5 parasta Defi-lompakkoa vuodelle 2023: Miten valita, käyttää ja hyötyä hajautetusta rahoituksesta?

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Mikä on DeFi-lompakko?

Yleismaailmallinen, ei-hallinnollinen kryptokukkaro, joka ei ole sidottu mihinkään pörssiin. Käyttäjät ovat vastuussa lompakon avainten turvallisuudesta, jos lompakko muuttuu käyttökelvottomaksi (katso siemenlause). DeFi-lompakko, jota kutsutaan myös älykkäiden sopimusten lompakoksi, on erittäin joustava ja sillä voi käyttää erilaisia sovelluksia.

⚡️ Mihin DeFi-kryptolompakkoa käytetään?

Crypto.com DeFi Wallet on turvallisuustietoinen kryptovaluuttalompakko, jonka avulla voit säilyttää rahojesi täydellisen hallinnan ja turvallisen säilytyksen. Crypto.com DeFi Wallet -lompakolla (ei-hallinnollinen lompakko) voit lähettää bitcoineja kenelle tahansa maailmassa sinulle hyväksyttävällä vahvistuskurssilla ja verkkomaksulla.

⚡️ Onko DeFi-lompakko hyvä?

Crypto.com DeFi Wallet on aloittelijan näkökulmasta loistava lompakko. Siinä on kaikki mitä tarvitset ja vain muutama monimutkainen ominaisuus, joiden hyödyntäminen vaatii lisäymmärrystä.

⚡️ Ovatko DeFi-lompakot turvallisia?

DeFi on ylivoimaisesti turvallisin saatavilla oleva vaihtoehto. Haittapuolena on se, että sinulla on täysi kontrolli tulevaisuutesi suhteen. Asiakaspalvelu ei välttämättä pysty “nollaamaan” salasanaasi, jos kadotat alkuperäisen salasanan monissa tilanteissa.

Hajautetun rahoituksen (Defi) avulla sijoittajat voivat osallistua uusille ja hyödyntämättömille markkinoille, kuten non-fiat-token-taiteeseen (NFT) ja eksoottisiin johdannaisiin. Pelataksesi tarvitset kuitenkin DeFi ei-vankilasidonnaisen lompakon.

Toisin kuin Web 2 -alustat, jotka vaativat käyttäjätunnuksen ja salasanan, DeFi-lompakoita, jotka liittyvät muihin kuin vankeustileihin, voi käyttää Facebook- tai Google-tunnuksilla. Useimmat tärkeimmät DeFi-protokollat ja jotkin lohkoketjut ovat yhteensopivia Web 3 -lompakoiden kanssa.

Onko DeFi-kryptovaluuttalompakko hyvä?
.Onko Defi kryptovaluutta lompakko hyvä?

Valittavana on useita Web 3 -lompakoita, ja niiden kaikkien etujen ja haittojen vertailu voi olla vaikeaa. Tässä sinulle pikaopas.

Mikä on Defi-lompakko ja miten se toimii?

Lompakko on ei-hallinnollinen lompakko, joka tallentaa kryptovaluuttavarasi. Niitä ei ole vangittu, joten vain ne, joilla on tunnuslause tai yksityinen avain (salasana), pääsevät käsiksi varoihisi. Hallitukset eivät esimerkiksi voi takavarikoida tiliä; ne voivat kuitenkin pakottaa tokenin liikkeeseenlaskijan jäädyttämään pörsseihin lähetetyt varat tai tekemään tietyt transaktiot laittomiksi.

Onko Coinbasella DeFi-lompakkoa?
Onko Coinbase DeFi -lompakko turvallinen?

Ei-huoltajalompakot eroavat keskitettyjen pörssien lompakoista siinä, että ne eivät anna sinulle täydellistä määräysvaltaa varoistasi. Toisin sanoen luovut jonkinasteisesta omaisuutesi hallinnasta, kuten pankin tapauksessa. Suurin ero pankin ja kryptopörssin välillä on kuitenkin se, että pankkeja säännellään ja vakuutetaan valtion talletusohjelmilla, kun taas pörsseillä ei ole tällaista ohjelmaa.

DeFi-lompakoita on useita erilaisia, ja jokaisella on omat ominaisuutensa ja etunsa:

  • MetaMask: MetaMask on suosittu Ethereum-lompakko, jolla on 30 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Se on Google Chromen ja Firefoxin laajennus, jonka avulla voit käyttää hajautettuja sovelluksia (dApps) selaimessasi ilman, että sinun tarvitsee ladata lohkoketjua.
  • Coinbase-lompakko: Coinbase Wallet on kätevä Defi-lompakko, jossa on sisäänrakennettu hajautettu verkkoselain. Se on saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä, ja sen avulla voit vastaanottaa, tallentaa ja lähettää kryptovaroja. Voit myös käyttää sitä dAppien tutkimiseen.
  • Trust Wallet: Trust Wallet on DeFi-lompakko, jossa on laaja valikoima varoja. Se tukee Ethereumia ja muita suuria lohkoketjuja. Trust Wallet on saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä.
Parhaat kryptovaluuttalompakot hajautettuun rahoitukseen
Miten valita turvallinen DeFi-lompakko?
  • DeFi Swap on paras hajautettu pörssi kryptovaluuttakauppaan vuonna 2023. DeFi Swapin avulla voit käydä kauppaa kryptovaluutoilla ilman, että sinun tarvitsee tallettaa varoja tilille, mikä tekee siitä huoltajattoman alustan. Se on saatavilla Ethereumilla, Binance Smart Chainilla ja Tronilla.
  • Crypto.com DeFi-lompakko: Crypto.com DeFi Wallet on paras DeFi-kryptolompakko alhaisilla maksuilla. Se on saatavilla Ethereumissa ja muissa tärkeimmissä lohkoketjuissa. Crypto.com tarjoaa myös fiat-taustaisen stablecoinin, jolla voi käydä kauppaa Defi Swapissa.
Voinko nostaa rahaa DeFi-lompakosta?
Onko exodus DeFi-lompakko?

Tässä artikkelissa keskitytään ohjelmistolompakoihin, sillä ne ovat suosituin tapa liittyä hajautettuihin rahoitusprotokolliin, kuten hajautettuihin pörsseihin, lainausprotokolliin ja tulofarmeihin.

Oikean DeFi-lompakon valitseminen

Ensimmäinen valinta, joka sinun on tehtävä valitessasi Defi-lompakkoa, on lohkoketju, jolla haluat käyttää sitä. Esimerkiksi MetaMask, yksi suosituimmista Web 3 -lompakoista, ei tällä hetkellä tue Solana-lohkoketjua.

Onko Ledger DeFi-lompakko?
Miten käytät DeFi Swap -kryptovaluuttaa?

Jotta voit olla vuorovaikutuksessa Solanan hajautettujen sovellusten ( dapp ) kanssa, tarvitset lompakon, kuten Solflaren, Solletin tai Phantomin. Jotkin lohkoketjusovellukset tarvitsevat lompakoitaan; esimerkiksi Axie Infinity -kryptopeli vaatii Ronin-lompakon.

Jos käytät useita DeFi-lompakoita eri tarkoituksiin, tila saattaa loppua nopeasti verkkosivustoltasi. Ne on helppo ja nopea ottaa käyttöön, mutta muista tämä.

Lompakoilla on useita muita tarkoituksia kuin lohkojen tallentaminen. Jotkin lompakot soveltuvat paremmin tiettyjen varojen käsittelyyn. MetaMask ei esimerkiksi edusta lompakkoon tallennettuja NFT:tä. Rainbow-lompakon avulla voit sen sijaan tarkastella tililläsi olevia NFT:tä.

Mitä Swap tarkoittaa kryptovaluutassa?
Miten vaihdat DeFi-lompakolla?

Jotkin DeFi-lompakot, kuten MetaMask ja SolFlare, integroituvat hajautettuihin rahoitussovelluksiin, joten voit käyttää DeFi-protokollia tai suorittaa transaktioita poistumatta lompakostasi. MetaMask-sovelluksessa voit käydä kauppaa kuponkien kanssa, kun taas SolFlaren avulla voit hallita vedonlyöntitilejä.

Argent on hajautettu, vertaisverkkopohjainen markkinapaikka, jonka avulla voit käyttää pankkikortteja omaisuuserien ostamiseen ja niiden siirtämiseen alennettuun hintaan. zkSync Level 2:ta hyödynnetään transaktiokustannusten minimoimiseksi, ja Yearn, Lido ja Gro on integroitu. Voit myös panostaa, jolloin voit ansaita palkkioita pitäessäsi kryptoa Argent-lompakossa. Se on myös yksi käyttäjäystävällisimmistä kryptovaluuttalompakoista, sillä se on yhteensopiva sekä Compound creditin että dYdX:n hajautetun johdannaismarkkinapaikan kanssa. Se toimii Coinbase-lompakon kanssa, joka on säilytyspalvelun luoma ei-säilyttävä lompakko.

Parhaat kryptovaluuttalompakot hajautettuun rahoitukseen
Miten DeFi-kolikko myydään?

Trezorin ja Ledgerin kaltaiset laitteistolompakot ovat suosittuja vaihtoehtoja DeFi-protokollia käyttävien kryptovaluuttojen käyttäjien keskuudessa. Laitteistolompakoita tukevat aluksi muut lompakot, kuten MyCrypto ja MyEtherWallet, joten ne ovat hyvä valinta, jos haluat työskennellä kylmäsäilytettävien kryptovaluuttojen kanssa.

Turvallisuus on monille lompakoille suuri huolenaihe. Gnosis mahdollistaa transaktioiden tekemisen useilla allekirjoituksilla tai useiden henkilöiden samanaikaisella vahvistuksella. Argentin avulla voit nimetä “vartijoita”, jotka voivat auttaa sinua saamaan lompakkosi takaisin, jos kadotat salaiset avaimesi.

Kuinka käyttää DeFi-lompakkoa

Miten voit muuntaa DeFi:ksi?
Onko DeFi kryptolompakko turvallinen?

Kryptovaluutta, sinun tarvitsee vain klikata “Yhdistä lompakko”. Useimpien DeFi-protokollan laskeutumissivujen oikeassa yläkulmassa on “Yhdistä”-painike.

Olet nyt melkein valmis. Sinun on vahvistettava yksittäiset transaktiot lompakossasi ja maksettava “kaasun” transaktiomaksu, joka on käyttämäsi lohkoketjun natiivivaluutan määrä.

Tässä artikkelissa kuvataan hienoimmat DeFi-lompakot.

DeFi-lompakot, kuten hienoimmat DeFi-pörssit, tarjoavat mekanismin, jonka avulla välittäjä voidaan poistaa tietyistä transaktioista, vähentää kustannuksia ja säilyttää anonymiteetti. Vaikka sekä keskitetyissä että hajautetuissa lompakoissa on tiettyjä etuja ja haittoja, yhä useammat henkilöt valitsevat jälkimmäisen sen monien etujen vuoksi.

Miten nostan rahaa DeFi-kryptolompakosta?
Mitä kolikoita Crypto COM DeFi -lompakossa on?

Katsotaanpa siis ilman muuta kahdeksan parasta Defi-lompakkoa, jotka ovat nyt markkinoilla:

Paras lompakko vuodelle 2023: Defi Swap

Defi Swap on paras valinta parhaaksi DeFi-lompakoksi vuonna 2023. Hajautetut pörssit (DEX) ovat yhä suositumpia, sillä niiden avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa kuponkien kanssa ja ansaita korkomaksuja kulkematta keskusviranomaisen kautta. Defi Swap tekee tämän kasvavan trendin aloittamisesta helppoa tarjoamalla käyttäjäystävällisen selainlaajennuksen ja mobiilisovelluksen.

Defi Swap -tiimi on luonut kattavan oppaan, jossa kerrotaan, miten alustaa voi käyttää täysimääräisesti. Oppaassa käsitellään kaikkea tilien perustamisesta ja lompakon yhdistämisestä siihen, miten voit käydä kauppaa tokenien kanssa ja ansaita korkoa omistuksillesi.

Mikä lompakkomerkki on paras?
Mikä tasku on paras lompakolle?

Tutustuessamme DeFi Walletiin huomasimme, että käyttäjät voivat hyödyntää Defi Swapin tuottojen kasvumekanismia, jossa on neljä eri tasoa. Kullakin tasolla on ainutlaatuinen lukitusaika ja APY, ja Platinum-taso maksaa jopa 75 prosentin tuoton vuodessa. Voit jopa ansaita osan alustan saamista provisioista, jotka se ansaitsee suosituksistasi.

Arvostamme sitä, että DeFi Swap -tiimi innovoi jatkuvasti lisäämällä uusia ominaisuuksia ja laajentamalla alustan käyttömahdollisuuksia. Esimerkkeinä tästä ovat panostusohjelman käynnistäminen, jotta käyttäjät saavat etuja rahan kanavoimisesta DEXiin, sekä yleiset parannukset siihen, kuinka helppoja ja kattavia heidän palvelunsa ovat. Kaiken kaikkiaan olemme sitä mieltä, että Defi Swap on ehdottomasti hypen arvoinen ja kehotamme sinua tutustumaan siihen itse.

Mitä eroa on Crypto COM ja DeFi-lompakon välillä?
Onko DeFi hyvä sijoitus?

Crypto.com DeFi Wallet – suurin krypto lompakko DeFi minimaalisilla kustannuksilla

Crypto.com-logo edustaa erinomaisesti yrityksen nimeä, sillä se sisältää sanat “crypto” ja “com”. Vaikka suosimme Defi Swapia, toinen loistava vaihtoehto on Crypto.com DeFi Wallet, jonka avulla voit käyttää pankkitiliäsi helposti. Kuten nimikin kertoo, tämän lompakon tarjoaa Crypto.

Koska Crypto.com Wallet ei ole vankilavapaa lompakko, voit hallinnoida varojasi ja yksityistä avainta täysin riippumattomana kaikista kolmansista osapuolista. Lompakko tukee yli 100:aa kryptovaluutta-omaisuutta, mukaan lukien useita parhaita altcoineja ja DeFi-tokeneita. Voit valita kurssin, jota haluat käyttää, kun lähetät mitä tahansa näistä kryptovaluutoista toiseen Crypto.

Mitä voin tehdä DeFi-lompakolla?
Miten käytät DeFi-lompakkoa?

Crypto.com DeFi Wallet on moniosaajainen lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita rahaa yli 35:stä eri tokenisoidusta omaisuuserästä sekä hyötyä “DeFi Earn” -toiminnosta, joka mahdollistaa jopa 18 prosentin koron vuodessa omistuksillesi.

Trust Wallet – Paras Defi-lompakko varojen valintaan

Trust Wallet on hyvä vaihtoehto asiakkaille, jotka haluavat säilyttää myös Bitcoinia. On myös syytä huomauttaa, että digitaalisia kolikoita voi ostaa muillakin laillisilla tavoilla kuin sijoittamalla “alkuperäiseen kolikkoantiin” eli ICO:hon, esimerkiksi ostamalla niitä kryptovaluuttapörssistä. Tässä tarkastelemme joitakin parhaita Bitcoin-lompakoita.

Miten Trust-lompakko toimii?
Voinko tehdä rahaa Trust Walletilla?

Trust Wallet on erinomainen valinta niille, jotka etsivät kattavaa ja käyttäjäystävällistä kryptovaluuttalompakkoa. Trust Wallet tukee useita digitaalisia varoja, mukaan lukien kaikki ERC20-tokenit sekä muut lohkoketjuprotokollat, kuten Bitcoin, Ethereum Classic, Litecoin, Dogecoin ja Dash.

Trust Walletissa on myös ainutlaatuinen pinoamismekanismi, jonka avulla voit tallentaa 12 merkittävää kryptovaluuttaa. APY:t voivat vaihdella huomattavasti, vaikka useat tuetut tokenit tarjoavat yli 10 % vuodessa. Lopuksi, Trust Wallet ei ainoastaan tue NFT:tä, vaan sen avulla voit myös käyttää yhtä hyvämaineisimmista NFT-kaupankäyntialustoista ostosten tekemiseen ja tallentaa sitten varasi turvallisesti lompakkoon.

MetaMask on suosittu Defi-lompakko, jolla on 30 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

MetaMask-logo on erottuva sinisen sävyinen. Lompakko toimii yhdessä Chromen tai Firefoxin kanssa ja tarjoaa käyttäjille lohkoketjun turvallisuuden ja toiminnallisuuden samalla, kun he voivat harjoittaa samankaltaisia toimintoja kuin mihin he ovat tottuneet tavallisella internet-selaimella. MetaMask-lompakko on ilmainen ja tallentaa rahasi turvallisesti.

Onko Trust Wallet hyvä bitcoin-lompakko?
Miten saan rahaa Trust Walletista?

MetaMask on Ethereum-pohjainen selain, joka tarjoaa käyttöliittymän hajautettujen sovellusten (dApp) kehittämiseen. Yksi sen suurimmista ominaisuuksista on se, että se integroi tietoja useista lähteistä, mikä varmistaa, että saat parhaan hinnan pienimmillä verkkomaksuilla, kun käydään kauppaa tokenien kanssa. MetaMaskin avulla voit myös helposti ostaa, myydä tai käydä kauppaa erilaisilla digitaalisilla varoilla Etherin lisäksi.

Itse asiassa lompakon 30 miljoonalla käyttäjällä on monia maksuvaihtoehtoja, kuten luottokortti (Visa tai MasterCard), pankkisiirto ja jopa Apple Pay/Google Pay. Hajauttamalla toimeksiantosi useisiin pörsseihin MetaMask minimoi myös lipsumisen. Lopuksi MetaMask suojaa anonymiteettisi koko transaktion ajan säilyttämällä maksutietosi ja antamalla sinulle pseudonyymin identiteetin.

Mihin MetaMask-lompakkoa käytetään?
Onko MetaMask turvallinen lompakko?

Coinbase Wallet – käyttäjäystävällinen Defi-lompakko verkkoselaimella, joka on täysin hajautettu.

Coinbase Wallet on toinen lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa kuponkien ja muiden rahoitustuotteiden kanssa. Coinbase Wallet on mobiili Bitcoin-lompakko, joka toimii kaikkialla. Sillä on helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa ei ole monimutkaisia sanoja tai ominaisuuksia, joten se sopii erinomaisesti alalle vasta-alkajille. Tämä lompakko tukee yli 100 000 erilaista tokenia, ja se voi myös tallentaa yksityiset avaimesi offline-tilassa.

Coinbase Wallet on loistava valinta niille, jotka etsivät käyttäjäystävällistä ja kätevää Defi-lompakkoa, joka tukee monenlaisia varoja. Coinbase Wallet ei ole yhtä kattava kuin Trust Wallet, mutta Coinbase Wallet korvaa tämän helppokäyttöisyydellään. Lisäksi Coinbase Walletin hajautetun verkkoselaimen ansiosta voit käyttää monenlaisia dAppeja ilman, että sinun tarvitsee ladata erillistä selainlaajennusta.

Mitä eroa on Coinbasen ja Coinbase-lompakon välillä?
Pitäisikö minun käyttää Coinbase-lompakkoa?

Lopuksi on tärkeää huomata, että Coinbase Wallet on yksi harvoista DeFi-lompakoista, joiden avulla voit ostaa, myydä tai käydä kauppaa suoraan lompakostasi fiat-valuutalla. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät DeFi-tarpeisiinsa yhden luukun palvelua.

Optimaalisen Defi-lompakon valitseminen tarpeisiisi sopivaksi

Defi-lompakon valinnan ei tarvitse olla pelottavaa. Jos olet uusi markkinoilla, seuraavassa on muutamia keskeisiä seikkoja, jotka on syytä ottaa huomioon:

Turvataso on korkea.

Turvallisuustason tulisi olla tärkein prioriteettisi lompakkoa valitessasi, sillä se suojaa yksityistä avaintasi. Vaikka laitteistolompakot tarjoavat parhaan turvallisuuden, myös “kuumilla” lompakoilla on erinomaiset turvaominaisuudet. Osa näistä voi sisältää biometrisen todennuksen, kaksitekijätodennuksen, standardointiprotokollat jne.

Tarjotut palvelut

Optimaalisen Defi-lompakon valitseminen tarpeisiisi sopivaksi
Miten Trust-lompakko toimii?

Defi-lompakot tarjoavat monia ominaisuuksia, joita tavalliset pankit eivät tarjoa, kuten roolien vaihtaminen, tuottojen viljely, panostaminen ja paljon muuta. Lisäksi joissakin Defi-lompakoissa on jopa sisäänrakennettu dApp-selain, jolla pääsee hajautettuun verkkoon.

Tukemamme hyödykkeet

DeFi-lompakot ovat yhteensopivia vain sen lohkoketjun omaisuuserien kanssa, johon ne ovat yhteydessä. Esimerkiksi Ethereumia käyttävä lompakko tukee todennäköisesti useimpia ERC-20- ja ERC-721-tavaramerkkejä. Joissakin lompakoissa on kuitenkin moniketjutuki, joka laajentaa huomattavasti tuettujen rahakkeiden määrää.

Hinnat

Kannattaa todennäköisesti tarkistaa DeFi-lompakon maksut, ennen kuin yhdistät sen pankkitiliisi. Monilla lompakoilla voit ostaa kryptoa alustalta joko luotto- tai pankkikortilla tai pankkisiirrolla. Tästä peritään yleensä maksu, joka lisätään verkkomaksuihin, jotka veloitetaan joka kerta, kun kuponkia siirretään. Nämä jälkimmäiset maksut asettaa lohkoketju eikä lompakon tarjoaja.

DeFi Swap
Defi-lompakko

Helppokäyttöisyys

Kun valitset DeFi-panostusalustaa, on hyödyllistä pohtia, kuinka käyttäjäystävällinen se on – tämä pätee erityisesti, jos olet uusi kryptovaluuttojen maailmassa. Onneksi DeFi Swap on suunniteltu aloittelijoita ajatellen, eikä siinä ole kehittynyttä jargonia tai monimutkaisia ominaisuuksia. Tämän ansiosta tokenien vaihtaminen ja tuoton tuottaminen on nopeaa ja helppoa heti.

Kyky päästä sisään.

Turvallisuuden lisäksi sinun kannattaa myös miettiä, miten helposti lompakko on saatavilla. Mitä hyötyä on siitä, jos omaisuutesi on hyvin suojattu, mutta siihen pääseminen vie ikuisuuden? Kuuman lompakon avulla pääset käsiksi varoihisi nopeasti ja helposti. DeFi Swapia voi käyttää minkä tahansa verkkoselaimen kautta, mikä tekee siitä yhden helpoimmin saatavilla olevista lompakoista swap- ja panospalveluihin.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille