 5 viikkoa APAC-alueilla. Käyttäjien on vain ladattava korttiinsa kryptovaluuttaa iOS- ja Android-sovellusten avulla.

Maksa kaikkialla Visa debit-kortilla
Onko Crypto COM Visa luottokortti?

Kortin on myöntänyt Wirecard Card Solutions Ltd vuonna 2017. PayPalin aloitusohjelmaan kuului yritys. TenX:llä on PAY- ja TENX-alustan tokenit, joita molempia käytetään palvelumerkkeinä. Edellinen on säännelty yritys, kun taas jälkimmäinen ei ole.

Ominaisuudet:

Miten Binance Visa -kortti toimii?
Mihin Crypto com Visa -kortti on tarkoitettu?
 • Petostentorjunta Visa 3-D Secure -palvelun avulla.
 • Jotta korttisi pysyisi turvassa huijareilta, vaadimme siru + PIN-koodin tai sirun ja allekirjoituksen kaikkiin yli 30 punnan offline-ostoksiin; sen jälkeen se maksaa 10 puntaa jokaisesta lisätapahtumasta. Lisäksi saat reaaliaikaisia ilmoituksia sovelluksen sisällä, mahdollisuuden lukita ja avata korttisi sekä kaksitekijätodennuksen.
 • Mastercardiin verrattuna se tukee vähemmän kryptovaluuttoja, mutta yritys on kohdannut maksukykyongelmia vuonna 2020.
 • Voit maksaa VPN:stä vain kryptovaluutoilla.
 • Voit seurata menojasi reaaliaikaisesti mobiilisovelluksen avulla. Tee kuukausiraportteja ja järjestele taloutesi.
 • Maksut: EU/ETA-käyttäjät maksavat 15 dollaria ja Aasian ja Tyynenmeren alueen käyttäjät 19 dollaria. Maasta riippuen sinulta voidaan veloittaa joko 3,25 dollaria tai 3 euroa per kotiutus.

Mikä on kryptovaluutta Helium

Kuluta Visa-kortillasi – Sopii erinomaisesti jokapäiväiseen kulutukseen.

Miten Binance Visa -kortti toimii?
Miten Visa-kryptokortti toimii?

Swipe Visa -maksukortti on oikea kortti, jossa on kaksinkertainen NFC/EMV-liitäntä ja mahdollisuus nostaa rahaa pankkiautomaateista. Tämä tarkoittaa, että käyttäjillä on mahdollisuus valita neljä ylimääräistä korttitasoa, joista jokaisessa on eri prosenttimääräisiä palkkioita: Sahrami, taivas, teräs ja liuskekivi.

Asiakkaat voivat ansaita rahaa takaisin ostamalla tuotteita Netflixistä, Apple Musicista, Hulusta ja Amazon Primesta. Saat ylimääräistä rahapalautusta Travalasta, Uberista, Starbucksista ja Airbnb:stä, jos suosittelet sivustolle ystäviä tai perheenjäseniä.

Vuoden 2022 paras visa-krypto
Mihin kryptovaluuttakortti käytetään?

Minimipanos on yksi merkkipanos, joka maksaa 1 $. Aloituskortti maksaa 25 $, eikä siinä tarvitse käyttää merkkejä. Voit ansaita 1 % käteispalautuksen bitcoineina. Sky tarjoaa 2 prosentin käteispalautuksen, joka on edellytys 300 SXP:n panostukselle. Saat 4 prosentin käteispalautuksen Steel-suunnitelmalla.

Käyttäjät voivat ansaita lisää SXP-tokeneita käyttämällä niitä Ethereumissa ja Binance Chainissa. Käyttäjät voivat voittaa palkintoja jokaisesta tokenilla tehdystä vedosta.

Onko Visalla kryptopankkikorttia?
Miten nostan rahaa Visa-kryptovaluuttakortiltani?

Ominaisuudet:

 • Käyttäjät voivat nyt tehdä ostoksia kortillaan Samsung Pay-, Apple Pay- ja Google Pay -integraation ansiosta.
 • Käteispalautus on saatavilla vähintään 50 dollarin ostoksista.
 • Et voi lähettää NFT:täsi vaihdosta lompakkoon tai toiselle alustalle.
 • Sen avulla voit hallita rahojasi yksinkertaisella ja joustavalla tavalla. Se tukee myös seitsemää kryptovaluuttaa, jotka voidaan ladata kortille käytettäväksi.
 • Lohkoketjujakso korttien saamiseksi on 6 kuukautta, kun laitat tokenit korttien hankkimiseksi.
 • Steel- ja Slate-käyttäjien ei tarvitse maksaa ulkomaisia transaktiomaksuja, toisin kuin muiden. Höyrystysmaksujen lisäksi sinun on maksettava korteista 25-50 dollaria. Saadaksesi lukuisia korttitasoja sinun on talletettava poletteja alustalle. Siitä peritään 2 prosentin valuutanvaihtomaksu.
Onko Visa-kryptokortti prepaid-kortti?
Mikä kryptovaluuttakortti on parempi?

Gemini Crypto Credit Card – Pelkästään sen perusteella, miltä se tuntuu ja näyttää, tämä on sellainen suklaapatukka, joka tuottaa sinulle välitöntä nautintoa.

Miten voin nostaa Visa-kryptovaluuttakorttini?
Gemini 2022 -luottokortin arvostelu

Vaikka kryptovaluutta-luottokortti ei ole vielä saatavilla, se saatetaan julkaista tänä kesänä kaikille maailmassa. Pian julkaistava MasterCardiin linkitetty kortti tarjoaa reaaliaikaisia palkkioita bitcoineilla tai muilla kryptovaluutoilla Geminillä tehdyistä ostoksista, mitä muut bitcoin-luottokortit eivät salli käyttäjille.

Saat jopa 3 % käteispalautusta ravintolakuluista, 2 % palautusta supermarketeissa tehdyistä ostoksista ja 1 % palautusta muista kuluista. Geminillä voit tallentaa 30 erilaista kryptovaluuttaa. WebBank on kortin myöntävä laitos; se on digitaalinen lainausyritys.

Kuka myöntää Gemini-luottokortin?
Voiko kryptoluottokortin saada?

Ominaisuudet:

 • Jopa 3 % käteispalautuksesta lähetetään suoraan Gemini-tilillesi.
 • Henkilöille, jotka haluavat tehdä ostoksia pankki- tai luottokorteillaan mistä päin maailmaa tahansa, Visa Checkout tarjoaa sovelluksen iOS:lle ja Androidille. Ohjelman avulla voit jäädyttää korttisi välittömästi, tarkastella menoja ja paljon muuta.
 • Yhdysvalloissa asuvat voivat käyttää luottokorttitietojaan sekä Apple Pay ja/tai Google Pay -maksua, jos heille myönnetään pääsy. Kaikkien 50 osavaltion asukkaat voivat nyt liittyä jonotuslistalle. Sinun ei tarvitse olla Gemini-käyttäjä voidaksesi hakea, vaan sinun on luotava Gemini-kryptovaluuttatili saadaksesi palkkioita.
 • Metalliset kortit mustana, hopeisena ja ruusukultaisena.
 • Tarjoaa live-agenttiavun vuorokauden ympäri, seitsemänä päivänä viikossa. Hakemuksen jälkeen kortti on käytännössä heti käytettävissä.
 • Maksut: Korttiin ei liity maksuja. Kortin käytöstä ei peritä maksua.
Onko Gemini-kryptoluottokortti saatavilla?
Voinko käyttää luottokorttia kryptovaluutan ostamiseen Geminillä?

Kryptopankkikorttien verotus

Kun käytät kryptovaluuttaa, toisin kuin perinteistä fiat-valuuttaa, kuten dollareita, saatat joutua maksamaan pääomatuloveroa.

Tämä johtuu siitä, että verotuksen näkökulmasta krypto katsotaan pääoma-arvoksi. Jos myyt, vaihdat tai kulutat pääomatavaraa ja saat siitä voittoa (myyntivoittoa), joudut maksamaan myyntivoittoveroa.

Pääomavoitto on omaisuuden tuottaman voiton lisäys. Jos siis kryptovaluuttasi arvo on noussut sen ostamisen jälkeen, kyseessä on myyntivoitto – ja sinun on maksettava myyntivoittoveroa myynnistä. Jos hinta on kuitenkin laskenut, se katsotaan tappioksi; pääomavoittoveroa ei tarvitse maksaa.

Miten maksan kryptovaluuttakortillani?
Peruuttaminen

Vaikka tappiot saattavat masentaa, on tärkeää muistaa, että ne voivat auttaa alentamaan pääomatuloverolaskua. Tässä on lisätietoja siitä, miten voit hyödyntää tappiot parhaalla mahdollisella tavalla.

Se, kuinka paljon pääomatuloveroa maksat, riippuu säännöllisistä tuloistasi ja siitä, kuinka kauan olet omistanut kryptoasi. Tutustu sivuumme kryptojen pääomatuloveroasteista saadaksesi lisätietoja kryptojen verotuksesta.

Vaikka markkinoilla on monia erilaisia kryptovaluuttaluottokortteja, tässä artikkelissa keskitytään vain Geminiin ja BlockFiin. Muut kortit ovat maksukortteja. Monilla niistä taas voit ansaita kryptobonuksia, kun teet niillä tai jopa kryptovaluutoilla ostoksia.

Suosittelemme Crypto.comia (entinen BitPay) kaikille, jotka haluavat ansaita kryptovaluuttapalkkioita ostoksistaan, sillä se tarjoaa jopa 8 % käteispalautusta. Coinbase on toinen vaihtoehto, joka tarjoaa 4 %, mutta muista, että siihen voi liittyä hakemus- ja ylläpitomaksuja.

Miten nostan rahaa Visa-kryptovaluuttakortiltani?
Miten nostan rahaa Visa-kryptovaluuttakortiltani?

Jos harjoitat liiketoimintaa, Crypto.com erottuu, koska se on eniten kryptovaluutta maksuvaihtoehtoja saatavilla, jotta voit saada korvausta kohteita ja palveluja. Jos tarvitset Nexo Card -hyvityksiä ja käteispalautusta korttiostoksistasi, vain kortti riittää.

Gemini-luottokortti, joka lanseerataan vuoden 2019 alussa, tarjoaa nopean käteispalautuksen ostoksista, toisin kuin mikään muu kortti markkinoilla tällä hetkellä.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille